Loukkaantuneiden seurantaa kaudelle 2008-09

  • 37 116
  • 167

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Uuden Rauman peliraportti kertoo että Pasi Saarela loukkasi itseään. Jossain vaiheessa pelin loppuhetkillä oli kiekko osunut poskeen ja peli loppui Pasilta siihen. Vielä ei tiedetä että murtuiko sielä jotain.

Kovasti näitä nyt näyttää tulevan, tosin eipä niille mitään mahda. Maskia naamalle ja kapteeni kaukaloon.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Juu, tais olla Tenute, jonka purkuyritys osui suoraan tilannetta estämään tullutta Saarelaa naamaan. Ei nyt mikään lämäri, mutta kova rannelaukaus. Saattoi sattua pahastikin. Todella hitaasti Saarela vaihtoon meni.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Huhhuh, onneksi ei sentää kukaan puolustaja. Laitureita kyllä Lukolla riittää. Ilmeisesti jos Ben-amor tulee kuntoon niin Virtala ottaa Saarelan paikan?
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Ei kai siitä olkapäästä osaa kukaan sanoa mitään varmaa. Päivä kerralla mennään, eikä varmaan kannata ottaa mitään riskiä, että se menee heti uudestaan.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Kovanen ja Lehikoinen jatkavat vielä vempparyhmässä, mutta Laitinen on jo ilmoitettu tämän päivän kokoopanoon.

Todella positiivista, että tuolta sairastuvalta pääsee joku poiskin.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Saarelan, Tukosen ja Laitisen pelaaminen huomenna epävarmaa kertoo LS . Pahoista vammoista ei kuitenkaan liene kysymys. Toivottavasti nyt tajuttaisiin vaan antaa riittävästi lepoa ettei mene kukaan pahempaan kuntoon.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Kumpa tajuaisivat ottaa noiden tilalle Rajalan, Elon ja Vidgrenin. Lisäksi myös sivussa voisi olla Clarke, Mustonen ja Viinanen. Noiden tilalle sitten Palolaa, Virtalaa ja vaikka Jere Laaksosta. Paremmin nekin pelaisivat kuin edellä mainitut "huippuhyökkääjät". Tai ainakin niillä olisi yritystä enemmän kuin noilla.
Niin ja Kangasmäki mukaan myös ehdottomasti. Tai vaikka koko A-junnujen joukkue tuon nylyisen tilalle.
 
Viimeksi muokattu:

D.Y.G

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko&Vaasan Sport.
Uusi rauma 16.1.2009

Lukon hyökkääjä Lauri Tukosen kausi on mahdollisesti ohitse. Pelaaja menee ensi viikolla polvileikkaukseen. Lukon päävalmentaja Rauli Uraman mukaan sairasloman pituus selviää vasta operaation jälkeen, mutta tällä tietoa Tukonen on sivussa peleistä ainakin kuukauden.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jos oli positiivinen uutinen tuo uutinen jatkosopimuksista, niin samana päivänä tulee sitten myös ikäviä uutisia. On kyllä sääli jos Tukosen kausi on ohi, hän on ollut todella hyvä Lukossa ja olisi varmasti tärkeä pelaaja myös keväällä. Toivotaan että sairaslomasta ei tulisi ainakaan tuota kuukautta pidempää!
 

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Oli Lukon tärkeimpiä pelaajia näkemissäni peleissä. Valtava aukko tulee hyökkäykseen nyt, pitää tosiaan toivoa että siellä pudotuspeleissä mies olisi jo mukana. On tässä nyt vielä onneksi reilu kuukausi aikaa siihen...
 

Pekkis

Jäsen
Todella ikävä juttu toi Tukosen loukkaantuminen. Laskin erittäin paljon kakkoskentän varaan kevään peleissä. Taitaa tulla vielä uusia miehiä rosteriin. Voi vaan olla melko vaikea löytää Laurin tasoista tähän hätään.

Jos tästä jotain positiivista hakee, niin ei tämä loukkaantuminen ainakaan heikennä Lukon mahdollisuutta saada Laurille jatkoa ensi kaudeksi. Paljon riippuu tietysti loman pituudesta.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Ensin Kovanen, sitten Pettinen ja nyt Tukonen polvivamman takia telakalle. Ja joku vielä kehtaa kirjoittaa, ettei kunnollisilla suojilla ole mitään tehtävissä.

Joka vuosi sama saatanan tuuri. Miehiä eturivistä telakalle polvet paskana. Loppuukohan tuo huono tuuri koskaan?
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ja joku vielä kehtaa kirjoittaa, ettei kunnollisilla suojilla ole mitään tehtävissä.

Enpä oikein keksi minkälaisella suojalla saataisiin polven kiertovammat estettyä. Jos se olisi mahdollista niin luulisin että se vaikuttaisi samalla siten että pelaajan liikkuminenkin tehtäisiin mahdottomaksi.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Enpä oikein keksi minkälaisella suojalla saataisiin polven kiertovammat estettyä.
En minäkään sinällään, koska ei se kuulu toimenkuvaan. Mutta jos nyt katsotaan esimerkiksi sitä tukea, joka Pettisen jalasta löytyy, niin siinä ainakin näyttäisi olevan astetta kovempi suojaus käytössä tähän normaaliin suojaan verrattuna.

Varmaan tuo voi jotenkin rajoittaa liikettä, mutta parempi kait sekin, jos se pitää polven ryhdissä kokoajan.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Saman jutun luin ja heti tuli mieleen että jäitä hattuun. Ettei vaan käy niinkuin Laitisen kanssa joka aloitti sittenkin liian aikaisin pelaamisen ja jonka poissaolon pituudesta ei nyt taas kukaan tiedä mitään.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Janne Rantanen kirjoittaa UR:ssa, että Kovanen palaisi ensi viikon Jokerit otteluun. Hyvä uutinen.
Ei ole kuitenkaan ihan selvä juttu. Tässä kohtaa on hyvä muistuttaa tapaus Laitisesta. Liian aikaisin kaukaloon, ja nyt saa sitten huilata uudelleen saman vamman takia. Toki Kovasen vamma ei ollut nivunen, kuten Laitisella on.

Mielummin kuitenkin pari peliä myöhässä, kuin peliäkään liian aikaisin. No, kyllähän tämä paluuaika tarkoin mietitään, eikä tässä tehdä mitään hätiköityjä johtopäätöksiä. Sen verran tärkeästä kaverista on kysymys.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Luulisi, että Laitisen tapauksesta ollaan jotain opittu. Käsittääkseni nivusvammat ovat kuitenkin vaikeampia seurata parantumisen kannalta. Ennemmin voisi verrata tuohon Pettiseen, jonka kohdalla ajoitus oli ilmeisen hyvä. Ainakin Urama kehui Kovasen menoa vaivattomaksi.
 

Dexu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva Suomen Mestari 2021
Tukosen kausi ohi

Ja niinhän siinä tietty kävi, että Tukosen kausi on ohi ja lepoa on tulossa 3 kuukauden verran. Paskempi mäihä kyllä tällä kertaa!!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös