Kentsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
11 vee kotisairastelija alkoi äsken puhua tosta twiitistä allekirjoittaneelle ja kysyin mitä mieltä hän on. Vastaus oli "Emmää tiä. Niillä ny on aina noit omii mielipiteitä". That's it. Viisas jätkä.
 

Jorkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Ei minun mielestäni tuo twiitti mitenkään törkeän mauton tai tilannetajuton ollut. Vähän ehkä meni yli, mutta esim. tänne Jatkoaikaan suunnilleen normaalitason viesti olisi ollut ja vähintäänkin 90% suippokorvien twiiteistä sekä palstamielipiteistä nyt on vielä pahempaa roskaa.

Vähän on alkanut tuntua siltä, että RB on joutunut tilannetajuttomien henkilöiden käsiin. Tätä alleviivasi jo se Ässä-pelin aikainen twiitti, joka ei varmaan ollut tarkoitettu Kivenmäen tilanteen kommentointiin mutta joka oli yhtä kaikki huono veto hienovaraisuutta vaativalla hetkellä.
Nyt sekoitat johonkin muuhun, RB ei ole somessa twiitannut kertaakaan tuon pelin aikana eikä muutenkaan mitään mitä voisi Kivenmäkeen liittää.

Kuten edellä jo todettiin, jos ei halua kuittailua rattijuopumuksesta niin ei kannata ajaa kännissä.
Se on paljon pahempi virhe kuin yksi, vähän rajuin sanoin kirjoitettu somepostaus.
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Lauantaina ei ole RB:n tai Lukkofanit ryn reissua tulossa esikaupunki alueelle, mutta Monet suuntaavat omin kyydein kylvyttämään pikkuveljeä.

Kaikille paikan päälle menijöille paljon sinikeltaista päälle ja muistakaa kasvomaskit, ettei kukaan näe että hymyltäiisiin.
Ja tietty kypärän remmit tiukalle!

No huumoria huumoria ennen kun joku työtön hitsari polttaa hitsipillinsä kiinni.


Toivottavasti illalla saadaan Äijänsuo lähelle nykyistä täyttä ja hyvää tunnelmaa.
Lukko pelaa sarjan parasta kiekkoa ja tukea tarvitaan!
 
Lajin Helppous Viehättää
"Kuka nyt v*ttu yhdestä maineesta välittää, kun rahaa on kuin Roope Ankalla" - V2 – Jäätynyt enkeli
"Mikä v'ttu teitä porilaisia oikeen vaivaa ?" - Jussi Vares
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy