Lukko - Jokerit to 3.3.2005

  • 8 794
  • 72

Mogilni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssilla
Kyllä oli taas loistava peli lukkoa kannattavan katsojan silmällä katsottuna. Pasi pelaa nyt TÄYSIN erilaisesti kuin mitä tuossa tappioputkessa tottui näkemään. Ei kaarroksia ja kypärän nostelua vaan taistelua kiekosta ja näkee itsekin vaivaa sen kiekon saamiseksi omille. Lisäksi haistoi vielä pari hyvää paikkaa itselleen, olis voinut niistäkin paremmalla onnella tehdä. Kyllä mä vaan sanon että tulee Pahi olemaan todella tärkeä mies pleijareissa jos tuo tahto löytyy vielä siellä.
 

Repolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukko voitti ja joukkueen peli näytti pirun hyvältä. Jokeri-fanikin sanoi pois hallilta lähtiessään, ettei nyt pysty edes selittelemään, niin paljon parempi Lukko oli. Oma fiilis on silti aika paska. Tolvasen sopimusta ei vielä oikein pysty sulattamaan.

Arvioita pelistä:

+ Rolosonin mukana Lukko tulee voittamaan tai kaatumaan pleijareissa. Hän on joukkueen tärkein mies.
+ Gill syötti narrille josta maali, muuten hyvä peli.
+ Saarelalla on varaa vetää tyhjästä maalista ohi varmistellessaan maalintekiä pörssin voittoa.
+ Pirnes alkaa olla siinä vedossa jossa oli kun ratkaisi mestaruuden.
+ Rautakorpi on saanut joukkueen kovaan vireeseen, toivottavasti kestää loppuun asti.

- Snellman pääsi kaksi erää pelaamaan, saaliina yksi taklaus ja omia aikojaan kaatuminen josta Pakaslahdelle jäähy.
- Tähtisen Markkukin voisi alkaa heräämään horroksestaan, vaikka lauantaina Porissa.

Jokerit oli yllättävän tehoton. Metro siellä kiekon kanssa temmelsi näyttävästi, mutta Jantusella taisi olla krapula kun ei peli maittanut. Campbell on pelimies Väänäseen verrattuna ja mitä te olette tehneet Hancockille? Saman näköinen mies pelasi viime kaudella aivan eri asenteella.

Tuomari Rönn oli paska ja Pakaslahti kahvasi. Ei mulla muuta tällä kertaa.
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hyvä oli matsi, vaikka ekan erän jälkeen näyttikin pahalta. Lukon liike, taklaukset ja asenne oli unohtunut pukukoppiin ja Jokerit hallitsi tapahtumia. Metropolitin kenttä oli alati vaarallinen. Onneksi ei tullut kuin yksi takaisku siitä Porkan hölmöilystä.

Toisen erään tulikin sitten aivan toisenlainen kettulauma. Peli painettiin Jokereiden päätyyn, tuli laukaksia,luistelua ja taklauksia. Jokereiden peli meni taas virkamieskiekoksi. Kyllä sille Thomasillekin uppoaa kun mennään kakkoskiekkoihin. Rolosonilta ei sellaisia tullut, mies oli todella liekeissä.

Kolmas erä oli vähän sekavampaa, osin luokattoman pillipiiparin takia. Narrit saivat mahdollisuutensa, mutta 6-3-ylivoima oli täysin kädetöntä tuhnuilua. Lukon voitto täysin ansaittu, hyvällä pelillä kolme pinnaa otettiin. Metropolit oli oma vaarallinen itsensä, mutta eipä Jokerilaumasta oikein muita yksilöitä erottunut. Tästä on hyvä lähteä hakemaan pisteitä Porista taas kerran. Kiitos Lukko.
 

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Re: JUURI NÄIN

Viestin lähetti Jokeri
Juuri näin! Kaikki puhuu ratkaisijoita löytyvän reilusti. Mutta paskat niitä ole.

No ei niitä muillakaan joukkueilla ole kymmentä laittaa viivalle. Kyllä Jarnan, Metron ja Dallan perusrutiinilla pitää maali-pari yhteensä per peli saada aikaan ja joku toinen kenttä onnistuu sitten lisäksi. Se ei tosiaankaan ole liikaa vaadittu tältä paketilta.

Eivät Lind, Varis, Kuusisto, Kuki, Filppula, Mäki, Pakaslahti ja Hanck nyt myöskään sentään mitään liigan surkeinta joukkoa ole - päinvastoin. Kelpo tavaraa kentällisiin ja onnistumisiakin on lupa odottaa. Ei meillä mikään maailman huikein joukkue ole ja vaikka esim. HIFK ja Kärpät ovat melko kovilla rostereilla matkassa, ei noin paljon tasoitusta tällä jengillä kalkkiviivoilla saa antaa.

Uskallan olla edelleen sitä mieltä että peli on joukkueella todella sekaisin. Epävarmuus ja tietyntasoinen haluttomuus paistaa läpi. Kysymykset kuuluvat: miksi ja millä ne laitetaan kuntoon?

p.s. jatkokeskustelu kannattanee siirtää Jokeripuolelle siellä aiheesta olevaan ketjuun.

Edellisistä viesteistä jäi puuttumaan: onnittelut Lukolle voitosta. Viides sija näyttää täysin mahdolliselta pidettävältä.
 

kaksoismetro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Virmasen herrasväki
Viestin lähetti Repolainen
ja mitä te olette tehneet Hancockille?

Me annettiin sille iso palkka ja pistettiin kolmosketjun laituriksi. Lisää ruokaohjeita löydät osoitteesta jokerit.com.

Turha tässä on kenenkään vetistellä. Itketään sitten, jos peli ei kulje pleijareissakaan. Tässä vaiheessa voidaan vielä teeskennellä, että kaikki on hyvin ja että notkahdus on ollut koko ajan tiedossa ja että HIFK vielä romahtaa ratkaisuhetkillä pelkkään epäyhtenäisyyteensä. Huokaillaan ja katsellaan. Huomenna voitto. Tietysti.
 

Lukkoseppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
The Dominator

Peli oli loistava näyte Lukon fysiikasta, josko Rautakorpi olisi sittenkin ollut oikeassa ja parhaat paukut on todellakin säästetty viimeisimpiin ja tärkeimpiin matseihin. Jokereilla ei oiken missään vaiheessa ollut aseita Raumalaisten settiin. Kurinalaista vääntöä alusta loppuun asti.

Muutamat väläykset koko joukkuueen vahvasta esityksestä ilman arvojärjestystä:

Hal Gill. Jos vaikka Jokereiden ainokainen olikin Gillin moka niin silti mies pelasi helvetin hyvän matsin ja näyttää todellakin olevansa ns. maailmanluokan pelaaja. Paljon minuutteja ja hyvää työtä, paljon enemmän kuin pelkkä presence, jota mies vähimmillään lupasi olevan. Kummasti aika monella narrilla oli asiaa Gillille, kaikki taisivat vain jättää sanomatta.

Esa Pirnes. En tiedä minuuteista mutta paljon niitä tuli, ei ole turhaan Jukan luottomiehiä. Paikassa kuin paikassa käyttökelpoinen.

Steve Larouche. Ajoittain näytti että nopeus ei riitä, mutta niin vain napautti peri tehopinnaa. Hampaaton kanukki on aina vaarallinen kanukki, nappihankinta Lukolle.

Pasi Saarela. Liigan ykköspyssy näyttää vertyvän todellisiin liekkeihin, pystyy tekemään maalin omalla panoksellaan vaikka kentällä on neljä muuta ja maalivahti.

Glen Metropolit. Kädet, voiko muuta sanoa. Pieni määrä Laitilalaista röyhkeyttä vain puuttuu erottamaan todellisesta huippupelaajasta.

Sitten pelin ulkopuolelta. Olin jo hyvissä hallilla tarkkailemassa alkulämmittelyä ja seurailin kun pelaajat kulkivat kentältä takaisin pukukoppiin. Kulkuväylällä roikkui joukko pieniä kannattajia, osa pelaajista heitti pikkujätkien kanssa ns. yläfemmat ja osa ei. Positiivisesti esiintyivät Jokereiden Metropolit ja Thomas, joka taisi jakaa nimmarinkin kaikille sitä haluaville, sekä Lukon Gill. Onko sittenkin niin että pohjoisamerikkalainen kohteliaisuus ja huomavaisuus on totta? Itse en paljon ko. mantereen asukkeja arvosta, mutta voin vaan kuvitella kuinka kova juttu jollekin pikkunassikalle on kun esim. 15 nollapelin Thomas lyö kättä. Pinnat siis heille.

Aavistelin jo ennen peliä hyvää tulosta, tulihan ämyreistä sentään vanha kunnon Harialaxin ja Jukka Koiviston Lukkolaulu. Olihan Koivisto pienen Sepän luokanvalvoja ja opettaja koulutaipaleen alkuaikoina. Jukalla oli melko usein tapana unohtaa jotakin materiaalia autoonsa, jolloin joku oppilas sai/joutui aina hakemaan ne sieltä etupenkiltä. Tulevan sähkömiehen suurin ihmetyksen aihe oli kuitenkin Koiviston Camry, jonka kaikki ovet aukesivat yhdellä avaimenkäännollä. Sehän oli keskuslukko, harvemmissa autoissa vain silloin oli sellaista. Vähän ehkä ohi aiheesta mutta kerroin kuitenkin.

Otsikon The Dominator on Hal Gill!

Edit: lisäsin vielä Laren
 
Viimeksi muokattu:

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Master Chief
Mä puolestani pistäisin Pasin huomenna maaliin, ihan luokkantumisriskin vuoksi. Julleilta kun löytyy noita kassarin ajelijoita...

Ei Timppatomppaa tänäänkään säästelty. Toporowski ja Saarela kävivät ainakin tervehtimässä. No, pelitilanteet ja tahalliset ajelut ovat tietysti erikseen.

Sanokaa nyt joku, mikä juttu tuo pöytäliinatsydeemi on Thomasin suojissa? Muilla on liekkejä ja hämähäkinseittejä ja sitten ruutukuosi!

Tänks, Olkku!

Hyvä Lukko!

Lisää kuvia Uuden Rauman kuvagalleriasta.
 
Viimeksi muokattu:

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllä kannatti mennä katsomaan, vaikka iltapäivällä olin vielä kahden vaiheilla että lähdenkö kun on lievästi kuumetta, ääni mennyt ja nenäkin on tummanpunainen.

Mutta tämmöisiä matseja kun olisi kaikki runkosarjan pelit, mitä Lukko nyt on viikon välein pelannut Tepsiä ja Jokereita vastaan, niin ei varmaan kukaan murisisi lipun hintojen kalleutta.

Tuli vaan mieleen että taitaa se Jukka sittenkin tietää mitä tekee, ja kunnonajoitus on tällä kertaa kohdallaan. Vuosi sitten tuli kyllä niin rankasti lunta tupaan ja jäitä porstuaan että jätän tästä aiheesta keekoilun suosiolla myöhemmäksi.

Mutta peliiin: avauserä alkoi Jokerien kovalla rynnäköllä ja alta kolmen minuutin kiekko oli jo Rolosonin takana. Minusta Porkka pelasi siinä oman siniviivan alapuolella tilanteen hieman laiskasti, Metropolit nappasi kiekon, spurttasi Tonton ohi ja syötti takaviistoon josta Martikainen soitteli. Ei ollut Rolilla torjunnan mahkuja, ei.

Avauserä oli pelin tasaisin, johtuen siitä että silloin joukkueet saivat pelata täysin miehistöin sitä Paha-Pakaslahden jäähyä lukuunottamatta, Torkki kieltämättä "hieman" avitti kaatumistaan filmillä. Lukko ehkä oli sittenkin erässä kokonaisuudessaan hallitsevampi osapuoli, mutta toisin kuin melkein joka kerta tällä kaudella ennemmin niin Lukko ei nyt ollut kaukalon fyysisempi joukkue, vaan Jokerit vei avauserän taklaukset puhtaasti nimiinsä. Ja puhtaita minusta olivat taklauksetkin, tuomarikin salli ne.

Toiseen erään tuli sitten naamansa pessyt Lukko, ja tällä kertaa puolestaan Jokerit jäi heti erän alussa jyrän alle. Ensin oli Shayne Toporowski maalin edessä, ja hän ohjasi Hal Gillin laukauksen maaliin. Muutama minuutti myöhemmin tuli Jokereille joku ihmeellinen blackout, kun Lukko pääsi kahdella nollaa vastaan hyökkäämään. Lukolla oli sekaketju jäällä ja Jokereilla kokonaan vaihto kesken, Pasi Saarela spurttasi kiekon laidan vieressä kiinni ja syötti tarkasti ja Toni Koivisto pisti sisään. Menikö längistä? Tilannetta edelsi keskialueella yhden Jokeripelaajan komea voltti, en tiedä sitten että kaatoiko joku hänet vai ei. Ei sitä kukaan minusta kyllä protestoinutkaan.

Erän loppupuolella sitten Jokeritkin tuli mukaan kuvioihin ja muutaman kerran Roloson joutui oikein kunnolla venymään. Huippuna siinä heti Lukon tasoitusmaalin jälkeen tullut puolustajien nukahdus, kun Jokeri pääsi irtokiekkoon ja nosti mutta Roloson venytti patjansa eteen. Ja heilahtihan se hanskakin kerran pari erässä näyttävästi, samoin kuin se tennislyönti joka vapautti 1-1-tilanteessa Pasi Saarelan läpiajoon. Pasi ei jostain syystä laukonut, vaan yritti harhauttaa mutta Thomas torjui. Paljon parempaa avausta ei enää jääkiekossa voi antaa kuin Rolosonilta tuli.

Toisessa erässä Lukko joutui pelaamaan 6 minuuttia melkein yhtä kyytiä alivoimaa, ja niistä kolmesta kakkosesta ainakin se Saarelan jäähy oli tilanne jossa rikettä tuskin näki kukaan muu kuin tuomari. Yli-Junnilan ja Tähtisen jäähyt olivat selviä, mutta sitten taas erän lopussa tullut Pakaslahden toinen kakkonen oli tuomarin oma erikoinen Lukkolaisen kompastuessa omaan näppäryyteensä.

Kolmannen erän alussa oli sitten Martti Järventien vuoro istua kahdesti peräkkäin jäähyllä ja ensimmäisen Lukko käytti hyväkseen. Saarela toi kiekon ylös, suojasi hyvin, nousi röyhkeästi maalille ja nosti kiekon selässä roikkuvasta pakista ja maalivahdista huolimatta verkkoon. Komea maali, mutta on kyllä hyvä pelaajakin. 30. osuma jo tällä kaudella Pasilta, kiitos siitä että se tuli kotikaukalossa. Thomasia hiukan harmitti maalin jälkeen, kiekko sai kyytiä mutta kukapa veskari se tyytyväinen olisikaan kun kiekko omiin pölisee.

Pari minuuttia maalinsa jälkeen Saarelan maila nousi kulmassa Jokeripelaajan naamaan ja vertahan siinä jäälle tuli. Saarelalle aiheellisesti 2+2-minuuttinen, ja kauaa ei tämän jälkeen kello käynyt kun puolestaan Jan Latvalan maila nousi turhan ylös ja Latvala jäähylle.

Näitä jäähyjä siinä tuli sitten puolin ja toisin ottelun loppuun saakka niin rutkasti että huonon laskupään omaava katsoja ei mukana pysynyt. En nyt sano että niistä mikään aiheeton jäähy olisi ollut, joku toinen olisi ne varmaan jättänyt viheltämättä mutta Rönnillä oli kanttia pistää joukkueet kahden miehen alivoimallekin. Ainakin Yli-Junnilan mailasta kiinnipitäminen oli selvä jäähyn paikka.

Viikko sitten kirjoitin että 6-3-ylivoimaa näkee harvoin. Nyt semmoinen tilanne tuli taas kun Jokerit otti maalivahtinsa pois. Toisin kuin TPS viikko sitten niin nyt ei vierasjoukkue onnistunut, Lukon alivoima oli mainiota noilla hetkillä kuten koko pelinkin aikana. Myös Roloson oli itse varmuus siinä lopun jäähysumassa, aina mies jostain ehti koppaamaan kiekon.

Lopussa sitten vielä Antti Bruun teki ensimmäisen maalinsa tällä kaudella ja myös ensimmäisen maalinsa Lukon paidassa. Komea korkea purkukiekko alivoimalla omasta päädystä kieri tyhjään Jokerimaaliin tasaisen varmasti kuin sihteeri käytävällä ja hetken jo luulin että se oli Niskala joka maalin teki, mutta sitten huomasin että Jannehan oli jäähyllä. Joka tapauksessa samanlainen purku Bruunilta jollaisia Niskala tekee melkein aina alivoimalla.

Lukko oli taas tasaisen hyvä kaikilla osa-alueilla. Roloson oli loistava, samoin puolustajat Pettinen, Gill ja Niskalakin paransi osakkeitaan. Varsinkin Gill tuntui olevan Jokeripelaajien joukossa kuin norsu lasikaupassa, ja osoittipa Gill avauserässä jopa poliisin otteitakin mentyään setvimään kahden pelaajan keskustelua. Tuomari Rönnin hampaissa Gill tuntui olevan, ainakin kaksi jollei kolme kertaa Rönn huusi vaihtopenkillä istuvalle Gillille kuula punaisena ohjeitaan.

Avauserässä Larouchen ketju näytti olevan hiukan kuutamolla, mutta myöhemmin ketju nousi muiden tasolle. Pirneksen ketju oli vireessa koko ajan, nyt näyttää siltä että Pasin ja Pirneksen yhteistyö toimii moitteettomasti. Ja sehän tietää vaan hyvää Lukolle loppukautta ajatellen. Kolmonen ja nelonenkin pelasivat hyvin, nelonen ei tosin nyt ollut aivan samanlaisessa tärkeässä roolissa kuin kahdessa edellisessä kotipelissä mutta kelpo esitys kumminkin pojilta.

Jokereista jäi mieleen kaksi miestä: Tim Thomas oli maalillaan mainio ja Glen Metropolit oli vaarallinen muutenkin kuin avauserässä.

Tuomari Rönn nyt oli mitä oli, mutta varsin tasapuolisesti hän kuitenkin tuomitsi joten ei hän peliä mihinkään suuntaan ratkaissut.

Semmonen peli se. Niinkuin olen ennenkin kirjoittanut niin Jokerit sytyttää aina Lukon Äijänsuolla parhaaseensa, eikä tämäkään ilta poikkeus ollut. Harmi vaan että Jokereita ei näe kuin kaksi kertaa kaudessa Raumalla, runkosarjassa meinaten mutta ehkäpä se juuri tekeekin peleistä aina niin hyviä.

Kolme peliä olisi vielä runkosarjassa jäljellä ja Ilvekseen on viisi pinnaa eroa, Tepsikin on siinä Ilveksen haarukassa ennen kuin Lukko joten kai tässä voi pikku hiljaa siihen tuudittautua että tuota pleijarien 1. vaihetta ei Raumalla pelata.

Pelataan nyt kumminkin nämä loput pelit ensin pois. Tämän voiton jälkeen Lukon on hyvä jatkaa kohti uusia seikkailuja, seuraava etappi olisi ylihuomenna Porissa Ässiä vastaan.

Kiitos Lukko hyvästä pelistä!
 

Lukkoseppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Hearsay


Sanokaa nyt joku, mikä juttu tuo pöytäliinatsydeemi on Thomasin suojissa? Muilla on liekkejä ja hämähäkinseittejä ja sitten ruutukuosi!

PATJAT!, siis niinkuin vaikka jokin Svane tai jokin muu
 

nastamuumio

Jäsen
Suosikkijoukkue
TIIKERIT (kovin junnuseura ikinä!)
Re: The Dominator

Viestin lähetti Lukkoseppä
Glen Metropolit. Kädet, voiko muuta sanoa. Pieni määrä Laitilalaista röyhkeyttä vain puuttuu erottamaan todellisesta huippupelaajasta.

Puusilmäisyyttä parhaimmillaan! Saarela on pelannut ties kuinka monta vuotta SM-liigaa, ja hänen pelitaitonsa ei pistä vierasjoukkueen kannattajan silmään kuin pistepörsissä. Metropolit pelaa toista kauttaan ja on jäänyt mieleen kyllä ihan eri tavalla. Jotain Saarelan pelitaidoista kertoo myös se, että kaveri on pelannut jo useamman vuoden Rauman Lukossa.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Re: Re: The Dominator

Viestin lähetti nastamuumio
Puusilmäisyyttä parhaimmillaan! Saarela on pelannut ties kuinka monta vuotta SM-liigaa, ja hänen pelitaitonsa ei pistä vierasjoukkueen kannattajan silmään kuin pistepörsissä. Metropolit pelaa toista kauttaan ja on jäänyt mieleen kyllä ihan eri tavalla. Jotain Saarelan pelitaidoista kertoo myös se, että kaveri on pelannut jo useamman vuoden Rauman Lukossa.

Sinulle Puusilmä suosittelen pysymistä tiukasti MTV3-kanavalla huhtikuussa , kun SM-liigan finaalit alkavat. Voi nimittäin pistää Saarela silmään.

EDIT: Jotain sinun tietotaidostasi kertoo se, ettet taida tietää sitäkään, että Saarela on iskenyt 104 maalia Jokeri-paidassa.
 
Viimeksi muokattu:

Krypton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Re: Re: The Dominator

Viestin lähetti nastamuumio
Puusilmäisyyttä parhaimmillaan! Saarela on pelannut ties kuinka monta vuotta SM-liigaa, ja hänen pelitaitonsa ei pistä vierasjoukkueen kannattajan silmään kuin pistepörsissä. Metropolit pelaa toista kauttaan ja on jäänyt mieleen kyllä ihan eri tavalla. Jotain Saarelan pelitaidoista kertoo myös se, että kaveri on pelannut jo useamman vuoden Rauman Lukossa.

Mikäs asiantuntija nyt pöllähti kehiin!? Saarela on pelannut huippukausia sm-liigassa niin Jokerien kuin Lukonkin paidassa jo pitkään. Kyllähän se uskollisuudesta kasvattajaseuraa kohtaan jotain kertoo kun Pahi useamman kiertolaisvuoden jälkeen on taas kotiutunut Lukkoon. Joukkueen vaihtoon ei ole ollut tarvetta sillä Lukolla on hyvin hoidettu organisaatio ja tälläkin kaudella on vahva joukkue kasassa.

Metropolitia en kommentoi tässä mitenkään, mutta kyllä kaikkien jääkiekkoa seuraavien luulisi tuntevan Saarelan kovasta ja tarkasta laukauksesta. Kärppien kannattajilta voit kysyä tarkemmin erottuiko Saarela erityisemmin heidän silmiinsä tiistain vieraspelissä Oulussa!
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Ei perkele nukuta ollenkaan vaan valvotaan putkeen huomiseen paikallismatsiin saakka. Mitäköhän uutta Jortsu on siihen mennessä kehittänyt. No veikataan; Timppa on maalissa, muut puolustavat ja vastaiskuista yritetään maaleja. Ja tätä ette sitten kuulleet multa, hys, hys.

Me ketään tarvita, me johdettiin Liigaa.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Jaahans,

tulipa tärkeät pisteet kotiin. Sarjakärjet on kaatuneet peräkkäisissä peleissä, joten tekemisin taso rupeaa olemaan kohdallaan. Taas vielä nousu tappioasemasta voittoon, joten henkinen puoli rupeaa olemaan kohdallaan ja varsinkin kun kerhopelissä nähdyt hölmöilyt rupeavat jäämään taka alalle.

Saarela sitten paukutti ensimmäisenä 30 rikki ja tonikin osui taas saaden maagisen 15 maalin rajan rikki. Roli näytti ettei se maalivahdista ole kiinni ja taasen Lukon hyökkäys ettei sillä ole väliä kuka siellä maalissa on niin verkko heiluu.

Eiköhän näistä asetelmista ole hyvä jatkaa lauantaina. Oliko snebutimen tulo kolmanteen muuten kiinni Siivosen esityksitä vai tapahtuiko jotain matkan varrella?

Nastamuumio on tainnut herätä vähän pidemmiltä talviunilta?

Niin ja kiitokset Bruunille ja Metsästäjälle, ilman teitä ei olisi tullut täysosumaa. Mitäs veit mun veikkaustuloksen ;).
 

Mogilni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssilla
Piti vielä se mainita että tosiaan nyt kun vuoronperään sarjakärjet on löylytetty niin nyt on ihan sama miten käy ässiä ja pelikaaneja vastaan. Kunhan HIFK vielä voitettaisiin samaan kyytiin niin voisi lähteä todella hyvillä mielin pleijareihin. Kyllä ihan oikeasti uskon että jopa Jokinen ja niiden Olli hifkeineen on kaadettavissa. Voittoputket on tehty katkaistaviksi ;)

Hifkillä tulee olemaan töitä jos lukko pelaa niinkuin jokereita vastaan tänään. Hyvä luguu!
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Miten helvetissä?

Siis miten Glen Metropolit voi olla tuon otteluraportin mukaan Jokereiden 3 tähden pelaaja? Ainakin Urheiluruudun ja Maikkarin HN+ raportin kuvan perusteella Metron ketju otti vastaan kolme Lukon neljästä maalista, sen yhden jäljelle jääneen maalin omiin otti Filppulan ketju mutta tuo Filppulan ketjun vastaanottama maali taisi olla Saarelan 3-1 yv-maali. Eli Metro ketjuinen keräsi siis tässä pelissä +/- tilastoon merkinnäksi -2 ja sillä saldolla ei missään nimessä ole ollut joukkueelleen hyödyksi vaikka kuinka olisi tehnyt pikkunäppäriä kikkoja kiekon kanssa. Tana!!

Ja mitä tulee Jokereiden peliin niin se paluu arkeen tapahtui sitten heti yhden voiton jälkeen ja jos yhtään viime pelien merkkejä seuraa niin tänään Hartwall Areenassa IFK teurastaa meidät OJ:n johdolla pystyyn. Tästä ei ole todellakaan hyvä jatkaa tän illan peliin naapurin kisumisuja vastaan.

ps. olipa hyvä että Thomas pelasi tämän Lukko pelin kun samaan aikaa Vokoun sai keskittyä tän illan kohtaamiseen.
 

Kalpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pallo-Iirot, Manchester United, Colorado Av
Viestin lähetti Roku
Lukolla oli sekaketju jäällä ja Jokereilla kokonaan vaihto kesken, Pasi Saarela spurttasi kiekon laidan vieressä kiinni ja syötti tarkasti ja Toni Koivisto pisti sisään. Menikö längistä?

Eipä mennyt längistä vaan Thomasin kilpeä hipaisten sisälle :P Siinä jälkeenpäin tuli ajateltua, että menipä tiukille maali, vaik oli 2-0 -hyökkäys... Mut maali on aina maali, kuten kaverini siinä tokaisi ;)
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Lukkoseppä
Onko sittenkin niin että pohjoisamerikkalainen kohteliaisuus ja huomavaisuus on totta? Itse en paljon ko. mantereen asukkeja arvosta, mutta voin vaan kuvitella kuinka kova juttu jollekin pikkunassikalle on kun esim. 15 nollapelin Thomas lyö kättä. Pinnat siis heille.
Heh, tuskin kukaan 293 miljoonasta Yhdysvaltalaisesta ja 33 miljoonasta Kanadalaisesta piittaa paskan vertaa arvostaako Lukkoseppa Raumalta heita vai ei :)

Mita nyt tulee tuohon kunnonajoitukseen niin Lukko otti just turpaan Tapparalta, HPKlta, JYPilta ja Ilvekselta perakkain. Odottaisin ainakin seuraavat 3 pelia ennenkuin puhuisin kunnon olevan kohdallaan vaikka Karpat ja Jokerit kaatuivatkin.
 

ardou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1988
Re: Se taisi olla 7-3 ylivoima

Viestin lähetti Metsästäjä
Lämmittää voitto ottelusta. Kentän paras pelaaja oli Jyri Rönn niminen Jokeri pelaaja. Hänen uskomaton tilannenäkemyksensä meinasi tuoda Lukko tappion. En sano sitä sillä, että hän Jokereita kannattaisi. Ekassa erässä sai ottaa miestä. Toisessa ei edes hipaista. Toisen erän jälkeen suuri osa jäähyistä oli käsittämättömiä tulkintoja, josta molemmat joukkueet kärsivät paljon. Kolmannessa erässä sai ottaa taas hieman. Sitten tapahtui käsittämätön Lukko tappion yrittäminen. Ainakin siltä se tuntui. Valitettavasti upeassa, vauhdikkaassa, fyysisessä ja jännittävässä ottelussa oli tuomari, joka varmasti oli pakko olla valepukuinen Jyrki Rönn. viimeisillä minuuteilla todellakin tuntui, että Lukko pelasi 7 Jokeri pelaajaa vastaan. Tosin ei se ollut Jokerien vika, vaan huonon ja linjattoman valepukuisen Jyrkin (ei se ainakaan oikea Jyri Rönn ollut).
Hmm...tätä viestiä lukiessani mieleen tuli muutama seikka pelistä. Lukon 2-1 maali..Vai pitäisikö sanoa että Rönin lahjamaali Lukolle. Se mistä 2-0 hyökkäys lähti oli selvästi jäähyn paikka. Ja sitten tämä Lukko pelaajan rusettiluistelunäytös jossa Pakaslahti oli aitopaikalla katsomassa. Rönn ei nähnyt tilanteessa muuta kuin makaavan Lukko pelaajan jäällä. Mieleeni jäi myös Topon ajelu Thomasin päälle (hieman Jokeripakin avustuksella) josta olisi tuomittu jäähy takuu varmasti entisessä änärissä. Ja kun kitisemisen makuun olen päässyt niin pakko vielä ihmetellä miten se puusilmä ei nähnyt mitään niistä Gillin koiruuksista jotka olivat todella neitimäisiä. Rönn katseli parin metrin päästä kun Gill pitää Metropolitia jäässä kymmenisen sekuntia. Toivoittavasti Rivet tai joku muu Gillin kokoinen pelaaja antaa neidille kunnon koulutuksen playoffseissa.
Itse pelistä sen verran että kyllä Jokerit oli aika aseeton loppupeleissä. Lukon voitto oli täysin ansaittu eikä Rönn sitä ratkaissut. Mutta se että väität Rönniä Jokereiden 7 pelaajaksi ihmetyttää. Mutta kaikkien jääkiekkoilijoiden puolesta toivonkin että tämä pilipali Rönn ei tuomitsisi playoffseissa.
 

Leopold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Säppi
MYRSKYVAROITUS !

Juuri näin, otsikoi iltapäivälehti. Ensin sarjakärki Kärpät ja sitten sarjakärki Jokerit. Lukko alkaa olla kuosissa kun tärkeä pelit alkaa. Kunhan alakerta vielä välttää virheet "ala" Janne ja Tonto. Pasin 30 maali oli näyttö siitä kuinka ajetaan röyhkeästi loppuun asti . Jortulle taisi ottaa koville tappio kun piti lähettää Wade kertomaan tyhjentävät selitykset. Hallissa oli taas mahtava tunnelma, jonka totesi myös uusi koutsi sanoin : raumalainen yleisö on valtakunnan ehdotonta kärkeä. Täällä on ollut aina hyvä fiilis. Tosin joku katkera narrifani jo totesi toista, tässä foorumissa.
Kiitos vielä kerra Lukko ! NÄIN SE HOMMA ETENEE.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Re: Re: Se taisi olla 7-3 ylivoima

Viestin lähetti ardou
Hmm...tätä viestiä lukiessani mieleen tuli muutama seikka pelistä. Lukon 2-1 maali..Vai pitäisikö sanoa että Rönin lahjamaali Lukolle. Se mistä 2-0 hyökkäys lähti oli selvästi jäähyn paikka.

Minun silmiini näytti aika selvältä sukellukselta tuo Lindin(?) kaatuminen ennen 2-1 maalia. Muutenkin kyseinen herra kaatui melko helpon näköisesti muutamaan otteeseen.

Kokonaisuudessaan Rönn oli aika tasapuolinen molemmille joukkueille. Linja vaihtui joka erässä. Lopun Lukko-jäähyt tulivat kyllä helposti, kun vertaa vaikka ensimmäisen erän linjaan.
 

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Re: Tomppa #74

Viestin lähetti Olkku
Tämän illan aikana tulee objektiivinen raportti Äijänsuolta. Luettuasi tuntuu, kuin olisit ollut paikanpäällä. Raportin laatii nimimerkki Roku.

Oikeassa olit. Kiitokset tästä ennakkotiedosta, muuten olisi voinut vahingossa jäädä lukematta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös