Lubomír Hurtaj HIFKiin???

  • 53 721
  • 251
Tila
Viestiketju on suljettu.

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Jahans, kiitokset ensinnäkin Tumballe, cobolille ja muutamille muille naapuriseurojen miehille rehdistä onnittelusta. Kyllä kiekkomies osaa lukea statseja ja yhdistellä asioita; noilla statseilla backuppinaan MM-hopea Pietarista -00, jolloin Ara itse kärsi Hurtan purennasta noin niinkuin vertauskuvallisesti sanoen, on syytä odottaa jos ei uutta messiasta, niin ainakin selkeää vahvistusta nykyliigaan. Liiga, jossa Koivunen, Kauppila ja Rämö ovat luunkovaa kauppatavaraa ei todellakaan tasollaan päätä huimaa. Yksi MM-hopeamitalisti SENTTERI Harksmaisilla tehoilla ja kohtuullisilla Pimeillä kyllä mahtuu sekaan tähän kovien luiden joukkoon ja kiilaa vielä ohi näistä edellä mainituista. Jonkun mielestä pim-lukema on kuitenkin aika vähän? Sinulle lyhyen matematiikan ilmiselvästi läpikäynyt totean: yli 0,5 min / matsi ei ole vähän taitopelaajalle = pelityyli lienee muutakin kuin "Iso" Lasse Pirjetältä tuttu kyyristely ja luimuilu ja -luoja nähköön- Järventieltä pataan ottaminen, hyvä kun ylettyi lyömään.

Minä jos kuka tykkään ryminästä, mutta sentterimme ovat tavanneet olla taitavia menestyksen vuosina; Davidson, Boyko etc. Ja mitä tulee pelaajan kokoon, niin mukavasti samankokoiset Zidlicky ja Timonen pärjäsivät ja taitavat pärjätä vieläkin, eikä Vihkolla ja Pärälläkään ole neitikiekkoilijan leimaa. Sen sijaan "Iso" Lasse Pirjetä ja Mika Nieminen - nuo fyysisyyden perikuvat ja HIFK-ikonit. Huoh, mä en jaksa...

Slovakkikiekkolijat ovat järjestään taitavampia käsistään kuin suomalaiset, joista saa hyviä "3-4 kentän työmyyriä" NHL:ään. Olemme maailman paras jääkiekon kilttejä työmuurahaisia tuottava maa, valtavaa. Onhan meiltä toki taitoakin lähtenyt maailmalle ja hyökkäyspäähän nimenomaan: Kurri -80, Tikkanen -84, Selänne -92, Koivu -95 ja T.Ruutu -03. Sori, jos on vuosiluvuissa häikkää, mutta homan ydin aukeaa tuosta. Noista kolmen vuosikymmenen kv. tason taitavista hyökkääjistämme saisi hätäisesti yhden ketjun kasaan ja lisäksi Kurri ja Tikkanenkin ovat vasta lopettaneet uransa. Siksi olen aina kiinnostunut, kun hyökkäävän pelaajan kansalaisuus on esimerkiksi Slovakia - katsokaa NHL:n oikeat tähdet ja pistemiehet, siellä on slovakkeja, ei suomalaisia. Tietenkään Hurtaj ei ole niin hyvä, että pelaisi NHL:ssä, mutta noilla näytöillä -jos siis fyysisesti terve on- "emmänyttiä" -osastoa SM-liigaan? Voihan luoja tätä jengiä, annetaanko pojan yrittää ensin, vai mennäänkö jo maanantaiaamun treeneihin lakanoiden kanssa? Lakanoissa tietenkin "Hurtta ulos, Penalle kenkää!" Kannattaa katsoa Slovakian -00 hopeajengin kokoonpanoa; keitä siellä pelasi ja keitä oli mm. Hurtaj´n kanssa samassa kentällisessä ja / tai ketjussa. Ja kyllä, tämä on oma scouttaus, sillä Aravirtakin oli Slovakialle hävinneen joukkueen aitiossa.

Mun mielestä kyllä Toni Koivunen olisi ollut varmempi tapaus.

edit; lisäys, olennainen sellainen
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti cobol
Täytyy olla jatkossa tarkempi, jos ei ylivärjäämistäni ymmärretä. Se tästä asiasta.

No problem, olisi pitänyt tarkistaa, mihin olit sanomasi laittanut. Muistelin vain, että toit asian julki, enkä tarkistanut yhteyttä.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Jos tilastoista vain tuijottaa pisteitä niin olisi hyvä verrata muihin Slovakiassa pelanneisiin pelaajiin. Mm. Kapus teki lähes tuplatehoja, Vaic vähintään samanlaisia, Dusan Milo suunnilleen samoja pistemääriä, huomioitavaa että viimeinen näistä pelaajista on puolustaja. Slovakian sarja on niin heikkotasoinen(parhaat Slovakit pelaavat muualla) että siellä tehdyt pisteet tuskin kertovat yhtään mitään, jos ei sitten puhuta aivan massiivisista pisteistä.

Toisaalta on hyvä muistaa ettei tänne yhtään parempia pelaajia saa kuin mitä Hurtaj't ja Stapletonit ovat.

Hurtajn nostaminen kuitenkin huippuvahvistukseksi on ihan sitä itteään, ellei sitten puhuta siitä että millaisia pelaajia tällä hetkellä saa, sellaiseksi toki Hurtaj on huippua, parasta mahdollista. Niin ja Hurtaj on kuitenkin juuri niitä pelaajia Slovakian maajoukkueessa jonka tehtävä on käydä kentällä kääntymässä ja antamassa huiliaikaa kun huiput huilaavat hetken. Kyllä Suomesta löytyisi saman tasoisia pelaajia paljon, tosin ei yhtään vapaata. Paljon kovemmillakin statseilla on Suomeen tultu ja flopattu(ja huonomilla onnistuttu), eli paljon on kiinni sopeutumisesta.
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Re: Re: Ainoana liikkeellä

Viestin lähetti McPolde
Mitä te sitä Penttiä kehutte, ei yksi hankinta vielä kesää tee.

Voi tehdäkin. Nimittäin ennenaikasen kesälomille lähdön rantapalloineen.
Onnittelut vahvistusksesta. Vaikuttaa mielenkiintoiselta nikkarilta. Eikun tsemiä kevääseen, kalkkiviivoilla nähdään.

K
 

Tormentori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pisteiden valossa kyllä vahvistus. Mielenkiinnolla odotan tulevaa Ässät peliä kotona. Nyt tuntuu paremmalta kuin perjantaina :)
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Viestin lähetti MaV
Slovakian liiga ei ole yhtä tasokas, mutta eivät nuo numerot sielläkään huonoja ole. Taakse ovat kuitenkin jääneet esimerkiksi Marian Gaborik Trencisissä ja Zdeno Ciger Bratislavassa. Toisaalta taas numeroilla ei kyllä ole hirveästi merkitystä kun aletaan pelata SM-liigaa. Katsotaan.

Niin Gaborik ollut huimaavassa 16-18vuoden iässä ja pelasi huomattavasti vähemmän otteluita ja Ciger kaikilla muilla paitsi yhdellä kaudella oli edellä. Tosin kuten sanottua yllä, niin Slovakian sarjassa muutenkin sen verran heikko taso, että jos aivan valtavia tehoja tee, niin ei sillä ole niin merkitystä kun tullaan SM-liigaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti eagle
Niin Gaborik ollut huimaavassa 16-18vuoden iässä ja pelasi huomattavasti vähemmän otteluita ja Ciger kaikilla muilla paitsi yhdellä kaudella oli edellä.

Mikas saheltaja tama Gaborik on? Onko pelannut koskaan mitaan oikeeta sarjaa? Taitaa olla joku ihan pilipalipaimenpoika.

Matikaiselle on nostettava hattua úuden hankinnan vuoksi jo pelkastaan janarin nimen vuoksi. Jumalauta, mista noita koiria saa?! Ilmalan kennel on vissiin alasajettu raiv(m)otaudin vuoksi. Nykyaan siella kasvatetaan kukkia.

Mielenkiintoista nahda Hurtajin vaikutus kakkosketjun toimivuuteen. Vihko heratys nyt, kadet pois pippelista ja hommiin(ei tarkoita kovaa luistelua ympari kaukaloa ilman jarkea).

Ehka tama jengi olisi kaivannut sita yhta maaleja tekevaa laitahyokkaajaa, mutta nailla mennaan nyt ja kauden jalkeen vasta itketaan.

Kuulin muuten luotettavalta taholta etta Jokereiden pukuhuoneessa soi ennen pelia Pave Maijasen kappale Jos tahdot sa osaat kyntaa...
 

bull

Jäsen
Viestin lähetti Kalkun rusakko
Mikas saheltaja tama Gaborik on? Onko pelannut koskaan mitaan oikeeta sarjaa? Taitaa olla joku ihan pilipalipaimenpoika.

En tiedä oliko ihan heitto, vaiko muuten vain pihalla... Joten Marian Gaborik pelaa tällä hetkellä Minnesota Wildissa, viime kaudella 81 pelissä 30+35 pistettä.

Mutta annetaan kaverin näyttää, ja ainakin noiden uusimpien videoiden perusteella on lähes aina pelannut Josef Strakan kanssa samassa ketjussa...

Edit: Pari typerää kirjoitusvirhettä
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti bull
En tiedä oliko ihan heitto, vaiko kuuten vain pihalla... JOten Marian Gaborik pelaa tällä hetkellä Minnesota Wildissa, viime kaudella 81 pelissä 30+35 pistettä.

Ei kayttoa juuri nyt tuon kaltaiselle pelaajalle....


Viestin lähetti bull


Mutta annetaan kaverin näyttää, ja ainakin noiden uusimpien videoiden perusteella on lähes aina pelannut Josef Strakan kanssa samassa ketjussa...

Mun uusimpien videoiden mukaan Ron Jeremy on pelannut samassa ketjussa Sarah Youngin kanssa!
Jeremyn todellakin annetaan nayttaa, koska miehella on mita nayttaa.
 

Vagabond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors Idrottsförening Kamraterna, Penguins
Ketjut

Tässä on vaan minun näkemykseni asiasta. Mutta vaikeaa on lähteä ennakoimaan kun ei vielä ole nähnyt Lubomirin tositoimissa.

Pärssinen Harkins Kuhta

Vopat Hurtaj Vihko

Järvinen Hirschovits Laine

Petrell Viitaluoma/Häppölä Holma (Jos pelaa)


Toi ykkönenhän on varma. No Aravirta läthee varmasti kokeilemaan jotain Vopat/Hurtaj/Kuhta tai Pärssinen/Hurtaj/Kuhta. Mutta luulen että toi nykymuoto on paras.
Kakkonen on sitten se suuri kysymysmerkki. Luulen että Vopat ja Hurtaj voisi sopia hyvin yhteen. Minulla on vaan sellainen fiilis. Kolmaslenkki kakkoseen pitää sitten olla liikkuva ja kovaa työta tekevä pelaaja. Vihko on sellainen. Järvinenkin voisi sopia.
Kolmonen on nyt sitten se mitä se on. Se voisi toimia. Mutta Kimi yllättää aina omalla tavalla.
Nelonen on mielenkiintoinen ketju. Petrell taklaa kaiken mitä liikkuu. Holma on isokokoinen, tosin voisi olla fyysisempikin. Häppölä on minun mielestä parempi kuin Viitaluoma mutta Aravirta luottaa näköjään Villeen... Niin saas nähdä miten käy. Odotan mielenkiinnolla Ässät ottelua. Kyllä tämä Hurtaj on pelimies. Toivon ainakin...
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
No niin, Hurtaj sitten saatiin...

Näyttäisi olevan ihan pelimies. Toivottavasti onnistuu heti alusta alkaen. Ties vaikka minkälaiseen menoon yltyy, jos saa heti onnistumisia...
En nyt ihan riemusta kilju, mutta kyllä tämä toteutunut siirto mieltä piristi, kaiken odottelun ja spelulaatioiden jälkeen.

Maaottelutauko tulee hyvään aikaan.
Mies pääsee heti alkuun rauhassa tutustumaan uuteen ympäristöönsä ja harjoittelemaan uusien joukkuetovereiden kanssa.

Mielenkiintoista nähdä minkälaiset ketjut Ara kokoaa...
Arahan kertoili jatkoajan haastattelussa, että ei ole ihan vielä tarkkaan koostumuksia miettinyt, mutta ainakin pari variaatiota on.
Ne jotka tulevissa treeneissä vierailevat (itse en taida ehtiä), voisivat tänne laittaa viestiä, minkälaiset ketjukoostumukset siellä nähtiin ja miltä uusi sentterimme vaikutti.
Kiitos jo etukäteen!

Nyt sitten vain odottelemaan mitä tuleman pitää...
Oispa jo Ässät-matsi... ; )
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Harks
Mikäköhän tulee olemaan hurtan peli nro.Tietääkö joku mahdol. asiasta?

Veikkaisin jotain väliltä 1-99.....tuskin kuitenkaan esim. 30, 31,34, 75, 2, 8, 10, 14, 16, 21, 25, 26, 42, 48, 77, 4, 9, 12, 13, 18, 19, 24, 27, 28, 29, 32, 33, 37, 38, 39, 41, 1, 5, 7, 17, 20, 22, 23 tai 35.

Siitä vaan valitsemaan!
Oisko nro 11 mitään, häh? :)
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Viestin lähetti Läheltä ylös
Veikkaisin jotain väliltä 1-99.....tuskin kuitenkaan esim. 30, 31,34, 75, 2, 8, 10, 14, 16, 21, 25, 26, 42, 48, 77, 4, 9, 12, 13, 18, 19, 24, 27, 28, 29, 32, 33, 37, 38, 39, 41, 1, 5, 7, 17, 20, 22, 23 tai 35.

Siitä vaan valitsemaan!
Oisko nro 11 mitään, häh? :)

Hurtaj pelasi Tsekissä numerolla 97, eli tuolla samalla numerolla uskoisin hänen täälläkin pelaavan. Voi se toki olla joku muukin.
 
Ihan potentiaalisen hakinnan kuuloinen hemmo. Kyllä meinasin alleni laskea, kun kuulin aamulla, että tämmönen jätkä on tullut. Itse jäin nimittäin Tampereelle ja ei ollut muuta kuin teksti-tv.

Pelinumerosta vielä, että tehdäänkö vielä paitoja numerolla 11? Tai jos tehdään, niin onko niitä lupa käyttää? (hymiö)
 

Jo

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Numero 15 taitaa olla yksi mahdollisuus kun se annettiin Lehtisellekkin joten miksi ei Hurtaj;ille, ja noita paitoja taitaa Grünn:in jäljiltä löytyä muutama.
 

Markus78

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Suomi.
Viestin lähetti eagle
Paljon kovemmillakin statseilla on Suomeen tultu ja flopattu(ja huonomilla onnistuttu), eli paljon on kiinni sopeutumisesta.

Juurikin näin, kattellaan kattellaan. Varsinkin kun ifk ei ehkä ole se kaikkein helpoin paikka sopeutua - kuraa tulee jos ei heti onnistu. Ja toisinpäin. Pisteet silti Hankinnasta, ei ainakaan voi ihan penailuks sanoa.
 

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Edellytykset fanien suursuosikiksi ovat olemassa, mutta se edellyttää että pelikaverit ovat tarkkana siellä kopissa ja muistavat sitten kanssa kertoa LH:lle että hallin voittaa puolelleen parilla hyvällä töötillä ekassa vaihdossa ja mahdollisesti vähän hanskan hieromista ässänassuun (miel. #17, kiitos). Sen jälkeen on hyvä HIFK:n mies eikä se leima lähde koskaan.

Kiekonleipomistaidot voi näyttää vaikka siinä kakkos-YV:n pyörittämisen yhteydessä tai joskus myöhemminkin. Tsempparia, sellaista ei-näkymätöntä, me tarvitsemme.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Missäköhän matsissa Hurtaj teki maalin Pietarissa? Olin katsomassa Slo-Nor peliä ja ajattelin jos vaikka olisin ollut näkemässä paikan päältä Hurtan maalin.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Känädä!

"But at 13:19 of the first, they did.

With the Slovaks pressing, the puck came back to Lubomir Hurtaj at the top of the slot. Hurtaj let go a slap shot that Canada goalie Jose Theodore got a piece of before it squeezed through his pads and trickled over the goal-line."

By Thomas Rymer
STAFF WRITER
IIHF The St.Petersburg Times"
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Ennen kun Hurtaj on pelanut ensimmäistäkään matsia (onko edes luistimia vetänyt jalkoihin Stadissa ollessaan), miestä verrataan jo Machuldaan ja ties keneen. Odotetaan nyt edes hetki...

Kävikö tässä nyt niin, että Matikainen lähti puolipaniikissa Tsekkeihin äkkilähdöllä katsastamaan "jotain sentteriä" ja toi tuomisina kundin, josta ei tiedetä juuri mitään. Taisi onnistua juuri tuossa YHDESSÄ matsissa?? Montako kertaa Matikainen on tehnyt samanlaisen hukkareissun IFKn peräsimessä ollessaan? Oikeen pelottaa... En sano, etteikö Hurtaj voisi onnistuakin (toivon toki onnistuvan), mutta ei miehen näytöt kyllä mitään kansoja liikuttavia ole. Noh, toivotaan toki, että mies syttyisi IFKssa, saisi sopivan roolin ja sitä kautta olisi oiva hankinta. Nyt on vaan niin, että tässä pitää jälleen kerran perse hiessä odottaa miehen esiintymisiä kakkosen tai kolmosen keskellä... Mitäs jos homma sukkaa? Tsaanssit on aika suuret siihen...

Kekäläisen (anteeksi jos taas kaivan muumion kaapista) suunnitelmallista ja ajallisestikin suuri töistä scouttaamista mulla on ikävä. Mitäpä jos Pena olis ottanutkin isomman koneen alle ja painunut esim Ontarioon oikeen ajan kanssa... Tommonen kolmefemma rutinoitunut ja osaava (ja varman päälle edes keskinkertaista parempi) kanukki/jenkkisentteri mukaan koneeseen lipittämään gin toniccia paluumatkalle, ni ois mulla ainakin helpompi olla ;) Kyse on loppukaudesta, paristakymmenestä pelistä, joissa tarvitaan kokemusta, varmuutta ja johtajataitoja (ne kun IFK kapteenistolta näyttää hieman puuttuvan, sen verran kurittomuutta on ratkaisevien pelien lähestyessä ollut...), niitä play-off-juttuja ;)

Nyt tuli taas kerran itäblokki-kaveri, jonka pelillinen arpa voi heittää huonon lukeman. Yhden pelin perusteellahan se yks kaveri ostettiin muinoin TPSn fudisjoukkueesta ihan Milanin Interiin asti... Muistatteko?

Haluan uskoa, mutta kokemukset menneisyydestä karmii selkäpiitä. Korjatkaa toki, jos olen pahasti metsässä :)
 

jake

Jäsen
Suosikkijoukkue
hifk
Punainen 18!

Muistapa, että suuresti kunniottamamme valmentajamme Aravirta on kuitenkin ilman scouttaamistakin nähnyt kyseisen kaverin pelaavan, ja jopa Aran valmentamaa joukkuetta vastaan. Ei tuo ole sellainen Scissons tai Treille säkissä mitä meillä viime vuonna tuli. Toki kaveri on voinut kolmessa vuodessa taantua mutta jotenkin en oikein usko siihenkään.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Toki, mutta muistaako valmentaja vuosien takaisesta yhdestä pelistä yhden rivipelaajan suoritukset niin hyvin, että sen perusteella se on nyt/vielä "kova jätkä"? Ja tällaiseen paikkaan kun väärä hankinta tietää auttamatta jäämistä mitalien ulkopuolelle? Taas kerran. Eikö juuri nyt kannattais satsata ja ottaa varman päälle kova pelaaja?

Perusajatus ainakin mulla on aina ollut, että tuo suuri ja mahtava Helsingin IFK on (tai ainakin pitäisi olla) lajissaan Euroopan huippuja ja siksi sinne olisi hankittava mahdollisuuksien rajoissa vain kovia vahvistuksia. Varsinkin juuri nyt, kun se IFK omien juniorien joukkueeseen hitsaaminen/ajaminen on saatu melkeen finaaliin. Kun puhutaan huippujoukkueesta, niin silloin ulkomaalaisen vahvituksen pitäisi lähtökohtaisesti olla aina hyvä. Ja siksi sellaisen pelaajan saamiseksi olisi johdonkin osalta tehtävä kovasti duunia. Olen meinaan edelleen varsin suivaantunut ;) IFKn johdolle tästä ranskalaisen hankinnasta joku aika sitten. Miten helvetissä yhden Suomen johtavan jääkiekkojoukkueen johto voi hankkia tollasta paskaa joukkueeseensa (ajatelkaa tollanen moka jonkun privaattifirman dirikalle!)? Eli siis veisin vastuuta aina enemmän pelaajasta ja sen peleistä joukkueen johdon harteille, ei niinkään pelaajan. Siis ensi kädessä. Miksi siis siihen ei panosteta enemmän?

Matikainen (niin kuin Virmanenkin) on osoittanut, että hän ei ole aivan sitä kalipeeria kun tuollaisella pallilla istuvan kundin pitäisi olla. Tai sitten on vellit ja puurot mennyt sekaisin ja tehdään jotain mistä kaverilla ei ole paljoakaan tarvittavaa tietoa. Ihmettelen vaan miksi IFKn tasoisella joukkueella ei ole vieläkään asiantuntevaa ja kokenutta pelaajahankinnoista vastaavaa kaveria? Näytöt meinaan sellaisen tarpeellisuudesta ovat vakuuttavat, ihan jo IFKssakin.

Noh, sorry sorry, nyt menee jo Hurtaj:sta ohi ja yleiselle tasolle.
Pahoitteluni.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Viestin lähetti Markus78
...Pisteet silti hankinnasta, ei ainakaan voi ihan penailuks sanoa.

Joo tohon lauseeseen on helppo yhtyä. Onko Scissons,Treille tai Mrazek tehnyt 359:ssä pelissä 283 tehopistettä? (edes Unkarin liigassa). Eipä taida olla.

Annetaan Hurtalle työrauha ja laitetaan kädet ristiin!
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Hurtaj

Ei tullut HIFK:hon tällä kertaa nimihirviötä, kuten on muutaman kerran tullut. Zankavetsejä, Podkonickyjä, Mrazakkeja ja mitälie Zidlickyjä on tullut mutta nyt tuli aika helponoloinen nimi.

Tuli tuossa juotua aivan liikaa kahvia ja otettua aivan liikaa nuuskaa, joten pääni on väliaikaissti sekaisin. SEkavassa mielentilassani tuli vana mieleen, että uuden slovakkipelurin nimessä on selkeä symbioosi. "Hurt"-sana tarkoittaa englanniksi kipua ja "Aj"-tarkoittaa muutamalla kielellä epävirallisesti kivunjälkeistä ensimmäistä sanaa, ainakin mikäli jättää kirosanat pois.

Näin ollen lyhyt yhteenveto on se, että ensiksi sattuu ja sitten kuuluu "Aj" tai "Auts".

Mitä halusin tällä tuoda ilmi, jaa-a ei hajuakaan mutta hassu nimi siis on tälläkin hemmolla.

Ps. Onkohan liigassa koskaan onnistunut pelaaja, jonka etunimi on Lubomir? Mielestäni muutama on käynyt, mutta aika pehmeetä jätkää on ollut. Ruotsin liigassa on kova slovakki-Lubomir tällä hetkellä, nimittäin SSK:n Sekeras.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös