Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Ma 10.4.2017 HIFK - Tappara (välierien 4. ottelu)

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Sanchez, 10.04.2017 klo 12.32.

 1. Sanchez Jäsen

  IFK tänään:

  Puustinen - Hintz - Rask
  Petrell - Malinen - Aaltonen
  Luttinen - Elkins - Jääskä
  Åsten - Leino - Kantola

  Finley - O'Connor
  Eronen - Generous
  Salmela - Heiskanen
  Kaski

  Lankinen
  (Bäckström)

  Partanen sivuun, Luttinen tilalle. Lankinen maalilla.

  Tappara tänään:

  (ei vielä kokoonpanoa).

  Otteluvoitot siis Tapparalle 2-1. IFK pelasi lauantaina hyvän ottelun, mutta pystyykö se ylläpitämään tason kotona? Bäckströmin jatkaminen maalissa olisi varmasti monen IFK-kannattajan toive, Lankinen onkin pelannut hyvin.

  Viimeiset neljä HIFK - Tappara- vääntöä Nordiksella, ovat päätyneet vieraiden voittoon.
   
 2. anatomia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi
  Viimeksi muokattu: 10.04.2017 klo 12.54
 3. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
 4. anatomia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi
  Tappara tänään:

  Henrik Haapala-Jan-Mikael Järvinen-Jere Karjalainen
  Veli-Matti Savinainen-Jani Lajunen-Kristian Kuusela
  Martin Røymark-Jukka Peltola-Teemu Nurmi
  Joona Luoto-Otto Rauhala-Sebastian Repo

  Aleksi Elorinne-Valtteri Kemiläinen
  Alexander Bonsaksen-Blake Parlett
  Aleksi Salonen-Otso Rantakari
  Pekka Saravo

  Dominik Hrachovina (Teemu Lassila)

  ( Kokoonpano by HIFK:lle vihamielinen Aamulehti)

  Ei vissiin siis muutoksia. Itse en ainkaan huomaa.

  E: Ja siis Jasu ei pelaa...
   
 5. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
 6. Kukko Jäsen

  Pyydän keskitttymään tämän matsin Liigan kovimpaan pelaajaan, eli Kai "makaronijalka" Kantolaan. Katsotaan montako kertaa iso mies konttaa tänä iltana.
   
 7. Pepper Jack Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tällä kaverilla on kyllä yhtä huono tasapaino kuin Miika Lahdella.
   
 8. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  No jopa taas mieli pahoittui. Eikös tuossa nyt vitsi ollut kuitenkin se, että omasta kokoonpanosta ei sanonut miän, vaan Tapparan. Toki ymmärrän sen, että kun kuitenkin HIFK:n pelaajan puhtaasta taklauksesta loukkaantui, niin olisi voinut juuri Jasun jättää nimeämättä.
   
 9. Lainaus:
  Olihan tuo idioottimainen kommentti. Vähättelee todennäköistä aivotärähdystä. Mahtaisi Törmäsellä huumori riittää, jos joku hifkiläinen kannettaisiin paareilla ulos ja Tapola sanoisi pelin jälkeen, että eiköhän tuo mukana ole jo seuraavassa pelissä.
   
 10. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ei ole mitään tekemistä miten loukkaantui. Aivan sama, vaikka olisi kolarin ajanut, mutta kyllä aika kusipäistä irvailla loukkaantuneista. Seuraavaksi varmaan potkitaan jo haudoissa olevia mummojakin? Kukin tyylillään
   
 11. adolf Jäsen

  Juha Perälä nelosen lähetyksessä... onneksi mun tilaus päättyy syksyllä ja en kyllä ole enää uusimassa.
   
 12. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Taisteluvoitto ja voiton päässä finaaleista.

  Molemmat pelaavat keskustan tiiviisti, mutta Tapparan peli on virheettömämpää. Hyökkäyksestä ei tarvinnut tänään repiä kaikkea irti. Ylivoima oli täysin ala-arvoista.

  Jokohan keskiviikkona loppuisi kotona taapertaminen ja sarja poikki?
   
 13. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Ei saa myydä tupaa täyteen. 7299 katsojaa olisi hyvä keskiviikolle.

  Ihan hyvä voitto tänään, kun ei anna yhtään kunnon tekopaikkaa vastustajalle, eikä tee yhtään rikettä, josta olisi voinut viheltää jäähyn. Virheettömyyden multihuipentuma.
   
 14. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  En jaksa itse kirjoittaa analyysia tänään, kun voin pääosin lainata naapurileiristä tullutta juttua tuolta otteluseurannan puolelta (Erityismaininnan arvoista, että naapurin puoleltakin joku suhtautuu näihin peleihin ilman provoa. Hatunnostoni ja kiitokseni jäsenelle @Raymond Pearl):
  Lainaus:
  Lainaus:
  Tuossa on pitkälti oma näkemys pelistä tiivistettynä. Tappara teki maalin ja muuten keskittyi pitämään IFK:n poissa maalipaikoilta. Onnistui aika hyvin. Siellä oli Haapala-Järvinen kaksikolla paikka naulata ottelu jo hieman aiemmin, mutta ei maistunut. Pääsi sitten Karjalainen iskemään sen sinetin tyhjiin. Ilves-sarjan aikana tällä puolella kaivattiin sitä kliinistä Tapparaa. Tänään nähtiin se viime kausilta tuttu kliininen Tappara. Ei tuolla IFK:lla oikein maalipaikkojakaan ollut. Joku pitää pelitapaa ensisijaisesti tylsänä, joku voisi tuota kutsua voittavaksi. Sinänsä toki IFK-fanienkaan turha jeesustella Tapparan tylsyyttä. Ei tuo IFK tänäänkään tarjonnut yhtään mitään viihdyttävyyden kannalta. Ei ainakaan Tapparaa enempää.

  Tuomarilinja oli salliva tänään. Olisi sieltä Tapparalle voinut jäähyn tai pari viheltää jollain toisella linjalla, mutta ei tuolla mitään härskiä tuomarivirhettä tapahtunut. Ei tuossa "suurin farssi ikinä" -itkussa otteluseurannassa silti ole järjen hiventäkään. Onko ihmiset ihan oikeasti jo unohtaneet sen taannoisen Tappara-Lukko -välieräsarjan, missä mentiin ihan oikeasti vankilakiekkosäännöillä? Ei näissä Tappara-IFK läpsyttelyissä ole päästy vielä lähellekään sitä estämisen ja kahvaamisen määrää...

  Repo on muuten rankasti Finleyn ihon alla. Koko ajan Finley jahtaamassa Repoa ja tänään meni yli. Onneksi Repoa ei sattunut tuossa aivopierussa. Toki Finley tuntuu muutenkin keskittyvän noihin junnuihin, kun Luotoakin koittaa mukaan saada...

  Kuriositeettina: Pitääkö joku tänään pelin ja sen studiota katselleista tyypeistä tuota lähestymistä oikeasti Tappara-keskeisenä? Itse en ehkä tuohon kykene tänään...
   
 15. Nännimäinen Jäsen

  Oli kyllä tyly vierasesitys. Ei Tappara tuolla pelillä ystäviä hanki, mutta se ei liene tarkoituskaan. Tehokkaasti pidettiin HIFK pois maalintekosektorilta ja itse käytiin heittämässä ne pakolliset. Insinöörikiekolla voittoon.
   
 16. Kukko Jäsen

  Hyvä Tappara tärkeä voitto tänään. Tappara näytti miksi koko joukkueen sitoutunut puolustus pelaaminen on niin tärkeää näissä vähämaalisissa väännöissä. Ruutu selostajilla ilmeisesti otti paikoin aika koville. Täysin asiatonta. Toivottavasti Törmäsen vuodatukset tulevat videoiden muodossa näytille.
   
 17. Kassu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Finley = yritän kaataa vastustajan nuorimmat pelaajat yksi kerrallaan ja mielellään päättää uran ei kuulu kovin miehekkääseen pelitapaan. Toivottavasti ottelukieltoa paukkuu.
   
 18. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Kuten joku tuolla seurannassa jo mainitsi, laukaisukartta kertoo aika hyvin pelin kuvan. HIFK:lta ei yhtään laukausta parhaasta sektorista maalin edestä. Kolmannessa erässä Hrachovinalle kaksi torjuntaa ja koko matsissa 15.

  Ja pelihän oli suurin tuomarifarssi sitten viime pelin.
   
 19. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Pakko toivoa ettei tulisi kieltoa. Finleyn poissaolo lähinnä vahvistaisi HIFKta.
   
 20. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  IFK tiivisti viime peliin keskialuetta jä siitä vittuuntuneena Tappara tiivisti vieläkin enemmän ja tästä kliininen lopputulos 0-2!

  Eniten minua häiritsi Tapparan pelaamisessa se mennäkkö vai eikö mennä ja kun mentiin, niin mentiin sukkasiltaan sadasosat myöhässä. Otso Rantakari...en tiedä mitä kaverin päässä liikkuu, avaukset jatkuvasti myöhässä ja sit menee roiskimiseksi...ollut tätä koko kauden. Tapola vois sanoa äijälle, että tuo sitten se kiekko jalalla punasen yli ja laita päätyyn, kun et kerran osaa luopua ajoissa...

  Nordis yritti huutaa jäähyä joka hipasusta...ilmeisesti innostuneena lauantain yv-tehoista. Dumarit oli tänään hyviä, kun ei niitä näkyny!

  Miksi Stögö ei haastanut 0-1-maalia?
   
 21. TaT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Sama. Ihan kuin aikanaan Kantolankin kohdalla toivoin.
   
 22. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Tuota ihmettelin kanssa. Heti maalin synnyttyä olin varma, että Törmänen haastaa tuon, mutta onneksi hän ei toiminut noin. Ehkä tuossa oli kyseessä vähän samanlainen joukkolamaantuminen kuin siinä Haapalan haamumaalissa Ilvestä vastaan. Kaikkien vastustajien päällimmäisenä ajatuksena oli vain "Taasko tässä kävi näin?" ja sitten vain tyydyttiin omaan kohtaloon.
   
 23. Zodiac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Thunder Bay Bombers
  Tuo nelosen Vesa Rantanen on kyllä oikein hesalainen viimesen päälle. Ois pitäny tarkistaa tuo Tapparan 1-0 maali? Suksi nyt vittuun. Jokainen vähänkään kellä on rillit päässä ja ymmärtää lätkästä niin näki että hifkin oma pakki tuon tilanteen aiheutti. Onneksi siellä oli yks järkeväkin studiossa joka korjasi miten tuo tilanne oikeasti meni.

  Eikai tuossa tilanteessa ole mitään epäselvää mielestäni.
   
 24. Smeed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Lainaus:
  Eipä siinä pelitilanteessa mitään huomannut eikä kyllä uusinnoistakaan. Lajusen toinen luistin osuu Lankisen mailaan, mutta ei siinä sen isompaa estämistä ollut missään vaiheessa. Hyvin pelattu tilanne maalin edessä.
   
 25. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
  Lainaus:
  Aika puusilmäistä, minusta Finley on ollut Heiskasen ohella IFK:n paras, ja ainoa riittävän hyvä puolustaja tässä sarjassa.

  Itse taklauksesta, tuskin tulee kieltoa, eihän siinä muuta kuin se, että tulee ihan järjettömästi myöhässä ja ainoa tarkoitus vastustajan vahingoittaminen (eli kaunistellen antaa kovuutta). Kiekolliseen tuo olisi ihan puhdas, taklauksen voima suuntautuu kokonaan keskivartaloon, ei mitään saattoa edes ylöspäin. Toki joku Järvinen tai vast. 160-senttinen olisi tuohon levinnyt paulkariyaksi, mutta suhteessa taklattavaan teknisesti hyvä suoritus. Kakkonen meni oikein, vaikka onkin sieltä estämisen rankemmasta päästä.