Ma 12.4.2010 TPS - JYP (2. välierä)

  • 34 861
  • 166

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viime keväältä odotettu uusinta on saatu kunniakkaasti käyntiin. Ensimmäisessä ottelussa JYP oli selvähkösti parempi paikalla olleista joukkueista. Ensimmäisestä matsista mieleen jäi paitsi Riskan hyvät otteet myös RD:n outo avautuminen pelin jälkeisessä haastattelussa. Turha vinkuminen tällä kertaa kyseessä, mutta näköjään noita sattuu kun tunteella mennään.

Mutta asiaan. Taistelu jatkuu maanantaina Suomen Krakovassa, Turussa. Eka matsin perusteella TPS:n tulee parantaa rutkasti otteitaan, mikäli mielivät haastaa tosissaan vieraansa.

Muutama viiva:

-Miten tappio vaikutti TPS:n peliin? Jäikö paperisen Lukon murtamisesta puseroon tunne, että näinhän tässä marssitaan finaaliin? En usko. Suikkanen pystynee palauttamaan porukkansa maan pinnalle maanantaiksi ja odotan selvästi kovempaa vastusta, mitä lauantaina nähtiin.
-Nähdäänkö Tuomas Pihlman jo maanantaina kentällä? Jos nähdään, popsinee popparia katsomossa sekä viime vuoden maalikunkku Makkonen että tutkaparinsa Kariya. Aika jäätävää.
-Maalivahdit menevät ilmeisesti molemmilla vaihtoon tähän otteluun. Mainiota, että pystyttiin ottamaan kakkosmokella eka voitto ja Tuokkola sai huilia.
-Suikkasen kasetti piti hienosti ekan pelin jälkeisissä haastatteluissa, vaikka oman joukkueen esitys arvatenkin söi miestä rotan lailla.
-NYT pelataan JYPin ja TPS:n välistä välieräsarjaa keväällä 2010. Vain se, mitä tämän sarjan otteluissa tapahtuu jäällä vaikuttavien toimesta on olennaista tämän sarjan ratkaisujen kannalta. Ei se, montako mitalia seuralla on entuudestaan tai kuinka hyvä NHL-rouhija joku on joskus jossakin ollut. Keskitytään olennaiseen ja nautitaan pelistä.

Tsemiä molemmille, enemmän tietty JYPille :)
 

OzMoc

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sota jatkuu..

Itseä ei kauaa jaksanut avaustappio JYPille harmittaa. Toivottavasti pelaajillakin negailu jäi pariin pelin jälkeiseen tuntiin.

Tepsin täytyisi saada vauhtia jalkoihin. Pelinopeuden on parannuttava yvllä ja tasakentällisin.

Toivottavasti Turkuhallin iso jää auttaa keskialueen ylittämisessä, vaikka kyllä JYP senkin tukkoon saa.

Taisteluilmettä peliin nyt alusta saakka!

1-1 tilanteesta ois ihan makoisa jatkaa sarjaa, mutta tärkeintä musta on nyt millä ilmeellä TPS pelaa.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
-Miten tappio vaikutti TPS:n peliin? Jäikö paperisen Lukon murtamisesta puseroon tunne, että näinhän tässä marssitaan finaaliin? En usko. Suikkanen pystynee palauttamaan porukkansa maan pinnalle maanantaiksi ja odotan selvästi kovempaa vastusta, mitä lauantaina nähtiin.

Jos mielitään JYP haastaa niin Kaitsun on ollut pakko repiä porukka maan pinnalle, tosin mihinkään takki auki-leijumiseen en usko. TPS oli joka osa-alueella JYP:iä huonompi ja voitto meni täysin oikeaan osoitteeseen.

TPS tarvitsee paljon lisää liikettä sekä nälkää maalintekoon ja uskon, että nyt Palloseura on herätetty ja on sisuuntuneena täpötäyden Turkuhallin edessä haastamassa Valmetia. Helppo peli ei ole jyväskyläläisillekkään tulossa, jos Turkuhallissa saadaan sellainen sauna aikaan kuin Lukko-sarjan kotimatseissa.

Kiekkoa on saatava nopeammin pois omista, koska JYP tulee antamaan varmasti vieraskaukalossakin paljon painetta. Kuteja pitää ampua kohti Tuokkolaa heti paljon, joka todennäköisesti seisoo JYP:in maalilla. Odotan myös kovempaa haastamista sekä vähän joka ketjulta tasonnostoa edelliseen matsiin verrattuna, vaikkakin YV pyöri välillä ihan mukavasti, mutta tehottomasti.

JYP on kyllä kaadettavissa, minkäänlaiseen panikointiin ei ole syytä. Pientä hiillostusta vielä ja torikokousta Tuokkolan maalille niin jos sieltä joku traktori-pakki lähtisi penkille istumaan.

TPS hoitaa 3-2 tiukan kamppailun päätteeksi.
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Itse toivon huomenna sallivaa tuomarilinjaa, sillä TPS:n ylivoima on ensinnäkin aika laadukasta jopa JYPin hyvää alivoimapelaamista vastaan. Mutta ennen kaikkea toivon sitä siksi, että tasakentällisin pelatessa JYP oli eilen niin selkeästi niskan päällä.

Huolimatta isommasta kaukalosta uskon JYPin viisikkopelin toimivan myös Turussa. TPS tulee varmasti paremmalla asenteella ja luistelulla ensimmäiseen erään, muttei jollei ylivoimamahdollisuuksia tule, avaa se kärsivälliselle JYPille vastaiskuihin paikkoja, kuten eilen Synergialla kolmannessa erässä.

Pihlström, Hytönen, Louhivaara, Tuppurainen - siinä miehiä, joilta eilen jäi maali tekemättä. Halu ratkaista on kova esimerkiksi näillä kavereilla ja huomenna uskon vieraissakin maaleja syntyvän. Ja katsotaan sitäkin, josko jo on Pihlmanin aika ilmestyä kaukaloon ja miten ketjut sitten elävät. Tuokkolan taakse ei taas JYPin puolustuksen tukiessa maalivahtiaan tehdä kuin 0-2 maalia.

Luottavaisin mielin vieraspeliä kohden voi käydä. TPS:llä on kaikki paineet, koska kotona ei saisi nyt missään nimessä hävitä. Avausmaali JYPille ja nopeasti, niin peli voisi olla siinä.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Hyvä peli pitäisi olla tulossa. TPS parantaa varmasti eilisestä ja toiveissa olisi samanlaista helvetin tiivistä puolustuspeliä kuin Lukkoakin vastaan. JYP ei varmasti anna tässäkään ottelussa mitään ilmaiseksi ja täyden päivätyön saavat TPS-pelaajat tehdä jos voitosta haluavat taistella. Ylivoimapeli oli hyvää Jyväskylässäkin ja jos JYP sortuu ottamaan samaan tahtiin jäähyjä kuin avauspelissä niin aivan varmasti heiluu verkko usempaan otteeseen.

Dave maaliin ja tiukan väännön jälkeen voitto TPS:lle 4-3.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Ei jaksanut meikäläistäkään eilinen tappio pahemmin harmittaa, joten innolla odotan huomista peliä. Eilen näytti pahimmillaan siltä, että ottelusta tulee rumat lukemat, mutta TPS sai 4-2 -kavennuksellaan lukemat pysymään siedettävinä ja tuo maali saattoi olla hyvinkin tärkeä ensimmäistä kotipeliä ajatellen.

En osaa radiokuuntelun perusteella sanoa Engrenin otteista mitään, mutta itse laittaisin Leggion maaliin, koska ottelusta voi tulla kuuma. Ottelusarja on saatu käyntiin ja Tepsilläkin taas ottelutuntumaa.

Ei kyllä mikään muu kuin voitto kelpaa, sillä tappio tekisi tilanteesta jo liian tukalan, vaikka toisaalta kausi on jo voitettu. Jatkoon tästä silti on aikomus mennä Tepsilläkin.

Toivottavasti yleisöstä tulee se kuudes kenttäpelaaja.
 

Saint

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Toivottavasti yleisöstä tulee se kuudes kenttäpelaaja.

Tämä asia on varma, en usko, etteikö areena olisi täynnä. Tepsi tarvitsee tukea, ainakin lauantain esityksen perusteella ja huuma lienee takaa "jatkuvan ylivoiman". Mukava maanantai tulossa, ei epäilystäkään. Laitetaan tulosvetoon tiukat lukemat 2-1 ja singeliin 1, niin ei harmita jos kotijoukkue voittaa..
 

thv294

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tottenham Hotspur
Melko positiiviselta näyttää. TPS:n 1. ja 3. erän hyökkäyssuunnan päätyyn on enää yksittäisiä paikkoja B-katsomosta. F-katsomoon ei lippua saa. E- ja G- katsoista löytyy kaikistakin kaksi vierekkäistä, päätyosista riviltä 4 tai 6, keskellä mennään toisella kymmenellä/18. Hyvä määrä väkeä on taas löytämässä tiensä hallille, mutta täyteen ei taideta myydä kuitenkaan. Reilut 10 000 on varmaan realistista. Toivottavasti olen väärässä.

Taas tänäkin keväänä tunnelma on ollut välillä jopa loistava, toivottavasti turkulaiset saavat kunnon menon päälle, vaikka viikolla pelataankin. Ei näitä pelejä kuitenkaan ihan joka viikko Turkuhallissa nähdä, joukkue ansaitsee kaiken mahdollisen tuen.

(Mutta missä nuo kaikki sankat joukot olivat marraskuussa?!? Tuo ajatus käy väkisinkin mielessä, toki hyvä että edes nyt ovat.)
 

MaroqC

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tämä asia on varma, en usko, etteikö areena olisi täynnä.

Pienen tsekkauksen jälkeen Lippupalvelun sivuilta, niin halli ei todellakaan tule olemaan täynnä huomenna. C1 ja ainakin C4 saa vielä jopa 10 paikkaa vierekkäin puhumattakaan yläkerrasta. Muistaakseni lauantain Lukko-pelissä alakerta oli kokonaan täynnä jo edeltävänä päivänä.
 

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Maanantai-päivä, hävitty ensimmäinen peli, TV-peli, tässä syitä miksei halli todennäköisesti täynnä ole. Joku runsas 8000 olisi ihan mukava. Eihän Jyväskylässäkään halli täynnä ollut vaikka oli lauantai-peli.
 

Saint

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Maanantai-päivä, hävitty ensimmäinen peli, TV-peli, tässä syitä miksei halli todennäköisesti täynnä ole. Joku runsas 8000 olisi ihan mukava. Eihän Jyväskylässäkään halli täynnä ollut vaikka oli lauantai-peli.

Näin toki oli. Mutta ehkä hieman eri syistä; Turussa kansa ei jaksa uskoa jatkopaikkaan? Ja Jyväskylässä odotetaan jo finaaleita? Olisiko näin?
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Näin toki oli. Mutta ehkä hieman eri syistä; Turussa kansa ei jaksa uskoa jatkopaikkaan? Ja Jyväskylässä odotetaan jo finaaleita? Olisiko näin?

Jos Tepsi olisi eilen voittanut, olisi häkki varmasti huomenna täynnä. Kun TPS hävisi, niin tuskin menee 10k rikki. Kannustuksesta en kuitenkaan olisi huolissani.

Jyväskylässä on varmasti odotettu finaaleja jo tovi. Harmi ettei JYP pelaa niissä :)
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Ja Jyväskylässä odotetaan jo finaaleita? Olisiko näin?
En usko että kyse olisi tuosta vaan oikeastaan osaltaan lipun saamisen vaikeudessa ja toisaalta myös tuosta hallin pienuudesta. Ei haluta tulla seisomaan 1,5 tuntia ennen ottelun alkua ja sitten siinä samalla paikalla seisomista koko ottelun ajan. Tätä veikkaisin.

Itse toki hallilla olen ja nimenomaan seisomassa. En oikein osaa enkä edes halua istua jääkiekko-ottelussa. Seisomassa sitä olla pitää ja meuhkaamassa (l. kannustamassa).

Huomisesta ottelusta sen verran, että odotan selkeästi parempaa kotijoukkuetta. Ei JYP ensimmäisessä sarjan ottelussa parhaimmillaan ollut. Parannusta odotan siitä suunnastakin. Jos oletukseni toteutuu, nähdään hyvää jääkiekkoa joka päättyy maalin tai kahden erolla toiselle joukkueelle. Peki pelaa JYPiltä ja olisko nyt Legz sitten Hunajapurkeilta maalissa kun Atte päästi yhden maalin edellisessä ottelussa helpohkosti. Vakaa luotto on kyllä omiin ja jo nyt saattaa tulla se ryöstö Turusta. Noh, kunhan ei kotona hävitä kertaakaan, niin sehän riittää JYPille.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Toivottavasti yleisöstä tulee se kuudes kenttäpelaaja.

Aivan varmasti ei yleisön kannustuksesta ja tunnelmasta ainakaan jää TPS:n mahdollisuudet kiinni. Jo vuosi sitten puolivälieräsarjassa oli huikea tunnelma ainakin siinä koitoksessa jonka itse olin paikan päällä Turussa katsomassa. Huomista odottaakin innolla, paitsi itse ottelun, myös toivonmukaan infernaalisen meiningin vuoksi. Vaikka tottakai JYP:iä kannatan henkeen ja vereen, niin on se hieno olla mukana kiekkotapahtumassa, jossa kannustus ja muu mökä on suorastaan huumaavaa! Toivottavasti siis tänä keväänä pääsee kokemaan vähintään samanlaista meinkiä, onhan TPS päässyt jo nyt pidemmälle kuin viime vuonna!

Yksi miinuskin tulee viime pudotuspelien Turun reissulta mieleen: surkea kaljatarjoilu. Siellähän oli niitä myyntiluukkuja vaikka kuinka, mutta niistä oli arviolta puolet kiinni, ellei enemmänkin - ainakin siltä puolen hallia jossa JYP-kannattajina oltiin. Kaikenlisäksi halli taisi olla tupaten täysi, joten mitä ihmeen järkeä tuossa oli? Toivottavasti tällä kertaa tarjoilu on kunnossa. :)

Tuokkola maaliin ja voitto kotiin. Paha peli tulossa, mutta kyllä homma hoituu himaan ja toinen kiinnitys Jyväskylään.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Melkein laittaisin Engrenin maalille huomenna vaikka epäonnistuikin Jyväskylässä. Arkipeli ja tunnelma on varmasti sen verran vaisumpi ettei Atella hanska tärise. JYP varmaankin laukoo Turussa aika paljon ja laukauksia voi tulla kaukaakin joissa Atte on ollut Leegoa parempi. Tällöin Leggio pelaisi keskiviikkona ja pääsisi näyttämään paineiden kestokykyään ja hyvä lähipeliään.
 

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
Taistelu numero kaksi edessä.

Raportit kertovat ensimmäisen pelin menneen JYPille enemmän tai vähemmän helpohkosti. TPS:n esitys oli ainakin minulle pettymys, omalle tasolle ei päästy. Noh, josko nyt viimeistään olisi palattu takaisin maanpinnalle ja oma peli saataisiin lähemmäs sitä, mitä Lukko-sarjassa nähtiin.

Maalivahtipelin täytyy onnistua paremmin kuin Jyväskylässä. Leggio saa varmaankin paikan pelata jälleen, nyt tarvitaan hyvä peli.

Hieman täytyy olla pettynyt, jos/kun halli ei ole täynnä, mutta meteli sitten ainakin kohdilleen!
 

thv294

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tottenham Hotspur
Yksi miinuskin tulee viime pudotuspelien Turun reissulta mieleen: surkea kaljatarjoilu. Siellähän oli niitä myyntiluukkuja vaikka kuinka, mutta niistä oli arviolta puolet kiinni, ellei enemmänkin - ainakin siltä puolen hallia jossa JYP-kannattajina oltiin. Kaikenlisäksi halli taisi olla tupaten täysi, joten mitä ihmeen järkeä tuossa oli? Toivottavasti tällä kertaa tarjoilu on kunnossa. :)

Pahaa pelkään että eipä ole. Ainakaan tähän mennessä osa myyntipisteistä on ollut suljettuna, vaikka täysi halli on ollut. Ellei sitten muutamaa kojua avattu huomattavasti myöhemmin kuin osa, itse en erätauoilla edes jaksanut lähteä mihinkään, juurikin tuon yleensä surkuhupaisan myyntisuorituksen vuoksi. Baareissa tuntuu olevan liian vähän henkilökuntaa usein jo perusviikonloppupeleissä, joten pahaa pelkään saman toistuvan jälleen huomenna. Tuosta asiasta on TPS:lle monikin tuttu pistänyt kipakkaa palautetta, kun raha ei tunnu kelpaavan, mutta "ansio" kuuluu halliyhtiön janttereille.
 

shutout

Jäsen
Ei mene edes 9000 rikki huomenna, ei sitten mitenkään, kun myytyjä lippuja katsoo. Harmi sinänsä, sillä Lukko sarjan ja viime vuoden pelit nähneenä on selvää, että onhan se paljon mukavaa paitsi pelaajille myös itselle katsojana, että kymppitonneja rikotaan.

Kauden 12. kotipeliä lähden seuraamaan ja alla on jo 11 peräkkäistä voittoa. Olen taikauskoinen, putki ei saa siis mennä katki!
 
Viimeksi muokattu:

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Uusi alku sarjalle? Ihan satavarmaa on, että tänään nähdään paljon kovempi peli kuin lauantaina. Kotijoukkue sai viikonloppuna herätyksen, ettei ihan kävelemällä vanhaa mestaria piestä. JYPin on tietysti helpompi hengittää, mutta kyllä Turku on haastava paikka kenelle tahansa viettää maanantai-ilta. Puistattaakin ajatella.

Pisteet muuten Urholle hauskasta hehkutuksesta ennen illan peliä:
"Syö kiekkoja, luistimia ja vastustajia, takoo pisteitä sekä painavia pommeja: Filip ”The King” Riska rantautuu Turkuun, jonka linna on kestänyt kovempiakin hyökkäyksiä." Aikaisemmat hyökkäykset ovat tulleet käsittääkseni enimmäkseen Ruotsista, mutta tämä uhka osoittautuukin keskisuomalaistuneeksi suomenruotsalaiseksi - what a monster :)

Kuninkaanviittaa jaetaan JYPin pelaajille varsin tiheään tahtiin, edellinen kuningas (nykyinen puolijumala) pelaa tällä hetkellä Kazanissa KHL:n finaaleissa ja syö kuulemma junnupuolustajia aamupalaksi.

Junnupuolustajista tulikin mieleeni, että toivottavasti tänään vältytään pahimmilta ylilyönneiltä taklauspelin suhteen, eikä etenkään tähtipelaajien joukossa nähdä mitään harvennusta. Meillä on yksi junnupuolustaja, jonka soisi pysyvän terveenä.

Illan tunnelma lienee huumaava, se on sitä paikallista gloryhunter-kiekkokulttuuria, mihin päästään kun halli vetää reilut 10 000 henkeä pleijareissa ja runkosarjassa puolet tuosta.

Mutta kenelle yleisö viheltää? On puhuttu Pihlströmistä, mutta se on ollut varsin vaisu viime peleissä. Vihelletäänkö Vataselle? Silloin se ääni menee näin: Fiiiuuuhh! Ei ehdi pitkiä aikoja vislata. Hytöselle vois viheltää, kun sillä on kultakuuppa, mutta se pimentää TPS:n ykkösen, jolloin Ilu luulee että sille vihelletään. Entäs Riska sitten? Viheltäminen sopisi aivan mainiosti! Viheltää - PUM! Viheltääää - PUM!

Pelillisesti asiat ratkaistaneen erikoistilanteista. Kyllähän jo lauantain matsissa näkyi, että TPS:n ylivoima(peli) on pelottavan vaarallista. Se Nelosenkin maaliskoosteessa näytetty Filppulan no-look -syöttö - josta tosin ei maalia tullut - niin oli kyllä vau. Ja viivasta löytyy tulivoimaa + oveluutta.

JYPin ei kannata lähteä kulmiin juoksemaan/roikkumaan perässä, mitä JYP ei teekään. Puolustuspäässä pelataan paikkaa ja tukitaan maalinedusta. Hyökkäyksissä kannattaisi hakea läpisyöttöjä keskialueelle, Tuppuraiselle, Pihlströmille. Veikkaan että etenkin Välivaara moisia hakee.

JYPin ykkönen voidaan koota muotoon Jääskeläinen - Hytönen - Louhivaara, jolloin se on Suomen paras puolustava kentällinen. Muodossa Pihlström - Hytönen - Louhivaara se on paras hyökkäävä kentällinen. Kumpi lienee illan teema? Siitä voi päätellä JYPin taktiikkaa.

Toivotaan parasta, pelätään pahinta. Kahdeksan peliä on JYPillä ollut pleijareissa tänä vuonna ja jokaisen on voittanut avausmaalin tekijä. Kuinka tänään?
 

Tyrannos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rohkeat maljannostajat
Kiinnostava matsi tulossa, eikä tunnelmaa tule puuttumaan.

Yleisömäärästä puhuttaessa pitää kysäistä lippujen hinnoista. Ilmeisesti liiga sanelee nämä? Eihän nuo ihmeellisiä ole, mutta se vähän ihmetyttää, että opiskelijahinnat ovat kadonneet. Verrattuna runkosarjan Jyp-peliin hinta on opiskelijalle nyt 2,5-kertainen (20). Ok, ei kauhean suuri, mutta eipä ole opintotukikaan.

Aivan tästä huolimatta tietysti tulossa hallille. Kova on luotto kotijoukkueeseen.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mutta kenelle yleisö viheltää? On puhuttu Pihlströmistä, mutta se on ollut varsin vaisu viime peleissä. Vihelletäänkö Vataselle? Silloin se ääni menee näin: Fiiiuuuhh! Ei ehdi pitkiä aikoja vislata. Hytöselle vois viheltää, kun sillä on kultakuuppa, mutta se pimentää TPS:n ykkösen, jolloin Ilu luulee että sille vihelletään. Entäs Riska sitten? Viheltäminen sopisi aivan mainiosti! Viheltää - PUM! Viheltääää - PUM!
Kenellekään yksittäiselle pelaajalle ei tarvitse yleisön järjestää erityiskohtelua, ellei siihen ole erityistä aihetta. Mutta se aihe viheltämiselle löydetään kyllä usein varsin helpolla. Yksi ruma taklaus tai sukellus, jonka seurauksena tulleen jäähyn aikana ratkaistaan peli - siinä syitä tarpeeksi. Mutta tuskin tepsilläisillä on mitään erityistä tarvetta buuata Vataselle?

JYP on pelannut nyt 2 peliä näillä uusituilla kokoonpanoilla ja molemmat on voitettu. Vaikea on Makkosen tunkea kokoonpanoon tällä hetkellä, mikä on turkulaisuus-taustan näkökulmasta hieman harmillinen juttu. Mutta kokoonpanojahan ei olla vielä julkaistu. Pihlmania kaikki odottavat kuin muksut joulupukkia ja olisihan hieno juttu saada Pile mukaan, vaikka sairastuvalta peliin otetun pelaajan suoritustaso onkin aina enemmän kuin pienoinen arvoitus. JYP on usein nollapelien jälkeen palkinnut maalivahdin päästämällä hänet luukkuvahdiksi, joten olisikohan Hakkaraisen vuoro tänään istua katsomossa. Maalivahtiosastolla ei itselle ole niin väliä kumpi pelaa.

Turkulaiset esittävät kovimmiksi valteikseen isomman jään ja tuhatpäisen mölylauman. Riittääkö se sitten JYPin kaatoon? Mielestäni pelillisiäkin parannuksia pitää tapahtua, jotta voitto jäisi Turkuun.
 

12961

Jäsen
Tämä asia on varma, en usko, etteikö areena olisi täynnä.

No, tällä hetkellä näyttää, että C3:ssakin on jäljellä 10 vierekkäistä paikkaa rivillä 8, eli lähes parhaillakin paikoilla on tilaa reilusti. Yleisömäärä ei tätä menoa nouse edes 10 tuhannen yli. Maanantai ja hävitty matsi alla näkyvät selvästi, taisi edellisen matsin vaikutus olla välillä runkosarjassakin 20-25% luokkaa suuntaan tai toiseen.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Turkulaiset esittävät kovimmiksi valteikseen isomman jään ja tuhatpäisen mölylauman. Riittääkö se sitten JYPin kaatoon? Mielestäni pelillisiäkin parannuksia pitää tapahtua, jotta voitto jäisi Turkuun.

No se on selvä, että pelillisiä parannuksia pitää tapahtua ja uskon, että niin tapahtuukin. Vaikka sitten tuon isomman jään avulla.
 
Turha odotella mitään täyttä hallia varsinkaan tänään. Lukko-sarjan ensimmäisessä kotipelissä oli vajaat 9000 (?) katsojaa ja vaikka tänään pelataan semifinaalia, tasoittaa tuota yhtälöä maanantai. En usko että lauantain tappio niin hirveästi vaikuttaa vaikka perinteisesti etenkin runkosarjassa tappion jälkeisessä ottelussa yleisömäärä putosi parilla tuhannella. Itse odotan illaksi noin yhdeksää tuhatta mikä on ihan realistinen tavoite.

Itse ottelusta sen verran että luottoa omiin löytyy. Suikkanen on aivan varmasti potkinut löysäilijöitä perseille ja pistänyt joukkueen kunnon reeniin eilen. Odotan heti alkuun kovaa tulevaa TPS:aa ja vähämaalista avauserää. Uskoisin että ensimmäinen erä päättyy 1-1 tai 1-0, maali siinä joka tapauksessa nähdään.

Katsotaan ketkä ovat illalla tuomareina, varmaan joku Ringbom tähän pudotetaan hämmentämään soppaa.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eipä ole lippuja kyllä mennyt joo. Noh tästä matsista nyt vaan toivoisi voittoa, sillä muuten alkaa heikolta näyttää. Jos TPS nyt saisi heti pelin alusta asti juonesta kiinni. Eikä lahjamaaleja annettaisi. Luultavasti suht vähämaalinen ottelu tulossa. Jotain 2,3-1,2.

Ja pakko itse itkeä, että mikä ihme sitä Hytöstä vaivaa aina itkemässä tuomareille ja kädet levällään jokaisessa tilanteessa. Syö arvostusta kyllä todella paljon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös