Lukko -Jyp Äijänsuo Areena

  • 15 320
  • 207

Mogilni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssilla
Täällä nyt jo mesotaan että Jyp olisi johonkin taisteluun herännyt kolmannessa erässä. PASKAN MARJAT. Taistelu oli Jypiltä kaukana, 4 kutia maalia kohti ja 2 niistä sisälle kun muuten lukko pyöritti koko kolmannen erän jyppi pakkaa niin ettei kotia ole vieläkään löytänyt.

Totuus on se että tuollaisella "joulupukilla", niinkuin L4E asian ilmaisi, ei montaa peliä kaudessa voiteta. Hirveä munkki kävi mutta en nyt alkaisi puhumaan mistään "noususta" ja "taistelusta"
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Viestin lähetti Roku

Sitten JYPin pitäessä aikalisäänsä kuulutettiin lopputuloksia jo päättyneistä peleistä

Jotenkin tuntui, että tämän jälkeen kipinä hävisi. Hyvää puolustamista ja sitten kaksi omiin????

Vaikka jypille olikin tuo 3 -3 onnen kantamoinen.

Eka kerta taisi olla, kun joku kiri ihan lopussa Jukan Lukon kiinni?
Yleensä on ollut päin vastoin.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Pieni L4E-medley

Seuraavat sanat on poimittu tästä ketjusta L4E:n kirjoittamista viesteistä:

"joukkuita"

"serausta"

"hyvi"

"makaransa"

"chattaila"

"vimään"

"jokkue puolus" (tämä oli oma suosikkini)

Onko tämä sitä kuuluisaa Rauman murretta, Rauma giält?


T: Sergei (murteiden ystävä)
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
L4e:lle:

Kasarin alkuvuodet pelailtiin eri sarjoissa, tais yks vuos olla divaria together. Tuolloin samoin kuin liigataipaleen alkuvuosina jypiä käskytti eräs herra Westerlund (oliko lie ihan raumalta lähtöisin). En ainakaan muista, että juuri häntä olisi syytetty kahvakiekon tuomisesta suomilätkään, no ehkä se hifkikin sen mestaruutensa kahvasi hänen avullaan sitten myöhemmin. Kasarin loppuvuosina sitten jyp-rosteri olikin valovuosia lukon vastaavaa edellä Kurkisineen, Rasteloineen, lindrooseinen, Lehtosineen...jne, tarvitsiko tälläisen porukan sitten kahvailla jotain lukkoa? Sehän olisi hidastanut niiden menoa. Aravirran tultua sitten alkoivat nämä kahvapuheet, mutta silloin elettiinkin jo 80-90 luvun taitteita ja kahvattiinhan siinä sitten muutama mitsku ja yksi finaalipaikkakin.

Tässä kun on nelisenkymmentä vuotta lätkää katsellut ja joskus kaukalossakin käynyt on pakko hörähtää tuollaisille ässät-lukko=oikeata jääkiekkoo horinoille, jotenkin vaikuttaa siltä, että jossain on kadonnut suhteellisuudentaju muunkin tajun mukana, ei liene uutta lätkäympyröissä kuitenkaan tämäkään, ihan yhtä todellista olisi väittää, että todellista kiekkoo näkee vaan silloin, kun vastakkain on oma joukkue ja rakkain vihollinen ja pelillisistä asioistahan tämä ei kerro sitten tasan yhtään mitään.

Sitten kun nuo menestyneet viimevuosikymmenen alun jyp-jengit sai aikaan koko seuran korisemisen henkitoreissaan oli pakko ottaa lusikka kauniiseen käteen ja alkaa joukkueet rakentaa suu säkkiä myören, eli tilanne saneli tulevan pelitavan, jotta edes jotain joskus saavuttaisi. Tähänkään aikaan jyp ei sen kummemmin kahvaillut kun muutkaan, ei sen jälkeenkään, kyse tuossa väittämässä on yhtä silkkaa tuubaa kuin väitteessä ruotsalaisten homoudesta.

Tänäkin vuonna jyp on taistellut liigan pienimmällä budjetilla ja ihan kunniakkaasti, ottaen huomioon julmetun loukkaantumismäärän ja epäonnistuneen ulkomaanvahvistuksen (huom. tämäkin yksikössä, toinen oli lasaretissä puolikautta ja toinen myytiin hutina pois).

Me todellakin taistellaan eri kasteissa, niin sarjasijoituksen, kun resurssienkin kanssa, eli kun katsot niitä keskinäisiä pelejä, eihän me olla ihan kauheita heittopusseja oltu, ja ihan itte pelattiin ittemme köyhien pleijareihin ja nipistettiin jopa teiltä piste jos toinenkin, tietenkin sieltä vinkkelistä totuus on, että nämä pisteet saavutettiin: A, kahvaamalla B, tuomarien avulla ,C hirveellä tuurilla ja D, (voiko tätä ees kirjottaa) lukon täydellisellä asenteettomuudella, eli lopulta jyppiä ei edes tarvittu, kaikki pisteet teki joku muu asia kun jyp lukkoa vastaan.

Sitten vielä herra mokilnille:

Joskus suomi ja ruotsi pelas mm-finaalissa kaksiosaisen ottelun tulos: 1-0, eikä koko 120 minuuttisessa kovin montaa hiuksia nostattavaa paikkaa saatu aikaiseksi, kehtaatko väittää, ettei silloin kumpikin joukkue taistellut, suomikin, vaikkei kuparistaan rikki saanutkaan.

jos väittämäsi on on totta, kyllä minulle ainakin 50% teho paikoissa riittää omalta joukkueelta, paljonko se sinulla olisi, että kehtaisit puhua taistelusta? Minusta taas taistelua ei ole se että luo pelissä miljoona paikkaa, eikä sitten onnistu kuitenkaan, minusta se on tehottomuutta, ei taistelua, tai sitten vastassa vaan on jengi, joka osaa puolustaa tehden tyhjäksi ne katsomoon varmoilta paikoiltakin näyttävät tilanteet. Kummasta sinun mielestäsi oli tänään oman joukkueesi kohdalla kysymys?

Kun ennustelet siinä jypin voittoprosenttia, esitä em. seikkoihin liittyen vastakysymyksen: montako peliä luulet lukon viimeaikaisilla ja tämänpäiväisellä pelillä voittavan, vaikka kuinka "veisivät kuin vastustajaa kuin kuoriämpäriä"?

Jos jyp ei kotiinsa piiiitkään aikaan sen hirmupyörityksen jälkeen löydä, onko sittenkin niin, että jossain tulospalvelussa näpelöitiin vanhassa sensuurihengessä lukon käsittämättömän suuri briljantin pyörityksen seurauksena tullut murskavoitto tasuriksi?

Jyp on mielestäni tehnyt hommansa resursseihinsä nähden hatunnoston arvoisesti ja taistelu on mielestäni muutakin, kuin otsasuonet pullollaan ilman aivoja koohottamista, kehässäkin aina se kylmempi vie, vai eikö Alikaan taistellut?
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viestin lähetti L4E
Eka kerta taisi olla, kun joku kiri ihan lopussa Jukan Lukon kiinni?
Yleensä on ollut päin vastoin.

Minullakin on se käsitys että Rautakorven Lukko on vain kerran hävinnyt pelin, joka on kahden erän jälkeen ollut tasan. Tämä oli se joulutaukoa ennen ollut Lukko-Jokerit joka oli 3-3 kun 40 minuuttia oli pelattu, ja Lukko hävisi sen 3-4.

Tämä JYP-tasuri puolestaan oli mielestäni ensimmäinen kerta kun Lukko menetti kahden erän jälkeisen johtonsa tasapeliksi, hävinnyt Lukko ei Rautakorven aikana ole vieläkään johdettuaan peliä 40 minuutin jälkeen.

Kuinka se Rautakorpi pelin jälkeen sanoi siitä diskohommasta? Menikö se jotenkin siihen malliin että "nyt ei mennä diskoon jytäämään vaan huilataan viikonloppu ja maanantaina aloitetaan play off-treenit" tms.? Eli onko pojilla olleet vähän liian rajut huvit viime aikoina vai mitä mahtoi Rautakorpi meinata?
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Viestin lähetti JypFabu
L4e:lle:


Vastaan huomenna Fabulle
, Sergeille en ehkä koskaan.
Kinkkinen tilannne, kun on noita Jyväskylän sukulaisia.
Tituako sitä huomiseen!

Fabulle onnea jatkoon ja menestystä!!!

Sergei etsiköön puuttuvia kirjaimia!!
 
Viimeksi muokattu:

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Re: Pieni L4E-medley

Viestin lähetti Sergei_Krivokrasov
Seuraavat sanat on poimittu tästä ketjusta L4E:n kirjoittamista viesteistä:


Kumpa tehdään oma ketju jutulle vai lämärikilpailu?

Vai menenkö luki porukkaan!!

Et pärjäis!
 

Kössi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Re: Re: Pieni L4E-medley

Viestin lähetti L4E
Vai menenkö luki porukkaan!!

Mene vain. Noita sun juttujas, kun on lukenut niin ei voi kuin todeta, että kaikki eivät - ikävä kyllä - osaa olla verbaalisesti näppäriä.

Illan pelistä voidaan todeta, että Äijänsuolla on aina mukava vierailla.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Re: Kohtalainen peli,mutta...

Viestin lähetti TiDo28
...Lehtonen ehkä aavistuksen verran liian kevytmielisesti aseistettuna...

Kiitos tästä, parhaat naurut pitkään aikaan. Huomasitteko pelaajan ulkoisessa olemuksessa kenties jotain poikkeavaa? Pinkki erkkari mailan lavassa? Voisiko Lehtosta kutsua täten kevytluistimiseksi pelaajaksi...?
 

Mogilni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssilla
Viestin lähetti JypFabu
Minusta taas taistelua ei ole se että luo pelissä miljoona paikkaa, eikä sitten onnistu kuitenkaan, minusta se on tehottomuutta, ei taistelua, tai sitten vastassa vaan on jengi, joka osaa puolustaa tehden tyhjäksi ne katsomoon varmoilta paikoiltakin näyttävät tilanteet. Kummasta sinun mielestäsi oli tänään oman joukkueesi kohdalla kysymys?
Tällä kertaa oman joukkueeni kohdalla voin sanoa että jos ei mistään saa kiekkoa sisään niin ei sitten, tehottomuus vaivasi.

Kun ennustelet siinä jypin voittoprosenttia, esitä em. seikkoihin liittyen vastakysymyksen: montako peliä luulet lukon viimeaikaisilla ja tämänpäiväisellä pelillä voittavan, vaikka kuinka "veisivät kuin vastustajaa kuin kuoriämpäriä"?
Sanoisin että samanlaisella pelillä lukko voittaisi jypin yhdeksän kertaa kymmenestä, se yksi kerta tapahtui tänään kun Jypillä kävi aivan käsittämätön joulupukki kun taas lukkolaisten surkea tuuri ei loistavista paikoista sitä maalia antanut. Aivan samoin kun vähän aikaa takaperin lukko voitti HPK:n jatkoajalla pelillä jolla se häviäisi HPK:lle yhdeksän kertaa kymmenestä mutta silloin meillä oli joulupukki. Omasta mielestäni HPK olisi silloin ansainnut voiton enkä kehdannu mistään "nousuista" hehkuttaa toisin kuin Jyp fanit jonkun lepakon mentyä säälistä sisään.

Jyp on mielestäni tehnyt hommansa resursseihinsä nähden hatunnoston arvoisesti ja taistelu on mielestäni muutakin, kuin otsasuonet pullollaan ilman aivoja koohottamista, kehässäkin aina se kylmempi vie, vai eikö Alikaan taistellut?
Jep, en usko että tuollaista joulupukkia enää käy kertaakaan joten jokerit tiputtaa jypin 95% varmuudella jatkosta.
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
On ehkä turhaa ajatella, että kumpi joukkue oli parempi, kun jääkiekkopelissä maalit ratkaisevat ja molemmat joukkueet tekivät niitä 3 kappaletta.

Siispä molemmat saavuttivat tavoitteensa, joten ainakin itse olen tyytyväinen. Olihan siinä panoksetkin jo poissa, kun Ilves-Jokerit ja Ässät-Blues pelien tuloksetkin selvisi ennen ottelun päättymistä.

Onnea Jypille tulevissa otteluissa ja toivottavasti pääsette jatkoon Jokereita vastaan. Rehellisesti! teillä on kaikki avaimet siihen. Siispä lopetan omalta osaltani tämän ketjun sanomalla, että Lykkyä tykö Jyväskylään!
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Re: Pieni L4E-medley

Viestin lähetti Sergei_Krivokrasov

Olisiko nyt vähän paremmin asiat. Oikolukisiko uudestaan?

Heh, yllättävän nopeasti sitä pystyy humaltumaan.

Oli aihettakin runkosarjan viidettä sijaa jouttaa jo juhlistaa!

Ennen kuin kukaan ehtii kysymään, että tuntuuko jypin peli nyt paremmalta. Niin vastaan, että ei!
 

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Voi mennä turhanpäiväiseksi tämä vääntäminen, mutta Mogilnin logiikalla on perusteltua sanoa, että Lukko tulee menemään jatkoajalle jokaisessa playoffpelissään tällä kaudella, kun päästi eilen JYPin tasoihin. Tai että Jokerit tulee tekemään jokaisessa jatkopelissään 0 maalia, kun he eivät eilen onnistuneet maalinteossa. Mitä ihmeen väliä sillä on jatkopelien kannalta, miten eilen pelattiin ja millä keinoilla saatiin piste otettua? Aivan kuin Jokerit pelaisi joka kerta 100% samoin kuin Lukko eikä näiden joukkueiden pelitavassa, materiaalissa tai päivän kunnossa olisi minkäänlaisia eroja mihinkään suuntaan.

Vaikka tämä on iänikuinen klisee, sunnuntaina ja tiistaina on taas uudet pelit ja tilanne lähtee 0-0:sta. Tuurilla ei käsittääkseni ole olemassa mitään ylhäältä määrättyä kiintiötä, joka on tasapuolinen kaikkia kohtaan, ja hyvä tuuri eilen tietäisi huonoa tuuria huomenna. Vaikka meitä vietäisi kolmannessa erässä kuin Pelicansia tai SaiPaa, on mielestäni ihan selvää miksi eilen kuitenkin pystyttiin nousemaan tasoihin. Nikkilä ei päästänyt helppoja, liigan paras aloittaja (tämä on tilastojen kertomaa faktaa, joten vastaväitteitä ei kuunnella) Immonen voitti lopussa b-pistealoitukset ja 20 maalia tällä kaudella tykittänyt Korhonen toi JYPin tasoihin. Vaikka JYPillä olisi C-junnuista kolme kenttää ja neljäntenä kenttänä Immosen kenttä, olisi todennäköisesti eilisestä tilanteesta tullut maali, koska Immonen osaa voittaa aloitukset ja Korhonen osaa laukoa. Ei se minusta sen vaikeampaa ole.
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viestin lähetti Roku
Kuinka se Rautakorpi pelin jälkeen sanoi siitä diskohommasta? Menikö se jotenkin siihen malliin että "nyt ei mennä diskoon jytäämään vaan huilataan viikonloppu ja maanantaina aloitetaan play off-treenit" tms.? Eli onko pojilla olleet vähän liian rajut huvit viime aikoina vai mitä mahtoi Rautakorpi meinata?

Tämä on sitä vastustajan psyykkausta varmaan. Nyt Jalonen tietää että Lukko voitti Hämeenlinnan lauantaipelin vaikka oli jorannut ja ryypännyt koko edeltävän perjantain. Nyt kun diskohumpuuki ja viinakset kielletään, ollaan entistä huimemmassa iskussa.

On taas näköjään tässä otsikossa joku muukin kerennyt antimista nauttimaan.. Kokemuksesta viisastuneena kerron, että kun korkki aukeaa niin piuhat irti seinästä. Ihminen on sitten humalassa HAUSKA.
 

Taustailija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Laitetaan nyt vielä muutama kommentti pelistä (Olen miltei sanasta sanaan samaa mieltä Rokun kanssa, mutta muutaman jutun lisäisin).

Eiliset linjatuomarit olivat kauden selvästi huonoimmat. Paitsiot ja pitkätkiekot menivät täysin persiilleen, pitkiä vihellettiin miten sattuu ja maalivahdin alueeseen liittyvistä säännöistä tämä kaksikko ei ollut koskaan kuullutkaan.

Itseäni alkoi jo melkein hävettämään näiden pillipiipareiden puolesta, kun kesken JyP:n vaihdon Lukko löi kiekon laidan kautta JYP päätyyn ja linjureista tyhmempi laski JyP:illä olleen kuusi miestä kentällä. Varmasti tilanteessa oli ainakin seitsemän JyP pelaajaa, kentällä mutta kaikki olivat 100 % varmasti vaihtoalueella ja mikä kummallisinta kiekko EI ollut JyP:illä hallussa. Kyllä kävi JyP kapteeni Sillgren aiheestakin kuumana ja olisi ollut kiva kuulla mitä se huusi sille linjatuomareista tyhmemmälle.

Päätuomari Laaksosen peliin en ole pahasti pettynyt, jäähyjä tuli ja oli tulematta, mutta ei kaikkea voi nähdä tai vaikka näkisikin, niin ei viheltää. Ei huono esitys, jos nyt ei mikään loistavakaan.

Mielestäni JyP ei pelannut mitenkään mainittavasti mailahäirintä peliä, mutta erityisen passiivisesti kylläkin. JyP ei karvannut käytännössä katsoen lainkaan koko pelissä vaan odottivat omalla kenttäpuoliskolla Lukko hyökkäyksiä. Tämä on sitten kaikkein huonoin taktiikka Lukkoa vastaan, jos vielä kohdataan. Lukon heikkoutena on huonot avaussyötöt pakeilta, joten painetta sinne. Tulos oli JyP:in kannalta hyvä eli oli tuossakin kai joku järki?

Antti Bruun on hyvä puolustaja. Yv:llä en kyllä laittaisi miestä viivaan. Mieheltä puuttuu kärsivällisyyttä. Kun kuvio on "pyörinyt" muutaman kymmenen sekuntia, Antille tulee kauhia paine saada kiekko maalille, mikäs siinä, mutta ei missään tapauksessa roikku-rannaria molarin räpylään, silloin kun ei ole maskimies paikallaan. Jos muutoin et viitsi enää syötellä, niin laukaise edes maakuti, niin joku voi päästä ohjaamaan tai riparille.

Tähtisen käsi ei ole vielä kunnossa, mutta onneksi se kesti pelaamisen. Yhtään laukausta Markku ei pystynyt laukomaan (paikkoja oli, mutta kun ei pysty), mutta laitojen lähellä Markku uskalsi jo pelata. Eli olen anteeksi pyynnön velkaa Lukon lääkärille (ei, et ole konitohtori), Anteeksi!

Lopuksi haluaisin antaa erityismaininnan kahdelle nuorelle Otto Honkaheimo ja Jarkko Kauvosaari pelasivat todella hyvin. Otto pelasi perusvarmaa puolustuspeliä, mutta uskalsi tarvittaessa nousta irtokiekkoihin, jopa hyökkäysalueella. Hieno peli Otolta, ihan tuli mieleen Grönman ja Grönvall nuorina miehinä.

Jarkko Kauvosaari taas pelasi parhaan pelinsä edustuksen paidassa, nyt pelissä oli jo samanlaista Jarkkoa, kun A-juniori peleissä on totuttu näkemään. Tässä pelissä Jarkko tosin pelasi laitahyökkääjänä (Toni Koivisto ollessa toipumassa Espoossa saadusta aivotärähdyksestä), kun mies normaalisti on sentteri. Rohkeutta vaan Jarkolle jatkossakin lisää, sillä taitoa ja kokoa on riittävästi jo. Hienoja taklauksia ja hienoja syöttöjä, mm. otteluraportissa mainittu Luovin maalipaikka. Jarkko on ensi kaudella kova!
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Viestin lähetti FourForty
Mitä ihmeen väliä sillä on jatkopelien kannalta, miten eilen pelattiin ja millä keinoilla saatiin piste otettua?

Ei todellakaan mitään merkitystä! Nyt lähdetään tyhjältä pöydältä liikkeelle.
Ja jos noita jypin maaleja halutaan tuoda esille, niin Immosen 2 -1 kavennus oli helvetin hieno. Kaunis kuvio!

3 - 3 oli ropeli!
Lukon 1 - 0 oli ropeli!
Meni näköjään ropelit tasoihin :)
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Otto on kylmä kaveri. Muistaa sopii että tämä mies ratkaisi Lukon pääsyn Viking Cupin finaaliin rangaistuslaukauksella. Oli siinä varmasti hiukan paineita vaikka harjoitusturnaus vain kyseessä olikin. Hyvin hän pelasi muutoinkin koko kesän. Tekee vähän virheitä ja keskittyy siihen mitä osaa. Ensi kaudella toivottavasti Heikkisen kanssa jo vakiokokoonpanossa. Siksi ei kiitos kaikille Miska Kangasniemille.
 

Taustailija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Skoda
Ensi kaudella toivottavasti Heikkisen kanssa jo vakiokokoonpanossa. Siksi ei kiitos kaikille Miska Kangasniemille.

Näin ON!

Lukolla on A-junioreissa useampi loistava puolustaja (Honkaheimo, Nordlund, Niemi, ja vielä muutama nuorempi lupaus, kuten Saari, Autio, jne..) kasvamassa ja niistä on pian jopa ylitarjontaa, hienoa?
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Mogilnille:

Piipahdan tässä vaan pikaisesti ja mahdolliseen jatkoon vastailen kun ehdin taas takaisin.

Minä vähän peräänkuuluttaisin jotain realismia. Kun sanot kyseessä olleen pelkästään lukon tehottomuuden, on pakko sanomasi tulkita, ettei se huono porukka ollutkaan jyp vaan lukko, minä kyllä uskon jypilläkin olleen vaikutusta lopputulokseen.

Kun noita voittojasi jakelet omillesi, niin katsoppa nyt hyvä mies vaikkapa taaksepäin tämän kauden keskinäiset, mikäs tilastokummajainen se on?

Ja kun julistat jypin saaneen säälistä tasoituksen jollakin lepakolla(?), täytyy naurun keskeltä kysäistä, että Vehanenko sai keskenkaiken hirveän säälikohtauksen ja katsoi, että lepakko, no, se saa mennä, on se niin säälittävä. Huusiko ehkä tukkaJukka aitiosta, että "hei siellä on ilmassa säälittävä lepakko, antakaa sen mennä, vaiko mahdollisesti koko lukon joukkue yleisön kanssa yhdessä yhtenä joukkeena säälistä leyhyttelivät tuon niin säälittävän lepakon sinne verkonperukoille kotiin. Lukko on siis tarjonnut todella keväisen lämpöisiä säälin ja empatian tunteita suorastaan käsittämättömällä volyymillä, ihan täällä jatkoajassakin pelmahtaa säälin tunne.

Tuosta viimeisestä kyllä tulee mieleen, että mikäs se 5%jämä noissa ennusteissa on, ei kai mogilni herrakin ole saastunut tuohon lintuinfluenssaakin pelottavampaan rauman sääliin, polttaa, polttaa...säälittää!
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Viestin lähetti Taustailija

Eiliset linjatuomarit olivat kauden selvästi huonoimmat.

Huonot oli, mutta kyllä hifki matsin veijarit vei tämän tittelin!

Mielestäni JyP ei pelannut mitenkään mainittavasti mailahäirintä peliä, mutta erityisen passiivisesti kylläkin.

Tämä etu näköjään on tuosta seisomokatsomo paikasta, että näki aitiopaikalta 2 erää .
Kun Lukko heitti kiekon jypin päätyyn, maila oli heti kainalossa. "tom tom" vihelsi vasta kolmannessa tästä jäähyn!

Tästäkin huolimatta saivat pojat välillä hyvin painetta aikaiseksi.

Lukon heikkoutena on huonot avaussyötöt pakeilta, joten painetta sinne.
Mielestäni nyt oli tälläisen pelin vaatimaa kärsivällisyyttä. Maltettiin purkaa, kun paikka oli. Hifki pelissä nää meni ihan persiilleen!
Antti Bruun on hyvä puolustaja
Niin on!

Lopuksi haluaisin antaa erityismaininnan kahdelle nuorelle Otto Honkaheimo ja Jarkko Kauvosaari pelasivat todella hyvin. Otto pelasi perusvarmaa puolustuspeliä
. Hienoja taklauksia ja hienoja syöttöjä, mm. otteluraportissa mainittu Luovin maalipaikka. Jarkko on ensi kaudella kova! [/B]
Kauvosaari hetti todellakin pari hienoa "pusua".
Uskon itsekkin, että on kova.
 

Mogilni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssilla
Viestin lähetti FourForty
Voi mennä turhanpäiväiseksi tämä vääntäminen, mutta Mogilnin logiikalla on perusteltua sanoa, että Lukko tulee menemään jatkoajalle jokaisessa playoffpelissään tällä kaudella, kun päästi eilen JYPin tasoihin. Tai että Jokerit tulee tekemään jokaisessa jatkopelissään 0 maalia, kun he eivät eilen onnistuneet maalinteossa.
??
Oletko aineissa?
Jos puupääsi ei muuten ymmärrä niin väännetään rautalangasta.

Tätä tarkoitin:
Vaikka näitä sattumia joissa se kentällä paskempi osapuoli voittaa joskus sattuukin, on silti huomattavasti yleisempää että niskanpäällä oleva joukkue lopulta voittaa koko ottelun. -> Eli, yhdeksästä lukko-jyp ottelusta kymmenen päättyisi lukon voittoon jos lukko pelaisi yhtä hyvin kuin eilen ja jyp yhtä paskasti kuin eilen. Joko meni jakeluun vai selitänkö kuin lapselle?

Viestin lähetti JypFabu
Minä vähän peräänkuuluttaisin jotain realismia. Kun sanot kyseessä olleen pelkästään lukon tehottomuuden, on pakko sanomasi tulkita, ettei se huono porukka ollutkaan jyp vaan lukko, minä kyllä uskon jypilläkin olleen vaikutusta lopputulokseen.
Niinkin asian voi nähdä. Sanotaan nyt vaikka niin että lukko oli paska viimeistelyssä ja Jyp oli muuten paska koko pelin..
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vilpittömät onnittelut Lukolle neljästä ja Jypille kahdesta lisäpelistä. Kyllä ne meillekin joskus kelpaisi.
 

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
Re: Olitko paikan päällä?

Viestin lähetti L4E
Kerrataanpa sen verran historiaa, että Raumalla ei tosiaan käynyt 80-luvulla muita "kahva" porukan maineessa olleita joukkuita kuin jyp.

Keksitkö tämän jutun ihan itse vai neuvoiko joku muu kirjoittamaan?

JYPin kahvamainehan on aika pitkälti peräisin ihan 90-luvun alusta Aravirran ajoista, jolloin menestystä tuli. Silloinhan kaikki tapahtui kahvan kautta.

Sinällään kun itse olen jo edennyt ihan 2000-luvulle niin en jaksa spekuloida kahvaamisen määrää nyt/silloin, mutta valitettava tosiasia on että näinä päivinä passiivisuus ja mailahäirintä ovat osa vieraspelaamista joukkueella kuin joukkueella.
 

Migelo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Spurs, JJK
Viestin lähetti Mogilni
Niinkin asian voi nähdä. Sanotaan nyt vaikka niin että lukko oli paska viimeistelyssä ja Jyp oli muuten paska koko pelin..

Kyllä taitaa jyppi olla aivan ylivertainen joukkue, jos pelaa "koko pelin ihan paskasti" ja silti ottaa hyvin pelanneelta, mutta huonosti viimeisteeltä joukkueelta pisteen. Mietihän mitä kirjotat ennen kun painat tota "lähetä vastaus"-nappia.

Näin radiosta kuunnelleena täytyy sanoa, että on se Jyppi mahtavasti taisteleva joukkue. 3-1 tilanteesta ja lähes varmasta kauden loppumisesta 3-3 tasuriin ja jatkoon. Tosin jälkein päin pelillä ei ollu mitään merkitystä, mutta ei sitä vielä eilen tiedetty.Kyllä mä näen, että Jypillä on narreja vastaan hyvät saumat jatkoon: Narrien asenne saattaa olla aika kadoksissa, viime aikojen vaisut otteet, Jyp on syttynyt AINA jokereita vastaan ja ykköskentän vire... Voidaan mennä vielä pitkällekin. Toisaalta saattaa olla, että jypin lataus laskee, kun ollaan jo tällä kaudella saavutettu jotain, mutta aika sen näyttää.

Tosta kahvaamisesta en edes viitti sanoa yhtään mitään, tota selitystä on käytetty ikuisuudet tappio pelin (no, tämä peli voidaan laskea jonkunmoiseksi tappioksi Lukolle) jälkeen. Jotenkin tuntuu, että ei oikein osata erottaa passiivista pelitapaa ja kahvaamista toisistaan. En minä ainakaan ole huomannut Jypin kahvanneen huomattavasti muita joukkueita enemmän tällä tai muillakaan kaudella. Muistuu mieleen se Lukon vierailu hippoksella, jolloin pelityyli oli äärimmäisen tylsä, mutta niin kovin tehokas. En sanoisi sitä kahvaamiseksi (vaikka monien mielestä se oli juuri sitä), enemmänkin passiiviseksi.

Lopuksi: Kiitos Jyp!!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös