Lukko - HIFK ti 22.3.2005

  • 91 962
  • 605
Tila
Viestiketju on suljettu.

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Viestin lähetti cherry
Mikä tämä tavoite selkeästi sitten mielestäsi oli? Millä tavalla siinä ei kunnolla onnistuttu? Eikö Pettiseltä tullut tarpeeksi verta? Eikö Järvisen lyöntejä laskettu? Oliko Rolosonin kilveniskut niitä puhtaita ja vain niistäkö sai pisteitä?

Oliko Matikainen "ihan tyhmä"?

Ei Pena tyhmä ollut missään, nimessä sanoinhan että propsit tuosta Penalla, koska mies selvästi on tajunnut, että tämä joukkue ei Lukkoa rehellisin keinoin jääkiekkoa pelaamalla voita. Mies siis yrittää kaikkensa joukkueen eteen. Lue allekirjoitukseni.

Tavoitehan oli mielestäni pelata Lukon ykköskenttä ulos seuraavasta pelistä ja pelata Roloson ulos seuraavasta pelistä/ koko sarjasta. Järvisen lyönnit laskettiin, varsinkin kun mies hakkasi maassa makaavaa pelaajaa (how gay is that?). Mitä tulee Rolosonin kilven iskuihin, kaksi IFK-miestä yritti teloa ilmeisesti teloa Rolosonin, nooh Saarinen teloi itsensä ja Roloson jatkaa. En usko, että tavoite täyttyi?

Ainut mitä suuresti ihmettelen miten Jan Lundell voidaan laittaa maaliin yhteen kauden tärkeimmistä peleistä. Niin, oli hieno runkosarja, voitti viime vuonna Ilves-sarjan, mutta ryssi Kärpät-sarjan. Ja aika monta edellistä sarjaa/ratkaisevaa peliä urallaan.
 

Xavier

Jäsen
Suosikkijoukkue
RL
Viestin lähetti Owen
Ja musitakaa että kun IFK saa tällaisen tappelun, se ei yleensä sen jälkeen häviä pelejä. Torstai on jo nyt loppuunmyyty ja kun se voitetaan, on taas ottelupallo IFK:lla raumalla (kotona meitä ei vikassa kaaduta). Ja kun tähän lisätään vielä Kiben tervehtyminen ja Pärän päseminen eroon maskista, en ole yhtään huolissani. Ja jätkillä vielä tuoeessa muistissa viime kevään nousu.

Tää oli jo illan huippu IFK ei ole pärjännyt kun Pärällä on ollut maski päässä..
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Old Time Hockey

Mielestäni pudotuspelihenkeen kuuluu vastustajan kovistelu, joten eipä tossa myllyssä mitään ihmeellistä ollut. Ainoa joka mokasi oli Rautakorpi pistämällä taitopelaajia kentälle lopussa. Katsojille viihdettä, joten asiameiniki!

Sen sijaan Petrelin filmaus oli naurettava. Yksi isku ja mies kuolee jäähän. Jos pelaa sikaa, niin on osattava varautua, että joku koittaa maksaa sen myös takaisin.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Jupsterin poika: älä nyt rupea hannaamaan. Ota ihan rauhallisesti, te johdatte 3-1. Ja jos te menette tästä jatkoon, te olette varmasti parempia. Et tule ikinä kuulemaan multa eriäviä mielipiteitä siinä tilanteessa. Ja kaiken kukkuraksi rupean kannustamaan saman tien Lukkoa. Lukossakin on väriä ja kunnolla, toisin kun näissä muissa.

Mutta, mutta tämä sarja ei ole ohi, kuten tiedät sen kommenteistasi päätellen itsekin...
 

Cracker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
sakkoja sakkoja suuria sakkoja ilolla annamme

Ihme menoa. Tuntuu, että joka matsin jälkeen ollaan huutamassa Muukkosta tai liigaa antamaan jommallekummalle osapuolelle Pelikieltoa, toimitsija kieltoa tai sakkoja. Onko tämä tosiaan pelin henki, että joka taklauksesta pitää tulla rangaistus tai pelikielto, tappelussa onkin jo sitten kyse jo useamman pelin sanktioista tai peräti käskyttämisestä.
 

pyy

Jäsen
Viestin lähetti Pärde
Monet ovat tästä puhelleet, mutta täysin ilman syytä. Mikään tai kukaan ei voine todistaa kyseessä olleen käskytys, ja käsittääkseni tämän maan oikeussuojaehdot pätevät jääkiekonkin parissa(=syytön, kunnes toisin todistetaan). Toki joku voisi väittää, että Penalle kuuluu antaa sanktioita, kun ei saanut pelaajiaan kuriin, mutta epäilen tämänkään pitävyyttä.
SM-Liiga saa antaa pelikieltoa vaikka väärän värisestä kravatista jos sitä huvittaa. Oikeusistuimet on asia erikseen, mutta tällä menolla päästään tässä kauden lämmetessä niihinkin tutustumaan. Jos kurinpitäjä tulee siiheen tulokseen, että Pena oli (osa)vastuussa niin on aivan varma asia että toimitsijakieltoa tulee. Veikkaan viisi ottelua. Veikkaan myös Toporovskille, Fagerstedille, Häppölälle ja Saarelalle paria ottelua, ja Järviselle pitkää huilia. Maassa makaavan mätkimisestä on ennenkin annettu monta kymmentä peliä.

Yleisesti ottaen, olen sitä mieltä että viime kädessä valmentaja on se joka vastaa joukkueen tekosista. Jos ei pysty pitämään jätkiä hanskassa, on ihan turha tulle itkemään, että kun meidän rumaa mutta rakasta kohdeltiin kaltoin.
 

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Banhammer
#12 seuraa varmaan senkin ottelun internetin kautta?

Que? Omalla paikallani istun ja välillä pompin pystyyn, kuten joka matsissa. Kaipaatko lämminhenkistä seuraa? Nyt ei aukea banaanipään lähentelyt.

Oliko jännä Ilvespeli? Kerro jollekin, jota kiinnostaa.
 

cherry

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko tuotteena.
Viestin lähetti Johto
Lennart Petrell sensijaan sai mitä tilasi eikä varmastikaan pysty pelaamaan ainakaan seuraavassa ottelussa, sillä sen verran pahasti näytti kentän nuorinta pelaajaa sattuvan. Ensin haetaan kädet ylhäällä taklauksia, sitten tipahdetaan yhden nyrkiniskun voimasta 10 minuutiksi jään pintaan ja lopuksi talutetaan kentältä pois. Uusi Jarkko Ruutu on syntynyt?

Kädet ylhäällä taklauksia? Etkö kestä taklausten katsomista, jos oma kaveri kaatuu? No kyllähän sen voi ymmärtää, onhan Petrell vasta niin nuori, että sen luulisikin horjuttavan kasettia, kun kolahtaa. Eikös Raumallakin ollut tuomari paikalla, hänhän sen näkee, mennäänkö kädet ylhäällä vai ei. Topperi ainakin taisi tulla, vaikka vauhtia ei ollutkaan. Suckerpunch. Ehkä Topper seuraavaksi miettii, milloin kannattaa näin tehdä. Nyt on aikaa.

Uutta Jarkko Ruutuakin tarvitaan, jos sitä meinasit, että tässä olisi tarjolla moinen. Taitava ja iholle pyrkivä.
 

J-Ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Vesuri
Jukalla on joukkueineen vielä otteluita jäljellä ottelusarjan jälkeen, toisin kuin HIFKillä. Lukko haluaa kohdata seuraavan vastustajan ilman typerien orsmojen kanssa hommattuja kymppejä. IFK ei tällä hetkellä kunnioita pätkääkään vastustajaa tai lajia nimeltä jääkiekko ja sen kirjoitettuja tai kirjoittamattomia sääntöjä.
Joko IFK on hävinnyt tämän sarjan? Pelataan nyt ne loput pelit ja katellaan vasta sitten.
Onneksi kentällä on tuomari joka laittaa IFKn kunnioittamaan kirjoitettuja sääntöjä. Kirjoittamattomia varten on vastustajan nyrkkimiehet.
Ja se Topon isku oli malliesimerkki vastustajan kunniottamisesta?
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Re: Old Time Hockey

Viestin lähetti Alex
Mielestäni pudotuspelihenkeen kuuluu vastustajan kovistelu, joten eipä tossa myllyssä mitään ihmeellistä ollut. Ainoa joka mokasi oli Rautakorpi pistämällä taitopelaajia kentälle lopussa. Katsojille viihdettä, joten asiameiniki!

Sen sijaan Petrelin filmaus oli naurettava. Yksi isku ja mies kuolee jäähän. Jos pelaa sikaa, niin on osattava varautua, että joku koittaa maksaa sen myös takaisin.

Puhut asiaa. Ainoa virhe sun jutussasi on, ettei Lennu pelannut sikaa. Sehän on jo todistettu peliä netin/radion kautta seuranneiden toimesta. :-D
 

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Viestin lähetti Owen
Niin ja onnea Jokereille mestaruudesta. Ikävä kyllä se ei kiinnosta juuri ketään.
Sniff, meitä kiinnostaa ihan vitusti paljon teitä kiinnostaa.

Kyllä, haluaisin nähdä Jokerien peleissä tappeluja ja ylilyöntejä, mutta haluan nähdä myös maaleja. Tänään näin niitä seitsemän, kuinka monta te näitte? Se, että haluan nähdä tappeluja ei tarkoita sitä, että haluan nähdä Jan Latvalan (vrt. Turo Järvinen, pelaaja jota kukaan ei muuten huomaa) hakkaamassa jäässä makaavaa vastustajaa. Kaikki muu tänään näkemäni IFK:n toiminta oli sellaista, jota haluankin nähdä:

- Maalivahdin "ajelu", OK.
- Koko kentällisen käskyttäminen tappelemaan, erittäin OK!
- Jäässä makaavan pelaajan lyöminen, ei todellakaan OK.

Ja lopettakaa nyt se toimitsijakiellosta puhuminen. Jos selkeätä käskytystä ei ole nauhalla, niin tuomio ei ole mitenkään mahdollinen. Eikä mielestäni mitään tuomiota tulisikaan antaa. Ei se Penan vika ole, että käskyttämänsä tytöt eivät tajua tappeluetiketistä vitun vertaa.

Onnea Lukolle jatkopaikasta, tulette olemaan vielä paha vastustaja kenelle vaan.
 

Aksu

Jäsen
Viestin lähetti Playmaker
Ei se Penan vika ole, että käskyttämänsä tytöt eivät tajua tappeluetiketistä vitun vertaa.

Niin, se vaan hankki ne, mutta tuskin pahimmissa painajaisissakaan uskoi valmentavansa niitä. Kova kohtalo.

Edit: Tappelut on jees ja Hifkin pelityylissä ja meiningissä on paljon jääkiekon hienoimpia elementtejä edustettuna, mutta seuran fanilaumaa (ei tietenkää jokaista) en jatkoajassa aina ymmärrä. Oman porukan virheitä ei myönnetä kirveelläkään vaan lähdetään jauhamaan paskaa asian ympärillä kierrellen ja kaarrellen. Selkeä pyrkimys hakea joku helvetin epätoivoinen pistevoitto. No, ehkä se helpottaa. Aina ei kaikkea voi selittää parhain päin vaikka sitä moni teistä tuntuu pelistä toiseen yrittävän ja ainakin itselleen uskottelevan.
 
Viimeksi muokattu:

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Viestin lähetti cherry
Kädet ylhäällä taklauksia? Etkö kestä taklausten katsomista, jos oma kaveri kaatuu?

Ei ne omat mitään kaatuneet. Kyynärpäät edellä se Lennu kyllä ajeli.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Kello kohta 0:30 ja täysi rähinä päällä tässä ketjussa. Muissa taitaa olla aika hiljaista :)

Hyvä Lukko, hyvä IFK! Te esitätte jotain muutakin kuin tylsää peruuttelua! Mun arvostus Lukkoa kohtaan kasvaa koko ajan lisää ja lisää. Se jengi ei todellakaan ole mikään väritön ja hajuton. Se aantaa aina samalla mitalla takas ja kaiken kukkuraksi se johtaa sarjaa 3-1. Rautakorvelle ainakin täältä tulee taputukset. Ainut pikku virhe oli tänään laittaa lopussa kentälle ykkönen.

Onhan Muukkosellakin duunia :) Veikkaan että sieltä napsahtaa ja paljon pelikieltoja. Häppölä saa ison pannan ja Topo saa kaksi peliä. Lisäksi ainakin yhdet muut tappelijat saavat vielä lisärangaistuksia.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Viestin lähetti Owen
Jupsterin poika: älä nyt rupea hannaamaan. Ota ihan rauhallisesti, te johdatte 3-1. Ja jos te menette tästä jatkoon, te olette varmasti parempia. Et tule ikinä kuulemaan multa eriäviä mielipiteitä siinä tilanteessa. Ja kaiken kukkuraksi rupean kannustamaan saman tien Lukkoa. Lukossakin on väriä ja kunnolla, toisin kun näissä muissa.

Mutta, mutta tämä sarja ei ole ohi, kuten tiedät sen kommenteistasi päätellen itsekin...

Hyvä lapsonen, olet täysin oikeassa. Neljä voittoahan käsittääkseni tarvitaan. Lukolla edessä ottelupalloja ihan kivasti. Ahh.
 

Haie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti mtmela

Ainut mitä suuresti ihmettelen miten Jan Lundell voidaan laittaa maaliin yhteen kauden tärkeimmistä peleistä...
Koska Pena on niin Äijä. Eilen 2 torjuntaa ja Pena väittää silmät kiiluen, että pelivuoro oli jo aikaisemmin päätetty. Todellista pelisilmää.
Lisäksi Pena lähettää kentän nuorimman jätkän ottamaan turpaan ÄIJÄltä. Todellista pelisilmää.
 

Miles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jokerit ja vielä kerran Jokerit
Mites se Tuohimaa sanos? "Meilla ei kertakaikkiaan ole varaa hävitä mestaruutta" Tosta saa jokainen päätellä omat johtopäätöksensä. Todennäköisesti kohta nähdään mitä se konkreettisesti tarkoittaa. Taitaa taas olla nuorennusleikkaus edessä. Toivottavasti tällä kertaa on parempi tuuri. Edelliset olivatkin pelkkiä ajokoiria.
 

Bialowas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turhautuneempi joukkue
WOO!

Olihan toi nyt ihan helmi! Elkää ottako sitä niin vakavasti... Koko vuosi ollaan puhuttu, ettei liigassa ole riittävästi väriä...

Loppuhetkillä toiminta oli varsin reipasta. Ihmeellistä kyllä, että HIFK lähetti noutajinaan kentälle takarivin vaikuttajansa. Olisihan se ollut röyheämpää nähdä "suomen kovimmat kundit" kehissä silloin kun alkoi tapahtumaan. Paskaako ne niitä seuraavaan peliin säästelee. Ei ne kuitenkaan maalia tee.

Ainoo mitä en ymmärrä on, että IFK itse puhuu aina ylväästi old time hockeyn puolesta... ja lähtee itse kahden miehen voimin vastustajan maalivahdin perään... arvot? missä? TOISAALTA tilanteenhan voi kääntää niinkin, että nyt on pallo Tukka-Jukalla. :D ...veikkaanpa vaan että "käsiase" laukeaisi raumalaisilla omaan taskuun. Pena sentään osaa kaivaa pyssyt esille, silloin kun on niiden aika...

Tukka-Jukan asiallisuus ja "oikeintekemisenkulttuuri" vie värin liigasta! :D ...me halutaan se vanha kunnon pyromaani takasin...

Olisipas Pena laittanut vielä hörppy-Lundelin ottamaan pataansakin. :) ...olisi Jannen ilta ollut täydellinen...
 

jh34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, KaMa
Itse olen kovan fyysisen pelin kannattaja.Tappelutkin kuuluu kiekkoon. Tämä HIFK:n lopputempaus ei ole kuitenkaan kyllä millään tavalla hyväksyttävissä. Matikaisen arvostus meni itsellä pohjalukemiin. Mies on ilmeisesti niin kovien paineiden alla, että lähtee johtamaan joukkuettaan tuollaiseen iditiosmiin. Ja sitten ei vielä uskalla tulla pelin jälkeen lehdistötilaisuuteen selittelemään.

Täytyy toivottaa teille raumalaiset tsemppiä. Laittakaa nuo stadin pellet, joilta pelin säännöt ovat näköjään pahasti hukassa, kesälomalle. Näin tulee Penalle ja kumppaneille urheilullisen katastrofin lisäksi vielä ilmeisesti taloudellisetkin tappiot. Ja täytyy sanoa, että ei kyllä säälitä yhtään.
 

Xavier

Jäsen
Suosikkijoukkue
RL
Viestin lähetti Owen

Onhan Muukkosellakin duunia :) Veikkaan että sieltä napsahtaa ja paljon pelikieltoja. Häppölä saa ison pannan ja Topo saa kaksi peliä. Lisäksi ainakin yhdet muut tappelijat saavat vielä lisärangaistuksia.

Topolle yhdestä hanskat kädessä iskusta lisää pelikieltoa??
Onko jollain valtaa antaa muille lisää pelikieltoa, koska nyt tuli vain pelirangaistus?
 

pyy

Jäsen
Viestin lähetti Aksu
Niin, se vaan hankki ne, mutta tuskin pahimmissa painajaisissakaan uskoi valmentavansa niitä. Kova kohtalo.
Nyt mä tajuan, eihän sitä aikuinen mies jaksa tuollaisia valmentaa; ajetteli ottaa Muukkoselta Pekkaset samallla kun lyhentää penkkiä.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti cherry
Kädet ylhäällä taklauksia? Etkö kestä taklausten katsomista, jos oma kaveri kaatuu? No kyllähän sen voi ymmärtää, onhan Petrell vasta niin nuori, että sen luulisikin horjuttavan kasettia, kun kolahtaa. Eikös Raumallakin ollut tuomari paikalla, hänhän sen näkee, mennäänkö kädet ylhäällä vai ei. Topperi ainakin taisi tulla, vaikka vauhtia ei ollutkaan. Suckerpunch. Ehkä Topper seuraavaksi miettii, milloin kannattaa näin tehdä. Nyt on aikaa.

Uutta Jarkko Ruutuakin tarvitaan, jos sitä meinasit, että tässä olisi tarjolla moinen. Taitava ja iholle pyrkivä.

Putosin:) Itse pidän kovien ja puhtaiden niittien katsomisesta, vaikka ne osuisivatkin oman joukkueen pelaajiin. Hyvänä esimerkkinä tänään Karalahden esittämä pommi, jonka seurauksena joku Lukkolainen jäi keräilemään kamppeitaan. Kun Jarkko Ruutu taklasi törkesti Toni Porkkaa perjantaina ja Porkka loukkaantui tilanteessa, niin täällä vaadittiin että Porkka ei mitenkään voi pelata seuraavassa ottelussa koska jäi jäälle niin pitkäksi aikaa makaamaan. Porkka ei myöskään pelannut tuossa seuraavassa ottelussa, joten tuskinpa Petrellkään pystyy pelaamaan torstaina, koska näytti sen verran pahasti naamaan sattuvan.

Sen verran on vielä pakko mainita, että olemme kaverin kanssa useaan otteeseen kehuneet Petrellin suorituksia näissä Rauman otteluissa, mutta tuo lopun episodi laski pojan pisteitä todella paljon.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Viestin lähetti Xavier
Topolle yhdestä hanskat kädessä iskusta lisää pelikieltoa??
Onko jollain valtaa antaa muille lisää pelikieltoa, koska nyt tuli vain pelirangaistus?

On. Koko sopasta lähti nauha ja pelirangaistukset tsekataan uudestaan. aivan saletisti tule muitakin pelikieltoja kuin Häppölälle ja Topolle.

Ja jos toi Jakke sai siitä kaksi ottelua, saa Topokin ihan varmasti vähintään ne kaksi. Lyödäänkö vetoa?
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Viestin lähetti Johto


Sen verran on vielä pakko mainita, että olemme kaverin kanssa useaan otteeseen kehuneet Petrellin suorituksia näissä Rauman otteluissa, mutta tuo lopun episodi laski pojan pisteitä todella paljon.

Olet oikeassa. Filmaus ei kuulu tähän lajiin. Tosin Lennu on vielä poika ja halusi napata Topolle pelikiellon ja ei ehkä halunnut saada pahemmin turpaan :) Topo on äijä!
 

Make81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, St. Louis Blues
Viestin lähetti Owen
Kello kohta 0:30 ja täysi rähinä päällä tässä ketjussa. Muissa taitaa olla aika hiljaista :)

Totta. Kyllä peleissä pitää väriä olla... Tällä tavalla saadaan yleisö kiinnostumaan ja media liikkeelle (tai toisinpäin :)... ja jos siinä nyt sitten parilta jätkältä silmäkulma aukeaa, niin vitutko siitä. Eihän tuossa kuitenkaan ketään tapettu.

Ehdottomasti paras koskaan paikan päällä näkemäni jääkiekkomatsi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös