Ma 20.5.2024 Otteluseuranta (11. kisapäivä)

  • 50 381
  • 1 637

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Sieltä nyt helppoa rahaa poimimaan jos Tanskan maali on liki varma.

Varmaa on ainoastaan se, että Suomi tarvitsee ensimmäinen maalin tai totaalinen kipsaus on lähellä.
 

Ränse

Jäsen
Jokohan näiden kisojen jälkeen myönnetään että Suomen jääkiekko on kriisissä. Eniten kyrsii se ettei päästy kertaakaan kokeilemaan ns. Kultaisen sukupolven ollessa primessä koittamaan.
 

pepsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukka Seppäsen pelipaikaton fantasia
Onhan se käsittämätön seikka Anterosta, että vaikka kaveri on aloittanut jääkiekon selostamisen ennen nuijasotaa, lajitietämys on täysi nolla.

Maneeerit ja muu skeida sitten asia erikseen.
 

spertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tanskan voitto antoi live-vedossa melkein 10-kertoimen- Oli pakko tarttua, kun enemmän tuo Tanska voittavalta jengiltä on tähän saakka näyttänyt. Aivan kauhean näköistä peliä yli puoli erää Suomelta.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Toinen erä käyntiin ja popparit tulille. Tästä tulee jännä peli!
 

WildCore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Onhan tuo Manner lähdössä myös Jalosen mukana? Nimittäin jollei ole yhtään Jalosta haastanut pelaajavalinnoista, kun Jukan kanssa joukkuetta kasasivat, niin ei ole kyllä jatkossa Pennasella toivottavasti käyttöä Mannerille.
 

Iin Taikuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Itse lähes aina kannustan Mömmöm-kisoissa "pieniä sympaattisia maita". Luo todella hyvää viihdearvoa, kun muuten pelit yleensä onkin vähän niin ja näin.
Nykyään kisojen seuraaminen menee näiden yllätysten kyttäilyksi ja hetkittäisten ”wau”-reaktioiden saamiseksi. Suomen pelejä kiva katsoa kun tv:n ääressä sattuu olemaan, ellei finaalissa pelata. Mutta näitä pieniä maita jaksaa sympata ja tuloksia seurata aina.

Britannian nousu aikanaan takaisin pääsarjaan ja pysyminen siellä on ollut itselle kova juttu ja vieläkin sytyttää. Harmi että nyt tippuvat. Ja tänään olen isosti Puolan wagonissa, 3p voitolla pysyvät sarjassa ja se olisi todella upea asia. Kazakstan on nähty. Nousuista puheen ollen, Romania oli todella lähellä nousta ensi vuodeksi kisoihin, mutta päätyi tasapisteisiin Slovenian kanssa divarissa. Olisi ollut aika raikas nousu.

Itävallan kannalta toivon Suomen tappiota, haluan nähdä kuinka kovaa pystyvät laittamaan Ruotsille kampoihin. Latviasta olen alkanut tykätä viime vuosina ja nyt toivottavasti kampeavat itsensä 8 parhaan joukkoon. Jatkuvuus on se mikä näitä maita kehittää ja ylipäätään koko systeemiä.

On hienoa että nykypäivänä lähes jokainen voi voittaa jokaisen näissä karkeloissa.

E. pahoittelut offtopicista
 

Lahelainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat SaiPa
Jaahas, kolmas peli jota päätän katsoa ja keskialoituksessa soi taas Life is life. Onko tää jotain sairasta pilaa?
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Liian kauan ainakin Granlund, Pakarinen ja Innala on saanut pelata yhdessä.

Lehtonenkin saanut monessa pelissä jo mokailla ylivoimalla viivassa..

Onko tuo ketju saanut mitään aikaiseksi? Mikke toki tekee mitä pystyy, mutta Innala ei pärjää tällä tasolla kiekollisena lainkaan ja Pakarinen on jarrukenttien pelaaja.

Puljujärvi tuohon Granlundin rinnalle edes kokeiluun.

Toki, kun joukkue on alusta lähtien rakennettu aivan päin vittua on varmaan vaikea löytää oikeita palasia.

Laittaisin jopa Olli Määtän mielummin siihen viivalle kuin Lehtosen. Olisi ainakin kiekollisesti fiksumpi kuin Lehtonen tuossa.
 

Monoliitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
En oo yhtään seurannut muiden joukkueiden rakentumista. Missä on Nikolaj Eh nimittäin lers? Onko jotain kremppaa ku ei Tanskan matkas oo?
 

Maalainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tältä näyttää, kun joukkue on alun perinkin kasattu päin persettä. Siihen vielä lisäksi erikoiset fiksaatiot vaikkapa Innalan paikasta ykkösyyveessä, niin ei ihme jos hävitään kaiken maailman Tanskoille.
 

SatanicBunny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Narrin paluu
"Jonku homma on laittaa kiekkoo pussiin"

Erittäin hyvin sanottu siellä takana. Viiltävää analyysiä. Se tuhannen taalan paikka on se, että kenen homma se on? Ainoa mies joka tuolla näyttää siltä että on tullut tosissaan pelaamaan on omien tolppien välissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös