Ma 20.5.2024 Otteluseuranta (11. kisapäivä)

  • 51 390
  • 1 637

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Alkaa kyllä pikkuhiljaa vituttamaan, jopa Suomen peliotteita enemmän, nämä posiposikerhoilaiset, joiden mielestä ei edelleenkään saisi arvostella tätä Leijonien peliä. Tästä ei tänäänkään löydä hyvällä tahdollakaan juurikaan hyvää sanottavaa.
Kukas näin on sanonut?
Onhan peli ollut paskaa.
 

Jaksaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, NHL
Yritin aina NHL-peleissä samaa kikkaa, että ajaa molarin samalla sisään niin tulee helposti maali läpiajosta

Ei toiminut sielläkään
Kikka kutonen tämän vuotiseen änäriin, jos kiekko irtoo sun lavasta millisekunti ennen kun vedät sen Läski-Salosen vittuun sieltä tolppien välistä, se hyväksytään, EA Sports, it's in the game.
 
Suosikkijoukkue
TPS, Winnipeg Jets
Tässä kohtaa kisoja herään ihmettelemään että tätä ei nyt sitten näe puhelimella vaikka ilmaiskanavalta tulee?? Pitäisi bussin kyydissä saada peli näkyville niin vaatii Katsomossa 40 euron paketin. Asia kunnossa näillä otteillla....
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ei tuonut toinen eräkään maaleja, vain pari aiheellista hylkäystä. Jännitys jatkuu eikä tässä nukkumaan pääse
 

random13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Jyp
Noh ei ole vielä hävitty mitään. Ollaan noustu aikaisemmin, mennään nyt vielä optimisesti. Jättäkää ihmiset kuitenkin ne isoimmat kritiikit siihen, JOS pudotaan jatkosta.
 

Solari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Colorado Avalanche
Onko julkisuuteen tullut tietoa, että maamme parhaat pelaajat eivät suostu pelaamaan Jalosen alaisuudessa? On kyllä mautonta syyttää valmennusta pelaajien poissaoloista, jos siihen ei ole mitään perusteita.
Ei ole tullut, tulevaisuudesta en tiedä.

Mutta kyllähän sen nyt voi todeta jo vertaamalla muiden maiden rostereihin kisoissa pidemmälläkin aikavälillä, että suhteessa paljon enemmän Suomella on kieltäytymisiä laatupelaajien osalta mitä muilla. Enkä nyt tarkoita pelkästään NHL-pelaajia.

Enkä missään nimessä vähättele Jalosen saavutuksia vähän heikommillakin rostereilla, mutta pitkässä juoksussa pelaajamateriaalillakin on merkitystä suhteessa menestykseen.
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Niin… itse olisin ilman värilasejakin hyväksynyt tuon. Perus maalilleajo ja veskarin ja Miken jalat osuivat tuossa yhteen. Kiekko jäi peliin ja Pakarinen vielä alueen ulkopuolelta tökkäsi kiekon maaliin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: aave

Luolis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo, Montreal Canadiens
Jos tää menee jatkoajalle niin Suomen on voitettava Sveitsi, eikö? Ihan sama miten mutta voitto on otettava.
Jos Itävalta voittaa Britit varsinaisella niin Suomi tarvitsee 4 pistettä näistä kahdesta pelistä varmaan jatkopaikkaan. Jos saadaan vain 3 niin pitää toivoa että Itävalta puppeloi.
 

SatanicBunny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Narrin paluu
Kertoo kaiken olennaisen Jalosen motivaatiosta tällä hetkellä että tota ei lähdetty haastamaan. Tolla maalinteon tehokkuudella tässä turnaustilanteessa jos on 10-15 % todennäköisyys että toi hyväksytään tarkastuksen myötä niin se kannattais ottaa jäähynkin riskillä, koska se on suurempi kuin todennäköisyys siihen että nää jätkät tekee seuraavan maalin.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
"Puolustetaan jämäkästi ja jatketaan samanlaista peliä!"
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös