Ma 20.12.2021 Jokerit - TsSKA Moskova

  • 7 698
  • 204

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Ei ole Möröllä kovin korkeat standardit pelaamiselle, kun mielestään pelasivat ihan hyvin.

Muutenkin vähän erilaiset haastattelut, Late näyttää aidosti kyrpiintyneeltä ja Mörkö heittää rentoa läppää, että noo hehheh tänään pelattiin näin.
Samaa tunteetonta paskaa se oli viime kauden loputtuakin. Ei paljoa nappaa kipparia. Onneksi kohta on jääshow.
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dynamo Moskova
Ei juuri mitään, mutta hymy oli leveä ja selkeästi nauttii tästä.

Ja sitten jonkun mielestä mitään junnuja/KiVan ukkoja ei kaivata kokoonpanoon.
Ja hymy maalin teon jälkeen oli unohtumaton - Hangon keksi -hymy.

Toivottavasti Jokereiden uusi valmentaja luottaa nuoriin ja antaa heille reilun mahdollisuuden näyttää osaamiseensa KHL:ssä ensi kaudella.

Antti-Jussi Niemi puhui taas viisaasti studiossa todetessaan, että nuoret eivät välttämättä pysty pelaamaan koko kautta riittävällä tasolla, mutta yksittäisissä otteluissa he saattavat nousta merkittävään rooliin. Niemi toi myös esille, miten paljon lisäenergiaa nuoret tuovat pukukoppiin ja miten paljon pääseminen KHL-peleihin merkitsee näille nuorille heidän urallaan. Lisäksi Niemi nosti esille, miten hyvin esim. Anttila ja Joensuu ottavat nuoret vastaan pukukoppiin ja Jokereiden joukkueeseen. Respect!
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dynamo Moskova
Toivon jatkoaikaa ihan jo sen vuoksi, että haluan nähdä ottaako Fedorov taas veskan pois jatkoilla.
Fedorovin kikka puri just ennen Moskovan turnausta KHL:ssä TsSKA:n voittaessa Dynamo Moskovan 2-3 jatkoajalla pelatessaan ilman maalivahtia. Kokemattomuus valmentajana näkyi siinä, että Fedorov kuvitteli riskialttiin tempun tepsivän myös EHT:llä. Toivottavasti jatkaa samalla fiksaatiolla kauden loppuun TsSKA:ssa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös