sir jusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Montreal Canadiens
Nimenomaan sitä minäkin ihmettelen että tuskin Eloa ilman Virran lupaa on hankittu. Eikä Virta silti luota yhtään Eloon. Mihinkään vammaankaan ei oikein usko siksi että eihän Lukko keskenkuntoisia pelaajia juuri peluuta, aina sanotaan että "pystyisi pelaamaan jos olisi pakko mutta emme ota riskejä".
Edelleen veikkaan, että Elolla on joku vamma, olkapää tai ranne. Aiemmin laukoi aina, kun oli pienikin mahdollisuus. Nyt menee syötöksi. Sen takia ei saa peliaikaa.
 
Juhani Tamminen, asiantuntija MM-kisoissa, Suomi-Venäjä pelistä: "Venäjän taktiikkana on voittaa ottelu."
Jortikka, asiantuntija, EHT, Pietari 2019:
"Venäjä pelaa nyt pelkästään voitosta."

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Vegas Golden Knights
Edelleen veikkaan, että Elolla on joku vamma, olkapää tai ranne. Aiemmin laukoi aina, kun oli pienikin mahdollisuus. Nyt menee syötöksi. Sen takia ei saa peliaikaa.
Kyllähän se tänäänkin lämäsi sieltä sinisen ja punaisen välistä. Oli ihan hyvä vetokin sinne kilpipuolelle alas.
Ja ihan hyvillä mielin näytti olevan vaihtoaitiossa, kun naama virneessä naureskeli jollekin Lukon huumorijäähylle. Ja Sopasen haastattelussa käi ottamassa selfietä jne.

ihmettelen helvetisti miksi Elo ei ollut 5 vs. 3 YVllä mukana. Ja mitä hemmettiä 160cm Danforth teki siinä vähän niinku maalin edessä mutta ei ihan.
 
Kiekon maksoi UTURA!

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Edelleen veikkaan, että Elolla on joku vamma, olkapää tai ranne. Aiemmin laukoi aina, kun oli pienikin mahdollisuus. Nyt menee syötöksi. Sen takia ei saa peliaikaa.
En itse usko, että Elo olisi kokoonpanossa, ellei pystyisi laukomaan. Ei tässä vaiheessa kautta kukaan pelaa ranne tai olkapää rikki.

Lisäksi se Elon veto on kyllä napakasti lähtenyt, kun on harvoin paikoille päässyt. Pienillä minuuteilla sinne pelin keskiöön harvemmin pääsee, eikä sikaranne ole uhka vaihtoaitiosta käsin 5 vs 3 ylivoimalla.
 
Toivottavasti alkuviikon aikana reagoidaan tuomalla hyökkäykseen uutta verta.
Kilpailua pitää lisätä ja jättää kokoonpanoon pelaajat joita kiinnostaa maksaa hintaa.
Kalapudas / Ainali akselilta toinen sisään.
Koivistoinen taistelemaan laitureiden kanssa pelipaikasta.
Laakso palannee myös jengiin.
 

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Kristián Pospíšil
Lumipallo on nyt lähtenyt pyörimään väärään suuntaan ja se pitäisi saada nopeasti pysäytettyä. Kyllä huomaa selkeästi, ettei kaikki ole todellakaan tyytyväisiä pelaajistossa tohon peluutukseen. Tosin ei kukaan katsojakaan ole, niin tuskinpa ne pelaajat itsekään ketkä siitä joutuvat kärsimään niin ovat tyytyväisiä. Pekalla on joka hemmetin peli aina sama ratkaisu jos ollaan takaa-ajossa. Danforth, Westerholmit ja Press pelaamaan niin paljon kuin jaksavat ja muut vilttiin näin kärjistetysti.

Pelicans pelissä Sopaselta hyvä peli Dannyn kanssa, palkintona tästä seuraava peli neloskentässä ja käytännössä ensimmäisen erän jälkeen vilttiin peliajan jäädessä alle 5 minuutin. Ässät pelissä Elolta hyvät 2 erää kun sai kerrankin Pathrikin samaan kenttään, palkintona tästä Elon laittaminen pois Pathrikin viereltä. Muutenkin Eloa peluutettu päin helvettiä koko kausi. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä tästä tämän hetken suoraan sanottuna mitä vittua Pekka tason touhusta.

Jollei tätä peluutusta ja sen tasapainotusta saada kuntoon hyvin pian, on mahdollista, että tästä tulee yksi kaikkien aikojen floppikausi Rauman Lukolta ottaen huomioon rosterin tason. Juhani Tamminenkin osaisi peluuttaa tuota porukkaa paljon paremmin mitä Virta, koska itse en keksi miten tuota pelaajistoa voisi huonommin enää peluuttaa. Itsellä alkaa olemaan todella huolestunut olo tästä hommasta nyt.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Uskoisin Virran yrittävän juuri löytää useampia toimivia ketjuja jotka pystyy tekemään myös tulosta, mutta pelien edetessä tasatilanteessa tai maalin tappiolla, joutuu palamaan niihin 1-2 edes jotenkuten toimiviin ketjuihin, jotta pistetili kasvaisi.

Tuskin tällaista ketjurulettia nähtäisiin mikäli kolmonen ja nelonenkin pystyisivät tuottamaan edes suhteellisen säännöllisesti tulosta. Keväällä ei pärjää mikäli vain muutama ketju toimii, joten kokeilut pitää tehdä nyt, mutta samalla pitää tulla tulosta ja kerätä tarpeeksi pisteitä, jotta keväällä on niitä pelejä ylipäätään.
Kyllä tuo pelutuus minusta silti hieman outoa on ollut. Esim. Sopanen pelasi hyvän pelin Danforthin rinnalla, sen jälkeen seuraavaan peliin nelosketjuun ja ekan erän jäljeen vilttiin. Kahdessa pelissä putkeen Lukko on pelannut 5 vs 3 ylivoimaa yht 3 min 30 sek ja Elo on koko tuon ajan purrut tuppea vaihdossa. Kyllä tuo pistää miettimään, mihin rooliin Virta on kyseisiä herroja ajatellut, nyt ainakin menevät täysin hukkaan 3-4 ketjuissa energiapelaajana.

Lisäksi Virta on kuormittanut Danforthia ja Ponthusta todella rajusti, Danforth on pelannut Liigan hyökkääjistä eniten ja Ponthuskin on sijalle 4. Vastaavasti esim. Elo on peliajoissa sijalla 130. ja Sopanen 166. Tuossa menee tavallaan laaja rosteri hukkaan, tuollaisella peluutuksella minusta paras ratkaisu olisi, että 3-4 ketjun miehet ovat pelkkiä sähisijöitä, koska peliminuutit ovat niin pienet.

Ylivoima oli alkukauden maagisen tehokasta, sen jälkeen vastustajat scouttasivat tuon syötön neliön keskelle Ponthukselle pois. Silti samaa kuviota pelataan ja samat pelaajat aloittavat jokaisen ylivoiman. Välillä Virta ottaa jopa aikalisän, jotta tähdet saadaan uudestaan sisään. Tuossakaan ei tule hyödynnettyä rosterin laajuuttaa millään tavalla. Lisäksi 5 vs 3 ylivoimalla Bono on laitettu viivaan, mutta maalilla ei ole ketään. Jos viivasta ei ole tarkoitus laukoa, niin miksi Bono siellä seisoo? Heinola olisi nopeampi ja taitavampi pelaaja jakamaan kiekkoa.

Lukko on sijalla 7. melko hyvissä asemissa, mutta nykyisellä pistetahdilla pleijarit alkavat sääleistä. Se olisi todella suuri pettymys, kun minimi tavoite tuolla rosterilla pitää olla välierissä, eli runkosarjassa myös mieluiten top 4.
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Tänään aamujäillä seuraavia ketjuja.

Pospisil-Dani-Elo
Nyman-Pattu-Pottu
Tammela-Koivistoinen-Koivisto
Ruotsi-Liedes-M.Petman/Sopanen

Jonkun verran alakentät eli.

Press-Reunanen
Klok-Bono
Heinola-Sevänen
Nemecek-Kukkonen

Myös elämistä näissä mutta eniten noilla.

V.Petman ja Laakso ei mukana.

Ylivoimat.

Nyman-Pattu-Pottu
Press-Tare

Reunasen kautta suurin osa pelistä.

Tammela-Dani-Pospisil
Elo-Heinola.

Elo omalla paikalla vetäjänä kaarella, Dani keskellä ja Tammela tuplaamassa maalilla. Pospisil toisella kaarella vetämässä. Paljon pelattiin kaarille ja läpisyöttöjä.

Paikanvaihtoja tulee useita.

Virta tutusti seurasi erikoistilanne harjoitteet katsomosta. Eli tämä tukee sitä että iso vastuu. On Eepillä ja Kauvolla erikoistilanne pelaamisessa.
 
"Kuka nyt v*ttu yhdestä maineesta välittää, kun rahaa on kuin Roope Ankalla" - V2 – Jäätynyt enkeli
"Mikä v'ttu teitä porilaisia oikeen vaivaa ?" - Jussi Vares

muti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kiitoksia taas raportista.

Hakeutuuko kukaan noissa ylivoimissa kunnolla maskiin vai liikutellaanko kiltisti kiekkoa kauempana?

Ihmetyttää hieman kyllä nuo YV-koostumukset kaikesta huolimatta, toki haetaan sitä että hyökkäystrio jatkaa myös YV:llä, mutta mielestäni Dani ja Pospisil eivät sovi kauhean hyvin Elon kaveriksi. Sitten taas toiseen ylivoimaan sopisi hyvin Elo pisteelle, kun voi olettaa että kaksosten ja Elon laukauksista jää usein ripareita, jolloin jokainen noista kolmesta olisi ns. jatkopaikalla ja jokaisella kuitenkin maalivainua löytyy.

Eikä tuossa Danin ylivoimassa ole kyllä kunnollista pelinrakentajaa, mielelläni näkisin Sopasen pyörittämässä sitä Elon paikalla ja Elon siirron toiseen ylivoimaan kaksosten viereen. Miksei myös samalla tasakentällisin sille paikalle. Varsinkin kun Sopanen tuossa Danin kanssa jotenkin pärjäsi.

Eikä minulla ole vieläkään mitään Nymania vastaan, mutta ihmetyttää Peksin fiksaatio peluuttaa häntä enemmän kuin peliesitysten mukaan pitäisi ja samalla penkittää kokonaisvaltaisempia pelaajia. Sopanen oli kuitenkin viime kaudella suurinpiirtein siinä ~0.67ppo vauhdissa missä on pyörinyt lähes koko liigauransa. Vaikea uskoa että yhtäkkiä taso putoaisi niin radikaalisti, varsinkin kun samassa seurassa ja ympäristössä jatkaa.
 
And what's inside Tikkanen's head? "A hamster?"

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kristián Pospíšil
Pitäisköhän Eepi&Kauvosaari akselin sijaan antaa vetovastuu ylivoiman toimivuudesta itse pelaajille? Väkisin tulee mieleen, jos Bonokin on jo antanut kritiikkiä ylivoimasta, niin siellä koitetaan pelata sekä toteuttaa jotain ihan älyttömiä kuvioita näiden kahden toimesta. Dufvanhan aikana vastuu annettiin Vahalahdelle ja kumppaneille toteuttaa itseään, eikä varmasti tekisi pahaa nytkään. Virta ilmoittaa 10+8 pelaajaa, jotka jäävät harjoittelemaan yli/alivoimaa ja koostumukset päättäkööt pelaajat itse.
 
1963
Kuinka kauan kuluu aikaa X pelaajan ollessa kentällä että Lukko saa laukauksen aikaan: (5vs5)

#NimiAika (s)Aika per Lukon veto
1.Ville Heinola‭7 565‬1:11
2.Kristian Pospisil‭16 560‬1:12
3.Justin Danforth‭22 968‬1:14
4.Linus Nyman‭18 816‬1:14
5.Pathrik Westerholm‭14 916‬1:16
6.Eero Elo‭12 060‬1:16
7.Ponthus Westerholm‭21 930‬1:17
8.Tarmo Reunanen‭18 714‬1:19
9.Ilkka Heikkinen‭5 983‬1:19
10.Antti Palojärvi‭3 759‬1:22
11.David Nemecek‭9 100‬1:23
12.Robin Press‭26 795‬1:26
13.Lukas Klok‭26 485‬1:26
14.Jonne Tammela‭20 371‬1:28
15.Toni Koivisto‭16 880‬1:30
16.Roni Sevänen‭21 096‬1:32
17.Eetu Koivistoinen‭18 177‬1:32
18.Mikko Petman‭9 985‬1:33
19.Miska Kukkonen‭13 871‬1:34
20.Heikki Liedes‭18 705‬1:35
21.Vili Sopanen‭13 708‬1:40
22.Tapio Laakso‭11 812‬1:45
23.Ville Petman‭7 551‬2:08

Kuinka kauan kuluu aikaa X pelaajan ollessa kentällä että vastustaja saa laukauksen aikaan: (5vs5)

#NimiAika (s)Aika per vastustajan veto
1.Ville Heinola‭7 565‬1:41
2.Roni Sevänen‭21 096‬1:38
3.Justin Danforth‭22 968‬1:35
4.Kristian Pospisil‭16 560‬1:33
5.Ville Petman‭7 551‬1:33
6.Ponthus Westerholm‭21 930‬1:31
7.Lukas Klok‭26 485‬1:30
8.Eetu Koivistoinen‭18 177‬1:30
9.Heikki Liedes‭18 705‬1:29
10.Eero Elo‭12 060‬1:29
11.Robin Press‭26 795‬1:28
12.Linus Nyman‭18 816‬1:28
13.Toni Koivisto‭16 880‬1:24
14.Tapio Laakso‭11 812‬1:24
15.Jonne Tammela‭20 371‬1:23
16.Tarmo Reunanen‭18 714‬1:23
17.Miska Kukkonen‭13 871‬1:23
18.Vili Sopanen‭13 708‬1:23
19.Pathrik Westerholm‭14 916‬1:22
20.David Nemecek‭9 100‬1:22
21.Mikko Petman‭9 985‬1:14
22.Ilkka Heikkinen‭5 983‬1:03
23.Antti Palojärvi‭3 759‬0:56

Ensimmäisen perusteella Lukon paras kokoonpano hyökkäyspäähän:

Kristian Pospisil - Justin Danforth - Linus Nyman
Eero Elo - Pathrik Westerholm - Ponthus Westerholm
Jonne Tammela - Eetu Koivistoinen - Toni Koivisto
Mikko Petman - Tapio Laakso - Heikki Liedes
Vili Sopanen/Ville Petman

Ville Heinola - Tarmo Reunanen
Ilkka Heikkinen - David Nemecek
Robin Press - Lukas Klok
Roni Sevänen - Miska Kukkonen
 

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Kristián Pospíšil
Pitäisköhän Eepi&Kauvosaari akselin sijaan antaa vetovastuu ylivoiman toimivuudesta itse pelaajille? Väkisin tulee mieleen, jos Bonokin on jo antanut kritiikkiä ylivoimasta, niin siellä koitetaan pelata sekä toteuttaa jotain ihan älyttömiä kuvioita näiden kahden toimesta. Dufvanhan aikana vastuu annettiin Vahalahdelle ja kumppaneille toteuttaa itseään, eikä varmasti tekisi pahaa nytkään. Virta ilmoittaa 10+8 pelaajaa, jotka jäävät harjoittelemaan yli/alivoimaa ja koostumukset päättäkööt pelaajat itse.
Jos ei se pian lähde toimimaan, voisi hyvin antaa pelaajille valtuudet päättää ylivoimasta. Ei se huonomminkaan oikein voi enää mennä.
 

Veffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko & Vegas Golden Knights
Sopii myös ihmetellä että miksei Heikkinen ole reeneissä yv:llä?
 
"Jos Lasse Kukkonen syötetään yksin läpi, on maailmankirjat sekaisin, helvetti saattaa jäätyä ja Lukkokin voittaa suomenmestaruuden." - Risto Leino

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kristián Pospíšil
Kyllä noi pelaajat, jotka tulevat ylivoimaa pelamaan, olisi syytä myös lyödä lukkoon, eikä siinäkin harrastaa sitä helvetin ketjulottoa ottelusta toiseen ja sitten pressissä ihmetellä kun joukkueen peli ei kulje. No ei se kai ikinä lähde kulkemaan, jos harjoituksissa/peleissä viisikot elävät JOKAINEN PÄIVÄ.

Pakeista Press, Heikkinen, Heinola sekä Reunanen pelamaan ylivoimaa ja hyökkääjistä kaksoset, Pospisil, Elo, Danforth, Tammela. Tammela sekä Pospisilin tehtävä mennä maskiin ja lyödä karat sisään. Ei voi niin vaikeeta olla, mutta kun kyseessä on Rauman Lukko niin helpostakin asiasta saadaan ylitsepääsemättömän vaikeaa.
 
1963

Haka Maori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki fyysiset
Mua ainakin vituttaa se kun yritetään aivan liikaa jotain neliön läpi Wayne99-lättyjä, Elolla ja Bonolla on niin kovat tykit että one timereiden kautta voi saada veskarinkin sylkemään vaarallisia ripareita ja siitä irtokiekot sisään.

Liian usein pyöritykset kuivuu johonkin once in a lifetime lätty yrityksiin ja taas hakemaan omista vauhtia.
 
Haista sinä Tommi Läntinen vittu.

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mua ainakin vituttaa se kun yritetään aivan liikaa jotain neliön läpi Wayne99-lättyjä, Elolla ja Bonolla on niin kovat tykit että one timereiden kautta voi saada veskarinkin sylkemään vaarallisia ripareita ja siitä irtokiekot sisään.

Liian usein pyöritykset kuivuu johonkin once in a lifetime lätty yrityksiin ja taas hakemaan omista vauhtia.
Kovan syötön voi saada neliön läpi tai muuten ovelasti, mutta Lukossa tuota oveluutta ei ole. Vahalahti, Gagnon, Nummelin etc teki siitä pornoa parhaimmillaan.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raittius- ja urheiluseura Rauman Lukko
Ja aika hyvin Lindgren-McLean kaksikkokin niitä viljeli, sikäli mikäli asian oikein muistan.
 
Lihava ei ole kenkään ihminen, vain toinen on laihempi toista.

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Kristián Pospíšil
Nyt on muutes melko äkkiä saatava kurssi käännettyä, jos halutaan kuuden joukkoon neljän joukosta puhumattakaan. Esimerkiksi viidenteen sijaan jo kuusi (6) pistettä matkaa.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Vegas Golden Knights
Nyt on muutes melko äkkiä saatava kurssi käännettyä, jos halutaan kuuden joukkoon neljän joukosta puhumattakaan. Esimerkiksi viidenteen sijaan jo kuusi (6) pistettä matkaa.
Ei oo tapahtumassa. Montako kertaa Lukko on voittanut pelejä peräkkäin tällä kaudella. Siis kolmen pisteen voittoja? Max. 2 voittoa varmaan. Toki eihän noita suoria voittoja ole koko kaudelta kuin 9. Se on aivan saatanan huonosti eikä se tahti riitä mihinkään. Pitäis tulla semmonen 5 voittoa putkeen ja sit vaikka tappio, jatkoaikavoitto ja taas viisi suoraa voittoa, tappio ja taas muutama voitto. Sellaiset vähintään 2 pistettä/peli koko loppukausi. Ei ole Lukolta edes mahdollista.
Lukko on max. 6 runkosarjassa ja puolivälieristä pihalle. Luultavasti jo sääleistä.
 
Kiekon maksoi UTURA!

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei oo tapahtumassa. Montako kertaa Lukko on voittanut pelejä peräkkäin tällä kaudella. Siis kolmen pisteen voittoja? Max. 2 voittoa varmaan. Toki eihän noita suoria voittoja ole koko kaudelta kuin 9. Se on aivan saatanan huonosti eikä se tahti riitä mihinkään. Pitäis tulla semmonen 5 voittoa putkeen ja sit vaikka tappio, jatkoaikavoitto ja taas viisi suoraa voittoa, tappio ja taas muutama voitto. Sellaiset vähintään 2 pistettä/peli koko loppukausi. Ei ole Lukolta edes mahdollista.
Lukko on max. 6 runkosarjassa ja puolivälieristä pihalle. Luultavasti jo sääleistä.
Onhan tuolla peräti kuuden pelin voittoputki, joista toinen voitto oli jatkoilla ja muut kolmen pinnan voittoja. Ei se toki tämän hetken trendiä mihinkään muuta, kun tuon putken jälkeen Lukko on voittanut vain kolmesti varsinaisella peliajalla 16 peliin ja kerännyt samalla jaksolla 19 pinnaa. Eli kuten sanoit, ilman pidempää hyvää putkea ja muutenkin parempaa pistetahtia, Lukko aloittaa pudotuspelit sääleistä.
 

sir jusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Montreal Canadiens
Suunnilleen nykyisellä pistekeskiarvolla (n. 1,6 pistettä) pääsee yleensä 6-sijalle. Eli joka toinen peli on voitettava ja pari kertaa myös se peli siihen väliin, jolloin tulee kolmen pelin voittoputki.
 
Juhani Tamminen, asiantuntija MM-kisoissa, Suomi-Venäjä pelistä: "Venäjän taktiikkana on voittaa ottelu."
Jortikka, asiantuntija, EHT, Pietari 2019:
"Venäjä pelaa nyt pelkästään voitosta."

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Suunnilleen nykyisellä pistekeskiarvolla (n. 1,6 pistettä) pääsee yleensä 6-sijalle. Eli joka toinen peli on voitettava ja pari kertaa myös se peli siihen väliin, jolloin tulee kolmen pelin voittoputki.
Edelliset 10 ottelua ovat tuottaneet vain 12 pistettä. Itse asiassa edellisen 15 ottelun pistekeskiarvo on 1,27. Vielä tuo loistokas alkukausi (tuloksellisesti) pelastaa paljon. mutta suunta on uhkaava.
 

sir jusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Montreal Canadiens
Ei todellakaan tyydytä, mutta 1,2 pistekeskiarvo loppurunkosarjassa antaisi sentään paikan "sääleissä".
 
Juhani Tamminen, asiantuntija MM-kisoissa, Suomi-Venäjä pelistä: "Venäjän taktiikkana on voittaa ottelu."
Jortikka, asiantuntija, EHT, Pietari 2019:
"Venäjä pelaa nyt pelkästään voitosta."
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy