Lukko - HIFK ti 22.3.2005

  • 91 942
  • 605
Tila
Viestiketju on suljettu.

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Viestin lähetti Owen

Ja jos toi Jakke sai siitä kaksi ottelua, saa Topokin ihan varmasti vähintään ne kaksi. Lyödäänkö vetoa?

Jos niin todellakin kävisi, maailmassa olisi suuren luokan virhe. Tapauksilla ei ole MITÄÄN yhteistä, ja rikkeiden ero on verrattavissa silkkihanskalla läpsäisyyn ja lapiolla takaraivoon iskemiseen.

Ei Topperi tuosta mitään lisärangaistusta voi saada...eri asia olisi jos hanska olisi poissa.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Ensinnäkin, onnittellut lukolle, alkaa välieräpaikka näyttää olevan hanskassa. parit replyt : kukkonen, pleijareissa kätellään vasta viimesen pelin jälkeen ja Gellner mitkäs ne sielläpäin sitten ratkasee jos ei maalit? se porukka tästä jatkoon menee kumpi maalinteossa onnistuu paremmin, ei tappeluiden voittaja.

sitten HIFK. käsittämätöntä pistää kaks äijää käymään maalivahtiin käsiksi. tappelut on ihan ok ja kuuluu jääkiekkoon mutta tommonen päälle käyminen (etenkin maalivahtia kohtaan) on ihan täysin naurettavaa. petrell ei nyt ihan hifkin avainpelaajia käsittääkseni ole ja muutenkin koston pitäisi suunnata sille joka sen ansaitsee, ei niille ketkä ny vaan sattuuki tulee kentälle seuraavana. raukkamaista ja ämmämäistä touhua.

ei muutakun kattellaa rangaistukset ja jos pena selviää ilman sanktioita ni helsingissä vaan samantien lukon rivimiehet kauheella vauhdilla telomaan vokoun ja lundell. kannattaakohan helsinkiin ottaa mailoja ollenkaan mukaan. sen pelin kyllä mielelläni näkisin :). mutta eiköhän lukko keskity enempi niihin välieriin ku nyrkkeilyyn. näyttäs olevan hifkillä aikamoinen tuska päällä kun ei kentällä pärjää.. yritetään sitten edes jotain jättää tästä kaudesta faneille mielee pistämällä ihan naurettavat showt pystyyn ku matsit on hävitty.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Viestin lähetti Make81


Ehdottomasti paras koskaan paikan päällä näkemäni jääkiekkomatsi.

Joo veikkan että tästä puhutaan vielä viidenkin vuoden päästä. Kukakohan puhuu viiden vuoden päästä esim. illan Ilves - Jokerit pelistä? Ja tosiaan siellä ei ketään tapettu ja mitään vakavaa ei muutenkaan käynyt. Harmittaa sikana etten ollut paikalla. Mua ei tappio enää hatuta yhtään. Ja tosiaan jos Lukko menee jatkoon, niin aivan upee juttu teille ja olette sen ansainneet. Mä lupaan huutaa teidän puolesta siinä tapauksessa sata lasissa jos tulette Jokereita vastaan. Mutta edelleen sarja on auki :)
 

Jeffrey

Jäsen
Viestin lähetti Playmaker

- Jäässä makaavan pelaajan lyöminen, ei todellakaan OK.

Nimenomaan... Jos tapellaan niin sitten tapellaan, mutta ollaan samalla herrasmiehiä... Esim. NHL:ssä taitapi olla semmonen "herrasmies" sääntö, että tappelu lopetetaan sillon kun toinen kaatuu... Tietysti ylilyöntejä tapahtuu, mutta yritetään pitää kiekko miesten lajina. Annetaan Poikien poikailla...
 

cherry

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko tuotteena.
Viestin lähetti Lukkoseppä
Hyvän lätkän ystävä, tarkoitin lähinnä viimeistä 20 sekuntia... se ei ollut hyvää lätkää kai kenenkään mielestä. Pena joka ei ensimmäistäkään luistimen piirtoa tänään jättänyt jäähän käskyttää tappelemaan koko kentän voimin... huh huh. Ymmärrän tappelun joka syntyy spontaanisti kentällä olleiden pelaajien kesken mutta en tälläistä.

Tässä syitä, miksi jääkiekon kulttuurierot ovat niin suuria vanhan ja uuden mantereen välillä. Joku voi sanoa, että moinen käytäntö ei ole oikein, mutta se kuuluu lajin luonteeseen. Old time hockey. Tällaista lätkän kuuluukin olla - ei tietenkään aina, muuten on moni asia pielessä. Voittamisen eteen tehdään, mitä tehdä pitää.

Hyvä lätkä jakaa mielipiteet. Hyvä lätkä on sitä, mikä viihdyttää ja aiheuttaa keskustelua. Kulttuuriministerien mielipiteet ei siinä paljon paina. eivätkä ihmisten, jotka asioista jälkikäteen päättävät kabineteissa.

Tästä joku nyt vetää johtopäätöksen, että se on lentävä veri, joka vetää katsomoon. Ei, ei todellakaan. Jääkiekko on maalintekopeli, johon nämä jutut kuuluvat.

Kaikkihan sen tietää, että tällaisia juttuja on ollut jo kauan aikaa sitten ja tulee olemaankin. Lienee vain shokeeraavaa, kun sitä sattuu kotikadun kaukalossa. Liian lähellä.

Turha suojelu ja hyssyttely lajin todellisesta luonteesta on naurettavaa. Nuoret saavat vääriä vaikutelmia ja esikuvia, joita ihailla. Kiekon luonne tulee esiin välillä näin. Sitten ihmetellään, miksi yleisöä ei kiinnosta. Nyt kiinnostaa, katsomot pullistelevat ja Jokereiden ja jopa Bluesinkin kaverit osallistuvat tähän. Miksikö, koska kiinnostaa. Lopettakaa se hyssyttely ja naurettavuudet, että näin ei saa toimia. Historiakin jo kertoo totuuden.

Tämä on playoff-kiekkoa, olkaa hyvä.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Viestin lähetti Lukkoseppä
Suora kysymys, tai tehdään vaikka äänestys.

Menikö Penalla överiksi??? Mielestäni meni, joo olen Lukkofani.

Vaikea sanoa menikö täysin överiksi. Kaikki tapahtumat kentällä case Toporowski - Petrell jälkeen eivät välttämättä olleet kirjoittamattomien sääntöjen hengen mukaisia, erityisesti jäässä makaavan pelaajan hakkaamisen jatkaminen ei kuulu näihin "sallittuihin" keinoihin.

Rolosonin tilanteesta en osaa sanoa mitään tarkkaa koska näin vain pätkän maikkarilta, periaate kuitenkin lienee se etteivät kenttäpelaajat lähde haastamaan maalivahtia (toki mielestäni puolustautua saa jos maalivahti tekee aloitteen).

Kaikkiaan ottelun loppu oli varsin mielenkiintoinen, alkaen Toporowskin ja Petrellin tapauksesta ja päätyen lopulta tähän tappeluun ja sen jälkimaininkeihin - kuin myös itse ottelun jälkimaininkeihin.

Olettaisin ettei liiga halua moisia tapahtumia nähdä jatkossa, joten en pitäisi ihmeenä vaikka Matikaiselle langetettaisi pieni toimitsijakielto (pari peliä korkeintaan), eli liigan johdon mielestä Matikaisella homma taisi mennä vähän överiksi.

Omasta puolestani en edelleenkään voi sanoa tarkkaan menikö homma överiksi, en aivan kaikkia puolia hyväksy vaikka ymmärrän täysin syyt miksi tähän (käskyttämiseen) ryhdyttiin - itsekin olisin kenties toiminut Matikaisen pallilla täysin samoin, tehnyt kaikkeni jota oman joukkueen mahdollisuudet jatkossa paranisivat*.

vlad.

edit: *
 

Chintiki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk
topon penalti

Viestin lähetti psychodad
Jos niin todellakin kävisi, maailmassa olisi suuren luokan virhe. Tapauksilla ei ole MITÄÄN yhteistä, ja rikkeiden ero on verrattavissa silkkihanskalla läpsäisyyn ja lapiolla takaraivoon iskemiseen.

Ei Topperi tuosta mitään lisärangaistusta voi saada...eri asia olisi jos hanska olisi poissa.

Todellakin!allekirjoitan tämän täysin. jos tilanteet katsoisi peräjälkeen videolta niin kummastakohan se OR olisi oikea ratkaisu? selästäpäin kädet ylhäällä tullut taklaus, jossa vastustaja lentää pää edellä laitaan vai hanska kädessä tehty huitaisu poskelle?
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Viestin lähetti Owen
Joo veikkan että tästä puhutaan vielä viidenkin vuoden päästä. Kukakohan puhuu viiden vuoden päästä esim. illan Ilves - Jokerit pelistä? Ja tosiaan siellä ei ketään tapettu ja mitään vakavaa ei muutenkaan käynyt. Harmittaa sikana etten ollut paikalla. Mua ei tappio enää hatuta yhtään.

Tähän on nyt valitettavasti tultu, jääkiekosta tapettu liigan toimesta suurin intensiteetti ja tunne, valmennus ei osaa jalostaa kuin yhdenlaista prototyyppiä ja persoonat eivät saa tilaa kasvaa. Siksihän täällä on mukava riehua mukana, kun täällä on sitä tunnetta. Ei mua kiinnosta katella mitään 0-1 matseja missä ei tapahdu mitään. Toki aina Kärppiä tulen kannattamaan, mutta suurimmat kiksit nykyaikana saa muualta (jos taitokiekkoa ja menestystä ei lasketa), ja niitäkin aivan liian harvoin. Kyllä jääkiekkossa pitää olla taklauksia, vääntöjä ja sitä, että otetaan miehestä mittaa. Kuten joku jo totesi, kukaan ei kuollut ja varmasti tästä seuraa suuria keskusteluja ja mukavia hetkiä jääkiekon parissa vastaisuudessakin. Toivottavasti.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Viestin lähetti cherry


Tämä on playoff-kiekkoa, olkaa hyvä.

Jep. Torstain IFK-Lukko on loppuunmyyty jo ajat sitten. Ja Urpo on tyytyväinen. Muut jengit ihmetelee miten sais yleisöä ja täällä itketään IFK:lle. Veikkaan ett jos ois hallissa tilaa, menisi 20 000 rikki kevyesti.

Hei kaikki itkijät: miettikää nyt vielä kerran että oliko tää kiva ilta vai ei. Mitään vakavaa ei tapahtunut, vain muutama pikku tappelu. Ja mitä se sai aikaan: media ja kaikki muutkin fanit aivan täpinöissä ja hallit tulee täyteen. Mitä hemmetin pahaa tossa oli???
 

cherry

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko tuotteena.
Viestin lähetti psychodad
Jos niin todellakin kävisi, maailmassa olisi suuren luokan virhe. Tapauksilla ei ole MITÄÄN yhteistä, ja rikkeiden ero on verrattavissa silkkihanskalla läpsäisyyn ja lapiolla takaraivoon iskemiseen.

Ja vasempaan yläkulmaan ei edes tarvitse katsoa, kun tietää, mitkä lasit päässä siellä rutistetaan omaa parasta osaamista.

Kerrassaan mahtavaa, Topper on sittenkin itsensä Torpan Poikien entinen takamies. Ruskeat vauhtiviivat takana, keltaista edessä.

Korostaisin sanaa "MITÄÄN".
 

Visions

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ideoita HIFK-faneille

Kun nyt kuitenkin menee selittelyksi jossain kohtaa, niin ajattelin tarjota parit ideat:

1. Roloson. (oltais voitettu mut kun teillä on roli. Ja tosi epäreilua että se saa vetää pesispurkuja)
2. Ruutu (oltais voitettu mut kun jakkelle annettiin pelikieltoa, eihän porkka edes kuollut)
3. Tuomarit. (aina hifkiä vastaan, aina.)
4. Rumpali (lukon kannattaja häiritsee meidän roolimalleja, esim Jere ja Jakke)
5. max 6 pelaajaa kentällä (tosi epäreilua kun ei saada laittaa enempää miehiä jäälle jotta vois teloa alivoimalla pelaavaa vastustajaa)
6. Ketsuppi. (olis voinu lisätä lennun nenään niin topo sais varmasti pelikieltoa, kuoleva joutsen-imitaatio ei riitä)
7. Aravirta (Pentti ei riitä, kohta haetaan tuohimaa ja Carl Brewer penkin taakse)
8. Yleisö (Raumalla yleisö ei kannusta tarpeeksi omia, meiltäkin menee fiilis)
9. OJ (kurpitsa millä on viikset, tarviiko sanoa enempää?)

Hassua muuten, että joukkue joka johtaa 3-1 ja on nollannut vastustajansa kahdesti kotona, ja vienyt kaksi vieraspeliä jatkoeriin, on edes sm-liigassa. Aika hyvin ne on tuurilla ja tuomaripelillä rimpuillu.

Ja vielä kehut, herra owen on kovasti kasvattanut kommenttiensa tasoa. Muilla stadi-spora-femu-miehillä se kummasti laskee vaan.
 

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Viestin lähetti Owen
Joo veikkan että tästä puhutaan vielä viidenkin vuoden päästä. Kukakohan puhuu viiden vuoden päästä esim. illan Ilves - Jokerit pelistä?
Ilmeisesti sinä ainakin. Sen verran hyvällä prosentilla viestisi koskee Jokereita. Tule ihmeessä sille varattuun ketjuun, jos noin paljon herättää tunteita.

Puskeeko soijaa?

PS. Olisko vähäks siistii jos vaikka Rudy Wöller tai Jertsu löisi viimeisen ottelun viimeisellä minuutilla viikatteella kaveria niskaan. Kyllä taas puhetta riittäisi. Old skool hospital-hockey, God I lo...
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Viestin lähetti cherry

Tämä on playoff-kiekkoa, olkaa hyvä.

Olen osittain samaa mieltä. Toki käskyttäminen tässä tilanteessa on jokseenkin ymmärrettävää. Kuten Toni Porkkakin totesi, jos he olisivat samassa tilanteessa, samoin olisivat saattaneet tehdä. Tässä mentiin tällä kerralla vain aika pahasti överiksi, koska tosiaan tuolla hakattiin kentän pinnassa äijää, ja myös maalivahti otettiin heti targetiksi.

Onneksi erotuomarilla oli sen verran pelisilmää, että tajusi mistä on kyse eikä lähtenyt ottelurangaistuksia jakelemaan.

Penalle vaikka 3 peliä toimitsijakieltoa, Järviselle 10 peliä ja 100 raipaniskua senaatintorilla....siinä minun mielestäni sopivat rangaistukset tästä episodista.

Mutta edelleen muistutan, että illan suurimmat häviäjät olivat ne helvetin juntit fanit, jotka yrittivät hakata punalipuillaan Toporowskia. Näille idiooteille panna joka halliin HETI.
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Pointsit naapuriin. Vittu sitä väriä liigaan! Samaan hengenvetoon pitää kylläkin todeta, että ei muuta kun Hietsuun terveiset, me tullaan kuukauden päästä! Kelit on meinaan paremmat.
 

molari

Jäsen
Tämä on tosiaan sarja, jossa tapahtuu ja jossa on fiilistä, siis oikeaa plaijari-peliä. Verrataanpa samaan aikaan pelattuja jääpallo-otteluita Oulussa ja Jaffalassa, hallit puolillaan väkeä, ei mitään intohímoa ja unohtuu viimeistään huomenna.

Maikkarin pellet voisi vähän olla "kuulolla" ja näyttää tätä sarjaa, varsinkin, kun se on jo nyt katkolla ja intensiteetti tosta tuskin laskee, päinvastoin.

HIFK on ilmetty jääkiekon Matti Nykänen hyvässä ja pahassa, ainut terveisiä perseestä ja etikettiin sopimaton temppu oli lähteä Rollon kimppuun kahden miehin voimin- aika raukkamaista, muuten ihan pelin henkeen kuuluva nujakointi ja henkisen tuntuman hakemista seuraavaan matsiin.

Ei tarvitse olla suuri ennustaja, että loppukättelystä tullee melko värikäs ja sarjan voittajalla on kova kiima päällä.
 

Bili

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, HIFK, Anaheim
Kuumaksi on mennyt HIFK-Lukko sarja!!

Toi tappelu oli ihan odotettavissa ton Toporowski-Petrell episodin jälkeen.. Mut yllättävän suuri siitä muodostui - NHL tyyliin, paitsi kaikkien olis pitäny luovuttaa hanskansa ja antaa palaa vaan! Se meni kyllä törkeäksi et kaks HIFKn pelaajaa meni Rolosonin päälle - sen olis pitäny tehdä vaan Lundell, miksei tehnyt? Pelikieltoja on varmasti luvassa puolin ja toisin..

Itse peli meni HIFKlta hyvin siihen asti ku Lundell hörppäs järkyttävästi kummatkin maalit.. Roloson on kuin seinä maalilla etenkin Lukon kotipeleissä ja osalta HIFKn hyökkääjien tehottomuutta.. Mut täytyy muistaa et Roloson tiputti toissa kaudella NHLssä lähes omalla panoksellaan Vancouverin ja Coloradon pleijareissa.. HIFKn maalivahdit on epäonnistunu aika pahasti ja hyökkääjien maalit puuttuu - siinä suurimmat syyt miksi Lukko johtaa sarjaa 3-1..

Tilanne vaikuttaa erittäin toivottomalta HIFKn kannalta ku 3 matsii pitäis voittaa putkeen.. Vokoun takas maaliin, kyl se palaa omalle tasolleen tai ainaki pelaa paremmin ku Lundell. Seuraava kotimatsi pitäs olla selvä homma HIFKlle mut suurin ongelma on vierailut Raumalla! 2 pelii ja ei maalia - käsittämätöntä!!

Nyt ollaan toinen jalka haudassa, mut sieltäkin voi nousta - äärimmäisen vaikeaa se tulee olemaan.. Mut täytyy muistaa että aina playoff sarjassa viimeisen naulan arkkuun lyönti on kaikista vaikeinta!!
 

Mad E

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Aksu
Tää on tätä brändi-touhua. Turpaan tuli ja sillassa ollaan oikein vimosen päälle ja silti homma menee melkein täydellisesti.

Hehe, erittäin hienosti sanottu.

Kyllä täytyy sanoa että ilman viime hetken tapahtumia ottaisi todella paljon pattin nykyinen tilanne. Isot rispektit Jätkille ja erityisesti Penalle. Vaikka tulikin takkiin tässä pelissä ei se välttämättä tarkoita vielä mitään, Lukko joutuu vielä ahtaalle tässä sarjassa. Kyllä siinä pelihuumori on koetuksella kun ei ikinä tiedä mitä vastustaja keksii seuraavaksi, ja viimeistään nyt on selvää että kaikkia mahdollisia ja mahdottomia keinoja tullaan käyttämään.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Viestin lähetti jupster
Hyvä lapsonen, olet täysin oikeassa. Neljä voittoahan käsittääkseni tarvitaan. Lukolla edessä ottelupalloja ihan kivasti. Ahh.

Juu, näin taisi se Ilves-porukkakin ajatella viime keväänä ja sitten kävi kuten kävi. Joten ottakaa se neljäs voitto ensin ja juhlikaa sitten.

Ahtaalla ollaan, mutta vielä hengissä. Oletin sarjan kääntyneen maanantain jatkoaika-voiton myötä, mutta ei näköjään näin käynyt vaan törmättiin muuriin nimeltä Roloson. Näistä meidän omista "muureista" ei sitten riitä paljon kerrottavaa juuri nyt, no torstaina on uusi päivä.

Penan käskytyksistä/käskyttämättä jättämisistä tuskin on live-materiaalia, joten tiedä sitten, mitä Muukkonen päättää tai jättää päättämättä. Juristihan se koulutukseltaan on, joten täysin suoralta kädeltä ns. musta tuntuu että käsky kävi-tyyppisiin selityksiin Muukkonen tuskin nojaa. Kyllä sieltä pitää löytyä pitävämpää näyttöä. Tästä lopun kahakasta vielä sen verran, että miettikääs muutamat Lukko-fanit oliko tarkoitus hakea vastustajan ykköskavereille seuraaviin otteluihin pelikieltoa vai teloa vastustajan ykköskaverit pois pelistä. Tässä on mielestäni aika suuri ero. Vaikka temppu olisi teidän mielestä kuinka likainen tahansa, niin en millään usko, että tarkoituksena on ollut teloa varta vasten ketään. Pena yrittää kaikin keinoin viedä Lukon keskittymisen johonkin muualle kuin kaukalon tapahtumiin. Se tuliko mitään käskyjä ja jos tuli, mitä pelaajat sitten kaukalossa tekivät, ovat kaksi täysin eri asiaa. Pelaajien osalta telomisyritykset yms. menevät Muukkoselle ja hän päättää jatkoseuraamuksista.

Henk. koht. en ymmärrä, miksi Lundell ei lähtenyt haastamaan vastapäätyyn Rolosonia vaan sinne laitettiin kenttäpelaajat, tätä kenttäpelaaja-veskari asetelmaa minä en ymmärrä. Ja tämähän suurimmassa osassa kirjoituksia näyttää olevan se "punainen vaate" kirjoittajille.

No torstaina jatketaan.
 

Hypnotised

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hyvä, kun edes jossain otteluparissa tapahtuu. Kärppien ja Tapparan tiistain peli oli täyttä muniinpuhaltelua. V*ttu ei minkäänlaista tunnetta pelissä. Tuntuu niin kuin katsoisi perusrunkkismatsia. Kyllähän näitä HIFK-Lukko matseja katsoisi paljon mieluummin, jos niitä näytettäisi. Tänään taas tiedossa maikkarilta kahvapaskaa ja muniinpuhaltelua ja torstaina Ilves-Jokerit. Hohhoijaa.
 

Dani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Suomi, Real Madrid, Espanja, Argentiina
ei ikinä tiedä mitä vastustaja keksii seuraavaksi, ja viimeistään nyt on selvää että kaikkia mahdollisia ja mahdottomia keinoja tullaan käyttämään.

Juu, ei tosiaan tiedä kuinka alas IFK vielä vajoaa valmentaja/toimitusjohtajan paniikin takia. Fyysinen peli on fyysistä peliä, tämä eilinen sen sijaan naurettavaa pelleilyä Lämäri elokuvasta. -_-
 

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Viestin lähetti Hypnotised
Tänään taas tiedossa maikkarilta kahvapaskaa ja muniinpuhaltelua ja torstaina Ilves-Jokerit. Hohhoijaa.

Tätä en kyllä minäkään hiffaa. Nyt kun on olemassa mtv3+ -palvelu, niin ei kun molemmilta kanavilta eri matsit kehiin ja kansa pääsee seuraamaan sitä mitä kiinnostaa tsiigata. Esim. torstaille kävisi hyvin normaali mtv3 -lähetys HIFK-Lukko ja plussalta Ilves-Jokerit.

Mutta eihän lätkää Maikkari nyt muutenkaan osaa promota. Ei siis mikään yllätys, että tämäkin menee näin.

Torstaina on takuuvarmasti väriä kaukalossa tässä otteluparissa. Eikun maikkari hereille ja palvelut tehokäyttöön! Kyllä te kaksi eri matsia pystytte hoitamaan.
 

Bialowas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turhautuneempi joukkue
Viestin lähetti Hypnotised
Hyvä, kun edes jossain otteluparissa tapahtuu. Kärppien ja Tapparan tiistain peli oli täyttä muniinpuhaltelua. V*ttu ei minkäänlaista tunnetta pelissä. Tuntuu niin kuin katsoisi perusrunkkismatsia. Kyllähän näitä HIFK-Lukko matseja katsoisi paljon mieluummin, jos niitä näytettäisi. Tänään taas tiedossa maikkarilta kahvapaskaa ja muniinpuhaltelua ja torstaina Ilves-Jokerit. Hohhoijaa.

Ei hokinaitti uskalla näyttää mitään tämänkaltaista. Jääkiekko on kokoperheen iloinen asia, jossa välillä voi tulla mustelma pohkeeseen jos kaveri lämppää siniviivalta koholla. Onhan se nyt vuosien saatossa nähty, että jos maalinedessä tökitään tjms. niin kamerat kääntyy jonnekkin makkarakiskan takana olevaan keräilykorttipisteeseen. Samaan aikaan Juti ja Mika antaa kommenttejaan siitä, miten kyseessä on "veljellinennahistelu". Hokinaitti on poliittisestikorrekti SM-liigan sylikoira. Hokinaitti näyttää vain "sellaista kivaa jääkiekkoa". Munattomuuden imago on saatu näiden parhaidenpaikkojen ja ylämummojen luvatussa maassa saatu pikkuhiljaa injektoitua kiinteäksi osaksi suomalaista jääkiekkokultturia.

Koska Hokinaitissa on esimerkiksi oikeasti analysoitu pelitapahtumia muutenkin kuin pintapuolisesti? ...saatika arvosteltu pelaajia ilman silkkihansikkaita? EI KOSKAAN...

Miten siis nyt yht'äkkiä alettaisiin näyttämään tämän hetken "viihdyttävintä" lätkääkään - varsinkaan kun ylilyöntien todennäköisyys on perheviihteen kannalta "valitettavan" suuri...
 

cherry

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko tuotteena.
Viestin lähetti mtmela
Ei Pena tyhmä ollut missään, nimessä sanoinhan että propsit tuosta Penalla, koska mies selvästi on tajunnut, että tämä joukkue ei Lukkoa rehellisin keinoin jääkiekkoa pelaamalla voita. Mies siis yrittää kaikkensa joukkueen eteen.

Eikös voitot ole 3-1 Lukolle. Tietääkseni jääkiekkoa on nyt pelattu näiden kahden hienon joukkueen välillä neljä matsia ja IFK on niistä yhden voittanut. Tuskinpa Fööni itsekään uskoi, että viimeisen 20 sekunnin aikana voitto enää irtoaa, vai mitä tarkoitit?Ei lopussa enää voitosta pelattu, mikä lienee täysin selvää kaikille.

Ja kyllä, Fööni porukoineen voi voittaa Lukon niillä sinun tarkoittamilla rehellisillä keinoilla. Mitä ne sitten ovatkin, on jokaisen omia mielipiteitä. Jääkiekkoahan siellä pelataan.


Tavoitehan oli mielestäni pelata Lukon ykköskenttä ulos seuraavasta pelistä ja pelata Roloson ulos seuraavasta pelistä/ koko sarjasta.

Tuskin oli ensisijainen tavoite. Eiköhän tässä jo pelattu seuraavaa peliä, ja sitä seuraavaa, ja sitä seuraavaa. Mentaalipuolen juttuja, näemmä.


Järvisen lyönnit laskettiin, varsinkin kun mies hakkasi maassa makaavaa pelaajaa (how gay is that?). Mitä tulee Rolosonin kilven iskuihin, kaksi IFK-miestä yritti teloa ilmeisesti teloa Rolosonin, nooh Saarinen teloi itsensä ja Roloson jatkaa. En usko, että tavoite täyttyi?

Järvinen hakkasi maassa makaavaa, kyllä, näin teki. Tuskin kuitenkaan yöuniaan tästä menettää. Kirjoittamattomiin sääntöihin tämä kuuluu, muuta oliko tämä ensimmäinen kerta, kun niitä rikotaan.

Mitä tulee Rolosoniin, niin kaveri on tunnettu kuumapäisyydestään ja ajoittain hermokontrollin puutteesta, joten näin ollen tartuttiin tällä kertaa tähän oljenkorteen. Ainoa miinus tulee siitä, että Lundell ei osallistunut tähän.


Ainut mitä suuresti ihmettelen miten Jan Lundell voidaan laittaa maaliin yhteen kauden tärkeimmistä peleistä. Niin, oli hieno runkosarja, voitti viime vuonna Ilves-sarjan, mutta ryssi Kärpät-sarjan. Ja aika monta edellistä sarjaa/ratkaisevaa peliä urallaan.

Ryssi Kärpät-sarjan? Näkemys tämäkin.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Viestin lähetti Analyytikko_
Juu, näin taisi se Ilves-porukkakin ajatella viime keväänä ja sitten kävi kuten kävi. Joten ottakaa se neljäs voitto ensin ja juhlikaa sitten.

Kyllä, oikeassa olet. Jos olet vaan aikaisempia kirjoituksiani Owenille seurannut, niin naljailuni menee lähinnä hänelle päin siitä, että Hifk voisi ottaa sen johdonkin ensin ottelusarjassa ennen kuin Owen on niin varma välieriin menosta. Owenin mukaan nääs Hifk tulee kävelemään Lukon yli jokatapauksessa. 4-0:sta se on vaan nyt muuttunut 4-3:een. ;)

Olen samaa mieltä, että sarjassa voi tapahtua MITÄ VAAN vielä. Enkä aio ennen tuuletella kuin voitto on todella varma. Lukolla on vaan nyt herkullinen tilanne katkaista sarja.
Hifkin tilanne taas ei näytä nyt hyvältä..kahdella onnettomalla kassarilla ei tee paskaakaan.

Uskoisin, että Lukon puolelta ei ylimielisyyteen sorruta. Niin pelaajien tai kannattajien. (Juu, poikkeuksia on aina).
 

Krypton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Olipa kiekkoilta Äijänsuon hornankattilassa! HIFK näytti aina toisen erän alkuun asti olevan selvästi Lukkoa edellä ja sillä oli useita vaarallisia maalipaikkoja. Sen jälkeen ottelu tasoittui ja kolmannessa erässä Lundellille sattui minuutin sisään pari hassia. Peli oli 2-0 Lukolle. HIFK otti vielä molken pois loppuhetkillä, mutta siitäkään ei ollut apua. Matikaisella ei ollut enää montaa pelikorttia jäljellä ja siksi ymmärrän osittain lopun hässäkän.

Ennen tätä Topo-Petrell tilannetta, joku punapaita pelasi hieman ronskisti kädet ylhäällä, ilmeisesti siis Petrell. Katselin, että jotain nokkapokkaa siellä herroilla taitaa olla ja mietin tuleekohan siitä mitään suurempaa. Sitten lävähti Topon oikea suora ja Lennu läsähti jäähän kuin löysä paska. Oliko se vaan niin helvetin kova isku kentän nuorinta pelaajaa nassuun, että sattui oikeasti vai oliko se Oscar-palkinnon arvoinen näyttelijän suoritus...Toporowskin kuumenemisen ymmärrän jos se johtui siitä kädet ylhäällä ajelusta. Rangaistus tilanteesta oli todella yllättävä, ottelurangaistus päähän kohdistuneesta taklauksesta?! Tuntuu oikeusmurhalta kun miettii, että edellisessä Rauman pelissä J.Ruutu sai törkeästä selkäänajosta (jossa loukkaantumisriski oli huomattavasti suurempi) ottelurangaistuksen. Topo osoitti äijämäisyyttä, jota Ruudusta ei ainakaan viimeksi löytynyt.

Seuraavan aloituksen jälkeen HIFK:n tusinamiehet aloittivat kunnon rähinän jäällä. Jos Lennu onnistui filmaamaan Lukon avainpelaajalle ottelurangaistuksen, niin onko seuraavassa vaihdossa järkeä menettää omasta joukkueesta kaveri OR:lle. Tai jos tilanne oli kosto Topon iskusta Petrelille niin ihmettelen, että se osoitettiin täysin muille pelaajille ja maalivahdille samaan aikaan kun Topper oli jo suihkun puolella. Varmaankin Penan tarkoitus oli saada Roloson mukaan tappeluun ja pois seuraavasta pelistä, mutta ei sitä ainakaan kahden kenttäpelaajan avulla olisi pitänyt yrittää, vaikutti alaarvoiselta tempulta. Eikös joukkotappeuissa yleensä maalivahdit ota mittaa toisistaan, eli Lundellin olis pitänyt ottaa kunnon spurtti maaliltaan (vai oliko sillä hetkellä vaihtoaitiossa) ja pyytää Roli mukaan tanssiin. Kyllä Roli hyvin puoliaan piti vaikka oli aluksi yksin kahden punapaidan kanssa. Torkki tuli sitten hätiin ja piti näitä "kovanaamoja" aisoissa. Toinen pikkuisista (Saarinen) tais loukatakin itsensä siinä rytäkässä. Ei mee vahvasti.

Häppölä sai tilanteesta ainoana OR:n kun hyökkäs heti alussa Pirneksen kimppuun. Pettinen näytti pystyasennossa takovan Järvistä pannuun, mutta miehet kaatuivat jäähän Turo The Man huomasi tilaisuutensa antaa takaisin tulleen. Gill taisteli ilmeisesti Kultasen ja Häppölän kanssa kun Pirneskin oli irrottautunut tästä porukasta ja repi Järvistä pois Pettisen kimpusta. Tuomareiden miettiessä jäähyjä alkoi hallissa kaikua ensin "Pentti"-huudot, sitten "Pentti on pelle" ja vähän ajan päästä "haista Pentti vittu". Mahtoi Pentti olla eri tunnelmissa nyt kuin viimeksi playoffseissa Raumalla voitettuaan pronssiottelun Lukossa -96. Väriä Pena toi kaukaloon loppuhetkillä, mutta meni osittain kyllä yli. Sarja on nyt Lukolle 3-1 ja paineet HIFK:lla kasvavat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös