Ma 20.12.2021 Jokerit - TsSKA Moskova

  • 7 698
  • 204

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Tauko on lusittu ja on aika pelata jälleen Euroopan parasta jääkiekkoa. Jokerit ja TsSKA Moskova kohtaavat toistamiseen Helsingissä tällä kaudella. Runkosarjassa on tämän jälkeen vielä kaksi keskinäistä kohtaamista Moskovassa. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa TsSKA haki voiton jatkoajalla maalein 2-3. Numerot eivät kerro koko totuutta pelistä. TsSKA dominoi ottelua alusta loppuun ja on pieni ihme että Jokerit sai ottelusta edes pisteen. Jokerit käytti harvat paikkansa ja pääsi kolmanteen erään johtoasemassa. Veli-Matti Savinainen iski Jokereiden molemmat maalit. Anders Lindbäck pelasi Jokereiden maalissa aivan pöyristyttävän hyvän pelin ja nollasi TsSKA:n kymmenet huippupaikat. Lopulta TsSKA otti omansa ansaitusti jatkoajalla Anton Slepyshevin voittomaalilla. Vaatimustaso oli lyöty tappiin ja omasta mielestäni TsSKA oli vakuuttavin vierailija arenalla tähän mennessä. Harvoin Jokerit on näin purjeissa ollut koko peliä kotikentällään. Nyt Jokereiden pitää pystyä parantamaan reippaasti jos mielii pistetiliä kartuttaa. Sarjataulukon kannalta todella iso peli missä erot ovat todella pieniä. Molemmat kunnioittavat toisiaan ja edessä on jälleen laadukas jääkiekkoilta.

Usean vuoden TsSKA:n GM:nä toiminut Sergei Fedorov otti vetovastuun tällä kaudella Moskovalaisten pääkäskijänä. Hyvää työtä vuosikaudet tehnyt Igor Nikitin siirrettiin syrjään ja Fedorov otti uralleen seuraavan askeleen. Pesti päävalmentajana on uran ensimmäinen. Kaikki tietävät Fedorovin saavutukset pelaajana ja hän on kiistatta yksi kaikkien aikojen venäläispelaajista. Kovassa paikassa Fedorov joka tapauksessa on kun hän luotsaa legendaarista TsSKA Moskovaa jossa tavoite on vain ja ainoastaan mestaruus.

TsSKA on totutusti mukana läntisen konferenssin kärkitaistossa. Tällä hetkellä sijoitus on neljäs, mutta matkaa kärkipaikkaan on vaivainen piste. Useana vuonna runkosarjan voittanut joukkue on tälläkin kaudella yksi suurimmista suosikeista kaappaamaan läntisen konferenssin ykkösijan ja sitä kautta kotiedun pitkälle playoffeihin. TsSKA:lla on kauden mittaan ollut omat ailahtelunsa, mutta vuodet ovat opettaneet sen että yleensä ne koneet käynnistyvät mitä pidemmälle kausi etenee. Se ei liene kenellekkään yllätys että Moskovalaisille on tehty vähiten maaleja lännen joukkueista. TsSKA:n peli on aina perustunut tiukkaan puolustuspeliin eikä siitä ole tingitty Fedorovin aikana. Toimiva puolustuspeli kantaa yleensä pitkälle myös keväällä. Maalinteon kanssa on ollut ongelmia kauden mittaan ja lännen kärkijoukkueista TsSKA on tehnyt vähiten maaleja. Ainakin Helsingin pelissä TsSKA:n hyökkäyspeli ja kiekollinen peli oli todella vakuuttavaa. Tehokkuuden kanssa on ongelmia. Mielestäni Fedorov on tuonut hyökkäyspeliin lisää monipuolisuutta verrattuna Nikitinin aikaan jossa joukkueen peli ei ollut välttämättä niin näyttävää. Ylivoimapeli on toiminut loistavasti ja Jokerit ei voi boxissa paljon aikaa viettää. Fedorov on tuonut KHL:ään oman mausteensa ja rohkeutensa. Muutamissa peleissä hän on vetänyt maalivahdin pois jatkoajalla jo alkuvaiheessa ja hakenut rohkeasti voittoa ylivoimalla. Pariin kertaan se on onnistunutkin. Tosin eilen Leijonien pelissä Venäjä kokeili samaa ja hölmöltähän se näyttää sitten kun kiekko menetetään ja vastustaja kuittaa voiton. Miehellä on ainakin munaa ja kyllä tuosta rohkeudesta voi hattua nostaa.

TsSKA:n maalivahtikaksikon muodostaa parivaljakko Ivan Fedotov ja Adam Reideborn. Fedotov on ottamassa pientä niskalenkkiä ja hyvät otteet on palkittu myös maajoukkuepelien muodossa. Puolustuksen kurkona häärii Nikita Nesterov joka on aivan valtavan tärkeä pelaaja TsSKA:lle. Nesterov on ottanut kiekollisen johtajan roolin kun Mat Robinson vaihtoi SKA:n riveihin. John Gilmour, Klas Dahlbeck, Artyom Sergeyev ja Artjom Blažijevski takaavat laadun peräpäässä. TsSKA sai huippuvahvistuksen muutama päivä sitten kun puolustaja Darren Dietz siirtyi Barysista Moskovalaisten riveihin. Samalla isokokoinen Viktor Svedberg vaihtoi maisemaa Avangard Omskiin. Dietz on kiistatta sarjan parhaita hyökkääviä puolustajia ja tuo ison lisän TsSKA:n pakistoon. Kausi Barysissa ei ole ollut totutun hyvä. Tehotilastolukema -18 on karmea, mutta Barysin pelissä ei noin muutoinkaan ole ollut paljon järkeä. Tuota lukemaa ei sen enempää kannata tuijottaa. Nyt hän pääsee huippujoukkueeseen ja tuo paljon lisää TsSKA:n hyökkäyspeliin. Todella kova vahvistus.

TsSKA:n hyökkäysosasto on laaja ja jokainen ketju pystyy pistämään kiekkoa maaliin. Ennen kautta Lähtijöitä oli paljon : Brendan Leipsic, Andrei Loktionov, Ivan Telegin, Nikita Korostelev, Maksim Mamin, Maksim Shalunov, Mario Kempe ja Nikita Soshnikov (kesken kauden) vaihtoivat maisemaa. Tilalle on sainattu Mihail Grigorenko Columbuksesta, Lucas Wallmark Floridasta, Joakim Nordström Calgarysta ja Sergei Plotnikov Metallurgista. Vladislav Kamenev siirtyi kesken kauden Sibiristä. Kun joukkueesta löytyy vielä sellaisia nimiä kuin Konstantin Okulov, Anton Slepyshev, Alexander Popov, Sergei Andronov ja Andrei Svetlakov niin laaja on materiaali. Neljään ketjuun löytyy tekijämiehiä.

TsSKA:lla oli viiden ottelun voittoputki, mutta ennen taukoa joukkue kärsi kaksi tappiota. Ensin joukkue nöyrtyi kotonaan Torpedolle maalein 2-5. Viimeisimmässä pelissä TsSKA taipui Lokomotivin vieraana jatkoajalla maalein 3-2 ja näin Igor Nikitin sai maukkaan päänahan entisestä seurastaan. TsSKA on kerännyt vieraspeleistään 28 pistettä ja on sarjan viidenneksi paras vierasjoukkue. Kotipeleistä saldona on 25 pistettä. Erikoistilanteissa TsSKA on ylivoiman osalta sarjan parhaita ja alivoima taas yllättäen sarjan pohjasakkaa.

Loukkaantuneiden listalla on kokenut Alexander Popov ja edellisen keskinäisen ottelun ratkaissut Anton Slepyshev. Maajoukkueen matkassa viime viikolla olivat Ivan Fedotov, Nikita Nesterov, Pavel Karnauhov, Mihail Grigorenko, Sergei Plotnikov ja Vladislav Kamenev. Kaikki pelasivat eilen Nesterovia lukuunottamatta Suomea vastaan ,joten pientä kierrätystä voi olla luvassa.

TsSKA Moskovan kokoonpano edellisessä ottelussa :

71 Konstantin Okulov - 94 Vladislav Kamenev - 16 Sergei Plotnikov
23 Lucas Wallmark - 15 Pavel Karnauhov - 25 Mihail Grigorenko
27 Maksim Sorkin - 11 Sergei Andronov - 14 Joakim Nordström
63 Takhir Mingachyov - 87 Andrei Svetlakov - 7 Matvei Guskov

6 Klas Dahlbeck - 89 Nikita Nesterov
88 Artjom Blazhijevski - 93 Artjom Sergejev
58 Viktor Svedberg - 3 John Gilmour
82 Marsel Ibragimov

28 Ivan Fedotov ( 1 Yevgeni Kiselyov )

Jokerit on läntisen konferenssin kolmantena samoissa pisteissä Dynamon ja SKA:n kanssa. TsSKA tulee pisteen perässä. Myös Severstal roikkuu hyvin kärjen mukana ja Lokomotiv pyrkii sinne vielä nousemaan. Jokainen piste on tällä hetkellä todella tärkeä. Pitkiin tappioputkiin ei ole varaa. Ennen taukoa Jokerit kärsi pari tappiota. Spartak nollasi ensin Jokerit maalein 2-0. Pelillisesti Jokerit oli parempi joukkue, mutta tehokkus oli heikolla tolalla. Ihan niin kuin ylivoimakin. Ennen taukoa Jokerit hävisi Minskissä maalein 5-3. Anders Lindbäckillä ei ollut hyvä päivä ja Jokereiden vahvin osa alivoimapeli petti pahemman kerran. Jokerit loi repaleisella porukalla paikkoja, mutta tehokkuus oli jälleen heikkoa. Kokoonpano oli mitä oli, mutta paremmalla erikoistilannepelaamisella olisi varmasti jotain ollut tuomisina. Maajoukkuetauko tuli hyvään paikkaan ja Jokereiden onneksi kenenkään ei tarvinnut osallistua maajoukkuepeleihin koronan takia.

Jokereilla on runkosarjaa jäljellä vielä 16 peliä joista kotona on 11 peliä. Seuraavasta kahdeksasta pelistä seitsemän on kotona. Jokerit on kerännyt kotipeleistä 28 pistettä ja on sarjan yhdeksänneksi paras kotijoukkue. Jokereilla on kuitenkin vähemmän pelattuja kotipelejä kuin muilla. Pistekeskiarvo kotipeleistä on isoin Metallurgin ohella. Runkosarjan kannalta eletään tärkeitä hetkiä ja nyt niitä pisteitä pitää pystyä kairaamaan. Kovia vastustajia on kuitenkin vastassa. TsSKA, Omsk, Dynamo X2 , Ufa ja SKA. Helppoa se ei kuitenkaan tule olemaan. Varsinkaan kun Jokereiden tehot ovat alkaneet kadota. Jokerit tarvitsee aivan hirvittävän määrän paikkoja yhteen maaliin. Kaksi viime peliä kaatui heikkoon tehokkuuteen. Hiljattain myös SKA:ta ja Amuria vastaan on ollut vähän sama homma. Puhumattakaan ylivoimapelistä joka on sakannut jo pidempään. Lauri Marjamäen aikana kaksi kevättä on vedetty aivan vihkoon ylivoimapelin osalta. Nyt samaan ei kerta kaikkiaan ole varaa ja tärkeää olisi saada se toimimaan kotiputken aikana. Onnistumisia ei ole ole tullut juuri lännen päävastustajia vastaan ja se on huolestuttavaa. Vastustajat tekevät varmasti kotiläksynsä ja jotain uutta olisi keksittävä Brian O’Neillin ohjureiden ja Philip Holmin toimitusten sijaan. Alivoima petti edellisessä ottelussa, mutta muutoin sen varaan on hyvä rakentaa.

Brian O’Neill ja Niklas Jensen ovat odotetusti kantaneet Jokereita. Molemmat ovat lähes piste per peli tahdissa. Siinä on kaksi pelaajaa joiden poissaolon huomaa heti. Teemu Turunen on onnistunut hyvin ensimmäisellä kaudellaan ja on tehnyt maaleja hyvään tahtiin. Samat sanat pätevät Hannes Björniseen. Kullanarvoinen pelaaja Jokereille. Parannettavaa löytyy monelta pelaajalta. Enemmän pitää saada ainakin herroilta Kalle Kossila, Otto Leskinen, Petteri Lindbohm ja Iiro Pakarinen. Pakarinen kyllä painaa duunia, mutta Jokerit tarvitsee maaleja jostain. Veli-Matti Savinaisella ja Markus Hännikäisellä vähän sama homma. Yritystä on , mutta tehoja ei tule. Siirtorajaan on viikko aikaa. Yksi vapaa paikka löytyy. Maalintekijää mielestäni huutaa. Mistä sellainen sitten löydetään? En tiedä. Se on Janne Vuorisen homma. Kottikärryissä pitäisi ainakin olla rahaa.

Henrik Haapala jatkaa loukkaantuneiden listalla. Paluu tapahtuu runkosarjan lopussa. Jordan Schroeder on ollut harjoituksissa normaalisti jo mukana. Spartak-pelin jättivät sivuun sairastumisen takia Hannes Björninen, Alex Grant, Jesse Joensuu ja Julius Junttila. Tähän joukkoon liittyivät ennen Minsk-peliä Otto Leskinen ja Brian O’Neill. Reissun jälkeen Jokerit tiedotti neljästä koronatartunnasta ja asettui omaehtoiseen karanteeniin. Uusissa testeissä torstaina ei tullut uusia tartuntoja ja lauantaina joukkue pääsi jo normaalisti harjoittelemaan. Joitain pelaajia varmasti puuttuu eikä varsinkaan koronan saaneiden kohdalla kannata ottaa riskejä.

Lipunmyyntiä katsoessa arvio illan yleisömäärästä on noin 7000. Tässä ottelussa pelataan joulupaidoissa viime vuosien tapaan. En nyt hirveästi jaksa innostua näistä teemapeleistä. Alkaa olla jo nähty. Joskin tammikuun ysäripaidat toimivat varmasti. Lisäksi tuohon upeaan logoon ei pitäisi ikinä kajota.

Jokerit ja TsSKA ovat kohdanneet KHL:än runkosarjassa 19 kertaa ja voitot TsSKA:lle 10-9. Helsingissä pelatut ottelut 6-4 Jokereille. Pudotuspeleissä TsSka on pudottanut Jokerit kolme kertaa voitoin 12-3.

Erikoistilanteet

YV

TsSKA 25.9 ( Sarjan toiseksi paras )
Jokerit 20.5 ( Sarjan kahdeksanneksi paras )

AV

TsSKA 78.0 ( Sarjan 20.paras )
Jokerit 88.3 ( Sarjan paras )

Parhaat pistemiehet

TsSKA

1. Nikita Nesterov 5+26 = 31
2. Konstantin Okulov 6+22 = 28
3. Mihail Grigorenko 15+12 = 27
4. Anton Slepyshev 10+13 = 23
5. Sergei Plotnikov 13+9 = 22

Jokerit

1. Brian O’Neill 8+31 = 39
2. Niklas Jensen 15+15 = 30
3. Jordan Schroeder 9+14 = 23
4. Hannes Björninen 8+11 = 19
5. Philip Holm 8+11 = 19

Maalivahtien torjunta% / Päästetyt maalit ottelua kohden keskiarvo

TsSKA

Ivan Fedotov 92.7 / 1.83
Adam Reideborn 90.3 / 2.31

Jokerit

Anders Lindbäck 90.9 / 2.26
Janne Juvonen 90.2 / 2.21

Seurattavat pelaajat

Nikita Nesterov. KHL:än puolustajien pistepörssin kakkonen urakoi isoja minuutteja. Iso rooli joukkueen kiekollisessa pelissä ja yv:ssä.

Darren Dietz. Uuden hankinnan pelaaminen ei ole varmaa. Helpottaa Nesterovin taakkaa ja tuo paljon lisää jo valmiiksi hyvin toimivaan ylivoimapeliin. Ihan kärkipakkeja tähän sarjaan ainakin hyökkäyspäässä.

Konstantin Okulov. TsSKA:n paras pistemies. Huipputaitava ja nopea pelaaja aiheuttaa päänvaivaa Jokereiden puolustukselle.

Iiro Pakarinen. Edellisestä maalista on jo ikuisuus. Gorilla selässä on valtava. Mistään ei mene sisään. +- tilasto on Jokereiden heikoin saldolla -9. Tauko tehnyt varmasti hyvää pääkopalle.

Teemu Turunen. Noussut Jokereiden toiseksi parhaaksi maalintekijäksi kymmenellä osumallaan. Tuonut kaivattua secondary scoringia. Älykäs ja taisteleva pelaaja pelaa hyvää kautta. Nämä isot pelit ovat hyvä mittari myös Turuselle kevättä ajatellen. Katoaako kuvasta vai pystyykö suorittamaan?

Petteri Lindbohm. Vaikeaa on ollut viime aikoina. Paljon heikkoja pelejä ja tehotilastokin pakkasella -4. Jokereiden pakistossa on muutenkin aika monta kysymysmerkkiä joten Lindbohmin olisi syytä nousta parhaalle luotettavalle tasolleen.

Ottelu käyntiin klo 18.30 ja Discovery+ lähetys varttia aiemmin. Selostajana Nuutti Vihtilä.
 
Viimeksi muokattu:

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tsska -1 voittoa on painettu ns.kivitalolla. Yllätyn positiivisesti kaikesta muusta. Sen verran heikko Jokerit on tällaisten jälkeen yleensä ollut. "Ei päästy käyntiin tauon jälkeen. Harjoittelemattomuus näkyi. Kaveri oli äärimmäisen tehokas. Ei voida antaa noin helppoja paikkoja tämän tason joukkueelle. Matka jatkuu ja 26.12 ollaan valmiita."
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
6 Jesse Joensuu – 11 Kalle Kossila – 71 Nicklas Jensen
77 Teemu Turunen – 10 Jordan Schroeder – 81 Iiro Pakarinen (A)
33 Markus Hännikäinen – 19 Veli-Matti Savinainen – 12 Marko Anttila (C)
63 Tommi Laakso – 86 Kristjan Kombe – 48 Henri Ikonen
61 Niclas Tenhovuori

40 Petteri Lindbohm (A) – 52 Philip Holm
90 David Sklenicka – 41 Vitali Menshikov
4 Tommi Kivistö – 3 Niklas Friman

30 Janne Juvonen (70 Tommi Tervo)


Sairaana poissa siis O'Neill, Björninen, Junttila, Grant, Leskinen ja Lindbäck.
Loukkaantuineina Norman ja Haapala.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Huhheijaa mikä kokoonpano, kylmää kyytiä luvassa CSKA:lle. Tenhovuoren "debyytille" tosin plussat, vaikka tuskin tulee saamaan minuuttiakaan peliaikaa.

Enää pitäisi tietää kuka on tuo luukkua availeva Tommi Tervo. Ei ole näköjään niin justiinsa noiden etunimien kanssa, jos Jokereiden mediatiimiltä kysytään.

Tommi Tervo at eliteprospects.com Tähänkö ne Lehtosesta saadut rahat menivät?

miljoona hymiötä
 

spertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Helkkarin koronakaranteeni! Vielä pitää olla kotona tämä, ja huominen päivä, kun olisi ollut pitkästä aikaa mahdollisuus nähdä joku oma junnu kehissä. Toivotaan että Tenhovuori saa peliaikaa, ja esiintyy edukseen.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Onko meillä Jj 6 ykköses???
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onko meillä Jj 6 ykköses???
Jussi Jokista Vuorinen yritti vielä saada. Kun ei tullut enää tälle kaudelle niin Jesse Joensuu ajanee ykkösessä saman asian.

Kokoonpano on olosuhde Jokereissa. Muuta en pyydä kuin 110% taistelevan jengin. Jos tulee turpaan sitten niin tulkoon. Tekeekö Jokerit yv maalin tänään?
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eikös siellä jo Tenhovuori ole mukana. Millä tavoin nuo tämän päiväiset kentät pitäisi mielestäsi koota?
JJ helvettiin kärkikentistä. Savinainen pois keskushyökkääjän paikalta. Anttila neloseen jne. Nyt ketjut muodostetaan niin, ettei vahingossakaan muille kuin vakioäijille tule peliaikaa
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
JJ helvettiin kärkikentistä. Savinainen pois keskushyökkääjän paikalta. Anttila neloseen jne. Nyt ketjut muodostetaan niin, ettei vahingossakaan muille kuin vakioäijille tule peliaikaa
Ok. Laittaisitko paperille miten ne kentät menisi? Itse en näissä kentissä nimittäin isompaa vikaa näe. Savinainen on pelannut keskellä hyvin. Kun kaksi vakisentteriä puuttuu. Joensuu ei ykköseen kuuluisi mutta kovin on vähän mitä sinne muutakaan laittaa.

Tällaiseen peliin junnujen nostaminen, täysin kylmiltään kuten Tenhovuoren kanssa, on hiukan väärin myös pelaajaa itseään kohtaan. Miksi? Olet vetänyt koko kauden a:ta/b:tä/Mestistä, ei treenipelejä edustuksessa, ei hupipelejä Kohelossa(Sochi jne.) - sitten pääset kehiin ja vastassa koko Euroopan top3 joukkue. Virhe on sen osalta tehty aiemmin. Nyt tavara on housuissa ja sen mukaan on elettävä. Sama tehtiin jo viime vuonna SKAta vastaan.
 

ejs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sairaana poissa siis O'Neill, Björninen, Junttila, Grant, Leskinen ja Lindbäck.
Loukkaantuineina Norman ja Haapala.
Boldaus oma. Aika huikea ajatus, että Vuorinen ja Kurri olisivat koonneet sellaisen joukkueen, että nuo 'muutamat' sairastuneet voitaisiin tuosta vaan korvata eikä joukkueen taso laskisi ollenkaan. Mä en tiedä, olisiko se enää edes hauskaa.

Jääkiekko on osa elämää. Mennään maaston mukaan.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän se tiedossa oli että poissa-oloja on koronan takia tänäänkin.
Omasta tämän hetken "ihanne kokoonpanostani" laskisin puuttuvan viisi pelaajaa ja se on kyllä ikävän iso lukumäärä Jokereiden tapauksessa.
Lännen jengeistä oikeastaan TsSKA:n ja SKA:n niput tuon lukeman vielä kestävät, mutta muiden joukkueiden osalta näkisin homman olevan huomattavasti vaikeampaa.

Ihan kovia ennakko-odotuksia ei tänään kotijoukkueen pärjäämiselle kyllä ole, mutta eihän Jokerit tähänkään matsiin täysin vailla mahdollisuuksia lähde.
Mutta onhan se selvä, että kaikki tähdet pitää olla aikas lailla kohdillaan että Jokerit on se jengi, joka poistuu kaukalosta illalla voittajana.

Nähtäväksi jää muuten mennäänkö alusta asti neljällä kokoonpanoon merkityllä ketjulla vai sittenkin niin että sentterinpaikka hoidetaan kolmen ukon kierrolla?

Kaikesta huolimatta omissa toiveissa kaiken likoon laittava kotijengi ja päällään maalillaan seisova tulikuuma kassari Juvosen Jaska. Jos ei tämäkään kuitenkaan riitä, niin minkäs sille sitten mahtaa..
 
Viimeksi muokattu:

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nähtäväksi jää muuten mennäänkö alusta asti neljällä kokoonpanoon merkityllä ketjulla vai sittenkin niin että sentterinpaikka hoidetaan kolmen ukon kierrolla?
Kolmen sentterin kiertoa realistisempana, Marjamäen tietäen, pidän 3.kentällä pelaamista nelosen ottaessa hajavaihtoja siellä täällä.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Oli jo piletti varauksessa illan peliin mutta antaapa olla. Lienee parempi katsoa kotona ja varmuudeksi pultata telkkari kiinni ettei lennä ikkunasta mäelle.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Mitä Marjamäki on tehnyt?

Olisihan tää jo kundeille itselleenkin parempi, jos olisi saanut vedellä ensipiirrot vaikka jotain Sochia vastaan "turvallisesti". Nyt vastassa on yksi mantereen kovimmista tiimeistä, teitä on kentällinen ja kun peluutus on tällaista, se "ainoa paikka näyttää" tuskin stressiä ainakaan laskee. Jos Marjamäellä olisi ollut munaa peluuttaa laajemmin juuri tällaisia hetkiä ajatellen, tuolla olisi nyt jätkiä, joita huimaisi nyt huomattavasti vähemmän, jotka eivät pelkää yhden harhasyötön tarkoittavan loppupeliä penkin pässä ja sopparia loppuun Vantaalla ja joilla olisi selkeämmin käsitys mitä peli KHL:ssa on ja miten se eroaa Mestiksestä.

Ja rehellisesti sanoen, mä pelkäsin pahempaa rosterin osalta. Maalivahtiosasto on kunnossa kunhan Juvonen ei loukkaannu, pakisto näyttää "normaalilta" ja hyökkäykseen löytyy 3 ketjua vakiomiehistöä + Ikonen päälle. Ketjut olisin rakentanut toisin, mutta ei toi silti mikään täysi hupirosteri ole. Yksittäisessä ottelussa tolla pitäisi olla saumaa kaataa vaikka sitten tämä TsSKA, vaikkakin tolla nipulla 10 matsin nipusta niitä voittoja ei tulisi kuin 1-2.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös