Ma 20.5.2024 Otteluseuranta (11. kisapäivä)

  • 50 381
  • 1 637

Alejandro

Jäsen
Noista hylyistä tuli mieleen Hoffrenin kommentti liittyen sisäpiiritietoon, että joukkueille on painotettu maalivahdin alueen koskemattomuutta ennen turnausta. Kuulemma helposti tulee hylkyä, jos estetään maalivahtityöskentelyä. Ja siltähän se on näyttänyt.

Puhui tästä Tourun ja Hoffrenin yhteisessä podcastissa muistaakseni viikko tai kaksi sitten.
 

Laheee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Canes, Tahko
aserejè ja de jè de jebe tu de jebere seibiunouva,
majavi an de bugui an de buididipi,
aserejè ja de jè de jebe tu de jebere seibiunouva,
majavi an de bugui an de buididipi
 

diavolo

Jäsen
Urheilussa ei aina saa mitä ansaitsee, mutta kyllä mä ajattelen että itsensä ylittänyt Itävalta ansaitsee paikkansa jatkossa enemmän kuin koko kisat enemmän tai vähemmän alisuorittanut Suomi. Eihän se tarkoita ettei toivoisi Suomen voittoa, mutta ei tämä niin vakavaa ole etteikö voisi antaa ansaittua tunnustusta muillekin.
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Oikeasti mielenkiintoinen kolmas erä. Vähän kuin kisojen finaali
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Joskus voi myös pitkässä juoksussa kokonaisuuden kannalta olla parempi, että hävitään yksittäinen peli ja jäädään ulos puolivälieristä. Jos se esimerkiksi herättelisi jääkiekkopäättäjiä hiukan.

Toki tuskin sillä Suomen kultapossukerhon tekemisiin mitään vaikutusta ole.
Toisaalta vaikeuksien kautta voittoon -meiningillä syntyy hienoja (kasvu)tarinoita. Esimerkkeinä vaikkapa MM-kisat 2014 ja 2019.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Kale

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Tää on Jalosen nerokasta taktiikkaa. Tänään otetaan vaan piste ja Sveitsi tulee huomenna takki auki peliin. Sitten on helppoo ottaa voitto.

Joo meen laittaa ulos siileille lisää sapuskaa..
Et sitten anna maitoa. Kissanruoka paras. Siilejä muuten pidettiin barbaarisesti Suomessa 1800-luvulla paikoitellen tuhottavana vieraslajina.
 

Sakuraba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Lisäksi Britit hävisi tänään Norjalle joten niillä ei ole mitään panosta.
Jäävät lohkon viimeiseksi joka tapauksessa.
Britit tulee paineitta viimeiseen peliin ja ryöpyttää kipsaavan Itävallan. Tämä siivittää Leijonat rankkareilla kaatavan Tanskan kahdeksalla pisteellä puolivälieriin.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Oletko katsonut pelejä? Granlund johtaisi joukkueen pistepörssiä pelkillä syötöillä, jos joku osaisi tehdä maalit niistä huippupaikoista, joita Mikke tarjoilee.

En, luen vaan tilastoja. Mutta kiva jos oot tykänny Miken pelistä, mun mielestä siitä puuttuu lähes kaikki entinen loistokkuus. Ja tuo ei tarkoita, etteikö silti olisi ollut joukkueen parhaimmistoa. Noin tuhnussa sakissa siihen ei tosin paljon vaadita.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Pakarinen maaliin!
 

#42

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, K-Espoo
Maaliodottama Leijonilla kiva 2,81. Onko mikään joukkue alisuorittanut näin vahvasti maaliodottaman suhteen?
 
Granlund kirjaimellisesti ajoi vastustajan veskarin. Kukaan ei sitä työnnä. Pientä värilasia studiossa, Tanskan maali oli paljon enemmän maali kuin tuo.
Toki siinä oli sellainen ratkaiseva ero, että Granlund oli kiekollinen eikä kiekoton. Käytännössähän tilanne olisi johtanut äärimmäisen todennäköisesti maaliin osui Granlund maalivahtiin tai ei, sillä kiekkoa molari ei kuitenkaan olisi pystynyt sulkemaan.

Mutta siis ihan hyvin hyväksyttävissä tuo hylkäyskin oli.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös