Lukko- Kärpät 19.02.2004

  • 13 758
  • 142

IlarI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki muut paitsi Tappara tai JYP
Miten Pajunen voi olla aina yhtä huono? Onhan jokaisella ihmisellä joskus oltava semmoinen aurinkoinenkin hetki. Pajusella taitaa olla yö päivästä toiseen. Antas nyt miesten pelata.
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
No joo! Pari kommenttia

Jacco Rauman Lukon sivuilla: Lähde nyt Pajunen hel***iin sieltä kentältä, kun vihellät kuin 2 vuotias.

Radio Ramonan Risto: Auta Armias! En halua kuulla enää sanaakaan Pajusesta tämän pelin jälkeen...

Aika uskomaton mies tuomitsemaan. No Lukko on hävinnyt tämän pelin. Ei se tuomaria vastaan pysty pelaamaan varsinkaan tuolla mentaliteetilla.

Ikävä juttu, sillä olisi toivonut rehellistä ja kunnon peliä.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Stenius: Aijai kun filmaa Torkki. Kyllä on heikkotekoinen jätkä.. kyllä tulee helppo jäähy! kaiken lisäksi 2+2!

Pajunen on kingi!

Rinne kuulostaa olevan liekeissä! ja koputetaan sitä puuta. KOP KOP

edit. JA taas stenkan mukaan filmaa torkki kahden miehen ylivoiman lukolle, jos totta nii voi vittu mikä pelle!! Tähtiselle perintöprinsessa.. Hamekangasta kilometrikaupalla sinne raumalle!
 
Viimeksi muokattu:

thUNDer

Jäsen
Suosikkijoukkue
™ Pohjoisen porhot stana & Sisu, veri UND kunnia ™
Jahans.. Lotvonen 2+2 ja oli kuulemma ollut sellaista teatteria Lukon puolelta että oksat pois..

Pajusen show senkun jatkuu.. voi helvetti!
 

rellu

Jäsen
Suosikkijoukkue
sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
Radio Ramonan mukaan MOLEMMAT valmentajat kävivät erätauolla PUHUTTELEMASSA TUOMARIN !
 

Vertical

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tuomari tuntuu olevan taas pääosissa tämän illan ottelussa.Torkki kalastelee jäähyjä minkä kerkeeää,pelaa siinä sitten.. Jaaha kärpillä toinen 5-3 alivoima toiseen erään just joo!
 

jakumia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Näyttää menevän peli pajusen käsikirjoituksen mukaan. Hän jos kuka on oman elämänsä Sankari! Saisi vain olla sitä jossakin muualla kuin kiekkokaukaloissa. Toivottavasti liiga herää ja tekee lopun tyypin pillipiiparoinnista. Siitä ovat kaikki asiaa seuraavat seurasta riippumatta samaa mieltä.

Peli on näköjään muuten lukon heiniä. On kova tsemppi porukalla. Mitä lie routasuo syöttänyt niille, keppilääkettäkö?

Ei ole suosikkijoukkueeni iskussa tällä hetkellä, eikä rutiini riitä kaikkia vastaan. Stenkan selostuksesta nähtynä maalipaikkoja on ollut meikäläisillä todella vähän. Lukko on varmasti vaarallinen joukkio pudotuspeleissä. Ansaitsee paikan kuuden joukossa. Hyvä jos pääsee, ei tule vahingossa vastaan puolivälierissä.
 

H.Hietaharju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hävittiin tää peli.

mut toi Pajunen.
Miten ihmeessä noin kovaan otteluun ylipäätänsä päästetään tuollainen puusilmä pelle?

se on kuin oikeusmurha vierasjoukkueelle kun Pajunen pääsee viheltämään.

Onnea Lukolle 2:desta Pajusen antamasta pisteestä.

perkele kun alkaa lämmittään tuollainen.
Jos hävittäis toisen paremmuudelle, sen vielä nielisi.
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Joukkueiden sijoituksia tämä peli ei ratkaise suuntaan tai toiseen mutta Pajusen jatko taitaa olla sinetöity. Ei ole isojen pelien mies.
 

MDK

Jäsen
Mahtavaa, että ollaan aloitettu perseily Kärppäleirissä nyt pleijareiden kynnyksellä. Viimeiseltä erältä en odota enempää enkä vähempää kuin ämmälauman täydellistä muilutusta. Toivottavasti edes silloin joukkue heräisi todellisuuteen; olemme kaukana mestarisuosikista juuri nyt. Pekka Rinnettä tai tuomaria on ihan turha syyttää mistään. Älkää märiskö. Nyt on perhana aika alkaa pelaamaan.
 

rellu

Jäsen
Suosikkijoukkue
sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
No eipä tässä taida kumpainenkaan hyötyä Pajusesta. Jos molemmat valmentajat käyvät puhuttelemassa tuomaria erätauolla ja koitijoukkueen kanavan radioselostaja käy aivan kuumana tuomiosta (kummakin kohdalla) ja samoin Lukon nettiselostaja, niin eiköhän uskota, että pelle mikä pelle joka sotkee kummankin joukkueen peliä minkä kerkiää. Kolmannessa erässä muuten on taas Lukon vuoro saada enemmän jäähyjä, joten ei tästä vielä tiedä. Ei syytetä vielä Pajusta kummankaan sortamisesta, ettei travi katua :) Lukko onnistui hyödyntämään tuon 5-3 ylivoiman. 2-0 tuli tasajoukkueilla.
 

TiDo28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko,Toronto Maple Leafs
Ulmeri liekeissä?

Mahtaako Murphy löytää itselleen toisen ketjun työpaikakseen paluunsa jälkeen jos Normion tulon myötä Hanslokin ja Ulmerin peli alkaa noin hyvin kulkea.

Ilmeisesti Vehanenkin on kelpo vireessä.Taitaa Rinnekin olla ihan hyvin pelissä mutta olenko oikeassa,että lukolla ollut muutamia yv:tä?

Nyt vaan rauhassa omaa peliä pelaten loppuun asti niin on kelpo tulos.Peliähän on vielä hiukan jäljellä.Hyvä pojat,tähän asti.
 

Mogilni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssilla
Hyvässä kunnossa tuo Ulmerin sihti.. Tekisi nyt sen kolmannen vielä niin tietäisi että on pleijareitten vaarallisin mies :)
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Hieman toivoa herää Pesosen kavennuksen myötä. Mutta missä on kärppien yv? Ässiä vastaan se näytti suorastaan hirveältä siitä yhdestä kassista huolimatta ja eipä kuulosta, että tässäkään pelissä olisi kummoisia tapahtunut. No vielä on aikaa tässäkin pelissä, mutta vähän takkuiselta tuo erikoistilanne pelaaminen kuulostaa. Selostusta kuunnellessa Rinne on pitänyt kärpät mukana pelissä, joten ei tämä todellakaan ole pekasta kiinni vaan kenttäpelaajista! Missä on kärppien ns. ratkaisuosasto? Jos tämä hävitään niin taitaa tuo runkosarjan voitto mennä turkuun. Eipä se kyllä haittaa.

nyt tosin kuulostaa pikkaisen olevan tekopaikkojakin...

edit. huoh.. stenkka: kärppien yv ei ollut taaskaan mistään kotoisin.

Onnittelut lukolle pisteistä. Harmi ettei Kärppäjoukkue palkinnut rinnettä ilmeisen loistavasta pelistä. Kaikki kunnia lukolle kaikesta huolimatta.
 
Viimeksi muokattu:

chewmeister

Jäsen
Suosikkijoukkue
Inter Milan, Kärpät, TPS, HJK, Barca, Penguins
kyllä tälläisen pelin jälkeen voisi kysyä mitä Kärpät tekee sarjakärjessä?

Olihan tämä jo hieman parempaa mitä ässiä vastaan mutta
näin surkeaa ylivoimapelaamista en juuri muista kyllä koko joukkueella on joku kipsi tässä mutta eipä ylivoimat juuri Heikkilän aikana ole kauheasti toimineet. Rinne ei varmaan juuri kauheasti tänään maaleille voinut mitään joten hänen piikkiin tätä häviötä tuskin voi pistää.
 

Waltz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
"Ja TPS kiittää Lukkoa. Ootte mun parhaita kavereita."

Vastapalvelukset, kiitos!

28.2. klo 17.00 Ilves - TPS

5.3. klo 18.30 TPS - HPK
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllä Äijänsuon yleisöä taas hemmotellaan. Kuten tuo selostajammekin aiheellisesti mainitsi, on kaikista iltapäivälehtien valituksista huolimatta ainakin meillä nähty aivan uskomattoman upeita otteluita. Tavallisesti kriittinen Moisanenkin hehkutti peliä loistavaksi. Jatkoa seuraa lauantaina.

Kiitos Lukko!
 

Mogilni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssilla
Saihan se sarjakärki kyytiä.. Kyllä nyt kelpaa toivottaa Ilves tervetulleeksi lauantaina! Hienoa lukko! Kiitokset hienosta taistelusta!
 

Globensky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NUFC, Real Madrid
Ou jees...

Huikeeta! Voittoputki kotona siis jatkuu!! Peli oli ilmeisesti vähistä maaleista huolimatta viihdyttävää ja jännittävää. Taisi juuttua 1 ja 2 erässä herra Pajusella pilli hanuriin, kun se soi ilmeisesti lähes joka potkulla. Paikalla olleet varmasti antavat kattavamman raportin ottelusta.

Harmiksi myös HPK voitti. Taitaa tulla jännä runkosarjan loppu, kun 5 joukkuetta on 4 pisteen sisällä!! Toisin sanoen, sijat 3-7 ovat siis täysin auki..... Onneksi lukolla kulkee...
 

Euran Jussi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki,VT-HT,Panelian Raikas
Viestin lähetti Roy
Surkea YV.
Kiitos Pajunen.

Siinäpä tiivistettynä illan anti. Noh, lauantaina kurssin on käännyttävä.


SM-lligan sivuilta:

Lukko 8 kpl 24 min

Kärpät 8 kpl 16 min

Lukko
Porkka Toni Käytösrangaistus

Oliko Kärppien peluutus mielestäsi väärä (Onko Pajunen Kärppien valmentaja)?

Vai pelaamassako se Pajunen oli (Kärpissä)?

Taitaa ottaa aika koville tämä tappio siellä napapiirillä?
 

tiipii

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Lahko
Viestin lähetti Roy
Surkea YV.
Kiitos Pajunen.

Siinäpä tiivistettynä illan anti. Noh, lauantaina kurssin on käännyttävä.

Todella viiltävä analyysi sinultakin. Jos Pajusta ei olisi pelissä ollutkaan peli olisikin mennyt jatkoajalle. Eli mitenkään ei voi syyttää tuomaria, voi vain syyttää Kärppiä huonosta ylivoimasta.

Peliin itsessään palatakseni, netin kautta kuunneltuna tuomari oli tasapuolisesti pihalla, ihan Ramonan selostajankin mukaan, joka kumminkin on meistä sinikeltaisista sinikeltaisin.
Joskus voisi joku rehellisesti sen myöntää että paremmalle hävittiin. Yleensä syy on jossain muussa kuin vastustajan paremmuudessa, milloin se on tuomari, milloin huono alivoima, milloin vaärä asenne jne...
 
Viimeksi muokattu:

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Loistava voitto Lukolta taas kerran! Ei vielä ainuttakaan kotitappiota tänä vuonna ja yleisömäärät sen kuin kasvaa, tänäänkin yli 4100 katsojaa. Muutamille Oululaisille sensijaan voisi hyvinkin antaa vuoden pillittäjä palkinnon, tuomari on näemmä ratkaissut pelin radiosta kuullun "puolueettoman" selostuksen perusteella, vaikka jäähytkin menivät näemmä tasan. Ja niiden tietojen perusteella mitä itse sain niin se oli ollut nimenomaan Lukko, joka tuosta Pajusen piiparoinnista oli kärsinyt. No, itse en peliä nähnyt, mutta tuskinpa on moni noista arvostelijoistakaan. Mitenkään en silti Pajusen puhaltelua lähde puolustelemaankaan, 2:ssa ensimmäisessä erässä järjetön määrä jäähyjä ja kolmannessa, yllätys yllätys, vain 1 jäähy kummallekin joukkueelle.

Jeff Ulmer oli jälleen liekeissä ja iski 2 osumaa. Ulmer onkin noussut sm-liigassa huippuvahvistusten joukkoon, maaleja ja pisteitä syntyy todella kovaan tahtiin. Tästä on hyvä lähteä Ilveksen kaatoon lauantaina, voitto siitä ja 6.sija sen kuin vahvistuu.
 

chewmeister

Jäsen
Suosikkijoukkue
Inter Milan, Kärpät, TPS, HJK, Barca, Penguins
Viestin lähetti mafioso
Todella viiltävä analyysi sinultakin. Jos Pajusta ei olisi pelissä ollutkaan peli olisikin mennyt jatkoajalle. Eli mitenkään ei voi syyttää tuomaria, voi vain syyttää Kärppiä huonosta ylivoimasta.

Peliin itsessään palatakseni, netin kautta kuunneltuna tuomari oli tasapuolisesti pihalla, ihan Ramonan selostajankin mukaan, joka kumminkin on meistä sinikeltaisista sinikeltaisin.
Joskus voisi joku rehellisesti sen myöntää että paremmalle hävittiin. Yleensä syy on jossain muussa kuin vastustajan paremmuudessa, milloin se on tuomari, milloin huono alivoima, milloin vaärä asenne jne...

kyllä peli ei ole vain uomissaan tappioputkessa rämmitään =)
ei ei ilmeisemmin kiinnosta edes runkosarjan voitto Kärppiä. Lukko varmasti pelasi hyvän pelin mutta Kärpät ei joten onnitellut Lukolle hyvästä pelaamisesta Kärpät sen sijaan ei antanut parastaan taaskaan hävitessään vaikka lukemat olivat vain 2-1 ja kun vielä vehaselle ei kertynyt kuin 16 torjuntaa koko pelissä ei voida puhua ainakaan kärppien puolelta onnistuneesta pelistä.

Ja vielä tästä Torkista onko miehellä tylsät luistimet vai onko muuten noin normaalia huonompi tasapaino kuin muilla ;)
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös