Lukko - HIFK, 011103 Rauma

  • 11 334
  • 87

HotShot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jollain ilmeellä täytyisi kaksi pistettä hakea. Muuten vaihtuu kakkostila useamman pykälän alaspäin pelien mennessä ristiin.
Toivotaan, että ketjujen sekoitus toisi piristystä maalin tekoon ja
useampi ketju onnistuisi. Puolustukseen tulee myöskin muutoksia, joten toivottavasti sekin toimii herätteenä. Dave aloittaa varmaankin maalilla.

Siitä lähdetään, että kaksi pistettä haetaan ja ollaan vähintään toisella sijalla, kun tauko alkaa...
 

kyllvaan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool, EA-Sports, Perttulan Riento RY
Viestin lähetti redcougar

Ykkönen on rikottu, toivottavasti se tuo jotain tulosta. Itse olisin tehnyt sen toisinpäin, eli Kuhta kakkoseen.

Toisaalta Pärä voi yksinään nostaa ketjun tasoa omalla loistavalla pelillään. Kuhta ei mielestäni siihen tällä hetkellä pysty.
Ts. Pärä nykykunnolla pystyy nostamaan minkä ketjun tasoa hyvänsä, ja missä tahansa joukkueessa...
 

Tatzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti kyllvaan
Toisaalta Pärä voi yksinään nostaa ketjun tasoa omalla loistavalla pelillään. Kuhta ei mielestäni siihen tällä hetkellä pysty.
Ts. Pärä nykykunnolla pystyy nostamaan minkä ketjun tasoa hyvänsä, ja missä tahansa joukkueessa...

Aivan Pärssinen pystyy omalla panoksellaan nostamaan ketjun suoritustasoa, Kuhta taasen on enemmän riippuvainen ketju kavereista. Kakkosessa mättää eniten Hirso, mistä pirusta saisimme sen kakkos centterin?
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukko tänään (teksti-tv:n mukaan):

Jokela (Vehanen)

Torkki-Hancock-Saarela; Hämäläinen-Porkka
Viinanen-Tähtinen-Murphy; Niskala-Purontakanen
Normio-Piekkola-Siivonen; Harikkala-Kesä
Koivisto-Kauvosaari-Hagelberg; Heikkinen-Vidman (13. hyökkääjä)

Eli eipä tuohon ainakaan ole mitään suuria muutoksia tehty, toisin kuin Lukon virallinen sivu antaa ymmärtää. Kaksi kokeneinta pakkia on pistetty pariksi, Heikkinen pudotettu 7. pakiksi ja Siivonen nostettu kolmosketjun laitaan. Toivottavasti tehoaa.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
No niin, eka erä on takana, 0-0 edelleen. Selostajan (Uotilan) mukaan tuomari viheltee aika kevyesti (mutta linjakkaasti) jäähyjä, josta Lukko jopa sai sen 5-3:n. Mikäli kuulin oikein, Ara kierrättää Pärää ja siis muitakin kokoonpanoja aika railakkaasti. Nelosketju pelannut (edelleen, kuuleman perusteella) hyvin, toivottavasti saavat pojat itselleen maaleja.

Meillä ylivoima yskii, ei kiva.
 
Suosikkijoukkue
Hifk,Toronto Maple Leafs!
Ja Kimi tekee 1-0 pärssinen taisteli esityön hienosti vaikkei saanut syöttöpistettä!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Vopille ja Eepille vielä tokan erän loppuun yhtäaikaiset jäähyt, oliskohan Roman käynyt kopauttamassa Eepiä hieman koukun tms. jälkeen... Toivottavasti IFK:n puolustuspaketti pysyy läjässä matsin loppuun asti ja lisäksi joku kävisi vielä toisessa päässä tuikkaamassa maalin tai pari. Lukko tulee varmaankin perkeleen kovaa vikaan erään takaa-ajoasemasta.

Tsemiä IFK!
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ironisesti sitten mentiin kuitenkin vielä katastrofiviikon päätteeksi liigakärkeen. Ässät voi toki vielä huomenna mennä ohi, mutta ovat kuitenkin silloin pelanneet matsin enemmän.

Tuskin tuo peli kovin hääppöinen oli, mutta pelasipa Dave ainakin hieman erilaisen pelin kuin toissapäivänä. Nyt kun Pärä ja Jere vielä selviäisivät itäblokin taitopelaajien mailataituruusviidakosta paikat ehjinä, olisi taas hyvä jatkaa tauon jälkeen.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
No niin, voittohan sieltä Raumalta sitten tuli! Ian hyvä sinänsä, että päästään suht mukavin mielin tauolle.

Tästäkin huolimatta on selvää, että muutoksia pitää tulla. Peli oli kaiketi kahden huonon joukkueen uskomatonta sähellystä ja pelin ratkaisi IFK:n primus motor Pärä alustamalla Hirson maalin. Mitä tämä sitten kertoo, kun ykkönen oli hukassa kun Pärä oli poissa..

Paikalla olleilta odottelen kommenttia Lambergin pelistä sekä tietty meidän jannujen (ex-junnut) sähellyksestä á la Häppölä&co.

Ainakin tauko tulee sopivasti, toivottavasti 11.11 luistelee kotikaukaloon ihan erinäköinen IFK.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Paluu sarjakärkeen on tapahtunut. Mitä ilmeisimmin erittäin nöyrällä vieraspelaamisella ja onneksi Davekin onnistui pitämään nollan tuon toissapäiväisen mansen katastrofin jälkeen. Toivottavasti IFK ei sentään ole kahvannut Äijänsuolla...

Huominen HN-lähetys ei muutoin kiinnosta, paitsi että Ässät menisi SaiPa-voitolla IFK:n ohi sarjan ykköseksi, joten toivotaanpa SaiPa:n niistävän porilaisten nenut huomenna ja korjaavan potin.

Toinen, tärkeämpi toive olisi se, ettei kukaan meitin pelureista loukkaantuisi maansa edustustehtävissä. Maajoukkuetauolle mars.

Edit: Moto, muista toki, että myös Harkins, Vopat ja Benysek pelaavat maajoukkueessa liigan ollessa tauolla, eli pahimman skenaarion toteutuessa IFK:lta lähtisi viisi avainpelaajaa sairastuvalle.
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jes, voittohan Raumalta tuli. Miten käynee Lehkosen? Dave on näköjään saanut koottua itsensä hyvin Tampere-katastrofin jälkeen, hyvä! Onpas muuten vähämaalinen kierros tänään.
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Ja näin Kim Hirschovits ratkaisi jälleen osaamisellaan ottelun HIFK:n voitoksi. On se kone, on se äijä!

BÄNG BÄNG HIRSCHOVITS BÄNG BÄNG *clap clap*!

Olisi kyllä tehnyt mieli olla paikan päällä, mutta omat kiekkokuviot sotkivat tuon haaveen =( tunnen itseni petturiksi, en ole oikea kimifani :'(
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Jess! 0-1. Statsille nollapeli 34 torjunnalla! Ei huono... Nyt vaa lepoa ja kuviot kuntoo tauon aikana! Saas nähdä tuleeko joku uus jannu... Ainakaa maaleil ei tänää mässäilty, joten pinnoja tekevä mies kyl kelpais... Toisaalta on iha sama voittaako 1 vai 100 maalil, kunhan voittaa! =)) Sarjataulukkoa kelpaa taas kattoo.. ; ) Huomenna saattaa kyl kauden yllättäjä Ässät olla piikkipaikal... Tsuph! Klunk, klunk... ; ) Moips!
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
Nyt sitten odotamme vapauttavaa tietoa Santalalta. Kenkääkenkääkenkää Ikalle ja vähän äkkiä ei tosta hommasta tule jumalauta yhtään mitään. Toivottavasti Santalakin sen tajuaa.

Peliä en kommentoi kun en nähnyt enkä kuullut, mutta joka tapauksessa Ismo vaihtoon valmentaja on tulosvastuullinen ainakin muualla. Jyrki ole mies ja näytä, että meilläkin on näin.

Ismo sinä olet kierroksen heikoinlenkki hyvästi
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
No käyhän se näinkin! Eli pinnat vieraista, himassa rämmitään. Kevätkaudella voisi kääntää toisinkin päin, jooko?

Eka erän alussa ketjujen uudelleenrukkaus oli pelkkä silmänkääntötemppu, Vopat heitti vain yhden vaihdon ykkösessä. Tokasta lähtien (?) pelattiin sitten uusilla ykkösillä ja kakkosilla ja maalin tekikin kakkonen. Tjaah. Kokeilu jatkunee?

Silminnäkijähavaintojen mukaan tiukkaa ja molemmat veskarit hyviä. Lisäksi paikalla nähty eräs isonenäinen ex-liigavalmentaja kenties uutta duunia katsastamassa?
 

Walton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Viestin lähetti Siirappi
Nyt sitten odotamme vapauttavaa tietoa Santalalta. Kenkääkenkääkenkää Ikalle ja vähän äkkiä ei tosta hommasta tule jumalauta yhtään mitään. Toivottavasti Santalakin sen tajuaa.
Jalonen näytti istuvan Santalan kanssa aitiossa pelin ajan. Tästä voisi tietenkin vetää riemullisia johtopäätöksiä...
 

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Loistavaa Ismo, loistavaa!!! Kaiken kruunasi hienot kommentit pelin jälkeen... "Hyvin taisteltiin ja oli hieno kiekkoilta", joopajoo...

Kiitos Ismo, olet heikoin lenkki, HYVÄSTI!
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jalonen tosiaan oli aitiossa ja muutamat tiesivät kertoa et sopimus julkistetaan maanantaina.

0-1-tulos oli "sopiva" loppu Ikan aikakaudelle.
 

Mato

Jäsen
Suosikkijoukkue
RTK
Jalonen...

on uusi valmentaja...eipä tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa,neljätuhatta ihmistä ihmeteli ja IFK vei pisteet eikä lukko edes yrittänyt voittaa,oli sen verran alistuneen oloista touhua että huhhuh...
 

-SpaceRat-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kerrankin näin.

Harmittaa vielä entistä enemmän etten päässyt matsia katsomaan,
kun vasta nyt palasin tampere -matkalta :(

Mutta 0-1, hyvä että näin joskus.
Kun yleensä noita niukkoja tappioita on saanut kokea,
esim. parin vuoden takainen tv-matsi nimenomaan raumalta.

Plussaa
+Nollapeli
+Hirso maalasi
+Palautuminen edellisestä matsista
+Sarjajohto takaisin

Nyt voi korkata yhden KOFFin. Hienoa.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ystävämme Johanneksen sanat äskeisestä puhelinkeskustelusta:
"Lehkonen näytti siltä lehdistötilaisuudessa, että on helvetin kusiset paikat!" Johannes & Brewer & co. olivat ponganneet Koojiin viereisestä aitiosta Santalan vieresetä sekä KooJii oli pitänyt puhetta VIP:ssä siihen sävyyn, ettei ole vaikea arvailla Lukon uutta koutsia!
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
IFK pelasi nimenomaan noyrasti ja sikali ansaitsi voiton. Kolmannessa erassa HIFK puolusti helvetin karsivallisesti ja peruutteli, mailan vapina taisi olla kova siellakin. Stathosin torjunnat ovat varmasti kolminkertaiset milta se katsomoon naytti. Vaarallisia vetoja max 2. Hirschovitsin maali tuli kaamean maalinedussahlayksen jalkeen joten siksi ei syottajaa, Parssinen oli ilmiomainen ja samanlaista luistelua ja loppuun saakka yrittamista harvoin nakee. Lapiajosta olisi melkein ansainnut tehda maalin, Jokela kuitenkin peitti hienosti.

Lukko.. jaa-a. Itsetunto 0 ja lopputsemppi pakonomaista viimeisten minuuttien naennaista yrittamista. Hallittuja hyokkayskuvioita ei juuri nahty.

HIFK katsomo piti hyvin metelia ja muutenkin hemmetin hieno se huiviviidakko siella E-katsomossa. Teki mieli melkein hypata teidan fanibussiin ja Helsinkiin jotta saisi paremman fiiliksen.

Kauan katseli Toivola muuten Aran kaksi eraa kestanytta vaihtopelleilya, pitaisi muistaa kumpi on kotijoukkue vaikka hifkia katsomossa huudetaankin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös