Lukko kaudella 2022–2023 – ”que sera, sera”

  • 816 057
  • 6 122

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Minkä helvetin tähden juuri tänään piti Jukurille saada peliaikaa? Kaverilla melkoinen apina selässä ja KalPa on Lukolle ollut se kaikkein vaikein vastus lähihistoriasta. Olisihan siellä ollut Ässiä ja SaiPaakin tarjolla.

Vaikken olekaan Marko, niin vastaan silti oman näkemykseni. Mielestäni tätä on hieman erikoista kyseenalaistaa. Jukurille on haluttu peliaikaa ja nyt oli perättäisinä päivinä pelit. Toki sen olisi voinut tehdä jo aiemminkin, mutta silti tämä oli hyvä ratkaisu. Mielestäni ennemmin KalPaa kuin Kärppiä vastaan peliaikaa etenkin, kun huominen on kenttäpelaajille väsymyksen takia vaikeampi.

Eikä me todellakaan kaaduttu maalivahtiin eilen. Mun mielestä on naurettavaa, että Jukuri pääsee heti tikun nokkaan, kun kaks erikoista pomppua menee maaliin, mutta Hakulinen ei kultakypärän ja kapteenistatuksen takia saa samanlaista ripitystä, kun vetää toisessa pelissä putkeen avotontista hutin. Mun mielestä kummastakaan ei tarvitse erityistä ripitystä, mutta vertauksen vuoksi otin tuon. Jukuri on helppo kohde.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Se on Jukurille itselleen vaan paskempi homma että silloin harvoin kun pelaamaan pääsee, menee joku tommoinen lörppö. Oli syy sitten kenessä hyvänsä, niin varmaan toi vaikuttaa peluutukseen jatkossakin.

No mv peluutus on ollut hyvin selkeää. 18 matsia pelattu, joista 17 on maalissa olisit Zagi. Ei Jukurin tarvitse liikaa hikoilla jatkossakaan, jos kauden aikana 3-4 starttia tulee Lukon paidassa.

Eikä tuo Jukurille (tai kenellekään) kovin mieluisa rooli ole. Peleistä tulee pitkiä taukoja ja reenaat vain ylimääräistä. Lisäksi hirveä kritiikki heti pelistä, kun on totuttu Liigan parhaaseen kassariin alkukausi.


Lukon pahimpien kilpailuiden mv kalustot: (toki ykkösmv telakalla).

Tappara: Heikkinen - Kohonen
Kärpät : Meriläinen - Kokko

Tuossa pitää kenttäpelin olla aika lailla parempaa ja varmasti täällä olisi jos täysin huuto, jos Lukko menisi vaikka Jukuri - Helomaa kaksikolla pidempään.

Tappara ja Kärpät eivät silti ole hötkyilleet, mennään vasta lokakuuta. Heljanko ehtii kevääksi vireeseen kyllä.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kolme pistettä oli tämän reissun (Kuopio-Oulu, se on muuten Uulu niinkuin J. Karjalainen, ei se pelaaja vaan muusikko, laulaa) toiveena ja sehän tuli.

Tosiaan KalPalle hävittiin ja jostain kumman syystä KalPa on ollut RD:n aikakauden jälkeen Lukolle paha vastus. Sen sijaan joskus niin paha mörkö Kärpät on melkoinen pisteautomaatti nykyään, kuudes peräkkäinen voitto tuli tänä iltana ja selostajan rupattelun perusteella viimeiset 10 keskinäistä peliä ovat menneet Lukolle 9-1.

Näistä kun en mitään tiedä etukäteen niin kuvittelin KalPan olevan se helpompi vastus mutta katin häntää. Ja ihan sama, kolme pistettä tuli.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tämänpäiväinen voitto maistuu erityisen hyvältä varsinkin, kun on saanut yhden nimeltämainitsemattoman kanssa vääntää iän ja ikuisuuden tällä palstalla, ettei se Kärpät aina ole niin saatanan hyvä mitä tänne antaa ymmärtää ja nyt parhaillaan varmasti harmittaa ajella Raksilasta kotiin, jälleen yksi Lukko-tappio niskassaan.

No ei siitä sen enempää. Lokakuun mestaruudelle yksi lasi Teerenpeliä!

Camaa!
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Hokki, Leijonat, Mestis, alasarjat.
Pakko tulla onnittelemaan Kärppä-leiristä teitä. Ansaittu voitto Raumalle ja kyllä teillä on tälläkin kaudella todella kova joukkue kasassa. Ilmeisesti pari pelaajaa loukkaantumisten takia teillä poissa vielä, joten reservissäkin on vielä paukkuja jäljellä.

Tuohon vielä kevään korvilla pari täsmävahvistusta niin voi sanoa, että te tappelette tosissanne mestaruudesta tälläkin kaudella.

Kova saa olla se sakki, joka Lukon keväällä neljä kertaa voittaa. Onnea vielä voitosta ja tsemppiä jatkoon Raumalle!
 
Suosikkijoukkue
Lukko, Lämsän kaljaveikot
Kyllä maistuu tämän ehtoon voitto. Hienosti jätkät taisteli voiton Kärpistä joka oli yhden nimimerkin mielestä täysin ylivertainen. Ja erityismaininta Ylitalolle joka veti hyvän matsin tänään. Mutta eihän Niklaksella riitä kun on ihan paska kuten joku tässä väitti kivenkovaan.
 

Kynämestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
Ihan ok vieraskiertue. Kuopiosta olisi paremmalla viimeistelyllä ja mv-pelillä otettu myös pinnoja mukaan. KalPa on aina ollut vittumainen vastustaja, tuntuu aina, että heillä pomppii suotuisasti Lukkoa vastaan.

Oulussa Kärpät lähti Marjukan meidänpeli-ankeutuksella väsynyttä Lukkoa vastaan, joka oli saapunut vasta yöllä Ouluun. Tylsää. Lukolla oli yllättävän raikkaalla jalalla liikkeessä läpi ottelun, toki tempo putosi sitten johtoasemassa kolmannessa erässä. Erittäin tyytyväinen olen Lukon esitykseen. Karvaus oli aktiivista ja puolustus tiivistä, poislukien muutamat pahat paikat, jotka Zagi otti geimseivereillä.

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Muistetaan aina nähdä tuloksen taakse. Kuopiossa pelattiin aika huonosti, mutta paremmalla tehokkuudella ja mv-pelillä oltais oltu taistelemassa voitosta. Oulussa pelattiin todella hyvin ja muutama maali ois voinut mennä kumpaankin päähän enemmän.
 

sir jusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Montreal Canadiens
Rehellisyyden nimissä sanoisin, että tasuri olisi ollut tänään pelitilanteisiin nähden aivan oikeutettu. Tietty maalivahtipeli on isossa roolissa ja tasaisessa pelissä usein ratkaiseva. Olihan tuo Lukon eka vähän heikosti torjuttu.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Oululla mitään jakoa 2-3 erässä .. me viddu viedään tätä sarjaa :D
 

Dani55

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Rehellisyyden nimissä sanoisin, että tasuri olisi ollut tänään pelitilanteisiin nähden aivan oikeutettu. Tietty maalivahtipeli on isossa roolissa ja tasaisessa pelissä usein ratkaiseva. Olihan tuo Lukon eka vähän heikosti torjuttu.
Mikäli jossittelu linjalle mennään niin se, että perjantain pelistä Kalpa sai kolme pinnaa ja Lukko nolla, ei myöskään mene täysin tasan pelitilanteisiin nähden. Isossa kuvassa 3 pistettä kahdesta kovasta vieraspelistä on ihan oikeutettu ja kelpo saalis.
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Hyökkäyksessä alkaa löytyä myös laajuutta nyt, kun Ylitalo ja Nieminen etupäässä ovat osin loukkaantumistenkin vuoksi saaneet ruutua.

Vaikka Fontaine suoriutuu hyvin keskellä, niin hänen lajitaidolliset ominaisuutensa kyllä sopisivat ehkä paremmin laituriksi.

Ideaalitilanne on edelleen se, että markkinoilta löytyy oikeasti hyvä keskushyökkääjä.

Keväällä voi sitten katsoa mitä on tarjolla, katsoa loukkitilannetta ja miettiä muita leveyshankintoja.
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Nuorten pelaajin CHL-marssin innoittamana pientä hahmotelmaa tulevasta.
Vaihtuvuus tulee olemaan jälleen iso.
Potentiaalisia nuoria pelaajia ilahduttavan paljon.
Haetaan muutama X (ja siihen paikalle esimerkkipelaaja) ja loput jatkopahveista, sekä nuorista liigasopimukselle siirtyviä.

X ("Hudson Elynuik") Julius Mattila JS Scott Pooley O
X ("Tarmo Reunanen") - X ("Ben Finkelstein")

Linus Nyman JS Arttu Ilomäki JS Sebastian Repo JS
Noel Pietilä O - Samuli Piipponen JS

Michael Haga Sami Päivärinta LS X ("Antti Saarela")
Matthew Abt O - Miska Kukkonen JS

Iivari Säkkinen LS Jeremi Tammela LS Oliver Suni
Luka Nyman LS - Kalle Ervasti LS
Onni Korkka - Vili Laitinen

Samuel Jukuri

Juuso Helomaa LS

BOLD= sopimus olemassa
O= optio
JS= toiveena jatkosopimus
LS=Liigasomius
X=uuden pelaajan paikka ("esimerkki")

Samuel Jukuri
Pelikieltoa tuli itselle viimeksi, kun kommentoin viestejäsi, joten kauniisti kysyn: Miten nykyinen kokoonpano vertautuu tätä kautta koskevaan avausviestiisi?
Minun mielestäni plussalla ollaan, mutta mitä mieltä itse olet?
Vaikka mies mieheltä perusteluineen, kun sitä fantasiointiin olevaa aikaakin tuntuu olevan.
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Meikäläinen on vissiin ignoorattu, kun ei edelliseen viestiin reagoitu. Harmi sinällään, koska olisi hienoa tietää rehellinen mielipide.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Meikäläinen on vissiin ignoorattu, kun ei edelliseen viestiin reagoitu. Harmi sinällään, koska olisi hienoa tietää rehellinen mielipide.
Älä välitä. En ole itsekkään tainnut enää vastauksia kysymyksiini saada kesän jälkeen, kun menin toteamaan oman mielipiteeni ilmeisesti "sopimattomaan" sävyyn. Eli anna olla ja jatka eteenpäin.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tulikuuma Lukko laittoi pelaajahankinnat jäihin Tulikuuma Lukko laittoi pelaajahankinnat jäihin

Kirjoitinkin aiemmin, että Fontaine voi olla se the Lohi ja ainakin tässä kohtaa näyttäisi olevan riittävä sellaiseksi. Rahaa on hyvä muutenkin säästää tälläisinä aikoina, turhaa kylvää sitä menemään kun muutenkin kulkee kovaa.

@Parry Sound tälläiset uutiset tietysti ketuttaa ja ei pääse nyt kommentoimaankaan Kallen lausuntoa.
 

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ja kohtahan tulee veroraja vastaan myös. Auttaa myös mahdollisen hankinnan tekemisessä.
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kärjessä mennään, kaksi kärkihyökkääjää pois. Loistavaa maltillisuutta. Varaa on reagoida tarpeen mukaan. Tykkään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös