Lukon fanitoiminta kaudella 2018–2019

  • 39 498
  • 183

Lock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Paljonkohan tässä mistään vastineesta olisi enää mitään apua. Kyllähän kaikista kannattajaryhmistä, jopa siitä urpoimmasta, löytyy joku kirjoitustaitoinen, joka pystyy pahoittelemaan asiaa ja lupaamaan että vahingot korvataan. Ei ihmisten mielikuva siitä enää mihinkään muutu.

Kyllä se ihmisten mielikuva ainakin mun mielestä muuttuisi.

En kaipaa anteeksipyyntöjä, mielestäni olisi vain fiksua julkaista julkinen tiedote jossa nostetaan käsi ylös virheen merkiksi ja kerrotaan että lauantainen toiminta ei kuulu millään tapaa RB:n toimintatapoihin.

Itse olen tähän asti ollut ylpeä RB:n toiminnasta. Jos tätä asiaa ei hoideta kunnialla, vaikuttaa se varmasti todella monen raumalaiskannattajan mielipiteeseen Raumam Boikien toiminnasta.
 

Siklenka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pakko ottaa tähän kantaa sen verran että KooKoon tj:ltä mallikas ulostulo, että heihin ollaan oltu yhteydessä ja raumalaiset ovat jatkossakin tervetulleita. Varsinkin kun peilataan 2015 Lappeenrannan tapahtumiin jossa kuten edellä mainittu, kuppipenkit ottivat osumaa "hulvattoman menon" seurauksena. Tällöin asioista korvauksista sovittiin, kuten tässäkin tulee tai on jo tapahtunut.

Kolme lampaanpersettä menee kyllä sille henkilölle joka tuon Facebookkiin päätti pistää kyseisellä aforismilla, ehkä siinä ei ollut ihan loppuun asti mietitty minkälaisen reaktion tuo herättää. No, kulisseissa tapahtuu korvaukset yms ja eiköhän se Raumam Boikien ulostulokin sieltä tule.

Sitten oikein erikoismainintata on jaettava kolme lampaanpersettä myös Lukkofanit RY:lle tai ennemminkin heidän puheenjohtajalleen. On todella outoa että toinen kannattaryhmä lähtee teilaamaan toista, varsinkin kun samaa joukuetta kaiketi kannattavat. Väite siitä ettei heidän reissuillaan ole mitään ikinä tapahtunut eikä alkoholilla hurvitella on täyttä puppua, nimimerkillä kahdella reissulla mukana ollut (ensimmäinen ja viimeinen). Yhtä lailla on poistettu vierashallista liiallisen päihtymisen johdosta heidän jäseniään ja tätä on tapahtunut myös Raumam Bojissa. Mitään katastrofaalista ei tietääkseni ole tapahtunut mutta aika turhaa jeesustelua. Kuten myös se että "emme halua olla heidän kanssaan missään tekemisissä" ei oikein ole rakentavaa kannattajatoimintaa ja samalla halutaan alleviivata että Lukkofanit Ry on se virallinen kannattayhdistys. Eikö olisi kaikkien etu että kannattaryhmät pystyisivät tekemään yhteistyötä tarvittaessa? Ehkä näissä asioissa kannattaisi olla kommentoimatta ja korjauttaa vain Kouvolan sanomien virheellinen tieto "virallisuudesta".

Lisäksi täällä ja somessa on esiintynyt väitöksiä että Raumam Bojat olisivat seisseet Lukkofanien paikalla eikä kehoituksista huolimatta olleet suostuneet menemään omalle paikalleen. Väite pitänee paikkaansa, sitä en ainakaan ilman parempaa faktatietoa lähde kiistämään. Mutta miksi ei Lukkofaneista kukaan kysynyt järjestyksenvalvojilta apua tähän ongelmaan? Ja jos sitten kysyttiinkin mutta eivät asian eteen mitään tehneet, niin olisiko oikeampi paikka valitukselle KooKoon organisaatiolle järjestyksenvalvojista? On typerää mielestäni valloittaa toisten paikat mutta vielä typerämpää on aiheesta kitiseminen pelin jälkeen kun vahinko on tapahtunut. Tähän on turha vetää mitään "emme halunneet olla ilkeitä"-korttia sillä nuo PJ:n kommentit sen jo murskasivat. Kyllä ne vievät teidän paikat jatkossakin jos vain annatte niin tapahtua.

Kun nyt aloitin, niin otetaan sellainenkin pointti että tiedustelujeni mukaan Raumam Bojat eivät tällä kaudella saa mitään alennusta kausikortista, koska tarjouskampanja, niin samaan aikaan Lukkofanit RY saa virallisuutensa takia luonnollisesti alennusta (kuppi)penkeistään. Tässä asiassa ei sinänsä mitään ihmeellistä, mutta se että kyseisen faniryhmän jäsenet kovaäänisesti somessa arvostelee RB:tä siitä, etteivät he kannata. Alkukaudesta kävin pelin katsomassa niin viralliselta kannattayhdistyksellä tuli vaivautuneet kädentaputukset Lukon maalin jälkeen, ei mitään muuta koko pelissä. Nyt kun peli sujuu, saattaa siellä pitkän pyörityksen aikana joku maalien lisäksi käsiään taputtaa. Silti ollaan arvostelemassa näillä asetelmilla sitä että RB:llä olisi joku velvollisuus kannattaa. Mielestäni jokainen lippunsa maksanut päättää itse miten kannattaa ja se on noin 95 %:sesti siitä kiinni miten ja millä asenteella joukkue pelaa. Se että olet seisomakatsomossa ei tee sinulle velvollisuutta kannattaa. Tämä erityisesti korostaa Lukkofanien johtohahmojen jeesustelua. Ehkä sielläkin olisi pikkuhiljaa aika vaihtaa pj:tä ettei toiminta kokonaan kuole.

Nyt kun seuraan tätä kummankin sometoimintaa, lienee minun ainakin parempi pysyä kotona telkkarin ääressä ja perustaa oma yhden henkilön kannattaryhmä, jolla on lupa juoda muutama kalja pelin ohella. Hallille ei tee mieli jos kannattayhdistysten välit ovat näin tulehtuneet.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Se on kyllä fakta, että jos ostat lipun johonkin niin siihen silloin menet. Mua vitutti kerran Raumalla, kun joku hermanni oli erätauon aikana keksinyt mennä istumaan mun paikalle, kun ilmeisesti joillakin on tapana näin tehdä seisomalipulla.

Mutta tuohon penkkikohuun sen verran, että kaikki tekee joskus virheitä. Raumam Boja on yksi kovaäänisimmistä kannattajajoukoista ja toivottavasti on sitä jatkossakin. Yksi paska keissi ei leimaa ryhmää, mutta toista ei ole varaa lähitulevaisuudessa tehdä.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Penkkikohu vai Penkki-gate :D Hauska seurata kuinka someaikana saadaan kohu mistä vaan höpöhöpö-jutusta. Herkkä on nahka nykyään. Kauhisteltiin ja vaadittiin. No, Boja näyttivät hoitavan asian miehekkäästi suoraan niiden kanssa, ketä asia koski. Jatkakaa mielenne pahoittamista ihan rauhassa, huvia myös sen seuraaminen. Tämä vaan tällaisena välikommenttina.

Älkääkä yhdistäkö RB:ii tähän kommenttiin, en kuulu RB:iin.
 

rellu

Jäsen
Suosikkijoukkue
sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
Suhtaudun toisen omaisuuden turmelemiseen erittäin kriittisesti ja tässä tapauksessa jos olisin ollut asianomistajana olisin ilman muuta tehnyt rikosilmoituksen ja todennut raskauttavana tekijänä teolle sillä kerskumisen. Siis kukaan järkevä ihminen ei voi uskoa noiden jälkien syntyneen tahattomasti. Eivät betoniin pultatut penkin väänny ja rikkoudu mistään tönimisestä tai kaatuilusta. Todisteeksi vahingontekijöitä vastaan olisi varmaan löytynyt videomateriaalia monestakin lähteestä. Ja syyllisen sosiaalisessa mediassa ylpeillen julkaisema kuva todistaa syntyneet vahingot. Tämä ei kyllä ole mikään höpö-höpö juttu tämä tahallinen vahingonteko. Käsi sydämmelle, jos kenen tahansa teistä "asian vähättelijät" omaisuutta rikottaisiin vastaavalla tavalla ja tekijä vileä kerskuilisi teollaan, hymyilisittekö asialle ja vähättelisittekö? Jos nyt joku vaikka tulisi rikkomaan, sanotaanko vaikka pihakalusteenne? Ei se ole eri asia onko kärsijänä kaupunki vai yksityinen kansalainen. Olen aika surullinen RB:n asennoitumiseen asiassa. Korvauksista puhutaan ikäänkuin marttyyreinä maksaneena (viloeä en kyllä teidä onko korvauksia maskettu, asiahan on "kaiketi" -asteella.
 

Samila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Suhtaudun toisen omaisuuden turmelemiseen erittäin kriittisesti ja tässä tapauksessa jos olisin ollut asianomistajana olisin ilman muuta tehnyt rikosilmoituksen ja todennut raskauttavana tekijänä teolle sillä kerskumisen.

Mieti tätä KooKoon toimitusjohtajan kannalta. Jos hän haastaa RB:n raastupaan, niin siinä ei voita muut kuin lakimiehet. Korvaukset kun sovitaan ilman mitään sen suurempaa show'ta ja toivotetaan raumalaiset jatkossakin tervetulleiksi, niin kaikki voittaa tässä tapauksessa. Eikä muutkaan faniporukat saa sitä signaalia, että tuonne ei ainakaan uskalla lähteä isolla köörillä, jos joku sattuu porukassa perseilemään jotain hallissa hajalle, kun heti tulee oikeudesta kutsua.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
@rellu totta, kuviahan ovat itsekin jakaneet ja hämmästytti lähinnä sen alarivin keski-ikä, kun kuulin asiasta niin ajattelin siellä teinimpien vetäneen vihkoon. Väärin luultu.
 

rellu

Jäsen
Suosikkijoukkue
sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
@Samila Puhuin rikosilmoituksen teosta, en suorasta käräjille haastosta. Poliisi tutkii rikosilmoituksen ja tekee johtopäätökset ja tarvittaessa löytää syylliset. Tämän jälkeen osapuolet voi at myös tehdä sovintoratkaisun eikä mennä oikeuteen asti. Pointti on siis, että minusta kyseessä selkeä toisen omaisuuden turmelemiben mikä on rikos. Jos näitä jatkuvasti katsotaan läpi sormien, niin sillä tiellä ei ole loppua. Joku kirjoitti aiemmin asiaa vähätellen, että "eihän kukaan edes kuollut". Tässäkö on eräiden raja siihen mikä on rkos ja mikä ei.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Mä en kertakaikkiaan ymmärrä mikä linkki toteamuksella "Emme luovuta koskaan!!!" ja rikotuilla penkeillä on? Emme koskaan luovuta istumapaikkojamme vai mikä..?
Ilmeisesti tekstillä viitattiin näihin silpuksi revittyihin läpsyttimiin. RB kuin moni muukin kannattajaporukka ovat näitä läpsyttimiä vastaan. Eli eivät luovuta koskaan taistelussa läpsyttimiä vastaan.

Mitä tähän koko juttuun tulee niin kyllä joo lähti RB:llä hieman laukalle nyt koko juttu, mutta sekin on ihan inhimillistä. Jos ovat kerran luvanneet korvata aiheuttamansa vahingot ja sitä kautta itsekkin myöntäneet virheensä niin mitä tätä enää vatvomaan. Mennään eteenpäin.
 

Repolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
@Samila Puhuin rikosilmoituksen teosta, en suorasta käräjille haastosta. Poliisi tutkii rikosilmoituksen ja tekee johtopäätökset ja tarvittaessa löytää syylliset.

Eikös tuo ole jo järjetöntä poliisin resurssien haaskausta? Ei ketään pelota poliisin kuulustelut tai käräjät jos sieltä tuomiona on 10 päiväsakkoa lievästä huliganismista. Nyt saavat huonoa julkisuutta ja joutuvat itse maksamaan törttöilynsä.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Onneksi Kookoon toimari on vähän fiksumpi kun osa täällä meuhkaavista. Fanit hyppii innoissaan tuolit rikki, niin joku on tekemässä rikosilmoitusta eikä sopimassa reilusti itse henkilöiden kanssa. Myötähäpeä kasvaa :)
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Onneksi Kookoon toimari on vähän fiksumpi kun osa täällä meuhkaavista. Fanit hyppii innoissaan tuolit rikki, niin joku on tekemässä rikosilmoitusta eikä sopimassa reilusti itse henkilöiden kanssa. Myötähäpeä kasvaa :)
Ainoa jota kohtaan on myötähäpeää, on nuo toisen omaisuuden rikkojien puolustajat. Ja rikkojat.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eikös tuo ole jo järjetöntä poliisin resurssien haaskausta?

Järjetöntä poliisien resurssien haaskausta on se, kun rasistit ja natsit tekevät rikosilmoituksia kunnianloukkauksesta, kun heitä on kutsuttu rasisteiksi ja natseiksi.

Poliisihan neuvoo, että lähtökohtaisesti asiat pyrittäisiin sopimaan keskenään ilman virkavaltaa. Tässä RB:n tapauksessa näin on ilmeisesti tehty, mikä on kaikkien osapuolten kannalta helpointa - myös poliisin.
 

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kulloinkin minkäkin liigan hallitseva mestari
Sitten oikein erikoismainintata on jaettava kolme lampaanpersettä myös Lukkofanit RY:lle tai ennemminkin heidän puheenjohtajalleen. On todella outoa että toinen kannattaryhmä lähtee teilaamaan toista, varsinkin kun samaa joukuetta kaiketi kannattavat.

Lisäksi täällä ja somessa on esiintynyt väitöksiä että Raumam Bojat olisivat seisseet Lukkofanien paikalla eikä kehoituksista huolimatta olleet suostuneet menemään omalle paikalleen. Väite pitänee paikkaansa, sitä en ainakaan ilman parempaa faktatietoa lähde kiistämään. Mutta miksi ei Lukkofaneista kukaan kysynyt järjestyksenvalvojilta apua tähän ongelmaan? Ja jos sitten kysyttiinkin mutta eivät asian eteen mitään tehneet, niin olisiko oikeampi paikka valitukselle KooKoon organisaatiolle järjestyksenvalvojista? On typerää mielestäni valloittaa toisten paikat mutta vielä typerämpää on aiheesta kitiseminen pelin jälkeen kun vahinko on tapahtunut.
Saatan olla ainoa, joka näkee tietynlaista ironiaa näiden kappaleiden välillä. Toinen faniporukka perseilee ja vie toisen paikat ja sitten kolme lampaanpersettä lähtee sille, jonka paikat on viety. Ja joo, lähti RB:llekin lampaanperseitä, mutta eri syystä. Jep jep...

Eipä sillä, että tämä lauantainen insidentti olisi mitenkään muuttanut meikäläisen saamaa kuvaa nykyisestä RB:stä. Aikanaan, kun RB perustettiin, oli ihan kiva, että ääntä saatiin halliin. Nopeasti kuitenkin RB nousi "joukkuetta suuremmaksi" ja nuo kinastelut Lukkofanit ry:n kanssa ovat muistaakseni alkaneet noilla paikkein. Nykyisin sitten kyseessä on elämäm koululaisten wannabe-ultras-porukka, jota ei tosin ennen viime lauantaita ole tarvinnut sentään hävetä. Nyt sitten sekin on saavutettu.
 
Suosikkijoukkue
Lukko, Rönnin ihan saatana paska pumppu
Jos yksittäinen henkilö hölmöilee riittä että hän pyytää anteeksi asianosaisijoilta.

Jos jonkun ryhmän osa hölmöilee niin kannetaan kollektiivinen vastuu ryhmän käytöksestä, jolloin kaikenlaisista tapahtumista pitää irrottautua julkisesti. Muutoin tämä jää ryhmän nykyiseksi toimintamalliksi ja tätä kautta ryhmän uudeksi identiteetiksi. Se että ryhmän vastuunottoon (vastineeseen) menee lauantai-illasta tiistaihin kertoo siitä ryhmän johdossa ei tänä päivänä ymmärrettä ryhmän ja yksilön eroa tälläisissä tapauksissa. Johtopäätöksenä, tämän hetkinen RB:n johto ei ymmärrä omaa asemaansa ryhmän johdossa.

Jatkakaa.
 

Siklenka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Saatan olla ainoa, joka näkee tietynlaista ironiaa näiden kappaleiden välillä. Toinen faniporukka perseilee ja vie toisen paikat ja sitten kolme lampaanpersettä lähtee sille, jonka paikat on viety. Ja joo, lähti RB:llekin lampaanperseitä, mutta eri syystä. Jep jep...

Eipä sillä, että tämä lauantainen insidentti olisi mitenkään muuttanut meikäläisen saamaa kuvaa nykyisestä RB:stä. Aikanaan, kun RB perustettiin, oli ihan kiva, että ääntä saatiin halliin. Nopeasti kuitenkin RB nousi "joukkuetta suuremmaksi" ja nuo kinastelut Lukkofanit ry:n kanssa ovat muistaakseni alkaneet noilla paikkein. Nykyisin sitten kyseessä on elämäm koululaisten wannabe-ultras-porukka, jota ei tosin ennen viime lauantaita ole tarvinnut sentään hävetä. Nyt sitten sekin on saavutettu.

Niiden kappaleiden välissä on myös yksi kappale, jossa lampaanperseet lähtee siitä että ensimmäisenä kaikista on kommentoimassa Lukkofanien puheenjohtaja, nyt hän vain aiheuttaa kommenteillaan lisää erimielisyyksiä sekä sen että heidän toimintaansa tarkkaillaan entistä enemmän.

Saatoit myös ehkä lukea, että nimenomaan sanoin etten hyväksy toisten paikkojen viemistä enkä hyväksy aiheutettua vahinkoa.

Olen ennenkin törmännyt siihen, ettei Lukkofaneja saa arvostella missään nimessä. Itse näen heidät vain tavallisina katsojina, ei minänään kannattajina.

Ja mitä tulee ultras-kulttuuriin, niin tutkippa inteernetsin ihmeellisestä maailmasta, mitä se tarkoittaa. Edelleenkään ei Raumalla luojan kiitos ole ultraskulttuuria, parilta muulta paikkakunnalta sitä valitettavasti löytyy.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: ICE
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jos yksittäinen henkilö hölmöilee riittä että hän pyytää anteeksi asianosaisijoilta.

Jos jonkun ryhmän osa hölmöilee niin kannetaan kollektiivinen vastuu ryhmän käytöksestä, jolloin kaikenlaisista tapahtumista pitää irrottautua julkisesti. Muutoin tämä jää ryhmän nykyiseksi toimintamalliksi ja tätä kautta ryhmän uudeksi identiteetiksi. Se että ryhmän vastuunottoon (vastineeseen) menee lauantai-illasta tiistaihin kertoo siitä ryhmän johdossa ei tänä päivänä ymmärrettä ryhmän ja yksilön eroa tälläisissä tapauksissa. Johtopäätöksenä, tämän hetkinen RB:n johto ei ymmärrä omaa asemaansa ryhmän johdossa.
Jatkakaa.
Ja sitten on niitä, jotka leimaavat yhden ihmisen toiminnan koko ryhmän vastuulle. Melko ajatusköyhä asenne sekin, varsinkin kun puhutaan harrastelutouhusta.
Kirjoitatte, että yhden ihmisen takia koko ryhmän maine mennyt, koskeeko sama ajatusmalli kaikkia ryhmiä koosta riippumatta?
 

Veffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomenmestari 2021
Ja sitten on niitä, jotka leimaavat yhden ihmisen toiminnan koko ryhmän vastuulle. Melko ajatusköyhä asenne sekin, varsinkin kun puhutaan harrastelutouhusta.
Kirjoitatte, että yhden ihmisen takia koko ryhmän maine mennyt, koskeeko sama ajatusmalli kaikkia ryhmiä koosta riippumatta?
Joissain määrin kyllä. Nyky-yhteiskunnassa kun kritisointi on niin älyttömän helppoa ja näin asiasta tietämättömät voivat lukea asiasta lähteistä jotka eivät ole millään tavalla luotettavia. Yksi lausahdus/teko voi leimata vaikka kuinka ison organisaation. Esimerkkinä vaikka nestle.

Mutta turha tästä asiasta on vääntää, jos RB ei näe asiakseen laittaa mitään tiedotetta niin sitten eivät ja ottavat vastuun tekemästään/tekemättömyydestään johtuvista seurauksista.
 
Suosikkijoukkue
Lukko, Rönnin ihan saatana paska pumppu
Ja sitten on niitä, jotka leimaavat yhden ihmisen toiminnan koko ryhmän vastuulle. Melko ajatusköyhä asenne sekin, varsinkin kun puhutaan harrastelutouhusta.
Kirjoitatte, että yhden ihmisen takia koko ryhmän maine mennyt, koskeeko sama ajatusmalli kaikkia ryhmiä koosta riippumatta?

Tarkoitatko että yksi ihminen aiheutti nuo kaikki vahingot hallissa? Silloinhan maksumieskin on jo teillä selvillä.

Yhden idiootin toiminta riittää että koko ryhmä leimaantuu. Ikävä kyllä.

Mutta turha tästä asiasta on vääntää, jos RB ei näe asiakseen laittaa mitään tiedotetta niin sitten eivät ja ottavat vastuun tekemästään/tekemättömyydestään johtuvista seurauksista.

Se ettei tekoa tuomita kertoo siitä välinpitämättömyyden kulttuurista, joka näyttää tähän RB ryhmään pesiytyneen. Jos ainoat kommentit on annettu maksulliselle lehdelle, joka ei ole kaikkien luettavissa niin näillä ei ole mitään käytännön merkitystä.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tarkoitatko että yksi ihminen aiheutti nuo kaikki vahingot hallissa? Silloinhan maksumieskin on jo teillä selvillä.

Yhden idiootin toiminta riittää että koko ryhmä leimaantuu. Ikävä kyllä.



Se ettei tekoa tuomita kertoo siitä välinpitämättömyyden kulttuurista, joka näyttää tähän RB ryhmään pesiytyneen. Jos ainoat kommentit on annettu maksulliselle lehdelle, joka ei ole kaikkien luettavissa niin näillä ei ole mitään käytännön merkitystä.
Ei tuo oletettu penkkien päällä voiton jälkeen hyppiminen tätä keskustelua aiheuttanut vaan somepostaus ja lähinnä sen sanavalinta eli yksi henkilö.

Leimasitko samalla raumalaiset? Entä suomalaiset? Entä ihmiset ryhmänä? Tekijä kuuluu näihinkin ryhmiin.

Ei se, että yksi somevastaava ei välttämättä hahmota kokonaisuutta tai vaan ehdi/kiinnosta koko keissi enää kun se on sovittu jo, tarkoita mitään pesiytymistä. Se on vaan yhden henkilön touhua pienessä harrasteluporukassa. Ja tottakai ovat vastanneet niille medioille, jotka ovat kysyneet asiasta, tuskin on heidän vika, että sattuvat olemaan maksumuurin takana.

Ja kun sanot, että "Maksumieskin on teillä selvillä", täytyy taas todeta, että en edelleenkään ole osa RB:ia.
 

Eetu

Jäsen
Hämmentää myös se, miksi Länsi-Suomen jutussa Lukkofanien henkilö kommentoi aihetta nimellään, mutta RB:n edustaja anonyymisti. Tai no, kun lausunnot osoittautuu valheeksi, on ihan ymmärrettävää ettei halua nimellään puhua potaskaa.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hämmentää myös se, miksi Länsi-Suomen jutussa Lukkofanien henkilö kommentoi aihetta nimellään, mutta RB:n edustaja anonyymisti. Tai no, kun lausunnot osoittautuu valheeksi, on ihan ymmärrettävää ettei halua nimellään puhua potaskaa.
1. Lausunnot eivät ole osoittautuneet valheeksi. Kuorman antamiseen on aihetta tarpeeksi muutenkin, tarvitseeko sitä nyt välttämättä keksiä lisää.
2. Henkilökohtaisesti en voi moittia ketään, joka ei halua omaa nimeään sometuomioistuimen riepoteltavaksi.
 

peliitat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestari 2021
Minä kyllä olen ottanut ilolla vastaan sen, ettei tominta ole enää pelkkää nettikirjoittelua ja hassun hauskoja some päivityksiä.
Enkä nyt tarkoita sitä, etteikö penkkien rikkominen olisi väärin ja etteikö sitä seurannut some päivitys olisi ollut tahditon.

Täälläkin mielensäpahoittaneilla olisi heti huomenna mahdollisuus mennä Boikien kanssa asiasta keskustelemaan. Se on ihan tervettä tavata ihmisiä välillä ihan livenä, omilla kasvoilla, eikä nimimerkkien ja näppäimistöjen takaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös