Suosikkijoukkue
Lukko
Kirjoittaisin tämän viestini illan pelin lopputuloksesta huolimatta ja oikeastaan peli itsessään jopa vahvisti tuntemuksiani. Nyt todellakin pitää olla huolissaan.

Eka seitsemän minuuttia pelasti meidät pisteille ja oli ehkä parasta lukkoa sitten alkukauden tapparamatsin avauserän ohella. Nyt saatiin tehtyä kaksi ja se riitti liigan parhaan pakin lisäksi voittoon. Mutta 53 minuuttia oli sitä peliä, minkä toivoisi Virran kolmannen ja "the kauden" vallitessa olevan jo historiaa. Mut saa lynkata jos haluaa, mutta Reunasen tulon jälkeen ollaan pyöritty omassa päässä useampi minuutti. Kaverilla on talenttia vaikka mihin, mutta jos Virran pelitapa perustuu nopeisiin lähtöihin jätönjätönjätöllä höystettynä, niin et sä saatana ala sooloilemaan vaikka olisi miten änäristatus cv:ssä. Kolmas kausi ja välillä tuntuu että ollaan enemmän pihalla kuin Virran aloittaessa.

Puolustusalueen puolustuspeli miesvartioinnilla on timanttinen kunhan se toimii ja saadaan kaveri pidettyä laidoilla. Mutta se vaatii todella kovan ja taitavan materiaalin tueksi. Yksilöiden pitää pystyä kiekonriiston/purun jälkeen tekemään peliä edistäviä liikkeitä. Okei, jos siellä on pyöritty minuutti, niin et sä vastahyökkäykseen lähde. Mutta nämä paineistusjaksot omassa päässä ovat lisääntyneet vähitellen ja kertovat myös hyökkäyspään huonoista ratkaisuista. Kun annetaan paine kovaa ylhäältä, mitä toki lähes jokainen joukkue tekee, niin tukitoimet pitää olla lähellä. Tänään 1-2-3 paineistus toimi alussa, mutta yhtäkkiä se kolmas kaveri ajoi tilanteesta ulos. Okei, se ajoi itsensä puolustussuuntaan mikä tavallaan on hyvä, mutta tämän takia pyöritys loppui. Kun ollaan syvällä ja vastustajan puolustus saa tilaa/riiston ja levittää, nin se kolmas ei saa olla kaukana.

Vaikka annan paljon negaa, niin uskon kyllä että parempaa on tulossa. Toki rosteri on muuttunut paljon edelliskaudesta, mutta kyllä se pelillinen punainen lanka pitäisi olla jo olemassa ja tuollaista luokatonta kiekollista paskaa ei sarjan Top-5 joukkue saisi Rauman perjantai-illassa esittää. Ja tämä kiekollinen paska on vaan lisääntynyt lähiaikoina. Siksi olen todella huolissani.

Tämä kuuluu varmasti eri palstalle, mutta jos ja kun lähdetään vahistamaan joukkuetta kevääksi, niin näkisin tarvetta pelkästään hyökkäykseen, vaikka Heinola ei tulisikaan. Jos Reunanen ei nöyrry, niin sitten myös pakistoon. Koivistoiseen on mennyt maltti, ei vaan riitä. Tammela-Pottu-Pattu on ainoa trio minkä voi sementoida jo nyt ja Danforth tarvitsee jonkun timanttisen tutkaparin. Eli yksi sentteri ja yksi laituri muuhun kuin paisuntaan.
 

RoundUp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja NY Rangers
Hyvää analyysiä Ganaalin Koukulla. Sanoisin kuitenkin, että liikaa lyödään kiekkoa rumpuun vaikka se ei tuota haluttua tasokasta jatkoa vrt HPK, joka on sen pelin ykkönen suomessa. Toinen asia on heikohko syöttöpeli, nyt ei ole tarpeeksi tarkalla tasolla. Olen kuitenkin tyytyväinen Lukon tasoon jos verrataan vuoden takaiseen, tosin tällä kaudella liiga on kovempitasoinen temmoltaan eli siitä vielä Lukolle "lisäposi". Nemecek tuo vahvuutta maalille ja Elo hyökkäysvariaatioita ja laukaisuvoimaa kunhan tervehtyvät. Hyvä siitä tulee.
 
Suosikkijoukkue
Lukko
2 pointsia jäi tältä viikolta plakkariin kolmesta pelistä. Ei voi olla tyytyväinen vaikka otteet kentällä olivatkin jollain tapaa nousujohteisia. Kärkijengit näyttää perävaloja, ei voi mitään.

Tauko tulee hyvään paikkaan. Rivit kasaan.
 
"Akka panolomalla, navan alla molo napakka"
-Simo Frangen-

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Tänään nähtiin mikä oli ero sarjan huippujoukkueella ja Lukolla. Sitä ei vittu ollut. Tappara puolusti keskustaa kuin dufvat aikoinaan, aivan jaloissa kaksi erää ja Vahalah...eiku Kuusela lyö kulmalta tyhjiin. No tänään ei parempi voittanut mutta sellaista se on joskus. Tuolla ilmeellä ja yrityksellä Lukko ei montaa peliä häviä. Taso vaan pitää saada pysymään ylhäällä. Muutama siellä vielä menee alle oman tasonsa, ja olen vähän skeptinen, tuleeko Kukkonen ikinä tekemään kiekolla oikeita ratkaisuja, mutta jos edes lopettaisi kamalan väärien tekemisen niin sekin auttaisi.
 
"Varmistaaksemme mahdollisimman korkeatasoiset keskustelupalstat,
emme valitettavasti myöntää kirjoitusoikeuksia automaattisesti kaikille hakijoille" -Modet

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Tässä on nyt alempana oleville joukkueille menetetty 5 pinnaa puolentoista viikon aikana, eli KooKoolle 3, Tepsille ja Jukureille 1 molemmille ja se mikä tässä ottaa eniten päähän on se että nämä on menetetty kotikaukalossa. Toki KooKoo pelasi erinomaisen pelin silloin Äijänsuolla mutta silti.

Kärpiltä ja Tapparalta en odottanutkaan Lukon mitään saavan, siksi nuo pistemenetykset kotikaukalossa tuntuvat pahalta.
 
Lihava ei ole kenkään ihminen, vain toinen on laihempi toista.

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tässä liigassa erot ovat niin pieniä lopulta, että asenteella on suurin merkitys. Jos vertaa eilistä ja tämänpäiväistä Lukkoa, ero oli huima. Tuolla ilmeellä ja taistelulla pisteitä ropisee tasaisen varmasti. Tänään ei väsymyksestä ollut tietoakaan. Huippu-urheilu on siitä mielenkiintoinen, että erot tehdään pään sisällä. Kysymys kuuluukin, miten tuo ilme saadaan pidettyä ilta toisensa jälkeen. Hävitä voi monella tapaa, tänään kaaduttiin taistellen.
 
"Jari Toke Torkki vaa, hyvä peli vaa"

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pospíšil, Repo
Muutama siellä vielä menee alle oman tasonsa, ja olen vähän skeptinen, tuleeko Kukkonen ikinä tekemään kiekolla oikeita ratkaisuja, mutta jos edes lopettaisi kamalan väärien tekemisen niin sekin auttaisi.
Onneksi ei todennäköisesti montaa Kukkosen peliä tarvitse enää katsoa.
 
Joku kaunis päivä se tulee.

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tänään nähtiin mikä oli ero sarjan huippujoukkueella ja Lukolla. Sitä ei vittu ollut. Tappara puolusti keskustaa kuin dufvat aikoinaan, aivan jaloissa kaksi erää ja Vahalah...eiku Kuusela lyö kulmalta tyhjiin.
Maaliodottoma oli 3.33 - 3 Tapparan eduksi. Lukko hallitsi kiekkoa ja sai kovalla työllä kakkoskorin maalipaikkoja. Tappara oli puolet pelistä altavastaajana, mutta pääsi silti vaarallisempiin maalipaikkoihin.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Maaliodottoma oli 3.33 - 3 Tapparan eduksi. Lukko hallitsi kiekkoa ja sai kovalla työllä kakkoskorin maalipaikkoja. Tappara oli puolet pelistä altavastaajana, mutta pääsi silti vaarallisempiin maalipaikkoihin.
Mutta silti noita Liigaplotin maaliodottamia ei kannata seurata orjallisesti, koska ne perustuvat vain Liigan antamaan dataan. Todellinen maaliodottama on ihan jotain muuta.
 
Minä ja Pena Prisman valoissa,
Minä ja Pena Osmantuvassa,
Minä ja Pena Äijänsuollaaa-aaa-aaa

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Maaliodottoma oli 3.33 - 3 Tapparan eduksi. Lukko hallitsi kiekkoa ja sai kovalla työllä kakkoskorin maalipaikkoja. Tappara oli puolet pelistä altavastaajana, mutta pääsi silti vaarallisempiin maalipaikkoihin.
Joo ja viime kaudella Lukko oli liigaplotissa ihan huippujoukkue, en silti vaihtaisi.
Niinkuin johonkin kirjoitinkin, Tappara sai kiekon lähinnä A-luokan maalipaikoissa.
 
"Varmistaaksemme mahdollisimman korkeatasoiset keskustelupalstat,
emme valitettavasti myöntää kirjoitusoikeuksia automaattisesti kaikille hakijoille" -Modet

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hyvä peli. PItkään aikaan en ole nähnyt näin väkevää Lukkoa Hakametsässä.

Pisteet valuivat harmillisesti yksittäisiin virheisiin, mutta noin muutoin hieno taistelu joukkueelta. Jotenkin mulla on vielä sellainenkin fiilis, että Lukon kärkihepat ovat piirun verran taitavampia kuin Tapparan.

Pisteiden suhteen viikko meni timo harakoille, mutta onneksi Liigassa ei ole kärkikaksikon jälkeen hirveästi kilpailua. Kunhan vain motivaatio pysyisi kohdillaan niissä Lappeenrannan-matseissa ja muissa ei-niin-sykähdyttävissä kiekkospektaakkeleissa, niin hyvä tulee.
 
"Nyt ei taloudellisia raameja laiteta estämään ihmisten ajattelua" - Antti Rinne

"North Korea will become a different kind of Rocket - an Economic one!" - Donald Trump

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Kirjoitan pienen "välitilinpäätöksen" miten alkukausi on toistaiseksi tilastojen valossa mennyt.

Kausi alkoi lennokkaasti pisteiden valossa, vaikka peli ei hyvää ollutkaan mutta siitä huolimatta erikoistilanne pelaaminen pelasti joukkuuen tappiolta ja suuremmista pistemenetyksiltä.

Ensimmäisen kymmeneen peliin kerättiin 22 pistettä 2.2 P/O, näissä otteluissa vain kahdessa jäätiin ilman pisteitä. Tuolloin YV % oli vajaat 30 %. Näistä 6/10 kotipelejä.

Viimeisen 8 pelin aikana on kerätty 9 pistettä 1.12 P/O ainostaan yksi kolmen pisteen voitto, neljästi jääty kokonaan pisteittä. tällä jaksolla YV % 12.12 Liigan toiseksi heikoin tuolla jaksolla vain Kalpa pelannut huonompaa YV:tä. Kuntopuntarin sija 9. Näistä 4/8 kotipelejä.

YV:llä tehty 12 maalia kun vastaavasti Ilves tehnyt 23 maalia. Lukon YV maaleista 8/12 on tehneet Ruotsalaiset loput Danfort ja Nyman 2 kumpikin. YV maaleista 8 tuli ensimmäiseen 8 peliin. En tiedä onko syy tai seuraus mutta Reunanen pelannut nyt Lukossa 11 peliä, tänä aikana on YV tehot laskeneet selkeästi, näissä peleissä enää 4 YV maalia. Käytännössä ykkös YV on tehnyt kaikki maalit.

Lukko ottanut liigan toseksi eniten 2 min jäähyjä 77 kpl kun HPK ja Jukurit ovat selvinneet 56 kpl. AV on toiminut liigan kolmanneksi parhaiten (85.33%) edellä vain Kärpät huikealla 96.83% ja KooKoo 85.55%.

Edit. lisätään vielä. ensimmäisen 10 pelin aikana maalisuhde oli 30 - 18, viimiset 8 peliä on mennyt 19 -19


Eniten miinuksia -4 on Mikko Petmanilla vaikka keskimääräinen peliaika on 5,59, kun eniten plussia +6 on Pathrik Westerholmilla.

Kotona peli kulkee selvästi paremmin kuin vieraissa, kotiotteluissa ollaan sijalla 3 (21 pistettä), vieraspeleissä sijalla 12 (10 pistettä), kotipelejä 10 ja vieraspelejä 8.

Näistä sitten tekemään johtopäätöksiä.
 
Viimeksi muokattu:
Säälin saa ilmaiseksi mutta kateus pitää ansaita !

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Sieltä joutuu pakistosta ihan joku ns. pelimies poppareille. Neme, Klok tai Sevänen, miksei alkuunsa Bonokin.

Jännityksellä odotan millä pakistolla Lukko pelaa. Ei se seitsemän pakin peluutuskaan kovin kaukana ole. Ottelun sisällä esim. Press pystyisi hyvinkin paikkaamaan hyökkääjän loukkaantumisen.
 
"Johtaja Virran Dream Team" Ari-Pekka Untamo Selin 29.2.2020

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pospíšil, Repo
Pitää myös muistaa, että on jopa tödennäköistä jonkun puolustajan loukkaantuminen. Tosin enää ei haittaa kyllä yhtää vaikka tulisikin pikku vamma jollekin.
 
Joku kaunis päivä se tulee.

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
On mielenkiintoista nähdä miten muutokset pakistossa ja Elon paluu näkyy joukkueen otteissa lyhyellä aikavälillä, pystytäänkö kääntämään viimisen 8 pelin alavirettä voittoisaksi heti? Vai meneekö puolustuspeli sekaisin kun siellä on 3 "uutta" kaveria.

Itse veikkaan että jonkin aikaa menee ennenkuin materiaalin laadukkuus rupeaa näkymään tuloksissa. Hippos keskiviikkona ei tule olemaan helppo paikka kovavireistä kotijoukkuetta vastaan, mutta näissä peleissä pääkilpailijoita vastaan ei voisi kokoajan pistettäkään jäädä.
 
Säälin saa ilmaiseksi mutta kateus pitää ansaita !

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
On mielenkiintoista nähdä miten muutokset pakistossa ja Elon paluu näkyy joukkueen otteissa lyhyellä aikavälillä, pystytäänkö kääntämään viimisen 8 pelin alavirettä voittoisaksi heti? Vai meneekö puolustuspeli sekaisin kun siellä on 3 "uutta" kaveria.

Itse veikkaan että jonkin aikaa menee ennenkuin materiaalin laadukkuus rupeaa näkymään tuloksissa. Hippos keskiviikkona ei tule olemaan helppo paikka kovavireistä kotijoukkuetta vastaan, mutta näissä peleissä pääkilpailijoita vastaan ei voisi kokoajan pistettäkään jäädä.
Heti Keskiviikkona tosiaan Lukko pääsee hyvään testiin ja pinnoja Hippokseltakin pitäisi pystyä kaapimaan, jos Lukko meinaa oikeasti itseään mestaruuskandinaattina pitää. Perjantaina sitten Vaasa ja Lauantaina kotona viime kauden Mestari, joka on ihan ok vireessä ollut viime aikoina. Jos nyt katsotaan taaksepäin ja vaikka sitä miten on pelattu muita TOP-6 sijoilla olevia joukkueita vastaan, niin eihän sieltä montaa pinnaa ole plakkariin saatu.


Lukko vs. TOP-6:

Vs. Tappara 1-4 ja 2-3
Vs. Kärpät 2-4
Vs. JYP 3-1
Vs. KooKoo 1-3
Vs. HIFK 3-2 ja.

Eli saldona 1-1-0-4 ja maalisuhde 12-17. Parannetttavaa siis riittää reilusti ja Keskiviikkona siihen olisi heti mahdollisuus näitä kärkiporukoita vastaan.

Lukko vs. Sijat 7-10:

Vs. Ilves 4-2, 3-2 vl.
Vs. HPK 2-1
Vs. SaiPa 6-3
Vs. Ässät 1-2, 4-0

Saldo 4-1-0-1, maalisuhde 20-10, eli näitä joukkueita vastaan Lukko on pärjännyt kuten pitääkin.

Lukko vs. Sijat 11-15.

Jukurit 3-2 vl
Pelicans 2-1 vl.
KalPa 2-4
TPS 3-1, 5-1, 2-1 vl.
Sport -

Saldo 2-3-0-1 maalisuhde 17-10. Viisi voittoa siis kuudesta pelistä ja siltikin voisi sanoa että parannettavaa on, koska 6/18 pinnaa on annettu näille vastustajille. Sport kohdataan Perjantaina ensimmäistä kertaa tällä kaudella.

Mukavaa kuitenkin kerrankin sanoa, että joukkue on tosiaan tauon aikana saanut niminä kovia vahvistuksia + sairastupa alkaa olemaan tyhjenemään päin. Valmennuksella on siis työkalut kunnossa tällä hetkellä, kunhan Koivistoinen, Elo ja Sopanen alkavat tekemään myös tulosta Westerhomien ja Danforthin tueksi. Puolustus on suoraan sanoen viime viikon jälkeen timanttia.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mukavaa kuitenkin kerrankin sanoa, että joukkue on tosiaan tauon aikana saanut niminä kovia vahvistuksia + sairastupa alkaa olemaan tyhjenemään päin. Valmennuksella on siis työkalut kunnossa tällä hetkellä, kunhan Koivistoinen, Elo ja Sopanen alkavat tekemään myös tulosta Westerhomien ja Danforthin tueksi. Puolustus on suoraan sanoen viime viikon jälkeen timanttia.
Tuossa vaikuttaa tietysti roolituskin. Esim. Sopanen on pelannut vain ka. 13:25 min per ottelu. Tuolloin ei voi suuria tehoja odottaa ja tauon jälkeen Vili ei välttämättä pelaa enää ollenkaan edes ylivoimaa. Danforth ja Westeholmit ovat Lukon ja koko Liigan parhaita tähtipelaajia, jotka pelaavat todella isot minuutit ja kaikki erikoistilanteet. Jos pelutuus säilyy samanlaisena, on selvä keneltä tehoja odotetaan myös jatkossa. Lukko on tehnyt 49 maalia, joista Danforth+Westerholmit+Press ovat viimeistelleet yli puolet, vaikka Pathrik on pelannut vain 12 matsia.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: #16

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tuossa vaikuttaa tietysti roolituskin. Esim. Sopanen on pelannut vain ka. 13:25 min per ottelu. Tuolloin ei voi suuria tehoja odottaa ja tauon jälkeen Vili ei välttämättä pelaa enää ollenkaan edes ylivoimaa. Danforth ja Westeholmit ovat Lukon ja koko Liigan parhaita tähtipelaajia, jotka pelaavat todella isot minuutit ja kaikki erikoistilanteet. Jos pelutuus säilyy samanlaisena, on selvä keneltä tehoja odotetaan myös jatkossa. Lukko on tehnyt 49 maalia, joista Danforth+Westerholmit+Press ovat viimeistelleet yli puolet, vaikka Pathrik on pelannut vain 12 matsia.
Totta, roolitukset vaikuttavat myös pelaajien tehoihin. Alkukaudesta kuitenkin Sopanen, Elo ja Koivistoinenkin ovat pelanneet ylivoimaa yhteensä yli 83 minuuttia ja heidän tehonsa ylivoimilla ovat vaatimattomat 0+2, jotka ovat tulleet Sopaselta. Tasakentin tämä kolmikko on summannut tehot 3+8, joka sekin on sangen vähän. Hyökkääjistä Westerhomien, Danforthin, Tammelan ja Nymanin jälkeen kukaan ei ole tehnyt yli viittä pinnaa. Eli Elo, Sopanen, Koivisto, Posipisil, Koivistoinen, Laakso ja Liedes ovat summanneet yhteensä tehot 11+15. Heistäkin Virran/Lukon pitää saada enemmän irti, edes muutamasta kaverista ja ainakin mun katseet kohdistuvat Eloon, Sopaseen ja Koivistoiseen. Kyllä kolmen suhteellisen tehokkaan ketjun rakentaminen pitäisi onnistua näilläkin nimillä. Ilman kolmea säännöllisesti hyökkäyspäähän painettaja ja tehoja saavaa ketjua ei finaaleja Raumalla tälläkään kaudella pelata, mutta ainakin siellä on nyt sitä kuuluisaa potentiaalia ja tuon nykypuolustuksen pitäisi myös auttaa näiden hyökkääjien tehojen löytämisessä.
 

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pospíšil, Repo
Itse pidän ehdottoman tärkeänä sitä, että saadaan neljän ketjun peliä pelattua. Vielä sitä ei olla pystytty pelaamaan johtuen Koivistoisen heikoista otteista ja osin varmaan Elon puuttumisenkin takia. Kolmella ketjulla ei pärjätä ja peliajatkin jakautuvat sitten liikaa tietyille henkilöille.
 
Joku kaunis päivä se tulee.

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Kävikö joku hallilla katsomassa millä ketjuilla harjoituksissa mentiin tänään?
 
On sama pelaatko jääkiekkoa Raumalla vai New Yorkissa. -Toni Häppölä-

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Pekkakin on maininnut että alkukauden (10 ensimmäistä) otteluohjelma oli meille suosiollinen mikä osaltaan helpotti pisteiden keruussa.
Nyt ollaan mielenkiintoisessa tilanteessa jossa paperilla meillä on kovin joukkue lähihistoriassa ja ehkä Virran kovin koko valmentajauralla. Miten valmennus saa tuosta joukkueesta sen kykyjen mukaisen potentiaalin esille illasta toiseen on avain kysymys.

Itsestään selvää on että kaikkien 4 kentän pitää toimia ja kyetä myös pisteiden tekoon jolloin peluutuksen tulisi olla tasaisempaa. Kun koko joukkue saadaan pelaamaan yhteen kykyjensä ylärajoilla on meillä pitkä kevät,
 
Säälin saa ilmaiseksi mutta kateus pitää ansaita !

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei neljän ketjun tarvitse tasaisesti tehoja tehdä, mutta niiden jokaisen pitää pystyä hyökkäämään ja tuottamaan maalipaikkoja ja välillisesti tehoja esimerkiksi ylivoimien/hyökkäyspään aloistusten muodossa. Tällä kaudella ei sellaista ole vielä nähty, vaan Lukko on ollut tässä muita kärkiryhmiä perässä. Nyt on jokainen osa-alue kunnossa, puolustus parhaimmassa ja sieltä löytyy nyt sitä kykyä pelata sitä Virran peliä ja myös ratkaisemaan pelejä. Hyökkäyksessä myös riittää nimet kahteen huippuketjuun, loistavaan kolmoseen ja neloseen. Lisäksi näillä nimillä pitää tuon ylivoiman alkaa toimimaan alkukauden malliin.

Tuo joukkue on nyt täynnä helvetin kovia nimiä ja se varmasti tiedostetaan myös kopissa. Saadaanko tuo nippu pelaamaan mestaruudesta, on valmentajan, pelaajien ja koko yhteisön homma. Itse odotan/toivon, että Joulukuussa homma toimii ja peli kehittyisi kokoajan kauden loppua kohti.
 

sir jusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Montreal Canadiens
Luulenpa, että muutama peli menee alakanttiin, kun koostumus muuttuu. Ylivoimakaan ei ehkä heti irtoa niin hyvin. Onneksi löytyy myös paljon henkilökohtaista taitoa, joka kompensoi yhteispelin puutteita. Kärsivällisyyttä tarvitaan, sekä joukkueelta että kannattajilta. Liipasinherkkyyttä on mielestäni ollut aika paljon tälläkin kaudella, vaikka mielestäni joukkue on pelannut enimmäkseen hyvin. L-S tekstaripalstan puskista ampujat odottavat, että tulee vaikka pieni tappioputki, että pääsisi tykittämään. Mutta nehän ovatkin varmaan eri porukkaa kuin täällä kirjoittavat...
 
Juhani Tamminen, asiantuntija MM-kisoissa, Suomi-Venäjä pelistä: "Venäjän taktiikkana on voittaa ottelu."
Jortikka, asiantuntija, EHT, Pietari 2019:
"Venäjä pelaa nyt pelkästään voitosta."
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy