Lukon ottelutapahtuma – mitä pitäisi tehdä?

  • 473 627
  • 2 942

sambersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tämä nyt on taas tätä minun itkuvirttä mutta jatkan silti.

On se nyt jumaluta kumma kun joka jumalan vuosi valitetaan miten saataisiin porukka halliin. Milloin syytetään hienoa ilmaa, milloin huonoa. Kotisohvaa ja telkkaria. Veneilyä ja mökkikautta.

Paskan vitut. Markkinointi ja hinnat. siinä syyt.

Tänään tajusin että liiga alkaa 11.9 eli torstaina. Lukko-Ässät. Siis legendaarinen paikalliskamppailu. Missään en ole nähnyt mainoksia, vastakkainasetteluja tai värejä. Logoa. Mitään. Nojoo, lehdet kellastuu ja taivas on sininen. Riittää varmaan Tipille.

Sitten halliin. Kusinen kaffekippo oli viimeksi kun ostin 2€ ja kalja 6.50€. Halvimmillaan seisomaan 17.50€ ja istumaan C-katsomoon 21.50€. Olkoonkin vain Ässät-peleihin. Eli eise ihme ole jos ihmiset alkavat priorisoimaan kulujaan.

Mikä helvetti siinä on että aina pitää ottaa se viimeisin hinta? Onneksi meillä on vielä oikeus itse päättää mihin rahamme pistetään.

#hockeytown my ass...
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Siirrettuy toisesta ketjusta...

Jaa-a... Saa nähdä tuleeko halli täyteen edes Torstaina. Kapasiteettihan on nykyään 5000 katsojalle. Lippujen hintoja on taas nostettu viime kaudesta ja se kyllä näkyy ostopäätöksissä, varsinkin kun samaan aikaan Raumalta/Rauman seudulta on hävinnyt työpaikkoja n. 1000.

Ainakin Lippupalvelun mukaan Torstain peliin on istumapaikoista myymättä vielä vähintään 35%.

Joo, tiedän, että irtolippuja on saanut ostaa vasta muutaman tunnin, mutta yleensä nämä kauden avaukset Ässiä vastaan ovat menneet kaupaksi huomattavasti nopeammin.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Paskan vitut. Markkinointi ja hinnat. siinä syyt.



Tänään tajusin että liiga alkaa 11.9 eli torstaina. Lukko-Ässät. Siis legendaarinen paikalliskamppailu. Missään en ole nähnyt mainoksia, vastakkainasetteluja tai värejä. Logoa. Mitään. Nojoo, lehdet kellastuu ja taivas on sininen. Riittää varmaan Tipille.


Viime kauden kynnyksellä ilmeistyi Lukon banderolli Valtakadulle. Oli enemmän rummutusta ja säpinää. Nyt on ollut kovin hiljaista, pl. some. Kaupunkikuvassa pitäisi ehdottomasti olla jotain visuaalista kertomaan siitä, että kausi alkaa.

Jotenkin kuvaavaa, että esim. Prisman Lukon tuotepiste on retuperällä, tuotteita uupuu jne, vaikka nyt niitä pitäisi olla framilla joka paikassa!

Edit. vaihdokset henkilöstössä voivat vaikuttaa em. asioihin, vaikka ne pitäisikin olla perusasioita.
 
Viimeksi muokattu:

Zalmonella

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko
On surullista tämä näkymättömyys katukuvassa mutta ilmeisesti kaikki asiaan tarkoitetu rahat käytetiin tuohon turun ja porin pikatien varessa olevaan tauluun jossa "tervetuloa raumalle ja CHL/Lukko logot säihkyvät isosti. Näkyy kairakadulta, ylikulku-sillan kohdalla.

Kyllähän se Nelosen kaikkien pelien TV:stä näkyvyys on myös oleellinen osa siihen, että kansa ei löydä halliin. Kyllähän Rajala myös myös omalla hinnoittelu-perseilyllään on onnistunut pitämään ihmisiä pois hallista. Tuo alkoholin hinta hipoaa ja naurettavuutta. Ilmeisesti Rajalan tulospalkka näyttelee tässä suurta osaa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllähän se Nelosen kaikkien pelien TV:stä näkyvyys on myös oleellinen osa siihen, että kansa ei löydä halliin.
Tämä Nelosen Ruutu-palvelu on kyllä se mikä pistää vuosi toisensa jälkeen entistä vakavammin miettimään kausikortista luopumista. Jonkun tietyn pelin voisi totta kai kauden aikana käydä Äijänsuollakin katsomassa mutta suurimman osan peleistä voisi hyvin katsoa kotona. Näin pitkämatkalaisena tuo houkuttaa entistä enemmän vuosi vuodelta.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ihan ensiksi olisi hyvä jos yleisö löytäisi halliin. Jos ei kauden avauspeli Ässiä vastaan kotikaukalossa kiinnosta niin joku on pielessä. Silloin on nimittäin ihan turha luulla että mikään muukaan kauden 30:sta runkosarjapelistä on loppuunmyyty.

Onko ne yksittäiset liput todella niin kalliita että ihmisillä ei ole enää varaa käydä peleissä?

Samaan syssyyn ihmettelen kuitenkin sitä että kausikortteja myytiin tiedon mukaan 1900. Kausikorttimyynti kasvaa, yleisömäärät pienenevät. Luulisi että samassa suhteessa kasvaa yksittäisten lippujenkin myynti.

Kioskituotteetkin oli nousseet sitten sunnuntaisen CHL-pelin. Eivät kaikki, esim. kahvi ja junttapulla on edelleen 4 €uroa mutta lihapiirakka+makkara+juoma-satsi maksaa entisen 7 €uron sijasta nyt 7,50. Pieni korotushan tuo on, mutta korotus kumminkin.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pelaajien tullessa jäälle oli jotain uutta pyrotekniikkaa mediakuutioon kylkeen laitettu, mutta muuten aika vaisua hommaa tuo "alku-show". Ja Kuro se jaksaa huudattaa maalintekijän sukunimeä kahteen kertaan, vaikka väsynyt juttu tuokin alkaa jo olla. Joukkueen aneeminen esitys oli sopivaa jatkumoa tälle kaikelle.Vaikka seisomakatsomo RB:n johdolla piti hyvää meteliä toisessa päädyssä, niin vastapäätä tarkkailtuna koko muu halli oli lähinnä kohmessa. Mitä se on meno sitten marras-joulu-tammikuun tiistai-illoissa, syväjäässä kaikki 3000 paikalle kyennyttä?

Sori nyt, mutta meikäläinen on vaan tullut niin vanhaksi ja kyyniseksi, että 35 vuotta Lukon peleissä käyneenä ei enää jaksa innostua.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kohmeessa joo. Kauden avaukset tarttis pitää perstai-iltana ja täysi kierros. Jäi vähän vaisuksi omakin fiilis. Jos yhtään lohduttaa, kävin Hartwall Arenalla toissapäivänä ja maksoin lonkerosta 8 euroa.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Jos Raumalle halutaan väkeä katsomoon, niin kyllä noiden oheispalveluiden hintojen pitää laskea. Onhan nuo nyt ihan naurettavia.

Samoin lippujen hinnat on ihan helvetistä nykyään. Nykyisessä taloudellisessa tilanteessa moni jää kotiin katsomaan peliä telkkarista paljon halvemmalla.
 

sambersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jos Raumalle halutaan väkeä katsomoon, niin kyllä noiden oheispalveluiden hintojen pitää laskea. Onhan nuo nyt ihan naurettavia.

Samoin lippujen hinnat on ihan helvetistä nykyään. Nykyisessä taloudellisessa tilanteessa moni jää kotiin katsomaan peliä telkkarista paljon halvemmalla.

Kyllä.

Minua ei kiinnosta paskan vertaa miten isot liekit lyö joukkueen tullessa jäälle, tai miten kivaa on kuulua "meidän yhteisöön" kun tarttis olla koko ajan perse rasvattuna ja ottamaan vastaan kallista ja paskaa palvelua.

En todellakaan maksa 2€ pahvimukikahvista, 6.50€ 0,4l muovituoppikukkosta, kohtuumiellyttävä istumakatsomo n.24€. Niitä pikkusuolaisia en ole ostanut enää vuosiin.

Turha on Tipin selittää mitään mainosmääristä ja lippuhinnoista, kun ei saa hallia myytyä loppuun edes Ässät-peliin. Taitaa tässä käydä samoin kuin valtion veropolitiikassa, Tulot kääntyy laskuun vaikka kuinka ottaa viimeistä hintaa.
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Jos hankin kausikortin sieltä kohtuumiellyttävästä istumakatsomosta niin säästät huimat 38e. Tämä siis se, että pääset lähtemään yksin, meiltä ei pääse.

Se vaan on hiton kallista käydä katsomassa jääkiekkoa paikan päällä. Yhden ottelun lipun hinnalla näet kuukauden koti- ja vieraspelit.

Lippujen hinnat alas ja oheispalvelut siedettäviksi niin kansaa tulee varmasti enemmän halliin.
 

Zaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllä yleisömäärässä näkyy paljon se, että kiekon voi katsoa myös kotisohvalta. Perheellisenä on pitkä aika olla kotoa pois 17.30-21. Kotona tuo aika ei veny noin pitkäksi, tauot voi tehdä jotain muuta ja olla kuitenkin perheen parissa. Pienen kuuloisia asioita, mutta isoja juttuja perheelliselle aktiivikatsojalle, joka kuitenkin tilaa sen paketin, jolla nähdä kaikki ottelut. Saman näkee siis "ilmaiseksi" kotona kun se paketti joka tapauksessa on hommattuna. Liigalta voisi olla ihan hyvä veto tarjota pientä alennusta kanavapakettien tilaajille, koska he ovat kuitenkin ensimmäisenä aktiivisista katsojista kotona. Tosin tulot menee seuroille, mutta järjestelykysymyksiä.

Toinen on tosiaan se lippujen hinta, koska moni perhe on todella ahtaalla näinä aikoina ja onhan siinä ensimmäisten säästöjen kohdalla helposti se kiekko-ottelu. Mun mielestä ei eletä aikaa, jolloin voidaan korottaa lipun hintoja ja oheispalveluiden hintoja. Porin hinnoitteluun en ole vielä tutustunut, mutta pahaa pelkään sielläkin näiden nousseen ja yleisössä tämä tulee näkymään ikävällä tavalla.

Liigan puolelta taas en ymmärrä miksei täräytetty koko liigaa käyntiin samana päivänä mahtavine mainoksineen. Tämä ripottelu on varmasti kauden aikana pakollista, mutta tuohon avaukseen olisi pitänyt panostaa aivan eri tavalla. Tämä nyt enempi kuuluisi liigan perseilyketjuun, mutta ei tästä kaikesta voi syyttää Lukon johtoa. Vielä kun oli valittu tähän otteluun päiväksi torstai, niin homma alkoi olla jo surullista. Kyllä nää paikalliset pitäisi alkaa joko perjantaina tai mieluiten lauantaina.
 

Lokakuu

Jäsen
Olin itse peliä seuraamassa aitiossa. Otin peliin mukaan omat ja naapurin lapset (5kpl). Kotiin ajettaessa kyselin pojilta, mitä mieltä olivat pelistä. Lapset vastasivat yhteen ääneen, etteivät olleet nähneet peliä ollenkaan, koska seisomakatsomo oli täynnä, eivätkä he olleet mahtuneet minnekkään, mistä olisi kentälle nähnyt
.
Kysyin, "miksi ette menneet tyhlille penkeille istumaan"? Järjestysmiehet olivat estäneet pääsyn istumakatsomoon, koska ei ollut istumapaikkalippuja.
Eikö se olisi tv-lähetyksessä näyttänyt mukavammalta, jos tyhjissä penkeissä olisi istunut joku, vaikka sitten ilman siihen oikeuttavaa lippua?

Joskus aiemmin oli seisomakatsomossa maalattu alue, mikä oli tarkoitettu alle 12 vuotiaille katsojille, mutta nyt ilmeisesti sitä katsomon osaa ei ole nähty tarpeelliseksi.

Nyt pitääkin harkita tulevaisuudessa, että jätänkö lapsikatraan kotiin ja osallistun vain itse työni vaatimaan tilaisuuksiin, koska aina en suuta heille istumapaikkaa ostaa.

Onneksi mehu ja berliininmunkki olivat olleet hyviä, ettei koko ilta mennyt lapsilta piloille.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Oli muuten A-katsomosta (ainakin A2) kadonneet ne vanhan istuinalusetkin. Lieneeköhän uusia tulossa? Joka tapauksessa aika iso heikennys aiempaan, vaikkeivät nuo alustat enää ihan priimakuntoisia olleetkaan.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Joskus aiemmin oli seisomakatsomossa maalattu alue, mikä oli tarkoitettu alle 12 vuotiaille katsojille, mutta nyt ilmeisesti sitä katsomon osaa ei ole nähty tarpeelliseksi.

Puhetta on ainakin ollut, että tuonne kulmaan kaiteen taakse tulisi alle 12 vuotiaiden paikat.

Katsomo maalataan vielä, joten ehkä silloin. Hyvä olisi muutenkin oma paikka olla. Nyt katsomon aivan alaosassa oli paljon lapsia ja vaarana on, että jäävät siellä jalkoihin.
 

Kiikartorni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anssi Rantanen
Zaarin kanssa samoilla linjoilla. Ei maksa vaivaa (eikä rahaa) käyttää arkipelistä 17:00-22:00 ensin vapaata sallittua parkkipaikkaa etsien ja sen jälkeen katsomossa istuen, jos vaihtoehtona on mahdollisuus nähdä peli ja tilanteet (myös uusinnat ei mainoksia) ilman edessä seisovaa pyörijää ja vieressä istuvaa 150kg hajusäkkiä. Erätauolla voi käydä sekä kaljalla että makkaralla että vessassa, ja maksaa niistä 10€ (ja 25min) sijasta ~2€. Voipa olutta naatiskella (mannereurooppalaisesti) vielä omalla paikallaankin. Otteluun voi myös naksauttaa tauon, jos on tarvis käydä hakemassa pullo kokista kesken erän. Saa muuten huutaakin rauhassa, edes emäntä ei enää ääneen paheksu. Mukulat syövät karkkia ja juoksevat edestakaisin ilman pelkoa pelin seuraamisesta - nekin melko ilmaiseksi. Kaikesta huolimatta käyn silloin tällöin paikan päällä - vain tunnelman takia...

PS. Täytyypä kokeilla sellaista kisastudioo joku päivä että pyytää 50 kaveria katsomaan peliä seisomapaikalle, joista tosin 10 mahtuu katsomaan peliä.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Oli muuten A-katsomosta (ainakin A2) kadonneet ne vanhan istuinalusetkin. Lieneeköhän uusia tulossa? Joka tapauksessa aika iso heikennys aiempaan, vaikkeivät nuo alustat enää ihan priimakuntoisia olleetkaan.
Oli kadonneet joka puolelta missä niitä olikin. Liekö pesussa vai missä?

En pelaa hallissa mitään Veikkauksen rahapelejä, eikä tämä asia minua liikuta mutta en kyllä nähnyt siellä Ylätorilla missään Veikkauksen myyntipistettäkään.
 

TwentyThree

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Firmanpuolesta minulla on kaksi kausaria käytössä, joten olen väärä ihminen valittamaan lippujen hinnoista ja kioskeissakin asioin todella harvoin, joten hinnat ovat itselle täysin toissijaisia asioita. Tulen katsomaan Lukkoa ja sen takia itseä harmittaa matseissa käydessäni eniten tuon screenin käyttö. Tällä hetkellä, niin kuin täälläkin varmasti kaikki ovat huomanneet, se on ainoastaan mainostamista varten. Screeniltä kaipaisin oikeasti paljon enemmän pelitilanteita, taklaukset, torjunnat, harhautukset, maalipaikat jne. jonkun pelistä jotain ymmärtävän leikkaamana pyörimään pelikatkoille. Toki mainoksiakin on pakko pyörittää, mutta nykyinen käytöntö on aivan perseestä, että niitä on kokoajan ja ne jopa katkaisevat hidastuksia. Mainosten äänimaailman on myös käsittämätön fiiliksen latistaja. Olisiko mainostavien yritysten mahdotonta mainostaa jääkiekkopelissä hieman "rock-henkisemmin"?
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Firmanpuolesta minulla on kaksi kausaria käytössä, joten olen väärä ihminen valittamaan lippujen hinnoista ja kioskeissakin asioin todella harvoin, joten hinnat ovat itselle täysin toissijaisia asioita. Tulen katsomaan Lukkoa ja sen takia itseä harmittaa matseissa käydessäni eniten tuon screenin käyttö. Tällä hetkellä, niin kuin täälläkin varmasti kaikki ovat huomanneet, se on ainoastaan mainostamista varten. Screeniltä kaipaisin oikeasti paljon enemmän pelitilanteita, taklaukset, torjunnat, harhautukset, maalipaikat jne. jonkun pelistä jotain ymmärtävän leikkaamana pyörimään pelikatkoille. Toki mainoksiakin on pakko pyörittää, mutta nykyinen käytöntö on aivan perseestä, että niitä on kokoajan ja ne jopa katkaisevat hidastuksia. Mainosten äänimaailman on myös käsittämätön fiiliksen latistaja. Olisiko mainostavien yritysten mahdotonta mainostaa jääkiekkopelissä hieman "rock-henkisemmin"?

Tästähän on vuosikausia puhuttu. Mainokset tuovat rahaa = iso kynnys vähentää niitä. Se ei poista kuitenkaan faktaa, että mainosten laatuun voisi panostaa ja äänenvoimakkuuteen. Raumalla on myös mainosten ja musiikin suhde 70/30 kun se muualla on 30/70 suurinpiirtein.

Toisaalta nämäkin tuovat lisää rahaa kirstuun.

Katsomotoiminnan kannalta mainokset ovat todella kiusallisia. Toiminta loppuu siihen kun mainokset jyrähtävät päälle. Ottelu on yhtä tasapainottelua mainoskatkojen kanssa.

Turussa oli mm. äänettömiä mainoksia ja voluumin taso huomattavasti siedettävämpi.

Valitettavan moni yritys ei välitä mainosten laadusta, eivätkä panosta niihin.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Itse tykkäsin noista pyroista siinä mediakuutiossa.

Mutta nyt täytyy ihmetellä ihan aidosti, että RB:n/seisomakatsomon annetaan tukkia se kulkukäytävä siinä. Kun vielä kaiteen toinenkin puoli on alhaalta kiinni, ei minkäänlaista kulkuväylää ole tuosta. AIka juosten kustu on tämäkin suunniteltu.

Ja toki ihan samaa mieltä siitä, että kioskien hinnat ovat aivan hävyttömiä.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Itse tykkäsin noista pyroista siinä mediakuutiossa.

Mutta nyt täytyy ihmetellä ihan aidosti, että RB:n/seisomakatsomon annetaan tukkia se kulkukäytävä siinä. Kun vielä kaiteen toinenkin puoli on alhaalta kiinni, ei minkäänlaista kulkuväylää ole tuosta. AIka juosten kustu on tämäkin suunniteltu.

Ja toki ihan samaa mieltä siitä, että kioskien hinnat ovat aivan hävyttömiä.

Ei se ole mikään RB:n päätös, vaan Lukon (ja toki kannattajien) toive yhtenäisestä katsomosta. Pelastusviranomaisten päätöksellä siinä ei ole kulkuväylää. C-katsomoihin pääsee keskimmäisestä D-katsomoiden sisääntulosta alakautta. Kannattaisi myös harkita kulkua ulkokautta.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Itse tykkäsin noista pyroista siinä mediakuutiossa.
Minäkin tykkäsin. Ainoa miinus oli se pitkään leijunut kamala ruudinkäry.

Joni Vesalaista haastateltiin YLE Puheen kiekkoillassa tunti takaperin ja ihmeteltiin tätä yleisömäärän pienuutta. Tai yleisömäärien, täynnähän halli ei ollut myöskään Oulussa eikä Helsingissä. Vesalainen pisti asian pitkälti torstain piikkiin ja siihen että Porista tuli vähemmän katsojia, ja sanoi että ensi viikon lauantain TPS-peli näyttää jo nyt keräävän paljon enemmän katsojia.

Toimittaja kysyi lipun hintojen kalleudesta ja että olisiko mahdollista päästää katsojat halvemmalla sisään. Tähän Vesalainen ei tietenkään lämmennyt, "emme kunnioita itseämme emmekä työtämme" jos lipun hintoja lasketaan.

Valitettavasti tämän pidemmälle en pystynyt kuuntelemaan Vesalaisen tarinointia kun soi puhelin ja piti keskittyä siihen tarinoimiseen.

Mitä noihin lipun hintoihin tulee, niin kyllähän ne hirveän hintaisia ovat, kuten kaikki muukin hallissa myytävä, niin syötävä kuin juotavakin.

Mutta ei minun mielestäni olisi mahdoton ajatus, että lipun hintoja laskettaisiin ja kioskituotteet pidettäisiin vaikka ennallaan, lipun hintojen alennus toisi enemmän katsojia halliin ja lisäisi myös kioskimyyntiä. Enemmän katsojia hallissa+enemmän rahaa oheismyynnistä=lipunhintojen alennus tulisi kyllä takaisin.

Onko haihattelua kuvitella että tämmöinen yhtälö toimisi?
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Pick´n´paylle ei ole pitkä matka hakemaan erätauko-juotavia. Grillille (tosin en tiedä sen taotao-kiinalaisravintolan tilalle tulleen Sport grillin aukioloaikoja) oli joskus lyhyempi matka, mutta kyllä vieläkin ehtii pickarista/vesselistä kaljan hakea ja vielä grillille, sieltä sitten lihis toisessa ja kalja toisessa kädessä takaisin. Järkevintä olisi laskea kumpaakin hintaa, puheiden mukaan moni on vähentänyt käyttöä hallilla tai siirtynyt suoraan asioimaan erätauoilla muualla tai siirtyneet katsomaan peliä muualta. Samkista voisivat tehdä arvioinnit eri vaihtoehdoista tai sitten Lukko vain koittaa mikä toimii parhaiten. RB:kin voisi osoittaa yhdessä pelissä mieltään tuosta asiasta.
 

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Itse tykkäsin noista pyroista siinä mediakuutiossa.

Mutta nyt täytyy ihmetellä ihan aidosti, että RB:n/seisomakatsomon annetaan tukkia se kulkukäytävä siinä. Kun vielä kaiteen toinenkin puoli on alhaalta kiinni, ei minkäänlaista kulkuväylää ole tuosta. AIka juosten kustu on tämäkin suunniteltu.

Ja toki ihan samaa mieltä siitä, että kioskien hinnat ovat aivan hävyttömiä.

Kuten jo kerrottiinkin niin se ei ole enää kulkuväylä ja pakko sanoa että onneksi ei ole. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin erän jo alettua valutaan kaikkien ohi sinne omalle paikalle tai sitten lähdetään kaksi minuuttia aiemmin erätauolle.

Nuo kioskien hinnat ovat johtaneet siihen että pelin aikana tulee juotua se yksi kalja tai kahvi ja mentyä pelin jälkeen hakemaan evästä jostain muualta.Samoin lipunhinnat ovat syyllisenä siihen että monesta lähekkäin olevasta kotipelistä valitsee sen mielenkiintoisimman viikonloppupelin. Se on aika äkkiä satasen reissu kun kaksi ihmistä lähtee vähän kauempaa omalla autolla katsomaan kiekkoa paikanpäälle,puhumattakaan siitä jos olisi muksuja tulossa mukaan. Seisomakausikortin saisi aika edullisesti mutta sekään ei oikein ole pitkämatkalaisena vaihtoehto. Kumpa olisi olemassa jotain kymppikortin tapaisia lippupaketteja.
 

Nalle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsirannikon SiniKeltainen
Toimittaja kysyi lipun hintojen kalleudesta ja että olisiko mahdollista päästää katsojat halvemmalla sisään. Tähän Vesalainen ei tietenkään lämmennyt, "emme kunnioita itseämme emmekä työtämme" jos lipun hintoja lasketaan.

Eli kärjistäen, vaikkei yhtään katsojaa ole hallissa, ylpeys estää järjenkäytön. Koko halli ollaan valmiita tapetoimaan mainoksilla, hyvä ettei paikalle "eksynyttä" katsojaa pueta mainokseksi. Mutta lisäkatsojat -> lisätuotto on oman arvostuksen laskemista? Kumma myyntimies Lukolla...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös