Lukko - JYP 4.10. 2003

  • 3 127
  • 31

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lauantai-illan huumaa, osa 1/3. Eli Lukko ja JYP kohtaavat toisensa lokakuussa viikon välein kolmasti. Eli nyt lauantaina Raumalla, 11. päivä Jyväskylässä ja 18. päivä taas Raumalla.

Piste per peli tahdissa mennään ja vähintään saman tahdin luulisi jatkuvan tämänkin pelin jälkeen. JYP tuskin on se joukkue joka ensimmäisenä tällä kaudella Raumalta hakee täyden pistepotin. Rankka viikko Lukolla on kyllä takana, mutta toivottavasti jätkät jaksaa silti. Mielenkiinnolla katsomme missä luuraa herra 27, eli S.Torkki. Riittiköhän yhden ottelun hyllytys. Uskoisin että Toke palaa ruotuun.

Eiköhän homma hoidu niukasti mutta tyylikkäästi 3-2.
 
Viimeksi muokattu:

tiikeri

Jäsen
No jos JYP jatkaa samaan malliin kuin kerhoa vastaan torstaina, niin pisteet jäävät pommin varmasti Raumalle. Mutta uskoisin että jonkinlaista parannusta edelliseen peliin tulee ja voitosta taistellaan ihan tosissaan. Lukko on kyllä paha vastus kotonaan ja muutenkin, joten lievähkö pelko perseessä tässä lauantaita odotellaan.

Toivottavasti Tuomas Mikkonen saadaa ainakin pelaavaan kokoonpanoon tuomaan lisää potkua fyysiselle osastolle. Leinosen vuoro lienee seistä tällä kertaa tolppien välissä, toivottavasti kiekot eivät enää pompi kuten aiemmissa peleissä. Lukko varmasti hallitsee kenttätapahtumia, joten toivottavasti kärsivällisyyttä ja kurinalaisuutta riittää koko pelin ajaksi. Typerä klise, tiedän kyllä.

Saa nähdä miten äijien käy. Pistekin olisi ok suoritus JYPin kannalta.
 

zamuel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukolla on neljän voitottoman pelin putki, jonka soisi katkeavan Jypin kustannuksella. Nihkeä 3-2 voitto on myös minun veikkaukseni.

Maalintekijäveikkaus onkin hieman haastavampaa, joten lähdetään hieman mielikuvituksellisemmalle linjalle. Piekkola antaa vetonsa puhua ja veto kimpoilee neljän tolpan kautta maaliin. Kaikki maalitolpat ovat vedon jäljiltä solmussa, ja peli viivästyy maalien vaihdon takia 20 minuuttia. Muina maalintekijöinä Lukolta kunnostautuvat Kauvosaari ja Heikkinen ja Jypiltä Filppula ja Ari Kovanen. Kiekot loppuvat kesken, kun niin monta niistä varataan uusille liigamaalintekijöille ja peli viivästyy toiset 20 minuuttia, kun lisää kiekkoja haetaan D-junnujen valmentajan kotoa. Toivotaan, että edes joku mainituista saisi sen ensimmäisen liigamaalin.
 

Locksmith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, BVB
ai että 4 tolpan kautta sisään... eli kiekko käy toisessa päässä kenttää ja kimpoaa sieltä takaisin hyökkäysmaalille... no saapahan nähdä miten käy...

Varmasti tulee tiukka peli... Aiemmin JYP hävisi järjestään kaikki ottelut Raumalla, mutta viime kausina JYP on niitä voittoja myös napsinut.. Toivottavasti agressiivisuutta jaliikettä saataisin lisää tämän päivän Noordiksen pelistä... Kotiyleisön edessä pitää taklata. Eiköhän Torkin paluu kokoonpanoon tuo heti taklauksia lisää... Ehdottomasti alkaa olla voiton paikka Lukolla.

Menee jatkoajalle tai sitten viimeinen tulee tyhjiin.. korkeintaan siis 2 maalin voitto.. voi mennä miten päin tahansa...Kotivoittoon uskon kuitenkin pienin varauksin...
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kotona pitäisi ehdottomasti voittaa nämä joukkueet, joiden kanssa tapellaan samoista sijoista runkosarjassa. Lukon kova ottelutahti ei lopu edes tähän peliin, vaan ensi tiistaina on kotona vastassa Tappara. Toivottavasti jaloissa ei paina liikaa.

JYP on hankala vastustaja, viime kaudellakin se haki kahdesti täydet pinnat Raumalta (jälkimmäiset jatkoajalta). Ei JYP kumminkaan semmoinen peikko ole Lukolle kuin Pelicans, joten luottavaisena lähden siitä että kotivoitto otetaan. Numeroilla ei ole väliä, mutta sehän on selvää että montaakaan maalia ei pelissä tehdä. Tuntuu oikeastaan siltä että vieraissa Lukko onnistuu paremmin maalinteossa kuin kotona.

Torkin paluuta kokoonpanoon odottelen sen perusteella, että Siivonenkaan ei huilannut kuin yhden pelin. Toivottavasti Sami ei mitään tyhmyyksiä tee, kun varmasti on iso vitutus päällänsä tästä perjantain kurinpalautuksesta. Maali tai pari Leinosen taakse kyllä kävisi oikein hyvin.

Vehanen jatkoi Jatkoajan kirjoitusten perusteella hyviä otteitaan HIFKiä vastaan. Saas nähdä peluuttaako Ika häntä vai Jokelaa? Varmemmaksi vakuudeksi luottaisin itse edelleen Vehaseen.
 

wade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp ,Maple Leafs ,Blackburn Rovers
Jep jep taas näitä pelejä ,jotka pitää voittaa.
Mikäli pleijareihin halutaan on nämä samoista sijoista tappelevat jengit voitettava joka kerta.
Pelistä tullee melkoisen väsynyttä puurtamista molempien osalta ja se päättyy joko tasan tai yhden maalin erolla jommallekummalle.
Pelejä kuitenkin Lukolla takana 3? tällä viikolla ja meillä 2 ei voi kun ihmetellä sarjaohjelmaa?!
Lopputulos 3-2 ,3-3 tai 2-3.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Olen tällä kaudella yrittänyt olla realistinen jokaisen ottelun ennakoissa. Tällä kertaa realistista on odottaa joko JYPin kahden maalin voittoa tai sitten huonon pelin seurauksena tasapeliä.

Lukolla oli tiukka ottelu eilen ja palautumiseen ei jää kunnolla aikaa. JYP taas on saanut levätä päivän ja varmasti meillä on jalat kunnossa illan ottelua varten. Vielä kun ottaa huomioon sen että edellinen ottelu HPK:ta vastaan ei ollut kovinkaan hyvä. Tämä takaa sen että joukkueemme on varmasti hereillä ja asennoitunut kunnolla tämän päiväiseen otteluun.

Meillä maalissa aloittaa Tommi Nikkilä, joten laukaukset Lukolta saa olla erinomaisia jotta kiekot löytävät tiensä maaliin... Tai sitten tuuria täytyy olla ja paljon.

JYP ottaa kahden maalin voiton 1-3. Neljäs maali on lähellä mut tyhjiin ei saada. Näin minä sen näen...

Edit: Lisäys
 
Viimeksi muokattu:
Lukko tänään:

1
Antti Jokela, Maalivahti

35
Petri Vehanen, Maalivahti AK


1. kenttä

49
Ilkka Heikkinen, Vasen puolustaja AK

77
Erik Hämäläinen, Oikea puolustaja AK

22
Toni Koivisto, Vasen laitahyökkääjä AK

44
Quinn Hancock, Keskushyökkääjä AK

52
Pasi Saarela, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

28
Janne Niskala, Vasen puolustaja

16
Toni Porkka, Oikea puolustaja

27
Sami Torkki, Vasen laitahyökkääjä

39
Markku Tähtinen, Keskushyökkääjä

37
Joe Murphy, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

14
Ville Piekkola, Vasen puolustaja

6
Mikko Purontakanen, Oikea puolustaja

29
Hermanni Vidman, Vasen laitahyökkääjä

19
Mika Viinanen, Keskushyökkääjä

21
Teemu Normio, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

3
Jaakko Harikkala, Vasen puolustaja

25
Jaakko Hagelberg, Vasen laitahyökkääjä

47
Jarkko Kauvosaari, Keskushyökkääjä

36
Janne Siivonen, Oikea laitahyökkääjä


Eli Luovi on pois kokoonpanosta, hänen paikkansa 2. ketjussa on ottanut eilisestä pelistä hyllytetty Toke, Koivisto jatkaa ygösessä, mielenkiinnolla odotan miten nämä ketjut pelaavat, tosin Koivistohan oli jo eilen 1. ketjussa.
Torkki ja Tähtinen ovat pelanneet yhdessä lähinnä maajoukkueessa, lukossa erittäin harvoin.
Vieläköhän yhteistyö toimii?
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Luovin poissaolon syy on kramppi "takalistossa", Kesä vietiin kesken HIFK-pelin Meilahteen rytmihäiriöiden takia. Ei siis mitään dramatiikkaa.

Yhdeksässä pelissä Lukko on saanut pisteitä otteluista, joissa ovat vastassa olleet (järjestys viime kauden runkosarjasta) Jokerit , Kärpät, Tappara, HIFK, TPS, SaiPa. Hävitty on viime kauden mutasarjalaisille Ässille, Pelicansille ja Ilvekselle. No, JyP oli viime kaudella kutonen, joten sen suhteen ei ainakaan häviöstä ole tänään pelkoa, vaikka lähdetäänkin "lievästi" väsyneinä matsiin.

Tässä matsissa Koivisto tekee upean maalin läpiajosta. Muiden pelien kehitys on sellainen, että kolmen maalin voitollaan Lukko nousee sarjataulukon kolmoseksi.

EDIT: Kun katselee noita kokoonpanoja, tulee väkisinkin mieleen, että ehkä Torkki tuo tarvittavan annoksen häijyyttä tuohon Tähtisen ehkä vähän liian kilttiin kenttään...
 
Viimeksi muokattu:

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
JYP tänään

Tero Leinonen, Maalivahti
Tommi Nikkilä, Maalivahti AK

1. kenttä

Tommi Kovanen, Vasen puolustaja AK
Ville Hyrkäs, Oikea puolustaja AK

Harri Sillgren, Vasen laitahyökkääjä AK
Pierre Claude Drouin, Keskushyökkääjä AK
Jari Jääskeläinen, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

Tuomo Kortelainen, Vasen puolustaja
Jari Korhonen, Oikea puolustaja

Jaakko Uhlbäck, Vasen laitahyökkääjä
Jarkko Immonen, Keskushyökkääjä
Antti Virtanen, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

Kimmo Pikkarainen, Vasen puolustaja
Petri Virolainen, Oikea puolustaja

Tuomo Jääskeläinen, Vasen laitahyökkääjä
Juha-Pekka Hytönen, Keskushyökkääjä
Alexandre Tremblay, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

Tuomas Mikkonen, Hyökkääjä

Ilari Filppula, Vasen laitahyökkääjä
Jaakko Viljanen, Keskushyökkääjä
Ari Kovanen, Oikea laitahyökkääjä

Loistavaa on se että Tume palaa pelaavaan kokoonpanoon. Huonoa sen sijaan se että ilmeisesti Jyssyn selkä on taas pipi. Huse vieläkin kipeänä sekä Hauhtonen vieläkin pois. Loikalaa ei tässä vaiheessa lasketa edes osaksi joukkuetta. Hyrkäs saa todellisen näytön paikan.

Edit: Niin ja Toivola tuomarina. Mitään toivoa linjasta ei siis ole.
 

salla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ciccobuccit
Linja se on huonokin linja. ;)

Kovin optimistinen mahdollisen JYP-voiton suhteen en osaa olla, niitä pisteitä kun ei ole juuri aiemminkaan Äijänsuolta kotiin tuotu. Varmuutta pessimistisyyden tunteeseen vahvistaa entistää Marttisen poissaolo. Kovasen jälkeen ehkä JYPin tärkein pakki.

Jyssyn poissaolo aiheuttanee pakkien ylipeluuttamisen, Hämeenlinnassakin jo Marttinen ja Virolainen pelasivat 29 minuuttia ja rapiat. Toinen vaihtoehto olisi kokoonpanon tiivistäminen kolmeen kenttään, joskaan en tiedä, kumpi vaihtoehdoista olisi JYPin kannalta parempi.

Ja niitä aloituksia saisi taas napsia. Lukolla ei taida olla ainuttakaan yli 50 prosentilla aloittavaa enemmän pelaavaa sentteriä. Tässä on JYPin sauma! Aloitukset kotiin ja kiekko haltuun.

Toinen oljenkorsi saattaisi olla Lukon väsymys, vaikkei sekään ole päivänselvyys. Sain jokseenkin sellaisen käsityksen torstain HPK-pelistä, ettei hurrikaani oikein jaksanut myllertää. Ja oletettavasti Lukolla on lyhyempi matka tämän päivän peliin kuin JYPillä.
Onneksi Nikkilä on maalissa, ainakin minulla on häneen kovempi luotto kuin Leinoseen.

JYPiltä siis poissa Huczkowski, Loikala, Marttinen, Tenkanen ja Hauhtonen. Ei näköjään riitä, että on 10 pakkia rostereissa, kun niistäkin on 2-3 koko ajan loukkaantuneena..
 
Viimeksi muokattu:

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ainakin eilisessä pelissä ykkösketju Koivisto-Hancock-Saarela pelasi lehden mukaan hyvin. Koivisto pääsi pari kertaa murtautumaan HIFKin pakkien läpi, mutta ei osannut laukoa. Tänäänkin noita murtoja on varmasti tulossa, toivottavasti nyt jo tulisi se osumakin.

Kuinkas ne sedät Eepi ja Tonto vielä jaksaa vielä heilua? Eilen ainakin molemmat tekivät maalin eikä väsymisestä ollut tietoakaan, eiköhän se tänäinenkin peli mene niin sediltä kuin nuoremmiltakin pelkällä pahalla sisulla.

Tero Toivola tuomarina on uusi tuttavuus, ei siis ennakkoluuloja hyvyydestä tai huonoudesta ainakaan minulla.

Sallalle aloituksista: Tähtinen oli keskiviikon TPS-pelin jälkeen aloittanut yli 55%:n varmuudella, sitä en tiedä että kuinka eilinen peli muutti tilastoja. Hancock oli keskiviikon jälkeen nippanappa 50%:n alapuolella, häneltä ainakin voidaan viime kauden perusteella odottaa parempaa.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hyrkäs ykköspakkiparissa, hoh hoijaa. Kerho-matsissa umpisurkea (-3) Hyrkäs saa ainakin tuhannen taalan paikan puhdistaa maineensa. Eipä ole liikoja odotettavissa tältäkään peliltä, alkaa loukkaantuneiden listakin näyttämään jo uhkaavan pitkältä. Etenkin Jyssyn poissaolo huolestuttaa.

No, yskinythän tuo on Lukollakin. Odotettavissa kahden väsyneen joukkueen taisto. Ottelu ei varmastikaan tarjoa hienoa kiekkoviihdettä, joten jääkää raumalaiset suosiolla kotiin. Voiton nappaa se, kumpi saa enemmän taisteluilmettä itseensä.
 

salla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ciccobuccit
Viestin lähetti Roku
Sallalle aloituksista: Tähtinen oli keskiviikon TPS-pelin jälkeen aloittanut yli 55%:n varmuudella, sitä en tiedä että kuinka eilinen peli muutti tilastoja. Hancock oli keskiviikon jälkeen nippanappa 50%:n alapuolella, häneltä ainakin voidaan viime kauden perusteella odottaa parempaa.
Tjah. Manen listassa kyllä, mutta ainakin Liigan tilastoissa Tähtisen lukema on 46,62, Hancockin 44,76. Jonkun verranhan noissa on eroa, meitin Jarkko Immosen prosentti on on Liigalla 54,33, kun taas tuossa (josta on otettu keskialueen aloitukset pois) epävirallisemmassa listassa 62,50.
 
Viimeksi muokattu:

Kemulator

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Paskaa kiekkoa tiedossa, kiitos liigan loistavan otteluohjelman. Kaiken järjen mukaan Lukon pitäisi olla se väsyneempi joukkue, kun edellisestä ottelusta on ollut toipumisaikaa vain noin 20 tuntia. JYP:n pitää ehdottomasti olla aktiivinen heti ottelun alusta, Hämeenlinnassa jo nähtiin, että kävelemällä ei mitään saada aikaan.

Varmaa on, että Nikkilällä tulee olemaan ottelun jälkeen hiki. Puolustuksessa on tasan kaksi luottopakkia, joista kummankin parhaat avut ovat kuitenkin hyökkäyspään pelissä. Kovasen ja Korhosen lisäksi parannettavaa on jokaisella puolustajalla. Hyökkäys taitaa olla paras puolustus tänään, mikä on JYP:lle harvinaista.

Itselleni kelpaa mikä tahansa lopputulos, joka kasvattaa JYP:n pistesarakkeessa olevaa lukua.
 

tiikeri

Jäsen
Jaa että Marttinen ja Huczkowski poissa kokoonpanosta? Voidaankin sitten haudata ne toiveet voitosta tai edes pisteestä ja alkaa toivoa, että edes tiistaiksi saadaan ukot takaisin pelaavaan rosteriin. Tänään on sitten odotettavissa avoimien ovien päivä JYPin omassa päässä. Ainoa toivo enää on, että hyökkäys onnistuisi tekemään vähintään 5 maalia, mielellään enemmänkin. Ja vaikka JYP on hyvin maaleja mättänytkin alkukaudella, niin ihan tälläiseen määrään en jaksa tänään uskoa.

Pitää sormet ristissä toivoa, että Lukko olisi totaalisessa kipsissä rankan peliviikon jälkeen. Tuskin se kuitenkaan on...
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nyt kyllä menee poskelleen minun ja Il Tempo Giganten "vedonlyönti", kun Hancockin ja Tähtisen kenttiä on sotkettu. No. eipä niitä pystykaffeja meikäläiselle olisi muutenkaan ollut tulossa: Hancockin kentän kokonaistehot ovat tällä hetkellä 8+10 ja Tähtisen vastaavat 6+6.

Jos JyPillä on tosiaan pakkipula, niin Koiviston saadessa paljon peliaikaa ykköskentässä voi olla aika show tiedossa!
 

demitra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti salla
Tjah. Manen listassa kyllä, mutta ainakin Liigan tilastoissa Tähtisen lukema on 46,62, Hancockin 44,76.

Vähän off-topic, mutta löytyykö liigan sivuilta jostain aloitusprosentit. En ainakaan itse huomannut. Kiinnostaisi kovasti.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
On se uskomatonta että noista paikoista ei saada maaleja aikaiseksi. Selostuksen mukaan (ja torjuntalukemien) tuolla ei pelaa kuin yksi joukkue ja vastustajan maalivahti.

Mutta tällä hetkellä vastustajan maalivahti on paljon johdossa.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Lukko voittti, JYP pelasi tasan. Tietyllä tavalla tarpeeton se toisenkin pisteen antaminen kotijoukkueelle mutta oikeudenmukainen kenttätapahtumiin nähden, ainakin radiokuuntelun perusteella. Nikkilä maaginen jälleen maalissa, mutta hitto kun jätkät eivät saaneet niitä paria maalia puristettua. No, eteenpäin mennään, HPK:lle hävittiin, raumalta tuli jo piste - jokohan tiistaina kaatuisi HIFK Nordenskjöldinkadulla?
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
En tosiaan ole selvillä kuinka tämä Nikkilä on aiemmin pelannut, mutta ihan hyvin hän tänään torjui. Suurin syyllinen siihen että peli meni jatkoajalle on kuitenkin Lukon onnettomalla viimeistelytaidolla. Taas kerran jouduin 50 minuuttia raapimaan päätäni ja ihmettelemään miten ne aina saavat sössittyä kiekon maalin yli tai veskarin syliin?

Avauserä oli totaalisesti Lukon, mutta kun kiekkoa ei saada tyhjäänkään maaliin (Tähtinen), niin ei kai sitä sitten saada sinne silloinkaan kun veskari on työpaikallaan? Paremmalla viimeistelyllä avauserän jälkeen tilanne olisi voinut olla Lukolle 3-0, mutta tää on tietenkin vaan omaa jossitteluani. Maalit ratkaisevat, ei paikat.

Toinenkin erä sujui Lukon komennossa siihen saakka kun Lukko sai sen kahden miehen ylivoimansa pelattua. Ja kun siitä ei tullut maalia, JYP otti pelin haltuunsa, ja vei lopun erää Lukkoa.

Kolmas erä oli melko tasaista vääntöä siihen saakka kun Lukko sai avausmaalin JYPin pakin erheestä. Sen jälkeen JYP otti taas kaukalon hallintaansa ja teki leikittelevän helposti tasoituksen. On jääkiekko kumma peli, Lukko hakkaa päätään seinään 50 minuuttia, tekee maalin ja vastustaja iskee sen jälkeen kahdessa minuutissa takaisin. Niinkuin jo Pelicans-pelin jälkeen kirjoitin, niiin tämä juoni on ihan kuin jostain Chaplin-elokuvasta.

Jatoajalla sitten Lukko teki maalin, ja se on hyvä että teki. Jos tämä peli olisi päättynyt tasan tai JYPin voittoon, niin se olisi ollut epäoikeudenmukaista kaukalon tapahtumiin nähden. Yhden pinnan JYP toki ansaitsi hyvän maalivahtinsa ansiosta. Kummasti vaan nämä tuntemattomat maalivahdit aina nousevat Äijänsuolla esille.

Parhaat Lukosta olivat Vehanen, Eepi, Niskala ja nelosketju. Saarela on jostain syystä täysin pois itsestään, mitä mahtoi mies ajatella kun pääsi toisessa erässä nokikkain Nikkilän kanssa ja syötti kaukana takana toisella laidalla tulevalle Koivistolle. No, Koiviston laukaus epäonnistui mutta eihän tuossa tilanteessa pelaaja enää edes osaa odottaa syöttöä.

Onko Saarelan käsi kipeä vai miksi mies ei uskalla laukoa?

Torkki ei sitten joutunutkaan kolmannessa erässä filttiin vaikka toisen erän loppuun ottikin sen pakollisen tyhmän jäähynsä. Sen sijaan ihmettelen sitä miksi Koivisto ei jatkoajalla pelannut (vai pelasiko?). Minä ainakin valmentajana käyttäisin Koivistoa tuolloin kun neljällä neljää vastaan on lootassa tilaa. Eikä tuo Mööppikään loppujen lopuksi niin erinomaiselta vaikuta kuin Jokereita vastaan taannoin, pikku hiljaa pitäisi ruveta hänenkin näyttämään vahvistuksen tunnusmerkkejä. Hancock on hyvä esimerkki, hänestä voisi Mööppikin ottaa mallia.

Jollei olisi tiennyt niin olisi helposti luullut että JYP on se joukkue joka on pelannut viikolla enemmän pelejä. Mielestäni Lukon pelistä ei paistanutkaan väsymys kuin ajoittain toisessa erässä, sen verran hyviä paikkoja joukkue kyllä järjesti.

Mutta siihen maalinteon vaikeuteen kaipaisin edelleen jotain poppakonstia. Ihan piruuttani väitän, että muuan #34 tekisi kyllä näistä paikoista maalin, josta Murphyt, Tähtiset, Saarelat ja Torkit epäonnistuvat.

Tuomari Toivola selvisi kaksi erää suhtkoht kelvollisesti, mutta kolmannessa erässä sai tehdä kaukalossa ihan mitä huvitti. JYP huomasi tämän ja käytti sitä surutta hyväkseen, onneksi Toivola ei sitten puuttunut näihin kaatumisiinkaan vaikka jotain sellaista piti linjatuomareiltakin käydä utelemassa.

Ei tässä sarjaohjelmassa paljon järkeä ole. Ensi viikolla on ohjelmassa kolme peliä, kaksi kotona ja yksi vieraissa, yllätys yllätys JYPiä vastaan Jyväskylässä.

Jaa niin, nehän ovatkin niitä paikallispelejä...
 

corzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pari ensimmäistä erää pelattiin ihan yhtä maalia. Ei kuitenkaan tuntunut löytyvän lukolta sankarin viittaa haluavia.

Kolmas erä olikin jo sitte huonotasoisinta kiekkoa mielestäni. Kiekko pomppi lavasta toiseen ilman minkäänlaista osoitetta.

Kunnes sitten Eepi pääsee tälläämään maskin takaa maalin. Taitaa olla hämäläisen läpimurto kausi tulossa kun verkot pöllyävät joka ottelussa. A-junnu Kauvosaari antoi tähän maaliin hienon syötön.

Heti lukon maalin jälkeen tuntui lukko menevän ihan kipsiin ja alettiin pelaan taas yhtä maalia (tällä kertaa lukon maalia) päin.
Vehasen eteen torjumasta kiekosta pääsi jyppiläinen pistämään kiekon tyhjään maaliin. Jatkoajan lukko maali oli sitten sitä tyypillisintä lukkoa, kova lämäri siniviivalta ja toivotaan toivotaan... Ja sinnehän se upposi. Laukojana toimi Harikkala.

Toivolan linja tuntui hajoavan täysin kolmannen erän loppupuoliskolla. Taisi siinä jäädä 3 korkeaa mailaa ja pari selkeetä kampitusta viheltämättä jypille. Pari tilannetta kyllä jäi sitten vastaavasti viheltämättä lukolle.

4 ketju tosiaankin esitti tänään todella pirteitä otteita.
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Hmmm, mitäköhän tuohon Rokun viestiin enää voisi lisätä..? :) noh, toistetaan nyt sen verran, että Lukolle kyllä kelpaisi mies joka sen kiekon maaliin laittaisi, tuota peliä kun katseli niin niistä paikoista ei voi olla maalia saamatta kuin lukko! ei taida tuo neiti fortuna paljoa Äijänsuolla päin liikuskella..

Toivolan tuomarointi oli ihan OK, jos ei lukuun tosiaan oteta sitä kolmannen erän hirveää mokailua, silmätkö sillä oli kiinni? yhä edelleen korostan sitä, että tuomareiden on pidettävä tietty linja jota seurataan pelin alusta loppuun eikä aleta sitä vaihtamaan kesken pelin! taaskin jäähyjä tuli välillä tosi helposti ja sitten taas ei niin millään..SE LINJA, kerpele..

Taistelu jatkuu..
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Yllättävän viihdyttävää kiekkoa näin raskaan viikon lopuksi. Jyp oli kaksi erää aivan pihalla, mutta kolmannessa olisi voinut kääntää pelin edukseen. Nikkilä oli aivan loistava ja ansaitsee aploodeeraukset. Tap tap..

Toivola pilasi kolmannen erän täysin linjattomuudellaan. Tähtistä huidottiin pohkeille -> jäähy. Hancockia lyötiin naamaan -> ei jäähyä. Jyppiläistä kauhea viikate selkään -> ei jäähyä. Pikkuinen poikittainen lukkolaista selkään -> jäähy. Siis vittu ei mitään linjaa ja jengi alkaa tippua niistä viikatteista.. Jypin olisi pitänyt päästä yv:lle viimeisillä minuuteila ja lukon pari kertaa kolmannen lopulla mut ei nii ei..

Onnekse tää härkä viikko on ohi....


jaa....

nyt nukkumaan ja äkkiä..
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Asiat voi nähdä monella tavalla, sillä Tyni päinvastoin kehui Toivolaa linjan säilyttämisestä kolmannessa erässä, kun hän ei mennyt vipuun Lukon pelaajien kalastellessa jäähyjä mitä ihmeellisemmillä kuolevilla joutsenilla. Totuus lienee jossain näiden äärilaitaisten mielipiteiden puolivälissä.

Onnea Lukolle pisteistä, kävi niinkuin odotettua oli. JYP ei ole pelannut tällä kaudella vieraissa omalla tasollaan. Radion välityksellä kuultuna peli ei tainnut kovin ihmeellistä olla, varmasti Lukonkin pohkeissa jo painoi otteluruuhka. Silläpä JYP:n olisikin pitänyt olla aktiivisempi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös