Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Ma 16.3.2015 SaPKo - KooKoo (4. puolivälierä)

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana mustaoranssi, 16.03.2015 klo 10.27.

 1. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Tylsään maanantaihin kiekkoviihdettä Talvisalosta. Kookoolla rupeaa olemaan jo pakkovoiton paikka tai menee liian vaikeaksi. Jasi pihtaa vielä kokoonpanoja, KooKoolta ne jo mestis.fi sivuilta löytyy

  KooKoo:

  Koivisto - Juutilainen - Heikkinen T-P
  Lehikoinen - Kärmeniemi

  Rinkinen - Peltonen - Karevaara
  Lippojoki - Västilä

  Heikkinen A - Björninen - Julkunen
  Koponen - Ikonen

  Espo - Rajala - Appelgren
  Tuominen (H)

  Rämö

  Rajala laitettu heräilemään neloseen. Rämö laitettu tilkitsemään maalia massallaan. Jotenkin voisin veikata että nämä kentälliset tulee elämään ottelun tiimellyksessä. Ainakin Rajala saattaa saattaa kivuta vähän ylempiin kenttiin jos runkosarjasta tuttua ukkoa rupeaa löytymään. Västilä ollut kyllä sellainen hasardi että olisi voinut laittaa Ison Paulin tilalle antamaan vähän rotia SaPKon ukoille.

  No näillä mennään, godspeed KooKoo

  e. Korjattu Tuominen lisähyökkääjäksi. Aamulla oli vielä Koskinen
   
  Viimeksi muokattu: 16.03.2015 klo 12.25
 2. VaaRPsto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  SaPKolle onnea tähän peliin ja koko loppukeväälle!
   
 3. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Yle Kymenlaakso on mokaillut komeasti aamulla puoli ysin uutisissaan ja kertoi uutisissaan että sarja SaPKoa vastaan on katkolla tänään Talvisalossa KooKoolle. Uutisessa mainittiin myös että KooKoo on ollut ylivoimainen SaPKoa vastaan! (Sitten neiti Kymenlaakson uutisjuontaja heräsi ja märkä uni sai päätöksen)

  Olivat kuitenkin "päivittäneet" tilanteen seuraavaan uutislähetykseen. Syy oli kuulemma se että uutisen pohjat oli kirjoiteltu jo aiemmin muttei niitä oltu tarkistettu paikkansapitäviksi. Voe voe...

  No tänään taas paukkaa laidat. Veikataan ratkaisijaksi hamekangas Kangasta. Ellei sitä nyt fyysisesti joku telo kappaleiksi niinku joku Kouvolan sälli tuolla oli toivonut. Aika mautonta läppää muuten...tollanen...
   
 4. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Koskinen reserviin ja Henri Tuominen kokeilemaan lelujen kestävyyttä 13. hyökkääjänä.
   
 5. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Jokohan se tänään alkaisi taas uppoamaan? Voitto tästä ja taas vaasalaisetkin menevät omiin koloihinsa vähäksi aikaa itkemään synkkyyttä Pulttibois-Pukan kanssa.

  Kyllähän tosin voitto vaatii sen, että naputeltaisiin välillä tyhjistä sisään ja niin edelleen, mutta se on tupannut olemaan nyt vähän vaikeampaa. Rämö saa tällä kertaa torjuntavastuun, mutta se on aika pieni nyanssi vain tässä, koska kyllähän tänään ottelu käydään Petteri Similän ja KooKoon välillä. Mun puolesta Kristiina Kangasta voi vetää tänään ja kovaa.
   
 6. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Toisaalta joo Hamekangasta saisi ajella täysin surutta, mutta olisiko kuitenkin viisautta kiertää kaukaa, ettei vahingossakaan pääse esittämään kuolevaa joutsenta?

  Tästä voitto niin uskon, että KooKoo vie sarjan, mutta jos tappio tulee niin sitten taitaa olla SaPKo jatkossa. Toivottavasti nyt kuitenkin saadaan hakattua kiekot sinne Similän selän taakse.
   
 7. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Hauska homma kun aiemmin kouvolalaiset ovat sympanneet SaPKoa ja pitäneet semmoisena mukavana Jukureiden yhteisenä vihollisena. Nyt kun pojat laittaa isät tiukille, niin täällä jo toivotaan SaPKon pelaajan vammautumista. Tämä nyt vain on jääkiekkoa, urheilua, viihdettä. Ei kai täällä kenenkään loppuelämän pilaamista ole tarkoitus toivoa? Hyvä että ottelusarjasta on tullut jännittävämpi kuin Yle tänään kaakossa uutisoi.
   
 8. Linnankundi Jäsen

  Oiskohan tuo inho Kangasta kohtaan Kouvolan joukoissa syntynyt jo perjantaina, kun veti jatkoajalla 3-4 KooKoo-pelaajaa nippuun ja uitti Rämön längistä voittomaalin. Taklaus osui Kankaaseen päähän ja varmasti sattui. Vaikka vauhti oli normaali (ei ryntäys), niin taklaaja tekee sen mitä miltei joka tapauksessa taklaaja tekee, tehostaa jaloilla eli olkapää nousee ylöspäin taklaushetkellä. Kankaan pää ei ollut enää taklaushetkellä alhaalla. Kaikki olisi ollut OK, jos vain ajoitus olisi ollut kohdallaan. nyt veti hieman ohi ja osui päähän. Vaikka moni näki, ettei mitään kontaktia edes ollut.
  Mutta tänään taas pelataan ja KooKoo on edelleen selvä ennakkosuosikki, jos pää kestää.
   
 9. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Älä nyt yleistä kuitenkaan.

  Mukavasti lämpöä saatu tähän pariin, niin kaukaloon kuin "virtuaalikaukaloon". SaPKo on ollut juuri niin paha, kuin oli odotettavissa. Tämä on hienoa, että saadaan kunnon taistelu pystyyn. Kyllähän tässä katseet kääntyy pariin pelaajaan, jotka menee varjojen mailla. Jos kultakypärä on Koivistolla ja joukkueen paras aloittaja on Pelicansin laina niin juna ei ole ihan raiteillaan. Rajala, Peltonen, Västilä, herätys!

  Hienoa, että Tuominen on saatu ainakin reserviin, kunnossa ollessaan tuo pirun paljon lisää kaikkeen tekemiseen. Kunhan nyt pysyisi terveenä niin keskiviikkona Kouvolassa voisi jo olla aloituksessa.

  Päivän teemana voisi olla, että "karkkikauppa on siellä maalin edessä, sinne pitää mennä, jos haluaa makeaa". Ja kiekot sisään.

  PS. Komea töppäys YLE:ltä. Urpåt.
  PPS. Ja pelihän tulee VeikkausTV:stä.
   
 10. Linnankundi Jäsen

  Näyttää SaPKon kokoonpanosta puuttuvan Mörsky ja Hyttinen. Mörsky varsinkin on menetys, perjantain pelissä plokkasi laukauksia kropallaan. Teki pahaa sivustakin katsoa, kun näki että välillä sattui kipeästi..
   
 11. Steus Jäsen

  Lainaus:
  Hyttinen puolestaan otti Lippojoen lonkkataklauksen vastaan toisessa erässä, eikä palannut enää peliin. Mörskyltäkin jäi kolmas erä väliin.

  Illan matsissa KooKoon pitäisi saada ketsuppipulloa auki. Kahdella maalilla tätä peliä tuskin tulee voittamaan.
   
 12. Kiekkokatsoja Jäsen

  Jotain valmentaja Mattilan tuli tehdä joukkueen herättämiseksi. Erikoista on kuitenkin joukkueen parhaan pelintekijä, Rajalan laitto jarrukenttään. Ehkäpä Mattilan ajatus on se, että kun tulee vähemmän maalintekopaikkoja, niin paremmin menee sisään =).
  Ketsuppipullo aukeaa, tai sitten aukeaa lähipäivinä alkon tuotteita, kesäloman saavuttua.
   
 13. Magnesia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mörskyltä taisi mennä nilkka Kouvolassa.

  Sinänsä hauska tilanne, nyt Jasilla on joukkueessaan hamekangas. Niin kun Jasi on vuosien saatossa puhunut vihaavansa filmaajia ja nyt sellanen on ilmielävänä omassa joukkueessa.

  Ajat muuttuu :)
   
 14. Magnesia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mä vähän veikkaan että Tuominen kokeilee miten homma lähtee kulkemaan pelin alussa ja uskon että ottaa pelin aikana 4.kentän sentterin hommat haltuun.
   
 15. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Ja Rajala siirtyy reserviin?
   
 16. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ei varmaan vielä tässä pelissä. Veikkaan, että käy pelaamassa muutamia yksittäisiä vaihtoja. Mutta jos Tuominen roihahtaa tulikuumaksi niin luonnollinen paikka olisi 1.kentän keskellä, Juutilainen laitaan ja Koivisto joko 4.laitaan tai A.Heikkisen tilalle. Jolloin A.Heikkinen 13. hyökkääjäksi. En tiiä, monimutkaista nämä ketjusommittelut.

  Peltonen, Rajala ja Björninen saattavat pyörähtää jossain kohtaa ympäri. Etenkin jos Rajalalla alkaa kulkemaan.
   
 17. Ansa Paitsio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tämähän on juuri sitä, mitä kevään koitosten tulee ollakin. Vääntöä loppuun asti.
  Ja mitään pahaa kukaan Kankaalle toivoo - päinvastoin. Menestystä teatterikoulun pääsykokeisiin kyllä kovasti.
   
 18. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Lainaus:
  Tämä Rajalan siirto voi todellisuudessa olla kosmeettinen. Tosin Rajala kaipaa välillä vähän erikoishuomionosoituksia, jotta peli kulkeen. Rajala ei ole vielä tällä kaudella kertaakaan ollut todella isoissa liekeissä eikä kyllä sammuneen lyhtynäkään. Mattilan KooKoossa Rajala ei ole räiskynyt missään vaiheessa.

  Näyttäisi myös siltä että Espo - Appelgren pyrkivät ja saavat yrittää tehdä tulosta hyökkäyspäässä eli ei Rajalan laittaminen heidän välilleen poista tätä ominaisuutta.

  Josko tässä nyt haettaisiin sitä peluutusta vähän radikaalimmin kuin vain laitureita vaihtamalla muutamassa kentässä. Tätä toivoin tuolla tämän ottelusarjan ketjussa.
   
 19. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mä kanssa vähän veikkaan, että Rajala on nelosessa vain paperilla ja Mattila pelaa mentaalipelejä.
   
 20. ruupertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Jos Tuominen käy edes voittamassa aloitukset, siitäkin on jo suuri apu peliotteen säilymisessä KooKoolla. Hyvänä päivänä Rajalallakin sujuu, mutta ne päivät on olleet SaPKo-sarjassa harvemmassa.. Lisäksi akseli Rajala-Karevaara ei ole toiminut alkuunkaan, ja Rinkinenkään ei ole löytynyt runkosarjan tapaan, joten Peltonen voi toimia hyvinkin siinä keskellä.
  Tänään on KooKoon syytä kaivaa äijäasenne peliin ja hoitaa hommma kotiin- muu ei nyt kelpaa!
   
 21. Tippo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JLC
  Nyt on sarjan tärkein peli. Voitto tästä, niin peli alko uuestaan ja tappiolla tulee pirun vaikea kotipeli keskiviikkona. YV kuntoon ja sitä kautta ketsuppipullo auki, kiitos!

  Harmi, kun työt haittaa harrastuksia. Joutuu tulospalvelua kyttäämän. KÄMÄÄÄÄÄN KOOKOO!
   
 22. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Ottelu näkyy Veikkaus-TV:stä.

  Tästä linkkiä Veikkaus-TV:n ILMAISEEN palveluun, pelitilillä pitää olla siis vähintään 0,01 euroa, jotta voi katsoa kaikki ottelut Veikkaus-TV:stä.

  Uskon, että palvelu on tuttu liki kaikille KooKoon ja SaPKon aktiiviseuraajille, mutta heitin vähän väriä peliin jotta tämä huomattaisiin paremmin! Kukaan ei ollut vielä tätä Veikkaus-TV:n lähetystä kertonut tässä ketjussa. On vähän halvempaa katsoa ottelu tuolta, kuin lähteä nyt ajamaan Savonlinnaan ja ei sinne enää oikein edes taitaisi ehtiä.

  Sinipunaiset vastaan mustaoranssit ja voittaja saa ison edun itselleen seuraavaan otteluun. Saa nähdä kuinka käy.

  edit: Minorille pisteet kotiin, hän oli maininnut asiasta, mutta niin pienellä etten edes tuota huomannut vaikka luin koko ketjun läpi.
   
 23. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Jos SaPKo on ollutkin altavastaajana ensimmäisissä voitokkaissakin peleissä niin tänään se sitä vasta onkin. Mörsky ja Hyttinen kun joutuu sivuun ja tilalle asetellaa Köykkis sekä Kainulainen niin aika paljon tässä jouduttiin tasoitusta antamaan. Harmi, sillä etenkin Mörsky oli edellisessä kotipelissä todella hyvä, varmuudella joukkueen paras pelaaja.
  Hyttisen hyvyyden tietää kaikki, joille peli on muutakin kuin tehopinnojen tuijottelua. Köykkis on luultavasti asenteeltaan yhtä kova mutta hitaampi kuin hidas. Kainulainen on vielä ihan oikeastikin vähän poikanen ja se tulee näkymään. Toisaalta ovat nyt molemmat sitten suht tuoreilla jaloilla ja Kainulaisella on hyvä luistelutaito.

  Ja onhan se yksi perkeleen varma homma, että siellä on tuo Laakkonen, kokolailla huonoin viheltäjä Savonlinnassa tällä kaudella esiintynyt viheltäjä. Tästä voin päätellä, että mitä tahansa saattaa sattua, eikä KooKoon kannata sen liiemmin Kangasta jahdata. Tänään voi kummalta tahansa lähteä ukko suihkuun ihan siitä syystä, että Laakkosesta sattuu siltä tuntumaan.
   
 24. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Ei se auta kun vetää KooKoo -pipoa ja -fanipaitaa päälle täällä kotikatsomossakin. Koskahan viimeksi ole jännittänyt näin paljon ennen ottelua. Varmaan viime tai tosissa kaudella.
   
 25. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Olisin pitänyt Rinkinen - Rajala - Karevaara kolmikon kasassa koko sarjan ajan, mutta Mattila lähti toisilla aatoksilla ainakin tämänpäiväiseen kamppailuun. Jospa Rajalan pienempi peliaika tasaviisikoin antaisi tehoja ylivoimaan?