Lukko pudotuspeleissä 2024

  • 43 886
  • 398

Kepakko

Jäsen
Aika heikko yleisömäärä tulossa, jos tänään ei vielä mene paljon lippuja. Pudotuspeleihin odottaa aina täyttä mökkiä. Toki säälit on aina säälejä.

Ilmeisesti siis ihmiset odottelevat että meneekö Lukko jatkoon ja sitten sen jälkeen panostavat lippuihin ja playoffs-kortteihin.
 

Kepakko

Jäsen
Eikös joku maininnut eilen taikka keskiviikkona että 3500 lippua on jo myyty? Sillä hetkellä meinaan.

Mun mielestä se on oikein hyvin, jos paikkansa pitää.
Tuohan on siis jo ihan hyvin. Nopeas vilkaisin Ticketmasterin sivuilta ja näytti että reilusti olisi vielä paikkoja. Jos positiivisen kautta mietitään, niin hyvä lisätulo seuralle tämä yksi ylimääräinen peli. Eikä Turkuunkaan pala rahaa.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kolme viimeistä kohtaamista muuten Tepsille maalieroin 10-2. Siitä lähtökohtia. Tuohonkaan katsoen en ymmärrä miten tästä voi odottaa jatkoonmenoa 2-0 niin lepposin mielin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: carr

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Veikkauksella tänään Lukko 1,95 ja TPS 3,45.

Itse näkisin lähtöasetelmat hieman tasaisemmaksi ja vähämaalinen matsi tiedossa.

Lukolla rosteri on paras mahdollinen, Tepsillä taitaa jotain poissaoloja olla. Tuosta Lukolle etua ja paperilla varsinkin Lukon hyökkäys on selvästi parempi. Lukolla myös etu kokemuksesta, Tepsi selvästi nuorempi porukka.

Oma veikkaus on, että Lukko marssii Tapparaa vastaan voitoin 2-1. Kaikki matsit kotivoittoja maalin erolla tyyliin 2-1 tai 3-2.
 

SFedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
Runkosarjan suorituksista huolimatta on silti jotenkin luottavainen tunne, että hyvin tässä käy. Sormet, varpaat ja korvat ristiin, että Gibsonille alkaa koppi tarttumaan. Muuten ei kyllä ole mahdollisuuksia jatkoon edes sääleistä.
Toinen mahdollisuus on että tehdään kolme maalia tai enemmän. Sekin melko harvinaista herkkua.
 

Moonshine Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreät Jääkärit
Kyllähän tässä alkaa se tuttu innostuksensekainen jännitys kutkuttamaan. Mä näkisin, että Lukolla on kolme olennaista tekijää sarjan lopputuloksen kannalta, nimittäin Gibson, Reunanen ja Lämsä. Olisi äärimmäisen tärkeää että Gibi pystyisi nollaamaan runkosarjan ja pelaamaan parhaalla tasollaan ilman höntyilyjä, jos ekaan erään lipsahtaa pari ohhoh-tason maalia niin usko loppuu. Reunasella on taas sitten sellaista "x-factoria", joka voi vaikka ratkaista sarjan, siis sekä hyvässä että pahassa. Enemmän tai vähemmän koko kevät on mennyt varjojen mailla, mutta jos löytää kipinän pelata kuten alkukaudesta niin äärimmäisen suuri hyöty Lukolle. Sitten kolmanneksi paljon on kiinni siitä, miten Lämsä saa joukkueen valmistettua peliin. Toivoisin ettei Lukko lähtisi pelaamaan mitään varmistelukiekkoa vaan täydellä raivolla alusta saakka. Lämsä on ollut aika sellainen hiljainen myhäilijä, nyt täytyy löytyä se vaihde, jonka myötä mies pärjäsi Venäjällä hyvän pätkän. Jos asenne ei ole kunnossa ja Tepsi ottaa ryöstön, niin ei Lukko Turussa enää siitä sillasta nouse.

No, ei siinä. Kisakatsomoeväät ostettu, oluet kylmässä, kohta siirrytään saunan puolelle ja siitä se sitten lähtee. Toivottavasti tänään on pitkän kevään ensimmäinen päivä!
 

Parthicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lämsän mielestä Lukolla ei ole maalivahtiongelmaa:


Tuollaiset kysymykset ovat yhtä tyhjän kanssa. Totta kai valmentaja vastaa noin koska ei voi vastata mitään muuta.

Ja edelleen kaikki palaa siihen, että on täysin epärealistista odottaa maalivahdin vievän joukkuetta voittoon yksittäisiä pelejä lukuun ottamatta jos kenttäpelaajat eivät saa riittävästi maaleja aikaan. Se on koko kauden ollut paljon isompi ongelma kuin se, että veskarit eivät saa kiekkoja kiinni.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Roku

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Veikkauksen Koivulan ennakko:

Lukko 58 % suosikki jatkamaan

Lukon
runkosarja sujui varsin ennakko-odotusten mukaisesti etenkin pisteiden valossa. Toki ennen kautta joukkueen tavoitteena oli varmasti kuuden parhaan joukkoon pääseminen, joka lopulta jäi varsin kauas. Yksi iso murhe löytyi hyökkäyspään tehottomuudesta. Joukkue loi maaliodottamaa 2,7 osuman verran per ottelu, mutta maaleja nähtiin vain 2,4 per peli. Maalivahtipelikään ei toiminut aivan odotusten mukaisesti, mutta päästetyt maalit olivat kutakuinkin odottamien tasolla. Lukon maaliodottamista laskettu voimaluku oli runkosarjassa 54 %.

TPS varmisti pudotuspelipaikkansa vasta kauden viime metreillä. Ennen kautta TPS:ltä odotettiin 90 pinnan rikkomista, joten loppusaldo 84 pinnaa jäi jonkin verran odotuksista. Kuten Lukolla, niin TPS:lläkin oli suurta tuskaa maalinteon tehokkuudessa. Joukkue loi maaliodottamaa 2,5 osuman verran per peli, mutta verkkoon asti kiekko päätyi vain 2,2 maalin keskiarvolla. Toisin kuin Lukolla, niin TPS:n verkkoon tehtiin osumia jonkin verran maaliodottamaa 2,5 enemmän. TPS:n maaliodottamista laskettu voimaluku oli runkosarjassa 50 %.

Pelaajamateriaalien vertailussa Lukko on jonkin verran TPS:ää vahvempi. Pakiston osalta ero ei ole suuri, mutta hyökkäyksessä raumalaisilla on enemmän laajuutta. Lukolla maalivahtipeli ei lukeudu sarjan eliittiin, mutta TPS:llä on ollut vielä suurempia ongelmia, kun parhaiten pelannut Eetu Anttila on ollut sairastuvalla.

Lukko lähtee sarjan avauspeliin kohtuullisen selvänä kotisuosikkina. Raumalaisten kokoonpanotilanne on oletettavasti varsin hyvä. TPS:llä on taas ollut joitain pelaajia sairastuvalla, joten joukkueen lopullinen iskukyky selviää vasta pelipäivänä.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lämsän mielestä Lukolla ei ole maalivahtiongelmaa:

Lukematta, niin ei tietenkään ole. Eikä nyt ole mitään muitakaan ongelmia. Veskarit riittää, yv/av riittää, niin kuin kaikki muukin. Turhuudet vaan pois, niin tuo kaikki on totta.

Homma alkaa tänään ikäänkuin alusta ja työkalut on kunnossa.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Kyllä mä odotan, että Lukko tästä jatkoon menee 2-0 voitoin.
Kausi on tähän mennessä ollut oikeastaan jokaisella osa-alueella ihan paska. Nyt muuttuu kurssi, kun tosipelit alkaa.
Nyt ollaan taas Imaamin kanssa samoilla linjoilla, niinkuin yleensä muutenkin nyansseista huolimatta.
 

Zaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
No niin kohta se alkaa, kiekkoilijan kevät ja meidän kannattajien siinä samalla.

14 voittoa ja ollaan mestareita, siitä vaan sitten suorittamaan.
Hyvällä rosterilla päästään aloittamaan, ei siis ei pahemmin loukkeja. Ihan positiivisin fiiliksin tässä ollaan.

Nyt ei sitten puhalle muniin tai hiihdellä, muuten ollaan kohta siellä Levin lumilla hiihtelemässä.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Veikkauksen Koivulan ennakko:

Maalivahtipelikään ei toiminut aivan odotusten mukaisesti, mutta päästetyt maalit olivat kutakuinkin odottamien tasolla.
Veikkauksella/Koivulalla on sitten melko erilaiset odottamat Wisehockeyyn verrattuna, kun sen mukaan Lukko on päästänyt 16 maalia yli vastustajan odottaman.

Mutta joka tapauksessa onhan tuo nyt aika räikeä understatement että maalivahtipeli ei toiminut aivan odotusten mukaisesti
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Veikkauksella/Koivulalla on sitten melko erilaiset odottamat Wisehockeyyn verrattuna, kun sen mukaan Lukko on päästänyt 16 maalia yli vastustajan odottaman.

Mutta joka tapauksessa onhan tuo nyt aika räikeä understatement että maalivahtipeli ei toiminut aivan odotusten mukaisesti

Luotan itse Koivulan maaliodottamiin vs Wisehockey
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös