Lukko - Ässät to 17.11.2005

  • 8 646
  • 57
Tila
Viestiketju on suljettu.

TiDo28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko,Toronto Maple Leafs
Näkyikö harjoittelu?

Kun oikein lehdessä kehuttiin,että tauolla on nyt harjoiteltu noita yv-kuvioita niin täytyihän siihen uskoa.Ässät olivat rahtusen verran paremmin harjoitelleet yv-kuvioitaan ja veivät siten pisteet mennessään.Lukko näemmä laukonut laukomisen ilosta?Olikos kesken ottelun ketjuissa miehistön vaihdoksia?Ei kuulema edelleenkään Tolvasella ole tietoa miten tilanne saadaan parannettua,ramonan perusteella.Luottavaisesti vaan eteenpäin,kohti uusia tuulia toivottavasti.
 

Lexa

Jäsen
Jaahs eli toisen kerran kotona Ässiltä kuokkaan. Ja mikä parasta molemmilla kerroilla joukkue on jäänyt nollille. Jäähyjä "normaali-pelin" verran eli 11X2min ja 1X10min Lukolle ja 15X2min ja 2X10min Ässille.

Jos laskin oikein noista jäähyistä, niin Lukko pelasi ylivoimaa melkein 17 peliminuuttia.

5. peräkkäinen tappio kotona. Jotain muutoksia on tultava: uusia miehiä vaihtoaitioon tai sen taakse.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Karua faktaa: Lukolle viides peräkkäinen kotitappio. Lukolla on Ässiä vastaan takana kahdeksan erää ilman tehtyjä maaleja tällä kaudella. Raumalaisjoukkueen ylivoimapelaaminen on täysin perseestä. Ja mikä helvetti siinä on, että kun Lankku ei ole vieläkään oppinut voittamaan näitä Satakunnan derbyjä..?

Oli ilmeisesti sakemanni päätuomari aikalailla pihalla. Mutta olisi sitä jumaliste Lukko voinut edes kerran hyödyntää nuo lukuisat Ässien jäähyt. Vai että maaottelutauolla treenattu yv-kuviota.. ja kissan vitut!

Onneksi ei tarvinnut olla paikanpäällä todistamassa, kun Lukko puhalteli muniinsa. Kiva kuulla mitä monsieur Tolvanen kommentoi. "Me ei pelattu niinkuin me oltaisiin haluttu pelata". Tuollaisia lausuntoja en halua enää kuulla.
 

dändi

Jäsen
kiitos ässät!

kiitoksia pata jälleen kerran näistä kullanarvoisista pisteistä. tasapelikään ei ilmeisesti olisi ollut suuri vääryys, mitä noihin torjuntoihin (43!) tulee, joten erityisen suuri kiitos riksmanille. oli myös hyvä, että peltsi sai viimein sisään, sillä niin paljon paskaa on viime aikoina hänen niskaansa lauottu..tästä on joka tapauksessa hyvä lähteä lauantaiseen ilves-jahtiin.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
The Rock kirjoitti:
Jälleen kerran pisteautomaatilta todella helpot pisteet ja Länsirannikon valtikka entistä tukevammin Ässien hallussa.

Fick Dich!


Ei. Pakko nyt vaan niellä. Ei sitä sylkeäkään saa.
 
Ei vittu mitä paskaa, ei tää voi olla näin vaikeeta.

Kuka vittu tekee meidän maalit? Hyökkäjät aivan jäässä, Lammasaarta ja Toporowskia lukuunottamatta.
Ja miksi vitussa yv:llä ei voi toimittaa sitä saatanan kiekkoa maalille, ja jos sitä YV:tä on harjoiteltu, niin miksi vitussa se on yhtä tuskaisen näköistä kuin normaalin suomalaisen miehen yritys harrastaa seksiä Mervi Tapolan kanssa?

Ei helvetti, ei löydä sanoja... Jos ei joukkueessa kohta ala tapahtumaan jotain, mieluiten Tiskirätti-Tolvana ulos, niin pitää harkita pariin kertaan, että meneekö tota paskaa enää jatkossa katsomaan.

Alkaa tosiaan usko loppumaan tähän touhuun.

Ja onnittelut Ässille, olitte parempia, tottakai.

Lukon pakisto ja Lankku saa myöskin puhtaat paperit, jopa Topi esitti tänään pelimiehen elkeitä, ainakin yhden röyhkeän nousun muodossa.
 

Mato

Jäsen
Suosikkijoukkue
RTK
Parempi huonoista voitti.

Eipä paljon huonommin voisi yv toimia, vetoja ei tahtonut tulla ja kun lauottiin vedot lähtivät tosi surkeista paikoista. Ässille pisteet ja ansaitusti!!! lukon parhaat Topperi, Lankku ja Lammassaari (silloin harvoin kun kentälle pääsi). Tuomari oli aivan loistava!!! ihan oikeesti paras mitä tällä kaudella on nähty.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Olen väsynyt, kiellä en kun särkyi lumous. Tällä kertaa en mitään pitkää novellia kerta kaikkiaan jaksa enkä pysty kirjoittamaan, mutta kun näköjään puhelinlangat laulaa taas ja linjoille pääsee, niin jotain purettavaa sydämelläni kumminkin on.

Osat ovat tosiaan totaalisesti vaihtuneet viime ja edelliskauden peleistä. Kun Ässillä oli noina kahtena kautena suuria vaikeuksia tehdä maali Lukolle, niin nyt on vastaavasti toisinpäin. Ei siinä mitään, semmoista peli on ja joskus ne asetelmat taas muuttuvat toisinpäin.

Ihan ensin pitää haukkua tuomari. Ei sen takia että hän olisi Ässille voiton taannut, vaan siksi että noin saatanan pihalla olevaa tuomaria en ole koskaan nähnyt, edes Tom Laaksonen nykytuomareista tai Antti Koskinen ex-tuomareista eivät tälle Lapinpolttajalle pärjää. Äijä veti päästään ihan outoja tuomioita, huippuina Teemu Normion ja Pasi Peltosen väkivaltaisuusjäähyt avauserässä, äijät tuuppasivat toisiaan kerran käsivarresta ja molemmat pihalle, sekä tuo lopun salomonintuomio koukkaaminen-kampitus, joka tosiaan kirvoitti jo makiat naurut. Ja silloin kun joku rike jäällä tapahtui, niin äijä makasi mahallaan kaukalon kulmassa, eikä tietenkään nähnyt.

Molemmat valmentajat pelin jälkeen puhelivat siitä, että tällaiseksi linja muuttuu viimeistään ensi kaudella, jollei jo joulutauon jälkeen. Ei jumalauta jääkiekko saa tällaista olla, jos tarkasti vihelletään niin sitten vihelletään koko pelin ajan eikä jossain tietyssä vaiheessa ummisteta silmiä, niinkuin tämä germaani teki.

Mutta tuomari oli molemmille tietysti sama, molempien joukkueiden peliä äijä sekoitti yhtä pahasti ja ihme että yhteensä vain kolmella kymmenminuuttisella selvittiin.

Lukon peli on totaalisesti sekaisin. Aika monta vuotta minäkin olen Äijänsuolla pelejä katsellut, enkä kyllä muista koska peli viimeksi näin sekaisin on ollut. Ismo Lehkosen aikana se ei ollut, eikä varmaan Timo Tuomen aikanakaan, ehkä Freddy Lindforsin aika on kaikkein lähimpänä tätä. Mutta eikös Tolvanenkin ole valmennusoppia sieltä Ruotsista haeskellut?

Ei tuosta pelistä kyllä oikeastaan mitään hyvää löydä. Toporowski oli pirtein kenttäpelaaja, ja Langkow maalissa piti Lukkoa pelissä mukana, muita ei juuri kehua kannata.

Mitä ihmettä on tauon aikana tehty? Ramonassa sanottiin päivällä jotta varsinkin ylivoimaa on harjoiteltu, mutta luvalla sanoen ei se siltä näyttänyt. Perkele, kiekkoa siirrellään kyllä mieheltä toiselle, mutta niin kauan että joku vastustaja lopulta syötön katkaisee. Tai sitten haettiin selvästi Saarelalle vetopaikkaa, mutta nyt on taas se aika kuusta kun Saarela ei lauo, ei vaikka mikä olisi. Parin pirteämmän pelin jälkeen Saarelakin oli taas tutun huono.

Eipä tässä muuta osaa sanoa kuin että tämä kausi rupeaa kohta olemaan selvä. On hienoa jos joku tästäkin pelistä löytää jotain hyvää Lukon kannalta, kenties parempaa pelaamista kuin esim. viime kaudella, mutta minä en kyllä sellaista löydä.

Tolvasen lähtölaskenta on kaiken järjen mukaan jo käynnistynyt. Se päivä kun Santala tiedottaa tuon helvetin muumion syrjäyttämisesta, se pitäisi julistaa kansalliseksi liputuspäiväksi.

Ei mulla muuta. Vittu kun olis viinaa.
 

ruoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Panelian Raikas
No jos nyt muutaman lauseen itsekkin laittaisin kun pelistä kotio pääsin.

Tuomarista sen verran että, mies ei pahemmin tuntunut huutojäähyjä antaneen. Linja oli tiukka, toisen erän puolivälin vaihetta lukuunottamatta jolloin ei mistään vihelletty.

Ylivoimaa sai kummatkin joukkueet pelata riittävästi, joten voisi olettaa että maaleja olisi syntynyt enemmän kuin yksi. Lukon ylivoimassa kiekko kyllä liikkui mieheltä toiselle kiitettävästi, mutta kyllä nyt joku muukin voisi kokeilla laukoa kuin Saarela. Voisi myös kysyä että mitä ihmettä tekee Paukkunen ylivoimassa...

Ässien ylivoima nyt ei sinällään hurraa huutoja ansaitse, vaikka yhden maalin saivat väsättyä kahden mielehen ylivoimalla.

Seuraavalla kerralla taitaa olla parempi ottaa kaffetta termospullossa mukaan hallille, sen verran tuskaista oli liikkuminen käytävillä.

eipä muuta...
 

Jack Ace

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Huh. Saattaa olla 'kullan'arvoiset pisteet nämä. Harvoin sitä yhdellä maalilla peliä voitetaan. Ei ilmeisesti Ässien harjoitusmetodit ole oikein iskostuneet, kun Porissakin oltiin treenattu maalintekoa ja ylivoimaa. Paljon pitää myös Ässien petrata hyökkäysalueella, jotta pojoja tulee.
Tällä voitolla varmasti 400-700 lisää populaa jäähalliin katsomaan Raipea ja kumppaneita.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Hallelujaa!!!

Vai on sitä treenattu ylivoimaa? Missä vedot ja maskimiehet? ma kusun vaan?
No olihan Lukolla noita vetoja(siniseltä ilman maskia) n.40 kpl. 3 vetoa tais ollakin sitten jo maalipaikoista. Herran jumala mitä paskaa Lukon puolelta. Yhtä loistavaa kuin Äijänsuon tunnelma. Nyt ei edes Pata-fanit jaksaneet huutaa kun oli niin munaton peli. onnea Ässät. Teillä on sentään se yhden maalin tekijä. Meillä se on Saarela, joka ei osuisi edes ladon seinään, vaikka seisoisi ladon sisällä!
 

Radek

Jäsen
Olipa taistelu. Kyllähän Lukollakin niitä paikkoja oli. Pari läpiajoa tms. Riksman oli todella huikea ja maalinedessä oltiin taas hereillä. Eka erä oli Ässiltä todella huono. Erätauolla totesinkin kaverille, että Ässät johtaa 0-0. Tuomari oli sekaisin. Ilmeisesti valmentajat puhuivat lehdistötilaisuudessa jotain kahvaamisen kitkemisistä.. Tämän tuomarin toiminnalla ei ollut mitään tekemistä sen kanssa. Lähinnä kaveri näki korkeita mailoja. Muutama jäähy oli niin selkeä hyvittely. Toisessa erässä päästiin rokottamaan. Pele niittasi samaan tapaan suoraan syötöstä, mitä Kiekkokansan turneessa. Tosin tällä kertaa pääsi vetämään keskemmältä. Lukkokin painoi kiekon maaliin. Tosin äijää oli maalivahdin alueella ja peli oli jo vihelletty poikki.Silti tämä Günther näytti ensin menevänsä puhelimeen..
Toporowski on kyllä hyvä. Pysyy todella hyvin pystyssä. Tosin kolmannessa erässä rupesi kaatuilemaan.. Mistäköhän johtui?
Hajosiko Lukko fanien rumpu? Muutamaa minuuttia ennen rummun vaimentumista totesin kaverille, ettei sen rummun kalvo kestä koko kautta. Sen verran intensiivisesti ko. rumpua taottiin. No muutenkin aika erikoinen faniporukka: Oli 8 sekunttia erää jäljellä ja oma joukkue ylivoimalla hyökkäyspään aloituksessa, niin nämä fanit lähtivät tupakalle.
Ässien hyökkäyksiin lähdöt olivat selvästi terävämpiä, mitä Lukolla, jonka kuvio tuntui olevan "yksin keskeltä läpi".
Tähtinen ei edelleenkään jaa sitä kiekkoa. Mieheltä loppuvat ratkaisut kesken.. jokohan ensikaudella leipoo taas Ässissä?
Hisey pisti Nielikäiselle aika nätin. Eipä vaan taaskaan onnistunut. Muutenkin
Hiseyn liike oli hyvää. Taitaa äijä päästä pikkuhiljaa kuntoon.
Miksi Forest oli pois kokooonpanosta?
EDIT: vieraalla näppiksellä on mahdotonta kirjoittaa oikein
 

Levonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kiitos Ässät, kiitos Juuso ja erityisesti kiitos Pele! Satakunnan herruus lienee selviö tällä kaudella.

Todella tärkeät pinnat itseluottamuksen ja jatkon kannalta. Nyt osattiin taas pitää johtoasema.

Hienoa! Lauantaina nyljetään Ilves.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Siis ei vittu mitä skeidaa Lukolta! Ei maalin maalia. Lukolla oli kaikki eväät voittaa ottelu, muttei tunnu tiettyjä äijiä kiinnostavan sitten pätkän vertaa. Mulla ainakin meni lopullisesti usko herraan nimeltä Pasi Saarela. Niin paljon kun haluaisinkin Pahin onnistuvan ja loistavan, niin nyt mulle riitti. Mies pelasi todella paljon, ja varsinkin yv:lla oli ihan luokaton. Aina kun yritti vetää, niin veto joko epäonnistui tai sitä ei tullut lainkaan. Aivan pelin lopussa oli tilaisuus/pakko vetää kiekko kohti Riksmania, mutta mitä tekee Pahi: syöttää jonnekin missä ei ole yhtään sinikeltaista. Nyt lähti nimittäin toi Saarelan pelinumero tuolta nimimerkkini alta. Katsotaan tuleeko vielä takaisin...

Vai oli ylivoimaa harjoiteltu? Huhhuh... Kiekko saatiin monesti alueelle, mutta olishan sitä voinut vähän suoraviivaisemmin yrittää maalille. Nyt suunnilleen pari äijää leipoi kiekkoa keskenään useita kymmeniä sekunteja, ja sen jälkeen joku onneton suupaisu kohti maalivahtia, useimmiten Ässäpelaajaan osuen. Voi luoja, sanon ma. Vittu, äijät tekee tota duunia työkseen ja tässä on tulos. Kiva.

Ässille onnittelut voitosta. Lukko ei todella ansainnut yhtään pistettä tästä matsista. Peltosen maali oli hyvä esimerkki siitä kuinka se maali kuuluu tehdä. Pata pelasi todella viisaasti, vaikka paljon jäähyjä saikin. Ei Lukolla montaa kunnon maalipaikkaa ollut. Vitutti sekin tilanne, jossa kaksi lukkolaista pääsi Riksmania vastaan: kiekkoa kuljettanut pelaaja yritti itse, vaikka vieressä ollut kaveri olisi todennäköisesti pistänyt suoraan syötöstä tyhjiin. Ei näin.

Päätin, että tänä vuonna en enää Lukon peliä mene katsomaan. Olis edes kunnon yritystä, mutta kun se on niin näennäistä tuo Lukon taistelu. Joko Tolvanen on saanut äijät ihan kipsiin tai sitten äijiä ei vaan kiinnosta.

Oli muuten aika hauska se Riksmanin filmi toisessa erässä maalinsa takana. Riksmannin pellehyppy tuli noin sekunnin viiveellä (kevyestä) osumasta. Tuomari meni mukavasti halpaan ja antoi jäähyn Lukolle.

edit. Niin, sitä vielä, että olipahan vaisu tunnelma hallissa. Alusta lähtien todella aneemista kannustusta. Kyllä on ikävä niitä aikoja kun hallissa oli tunnelmaa heti tuomareiden jäälletulosta asti. No, suuri syy vaisuun meininkiin lienee kotijoukkueen pelissä...
 
Nollaus

On hieno todeta, että SM-liigassa on vielä Ässiäkin tehottomampi ylivoimajoukkue. Rauman Lukko.

Tuomari ei mielestäni ollut huonoin näkemäni. Tasapuolinen edes oli. Ei pilannut peliä kummallekkaan. Ylivoimalla homman olisi voinut ratkaista Lukko edukseen, mutta hehheh, ei ihan toiminut. Eipä tosin Ässienkään liian hyvin. Ylivoimamahdollisuuksia kyllä piisasi molemmille.

Riksman oli loistava ja Scott "paikallispelien Jumala" Langkow hyvä. Maalivahdit torjuivat ne mitkä pystyivät. Pasi Saarela oli paska. Ei "ihan" sama mies johon viime kaudella totuttiin. Suoraan syötöstä mies ei lauo enää ja on muutenkin huono.

Pasi Peltosen kauden ensimmäinen suoraan syötöstä laukaus ja kauden ensimmäinen maali. Olisiko jotain päättelemistä tuosta. Peltonen oli muutenkin hyvä. Nielikäiselle voisi kertoa, että, jos 3/4 maalia on tyhjänä, niin kiekon voi laittaa metrin päästä maaliinkin. Nyt Pasi säästeli tulevaisuuteen.

Final Countdownkin muuten soi tänään Äijänsuolla, maali tosin hylättiin, mutta ihan kiva biisi kuitenkin. Ässiä vastaan sitä ei paljoa ole tarttenut tällä kaudella soitella.

Loistavaa Ässät ja tästä on hyvä jatkaa.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Hirveetä skeidaa Lukko kyllä syötti kannattajilleen. Pelillisesti varsinkin kaksi ensimmäistä erää hallittiin selkeästi, mutta viimeistely puuhissa näki ettei kyllä ole minkäänlaista henkeä mukana. Ekassa erässä taisi Tuomainen olla ainut joka vetäisi sellaisen kudin joka olisi maaliinkin voinut mennä, mutta nyt meni pikkaisen ohi ja Bruunilla oli paikka mutta mikä on jos kerran ei nouse.

YV:tä muka treenattu, jos on niin persiilleen on treenattu. No olisi riksman saanut vielä komeammat torjuntatilastot jos oltaisiin lauottu, kun ei noilla vedoilla maaleja tehdä. Miten voi vetää yli 40 laukausta päin maalia ja kassarin ei tarvitse tehdä ottelussa edes yhtään kunnon pelastusta. Joku C-junnukin olisi noi vedot ottanut kiinni.

Hupaa oli tuo Lakaisijan mainitsema Topin nousu, sillä hienosti ajoi maalin kulmalle ja pisti kiekon maalille josta nämä sankarit sitten huitelivat tietysti ohi kiekon.

Omasta mielestäni Lammassaari oli kentän paras pelaaja ja osoittaa Tolvasen puusilmäisyyttä ettei peliaikaa herunut enempää. Topo pelasi hyökkäyspäässä myös ihan kelpo ottelun. Saarela oli taas painunut unten maille ja ei edes kolmannessa saanut läpiajosta sisään, muista paikosita on turha edes puhua.

Mutta kyllä jonnekin ikan aikojen 2-2 tasuriin täytyy mennä jossa Lankula oli jotain 50 torjuntaa, että näin huono Lukko olisi paikallispelissä nähty.

Heh, saksmanni näytti videotarkastelua mutta päätyi sitten muihin ratkaisuhin. Hupa veikko kuitenkin.
 

Patapimu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kiitos ÄSSÄT, olitte hyviä!
Erityiskiitos Juusolle, olit LOISTAVA!!!
Nyt voi hyvillä mielin mennä lauantaina vastaanottamaan ILVESTÄ.

Mutta iso miinus katsojille. Tunnelma oli hallissa niin lattea että tuntui kuin
olisi istunut kirkossa tai hakametsän jäähallissa...
Eikö paikalliskamppailut enää sytytä vai mikä mättää???
Vai onko Raumalaisilla mennyt kokonaan usko jo omiinsa...
 

ÄssienÄssä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Pele - jäänviileä ratkaisija

Melkoiseen siltaan on saatu raumalaiset vihdoinkin väännettyä. Lähes yhtä paljon kuin voitto ja äärettömän tärkeät kolme pistettä, ilahduttaa myös Peltosen onnistuminen voittomaalissa.

9 paunaa sarjataulukossa Lukon kustannuksella lämmittää mukavasti, tässähän odottaa vesi kielellä jo seuraavaa kohtaamista Porissa.
 

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Pori kiittää!

Että sellainen peli. Kyllä se tunnelma piti tosiaan hakea ties mistä. Peli ei suuria kuohahduksia aiheuttanut. Tärkein eli kolme pistettä sieltä matkaan tarttui. Maalivahdit olivat hyviä molemmat. Lanks torjui yhtä paljon kaiken mahdollisen kuin Riksmankin. Ässien maalille ei monikaan olisi mitään voinut.

Tosiaan. Ässät on harjoitellut maalintekoa mj-tauolla, Lukko puolestaan ylivoiman pelaamista. Noh, Ässillä oli kokonaisuutena muutama parempi maalipaikka kuin Lukolla, Lukolla puolestaan tolkuttomasti ylivoimaa. Tuloksena onkin sitten 1 maali. Taitaa molemmissa leireissä joku nyt vähän mättää. Tai ainakaan harjoittelun tulokset eivät tässä pelissä olleet vielä nähtävissä.

Hauskuutta tarjosi toisen erän kähinä, mistä Langkowkin tuon jäähynsä sai. Meidän Juuso kävi punaviivalla asti haastamassa, vaan ei Scott korvaansa lotkauttanut. Tosin Juuson kannalta varmaan ihan hyvä. Scottillahan noita myllyjä tililtä muutama löytyykin.

Tuomarista nyt on turha sanoa mitään.

-paze-
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Taitaa Saarelan itseluottamus olla niin hakusessa, kun vaan olla voi. Eilen ei ollut kuulemma saanut läpiajossa edes laukausta aikaiseksi. Viime kaudella se pisti 100% varmuudella kiekon häkkiin puolittaisistakin läpiajoista.

Todella tärkeä työvoitto ja Riksman oli taas Lukkoa vastaan täyttä rautaa. On osat vaihtunut vaihteeksi näin päin, sillä Lukko on nyt tehnyt yhteensä yhden maalin kolmessa tämän kauden paikallispelissä. Täyttyikö Toivosen kymppitili?
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Blackie kirjoitti:
Täyttyikö Toivosen kymppitili?

http://www.sm-liiga.fi/media/season/stats/dots_of_majors.asp

Ei tainnut vielä täyttyä. Nyt on vaan sellainen tilanne, että pahimmillaan HC ja "Pele" Peltonen ovat samasta pelistä poissa, kummallakin nyt kaksi kolmesta kerättynä.

Tietysti yksi vaihtoehto on, ettei lista ole vielä päivittynyt, ja näin ollen HC huilaa huomisen Ilves-kohtaamisen.
 
Viimeksi muokattu:

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
L4E kirjoitti:
. Saarela oli taas painunut unten maille ja ei edes kolmannessa saanut läpiajosta sisään, muista paikosita on turha edes puhua. .

niin, vaikea laittaa sisään kun tulee keppiä käsille ja kainaloon. Oli muuten naapurin mies Toivonen joka sitten lähti boksiin.

L4E kirjoitti:
. Mutta kyllä jonnekin ikan aikojen 2-2 tasuriin täytyy mennä jossa Lankula oli jotain 50 torjuntaa, että näin huono Lukko olisi paikallispelissä nähty.

Heh, saksmanni näytti videotarkastelua mutta päätyi sitten muihin ratkaisuhin. Hupa veikko kuitenkin.

Lankkowi ei ole tainnut voittaa näitä paikallismatseja kovinkaan usein?

Sakemanni oli ihan kohtuu hyvä, ei lähelläkään sellaista periksi antajaa, joka suomalaisessa kiekossa on tapana nähdä.

Topo ja Lindroos törmäsivät toisiinsa ja topperi alkoi mussuttamaan niin Lindroos heitti pää punaisena takaisin, että "Fuck Off!" ja loppuja ei sitten huulilta pystynyt lukemaan. Sinänsä hauskaa tilanteessa oli se, että topperi meni hiljaiseksi, mykistyi:)

YV:stä puuttuu niinkin oleellinen asia, kuin maski tyystin! Vetoja ei edes Saarela uskalla hakea, vaan syöttelee vielä muille. Tolvanen on hukassa ja saisi minusta mennä itseensä ja lähteä pois.

Paukkusen pelaamisesta huomaa epävarmuuden, koska mies ei jostain syystä ole ihan täysillä mukana tilanteissa. Onko suuri peliaika syynä vai ylivoima, mutta tällä hetkellä ei tee sitä mitä parissa pelissä on näyttänyt osaavansa. Ihme kyllä!

Hienoa oli se, että Topi ei ollut paskin pakki! Mitäs sitten ensi kaudella, kun Eepikin jo lopettaa? Porkan ura on isolla todennäköisyydellä ohi, koska polvi meni. Mäkelä tulee vielä takaisin, mutta mistä yv-pakkeja.

Onko nyt niin, että ketään ei edes haluta etsiä? Kaipa minä sitten lopetan hallilla käynnit ja alan kannustaa Narukerää...


3 Teesiä jotka tuovat minut Raumalle (joku mainitsi nämä jo ja kopioin, koska ovat osuvia):

1. 3 peräkkäistä voitettua ottelua
2. Tolvanen lähtee
3. Uusi nimekäs pelaaja, tai edes pelikykyä omaava

Viimeinen matsi, jonka katson paikan päällä ennen noiden edellä mainittujen asioiden tapahtumista, on Hifk-Lukko. Saadaanpahan nähdä punasta verta kentällä.
 
masaman kirjoitti:
Paukkusen pelaamisesta huomaa epävarmuuden, koska mies ei jostain syystä ole ihan täysillä mukana tilanteissa. Onko suuri peliaika syynä vai ylivoima, mutta tällä hetkellä ei tee sitä mitä parissa pelissä on näyttänyt osaavansa. Ihme kyllä!

Onkos joku huomannut, miten huvittavan näköistä on, kun Paukkunen lähtee liikkeelle, tuntuu mahanalus olevan jalkoja täynnä, mutta mies ei liiku mihinkään, naurattaa.
Paukkusella voisi kuitenkin olla mahdollisuuksia hyväksi kiekolliseksi pakiksi, mutta ei vaan tunnu hermot riittävän, sääli, tuskin tätä kaveria enää ensi kaudella Lukossa nähdään.

Pakeista pitää vielä sen verran tuumata, että mielestäni Levokari pelasi parhaimman pelinsä Lukon paidassa, mitä minä olen nähnyt.
Olisi muuten tuo hylätty maalikin ollut Paden tekemä, mutta eihän siinä mitään epäselvää ollut, oli siellä Riksmanin alueell asen verran äijää kuitenkin.

Riksaman, vaikka pelasikin hyvin, niin on meikäläisen silmissä ämmä, ei jumalauta mikä jänisloikka!
 

Jason W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lakaisija kirjoitti:
Riksaman, vaikka pelasikin hyvin, niin on meikäläisen silmissä ämmä, ei jumalauta mikä jänisloikka!

Suomalaisittain ja Porilaisittain Juuso Riksman. 43 torjuntaa, nollapeli.
Edellinen, Riksman, nollapeli! Vituttaako? Ämmä! Langgklowk 200 000e, ämmä!
Riksman 40 000e kurko!
Kiitos Juuso ja Ässät! Näitä lisää!

Ja vielä sulle Satakansan verkkovieraalta, Toivolalta:
Kysymys:
MT kommentit Levokarista miksei mahtunut patapakkaan?
Guru
Vastaus:
Ei ollut meidän mielestä riittävän hyvä pelaaja.
:)
 

Mato

Jäsen
Suosikkijoukkue
RTK
Jason W kirjoitti:
Suomalaisittain ja Porilaisittain Juuso Riksman. 43 torjuntaa, nollapeli.
Edellinen, Riksman, nollapeli! Vituttaako? Ämmä! Langgklowk 200 000e, ämmä!
Riksman 40 000e kurko!
Kiitos Juuso ja Ässät! Näitä lisää!

Ja vielä sulle Satakansan verkkovieraalta, Toivolalta:
Kysymys:
MT kommentit Levokarista miksei mahtunut patapakkaan?
Guru
Vastaus:
Ei ollut meidän mielestä riittävän hyvä pelaaja.
:)
Leiju vaan, vuosien patoutumat on hyvä päästää ilmoille ja miettiä "onko ässät oikeesti hyvä".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös