Lukko - JYP, Äijänsuo Areena la 18.10

  • 7 330
  • 96

corzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Näin tulosruudusta katseltuna Koiviston tapaus näytti kyllä aika törkeältä. Ehkä tuomio oli jopa lähellä oikeaa. Torkin tapaus mielestäni taas aika löyhillä kantimilla. Mutta onneksi on tuomarit jotka päättävät näistä asioista niin meidän ei tarvitse demokratialla ratkaista näitä asioita :) (vaikka minua v*t*tt**k*)
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Maikkarin Tulosruutua katseltiin täälläkin ja Koiviston rangaistus tuli minunkin mielestäni aiheesta, mutta Torkin saama rangaistus oli kyllä aika helppo. Siis, jos puolustellaan Lukkoa, niin kyllähän pienempi rangaistus olisi ollut oikeudenmukaisempi. Vaan, näin kävi tällä kertaa.

Ja, ai niin, yks juttu vielä. Onneksi SM-liigassa osataan vielä joskus tehdä kunnolla maaleja.
 

Penaltyfox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raum Lehvälugo
Viestin lähetti Alexandre
Jostain kumman syystä aina näissä lukkoa vastaan käydyissä peleissä JYPiläisiä loukkaantuu.Kaksi viikkoa sitten meidän paras pakki Kovanen ,viikko sitten Sillgren ja nyt tämänhetken paras pakki Korhonen.Tuntuu tuo lukon pelityyli olevan vähän turhan kova.Toivottavasti ei vähään aikaan tarvitse pelata lukkoa vastaan,meiltä loppuu pelaajat.Vielä kummastuttaa kun kaikki loukkaantuneet on sieltä parhaasta päästä.Ai niin,yksi asia vielä.Missäs pelissä se Saluuni loukkaantui?

Tää on Allu kuule miesten peliä,jos ei kestä kontaktia niinku oli mustat tänään,niin kannattaa vaihtaa vaikka pesäpalloon!
Mut siittä huolimatta Onnittelut Jypille voitosta! Mites toi Nykäsen Matti sopis teille? Lätkää hän ei olekkaan vielä kokeillu.......
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tulosruutua katsoin minäkin ja tuo Koiviston huitaisu oli kyllä pahannäköinen. Jostain syystä se jäi hallissa näkemättä minulta kaikessa kamaluudessaan.

Torkki ei tosiaan tuon Tulosruudun perusteella tainnut edes tietää että läskitorpeedo viipottaa siellä minne se kiekko lähti hänen lavastaan. Kuinka sattuikaan että se meni noinkin monesta pelaajasta ohi ja osui Timotein luistimeen. Ai ai kun sattui varmaan vitusti ja Toke pihalle.

Tyhmähän se Token temppu oli. Mutta sitä ihmettelen että miksi rangaistus tässä kohdistui joukkueeseen vitosen alivoiman muodossa (refereras flerljud av Bubi Wallenius)? Pelaajan hermo ei pidä, prk (20 min) ilman vitosen alivoimaa olisi varmasti ajanut saman asian. Mistään samanlaisesta tuomarin koskemattomuuden loukkaamisesta ei minun mielestäni kumminkaan ole kyse, josta Eepi sen oman kakkunsa talvella sai.

No, se on mennyttä. Harmittaa vaan että tuosta tulee pelikieltoa ainakin seuraavan pelin verran. Ja pahoin pelkään että se ei siihen jää. Eivätköhän ne loppuun saakka noudata sitä "tuomarin koskemattomuus"-pykälää, ja lätkäise kaksi peliä vielä kaupan päälle, muutenhan ne myöntäisivät että nuija teki virheen.

Ja Lukon pelihän kärsii selvästi kun tsemppari Toke on poissa.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Jooh, se Koiviston kirvesisku tuskin mitenkään liittyy Korhosen kontaktinkestämiskykyyn. Tai ehkä jos Korhosen ranteet olisivat betonia hän ei olisi loukkaantunut...

Olipa kuitenkin mukavaa palata jälleen voittokantaan. Hauhtosen paluu ja taistelutahto ilmeisesti piristi koko joukkuetta, Drouinkin vaihteeksi pistejahdissa ja Immosen rautanyrkki jatkoi huikeaa pistetehtailuaan. Antti Virtanen MAAJOUKKUEESEEN! Tuleekohan JYPistä tällä menolla suosittu vierasjoukkue, jos peleissä tehdään maaleja tähän tahtiin? Tuskinpa kukaan voi enää sanoa tylsäksi joukkueeksi...

Ja ehkä taas kantapään kautta oppiminen on ainoa tapa jolla nuorelle joukkueelle menee oppi perille - kun otetaan kahdessa matsissa turpaan niin perkeleesti niin koko joukkue tajuaa pistää kaikkensa peliin eikä vaan yritä vähän sinnepäin. Tosin pahin flegu olikin jo tänään A:n riveissä Jyväskylässä.

TV:stä nähtynä Koiviston ulosajo oli täysin aiheellinen ja Torkin vastaava melko kohtuuton. Kyllähän se kiekon sinnepäin neppasi, mutta ehkä kymppi olisi riittänyt. Katsookohan Muukkonen muuten hyvällä niitä Torkin "sokea mies kepin kanssa" - eleitä?
 

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Koiviston rangaistus ok, Torkin ei. Koiviston tilanne näytti livenä vaarattomammalta, mutta nauhalta nähtynä kova isku todella tapahtui. Näistä on aiemmin lisäpelikieltojakin annettu, joten Torkin ja Koiviston puuttuessa olisikohan paikka nostaa A-junnuista apuja (lue: Saarela).
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Koiviston lisärangaistuksen hyväksyn ilman muuta, kaksi tai kolme peliä on ihan oikein kun Korhonen joutui kaukalon jättämään ja ties mitä hajosi kädessä. En huomannut että pelasiko hän yhtään vaihtoa sen iskun jälkeen, eikä sillä mitään väliä olekaan.
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa.

Joopa joo.

Tähän piti tulla kirijootus Lukon voiton kunniaksi Espoo-tasurin jälkeen.

Vaan toisin kävi.

Huomioita pelistä:

Ekassa erässä Torkki taklaa samassa vaihdossa niin Uhlbäckin kuin Hyrkkäänkin niin että tuntuu. Puhtaasti.

Ekan erän loppupuolella Puukäsi ei pysy vastustajan vauhdissa ja saa kakkosen.

Em. jäähyn päätyttyä Vehanen imuroi Korhosen laukausen Saarelan istuessa jäähyllä.

Ekan erän lopussa Puukäsi roikkuu Hancockissa ja kakkoselle.

Toisen erän aluksi Leinonen tasoittaa imuroinnit 1-1:een.

Saarela rähmii täydellisen maalipaikan.

Sitten alkaa Favorin-show. Tuloksena Jyp Ht:lle 3 maalia. Ei ole ollut tapana tuomaria haukkua, mut nyt kyllä nyt on aihetta !

Kolmannen erän aluksi munaton Favoriini alkaa paikata, josta Lukko kaventaa.

Sitten vetää Puukäsi ja Vehanen imuroi taas...

Hancock taklaa Kynärpää-Marttista niin että tuntuu. Noin puolen minuutin pelin jälkeen Favoriini soittaa pilliä ja Hancock jäähylle. En tiedä liittyivätkö tapaukset toisiinsa ? Pillin soidessa Marttinen oli oman vaihtoaitionsa edessä vetämässä henkeä. ???

Masentaa niin, notta on pakko lopettaa...

(Maalivahtiongelma) ?

Anteeksi.

edit: Ei tuo Korhonen katsomosta katsoen kovin pahasti loukannut. Heitti ns. läppää joukkueensa lääkärin tai huoltajien kanssa toisen erän loppuun asti. Ei pelannut Koiviston iskun jälkeen. Kolmanteen ei enää tullut.
 
Viimeksi muokattu:

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Master Chief
Kiitos, Lukko. Teihin saa aina luottaa häviämään sen varman voiton. *repii pitkävetolappujaan*

Kieltämättä tunnen vahingoniloa, kun Jokeri-fani häviää lyötyään vetoa JYP-tappiosta. Painot sanapareilla "Jokeri-fani" ja "JYP-tappio". Hähä.

Noh, ottelu oli mikä oli. Ei kaksinen jääkiekkonäytelmä, JYP oli vain ryhdistynyt rökäletappioiden jälkeen, kuten oletettua oli.
 

Alexandre

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Penaltyfox
Tää on Allu kuule miesten peliä,jos ei kestä kontaktia niinku oli mustat tänään,niin kannattaa vaihtaa vaikka pesäpalloon!
Mut siittä huolimatta Onnittelut Jypille voitosta! Mites toi Nykäsen Matti sopis teille? Lätkää hän ei olekkaan vielä kokeillu.......
[/

Kyllä meilläkin osataan pelata kovaa mutta se ei tarkoita sitä että lyödään vastustajan pelaajalta ranteet tohjoksi.
Kaksi viikkoa sitten Torkki taklasi Kovasen sairaslomalle sen jälkeen kun tuomari oli viheltänyt jo aikoja sitten pelin poikki eikä Kovanen enää osannut odottaa taklausta.Puhtaat taklaukset pelin aikana ovat tietenkin ok.QUOTE]
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
corzi: Kannustettiin eilen myös Ässiä, ja sekin voitti ottelunsa. Lukko tosin hävisi, mutta aina ei voi voittaa .) . Onko Raumalla tänään suruliputus?

Jospa kantaisin oman korteni tähän keskustelukekoon. Eli Äijänsuolle tultiin, nähtiin kiihkeää kiekkoviihdettä ja voitettiin niukasti mutta ansaitusti. Katsomossakin oli välillä turhankin kiihkeä meininki (ei nyt sentään tappeluita), johon vaikutti paitsi muutaman JYP-fanin turha provosointi sekä tietenkin kuningas Alkoholi - molemmin puolin. Huutoa lähti niin raumalaisista kuin meistäkin; ehkäpä kotiyleisökin syttyi kannustamaan paremmin kun oli kerrankin toinen osapuoli jolle huutaa? Oma ääni jäi kaikumaan sinne ganaalin aaltoihin ja nyt omaankin komean aarnetenkasmaisen äänen (kaunis kaupunki muuten...). Ehkäpä se palaa ennen joulua takaisin. Jotain meiningistä katsomossa kertoo se, että piti paluumatkalla muistella _JYP-maalien_ tekijöitä, kun ne menivät juhlimisessa ohi korvien. Ja epäilijöille tiedoksi että olin paikalla selvin päin.

Järjestysmiehet olivat virkaintoisia uhaten takavarikoida "maalilakanamme", sillä se on kuulemma liian suuri ja siksi laiton...olisikohan ottelutapahtumilla toisessa erässä ollut asiaan vaikutusta...? Ensi kerralla valitsen paikkani seisomakatsomosta hieman ylempää, sillä nyt ottelun aikana niskaan satoi paperipalloa, karkkeja...onneksi kuitenkin vain pientä ja kevyttä tavaraa. Mutta summa summarum, reissusta jäi ihan hyvä mieli...

Ottelulla oli ainakin ns. viihdearvoa, tuskin kukaan on vaatimassa rahojaan takaisin. Mielipuolista kamppailua toivon ja epätoivon rajoilla, tuleeko tappio vai voitto? Favorin vislasi toisen erän JYPille ja kolmannen erän Lukolle. Mielestäni on väärin väittää, että tuomari olisi ratkaissut ottelun. Molemmilla joukkueilla oli maalipaikkansa, jotka JYP käytti paremmin hyödykseen. Ottelun torjuntojen tasaisuus, sekä Vehanen että Leinonen 32 kappaletta, vahvistaa asian.

Maalitilanteet ynnä muut maininnan arvoiset tapaukset onkin jo kerrattu hyvin Hancockin Marttisen taklausta lukuun ottamatta . Ei siinä mielestäni ole mitään sankarillista taklata kiekotonta pelaajaa, joka ei oleta tulevansa taklatuksi. Näin minä sen näin. Muuten Lukko esitteli yleisöä sytyttävää ryminähokia, jonka tuomari aivan oikein salli. Jos joku ihmetteli miksei JYP harrastanut samanlaista, niin ehkäpä sairaslistojen pituus kertoo jotain. Taklaamisessa kun voi satuttaa paitsi vastustajaa niin myös itseään.

Tero Leinonen teki muutaman loistavan (en keksi parempaakaan) torjunnan pitäen JYPiä pystyssä tavalla, jota joukkue ehdottomasti tarvitsee jotta voittaminen olisi mahdollista. Toki eilen myös kettuhyökkäjien sihti oli osittain hukassa, eikä Vehasellakaan ollut paras päivänsä. Antti Virtanen tarjosi parit kebabit Lukko-pakeille. Mutta parasta ottelussa oli armoton taistelu ja tsemppi, jonka joukkue oli löytänyt taas jostain parin ottelun erämaavaelluksen jälkeen. Maalit kyllä tulevat, jos vain yritys jaksetaan pitää samanlaisena. Etenkin alivoimapelissä taistelu oli erinomaista...

Tuskinpa kenellekään jää näin syksyn perusteella mieleen hajuton ja mauton JYP. 51 tehtyä, 54 omiin 15 ottelussa. Tekee tasan 7 maalia per peli molempiin päätyihin perinteisen maalikeskiarvon ollessa noin 5 maalia per peli. Mutta tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, torstaina vastassa idän hirvikärpäset - eli Lappeenrannan SaiPa.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Olipahan taas reissu, mutta onneksi autettiin hieman JYPiä tuomaan voitto kotiin.

Kuten aikaisemmin on monta kertaa mainittu niin tapahtumia riitti, kannustusta löytyi molemmin puolin sekä (ehkä se tärkein) maaleja paljon.

Negatiiviset asiat

Jari Korhosen ranne kuvataan tänään. Alustava arvio oli ranteen murtuma, mutta kopissa kuulemma Korkki pystyi hieman puristamaan kättään nyrkkiin ja liikuttamaan rannettaan. Huomenissa kuullaan missä kunnossa miehen ranne on. Toivotaan lisäksi ettei Marttisen selkä kärsinyt liikaa. Tilanne Lukon kannattajan silmin:

Viestin lähetti Hayha
Varsinkin se kolmannen erän keskialueen pommi oli komea. Jypin pelaaja sai lähteä vaihtoaitioon keräämään kamojaan ja ihmettelemään, mitä tapahtui.

Tilanne JYPin kannattajan silmin:
Mielestäni Lukon pelaaja tuli tilanteen jälkeen ja kaiken lisäksi vielä ns. puun takaa. Marttinen oli jo syöttänyt kiekon ja oli luistelemassa vaihtoon kun Lukon pelaaja tulee vauhdilla ja hieman kyynerpää ylhäällä. Marttinen juuri ja juuri pystyi luistelemaan vaihtoaition eteen. Ilmat pihalla oli varmasti, mutta hieman sai myös hieman ensiapua selälleen. Jyssyllä kun on selän rasitusmurtuma ollut, joka ei ole vielä täysin kunnossa. Favorin ei antanut tuosta kiekotonta pelaajaa kohdistuneesta taklauksesta jäähyä ja tuota tuomiota ihmettelen... Kuin myös Torkin ulosajoa.

Meillä oli kaksi "sankaria" mukana, jotka kieltämättä olisivat saaneet olla kiltimmin, mutta kyllä siellä alkuasukkaatkin haastoivat riitaa. Paikallinen fanikatsomo osoitteli kansainvälisiä käsimerkkejä muutamaan otteeseen oikein urakalla ja jotain pientä roskaa lensi mm. niskaan. Mielestäni ongelma, joka vaatii nopeaa ratkaisua. Tuollaiset on saatava pois molemmin puolin.

Positiiviset asiat
Leinonen pelasi eilen loistavasti. Useat torjunnat pitivät eilen JYPiä pystyssä ja muutenkin suhteellisen varmaa peliä. Yksi Lukon maaleista meni helpohkosti sisään, muuten ei kritisoitavaa. Myös Virtanen - Immonen - Uhlbäck ketju oli taas kerran JYPin parhaimmistoa. Jyri Marttinen jatkoi tutusti ollen hyvä molemmissa päissä. Korhonen alkoi nousta omalle tasolleen, kunnes tuo ikävä loukkaantuminen sotki suunnitelmat. Virolainen väläytteli hieman ja Hauhtonen esitti tutusti hyvää alivoimaa. Kokonaisuudessaan täysin eri JYP mitä pari edellistä ottelua.

Niin ja yksi juttu vielä... Jyri Marttinen arvostaa kannattajiaan. Maalinsa jälkeen hän kiitti myös paikalle saapuneita JYP kannattajia. Miettikääpä sitä.
 

Hack

Jäsen
Kiitokset JYPille sekä JYP fan clubille. JYP taisteli ja toisessa erässä Favorin ehkä vähän avitti JYPiä. Tosin JYP pelasi periaatteessa koko kolmannen erän alivoimalla, joten eiköhän jäähyt menneet suhkot tasan. Nämä pienemmät (5-10 v.) Lukon fanit olivat aika lapsellisia, mutta muuten Raumalla oli aika hyvin käyttäytyvää porukkaa. Pyydän anteeksi kahta huonosti käyttäytynyttä JYP-fania. Ehkäpä alkoholilla oli pieni vaikutus heidän käyttäytymiseen. Mutta hyvä peli JYPiltä.
 

Walton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Viestin lähetti Roku
Favorin kun on ennenkin Hancockin heittänyt ulos puhtaasta taklauksesta, ja nimenomaan JYPiä vastaan viime kaudella. Kohteena oli se 30-senttinen pikkujätkä joka ei enää JYPissä pelaa, nimeä en nyt saa mieleen.
Tämä pelaaja oli Jouni Kulonen, ja tuomio taklauksesta oli kyllä uskomattomampia ulosajoja mitä Äijänsuolla on viime vuosina nähty. Jälleen kerran taklauksen seuraus ratkaisi rangaistuksen. Noh tapauksesta on jo noin vuosi kulunut, aika kultaa muistot...!
Viestin lähetti Roku
Toivottavasti muuten se kiekostä päähänsä saanut herra selviää pelkällä pään kivistyksellä.
Tilanteesta selvittiin "vain" muutamalla tikillä ja ikuisella arvella kyseisen herran kasvoilla. Hän oli jo sairaalareissun jälkeen lehdistötilaisuudessa haastattelemassa valmentajia. Lehdistökatsomon edessä on ollut muuten muikkuverkot, mutta jostain syystä ne on rullattu ylös katon rajaan. Olisikohan nyt aika pudottaa verkot alas, kun eilenkin kiekko lensi erittäin kovaa ottelun aikana kaksi kertaa ko.katsomoon.
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Huerzo: Kylla ne jaahyt sen pelin ratkaisi hyvanen aika sentaan.. Ensimmaisessa Erassa Lukko hallitsi suvereenisti ja kolmas era oli lukon hyokkaysten johdosta avointa pelia jonka Jyppi kaytti hienosti hyvakseen. Jyppi ansaitsi voittonsa, mutta kylla lahes 7min kahden miehen ylivoimalla ratkaisee peli useasti.

Hancock ajoi aika rankasti kiekotonta Jyppi pakkia jypin alueella, mutta samainen pakki hieroi jypin vaihtoaition edessa hancockia naamaan pitkan tovin. Samaisessa vaihdossa Hancock otti sen poikittainen maila -jaahyn. Luulin jo etta napsuu enemman minuutteja..

Tuomarin linja oli sekava eika siita mitaan enempaa voi sanoa mita muut aikaisemmin kertoivat. Koiviston viikate oli todella ikava. Kuinkahan monta kertaa Favorin kavi katsomassa seurauksen ennen syyta ja jaahytti miehia siita, ainakin kolmasti..

Lukon peliin olen muuten todella tyytyvainen; taklauksia ja yrittamista riitti ja ilman noita jaahyja olisi vienyt kaksi pistetta, sen verran paremmin pelasi jo pelkastaan ekan eran perusteella. Jypistakin jai parempi fiilis kuin edellisella kerralla, mutta noista 6 maalista 4 tulivat YV:lla Lukon ja Favorinin sekoillessa. Sikali ei kannata fanien viela riemastua, tasakentin ei kummostakaan hyokkaysta saanut rakennettua.

Kuka se Jyppiilainen muuten oli kun veti kauhean lamarin suoraan H-katsomoon? Olisi nyt helvetti saanut kayda vaikka pyorahtamassa siella ja jotenkin osoittaa etta sori vaan.. Mies luisteli vaihtoon. Aika iso vekki sen paahan taisi tulla kun koko paa oli siteissa ja laakari viela painaa otsaa taluttaen jatkan sairaalaan..
 

Walton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Viestin lähetti Pronger
Kuka se Jyppiilainen muuten oli kun veti kauhean lamarin suoraan H-katsomoon? Olisi nyt helvetti saanut kayda vaikka pyorahtamassa siella ja jotenkin osoittaa etta sori vaan.. Mies luisteli vaihtoon. Aika iso vekki sen paahan taisi tulla kun koko paa oli siteissa ja laakari viela painaa otsaa taluttaen jatkan sairaalaan..
Hauhtonenhan se. Samaa ihmettelin minäkin, luulisi nyt että oma järki olisi sanonut että olisi osoittanut edes pientä mielenkiintoa tai huomiota ko. miestä kohtaan, mutta ei. Yleisö antoi ansaitut vihellykset ja buuaukset Hauhtoselle tilanteen jälkeen. Oli muuten erotuomaritarkkailija todennut lehdistötilaisuudessa että onneksi kyseessä oli vai lehdistönedustaja eikö katsoja joka sai kiekon päähänsä. Aika rohkea mielipide. Taisi olla muuten Hauhtonen joka vetäisi hetkeä myöhemmin kiekon uudelleen samaan katsomoon.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Pronger
Kuka se Jyppiilainen muuten oli kun veti kauhean lamarin suoraan H-katsomoon? Olisi nyt helvetti saanut kayda vaikka pyorahtamassa siella ja jotenkin osoittaa etta sori vaan.. Mies luisteli vaihtoon. Aika iso vekki sen paahan taisi tulla kun koko paa oli siteissa ja laakari viela painaa otsaa taluttaen jatkan sairaalaan..

Kyseessä oli Janne Hauhtonen. Kyseessä oli varmasti puhdas vahinko, ehkä pieni ele katsomon suuntaan olisi ollut paikallaan. Vaan tässäpä odotellaan, mitä tekee Koivisto Korhosen suuntaan. Varsinkin, jos Korkilla on luita murtuneena.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viestin lähetti Walton
Lehdistökatsomon edessä on ollut muuten muikkuverkot, mutta jostain syystä ne on rullattu ylös katon rajaan. Olisikohan nyt aika pudottaa verkot alas, kun eilenkin kiekko lensi erittäin kovaa ottelun aikana kaksi kertaa ko.katsomoon.

Kuulemma verkko on nostettu ylös nimenomaan sen sivun katsojien pyynnöstä, verkon läpi kun ei näe kunnolla.

On se kyllä semmoinen katsomo koko sivu, että varovainen siellä saa olla. Meidänkin muu porukka istuu siellä, silloin kun ovat peliä katsomassa ja itsekin sieltä olen harjoituspelejä katsonut. Jollei tule kiekko päähän niin perse siellä jäätyy ainakin. En tiedä tosin lehdistökatsomosta, vaan niistä muista paikoista jotka siellä puolella kaukaloa ovat.

Tuosta Hauhtosen tapauksesta vielä: Kyllä se minun mielestäni huiskaisi kädellään sinne katsomoon päin, ei tosin lainkaan sinne suuntaan mihin kiekon laukoi. Vahinko se tietenkin oli.

En tiedä mitä erotuomaritarkkailija Ortio on lehdistötilaisuudessa sanonut, mutta kovasti kuulemma olivat häneltä tivanneet että miksei Hauhtonen saanut jäähyä? Ortio oli vastannut ettei sellaisesta voi jäähyä antaa.

Jos hän on sanonut noin, että onneksi osui toimittajaan eikä katsojaan, niin eiköhän se ole pistettävissä niinikään huumorin piikkiin, varsinkin jos kiekon päähänsä saanut toimittaja on itsekin siellä ollut jo kyselemässä asioita.

Onneksi toimittaja ei loukannut pahasti. Eikös se ole Oulussa, kun käydään vastaavasta tapauksesta vieläkin oikeutta?
 
Viimeksi muokattu:

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Viestin lähetti Pronger
Huerzo: Kylla ne jaahyt sen pelin ratkaisi hyvanen aika sentaan.. Ensimmaisessa Erassa Lukko hallitsi suvereenisti ja kolmas era oli lukon hyokkaysten johdosta avointa pelia jonka Jyppi kaytti hienosti hyvakseen. Jyppi ansaitsi voittonsa, mutta kylla lahes 7min kahden miehen ylivoimalla ratkaisee peli useasti.

Pistetään teksti vielä kerran esiin (siis muutama viesti ylempää):

Viestin lähetti Huerzo
clip\...Favorin vislasi toisen erän JYPille ja kolmannen erän Lukolle. Mielestäni on väärin väittää, että tuomari olisi ratkaissut ottelun. Molemmilla joukkueilla oli maalipaikkansa, jotka JYP käytti paremmin hyödykseen. /clip

Siis minun pointtini tuossa tekstissä on, että tuomari Favorin ei ratkaissut ottelua olemalla JYPille "puolueellinen" tai ostettu, kuten joku viestissään aiemmin arveli. Jäähyistä olen samaa mieltä - ne ylivoimapelin muodossa ratkaisivat ottelun, mutta ei Favorin. Paikkoja ottelun voittoon oli molemmilla joukkueilla, kysykää vaikkapa Mika Viinaselta lisätietoja asiasta. Toivottavasti ymmärsin pointtisi oikein...?
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Joo, kommentoinpa nyt tuolta aikaisemmista viesteistä pari asiaa:

"Nämä pienemmät (5-10 v.) Lukon fanit olivat aika lapsellisia, mutta muuten Raumalla oli aika hyvin käyttäytyvää porukkaa."

Hmmm, mitäköhän nuo 5-10vuotiaat ovat? Lapsia? eikö silloin ole aikalailla odotettavissa lapsellista käytöstä? Ymmärrän kyllä mitä tuolla haetaan mutta mietippä itseäsi tuohon tilanteeseen muksuna..

"Järjestysmiehet olivat virkaintoisia uhaten takavarikoida "maalilakanamme", sillä se on kuulemma liian suuri ja siksi laiton...olisikohan ottelutapahtumilla toisessa erässä ollut asiaan vaikutusta...?"

Ymmärrän, että esim. kotimatseissa tuon lakanan käyttö on ymmärrettävää mutta vieraspeleissä se peittää myös paikallisten näkyvyyden jäälle saa aikaiseksi turhaa häiriötä.. Ja oikeastaan olisi tarvittu enemmänkin virkaintoa sillä kun ne pari JYP-fania tuli Lukon fanien eteen pomppimaan ja haastamaan niin järkkärit katsoivat sivusta, ja sitten ihmetellään miksi katsomosta alkaa lentää tavaraa ja näkyä keskisormia..

Ja vielä sen verran, että tosiaan tuo Koiviston tilanne näytti vaisummalta livenä kuin telkkarista..
 

Pee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Pakkipari
Meillä oli kaksi "sankaria" mukana, jotka kieltämättä olisivat saaneet olla kiltimmin, mutta kyllä siellä alkuasukkaatkin haastoivat riitaa. Paikallinen fanikatsomo osoitteli kansainvälisiä käsimerkkejä muutamaan otteeseen oikein urakalla ja jotain pientä roskaa lensi mm. niskaan. Mielestäni ongelma, joka vaatii nopeaa ratkaisua. Tuollaiset on saatava pois molemmin puolin.

Kyse ei edes ollut pelkästään mistään karkkien ym. heittämisestä, kv. käsimerkeistä tai edes riidan haastamisesta, vaan itse olisin pelin jälkeen joutunut ulkona tappeluun, jos en olisi lähtenyt juoksemaan karkuun. Kaksi Lukko-fania, jotka jo pelin aikana olivat todella äikäisiä, hermostuivat Jypin pyyhkeestäni ja yrittivät pölliä sen. Koska en itse ollut aloittanut kärhämää millään tavalla, lähdin juoksemaan pois. Se näin jälkeenpäin sikäli harmittaa, että jätin kaksi kaveriani oman pyyhkeeni takia pikku pulaan. Toinen lensikin lyhtypylvääseen, mutta tilanne kuitenkin rauhoittui ilmeisen nopeasti. Muut raumalaiset sanoivat, että ei ollut ensimmäinen kerta, kun nämä kaverukset hermostuivat.

Nyt joku tietysti sanoo, että kyse on yksittäistapauksesta, mutta eipä ole. Myös molemmilla erätauoilla mulle/kavereilleni tultiin haastamaan riittaa. Toisaalta tässä tapauksessa Lukko-fanien puolelta löytyi myös fiksuutta, kun he puolustivat meitä Jyp-faneja hienolla tavalla.

Aika monessa Jypin vieraspelissä olen elämäni aikana käynyt, mutta koskaan en ole kokenut mitään vastaavaa, mitä Raumalla nyt montakin kertaa.

Mutta eipä siinä mitään, ainoa mikä vituttaa, on se, että juoksin karkuun. Mutta pelkuri kun olen, niin eipä voi mitään. Toisaalta myöskään vakaumukseeni ei varsinaisesti tappelut kuulu.
 

Hack

Jäsen
Viestin lähetti TheBlade
Joo, kommentoinpa nyt tuolta aikaisemmista viesteistä pari asiaa:

"Nämä pienemmät (5-10 v.) Lukon fanit olivat aika lapsellisia, mutta muuten Raumalla oli aika hyvin käyttäytyvää porukkaa."

Hmmm, mitäköhän nuo 5-10vuotiaat ovat? Lapsia? eikö silloin ole aikalailla odotettavissa lapsellista käytöstä? Ymmärrän kyllä mitä tuolla haetaan mutta mietippä itseäsi tuohon tilanteeseen muksuna..

No se on kyllä totta. Mutta olisivathan he voineet mennä sinne ns. Lukon katsomoon kannustamaan. Eikös?
 

Hakkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tullaanpas myöskin räpeltämään tähän ja katsomaan saadaanko meteliä aikaan. VITSI VITSI! Koiviston ulosajo ok, koska kaveri loukkaantui. Näin säännöt sanovat. Ja Torkin käytös turhaa ja jäähy selvä. Miksi V*tussa siihen kiekkoon Token tarvi edes mennä koskemaan kyllä sen nyt tietää jos pelaaja on tunnettu ns. lämmöstään ja hutaisee vaikkakin ois vahinko kohti tuomaria niin kyllä siitä napsahtaa OR. Ja muutenkin Toke käyttäytyi tilanteessa kuin juuri kiroamaan oppinut poika eli järki käteen Toke, kun nyt saat huilailla useamman peliä! Toivottavasti Muukkosella on munaa antaa kunnon pelikielto, että Toke ja muutkin oppivat!
 

Siniviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, sympatiat JYP
Viestin lähetti Roku
En tiedä mitä erotuomaritarkkailija Ortio on lehdistötilaisuudessa sanonut, mutta kovasti kuulemma olivat häneltä tivanneet että miksei Hauhtonen saanut jäähyä? Ortio oli vastannut ettei sellaisesta voi jäähyä antaa.

Jos hän on sanonut noin, että onneksi osui toimittajaan eikä katsojaan, niin eiköhän se ole pistettävissä niinikään huumorin piikkiin, varsinkin jos kiekon päähänsä saanut toimittaja on itsekin siellä ollut jo kyselemässä asioita.

Onneksi toimittaja ei loukannut pahasti. Eikös se ole Oulussa, kun käydään vastaavasta tapauksesta vieläkin oikeutta?
Oulun tapaus on loppuun käsitelty ja Kärpät maksoi melkoiset vahingonkorvaukset. Kyseessä oli tilaisuuden järjestäjän vastuu, ei pelaajan. Siis lehtimies voi vaatia Lukolta vahingonkorvauksia puutteellisista turvallisuusjärjestelyistä johtuen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös