Lukko kaudella 2019–2020

  • 291 237
  • 1 591

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tässä tulee vuorotellen jokaisen suusta se miten Lukko arvioitu ennen kautta jne, mutta kukaan ei mieti sitä miten muut jengit suorittaa. Esimerkiksi JYPin Nättinen on ollut kovempi kuin varmaan kukaan odotti. Sen pitäisi vaikuttaa myös arvioihin sen lisäksi, että tullut Palmu ja Kalapudas ainakin tulleet.

Jos Lukon kohdalla miettii niin Pospisil on ylittänyt hyökkäyksen osalta odotukset. Sen sijaan Koivistoinen ei ole tehollisesti vastannut odotuksia. Vaikka hyvää roolia tekeekin niin ei kukaan voi väittää etteikö olisi odottanut enemmän pisteitä.

Ja millähän lihaksilla Lukon ylivoimaviisikko on Kärppien jälkeen paras, kun kellään siellä ei ole erityisen kovaa pelisilmää? Sen takia se ei myöskään tilastollisesti ole korkealla. Nyt on tosin Revon tulon jälkeen tapahtunut muutosta, mutta aikaista arvioida sen vaikutusta pidemmälle.

Kyllähän tuo pelaajamateriaalin arviointi tehdään aina puhtaasti nimillä selässä. Suoritustaso ja se, mitä valmentaja saa irti pelaajiista ovat aivan eri asia. Taitava ja osaava valmentaja saa joukkueen pelaamaan paremmin, mitä rosteri näyttää. Toki jossain menee aina se raja, miten paljon pelaajamateriaalin taitovajetta pystyy kuromaan umpeen (esim. Jukurit, Sport yms eivät realistisesti taistele mestaruuksista).

Lukolla on minusta rosterissa todella paljon käyttämätöntä potentiaalia ja varsinkin koko joukkueen viisikkopuolustus on edelleen pahasti keskeneräistä. Silti pisteitä on kertynyt kohtuullisesti ja Danforthin johdolla yksilöt pystyvät kääntämään pelejä Lukolle.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tässä tulee vuorotellen jokaisen suusta se miten Lukko arvioitu ennen kautta jne, mutta kukaan ei mieti sitä miten muut jengit suorittaa. Esimerkiksi JYPin Nättinen on ollut kovempi kuin varmaan kukaan odotti. Sen pitäisi vaikuttaa myös arvioihin sen lisäksi, että tullut Palmu ja Kalapudas ainakin tulleet.
Ei kai tässä tämänhetkistä tai tähänastista materiaalia ollakaan arvioimassa, tai en tiedä mitä järkeä siinä on, sarjataulukosta sen näkee kuinka monenneksi paras Lukko on ollut. Nättinen voi palata tasolleen vaikka huomenna, Koivistoinen samoin. Jos materiaalia saa ennakoida vain tämän kauden pelattujen pelien mukaan, niin newsflash: Kärpät vie mestaruuden.

Tietysti Lukon tai minkä tahansa muun kuin suurimman ennakkosuosikin kannattaminen tässä kohtaa kautta edellyttää uskomista epätodennäköisyyteen. Voi sitä sanoa värilaseiksikin. Tai no ei se Kärppien mestaruuskaan todennäköisin skenaario ole.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Odota.

Nyt ehtii vielä ottaa värilasit pois. Lukolla ei todellakaan ole ainakaan selvästi top4 joukkue.
Täytyy pitää erillään pelaajamateriaali ja joukkueen suoriutuminen. HIFK ja Lukko ovat kaudesta toiseen joukkueita, jotka suoriutuvat alle tason, vaikka materiaali on huippuluokkaa. Sen sijaan esim. HPK ja KooKoo ovat osoittaneet, miten paljon valmennuksella voidaan ulosmitata extraa.

Lukolla on paperilla jopa Liigan paras puolustus. Täytyy muistaa, että Reunanen ja Heinola eivät ole enää vain junnuja, jotka "pelaavat positiivisesti", vaan NHL:ään tyrkyllä olevia huippulahjakkuuksia. Heikkinen on puolestaan Liigan parhaita ylivoimapelaajia. Näiden kolmen (sekä Seväsen) taustalla ovat vielä Klok, Press ja Nemecek, jotka olivat ennen kauden alkua Lukon oletusarvoiset kärkipuolustajat.

Maalivahtien osalta Lukko antaa jonkin verran tasoitusta, mutta ei mahdottoman paljon, sillä esim. Tapparalta, HIFK:lta ja Kärpiltä puuttuu mielestäni sellainen tähtiveskari kuin Tomi Karhunen tai Ryan Zapolski. Kun viittaat peliesityksiin, olisi loogista tarkastella niitä myös toiseen suuntaan: Dostal ja Lehtinen ovat torjuneet suunnilleen samoilla tilastoilla.

Lukon hyökkäystä puolestaan pidettiin ennen kauden alkua jopa Liigan iskukykyisimpänä, eikä tilanne ole oleellisesti muuttunut. Sen sijaan vaikuttaa siltä, että Repo on erinomainen hankinta, joka vastaa Eloon kohdistettuihin odotuksiin.

Tämän kauden suurin pettymys onkin ollut valmennus, joka ei ole saanut luotua pelitapaa, jolla ulosmitattaisiin materiaalin edellyttämä potentiaali.

JYPillä ehkä karvan verran parempi kokonaisuutena leveytensä takia. Lukolla, kun ei ole oikein Liigakokemusta neljään kenttään erityisesti.
Tässä huomaa, miten paljon peliesitykset sanelevat analyysia. JYPiä sijoitettiin ennen kauden alkua noin sijoille 6-8 (jopa alemmas), eikä materiaali ollut mainittavasti vahvistunut viime kaudesta. Itse asiassa Jääkiekkolehden liigaveikkuksessa yhdeksän kymmenestä kiekkotoimittajasta oli arvioinut JYPin kuuden parhaan ulkopuolelle.

Hyvällä valmennuksella joukkue on kuitenkin saatu hitsattua yhteen, minkä vuoksi voimasuhdeketjussa Valtrat keulivat minkä kerkiävät. Yhtäkkiä sielläkin materiaali on helvetin kova, kun tuppuraiset sun muut ovat saaneet peliä rullaamaan. Viime kaudella muistan lukeneeni masentuneita arvioita joukkueen tulevaisuudesta. Näin ne mielialat muuttuvat vikkelään, minkä on voinut Lukko-osiossakin kauden mittaan havaita.

Kauden aikana on tietysti syytä päivittää arvioita, kuten on KooKoon kohdalla huomattu. Yleensä ihmiset kuitenkin ylireagoivat lyhyen aikavälin muutoksiin. Pelaajien yleistaso pysyy suhteellisen samana. Se, missä eroja tulee, on valmennus ja organisaation urheilujohtaminen. Näiden osalta Lukolla on vielä aika paljon näytettävää.
 
Viimeksi muokattu:

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Tässä tulee vuorotellen jokaisen suusta se miten Lukko arvioitu ennen kautta jne, mutta kukaan ei mieti sitä miten muut jengit suorittaa. Esimerkiksi JYPin Nättinen on ollut kovempi kuin varmaan kukaan odotti. Sen pitäisi vaikuttaa myös arvioihin sen lisäksi, että tullut Palmu ja Kalapudas ainakin tulleet.
Olisiko Danforth yhtään huonompi pelaaja jos pelaisi vaikka Jukureissa? Tai että pelaisi Jypissä Nättisen ja Palmun kanssa? Pisteitä olisi tehnyt varmasti enemmän, mutta ihan yhtä pelaaja hän luultavasti olisi.

Se että Heinola ja Reunanen eivät ole parastaan esittäneet nyt Lukossa, ei vähennä yhtään sitä että paperilla he ovat tähtipelaajia. Materiaali Lukolla on oikeasti erittäin kova, eikä se top-4 materiaali nyt ole liioittelua. Siihen nähden kyllä joukkue on alisuorittanut
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Onko muuten muut panneet merkille, että nythän Lukko käyttää maskimiestä ylivoimissa? Ykkösessä Koivisto ja kakkosessa Koivistoinen. Jukureita vastaan tuo maskipelaaminen tuotti ainakin Pospisilin YV-maalin.
Minusta ylivoimaa on ylipäätään yksinkertaistettu. Pospisilille on annettu vapaat kädet kanuunan kanssa, eikä Press ole enää ykkösyv:ssä kiekottelemassa. Repo on myös pari kertaa hakenut rannaria maskin takaa.

Selvästi näkee, että Virta kyllä yrittää parantaa ylivoimaa. Jos tuo Repo-Heikkinen-Pospisil -kolmio saataisiin paremmin rullaamaan, se lisäisi merkittävästi ylivoiman yllätyksellisyyttä. Toistaiseksi esim. Heikkinen on mennyt täysin hukkaan, koska vastustaja osaa blokata hänen vetonsa, eikä esim. JD ole kummoinen laukaisu-uhka.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
@Walrus21 On aika paksua väittää, että Lukon hyökkäysosasto on kokonaisuutena parempi kuin Jypillä. Ihan allekirjoituskamaa.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Lukko on saavuttanut lähes kaikki sarjapisteensä yksilöiden onnistumisten kautta. Tiiviin ja hyvän viisikkopelin, kuten lauantaina Turussa nähtiin, ansiosta tullut yllättävän vähän pisteitä.

Mahdollisuuksia on paljon parempaan, mitä nyt on kokonaisuutena nähty. Pelkillä nimillä ei ratsasteta yhtikäs mihinkään, ehkä juuri sääleihin saakka.

Danforth, Pottu, Press ja Reunanen pelaavat kaksi vaihtoa viidestä. Loput sitten muut vaihdot epätasaisesti jakaen. Peluutuksen pitää muuttua paljon tasaisemmaksi, mitä koko kausi on nähty, varsinkin hyökkääjien osalta. Voisi melkein väittää, että ellei peluutusta saa muutettua nopeasti neljän ketjun peliksi, niin Lukon kausi on ohi maaliskuussa.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukko on tällä hetkellä niillä sijoilla johon se kuuluukin, ihan puhtaasti peliesitysten takia. Jos ennen kautta tehdyt arviot olivat sellaisia että Lukko on Heinolan ja Reunasen kanssa kotietukamaa, ei siinäkään ole mitään väärää. Jos Lukko (=Virta+muu valmennus) alkaa saamaan Reunasesta ja Heinolasta saman panoksen kentälle kuin viime kaudellakin ja puskista tullut Heikkinen jatkaa nähdyn kaltaisesti, eikä Klok, Press tai Sevänen ala piiputtamaan, niin tuo pakisto on lähellä Liigan parasta, jos ei jopa paras. Hyökkäys sen sijaan on siellä TOP-6:ssa, parhaillaimmillaan TOP-4:ssa ja maalivahdit tämän kauden näyttöjen perusteella TOP-6:ssa selkeästi. Pitää kuitenkin muistaa, että Lukko uusiutui kuten tännekin joku kirjoitti, todella paljon viime kaudesta. Ottaa se aikansa että homma alkaa toimimaan ja hommaa on sotkenut sekin, että Sopanen on ollut loukkaantuneena, Elo ei ollut odotusten mukainen ja Reunasen, Heinolan ja Heikkisen myöhäiset saapumiset rosteriin. Haaveilua tai ei, mutta kun kaiken saa tuossa porukassa jiiriin, niin voi Lukkokin siitä kannusta tällä kaudella tapella tosissaan. Sen takia on ensi sijaisen tärkeää päästä sijoille 3-6, joista sijat 3-4 taitavat olla jo haihattelua. Ja vaikka Lukko aloittaisi sääleistä ja menisi sieltä Kärppiä/Tapparaa vastaan, ei ole ihan helpoin sarja siitäkään tulossa vastustajan kannalta.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
On aika paksua väittää, että Lukon hyökkäysosasto on kokonaisuutena parempi kuin Jypillä.
Riippuu vähän mitä ja miten tuota verrataan. Jos verrataan vaikka neljää kärkiyksilöä, eli JD + kaksoset + Repo vs Nättinen + Tuppurainen + Turkulainen + Immonen, niin kyllä mieluusti pitäisin nämä nykyiset, varsinkin kun Pathrik ei taida olla vielä ihan täydessä terässä. Vaikka Jypin nelikko on ollut huomattavasti tehokkaampi.

Nyman+Tammela+Koivistoinen+Koivisto+Liedes+Laakso ovat myös kovia pelaajia, niinkuin on Jypillä alempien ketjujen vastaavat. Sopasen puuttuminen vähän heikentää Lukon hyökkäystä

Toki Jypillä on myös näitä huippukovia nimiä ympäri hyökkäystä, jotka menisivät heittämällä Lukon rosteriin, kuten Siikanen, Ratinen tai Stråka. Puolustuksessa kivikovia nimiä kuten Lindroos, Allen tai Juuso Vainio.

Suurimman eron näkisin heti top4-hyökkääjien jälkeen, jossa ehkä vähän jäädään Jypille, mutta kokonaisuutena arvioisin hyökkäykset hyvin samalle viivalle. Puolustuksessa Lukolla sitten pienoinen etu (tosin hyvin eri tavalla kasatut puolustukset). Tietysti jokaisella on omat mielipiteet, mutta itse en ainakaan näe sitä värilaseilla katsomisena että laittaisi Lukon hyökkäyksen Jypin edelle, vaikka mielestäni ne ovat hyvin tasaiset. Enkä tietysti tyrmää sitäkään että jotkut pitävät Jypin hyökkäystä parempana.

Ainoa selvä fakta on (tai taitaa olla) että JYP on joukkueena parempi kuin Lukko.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Riippuu vähän mitä ja miten tuota verrataan. Jos verrataan vaikka neljää kärkiyksilöä, eli JD + kaksoset + Repo vs Nättinen + Tuppurainen + Turkulainen + Immonen, niin kyllä mieluusti pitäisin nämä nykyiset, varsinkin kun Pathrik ei taida olla vielä ihan täydessä terässä. Vaikka Jypin nelikko on ollut huomattavasti tehokkaampi.

Nyman+Tammela+Koivistoinen+Koivisto+Liedes+Laakso ovat myös kovia pelaajia, niinkuin on Jypillä alempien ketjujen vastaavat. Sopasen puuttuminen vähän heikentää Lukon hyökkäystä

Toki Jypillä on myös näitä huippukovia nimiä ympäri hyökkäystä, jotka menisivät heittämällä Lukon rosteriin, kuten Siikanen, Ratinen tai Stråka. Puolustuksessa kivikovia nimiä kuten Lindroos, Allen tai Juuso Vainio.

Suurimman eron näkisin heti top4-hyökkääjien jälkeen, jossa ehkä vähän jäädään Jypille, mutta kokonaisuutena arvioisin hyökkäykset hyvin samalle viivalle. Puolustuksessa Lukolla sitten pienoinen etu (tosin hyvin eri tavalla kasatut puolustukset). Tietysti jokaisella on omat mielipiteet, mutta itse en ainakaan näe sitä värilaseilla katsomisena että laittaisi Lukon hyökkäyksen Jypin edelle, vaikka mielestäni ne ovat hyvin tasaiset. Enkä tietysti tyrmää sitäkään että jotkut pitävät Jypin hyökkäystä parempana.

Ainoa selvä fakta on (tai taitaa olla) että JYP on joukkueena parempi kuin Lukko.

No ainakin nyt alkaa jo kuulostaa siltä, että arviota ei ole heitetty pelkästään värilaseilla. Sanoisin myös, että nippanappa Lukon kärkiosasto on parempi kuin JYPin hyökkäyksessä, mutta selkeä ero tulee kahdessa alemmassa ketjussa. Tämä on tietysti oma näkemykseni.

Ja puolustus Lukolla on tosiaan Liigassa ihan kärkeä nimellisesti ja JYP kalpenee tässä.

EHT:llakin jo esiintynyt Laurikainen peittoaa Lukon maalivahtiosaston.

Tälläisellä yhteenvedolla en ainakaan pystyisi itse väittämään sitä, että Lukko on ehdottomasti JYPin edellä pelaajamateriaalissa. Ilves vertailua ei olla vielä käytykkään, mutta sekin voidaan täällä ehdottomasti puida niiden kanssa, jotka ovat sata varmoja siitä, että Lukko on top4 joukkue paperilla. Aika monessa kausiennakossa Ilves lyötiin Lukon edelle ja Ilves on pelaajamateriaalissa vahvistunut kesken kauden enemmän kuin Lukko.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
vaikka Lukko aloittaisi sääleistä ja menisi sieltä Kärppiä/Tapparaa vastaan, ei ole ihan helpoin sarja siitäkään tulossa vastustajan kannalta.
Pitää myös muistaa että mikään automaatio ei ole että Lukko sääleistä jatkoon edes menee. Tulee vaikka Ässät vastaan niin siinä voidaan olla ihmeissään, vaikka kuinka meillä on paperilla parempi nippu. Lyhyessä sarjassa myös sattumalla on suurempi mahdollisuus. Nyt en ole tarkistanut mutta mutulla heitän että enemmän on historiassa sääleistä pudottu kuin menty jatkoon.

Itse näen asian niin että on lähes "pakko" päästä vähintäin kuuden joukkoon jos välieristä realistisesti haaveillaan, sen on historia jo osoittanut muutamaa hyvin harvaa poikkeusta lukkuunottamatta.
Todetaan vielä sekin että nyt on ne ajat kun pelin on lähdettävä luistamaan, nyt on riittävästi pelejä alla, Pattella, Reunasella, Heinolla ja Heikkisellä että sitä voisi käyttää syynä miksi joukkueen peli ei luista. Repo on osoittanut myös että kun on pelimies ja asenne kohdallaan ei tarvita montaa peliä kun jo vahvistaa joukkuetta.

Voidaan myös kysyä että onko joukkue sittenkään kasattu oikein, joukkue erityisesti pakisto on kovin hyökkäys orientoitunut samoin kuin hyökkääjätkin, samaa keskustelua on viimepäivinä käyty myös U20 joukkueesta jossa myös oli taitoa yllinkyllin mutta joukkuepelaamisessa ja tylyydessä omassapäässä oli haasteita. Nyt on "joukkueen" peli saatava kuntoon niin että vahvuuden pystytään hyödyntämään paremmin ja pelataan paremmin joukkueena. Siinä valmennuksella on erittäin iso rooli.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
@Okkul totta, mutta muutenkin tuo mun viesti sisälsi niin paljon jossittelua, että ajattelin että kaikki tuon käsittää että sääleissäkin pitää ensi voittaa joku joukkue kahdesti.
 

sir jusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Montreal Canadiens
Tämän takia tätä on edes turha jatkaa täällä. Pitää varmaan aiheesta tehdä äänestys johonkin Liigan yleiseen ketjuun, mitä muut on mieltä.
Sarjataulukko ja muut tilastot kertovat TOP-järjestyksen tähän mennessä.
Heitän (tunnustan, että puolilonkalta) loppukauden oman rankingin:
Hyökkäys: 1. Kärpät, 2. Tappara, 3. Ilves, 4. Lukko, 5. HIFK, 6. JYP
(huomioitu Repo ja Turunen)

Puolustus: 1. Kärpät, 2. Lukko, 3. Tappara, 4. HIFK, 5. JYP, 6. HPK

MV: 1. Kärpät, 2. JYP, 3. Lukko, 4. Ilves, 5. HPK, 6. KooKoo

Ehkä tämä kuuluisi johonkin toiseen ketjuun. Saa poistaakin, niin ei tarvitse keväällä hävetä.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
@sir jusa Ei millään kyllä HIFK:n hyökkäys ole materiaaliltaan vasta Liigan 5. paras paperilla, vaikka Turunen sivussa onkin. Kuten ei myöskään Ilveksen maalivahtiosasto 4., vaan melkeimpä mielestäni jopa Liigan paras. Nimellisesti en myöskään näe Kärppien puolustusta millään mittarilla Liigan kovimpana, vaan kyllä siellä ne juuret menestykseen ovat täydellisestä joukkuepelistä ja erinomaisesta valmennuksesta.

No, lähinnä makuasioita nämä arviot ovat. Lukko mielestäni pelannut kuitenkin kokonaisuudessa selkeästi alakanttiin siihen nähden mihin materiaalilla olisi mahdollista. Suomeksi, lunastamonta potentiaalia on vielä hirveästi varastossa ja elonmerkkejä siitä on ollut näkyvissä, kun Nyman-Koivistoinen-Koivisto on ollut lähiaikoina erinomaisessa vireessä kentällä.
 

sir jusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Montreal Canadiens
Lupaan, että en lähde tämän jälkeen näistä makuasioista kiistelemään, vaikka niistähän saa joskus hyvätkin keskustelut, mutta sen verran vielä, että Ilveksen mv-puolen luulen hieman hiipuvan tyyliin "Dostal-nuorten MM-Ruotsi-peli". No joo, yksi peli ja yksi tilanne, myönnän.
 

GanalinBoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Taitaa Sopasen kausi olla pelattu, isku tullut harjoituksissa pään seudulle. Aikaisemmin jo Lahdessa todettu että seuraava isku saattaa päättää koko uran. No aikaa on onneksi vielä 15.2 mennessä reagoida.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
No aikaa on onneksi vielä 15.2 mennessä reagoida.

Saa nähä lähteekö Lukko edes reagoimaan täksi kaudeksi, vaikka Sopasen pelit olisikin pelattu. Melko selvästi rivien välistä on voinut lukea, että Virta haluaisi rauhoittaa tilanteen joukkueen kanssa täysin, ettei ketjuja sekä kemioita tarvitsisi enää hakea. Eikä kyllä mielestäni Lukolla edes pakottavaa tarvetta ole hankkimalla hankkia jonon jatkeeksi uutta pelaajaa. Tietenkin jos on mahdollista saada loppukauden rentaliksi Pajuniemi, Pereskokov taikka Zaborsky niin vihreää valoa, mutta mitään turistia on turha hankkia.
 

Veffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomenmestari 2021
En minäkään ketään oikeastaan kaipaa juuri nyt, vaikka Sopanen ei enää palaisikaan. Riippuu kyllä vahvasti siitä, mikä Laakson tilanne on. Jos on pitkään poissa, niin kyllä sinne mieluusti joku vähän kokeneempi (sentteri) kaivattaisiin, jotta neljän ketjun peliä uskallettaisiin pyörittää. Kahtotaan.
 

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Itsekään en tulosyksikköön kaipaa enää uusia pelaajia. Neloskenttään kyllä hankkisin yhden kokeeneen soturin. Laakson tilanteesta ei ole tietoa, ja vaikka tulisikin pian takaisin olisi neloskentän hyvä olla sellainen että sitä pystyy normaalisti peluuttamaan. Lisäksi uudet loukkaantumiset ovat jopa todennäköisiä ja tällä hetkellä aika ohkasella mennään.
 

Juippi88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Joo mielestäni myöskään kärkikenttiin ei ole tarvetta mutta yksi sentteri tai laituri/sentteri olisi kyllä hyvä hankkia. Nopeasti tossa tuli tsekkailtuja mahdollisia "tyhjennysjengejä" eli tps,saipa,jukurit. Eipä siellä ihan hirveesti tarjontaa ole, tyyliin Petteri Wirtanen ja Anssi Löfman. Sportista löytyisi myös muutama mutta luulen että Vaasassa ei heitetä kirvestä kaivoon.
 

Juippi88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tai sitten Lauri Tukonen ottelukohtaisella diilillä.(Älkää tyrmätkö, ei niin tosissaan heitetty idea) Jos vaan jollai ihmeellä pysyisi kasassa niin olisi todellinen jokerikortti pleijjareihin. Pelaisi kunnossa pysyessään nelosen laidalla niin ei tarvisi Pekan myöskään sitten valittaa kun joutuu yhden kaverin takia aina sekoittamaan yyveet ja ketjut. Jos oikeasti Laten saisi ottelukohtaisella diilillä jengiin niin ilman muuta, eipä siinä hävittävää olisi mutta voitettavaa mahdollisesti paljon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös