Lukko - Ilves 21.2.2004

  • 24 894
  • 215

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hellurei ja Onni Gideon

Nonni, sekin peli on sitten pelattu ja hengissä takaisin kotiin selvitty. Siitä eo takeita selviänkö vielä tästä lievästä pöhnästäkin, mutta hällä väliä. Tässä nyt kumminkin jotain pelistä, sikälimikäli siitä enää mitään muistan. Pahoittelen jo etukäteen mahdollisia sekoiluja nimissä ym. kirjoitusvirheitä, mutta yrittäkää itse kirjoittaa kännissä selväpäostä tekstiä.

Niinkuin jo edellä Skoda ja Johto kehoittivat, niin kaikenmaailman pelin tasosta valittajat voisivat joskus käydä katsomassa niitä pelejä, eikä selittää niitä teksti-tv:n perusteella. Mutta tästähän on puhutru ennenkin: on trendikästä valittaa huonoa peliä ja olla huolissaan lajin tulevaisuudesta. Kun Matti Möttönenkin on huolissaan, ja se sentään on kova jätkä...

Asiaan. Avauserä oli loistavaa jääkiekkoa. Heti ensimmäisestä sekunnista alkaen katsomossa aisti ihan selvän play off-tunnelman, ja hienosti oli sankka Ilves-kannattajienkin joukko mukana alusta saakka. Ilveksellä ei ensimmäisen 20-minuuttisen aikana ollut ainoatakaan maalintekopaikkaa, torjunnat Vehanen 3-Pitkämäki 18 kertovat pelin suunnan paremmin kuin hyvin. Lukolla oli jo ennen avaismaaliaankin tilaisuus johtoon, mutta vasta Tähtinen onnistui. Väkivahva Pasi Saarela nousi Ilves-pelaajan selässä roikkumisesta huolimatta maalille, Pitkämäki torjui mutta Tähtinen pisti riparin verkkoon. Aika yksin oli Aarremarkku maalin kulmalla, lähimpänä taisi maalin syntyä todistaa herra Timo Peltomaa.

2-0 puolestaan oli saman kaksikon käsialaa. Ilveksen pelaaja oli jäähyllä, Lukko pyöritti ylivoimaa. Tähtinen syötti sellaisen Helmismäisen lätyn Saarelalle, joka odotti tykki ladattuna kuulaa ja pääsikin tälläämään suoraan syötöstä. En tiedä osuiko se Saarelan kuti edessä olleen Tinken mailaan, mutta jostain se näytti niinkuin suuntaa muuttavan. Tai sitten se lähti vaan lättysyötöstä sillälailla kummallisesti. Joka tapauksessa Pitkämäellä ei mahdollisuuksia torjua, kuten ei kellään SM-liigavahdilla kun Pasi tuosta paikasta pääsee kohti maalia vetämään.

Lisämaaleihinkin Lukolla avauserässä oli mahdollisuus, mutta Pitkämäki pelasi kyllä tuolloin hyvin. En nyt osaa sanoa kuinka kärkeen tämä erä menee jos Lukon koko kautta ajattelee, mutta kolmen parhaimman 20-minuuttisen joukossa tämä kyllä oli.

Toinen erä alkoi Lukon ylivoimalla, kun Ilveksen pelaaja oli jäähyllä. Yv ei oikein tuntunut toimivan, mutta vain sekunti ennen jäähyn päättymistä Sami Torkki sai maalin edessä kiekon ja sieltä jostain Pitkämäen kainalosta se maaliin putosi. Syöttäjänä taas Pasi Saarela.

Yhdeksän minuuttia pelattiin sitten ilman maalia, ja Ilves roikkui hyvin pelissä mukana. Vehanen pelasi hyvin ja torjui eleettömän varmasti ne kiekot jotka hänelle tulivat. Sitten Sami Torkki pääsi karkuun, Pitkämäki torjui mutta Janne Niskala seurasi hyvin ja pienestä kulmasta pisti kiekon verkkoon. Pari minuuttia tämän jälkeen Teemu Normion asenteesta saatiin hyvä kuva: kiekko oli jo karkaamassa Normiolta omalla alueella ja Ilveksen mieshän sen olisi saanut, mutta Norppa heittäytyi ja huitaisi kiekon Saarelalle, joka luisteli Pitkämäen kanssa nokikkain ja sieltähän se jostain löpsähti verkon perukoille.

En nyt muista kummassa, mutta jommassakummassa noista Lukon läpiajomaaleissa Pitkämäki teki selvän virheen. Kiekko tuli pitkälle Ilveksen alueelle ja Pitkämäki olisi mielestäni ehtinyt kiekkoon, mutta hän jäikin viivalle kököttämään kuin tikku paskaan, ja näin Lukkolainen sai kiekon. Ja sen jälkeen soi Final Countdown.

Viidennen maalin jälkeen Ilves vaihtoi veskaria, eikä Pitkämäki enää toisessa erässä niin liekeissä ollutkaan kuin avauserässä. Tilalle tullutta Nissistä Lukko ei puolestaan päässyt kertaakaan testaamaan, sillä Lukon viidennen maalin jälkeen tuli peliin se suvantovaihe, joka yleensä aina jossain vaiheessa tulee. Ilves sai ylivoimalla kavennuksen, kun Vehasen torjuman kiekon pisti Helminen maaliin. Erikoista oli se että rebound-maaliin merkittiin kaksi syöttäjää.

Ottelun yksi käännekohta oli mielestäni erän lopussa se kun Vehanen torjui Viitakosken läpiajon. Siitä oli toki sitten Harikkala lähellä potkaista kiekon omaan maaliin, mutta liki ei killata. Ei edes Raumalla, vaikka porilaiset niin väittävätkin. Mutta joka tapauksessa se oli tärkeä torjunta Peteltä, Ilveksen kavenusosuma tuossa vaiheessa olisi kolmannesta erästä tehnyt turhan tiukan. Onneksi nyt Lukko pääsi Peten ansiosta neljän maalin johdossa tauolle, eikä voittajasta enää tuossa vaiheessa ollut epäselvyyttä.

Kolmas erä pelattiinkin sitten enää sen takia että jääkiekkopelissä on kolme erää. Ilves oli noin niinkuin näennäisesti niskan päällä, eikä Lukon syötöt oikein kohdalleen tuntuneet osuvat. Aloituksetkin hävittiin varsinkin hyökkäyspäässä järjestään. Petri Vehanen torjui kolmannessakin erässä pari-kolme todella pahaa Ilveksen hyökkäystä. Ylivoimalla Lukko sitten teki pelin viimeisen maalin: Erik Hämäläinen lämäsi Saarelan ja Hancockin syötöistä kiekon kuudennen kerran Ilves-maaliin. Lukko pääsi ylivoimalle, kun Ilveksen Miettinen jyräsi Eepin, ja samassa tilanteessa nähtiin semmoinen harvinaisuus että Raimo Helminen suuttui toisen kerran peliuransa aikana kaukalossa ja otti 10-minuuttisen. Ensimmäisen kerranhan Raipe suuttui kaukalossa silloin tammikuun lopussa Ilveksen ja Lukon pelatessa Hakametsässä.

Shayne Toporowski puolestaan otti sitten Miettisen kakkosen aikana tyhmän jäähyn ja Lukko pääsi kahden miehen ylivoimalle, jota se ei jättänyt käyttämättä. Tuon kuudennen osuman jälkeen hallissa olikin sitten melkoinen pauke kun 5000 katsojaa hakkasi käsiään tahdissa yhteen, ja näin mentiin melkein koko loppuaika.

Lukosta ei nytkään ketään voi moittia. Joka jätkä pelasi niin hyvin kuin osasi, ainoastaan tuo kolmannen erän ajan nähtävissä ollut lepsuilu hiukan haittasi muuten mainiota kiekkoiltaa. Paras osa Lukosta oli Tähtisen ketju ja siinä Pasi Saarela, joka napsi tehot 2+3. Vehanen maalissa oli myös loistava, ja ihan oikein oli että IS-tähtiraatikin Peten panoksen huomioi, varsinkin toisessa erässä Pete oli se joka Ilveksen piti loitolla. Hancockin ketju ei nyt loistanut, ja varsinkin ketjunjohtaja itse ei ollut parhaassa vireessään. Huonosti hekään eivät pelanneet. Hyvä oli myös kolmonen sekä varsinkin nelosketju, jossa tuo Joni Yli-Torkko on jo nousemassa ainakin minun suosikkipelaajakseni. On se melkoinen taistelija.

Ilveksestä ei kukaan jäänyt mieleen, poislukien Pitkämäki avauserässä sekä loppuun saakka omiaan kannustanut fanijoukko. En ole yleensä hävinneitä viitsinyt haukkua, enkä nytkään sitä tee. Sen sanon kumminkin ettei tuo Ilveksen vieraspelaaminenkaan niin kaunista ole, melkoista mailalla hakkaamista, pikkusikaa jälkipeliä sekä ilman mailaa tapahtuvaa kaksin käsin estämistä.

Tuomari Rantala oli hyvä. Otti kaikki näkemänsä virheet pois ja oli tasapuolinen. Hyvä esitys häneltä.

Katsojia oli hienosti yli 5000, eikä järjestyshäiriöitä varmastikaan ilmennyt. Seisomakatsomossa ainakin näkyi olevan melkoinen hulabaloo päällä, mutta ihan hyvässä hengessä. Jos siellä nyt ketään Ilveksen kannattajia olikaan.

Loppuun vielä semmoinen juttu, että mielestäni (enkä liene ainoa) Lukon peli on ihan erilaista kuin Lehkosen aikana. Joka jätkä luottaa itseensä, yleisö on mukana touhussa, kiekollinen peli on aivan eri planeetalta verrattuna Ikan aikakauteen ja kaikesta paistaa iloisuus ja hyvä joukkuehenki. Ei kuitenkaan saa ruveta leijumaan tässä auvossa, minä olen sitä mieltä että paljon paremmin Lukko ei enää noilla miehillä voi pelata. Mutta hyvä kun pelaa näinkin hyvin, ei taida liigassa tällä hetkellä olla kuin TPS joka on yhtä kovassa iskussa kuin Lukko.

Vaikka ilves onkin rauhoitettu eläin, niin tulipa sekin nyt teurastettua. Kiitos Lukko!
 

Jaska_a

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ennen Lukko, nyt kaikki muut paitsi HIFK, Pelicans
Lukko-Ilves

Oli yksi hienoimpia Lukon pelejä mitä olen 25 vuoteen nähnyt! Kiitos Lukko!

Jos joku on sanonut etä Raumalla on maalivahtiongelma se ei pidä paikkaansa. Toinen asia mikä ilahduttaa mieltä on Pahin hirveä työmäärä jäällä, tänään syntyi tulostakin.

Entisenä Ilveksen, tosin lähinnä Lasse Oksasen fanina ihmetyttää joidenkin fanien käytös: Saapuessani halliin jotkut "iloisella tuulella" olevat Ipa-fanit pyrkivät käymään minuun, vanhaan lähes 60v äijään käsiksi ja kun en toistanut herjaansa "Ilves on paras" niin oli tulla nokkapokka mihin järjestysmies tuli väliin, ehkä Ipa-lapsukaisten onneksi. Muuten fanit olivat tosi faneja loppun asti, kanativat ääneen. Tosi laulu Helminen, Raimo Helminen hiukan hiljeni kun Raipe turhautui ja otti 10 minuutin käyttäytymisrangaistuksen.

Ei ollut yhtään kahvakiekkolakanaa uhosta huolimatta. Saa nähdä mikä valitus alkaa kun pojat pääsevät netin ääreen ja promillet laskevat alle 3:n?

Tuskin maltamme odottaa Helsinfors Idrottsförening Kamraterna vierailua Raumalla.
 

Mdawg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jumatslavita kun pojat Äijänsuo natisi liitoksistaan tänään. Tuli ihan Tihon ajat mieleen.

Täytyy pitääkin turpa kiinni Saarelasta tällä kertaa :). 2-0-maali oli sellainen pommi, että sitä ei tässä universumissa pysäytä yksikään veskari. Eikä muuten pysäytä sitä rannelaukaustakaan, jonka Pahi pisti yläputken (?) kautta verkkoon.

Ilves oli aika kesy. Kun Sykora valmensi täällä maalla niin juuri näihin aikoihin Lukon peli yleensä notkahti. Tiedä sitten onko Ilveksessä havaittavissa samaa kaavaa, mutta heikko esitys maailman ainoalta taitokiekkoa pelaavalta joukkueelta.

Ei mulla muuta, Dominossa on kait jo jonoa. Sinne siis.
 

kritiikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Master Chief
Muuten, milloin viimeksi tavallinen runkosarjamatsi, ei paikallisvastustajien kesken, on kerännyt yli 7 sivua viestejä Jatkoajassa ennen itse peliä?

No, se johtuu todennäköisesti tuosta katkeamattoman siemensyöksyn kourissa olevista Ilves-faneista.
Lentoa on ollut, melkeinpä kunnioitettavasti.
Tämän illan ottelun jälkeen tuohon ruiskutukseen tuli ainakin muutaman sykäyksen katkos.

Lukko-fani on myös pannut itsensä tuohon katkeamattoman orgasmin huikeaan pyörteeseen.

Ilves-fani on siemensyöksynsä saavuttanut masturboimalla kotikaupungin rakkaan naapurin (mestarin) räpellyksen kustannuksella.

Lukko-fani puolestaan on päässyt orgasmiin alkukauden esileikillä ja loppukauden rajuhkolla heterogeenisellä aktilla, panemalla kaiken peliin johon ei loppua ennen kevätaurinkoa taida tulla.

Onnea Raumalle.
 

Flamez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, VT-HT
Pahi näpäytti epäilijöitään!!

Niin siinä sitten kävi, että Lukko tarrasi otteen varsinaisten pudotuspelien kotiedusta. Voitto Ilveksestä ja Ässien kotivoitto tiesivät sitä, että Lukko nousi jo neljänneksi. Kukapa olisi tätä uskonut, marraskuussa, joukkueen tarpoessa pohjamudissa ja sarjasijoituksen ollessa kymmenen huonommalla puolella.


N. tuntia ennen peliä Prisman ennakkomyyntipiste tiesi kertoa, että lippuja oli myyty jo n. 1800 kpl, kun tähän vielä lisättiin jo aikaisemmin loppuunmyydyt 3000 istumapaikalippua niin ojalan laskuopin mukaan kokonaissaldoksi saatiin 4800 myytyä pilettiä. Spekulaatiot 5000 rajan rikkoutumisesta kävivät kuumana, ottelun aikana. Niinhän siinä sitten kävi, että 5073 oli ottelua seuraavien katsojien määrä.

Ottelun alussa oli suuren urheilujuhlan tuntua, jäähallin henkilökunta oli laittanut kaksi isoa kaiutinta seisomakatsomon päätyyn, taatakseen vieraiden viihtyvyyden. Eri värisiä ja kokoisia haalarihemmoja marssi halliin, olut oli halpaa ennen ottelun alkua haalaripukuisille.

Ensimmäisessä erässä Lukko esitti vahvaa liikettä, Saarela antoi myrskyvaroituksen erän puolivälissä, laukaus kohti maalia jonka reboundista Tähtinen pääsi laittamaan lähes nollakulmasta kiekon ohi Pitkämäen. Lukon pyöritys jatkui, kunnes Maestro Saarela pääsi itse viemään Lukon 2-0
johtoon tulisella siniviivalaukauksella, ottelun 15 minuutilla, Lukon pelatessa ylivoimaa.

Toiseen erään lähdettiin siis Lukon 2-0 johtolukemista. Erän alkuminuuteilla Pahi väläytteli taas laukaustaan, Pitkämäki sylki kiekon eteensä, Torkki oli oikealla paikalla oikeaan aikaan ja viimeisteli Lukolle jo 3-0 johtolukemat.
Niskala päätti kahdeksan pelin maalittoman putkensa tekemällä, kuinkas muuten Saarelan reboundista, jo kauden 19 maalinsa. Pelikello näytti tuolloin aikaa 30.20.
Pari minuuttia myöhemmin illan ehdoton kunkku, Laitilan Kaurajätti, kaunisteli tulostaululle lukemat Lukko 5 Ilves 0. Tämä riitti Pitkämäelle, maaliin luisteli, Ilveksen aikalisän jälkeen T.Nissinen.
Lukko lopetti pelaamisen ja Ilves alkoi päästä peliin paremmin mukaan. Ilveksen konkari Raimo Helminen tarjoili hieman lohtua kaventamalla numerot, hienon kuvion, päätteeksi 5-1 ylivoimalla, ajassa 37.18.

Kolmas erä näytti menevän pelkäksi pelailuksi, Ilves otti kuitenkin pari jäähyä ja Lukko pääsi pyörittämään kahden miehen ylivoimaa. Lukon konkari puolustaja Hämäläinen laukoi loppunumeroiksi 6-1, hieman onnekkaasti, Nissisen patjojen kautta.

Tuomari Rantala näytti kolmannessa erässä, että hän on mies jolle ei v***la, Helminen erehtyi arvostelemaan tuomari toimintaa. Rantalan tuomio oli tyly, kädet lanteille ja Raipe istumaan kymppiä. Myönnettäköön, että Raipen kymppi tuli ehkä hieman helposti.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Roku kertoi: ei kellään SM-liigavahdilla kun Pasi tuosta paikasta pääsee kohti maalia vetämään ole mahkuja

Ripa pisti kyllä paremmaksi universumista ei kuulemma löydy tuolle kudille torjujaa!

Tätä kelpaa juhlia. Hyvä juttu Roku, jatka samaa mallia.

Nyt jään odottelemaan oraakkelia ja noita muita ihmeparantuvia pikku takkuja! Missähän oli lakanat?

Oliko tulevia opeja muuten paikalla reippaasti? Maksaviahan oli yli 5000!
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Joo, takaisin Raumalta on tultu.
Ei ollut peli sitä mitä odotettiin, Ilveksen puolelta ainakaan.
Lukko tuli selvästi valmiimpana peliin, Ilves oli unessa.

1-0 Laurilan piikkiin, 2-0 yv:llä maskin takaa.
Siinähän sitten oltiin jo. Varsinkin kun Lukko luisteli kovaa ja aggressiivisesti.
Tokassa erässä Murphyn virheistä pari läpiajoa Lukolle ja siinä sitten oltiinkin 4 kassiaa perässä.
Kiitos ja näkemiin.

Vika erä oli Ilvekseltä paras. Tosin Lukkokin näytti vähän hölläävän pahinta vaihdetta pois.
Lukko oli selkeästi parempi ja sillä se. Selittelyyn en ala.
Onnittelut Lukolle voitosta.

Ilveksellä on pelko, että pudotaan jopa seitsemänneksi. Jatkossa tälläisiin peleihin ei ole varaa. Tosin vastassa on liigan parhaat joukkueet, joten helppoa ei tule olemaan.

Eräs Jatkoajan kirjoittaja, jonka näin ekaa kertaa hallissa, sanoi, että paras fiilis koko kaudella nähtiin tänään. En ihmettele, hallissa oli välillä infernaalinen meteli.
Ottelu pelastettiin kolmen asian takia: Näin jossain sivulla mainitsemani naisen hallissa parikin kertaa lähemmän juttelun merkeissä, RAIMO teki maalin ja Tappara hävisi Kaaneille.
Niin, jostain ne ilot on revittävä..
 

raipe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Parempi voitti

Olipa tyly reissu. Tunnelma oli bussissa hyvä sekä meno- että tulomatkalla, hienoa.

Samoin hallilla ennen ottelua ja sen aikanakin saimme aikaan ihan mukavaa kannustusta, pelistä huolimatta.

Mutta: Lukko on ja oli tänään tosi hyvä. Minusta Ilveksen huonous ei ollut heikkoutta, vaan se oli Lukon hyvyyttä. Ekan erän vauhti oli käsittämätöntä. Tosin Ilves oli siinä aika hyvin mukana vastaiskuillaan. Lukko oli kuitenkin maalipaikoissa tosi terävänä. Samoin taklaukset, yhteispeli, yritys, kaikki kunnossa.

Tähtisen ketju liekeissä, huh huh.

Pitkämäellä ei minusta paras päivänsä, pari meni vähän helposti.

Eikä Lukko kahvannut, ei todellakaan, se on myönnettävä. Hienosti pelas. Onneksi olkoon, menette pitkälle.
 

Walton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Re: Hellurei ja Onni Gideon

Viestin lähetti Roku
Sen sanon kumminkin ettei tuo Ilveksen vieraspelaaminenkaan niin kaunista ole, melkoista mailalla hakkaamista, pikkusikaa jälkipeliä sekä ilman mailaa tapahtuvaa kaksin käsin estämistä.
Totta puhut Roku. Jos ei ole kaunista Lukon vieras pelaaminen, niin ei sitä ole Ipankaan. Kahvaamisesta ei heitä voi pahemmin syytellä, muutaman kerran sitä kuuluisaa kärkikarvaajan estoa tapahtui aika räikeästikin tosin. Sen sijaan jatkuvasti joku Ilveksen mies oli lyömässä pohkeille tai tökkimässä muuten vain mailan kanssa. Onneksi mitään isompaa ei sattunut.

Topo ja kumppanit antoivat ”tusinakanukki-Ulmerin” olla aivan rauhassa, vaikka viikolla aivan muuta juttelivatkin. Ensimmäisessä erässä Asta #23 oli erittäin halukas tekemään lähempää tuttavuutta meidän Ulmerin kanssa, eipä tästäkään mitään kehkeytynyt.

Ilves oli kyllä ihmeen vaisu, etenkin sen kokeneempi kaarti. Viitakoski, Helminen ja kumppanit olivat erittäin näkymättömiä, Raipen maalista huolimatta.

Lukon miehet ja peli onkin jo kehuttu monen kirjoittajan toimesta, mutta erityismaininta on pakko antaa Vehaselle. Juuri Lukon maalien jälkeen muutama todella tärkeä koppi, vieden pikkuhiljaa Ipan miesten itseluottamusta. Hyvä peli Peteltä.

Myöskin ottelun onnistujiin voi laskea ottelun tuomarin Aleksi Rantalan. Todella jämäkkää toimintaa. Hän antoi ”poikien” pelata, keskittyen vain olennaiseen.

Ottelun tunnelma oli hyvä, varsinkin seisomakatsomossa, oli laulua, ja kannustusta. Myöskin tanssikuviot olivat muutamilla henkilöillä hyvin hallussa.

Olikos siellä Ilveksen pukukopissa jotain parempaa viihdykettä vai miksi sinne lähti joku pelaaja vähän väliä kesken pelin.
Tässä ottelussa se ”tusina-kanukki” arvonimi meni kyllä selkeästi Ilveksen leiriin.

Hieno tapahtuma joka tapuksessa, SM-liigaa parhaimmillaan!
 
Hyvä peli!

Totta lekassa! Helvetin hyvä peli, seisomakatsomossa kun olin, niin en ihan joka maalia nähnyt, sen verran huonot paikat olivat varsinkin 1 erässä.
Mutta njooh, Ilves kahvasi, mutta ei se nyt mailmaa kaada, en rupea siitä Ilves-faneja syyttämään, koska nykyliiga kahvauksen sallii, en siinä mitään pahaakaan näe.
Kentän kuningas oli tänään (ainakin osan)seisomakatsomon sylkykuppi Pasi "pahi" Saarela, sekä Joni Yli-Torkko, vaikka kaikki eivät toren työmäärää näekään, niin´oli hän lukon parhaimmistoa tänään.
Koko STT-Ketju onnistui, myös Hämäläinen ja Niskala pakeista onnistuivat, hieno esitys heiltä.
Oikeastaan epäonnistujia ei lukossa tänään ollut, Ilveksellä nostaisin esiin Raipen, joka seisomakatsomon hiilostuksesta huolimatta pelasi hienon matsin, on se vaan äijä, kuten myös meijän The Eepi!
Tunnelma oli ajoittain erinomaisen erinomainen, kiitos muuten niille tyypeille, jotka siinä meidän edessä (seisomakatsomossa) aaltoja tekivät, hienoa hengenluontia!
Myös "Mää ja Tapparan miehen" soittaminen erätauolla oli hienoa, ei ole vähänn aikaan noin hyvää tunnelmaa/noin hyvää peliä Äijänsuolla nähty, kiitos kaikille hallissa olleille!

Tästä on hyvä jatkaa!

Eipä muuta...
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Pahi on aina ollut mun suosikki , pitäiskö nyt heittää päivitetty tilasto. Alle nollan(olkoon autos), ei jaksa läppäriä hakee , vaikka mieli tekis! Huomenna!

Nyt meni 40 rikki ja ehkä 20 maaliakin vielä.. Käsi on kunnossa ja kuti lähtee! Mitkähän miehen saldot on tänä vuonna?

Onkohan B1 vakoillut mistä Lukon voima lähtee? R puuttu!!
 
Viestin lähetti Johto
Länsi-Suomen verkkolehti tietää kertoa, että pelin jälkeen on ollut ison joukkotappelun ainekset ilmassa ja että puukkoakin on heiluteltu.

No perkele, mikäs siinä sitten oli ongelmana?
Ne Ilves fanit, jotka itse tapasin, olivat ainakin ihan asiallista väkeä, vaikka eivät Rautakorvesta tykänneetkään ; )
Mutta että oikein puukon kanssa riehuttu? Luulenpa, että on muutama paikallinen "suht" tunnettu rähisijä ollut mukana...
Kaverin kanssa muuten veikkailtiin, kun nuo Ilves-fanit sitä kahvakorpea enne peliä huutelivat, että tänään tapellaan, näköjään osui oikeaan, ikävä kyllä.
 

Hayha

Jäsen
Ainakin Lukon nettisivujen selostuksen mukaan siellä oli ottelun lopussa jotain tappeluita. Ei se selostaja tarkemmin kertonut mutta mainitsi kuitenkin, että jossain olisi lyöty.

Toisaalta lopuksi se näyttää kehuvan ipalaisia. No, tiedä sitten..
 

RaLu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Johto
Länsi-Suomen verkkolehti tietää kertoa, että pelin jälkeen on ollut ison joukkotappelun ainekset ilmassa ja että puukkoakin on heiluteltu.

http://www.lansi-suomi.fi/cgi-bin/mediaweb.exe

En yhtään ihmettele asiaa, sillä sen verran agressiivisesti osa Ilves-faneista käyttäytyi varsinkin kolmannessa erässä. Muuten täytyy antaa kiitosta uskollisesti kannustaneille faneille, mutta c-katsomossa olleet pikkuaikuiset eivät kiitosta saa. "hauska" tilanne sattui kun Raipe sai kympin ja yksi valopää päätti näyttää PERSETTÄ kentälle ja järjestysmiehet heittivät kaverin pihalle. Tämä oli ilmeisesti Hakametsässä ihan normaalia kun kaverit alkoivat järjestysmiehiä natseiksi nimittämään.
Itse peli oli viihdyttävä ja tunnelmaa riitti mukavasti. Tälläisien pelien jälkeen moni eksyy yhä uudelleen hallille.
 

gordion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koiraporin Veto
Keskieurooppalainen tunnelma tänään Äijänsuolla. Uskomaton kannustus, joka lähti seisomakatsomon laulusta. Onko Raumalla tänään jotkut opettajien juhlat, kun OKL-haalareita näkyi normaalia enemmän?

RaLu on tällä hetkellä liigan kuumin joukkue. Toivon todella, että Lukko on välierissä. Kahvalla tai ei, mutta Rautakorpi toi Ganalin lippulaivaan uskottavuuden. Tulos ratkaisee. Kevään finaaleissa pelaavat RaLu ja TPS.

Se on tulosurheilua se.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
No, onneksi kumminkaan se puukko ei ole kehenkään osunut. Eikä tuo Länspahvin juttu sitäkään kerro, oliko heiluttaja joku paikallinen vaiko kenties muukalainen.

Tarkoitan sitä ettei kannata Ilveksen kannattajia nyt tuosta syyllistää, kun puukkojunkkaria ei kerta kiinni ole saatu.

Ikävää jos siellä on järjestyshäiriöitä ollut. Ei se toisaalta ihme ole, kun noin paljon on kansaa liikkeellä ja vähintään kolmasosa porukasta on humalassa.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Re: Re: Hellurei ja Onni Gideon

Viestin lähetti Walton
Totta puhut Roku. Jos ei ole kaunista Lukon vieras pelaaminen, niin ei sitä ole Ipankaan. Kahvaamisesta ei heitä voi pahemmin syytellä, muutaman kerran sitä kuuluisaa kärkikarvaajan estoa tapahtui aika räikeästikin tosin.

Ja hitot Ilves mitään kärkikarvaajaa estänyt.Tarviiko mennä hen-
kilökohtaisuuksiin? :( ;)
 

Aatos

Jäsen
Joka joukkueelle tulee suvantovaiheita - nyt kuiva kausi taitaa kiusata
Ilvestä.

Lukko nousi tasapisteisiin. Jokerit onneksi hävisi.

Harmittava häviö, mutta...

Pientä löysyyttä on ollut havaittavissa, kuten Jamalainen totesi.

Kuitenkin pari tappiota saattaa sytyttää porukan loppupeleihin. Hyvä huomata ettei yksikään piste tule ilmaiseksi.

Tästä on varmasti kuitenkin hyvä jatkaa. Kunnon selkäsauna ei jätä selittelylle sijaa, joten joukkueen on pureuduttava asiaan huolella.

Ilvekselle on mitaliporukka kasassa jollei loukkaantumia tule. Tämähän on itsestään selviö, häh?
 

#69

Jäsen
Meidän fanibusseihin kantautui ainakin tietoa, että puukottaja olisi ollut paikallinen. Jos ei nyrkein pärjää niin eiköhän olisi parasta jäädä silloin kotio.

Ilves oli tänään aneeminen isolla a:lla.
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Ilves oli illan ottelussa käsittämättömän paska, kuten on jo tullut ilmi. Ainoastaan toisen erän loppu maalin jälkeen, sekä ajoittain kolmannessa erässä viitsittiin hieman yrittää. Jos Viitakoski olisi päättänyt läpiajonsa maaliin, olisi kolmas erä voinut tarjota vielä hyvää kiekkoviihdettä. Nyt näin ei valitettavasti käynyt. Ville Koistisen syöttö Veskulle oli kyllä melkoisen komea.

Ensi viikolla Ilveksellä on edessä tärkeät pelit. Vähintään neljä pistettä saalistettava Tapparalta, HIFK:lta ja TPS:lta, jotta pysytään mukana kotietutaistelussa. Kotietu on vielä saavutettavissa, mutta asennepuolella tarvitaan suurta muutosta.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Olen samaa mieltä, jos ei nyrkein pärjää niin on parempi jäädä kotiin. Mutta mitä kuulin kaverilta joka oli Yläpesässä seurannut ottelua, eipä nuo käytöstavat ihan kaikille ilveksen faneille oikein ole auenneet. Jos itse provoilee, on syytä myös kestää kuittailu. Eräs herrasmies oli kuulemma kehuskellut että "Siellä on maalivahti" Pitkämäen torjunnan jälkeen.

Seuraava laukaus olikin sitten maalissa ja joku asiallisesti kysyi että "oliko siellä maalivahti?" niin tämä ilvesfani oli alkanut uhkailemaan turpaanvetämisellä lähellään istuvia. Ehkä tällaisenkin kaverin on syytä jättää ainakin vierasreissut tekemättä. Rohkeutta löytyy ilmeisesti enemmän kuin tervettä järkeä ja hermoja.
 

Prosessori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Turha peli, sen muistan. Kaikkia maaleja ei pystynyt ees millään näkemään, kun kauhee torikokous aina siinä meikäläisen istumapaikkojen tienoilla.

Jep, Lukko oli murskaava, todella huippukuntoinen. Ilvesläiset jaksoi kyllä kiitettävästi kannustaa ominaan. Ainoo asia, mikä loppujen lopuksi potutti ankarasti, oli eräs harmaahapsinen herrasmies, joka sormella osoitteli ilvesläisiä ja sillon ilvesläisiä vietiin järjestysmiesten toimesta (kuulemma ei ulos asti, mutta kuitenkin). Ja tämä asia käytiin selittämässä järkkäreille moneen otteeseen. Ja kun herralle asiasta huomautti, niin kappas, johan järjestysmiestä taas huudeltiin paikalle. Kyllä me ilvesläisetkin osataan vaan vittuilla ja kuittailla ilman väkivaltaa, mutta jos kerta on noin pelko perseessä sanomisistaan, niin vois olla hiljaa.

Kaiken kukkuraksi reissusta tuli kovin huono olokin ja paluumatkalla nukutti kovin. Kotona ollaan taas ja tiistaina hallille!
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kiitos Juha Lindgren, 957

Kuuntelin kuumepotilaana peliä Radio 957:sta. Selostaja Juha Lindgrenin tehtävänä on tietysti selostaa peliä tamperelaisnäkökulmasta. Siksipä hänen selostuksiaan Lukko-Ilves ja Lukko-Tappara peleistä on hermojaraastavaa kuunnella.

Tällä kertaa selostuksesta kävi aika nopeasti ilmi jutun juoni: Ilves on joutunut liian kovaan kyytiin.
Ilman paikallisväriä selostaessaan Lindgren on mielestäni erittäin hyvä ja asiantunteva selostaja. Pieni asiavirhe hänenkin selostukseensa pääsi: hän toisti moneen kertaan, että kierroksen tulosten johdosta Lukko nousee kolmanneksi.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Huolestuttavaa

Ottelu oli jäätävä näytös Lukolta Ilveksen heikosta esityksestä huolimatta. Lukko on kotiedun saadessaan varmasti jokaiselle joukkueelle paha vastus pudotuspeleissä.

Kaksi tappiota ei niinkään huolestuta, mutta Ilveksen otteet huolestuttavat. Liike on ollut kateissa Blues-ottelun toisen erän jälkeen. Rajamäen ja Dahlmanin poissaolo tuo aivan liian näkyvän loven koko Ilveksen intensiteettitasoon. Lindgrenin selostuksen mukaan Helmistäkin vaivaa jonkinasteinen loukkaantuminen? Ei vaikuta hyvältä, ellei vastuunkantajia ala löytymään.

Lindgrenin selostus saa todellakin kiitettävän arvosanan ottelun ainoana tamperelaisedustajana. Kotisohvaltakin sai selkeän ja puolueettoman kuvan ottelusta. Erityinen kiitos siitä, ettei sekaan ole sotkettu mitään väkisin keksittyjä Mertaranta-puujalkavitsejä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös