ijuka

Jäsen
Mä oon koko turnauksen halunnut maaliin Olkinuoraa. Eka Lankista päästelemään helppoja ja nyt Veivi sulamaan. Onko se oikeesti niin vaikeaa laittaa paras maalivahti torjumaan?
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, L.Henttala, Johaug, Kadi, Käpä<3
Veini sanoo hörps, loistava aloitus.
 
"Johaug on Norjan kansallisaarre. Olemme aina olleet hänestä hyvin ylpeitä. Kun hän kärsii tällä tavalla, kaikista hänestä tykkäävistä tuntuu pahalta."
- Joachim Baardsen -
Suosikkijoukkue
Jouel Awrmiia
Jahas, Veininkiä. Jenkit pitää Suomea ihan paskasakkina, kun ei yhtään tuuleta.
 
he’s like a lizard, the way a lizard takes his tongue and sticks it as far as it does and retrieves what it was trying to do - Paul Fenton, 2019

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Kaikki mitä kaukalossa tai sen ulkopuolella tapahtuu, saadaan käännettyä Kakon eduksi. Jos Kakko tekee tänään maalin, on hän huikea maalintekijä. Jos Hughes tekee se johtuu vain siitä, että vastassa on Liiga-tason pelaajia ja sitä ei lasketa.

Jos Hughes häviää kaksintaistelun omissa, hän on heiveröinen pelaaja, joka ei osaa puolustaa. Jos Kakko häviää luistelukilpailun, niin ei hätää, luistelua voi kehittää.
HFBoardsilla joku ei-Devils-kannattaja kommentoi Devils-palstalla osuvasti, että jengi riitelee Ferrarin ja Lamborghinin välillä. Tässä keskustelussa pitäisi muistaa, että siellä on kaksi todella kovaa pelaajaa/lupausta varattavana.
 
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy