Lukko kaudella 2005-06

  • 207 166
  • 1 204
Tila
Viestiketju on suljettu.

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Luin jutun myös enkä sen kummemmin sitä kehenkään nykyiseen Lukon pelaajaan yhdistänyt.

En tiedä sitten mitä sillä tarkoitettiin, Koiviston peli ei juuri nyt tosiaan kulje ja menneiltä vuosilta ainakin tulee Pasi Saarela mieleen, häntä lakkasi kiinnostamasta saman tien kun varmistui Jokereihin siirtyminen kesken kevään 1995 play offien.

Tikulla silmään sitä kuka vanhoja kaivaa. Enhän mä ole kuin 10 vuotta ketjun aiheesta sivussa...
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Roku
En tiedä sitten mitä sillä tarkoitettiin, Koiviston peli ei juuri nyt tosiaan kulje ja menneiltä vuosilta ainakin tulee Pasi Saarela mieleen, häntä lakkasi kiinnostamasta saman tien kun varmistui Jokereihin siirtyminen kesken kevään 1995 play offien.

Kyllähän Koiviston viimeaikaiset otteet antavat hyvin pitkälti ymmärtää, että jotain on pahasti pielessä. Kymmenen edellistä ottelua on tainnut mennä kokonaan pisteittä, mutta onhan Tonilla vielä tauon jälkeen mahdollisuus pelastaa kasvonsa. Ässissä tuota "Koivisto-syndroomaa" taitaa potea Virkkunen, joka on myös yhdistetty Tapparan ensi kauden kokoonpanoon, joten osataan sitä muuallakin.

Mutta onhan se todella ikävää jos Koiviston otteet ovat tälläisen asian takia olleet niin huonoja viime aikoina, se pistää kyllä mielen vihaiseksi. Vaikka miehellä olisikin sopimus Tapparaan niin ei siltikään oikeuta lopettamaan pelaamista Lukossa, jonka kanssa miehellä on vielä sopimus voimassa. Ehkä nämä ovat kuitenkin näitä psykologisia juttuja, mutta ikävähän se on jos nuoren miehen pää menee tälläisen asian takia sekaisin.

Karu totuus on mielestäni se, että snebu on viime peleissä ollut selvästi Koivistoa pirteämpi ja toivoisinkin että Jukka vaihtaisi ainakin hetkeksi näiden herrojen paikkoja keskenään.
 

Ojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Omalla toivomuslistalla olisi:
- Sahlstedt
- Torkin jatko
- Topon jatko
- Niskalan jatko
- Vehanen (jos lähtee niin joku AHL veska; oletan että Roli ei jatka)
- Kiekollinen pakki

Ketjut voisivat näyttää esim. seuraavilta:

Torkki - Tähtinen - Saarela
Niskala - Bruun

Topo - Sahlstedt - Snellman
Kiekollinen pakki - Heikkinen

Ulkomaalainen - Larouche - Yli-Torkko
Honkaheimo - Harikkala?

Normio - Vainiola - Kauvosaari - Lammassaari?
?? - ??

Vehanen/AHL-veska
Jokela

Jotakin tommosta. Kovasti puolustukseen tuli noita kysymysmerkkejä eli se näyttää olevan haussa. Jos Torkki, Topo ja Niskala lähtevät, niin sittenhän pakka menee aika tavalla uusiksi, mutta pelaajiahan maailmalla riittää.

Joku täällä jo totesikin, että Laihon pitäisi saada tuo valmentajakuvio selväksi mahdollisimman pian. Ennen tätä emme välttämättä saa tietoa uusista sopimuksista.
 
Viestin lähetti Ojo
Vehanen/AHL-veska
Jokela

Enpä tiedä.
Itse olen vähän sillä kannalla, että kakkosmokkena voisi ruveta ajamaan uutta tyyppiä sisään.
Esim. A-Junnujen nykyinen veska, eli Ville Hostikka, voisi olla varsin lupaavakin nimi tulevaisuutta ajatellen, iso, NHL-varattu maalivahti.
Uskon, että Jokelalle (ja Vuoriolle) löytyy kyllä nykyisillä näytöillä pelipaikkaa jo muualatakin, ja miehet varmasti itsekin haluavat jo uusia haasteita.

Mahdollisesti myös Iiro Tarkkia voisi kakkosveskana kokeilla.
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Harikkalan Jaska ei käsittääkseni ole halukas jatkamaan Lukossa. Ja jos miehellä on ollut optio ensi kaudesta, eikä sitä enää ole, niin tämä vahvistanee tuon käsityksen. Lukon kuviot on tullut nähtyä, ja on aika kokea jotain muutakin.

J-P Ketolan paluusta kettupaitaan on myös kuulunut pieniä spekulaatioita. Eiköhän se nelosketjuun mahdu.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Harikkalalle tekee varmastikin hyvää päästä välillä katsomaan muita maisemia, sillä miehen kehitys on junnannut totaalisen paikoillaan jo pidemmän aikaa. Lähinnä mieleen tulisi siirto johonkin pienempään seuraan, jossa peliaikaa ja vastuuta olisi tarjolla huomattavasti nykyistä enemmän. Lukossa tuota peliaikaa ei välttämättä olisi tulevaisuudessakaan mitään hirveästi tarjolla, varsinkaan kun nuoret Honkaheimo ja Heikkinen tekevät pikkuhiljaa läpimurtoaan liigaympyröihin.

J-P Ketolan olisin pienellä varauksella valmis ottamaan takaisin kettupaitoihin. Miehen pelityyli on viihdyttävä, mutta lähinnä tulee mieleen että riittävätkö taidot sittenkään. Jos kaveri ei saa Ässissäkään mitenkään erikoisesti peliaikaa, niin miksi ihmeessä saisi Lukossa? Tähän asiaan kaipaisin hieman Ässä-fanien näkökulmaa eli onko vika Toivolassa vai onko Ketola yksinkertaisesti ollut niin huono että häntä ei ole kannattanut peluuttaa?

edit. vai onko Ketolalla ollut myös loukkaantumisia tällä kaudella ja myöskään niiden vuoksi mies ei olisi saanut mitään hirveästi peliaikaa?
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
No sellaisen käsityksen tuosta justusta sai ainakin, että Lukko on vielä yksi varteenotettava vaihtoehto kun ensi kauden joukkuetta miettii. Ihan hienoa ettei ole unohtanut kasvattajaseuraansa niin kuin eräs toinen.

Mutta varmaan monta mutkaa matkassa ennen kuin Kalle Raumalle saataisiin. Varmasti saattaa saada hyviäkin tarjouksia esim. keski-euroopasta. Toivossa on kuitenkin hyvä elää.

Markku,Lara ja Kalle olisi kyllä hyvä kolmikko.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko. /HC Tallinna !
Eiköhän Kalle vielä yhden kauden pelaile muualla, raha se taitaa kuitenkin vielä ratkaista, se Kallelle suotakoon! Mielellään sitä tietenkin näkisi Kallen Lukkopaita päällä! Vaarana voi olla ettei pelit silloin enää oikein kulje kun Kalle raumalle tulisi, mene ja tiedä?
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Kai tässä taas pitää keskittyä ensi kauteen jälleen kerran?

Lukon ensi kauden joukkue ilmeisesti on jo hahmottumassa. Petri Vehasta koitetaan pitää joukkueessa kuten Esa Pirnestä ja Shayne Toporowskiakin. Sami Torkki tunnetusti viivyttelee sopimusneuvotteluissa ja mielellään varmasti pidettäisiin joukkueessa.

Rautakorven tilalle toivoisin hieman enemmän väriä. Viime kauden profeetta leima on karissut miehen olalta kaikkien sotkujen jälkeen ja ei vähäisimpänä ole koko kauden kulkenut erikoinen alisuorittaminen runkosarjassa. Pitihän Lukon olla paperilla alunperin toista luokkaa kuin Ilvekset ja Jypit. Varmoina taustalla Lukossa varmasti jatkavat Urama ja Makkonen. Kuka ottaa päävastuun joukkueen takana? Helmikuukin kallistuu lopuilleen ja on ratkaisujen aika. Toivottavasti Rautakorpi lähtisi ruodusta ja tilalle tulisi joku, joka ottaisi runkosarjankin hieman tosissaan. Tietysti play off menestys muuttaisi nopeasti muistoja kuluneesta kaudesta.

Eniten kaipaisi kai Vehasen jatkopestiä, jos kaveria kiinnostaa. Ottajia varmasti vihdoin olisi muitakin kuin Lukko. Vuorio, Hostikka, Jokela, Tarkki ja kumppanit varmasti hoitaisivat luukunvahdin osan. Mikäli kakkos maalivahtia ajattelee, niin ainakin itselleni nimi Jokela olisi hyvä kohde. Tietysti nuoret kaverit ovat vuosi vuodelta myös vahvempia ja kaipaavat vastuuta.

Vieläkö Hämäläisen luistin kulkee ensikauden ajan? Liike hidastunut hieman ja viime kauden varmuutta ei ole näkynyt enää. Onko 40 vuotta mittari, jolloin tulee fysiikka esteeksi? Heikkinen olisi mielestäni sopimuksen arvoinen. Selvästi takuuvarmaa työtä nuoresta iästä huolimatta.

Antti Bruun
Otto Honkaheimo
Janne Niskala (optio)
Toni Porkka (optio)

Pasi Saarela
Markku Tähtinen
Steve Larouche
Jarkko Kauvosaari
Joni Yli-Torkko
Ville Snellman
Teemu Normio
Ville-Vesa Vainiola
Toni Koivisto (optio)
 
Viimeksi muokattu:

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Veikkaajan mukaan Tapparaan ovat siirtymässä : Janne Niskala, Jukka Rautakorpi, Janne Grönvall ja Toni Koivisto. Porista mm. Teemu Virkkunen ja Pelicansista Daniel Widing.

Näin käydessä olisi Äijänsuon liepeillä paljon selitettävää... Aika monta raumalaista nimeä jo listalla. Grönvallin esim. olisi kiva saada Raumalle Ruotsin reissun jälkeen kuten Sahlstedtinkin.

P.S. Ainakin kovasti Rautakorpi näyttää pelaavan Tapparan pussiin :D Kukakohan sen palkan maksaa?
 
Viimeksi muokattu:

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Harmittaahan se hiukan, kieltämättä, jos Grönvallkin palaa Tapparaan, mutta Niskalaa ei edes ikävä tule tämän kauden näyttöjen perusteella. Tosin Jannekin on pelannut koko ajan sellaista vuoristorata-uraa, että hyvää kautta on seurannut aina heikompi ja päinvastoin. Näin ollen ensi kaudesta olisi lupa odotella parempaa.

Mutta katsellaan nyt. Koiviston lähtö lienee jo varmaa, mutta Niskalaa en vielä olisi varmuudella Tapparaan tyrkkimässä. Vaikka sopisihan se kuvioon, että Nashvillen varaama mies pelaa Nääsvillessä...
 

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Re: Kai tässä taas pitää keskittyä ensi kauteen jälleen kerran?

Viestin lähetti Metsästäjä
Varmoina taustalla Lukossa varmasti jatkavat Urama ja Makkonen.
Kysymys: Jos Rautakorpi lähtee takas Tampereelle, niin miten Makon jatkoa Lukossa voidaan pitää varmana? Valmennuskaksikkonahan tämä parivaljakko on ollut kuin paita ja perse, sekä Tapparassa että Lukossa.

Eikä kakkosvalmentajien jatko muutenkaan pitäisi ikinä olla kirkossa kuulutettu ennenkuin ykköskoutsi on sanonut sanansa.

Ellei sitten Mako ole vihdoin valmis ykköseksi...?
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Re: Re: Kai tässä taas pitää keskittyä ensi kauteen jälleen kerran?

Viestin lähetti Tykki
Kysymys: Jos Rautakorpi lähtee takas Tampereelle, niin miten Makon jatkoa Lukossa voidaan pitää varmana? Valmennuskaksikkonahan tämä parivaljakko on ollut kuin paita ja perse, sekä Tapparassa että Lukossa.

Viimekeväänä case Rautakorpi episodin aikana, kävi ilmi, että Makkosella on suora kahdenvuoden pahvi, eli ei optioita. Halutessaan Kari siis Lukossa vaikuttaa, ellei joku osta sopimusta ulos.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Viestin lähetti Johto

J-P Ketolan olisin pienellä varauksella valmis ottamaan takaisin kettupaitoihin. Miehen pelityyli on viihdyttävä, mutta lähinnä tulee mieleen että riittävätkö taidot sittenkään. Jos kaveri ei saa Ässissäkään mitenkään erikoisesti peliaikaa, niin miksi ihmeessä saisi Lukossa? Tähän asiaan kaipaisin hieman Ässä-fanien näkökulmaa eli onko vika Toivolassa vai onko Ketola yksinkertaisesti ollut niin huono että häntä ei ole kannattanut peluuttaa?

edit. vai onko Ketolalla ollut myös loukkaantumisia tällä kaudella ja myöskään niiden vuoksi mies ei olisi saanut mitään hirveästi peliaikaa?

Vastataan nyt kun pyyntö oikein esitettiin;)

J-P Ketola on varmasti ihan hauska ja mukava kaveri, mutta tuntuu että taidot ei vaan riitä eikä tarvittavaa kehitystä vaan tapahdu. Ei kaveri ole tosin saanut koskaan vetää vaihtoakaan nelosketjua ylempänä, mikä on tosin ihan oikeutettua Toivolalta sillä annetut näytöt ei vaan riitä. Näkisin Ketolassa silti potentiaalia roolipelaajana, eli kivenä vastustajan tähtipelaajan kengässä. Asenne on kaverilla aina kohdallaan, hieman samasta puustahan J-P on veistetty kun Ässien oma nuoriso-osasto (pl. Joensuu), eli kohellusta ja lievää kädettömyyttä nähdään yllinkyllin.

Tietyllä tapaa siis arvostan Ketolaa, sillä hän otti heti alusta lähtien pata-paidassa roolia josta paikalliset fanit pitävät, eli pientä nujakkaa silloin tällöin ilman taka-askelia. Mutta niin vain on, että yli-ikäisenä paikka Ässien nelosessa on turha, koska samalle paikalle voidaan ajaa sisään omia uusia junnuja. Ensi kauden rosterista riippuen en tietysti laita pahakseni vaikka jatkaisi vielä yhden kauden, mutta palkkaa ei kannata/saa kovinkaan paljoa Ässien toimesta uhrata. Mikäli palaa Lukkoon ei rooli tule taatusti kasvamaan, silloin tällöin nelosessa ja kausi tehoin 1+1. Mestis olisi J-P:lle ehkä sopivin paikka mennä kehittymään, jotta saisi hiukan kiekollista vastuuta ja sillä tavoin parannettua pelaamistaan.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Missäkähän vaiheessa aletaan julkaisemaan ensikauden uusia sopimuksia. Lähinnä kiinnostuksen kohteena olisi tuo kuulemani Killerin sopimuksen todenperäisyys.

Varmaan menevät pitkälle huhtikuuhun, ettei sekoiteta joukkueen ajatuksia, luulisin. Onkos muinakaan kausina julkaistu, muuta kun jatkavien sopimuksia, ennen kauden loppua?
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Mikäs Harikkalan kanssa on tilanne? Lähteekö muihin maisemiin?
 

Herke

Jäsen
Harikkalan lähtö on omasta mielestä TÄYSIN selvä, sillä mitäs mies katsomossa istuu.
Uskoisin miehen suuntaavan Bostoniin tosin eihän Suomessakaan jatko mikään mahdottomuus olisi seuroja joissa Jaska voisi saada peliaikaa olisivat varmaan:Ässät,SaiPa,Pelicans ja jos nyt Kalpa sieltä liigaan nousisi...Mutta Lukossa jatkoon en usko.

PS:Miten tää Mestiksestä nousu menee? voiko sieltä nousta kun jostain niin olen käsittänyt?
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Viestin lähetti Herke
Miten tää Mestiksestä nousu menee? voiko sieltä nousta kun jostain niin olen käsittänyt?


Kaikella varmuudella mitään ei ole vielä päätetty, mutta joku työryhmä käy läpi potentiaalisia ehdokkaita, joista jokin voitaisiin nostaa liigaan. Toivon mukaan joku uusi yrittäjä saataisiin liigaan, tulisi vähän uutta väriä.

Kieltämättä Harikkala voisi olla KalPassa, jos liigaan nostetaan, kohtalaisen hyvä vahvistus. Miksi näen silmissäni Jaskan kuopilaisten rosterissa?

Ässiin kelpaisi erinomaisesti myös. Voisi rokotella Lukkoa patapaidassa.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Varsinkin puolustus on menossa ensi kaudeksi täysin remonttiin, ja siinä onkin Laiholle työtä enemmän kuin tarpeeksi. Villit huhut kertovat vähän isommistakin kaloista, mutta niistä nyt ei vielä tässä vaiheessa voi sanoa juuta eikä jaata.

Onkos TosiFani kuullut kenties mistään paluumuuttajista juttua, Sahlstedtin lisäksi? Vähän vaikuttaisi siltä, että lukko aikoo näyttää juhlakaudellaan aika raumalaiselta joukkueelta...
 

Reka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Kanada, Minnesota Wild
J.R

Huhua on kuulunut että Juha Riihijärvikin tulisi takaisin Lukkoon ensi kaudeksi. Tämäkin on yksi monista huhuista joka lukon kohdalla pyörii.
 

Herke

Jäsen
Vai että Riihijärvi olisi tulossa!!!
No mikäs siinä mutta saatta olla aika huono hintalaatu suhde kun miehellä jo tota ikääkin on kertynyt niin en kyllä välttämättä enää Lukkoon haluaisi. Toki en pistä pahaksi jos mies tulee ja on yhtä tehokas kuin viime Lukko visiitillä:D
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Eli ketjut tähän mennessä huhuihin vahvasti luottaen....


Rintanen-Sahlstedt-Saarela

Toporowski- Pirnes- Riihijärvi

Torkki- Tähtinen- Kerman

Yli-Torkko - Larouche- Hannus


Hyvin realistinen kokoonpano, olen todella pettynyt jos joukkue ei näytä juuri tuolta ensi kaudella. Onhan se vähän pienen budjetin porukka, mutta yllätysvalmiutta voi olla mukavasti.

Ehkä tuolla voisi juuri elää, mutta toivottavasti sitten edes puolustukseen satsattaisiin kunnolla, ja maalivahtiin eniten...
 

bluefox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viestin lähetti psychodad
Eli ketjut tähän mennessä huhuihin vahvasti luottaen....


Rintanen-Sahlstedt-Saarela

Toporowski- Pirnes- Riihijärvi

Torkki- Tähtinen- Kerman

Yli-Torkko - Larouche- Hannus


Hyvin realistinen kokoonpano, olen todella pettynyt jos joukkue ei näytä juuri tuolta ensi kaudella. Onhan se vähän pienen budjetin porukka, mutta yllätysvalmiutta voi olla mukavasti.

Ehkä tuolla voisi juuri elää, mutta toivottavasti sitten edes puolustukseen satsattaisiin kunnolla, ja maalivahtiin eniten...

12 loistavaa pelaajaa, osa kyllä jo uransa ehtoopuolella. Mutta tuo ykköskenttä olisi kaikkein komein mitä se Rauman Lukon juhlakaudella voisi olla. Puolustajiksi vaikkapa Grönvall-Porkka ja Pete maaliin, niin siinä olisi verraton avauskokoonpano.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös