Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, TPS
Noista omista arvioista on karsiutunut aika paljon jengiä ulos (tai siis AHL:n puolelle). Viimeisimpinä LaDue ja M.Kempe waivereihin. Prokhorkin lähti jo aikaisemmin.

LaDuen kohdalla voidaan puhua NHL-uran sinetistä. Muut organisaation pakit vaan tulee auttamatta ohi. Kempen kohdalla ei ollut mitään odotuksia. Prokhorkin pelasin aluksi hyvän pelin, mutta on sen jälkeen ollut haamu kentällä. Vauhtia Ontarion puolelta ja kattellaan, jos lähtis.

Hutton vei yhden ylimääräisen paikan puolustuksesta, joten lopuista paikoista taistelee Ryan, Walker, MacDermid ja Roy. Suurin sensaatio on ollut Björnfot, joka saattaa aloittaa kauden NHL:n puolella Doughtyn pakkiparina. Stintti mitä todennäköisimmin jää max 8-9 pelin luokkaan. DD kehui Tobiasta maasta taivaisiin ja kuinka poika on yllättänyt kaikki otteillaan. Taidettiin vihdoin osua timanttiin.

Hyökkääjistä Lizotte, jota haistelin jo aikasemmin mukaan kauden avaukseen, näyttää varmistaneen paikkansa ylhäällä.

Muuten hyökkääjissä hyvin vähän yllätyksiä. Kupari pyöri pitkään mukana, mutta ei selkeästi ollut missään vaiheessa jäämässä ylös otteidensa perusteella. JAD laitettiin isompaan ja hyökkäävämpään rooliin alas, mutta eiköhän poika nähdä vielä syksyn aikana Losin puolella.

Korjataan vähän listaa:

Hyökkääjät (12)
Aloittaa varmasti ylhäällä: Kopitar, Carter, A.Kempe, Kovalchuk, Iafallo, Clifford, Brown, Toffoli, Lewis
Todennäköisesti ylhäällä: Prokhorkin, Wagner, Grundström
Taistelee paikoista: Amadio, Lizotte, Anderson-Dolan, Luff
Saattaa yllättää: Thomas, M.Kempe

Puolustajat (9)

Aloittaa varmasti ylhäällä: Doughty, Martinez, Forbort (IR)
Todennäköisesti ylhäällä: LaDue, Ryan, Walker
Taistelee paikoista: Clague, Brickley, Roy
Saattaa yllättää: Anderson
Mukana vielä: Björnfot, MacDermid, Hutton

Maalivahdit (2)

Aloittaa varmasti ylhäällä: Quick, Campbell
Varalla: Petersen
 
Mihin mä allekirjoitan?

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
LaDuelle kävi huono onni, kun ei ehtinyt kuntoutua täysin ennen harjoitusleiriä. En tiedä olisiko mahtunut NHL-kokoonpanoon täydessä vireessäkään, mutta nykytilanteessa hyvä vahvistus Ontarioon.

Mike Amadio pelasi vahvan harjoituskauden ja kamppailee Kempen kanssa kakkossentterin paikasta. Carter toivottavasti siiirretään pysyvästi laitaan, sillä viime kauden perusteella hänellä ei ole enää mitään asiaan sentterin paikalle.

Kupari sai kyllä positiivisia kommentteja valmentajilta ja harjoituspelejä nähneiltä faneilta, mutta kun tehoja ei tullut sen paremmin rookieturnauksessa kuin varsinaisissa harjoituspeleissäkään, niin Ontario on ihan oikea paikka uran tässä vaiheessa. Ontario Reign vaikuttaa tällä kaudella vahvemmalta ja paljon mielenkiintoisemmalta porukalta kuin viime kaudella. Rasmus Kupari, Jarrett Anderson-Dolan, Mikey Anderson, NIkolai Prokhorkin, Sean Durzi, Johan Södergran + viime kaudella esiintyneistä Brickley, Clague, Luff, Strand. Ainakin näillä kaverilla on saumat kauden jossakin vaiheessa käydä piipahtamassa ylhäällä, jos reipasta kehitystä tapahtuu. Tosin en yhtään ihmettelisi, jos Prokhorkin palaa kauden jossakin vaiheessa takaisin KHL:ään. Veli venäläisen taidot kyllä riittävät helposti AHL:ään, mutta motivaatio on iso kysymysmerkki.
 
"Kaikkia ihmisiä voi huijata jonkin aikaa, joitakin ihmisiä voi huijata kaiken aikaa, mutta kaikkia ihmisiä ei voi huijata kaiken aikaa." Abraham Lincoln.
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, TPS
Mike Amadio pelasi vahvan harjoituskauden ja kamppailee Kempen kanssa kakkossentterin paikasta. Carter toivottavasti siiirretään pysyvästi laitaan, sillä viime kauden perusteella hänellä ei ole enää mitään asiaan sentterin paikalle.
Oho! Amadio mennyt listoilla ohi. Ihmettelinkin, miksi sain vain 12 hyökkääjää kasaan. My bad!
 
Mihin mä allekirjoitan?
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, TPS
Noniin! Alkaahan se meidänkin kausi aamulla. Hirveästi ei odotuksia ole, joka varmaan kaikille on ollut selvää. Toisaalta aika helpottava seurata menoa, kun tappiokin tuntuu voitolta tulevaisuutta ajatellen. Näillä mennään eka peli:

Iafallo - Kopitar - Brown
Kovalchuk - Kempe - Carter
Wagner - Lizotte - Toffoli
Clifford - Amadio - Lewis

Björnfot - Doughty
Martinez - Roy
Hutton - Walker

Quick
Campbell

Katsomossa: Ryan, MacDermid ja Grundström
 
Mihin mä allekirjoitan?
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, TPS
No olipahan avaus. Melkoista hurlmuheitä läpi ottelun. Voi kyllä helposti sanoa, että molemmilla joukkueilla tulee olemaan pitkä ja synkkä kausi.

Muutama tärppi:
-Kings on selkeästi suoraviivaisempi ja aktiivisempi kiekon kanssa MacLellanin johdolla. Osittain se toimii ja osittain ei.
-Kopitar on iskussa ja 70+ kausi ei olisi ihme.
-YV:sä alkaa olla jotain järkeä. Kovalchukista saadaan vetouhka helpolla paikanvaihdolla.
-Ykkönen toimii ja pystyy kiekolliseen peliin.
-Nelonen toimii ja pystyy päätypeliin.

-AV nukahteli ja varsinkin maalin edessä hirveitä vaikeuksia. Neal iski tismalleen samasta kohdasta kaksi maalia.
-Doughty leikkii paljon tulella ja ylipelaa itsenä ulos. Björnfot joutuu epämukaviin tilanteisiin ja joutuu vain selviytymään. Royn parina Toby otti enemmän kiekollista vastuuta.
-Kakkosketjulta puuttuu punainen lanka täysin. Kempen puskee ja Carter vaeltaa. Kovalchuk ei saa tarpeeksi tukea. Kaikki pelaavat eri peliä. Jeff ja Adrian taisi olla -3. Oilers kuitenkin teki kaks YV maalia...
-Kolmonen oli mitä oli. En edes huomannut Lizottea kentällä. Wagner pystyy haastamaan nopeudellaan.
-Jäähyjä tuli aivan liikaa
-Matt Roy haluaa kyllä unohtaa tuon pelin totaalisesti. Todennäköisesti katsomossa seuraavan väännön.
-Joukkueella on vaikeuksia pysyä perässä nopeissa käännöissä omiin.

Jos Kings pystyy tekemään tälläsen määrän maaleja joka pelissä, niin katson ihan mielelläni 82 ottelua. Omiin tulee varmasti vielä enemmän...

Go Kings Go!
 
Mihin mä allekirjoitan?
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, Järvelän Jäppärä
Vielä tuohon Edmonton-peliin.

Aika meheviä ripareita tuli useampikin Quickilta ja tuo nykyinen puolustus oli aika helisemässä. Ehkä se toinen Nealin maali olisi myös ollut otettavissa Quickilta. Neloskenttä Clifford -Amadio - Lewis toimi mallikkaasti. Joukkueessa kun olisi toimiva ja varma puolustus, kaksi pisteiden tekoon kykenevää kenttää lisää ja itsevarma maalivahti, niin kolmas kannu olisi jo melkein ovella odottamassa.

Olisiko ensi yönä Calgaryssä Campbellin vuoro aloittaa kausi, nouseeko Grundström pelaavaan kokoonpanoon? Mahdollisesti Wagnerin kustannuksella, koska on 6,5 miljoonaa syytä pitää Kovalchuk pelaavassa kokoonpanossa. Tuleeko Big Mac puolustukseen pitämään Calgaryn ilkeät pojat kurissa? Muutaman tunnin päästä se nähdään.

Viime kaudella taisi olla kahdeksas peli tai jotain kun ylivoimamaali saatiin. Nyt jo ensimmäisessä pelissä. Paljon maaleja per peli ja turpaan tasaisesti, niin jaksaa nää kauden pelit katsoa ja joukkueella on hyvät asetelmat draft-lottoon.

Go Kings Go!
 
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, TPS
Olihan peli Calgaryssa. Ekassa erässä kentällä näytti olevan yksi joukkue ja se oli meidän Kings. Flames oli täysin aseeton ja Losilaiset pommitti Rittichia kohti jatkuvalla syötöllä. Toiseen erään peli tasoittui hieman ja puolen välin jälkeen Flames sai pelinsä käyntiin. Vika erä oli hieman taistelua väistämätöntä vastaan. Flames tuli väkisin rinnalle. Jatkoaika hoidettiin ylivoimalla, kun Doughty lämäsi kiekon pömpeliin ja sai katsella pleksin läpi Flames-fanien keskisormia.

Huomiot:
-Kings pelaa todella raikasta ja liikkuvaa peliä. Siinä on omat riskinsä puolustuksellisesti, mutta suunta on todellakin oikea.

-Campbell pelasi ihan ok pelin, mutta imuroi toisen maalin.

-MacDermid oli seitsemäntenä pakkina mukana ja kävi ärsyttmässä jatkuvasti Flamesin pelaajia taklauksillaan ja pään aukomisella. Tappeli Lucicin kanssa, josta peli kääntyi hieman väärään suuntaan.

-Pakisto pelasi muuten paremmin kuin Oilers pelissä. Doughty 1+2 on jo ihan perus kauraa. Hutton - Walker pari pelasi hyvin. Björnfotin rooli jäi pienemmäksi, koska MacD kävi välillä palloilemassa kentällä. Yksi hyvä haasto maalille tuli Tobylta (jäi mieleen).

-Kakkonen pelasi selkeästi paremman pelin. Carter ei edelleenkään ole hyvällä tasolla, mutta Kempe ja Kovy paikkasivat. Toffoli onnistui maalinteossa ja samoin Kovy.

-Lizotte ja Walker pelasivat todella hyvän pelin.

-Ykkönen on edelleen Kingsin paras ketju, kuten pitääkin. Ainoa ketju jolla on kyky pysyä kiekossa pidempiä pätkiä. Brown - Kopitar akseli toimii todella hyvin. Iafallon pitäisi olla vain ryöhkeämpi ja tehokkaampi.

-Ylivoima on saanut vihdoin jutun juonesta kiinni. Kovy & Dewy paikanvaihto toimii loistavasti (vielä). Kempe on yllättävän hyvä tuossa 1. yv:sä liikkeellään.

-Flames-fanien viha Doughtya kohtaan tarjoaa kyllä pelkkää buustia #8 pelaamiseen. Lähinnä naurattaa kuinka syvälle tää yhden pikkukakaran huutelu ja siihen vastaaminen on edennyt. Hauska lisä kohtaamisiin jatkossakin. Hyvin tehoilivat molemmat.

Tänään Huttonin paluu Vancouveriin. Toivottavasti MacD katsomossa ja Grundström askissa.
Edit. Lisätty twiitti

Go Kings Go!
 
Viimeksi muokattu:
Mihin mä allekirjoitan?

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Miten tää jengi voi olla niin paska vuodesta toiseen? Ei paperilla mikään huono edes. Valmennus?
Kärkisentteri ja ykköspakki alkavat vanhentua ja eivät ole enää eliittitasoa. Kakkossentterin taso on romahtanut, pakistossa ei ole vastuunkantajia, vuosikausia kestänyt kannujahti vei kaikki varausvuoro joilla oltaisiin voitu varata uusia vastuunkantajia ja joukkue on hidas.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

ipaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Power forwardit ja stay-at-home pakit
Miten tää jengi voi olla niin paska vuodesta toiseen? Ei paperilla mikään huono edes. Valmennus?
Valmennuksesta ei pitäisi jäädä kiinni. Kaikesta Edmontonissa saamastaan paskasta huolimatta Todd MacLellan on huippukoutsi, jota mm. Doughty ylisti harjoitusleirin jälkeen.

Kingsin terävin kärki on vanha, kallis ja hidastuu kovaa vauhtia. Koskee niin Kopitaria, Quickia, Carteria kuin Browniakin. Plus siihen päälle vielä Kovalchuk, niin neljä kalleinta hyökkääjää ja ykkösveskari ovat kaikki 32+ ikäisiä.

Viimeisen 10 vuoden aikana Kingsillä ei ole ollut Draftissa ykköskierroksen kärkivuoroja ennen tätä kesää - luonnollisesti vuosikymmenen alun huippumenestyksestä johtuen. 2008 Drew Doughty #2 ja 2009 Brayden Schenn #5. Tänä vuonna vihdoin taas pieni numero käytössä ja sillä Alex Turcotte #5.

Rob Blake on nyt kolmatta kauttaan GM ja sai lahjaksi joukkuetta 11-vuotta vetäneeltä Dean Lombardilta vanhentuvan ja kalliin porukan, jonka johtopelaajat voittivat kaksi Stanley Cupia. Samalla kun peli nopeutuu entisestään, niin Kingsin pelaajamateriaali on jäänyt tästä kehityksestä jälkeen. Tälle kaudelle on saatu mukaan muutama nuori ja nopea pelaaja (Lizotte, Grundström ja ennen kaikkea 18-vuotias Tobias Björnfot) joista varsinkin Björnfotin potentiaalin varaan lasketaan paljon.

Joukkueen tämän hetken rosterin 13 hyökkääjästä viisi on yli kolmekymppisiä. Farmissa on toki kasvamassa todella hyviä nuoria kavereita jotka tulevat aivan varmasti saamaan tilaisuuden kauden aikana. Gabriel Vilardi, Johan Södergran, Rasmus Kupari ja junnuissa hyviä tehoja iskenyt Jared Anderso-Dolan nuorimpana kärkenä.

Kingsissä on sukupolvenvaihdos menossa, mutta sitä tehdään hitaasti korjaamalla, eikä räjäyttämällä koko pakkaa kuten niin moni muu joukkue päätyy tekemään.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
Miten tää jengi voi olla niin paska vuodesta toiseen? Ei paperilla mikään huono edes. Valmennus?
Vastataan vielä yksi juttu joka jäi edellisiltä välistä. Eli Lombardi metsästäessään epätoivoisesti sitä kolmatta SC:tä heitteli Kingsin varausvuoroja vessanpönttöön. Lisäksi jäi huomaamatta yleinen pelityylin muuttuminen NHL:ssä ja sitämyötä hommailtiin vääräntyyppisiä pelaajia. En sanoisi että kärkiukkojen(esim Doughtyn) parasta ennen päivämäärä olisi vielä mennyt(Quick poislukien), mutta alemmat ketjut jäivät aika retuperälle.
 
"Kyllähän siellä liikutaan taas lähellä rienausta, mutta haittaako se toisaalta aurinkoakaan jos kysytään onko kuu sitä lämpimämpi?" -Nimimerkki Clocks
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, TPS
Kiitos. Se on juurikin näin miten @ipaz, @Ollakseni ja @Uuhis #97 asian muotoili. Pohja on saavutettu ja sieltä kammetaan ylös vain pitkäjänteisellä työllä. Kalliit veteraanit ovat olosuhteiden pakosta mukana. Tuollaisten pelaajien siirtäminen on lähes mahdotonta ilman kyljessä kimaltelevaa "palkintoa" toiselle seuralle ja sitähän Kings ei voi tehdä tällä hetkellä.

MacLellan luo uutta pohjaa nuorille tällä hetkellä ja Blake yrittää mahdollisuuksien mukaan löytää näille 30+ pelaajille uutta kotia. Asiat ei tapahdu viikossa eikä kahdessa vaan vuosissa. Siihen olen ainakin itse varautunut, että Losi löytyy koko porukan häntäpäästä tällä kaudella ja myös seuraavalla. Paska näyttää aina paskalta ulospäin, mutta välillä kannattaa hieman miettiä ja tutkia mitä se on syönyt..

Laitetaan nyt hieman mietteitä kuitenkin tuosta Canucks pelistä:

-Peli oli täysin selvä. Siinä ei jäänyt mitään jossiteltavaa. Canucksin pelaajat saivat tulla jokaista kaistaa pitkin vauhdilla hyville vetosektoreille. Kings pelaajat tyyty vain roiskimaan, koska jalka ei riittänyt eilisen väännön jälkeen ja taitotasossa hävittiin.

-Mä en haluaisi syyttää maalivahteja, koska puolustus edessä määrittelee paljon yhden miehen pelaamista. Kuitenkin täytyy sanoa, että Campbell on jo selkeästi meidän ykkösveska. Quick on täysin hukassa oman pelinsä kanssa. Osalle maaleista ei herra voinut mitään, mutta vanha kunnon Quick olisi voinut poimia 4-5 noista maaleista. 14 maalia kahteen peliin selän taakse kertoo kyllä kaiken oleellisen. Toivottavasti joku suostuu kumiukon ottamaan edes 7. kiepin pickiä vastaan.

-Kakkosketjulta aivan kammo peli. Ero oli kuin yöllä ja päivällä eiliseen. Kolme pelaajaa, joilla ei ole mitään yhteistä käsitystä pelaamisesta. Plus kaikkien asenne puolustamiseen on hyvin heikko. Kempen kehityksen kannalta olisi järkevämpää pelata toisessa ketjussa.

-Björnfot oli oikeastaan ekaa kertaa pulassa. Hävisi fyysiset kamppailut 100-0 ja oli isoissa vaikeuksissa kiekon kanssa, kun paine oli kovempaa. Ruotsin lennot on varmasti jo varattu. Ei tuo pelaaminen tällä hetkellä palvele kehitystä optimaalisesti.

-Ylivoima takkusi jälleen, mutta niin takkusi myös alivoima. Askeleen perässä koko ajan.

-Posia on vaikee hakea, mutta mä olen erittäin tyytyväinen tuohon Walker - Hutton pariin. Nytkin taisivat olla paketista ainoat plussamiehet. Walker iski kauden toisen maalin ja on orastavassa maaliputkessa. Hutton on iso mies, jolla pää toimii hyvin.

-Toffoli iski hienon maalin Grundströmin tarjoilusta. Tyler on ilmeisesti ymmärtänyt, että nyt täytyy viimeistään nostaa osakkeita. Tällä menolla Toffoli ei nää joulua Losissa ja se on Tylerin onni se.

-Hyökkäyspään aloituksissa MacLellan on erittäin aktiivinen ohjaamaan kummalta puolelta aloitus otetaan. Uusi sääntö luo kyllä hyvän edun, koska Kopitar ja Carter ovat sen verran hyviä aloituksissa.

Parin päivän huili tähän väliin ja sen jälkeen kotiavaus Nashvillea vastaan.

Go Kings Go!
 
Mihin mä allekirjoitan?
Kärkisentteri ja ykköspakki alkavat vanhentua ja eivät ole enää eliittitasoa. Kakkossentterin taso on romahtanut, pakistossa ei ole vastuunkantajia, vuosikausia kestänyt kannujahti vei kaikki varausvuoro joilla oltaisiin voitu varata uusia vastuunkantajia ja joukkue on hidas.
Periaatteessa olen samaa mieltä, sillä tuo nyky-Kings on liian vanha ja hidas menestyäkseen. Toisaalta taas syvyyttä noiden vanhojen starojen takana ei ole juuri yhtään. Siitä olen kuitenkin eri mieltä, että ykkössentteri ja -pakki eivät riittäisi. Mielestäni Kopitar ja Doughty kyllä riittävät tähän liigaan vielä oikein hyvin ja etenkin Doughty ihan eliittitasolla edelleen. Maalivahtipeli minua sen sijaan huolettaa. Ja tosiaan se, että ison profiilin pelaajista Carter ja Ilja ovat kuollutta painoa, seuraavan aallon pelaajista Toffoli on ihan liian on-off viedäkseen sitä kuuluisaa secondary scoringia eteenpäin.

Oikeastaan jo mainitut Doughty ja Kopitar ovat lähes ainoita aidosti huippuluokan pelaajia tuossa joukkueessa.

Ei Rob Blake helppoon paikkaan päässyt saatuaan tuon jo silloin ikääntyvän rungon käsiinsä, mutta eipä Rob kyllä montaa hyvä liikettä ole tehnyt parantaakseen joukkuetta nyt tai tulevaisuudessa.
 
Mängimies tykkää tästä

ipaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Power forwardit ja stay-at-home pakit
Jos jotain posia hakee, niin Reign on voittanut molemmat pelinsä AHL:ssä yhteismaalisuhteella 8-2. San Jose kaatui 5-0 ja Bakersfield 3-2 jatkoajalla.

Mario Kempe kahdessa pelissä tehot 3+1. Rasmus Kupari 1+1. Kyllä näillä jo kuuhun mennään.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Jos jotain posia hakee, niin Reign on voittanut molemmat pelinsä AHL:ssä yhteismaalisuhteella 8-2. San Jose kaatui 5-0 ja Bakersfield 3-2 jatkoajalla.
Voitot tulivat maalivahti Cal Petersenin kahdella huippupelillä. Petersen valittiinkin AHL:n viikon pelaajaksi.

Kupari pelasi ykköskentän keskellä - laidoilla olivat viime kaudella NHL:ssä pelejä saaneet LW Kempe ja RW Luff. (Ja joitakin hajavahtoja nelosketjussa, koska Reignillä oli sentterivajausta ekassa ottelussa ja keskushyökkääjiä kierrätettiin). Kupari sai myös runsaasti yv-aikaa, mutta av:llä ei tainnut pelata kuin yhden vaihdon. Kahden pelin perusteella ei hirveästi pysty sanomaan, mutta sen näki että luisteluvauhti riittää AHL:ssä paremmin kuin hyvin ja taitoakin löytyy. Vielä kun pelaisi suoraviivaisemmin, niin pystyisi hyödyntämään vauhtiansa ja taitoansa paremmin. Puolustusalueella oli vaikeuksissa sijoittumisen kanssa ja voikin osittain ottaa molemmat Bakersfieldin maalit piikkinsä.

Harjoituspelien raporttien perusteella oletin Quickin saaneen homman kuosiin, mutta samaa paskaa se näyttää olevan kuin viime kaudella. Kukaan ei maksa yhtään mitään nykykuntoisesta Quickista, jolla on kaiken kukkuraksi vielä tämän kauden jälkeen kolme vuotta jäljellä.
 
"Kaikkia ihmisiä voi huijata jonkin aikaa, joitakin ihmisiä voi huijata kaiken aikaa, mutta kaikkia ihmisiä ei voi huijata kaiken aikaa." Abraham Lincoln.
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, TPS
Kylhän näitä Kingsin pelejä vaan katselee mielellään! Maalimäärät on korkealla ja peli saattaa kääntyä aivan päälaelleen yhtäkkiä. Eikä Nashville peli tehnyt poikkeusta. En nyt jaksa kauheasti ketään enään haukkua, niin annetaan vaan sunnuntain posia:

-Walker jälleen mielettömän hyvä. Siirrettiin Huttonin viereltä pois, mutta edelleen toimii. Musta on nyt tullu kyllä selkeesti Walker fani, mutta kyllä noi otteet ovat mut yllättäneet täysin.

-Hutton siirty Dewyn pariksi ja oli hyvä siinä. Hutton on jämäkkä äijä, joka pystyy kuitenkin vielä pelaamaan kiekon kanssa perus peliä. Dewy tarkitsee tälläsen luudan vierelleen.

-Amadiolta hurja peli ja mies ansaitsee kyllä noston ylempiin ketjuihin. Väläytteli osaamistaan parhaiten tuossa Kovalchukin maalin tarjoilussa.

-Ykkönen pelaa kovammalla itseluottamuksella edelleen.

-Ryan teki debyytin Kings paidassa. Ihan kohtalainen peli. Syöttöpistekin taisi napsua.

Yöllä painitaan Vegasin kanssa todennäköisesti samalla kokoonpanolla.
 
Mihin mä allekirjoitan?
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, TPS
Vegas peliä en nähnyt kuin koosteen muodossa, mutta lopputulos ei yllättänyt. Fleury otti pari maagista stoppia, mutta ilmeisesti Quick pelasi myös "hyvän" pelin. Quick on päästänyt nyt kolmeen peliin 19 maalia ja torjuntaprosentti on huikeat 79,3%.

Ketjut ovat muuttuneet muotoon:
1. ennallaan
Toffoli - Lizotte - Carter
Kovalchuk - Amadio - Lewis
Wagner - Kempe - Clifford

Kovalchuk - Amadio akseli tuntuu toimivan hyvin tällä hetkellä. En vain haluaisi nähdä Carteria Toffolin riesana tällä hetkellä.

Arthur poika riehuu tällä hetkellä OHL:n pistepörssin kärjessä. Kahdeksaan otteluun on kertynyt tehot 10+9. Eilisen kamppailussa Kaliyev päätti kiskaista ilmaveivillä maalin, joten itseluottamusta löytyy tällä hetkellä. Oheessa pätkä tuosta maalista.

 
Viimeksi muokattu:
Mihin mä allekirjoitan?
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, TPS
Ollaan palattu takaisin normaaliin päiväjärjestykseen. Kolmen ottelun tappioputki ja kaksi viimeisintä nollilla. Molemmissa peleissä oli hyvä draivi, mutta viimeistely on aivan luokatonta. Tarpeeksi kun hakkaa päätä seinään, niin kyllä se vastustaja paikkansa saa ja tekee.

Campbell saa puhtaat paperit molemmista matseista. Ylivoima on sen alun jälkeen ollut taas järkyttävän heikkoa. 2 / 27 on tän kauden ylivoimalla saatu kiekko reppuun eli 7,4% luokkaa tuo tehokkuus.

Kovalchukilta aivan kauhea peli tää jälkimmäinen. Kolme mailalla otettua jäähyä ja kaikki olisi pystynyt välttämään. Molemmissa tasakentällisin tehdyissä maaleisssa mukana sähläämässä. Ilyan taso heittelee aivan älyttömästi pelistä toiseen tai lähinnä hyökkäyspään taso. Puolustaminen on edelleen erittäin haastavaa.

Kingsin "kuherrusviikko" on nyt ohi ja on palattu takaisin normaaliin tilaan. Yritystä on, mutta porukan taitotaso ei riitä maalintekoon. Calgary vielä kotona ja sitten pidemmälle roadtripille.
 
Mihin mä allekirjoitan?
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, TPS
Tuli väijyttyä suorana Jets ja Blues pelit. Hieman mietteitä niistä:

Jets oli selkeästi huonompi kohtaamisessa ja todella hidas ja raskastekoinen. Tuli mieleen yksi 2016 vuoden Kalifornian jengi. Kings laukoo aivan älyttömiä määriä ja johtaa sarjan tilastoa laukausten keskiarvossa huimalla 38 laukausta /ottelu. Laukasusten laadusta nyt voidaan puhua esseen verran, mutta posia tuo paikkojen määrä.

Jetsiä vastaan alivoima toimi hyvin, kun Laine saatiin pelattua pihalle. Wheeler pakotettiin tekemään huonoja ratkaisuja. MacDermidin maali oli erikoinen, koska peli ei keskeytynyt sen takia aluksi. Toronto tarkisti asiaa ja käski myöhemmin laittaa pelin poikki kesken pelaamisen. En muista nähneeni moista tilannetta, että oltaisiin jouduttu käyttämään torvea. Paljon taas turhia jäähyjä otti vieraat varsinkin tokassa erässä.

Quick pelasi mallikkaan pelin ja Kopitarin tekemän voittomaalin powermove oli ihanaa kasteltavaa. Muuten vaikea nostaa ketään selkesästi esiin.

Juuri päättynyt Blues peli taas oli hyvin vaikea. Jos edellisestä vastustajasta tuli mieleen Kings hitaimmillaan, niin Bluesista tuli mieleen mestaruusvuosien Kings. Blues on ärsyttävän raastava jengi ja tuolla tyylillä he voittivat ansaitusti mestaruuden. Pitkiä hyökkäyksiä, jotka kuluttavat valtavasti vastustajan voimia. Paikoissa murhaavan kovia.

Kings otti taas liudan tyhmiä jäähyjä, kun jalka alkoi painamaan. Blues rokotti kolme kertaa ylivoimalla, joten alivoima ei ainakaan saa puhtaita papereita. Kolmas ja neljäs maalit olivat upeita sommitelmia Bluesilta ja niissä Kingsin puolustus oli siellä kuuluisalla kebabkioskilla.

Quick pelasi taas vahvan pelin ja nostaa kyllä osakkeitaan siirtomarkkinoilla. Carterilta myös parempaa pelaamista. Walker oli taas huiman hyvä ja dominoi molemmissa päissä Kingsin pakistoa. Wagner oli pirteä Bluesia vastaan ja sai nopeudellaan rikottua pelaamista. Viimeistely on vain onnetonta ja niin oli myös Wagnerin tappelu Barbashevia vastaan.. No ainakin yritti.

Molemmista kamppailuista jäi mieleen tämä uusi sääntö. Kiekko dumpataan punaisen takaa maalivahdille ja jos tämä sulkee kiekon, niin omat eivät saa vaihtaa pelaajia ollenkaan. Molemmissa kamppailuissa kävi täysin samanlainen tilanne ja Quick ei tätä ymmärtänyt. Jetsiä vastaan tuli maali aloituksen jälkeen ja Bluesia vastaan epäsuorasti, koska aloituksen älkeen Kings otti jäähyn, josta Blues rokotti. Ymmärrettävä sääntöuudistus, mutta Quickin kanssa pitäisi käydä läpi tuota paremmin. En tosin tiedä kuinka vaikea se kiekon dumppauksen lähtökohta on nähdä maalilta.

Kiertue jatkuu vielä Wildin ja Blackhawksin vieraina. Kaksi voittoa noista ei ole mahdottomuus, mutta kyllä mulle tappiotkin kelpaa.

Lisähuomiona: Gabe Vilardi on päässyt luistelemaan itsekseen ja toisen kerran muiden rikkinäisten kanssa. On mahdollista, että Gabe liittyy Reignin harjoitusvahvuuteen jo ensi viikolla. Reign pelaa muttenkin ihan hyvin tällä hetkellä. Hyviä uutisia siis sillä rintamalla.

Go Kings Go!
 
Viimeksi muokattu:
Mihin mä allekirjoitan?
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, TPS

Ei vaan yksinkertaisesti oo mitään käyttöä NHL-tasolla. Ennen nopea ei ole enään nykykiekossa nopea. Veto on tulinen, mutta osoiteeton. Puolustaminen ollut aina niin ja näin, mutta nykyään täysi turisti kentällä. Kunnossa mies näyttää olevan, mutta ei saa tehoja irti koneesta. Takas KHL:n tsuku tsuku tai sitten vielä jonnekin menestystä tavoittelevaan jengiin kokeilemaan.

McLellan on muutenkin pyörittänyt katsomossa Toffolia ja Kempeä, joten nää komennukset sinne ei ole ihme. Jos peli ei kulje, niin sit syödään popparia. Veikkaan, että Ilya ei tätä ole niellyt ja kertonut mielipiteensä.

Kingsille ei ole ongelma syödä puolikasta palkoista, jos siirto sen vaatii, mutta onko tuo 3M+ silti liikaa testattavaksi muualla?
 
Mihin mä allekirjoitan?

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Otatteko Abdelkaderin Kingsiin, jos pannaan palkat päikseen?
Losin tavoitteena on päästä eroon turhista veteraaneista, ei hankkia niitä lisää. Kovylla sopimusta jäljellä tämä ja ensi kausi, Abdelkaderilla tämä ja kolme kautta.
 
"Kaikkia ihmisiä voi huijata jonkin aikaa, joitakin ihmisiä voi huijata kaiken aikaa, mutta kaikkia ihmisiä ei voi huijata kaiken aikaa." Abraham Lincoln.

neks0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, Juventus, HIFK, Darts
Muistelin tässä juuri niitä hetkiä, kun kuulin, että Kovy signattu Kingseihgin. Vedin nyrkkipumppua ulkohuussissa ja juhlin sitä, että nyt saatiin lempiseuraani kovan luokan tähti.

Nyt ollaan tässä pari vuotta seurattu herran tekosia Kingseissä, ja ei siitä herrasta kyllä mitään hyötyä ole oikein ikinä ollutkaan ja ei tule olemaankaan. Harmin paikka, isot odotukset olivat herrasta. Minun puolesta vaihtakoot maisemia ja antaa kuninkaiden tankata rauhassa, jotta ensi vuoden varaustilaisuudessa kävisi sitten mahdollisimman hyvä tuuri.
 
Fucking slash me again you little fucking shit, I'll fucking fuck you up - Drew Doughty to Paul Byron
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy