Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Lukkokasvatit ja entiset lukkolaiset maailmalla

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Roku, 11.09.2005 klo 01.29.

 1. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Setäsen kullanhuuhdonta loppui aika karulla tavalla. Sai peliaikaa tepsin tandem-rotaatiossa mutta pleijareissa otti ykkösvahdin viitan. Tasaisessa sarjassa virkaveli Lankinen oli sen ratkaisevan piirun varmempi ja kesälomat kutsuu. Vuoden jatkosopimus kuitenkin taskussa Turkuun vs tandem-kilpailija Georgievilla taitaa olla kolmivuotinen. Ensi kaudella sitten pitänee ottaa se lopullinen steppi huipputasolle tulevaisuutta ajatellen.
   
 2. Guru Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Seurasin tuota Tps-Ifk sarjaa hyvin läheisesti, ja minun täytyy sanoa olevani todella tyytyväinen ettei Setänen pelaa Lukon maalilla. Setäsellä kävi mieletön tuuri että hän vältti ns. "syntipukin" roolin Tps:n epäonnistumisessa. Lukon tämän vuotisen puolustuksen takana tulos olisi ollut karmaiseva (vielä paljon huonompi kuin mitä se tämän kauden tandemin kanssa oli) - Tps:n puolustus siivosi maalin edustan hyvin ja tuki maalivahtipeliä erinomaisesti. Setänen ylipelasi jatkuvasti ja torjui välillä käsittämättömiäkin kiekkoja eteensä. Ihmettelen että vakiinnutti paikkansa heidän playoff-kokoonpanossa.
   
 3. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Jep, tätä sarjaa tuli myös seurattua. Ei Setänen varsinaisesti hörppinyt, mutta ei mitään super game savereita esittänyt. Pari jossitelua varmaan jäi Setäselle mitkä olisi pitänyt torjua. Tasaisessa sarjassa ei saa anteeksi mitään maalinsuulla. Lankinen vei maalivahtien taiston ja stadilaiset mitalipeleihin.

  Tuo ylipelaaminen pisti myös silmään. Ihmeellisiä mahasyöksyjä jäätä pitkin, jalat levällään, ylänurkat auki. Muutenkin pelasi aika paljon jäässä ja ennakoi tilanteita vähän liian aikaisin. No, nämä oli nyt Setäsen ensimmäiset pleijaritulikasteet tositoimissa. Kovia pelejä kokeneemmillekin veräjänvartijoille.

  Ensi kaudella tepsi aloittanee venäläisvahdin sisäänajon isommalla kädellä ja peliajalla. Vedenjakalla on siis Oskari. Ottaako seuraavan stepin tähtikaartiin vai onko suunta Jere Myllyniemi-tyyliseksi ihan ok tason keikkamolariksi. Kahtellaan mitä tulevaisuus tuo.
   
 4. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Kovanen L&S:n väittelyssä .. kuultavissa Yle Areenalta.. On toi aika paskahuosu kun ei vieläkään pysty myöntämään et kolmantena ihan turhaan...kirja tulossa kait .. tosin en kyllä aio ostaa kaikesta huolimatta, kun pikkasen viherpiiperönä pidän.
   
 5. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Nyt kun ketju on ylhäällä. Kauden tilastoja tuossa selailin aikani kuluksi niin yksi asia yllätti ja pisti silmään:

  Porissa kovasti kehuttu Juho Tommila ja Raumalla paskaksi haukuttu Atte Mäkinen tekivät päättyneellä kaudella täsmälleen saman verran tehopisteitä.

  Menisi ehkä ihmettelyketjuun vapaan puolelle paremmin..
   
 6. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tommila teki pisteensä lähes kokonaan Marttisen loukkaantumisen ja kasvaneen vastuun myötä. Positiivinen kevät, toivottavasti jatkaa syksyllä tästä.
   
 7. Guru Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Täsmälleen samaa mieltä sun kanssa!
   
 8. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Sen verran, mitä maalikoosteita katsellut, niin hirveä tuuri käynyt Tommilalla noiden maaliensa suhteen, melkein jokainen jotain roikkukiekkoja, jotka ruuhkan läpi jotenkin löytäneet tiensä maaliin. Ihan samanlainen oli muistaakseni Lukon paidassa viime kaudella tullut ainokainen. Toisaalta taito se on tuokin.
   
 9. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Vitunko väliä sillä on, miten ne maalit tulee? Laine taitaa olla ainoa maailmassa, joka tekee vain kauniita maaleja.

  Mieluummin mä Tommilaa katsoisin kuin Mäkistä.
   
 10. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Petri Vehasen ja Eisbären Berliinin kausi päättyi välierätappioon Münchenille otteluvoitoin 1-4. Pelit Eisbären ensin mainittuna 3-2 (ja), 1-2, 1-5, 1-3 ja 1-2 (ja). Tuossa sarjan kolmannessa pelissä Pete otettiin sivuun 40 minuutin jälkeen ja Marvin Cupper tuli tilalle.

  Petelle tuli 14 peliä tämän kevään play offeissa, keskiarvo 2.09 maalia/peli ja torjuntaprosentti oli 93,64.
   
 11. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  SC Bern pelaa Sveitsin finaaleja ja johtaa EV Zugia vastaan 2-0 kahden pelin jälkeen. En tiedä onko Aaron Gagnonilla jotain vaivaa ollut mutta ei hän paljoa ole pelaiaikaa ilmeisesti saanut, nelosketjun sentterinä hän pääasiassa on pelannut ja oli puolivälierissä sivussakin parista pelistä. 0+2 on Aaronin tehot tällä hetkellä play offeissa,
   
 12. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Lainaus:
  En tiedä onko mitään vaivaa, mutta olisko vaan niin että AG ei vaan oikein ole parhaimmillaan pleijareissa kuten ei minusta ollut Lukossakaan.
   
 13. Rommeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Pale Knuckles - EASHL
  Lainaus:
  Yhden pudotuspelit kolmesta menivät penkin alle, mutta kaksi muuta ainakin pisteiden valossa vähintäänkin hyvin, joten en allekirjoittaisi näkemystäsi.
   
 14. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Perttu Lindgren on tehnyt pitkän jatkosopimuksen Davosiin. Toki tämä aiempikin sopimus taisi olla sinne vuodelle 2019 asti, mutta nyt sitä jatkettiin kaksi vuotta. Tämä tarkoittaa sitä, että Lindgren palaa Lukkoon vuonna 2021 34-vuotiaana.
   
 15. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Bruins,KHL-Jokerit, kansainvälinen jääkiekko
  Tänään voi sitten seurata 20.30 alkaen TV2:sesta tai Yle Areenasta, kun Lassi Lehtinen on torjuntavuorossa U18-kisoissa Latviaa vastaan. Tsemiä Lassi!
   
 16. Yare Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Pari peliä lisää on pelattu Sveitsissä, mutta Aaronin peliaika on edelleen vähissä. Tosin viikonloppuna saalisti yhden syötön.

  Musta tuntuu, että Aaronin jatko Bernistä ei ole millään muotoa selvä. Tällä hetkellä tosiaan selkeä nelossentteri, välillä myös katsomossa. Edelle menevät Arcobello, Ebbett ja Plüss. Menevät ensi kaudellaan, mikäli Bernissä jatkavat. Ja jos eivät jatka, niIn en millään jaksa uskoa, että Aaron olisi ratkaisu. Kuka tietää, olisko saatavilla paluupostissa?
   
 17. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Tapparaanhan joku huhuili "tällä kaudella Sveitsissä pelannutta, Liigasta tuttua sentteriä".
   
 18. Kourujärven Ponnistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pro Kari Heikkilä
  Lainaus:
  Perttu Lindgren? Vois ihan vittuillakseen mennäkin, kun muistellaan menneitä...
   
 19. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Lainaus:
  Taitaa kuitenkin olla Matti Järvinen, joka Tapparaan menee. Lindgren juuri pidensi sopimustaan Davosin kanssa ja nyt se jatkuu ensi vuosikymmenelle asti.
   
 20. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Ässät julkisti odotetusti Lähteenmäen paluun. Ei tule ikävä.
   
 21. sapko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Julius Marvalle Mestiksen mestaruus. Voitti pudotuspelien plusmiinus-tilaston. Ensi kausi vielä pässipaidassa, mutta sittenkö jo Liigaan? Erittäin kehityskelpoinen kaveri.
   
 22. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Petri Vehanen ei ole tehnyt vielä päätöstä jatkaako peliuraansa vai pistääkö luistimet naulaan. Eisbären on tarjonnut jatkosopimusta, mutta Pete kertoo päivän lehdessä ettei ainakaan ihan lähipäivinä aio vielä tarjottua sopimusta allekirjoittaa.
   
 23. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Ihan oikein mutuilit. Aaron Gagnon on jatkamassa Sveitsissä, tällä kertaa Langnaun sotisovassa. Kiekkoareenassa lisäinfoa asiasta eli täällä:

  Gagnon vaihtamassa seuraa Sveitsissä - Kiekkoareena
   
 24. Yare Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  NLA:n heikompaan kastiin siis. Mestaruudesta ei Langnaussa pelata, mutta pääsee toisaalta varmasti tähtirooliin. Eero Elo siihen Gagnonin rinnalle, niin voivat hioa yhteistyön kuntoon Raumalle paluuta varten. Haiskahtaa "panostetaan tilipussiin kun mestaruus on jo taskussa"-tyyppiseltä vedolta. En tosin tiedä, onko Langnaussa aiempaa suurempia suunnitelmia ensi kaudeksi.
   
 25. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Virtanen pudotettiin MM leiriryhmästä. Ei riittänyt Jessen eväät vielä kisajoukkueeseen.