Lukko kaudella 2016–2017

  • 407 320
  • 1 793

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mun mielestä kun Lukko saa julkaistua Mäkisen, Seigon ja Gagnonin sopimukset, niin joukkue olisi valmiina kauden alkuun. Pakosti ei tuohon kannatta roudata mitään Tukosia tai Ritoja. Joukkueessa on jo nyt ihan riittävästi potentiaalia, mutta myös kysymysmerkkejä. Rahaa pitäisi jäädä näin ihan kohtuullisesti kauden aikana reagoimiseen.
 

Darumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Samaa mieltä. Toki Jani Ritaa ei toivottavasti Lukon joukkueessa nähdä. Samalla rahalla löytyy kyllä saletisti parempi pelimies tulosyksikköön.

Minusta on järkevää jättää pelaajabudjettia käyttämättä ja hankkia tarvittava(t) täsmävahvistukset myöhemmin. Samalla nuoret pelimiehet saavat reilun näyttöpaikan ja vahvistukset voidaan tehdä tarpeen mukaan.
Jep, ei tuo Rita mitään hurraa-huutoja aiheuttaisi täälläkään. Toki pelaajana olisi hyvä kolmosketjuun tuoden kokemusta ja fyysisyyttä selvästi nuorentuvaan joukkueeseen, mutta palkka olisi varmasti yläkanttiin. Pelaajabudjettia ei kannata käyttää ennen kauden alkua, kun loukkaantumisia ja heikkoja kohtia on vaikea arvioida.

Itse näkisin mielelläni yhden NCAA-haun Lukossa, vaikka sitten try-outilla. Eivät olisi kalliita, sopisivat luultavasti Vuoren alaisuuteen ja potentiaalia näissä hauissa kuitenkin on (Moses, Connolly).
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Kaipaatko Azevedoa tai Petruzalekia? Vuori taisi jo valitettavasti ilmoittaa, että ensi kaudella Lukossa pelaisi pari ulkkaria (Seigo ja Gagnon/korvaaja). Ja kun porukkaa on jo nyt aika kivasti rosterissa niin tuo "puolet käyttämättä" on pelkkää fanin fantasiaa.

Kuka ei kaipaisi? Jos toivoo vahvistusta niin se ei välttämättä tarkoita, että sen pitää olla Liigan top 3 pelaaja. Se voi myös tarkoittaa pelaaja joka on osoittanut tasonsa. Lähteennestoreista ei voi puhua vahvistuksina.

Jotkut hankinnat tulevat varmaan nostamaan tasoaan. On utopistista taas odottaa, että kaikki parantaisi tasoaan. Joku voi myös epäonnistua.

Vuori on puhunut myös laajemman materiaalin puolesta ja nyt sitä materiaalia hankitaan. Uskon, että sieltä vielä kahteen kärkiketjuunkin on joku tulossa.

Pidetään myös mielessä, että Azevedo oli Vuoren scouttaama...
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Niemelän kaltaiset nuoret ja potentiaaliset jätkät ymmärrän, mutta mitä Liedes tuo? Halpa Riskakopio, joka ei edes osaa ärsyttää vastustajaa. Maalintekoyritykset suuntautuu logoon toinen toisensa jälkeen ja hyvästä alivoimapelaajastakaan ei voida puhua. Voidaan vain toivoa ihmekehiystä tai sitten sitä, että ei tule olemaan vakiokokoonpanon äijiä. Pelkkä fyysisyyskään ei tuo mitään, jos se on tilanteesta ulosajamista tai pelin ulkopuolella heilumista.
 

Thompson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Arsenal
Näin kauniisti sanottuna, ei hyvältä näytä jos molemmat Liedes ja Pitkänen tulevat pelaamaan ensi kaudella kolmosketjussa. Maximissaan ainoastaan toinen. Liedes ei edes mahtunut enää HPK:hon ja nyt tulee Lukkoon kolmosketjun rooliin? Ei Pitkäsenkään perässä varmaan kovin moni seura ollut. Joku voisi sanoa, että aika surkeaa työtä näillä budjeteilla Lukon toimistolta.

No katsotaan nyt vielä loputkin hankinnat. Tällä hetkellä näyttää siltä, että Lukko on jättänyt jonkin verran (paljon) rahnaa, että joulun tienoilla voidaan katsoa joku täsmävahvistus rosteriin. Lukossa tehdään nyt paljon asioita päinvastoin mitä tehtiin Dufvan kanssa, joten tuo rahnan jättäminen on hyvin todennäköistä myös.

Itsellä on sellainen kutina persiissä, että tulee vielä ykköskorin laituri (Tukonen tai joku muu), kakkos-/kolmosketjun laituri ja varmat Seigo sekä Mäkinen + joku pakki.

Lukon julkistuspäivät ovat olleet siis ma, ke ja pe, joten keskiviikkona tulee Seigo ja joku pakki. Perjantaina tulee kevään ns. ykköshankinta ja joku laituri. Mäkinen julkistetaan sitten, kun on finaaleista toipunut. Ja Gagsin jatko kesällä.

Ja veikkan myös sitä, että Vidgreniä ja Niemelää ei ole laskettu tuohon "kuuteen ketjuun" vaan tulevat pelaamaan suurimman osan kaudesta A-junnuissa tai KeuPassa.

Vahalahti - Gagnon - X
Koivisto - Saarela - Lähteenmäki
Pitkänen - Tiivola - "Pöysti"
Liedes - Koivistoinen - Antonen
Suuronen - Koski - Väyrynen
Friberg - X/Niemelä - X/Vidgren

Ahonen - Virtanen
Niskala - Seigo
Mäkinen - Riikola
Sevänen - X
Ventelä - Lahtinen
Saarinen - "Mattsson"
 

Zalmonella

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko
Koskahan aletaan julkistamaan vahvistuksia? Toistaiseksi on julkaistu 4-ketjun kavereita, joten useita kovia nimiä pitäisi olla vielä tulossa. Puolet budjetista lienee vielä käyttämättä.

Itsekkin olen tätä huudellut. Saisi alkaa tulla jo pikkuhiljaa niitä vahvistuksia eikä pelkästään näitä 3-4 ketjun kavereita.
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Onko Vuori tai Vanhatalo ollut tämän kauden aikana katsomassa pelejä vai keskittyikö Lukon Ameriikan-reissu tällä kertaa vain Madision Square Gardenin pukuhuoneiden pällistelyyn?

Ei mitään tietoa.

Vuorella on varmasti kontaktit kunnossa rapakon takana. Halusin lähinnä makustella sillä, että AHL:kin löytyy vahvistuksia ja ensimmäiset vuodet suhteessa halpoja.

Jotenkin on hyvä tunne tästä tämän hetken tekemisestä eli eiköhän sieltä vielä kärkiäijiäkin tule.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Huomenna uutta sopparia julki:

"Lukko jatkaa uusien pelaajasopimusten julkaisua huomenna keskiviikkona 27.4. klo 14.00 Vanhan Rauman sydämessä Kontion Kahvilan tiloissa osoitteessa Kuninkaankatu 9.

Paikan päällä julkaistaan yksi uusi pelaajasopimus, joka herättää mielenkiintoa varmasti myös valtakunnallisesti."

Jaahas, olisko Rita vai Tukonen :)
 

hokkikokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vai Gagnonin soppari viimein? Mitä aikarajoja nyt on sulkeutumassa tai just on sulkeutunu? Ossooko joku hokiniilo vastata?
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jaahas, olisko Rita vai Tukonen :)

Onko näille Rita-spekulaatioille mitään pientäkään realistista perustetta vai miksi tätä nyt viljellään niin paljon? Käsittääkseni ihan tori-huhun tasoa vailla mitään pohjaa.

Itse veikkaisin Seigoa. Kiekkoareenan uutisessa ainakin puhuttiin nimenomaan uudesta pelaajasta.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
No Rita varmasti herättäisi valtakunnallista huomiota tyyliin "miksi ihmeessä Lukko tämän hankki".

Vähän tuo Vuoren yskähtely haastattelussa viittasi siihen, että kaikki sopparit on jo käytännössä tehty. Nyt niitä vaan sitte pudotellaan julki tietyin väliajoin.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
No Rita varmasti herättäisi valtakunnallista huomiota tyyliin "miksi ihmeessä Lukko tämän hankki".
Tuskin Lukko mainostaa pelaajasta, että kansa haukkoo henkeään kun Lukko palkkasi huonon pelaajan.

Jos kyseessä on sellainen pelaaja, jonka Lukon tiedotteesta kuuluu päätellä, niin pelaaja ei todellakaan voi olla Rita. Tuskin edes Seigo, mutta Tukonen kylläkin. Tai Kousa. Yleisesti ottaen kyseessä pitäisi olla maajoukkutason pelaaja, jos kerran valtakunnallinen huomio saavutetaan.
 
Noh noh. Onhan Rita pelannut NHL:ssä ja MM-kisoissakin. Jos siellä on taas Laiho ja Tipi päästetty selaamaan vanhoja jääkiekkolehtiä ja kausikirjoja ja annettu valita yksi täsmähankinta :D

Toivotaan nyt silti että se joku muu olisi...
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Realistinen veikkaus: Lauri Tukonen

Kontio on varmaan joku Laten lempikahvila Raumalla, joten myös julkaisupaikka valikoitui sinne.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Vai Gagnonin soppari viimein? Mitä aikarajoja nyt on sulkeutumassa tai just on sulkeutunu? Ossooko joku hokiniilo vastata

Ymmärtääkseni Gagnon ei ole täällä vaan lienee matkustanut kotimaahansa ja tuskin tulisi tänne vain jatkosopimusta julkaisemaa tähän aikaan vuodesta.

Nyt tulee sitten lähtökohtaisesti tulosyksikön kaveri, veikkaukseni on että Tukonen.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eikös se Tukonen sellaisena Vanha Rauma -miehenä profiloitunut ja siellä asui, eli turvallinen veikkaus sinänsä.
Kelpaa kyllä, ja niinkuin olen sanonut, jos kirstunvartija katsoo että taloudelliset edellytykset täyttyy, niin lämpimästi tervetuloa minun puolestani. Lukko ainakin tietää mitä saa, tai siis tietää että ei tiedä.

Jani Rita ja valtakunnallinen näkyvyys; "minkä vitun takia ne sen hankki". Repesin tuolle, kiitos nimim L4E.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eiköhän se Tukonen ole. Perjantaina sitten ilmoitetaan Seigon sopimus ja samalla kerrotaan joukkueen olevan sentteriä (Gagnon) ja yhtä pakkia (Mäkinen) vaille valmis kauden alkuun.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Rita-huhu on vaan jonkun Lukkomania-palstan heitto, josta en kyllä itsekään järin innostunut ole. Toisaalta Tukosen paluukin mietityttää. Onhan miehen pistekeskiarvo per ottelu aina kovaa luokkaa, mutta jos/kun taas kykenee pelaamaan kaudessa sen max. 20-25 peliä, niin ei sekään paljon lämmitä.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Onko niin, että risteilylle ei jää oikein mitään julkistettavaa? Onkos siellä aikaisemmin tehty julkistuksia, eikös jotain nummelineja terminaalista bongattu joskus? Ehkä ihan hyvä näin.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Rita-huhu on vaan jonkun Lukkomania-palstan heitto, josta en kyllä itsekään järin innostunut ole.

En itsekkään ole mikään Rita fani, huhusta vaan sen verran että kyllä sitä on kuulunut muuallakin kuin tuo Lukkomanian heitto tai Rauman tori. Mainitaan nyt mm.Jokereita lähellä olevat tahot. Toteutuuko niin sitä en tiedä.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Olen näköjään ainoa, joka hyväksyisi Ritan hankkimisen. En kylläkään odota, että häntä julkaistaan nyt näillä mainostuksilla. Oma veikkaukseni on JP Hytönen tai joku vastaavanlainen yhtä kova peluri. Ehkäpä Salmisen Sakari jopa. Saa nähdä.

Ottaisin myös Tukosen ilomielin takaisin, kunhan kuntoutuu ennen joulukuuta. Pelatessaan on aina hyvä.
 

ceeceeäm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulainen jääkiekko
Kyllä tää Tukonen on. Todella hyvä pelaaja ja toivottavasti pysyy terveenä. Tukonenhan kirjoitti Lukon kanssa sopimuksen jo viime syksynä, jolloin keikkui pistepörssin kärjessä. Sitten tulikin se ikävä loukkaantuminen, jota seurasi pitkä poissaolo. Koko ura oli jopa vaarassa, joten toivottavasti näemme nyt taas Laurin askissa, kun kausi alkaa.
 

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Vaikka kuinka hieno ja hyvä ihminen Tukonen onkin + lisäksi pelimanni parhaasta päästä, niin aika ohkaisen narun varassa ollaan hänen suhteensa.

Yksi "numeroihin veto" lisää ja ura loppuu kuten kävi toiselle huippupelaajalle Ben Eavesille. Aika karua luettavaa on hänenkin historia tuon kohtalokkaan episodin jälkeen. En siis ajattele tässä vain joukkueen parasta, vaan ihan Laten parasta. Tuollainen pitkä päävammasta kuntoutuminen ei ole leikin asia.

No toivottavasti joukkue ja Late itse tietää mitä ovat tekemässä. Mua hieman kyllä kylmää molempien puolesta.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös