Mainos

Los Angeles Kings 2016–2017

  • 40 952
  • 131

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Kautta 2015-16 on vielä yksi tai kaksi peliä jäljellä, mutta avataan ensi kauden ketju. Tällä kaudella runkosarja meni ihan nätisti ja joukkue selvisi pudotuspeleihin asti, mutta Sharks vei sarjan selvästi 4-1. Joten se siitä kaudesta. Putoamisen jälkeen GM Lombardi on ollut hiljakseen. Päävalmentaja Darryl Sutter sai jatkosopimuksen ja RFA-pelaajista ensimmäisenä sainattiin puolustaja Brayden McNabb (2 vuotta; 3,4 miljoonaa). Ja Dustin Brownilta otettiin kapteenius pois. Ei kai muuta?

Listaan lyhyesti nykytilanteen pelipaikoittain. Pelaajien palkkoja ja tilastoja en ala sen paremmin listaamaan, sillä ne näkyvät mm. Scott Cullenin jutusta Off-Season Game Plan: Los Angeles Kings - Article - TSN . Palkkabudjetti on käytännössä tapissa ja parin-kolmen seuraavan viikon aikana tehtävät siirrot ratkaisevat millaisia mahdollisuuksia Lombardilla on osallistua vapaiden agenttien metsästykseen.

Hyökkääjät, sentterit


Anze Kopitar on ykkössentteri ja Jeff Carter kakkonen ja hyvä niin. Sen jälkeen on kysymysmerkki ja kysymysmerkki, koska oletan Vincent Lecavalierin eläköityvän. Itse pidän Nick Shoresta, mutta ikävä kyllä tehoja ei ole tullut niin paljoa kuin kolmosen keskimieheltä pitäisi tulla. Shore menee kuitenkin nelosessa ihan kelvollisesti. Shoren kanssa alaketjujen sentteripaikoista kilpailevat hidas ja kankea Andy Andreoff ja 26-vuotias rookie Nic Dowd (RFA).

Jos Kings aikoo ensi kaudella pyrkiä pelaamaan nopeampaa ja vähemmän “heavyä” peliä kuin aikaisemmin, niin Andreoffilla ei pitäisi olla mitään asiaa joukkueeseen. Tästä kolmikosta Dowd on minusta notkein luistelija ja ihan fiksun tuntuinen pelaaja, mutta NHL:ssä pelatessaan sortui puolustuspäässä huolimattomuusvirheisiin ja saikin (ihan ansaitusti) komennuksen takaisin farmiin opettelemaan sentterinä pelaamisen perusteita. Minusta yksikään tästä triosta ei ole tarpeeksi hyvä huippujoukkueen kolmossentteriksi, mutta toistaiseksi näillä mennään.

Hyökkääjät, laiturit

Kingseillä on periaatteessa kaksi ihan hyvää nuorehkoa laituria, Tyler Toffoli ja Tanner Pearson. Toffoli on ehdottomasti top 6-kamaa ja Pearsonkin siinä ja siinä. Sitten tuleekin kysymysmerkkejä: loukkaantumisista kärsinyt 34-vuotias Marian Gaborik, viime kesän suurhankinta Milan Lucic (UFA) ja urallaan laskukierteessä oleva Dustin Brown. Lucicin sopimusneuvotteluista ei ole vähän aikaan kuulunut mitään luotettavaa tietoa, joten siinäkin suhteessa edessä mielenkiintoiset kolmisen viikkoa. Palkkakaton vuoksi Brownin, Lucicin ja Gaborikin kohtalot kietoutuvat toisiinsa - ainakin yhden kolmikosta täytyy lähteä.

Alaketjujen laituriosasto on saanut paskaa niskaansa tehottomuuden vuoksi, mutta minusta suurimman osan ajasta sotaratsut Dwight King ja Kyle Clifford ovat hoitaneet oman leiviskänsä jotakuinkin tyydyttävästi. Samaa voi sanoa Trevor Lewiksestä, mutta todennäköisesti UFAksi pian tuleva laiturisentteri löytää paremman palkanmaksajan muualta. Minusta Lewiksen merkitys joukkueelle on tilastoja suurempi. Pidän häntä esimerkillisenä joukkuepelaajana, joka on pelaajiston keskuudessa arvostettu. Kevätkaudella hankittu Kris Versteeg tuskin jatkaa joukkueessa, joten periaatteessa alaketjuissa on pari vapaata pelipaikkaa. Toisen täyttänee Michael Mersch ja toiseen haettanee halpaa UFA-miestä. Leikkauksesta toipuva Jordan Nolan jatkanee koohottamistaan nelosketjussa parin seuraavan kauden ajan.

Puolustus

Drew Doughty, Jake Muzzin, Alec Martinez. Kolme hyvää pakkia kohtuuhintaisilla sopimuksilla. Sen jälkeen taas kysymysmerkkejä. Kankealiikkeinen Brayden McNabb tulee olemaan yksi kuudesta vakiopakista, sen kertoi solmittu jatkosopimus. Matt Greenen kropan kestävyys on arvoitus, mutta terveenä ollessaan kelvollinen kuutos-seiskapakki. Greenelle plussaa kätisyydestä (right) ja fyysisyydestä, joista ominaisuuksista Kings-puolustuksessa on puutetta.

Luke Schenn sai siirtonsa jälkeen lähes top-4 pakin jääaikoja, mutta ei ole tarpeeksi älykäs ja liikkuva kellottamaan nyky-NHL:ssä vakituisemmin yli 15 minuutin peliaikoja. Ihan mielenkiintoista nähdä mistä ja minkäsuuruisen sopimuksen Luke saa ensi kaudeksi. Jos Greene ei tervehdy ja sopimus olisi sopivan edullinen ja lyhyt, niin minun puolestani Schenn voisi jatkaa Losissa. On kuitenkin kohtuullisen fyysinen ja tarkkaan rajatussa roolissa ihan hyödyllinen pelaaja.

Toinen rightin puolen UFA-pakki Jamie McBain tuskin saanee jatkoa, vaikka pelasi hankalassa välikädessä ihan kelvollisen kauden. Veteraani Rob Scuderi täydentää pakistoa ja vilpittömästi toivon, että hänet lähetetään ennen runkosarjan alkua farmiin Ontarioon kouluttamaan nuoria Reign-puolustajia. NHL-tasolla Scuderin ura on jo ohi.

Prospektipuolelta Kevin Gravel ja Derek Forbort (RFA) yrittävät murtautua pysyvästi NHL-tasolle. Ja molemmilla on mahdollisuuksia saada vakipaikka NHL:sää, mutta minusta se johtuu pikemminkin Losin puolustuksen syvyyden puutteesta kuin ko. pelaajien hyvyydestä. Forbort on iso ja liikettä ja taitoakin on riittävästi peruspakiksi, mutta henkisesti ja fyysisesti liian löysä. Olisin hemmetin tyytyväinen, jos hänet treidattaisiin ennen kauden alkua jonnekin muualle. Gravel on näistä kahdesta periaatteessa potentiaalisempi, mutta kroppa ei ole NHL-pakin kroppa. Ainakin viisi kiloa lihasta pitäsi saada lisää ja se on jo 24-vuotiaalle kaverille aika paljon. Gravelin eduksi laskettaneen se, että hän pystyy pelaamaan sekä oikealla että vasemmalla puolella, vaikka onkin Forbortin tavoin leftin mies.

Maalivahdit

Jonathan Quick ja sitten joku jämämies. Kakkosena voi olla joko AHL:ssa Ontariossa loistokauden pelannut Peter Budaj tai sitten joku muu kakkosveskan rooliin tyytyvä veska. Jollei pakkiosastokaan ole kovinkaan syvä, niin maalivahtiosasto se vasta ohut onkin. Onneksi maalivahdeista on ylitarjontaa, toisin kuin kelvollisista rightin pakeista.

Suunnilleen neljän viikon päästä - eli draftin ja “free agent frenzyn” alkamisen jälkeen - ensi kauden kuviot ovat paljon paremmin selvillä. Aika syvälle suohon Lombardi on itsensä juntannut ja melkoisen Munchausemaisen tempun hän saa tehdä, jos aikoo itsensä (ja organisaation) kovalle maalle tempaista. Itse tulen seuraamaan ennen kaikkea sitä, pyrkiikö Lombardi siirroissaan kohti NHL:n uutta valtavirtaa (speed and skill and offence) vai pitäytyykö vanhassa menestyskaavassa (heavy, grind, defence first). Ainakaan Sutterin jatkosopimus ei anna viitteitä suuremmasta muutoshalukkuudesta… .
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Miten @heikkik näet Adrian Kempen tilanteen? Olisiko jo mahdollista pojan päästä kokeilemaan ylhäällä? Ei se ensimmäinen kausi AHL:ssa ainakaan pisteiden puolesta mennyt täysin putkeen, mutta voisi olla ihan kiva lisä ja tuoda taitoa sekä juonikkuutta hyökkäykseen.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Miten @heikkik näet Adrian Kempen tilanteen? Olisiko jo mahdollista pojan päästä kokeilemaan ylhäällä? Ei se ensimmäinen kausi AHL:ssa ainakaan pisteiden puolesta mennyt täysin putkeen, mutta voisi olla ihan kiva lisä ja tuoda taitoa sekä juonikkuutta hyökkäykseen.

Kokeilemaan kyllä, mutta vakipaikka tuntuu epätodennäköiseltä. Laituriosasto on sellaisessa käymistilassa, että paremmin asian näkee vasta neljän-viiden viikon päästä. Miten Lucicin kanssa käy? Myydäänkö King tai Clifford? Andreoff on halpa, mutta jos halutaan nopeampi ja taitavampi joukkue, niin onko Andyllä käyttöä? Pelaavatko Gaborik ja Brown vasemmalla vai oikealla laidalla? Kempehän on pelannut myös keskellä, mutta tulevaisuus ammattilaisena on todennäköisesti vasemmassa laidassa, ainakin Pohjois-Amerikassa. Kempen suurimpana valttina pidän nopeutta/luistelua, mikä on Reignin päävalmentajan Stothersin mukaan jo nyt NHL-tasoa.

Kempen alkukausi AHL:ssä oli vähän alle odotusten, sitten varsin onnistunut käynti nuorten MM-kisoissa ja surkea runkosarjan loppu. Pudotuspeleissä tason nosto, joten kokonaisuutena kaudesta ei jäänyt ihan paska maku. Stothers on ollut ajoittain varsin kriittinen Kempeä kohtaan, mutta on jatkuvasti korostanut että potentiaalia on vaikka mihin, kunhan nuori mies saa vain sen esiin. Olihan Kempelle loppukaudella pieni loukkaantuminenkin, mutta enempi ongelmat ovat henkisellä puolella. Joillakin asenne korjautuu iän myötä, toiset eivät pysty koskaan lunastamaan potentiaaliaan.

Clear skies for Kempe as he turns playoff switch — LA Kings Insider

Elliott Friedman mainitsee Dustin Brownin omassa jutussaan.

30 Thoughts: Remembering greatness - Sportsnet.ca

27. "Looking at those expansion rules, can’t help but wonder if that is the long-term solution for Los Angeles and Dustin Brown. The Kings have told Brown his contract is untradeable. He is not listed as having an agent, and that’s a step he needs to take. This is where a good one can really help a client, using their own connections to see if anything shakes loose. If not, an expansion team in Vegas could be the right fit, assuming the Kings provide it with proper incentives."

Tuosta nyt epäsuorasti voisi päätellä, että Brownia on yritetty treidata, mutta menestystä - ikävä kyllä - ei ole ollut. Kyllähän se alkaa entistä todennäköisemmältä näyttää, että Lucicia ei pystytä palkkakaton vuoksi sainamaan, vaan Lombardin viime kesän suurkauppa kääntyy pahasti tappiolliseksi. No onneksi Lucicista saatiin sentään kokonainen kausi irti, toisin kuin Sekerasta.
 
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, Järvelän Jäppärä
Kiitos Heikille kauden avauksesta.

Kauden päätös oli oikeutettu. Siihen päivään, kun pleijaripaikka varmistui, loppui Los Angelesin pelaaminen. GM Lombardia ei käy kateeksi, syvälle, syvälle on muutaman kauden takainen mestari uponnut. Aika pahasti on rapautunut Sateentekijän maine parina viime vuotena ( Richards, Dustin Brownin soppari, Sekeran vuokraus, Lucicin vuokraus??). Paljon tulevaisuutta myyty ja vastine on ollut huono. Itseä hirvitti Brownin sopimus silloin aikoinaan, mutta kannatin sitä silloin ja kannatan sitä edelleen. Surullista tosin nähdä, että Kapteeni ajoi itsensä hirveään tikkiin viime kesänä, mutta se ei kuitenkaan näkynyt tulostaululla. Kirjaimen repiminen rinnasta oli mielestäni mauton teko johdolta. Dustin Brown on siis suurin syyllinen tähän kurimukseen? Mestaruuksien myötä GM:n visio taisi hieman hämärtyä ja pelaajia palkittiin sopimuksilla, jotka järjestäen ovat olleet liian pitkiä. Josta päästäänkin yhteen suosikkipelaajaani;

Samaa voi sanoa Trevor Lewiksestä, mutta todennäköisesti UFAksi pian tuleva laiturisentteri löytää paremman palkanmaksajan muualta. Minusta Lewiksen merkitys joukkueelle on tilastoja suurempi. Pidän häntä esimerkillisenä joukkuepelaajana, joka on pelaajiston keskuudessa arvostettu.

Trevor Lewis tulee nyt sitten olemaan se uhri, joka ei saakaan sitä kultaista kädenpuristusta. En ole ymmärtänyt viime vuosien loanheittoa Lewisin suuntaan varsinkin tuolla Ameriikan nettiareenoilla. Ensi kaudella tullaan näkemään se, kun Lewis ei enää joukkueessa pelaa. Sieltä katoaa tekemiseen perustuvaa johtajuutta iso pala. Rehellisesti sanottuna vituttaa.
Richards, Stoll, Mitchell, Williams ja nyt Lewis. Näiden pelaajien kohdalla saattoi ja pitikin haukkua tehoja, mutta hirveä määrä johtajuutta on poistunut noiden myötä ja vaikka Lombardi /Sutter peräänkuulutti Doughtyn, Kopitarin osalta sitä johtajuuden ottamista, niin he eivät ole siinä mielestäni riittävän hyvin onnistuneet.
 

Eekenator

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings
Täällä on palstaveljet jo kesästä olennaisimmat avanneetkin. Itse olen Kingsin osalta elänyt jonkunasteisessa tyhjiössä yllättäneen putoamisen jälkeen, eikä ole ollut oikein mitään sanottavaa sulateltavan keskellä. Nyt alan kuitenkin myöntämään, että kyllä siellä toimistolla on tehty asioita huonosti. Olen ollut vahvasti Lombardi / Sutter-kaksikon puolella, riskitreidien kohdallakin, enkä ole pitänyt varsinaisena sutena kuin Sekera-kauppaa, sitäkin lähinnä siksi ettei mies jatkanut kuningaspaidassa.

Jotenkin tuntuu, että sinänsä vahvasta rungosta huolimatta Kingsin "cup-ikkunan" prime time oli ja meni. Kaksi kannua on toki hieno suoritus, mutta kaivelee vahvasti että enempään olisi (ollut) rahkeita. On hankala nähdä tässä palkkakattotilanteessa kuninkaita haastamassa tätä kautta paremmin lännen kärkeä pudotuspeleissä. Hyvä ja johonkin pisteeseen asti menestyvä joukkue meillä kyllä on, mutta ei se lämmitä kun vain kirkkain kelpaa. Kausi ei ollut huono, mutta ei tässä hirveän tyytyväinenkään voi olla kuin korkeintaan Ontarion menestykseen. Ei sillä että sieltäkään montaa pelimiestä voi odottaa nousevan kokoonpanoon lähivuosina, kun pajatsoa on tyhjennetty juurikin näillä riskikaupoilla. Joku McKeown kelpaisi nyt mainiosti varastoon pari hassua peliä pelanneen Sekeran sijaan.

Kingsin peli-ilme tuskin muuttuu mihinkään, kun Sutter kerran useamman vuoden jatkoa sai. Onkin oleellinen kysymys, miten Kings aikoo uusiutua ja ns. bounce back tämän ja edeltävän kauden pettymyksistä? Valmennusjohdon eväät ovat rajalliset, pitkä kesäloma ei tuonut pitkälle kesään jatkuvaa kautta, eikä fysiikkatreenin muutokset kapteeniosastolla tuoneet muutoksia. Joukkue tarvitsisi pelaajistoonsa pientä uutta virettä ja muutaman täsmävahvistuksen, mutta se näyttää mahdottomuudelta.

Brown on hieno mies ja olisi ollut hieno tarina nähdä hänen pelaavan uransa loppuun kuninkaana, mutta tuolla sopimuksella se ei tule tapahtumaan. Kapteeninnatsojen pois ottamisesta olen samaa mieltä TripleCrownLinen kanssa, turha ja mauton liike kun ei se menestys tuosta ole kiinni. Ei Dustinin asennepuolessa ole koskaan ongelmia ollut, enkä usko että kapteeniuden paineetkaan ovat peliotteita heikentäneet. Joskus ei vain kulje ja sillä selvä, pelaajien urakehitykset ovat erilaisia. Retroperspektiivistä jatkosopimus oli tietysti virhe, ja sen kanssa joukkueenjohdon on nyt elettävä. Gaborikin kohdalla voi sanoa samat sanat, ja jos näiden takia Lucic ei saa jatkopahvia, on se todella sääli. Mies sopi kuitenkin kuninkaisiin kauden jälkipuoliskolla mainiosti, ja nautin hänen seuraamisestaan oman joukkueen paidassa.

Ensi syksyn rosteria ajatellen pakistosta Scuderi on tosiaan syytä haudata jonnekin syvälle mentor-puolelle joka ei NHL-jäillä luistele, McBain on edelleen vain ja ainoastaan 7/8-pakki jonka jatkolla ei ole mitään väliä, ja Matt Greene tuskin pelaa taaskaan edes puolia peleistä. Schenn siinä ja siinä, jos ei tarjolla parempaa ole niin jatkakoon halvalla. Kutospakiksi jäisi tällöin, Schennin jatkaessa, Greene / Gravel / ??, joten tuo pakisto ei todellakaan riemastuta, kovasta kärkikolmikosta huolimatta. Hyökkäys on niin täysin kiinni noiden isojen soppareiden kohtalosta, ettei oikein kannata sanoa mitään vielä. Siinä olen kyllä yllekirjoittaneiden kanssa täysin samaa mieltä, että Trevor Lewisistä luopuminen rehellisesti vituttaa. Pahasti siltä nyt näyttää että "unsung hero" jatkaa matkaansa, ja ei yhtään kiinnostaisi nähdä häntä missään muualla. Joukkue luopuu nimenomaan siitä johtaja-aineksesta, voittamisen kokemuksesta ja omista pojista, ottaakseen tilalle Gabon ylipitkää sopimusta ja rentaleita. Hetken aikaa niin staattiselta näyttänyt mestari-Kings on nyt mahdollisesti menettänyt tuosta rosterista Richardsin, Voynovin, Mitchellin, Williamsin, Stollin, Brownin ja Lewisin, Greenenkin voisi melkeinpä lisätä listaan. Uusiutuvuus on normaalia, mutta onko tilalla olevat ukot 1:1 korvanneet lähteneet?
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tulipa mieleen mainita kun Facebookissa juttuun törmäsin, että Anze Kopitar on odotusten mukaisesti nimetty Kingsin uudeksi kapteeniksi. Tämä nyt ei varmasti yllättänyt juuri ketään, onhan Kopitar joukkueen ykkössentteri ja viimeistään alkuvuonna allekirjoittamansa kahdeksan vuoden jatkosopimuksen myötä joukkueen franchise player nro 1.

Anze Kopitar Named Kings’ New Team Captain - Los Angeles Kings | News

*e* @KSOMV ehti näköjään ensin, mutta olkoon nyt.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Vihdoin Kings tajuaa yrittää päästä eroon Brownista ja hänen järkyttävästä sopparista. Nyt olisi kiva kyllä tietää mitä rouva Brown tuumii. Siinä voi tuo ylimielinen ja kylmä akka olla ihmeissään, kun hommat ei menny niin kuin strömsössä ja Dustin ei ollutkaan korvaamaton pelaaja. Akallahan oli jo isot suunnitelmat miten Dustin voittaa jokaiselle lapselle sormuksen ja pelaa nykyisen sopparin loppuun Kingsissä ja sitten lopettaa. Tämän myötä ilmapiirikin joukkueen ympärillä paranee huomattavasti, kun tuo pahanilmanlintu häipyy Dustinin mukana. Ei kyllä pysty ymmärtämään miten Dustin on tuollaiseen noitaan haksahtanut, kun ei edes ole kaunis.

Ja sieltä varmistus, Kopsusta uus kapu kunkuille. Ihan luonnollinen valinta jatkajaksi kun ne natsat nyt piti kiertoon laittaa.

http://kings.nhl.com/club/news.htm?id=886199&navid=DL|LAK|home
Itse olisin kyllä antanut Doughtylle natsat, mutta ei Anzekaan huono valinta ole.
 

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Itse olisin kyllä antanut Doughtylle natsat, mutta ei Anzekaan huono valinta ole.

Ootko ollut monta kertaa kuuntelemassa KIngsin menoa kopissa? Ei millään pahalla, mutta on jotenkin naurettavaa kun koti-GM:t ottavat kantaa jopa siihen, kuka pitäisi valita kapteeniksi. Nuo henkilökemiat ja koppitunnelma kun on kaikista osa-alueista kenties vaikein nähdä kotikatsomosta käsin. Mut ei se oo multa pois, joten jatketaan.
 

allstar

Jäsen
Mielenkiintoinen kesä tulossa Kingsin osalta. Mielestäni kapteenin kirjaimen riisuminen Brownilta oli ainoastaan hyvä juttu, sillä hänen taakkansa kevenee ja pääsee keskittymään täysin omaan peliinsä. Toivottavasti sillä on positiivinen vaikutus ja Brown onnistuu saamaan pelinsä takaisin. Lombardin kesän tärkein tavoite on puolustuksen vahvistaminen yhdellä top4 tasoisella (oikealta) pelaavalla puolustajalla, sillä onhan tuo puolustus herrojen 8, 6 ja 27 jälkeen erittäin heikko varsinkin, jos McNabb joutuu pelaamaan itsellensä aivan liian suuressa roolissa Doughtyn vieressä. Lucic olisi mukava nähdä jatkossakin joukkueessa, mutta pelkäänpä, että hänen palkkapyyntönsä on liian kova. King + Clifford + Greene kombinaation ulostuksella voisi saada palkkakattoon arvokasta tilaa ja mahdollisesti myös Lucicinkin pidettyä. Mersch ensi kaudella ylhäällä, Gravelille riittävät näytönpaikat sopivassa roolissa ja Kempelle muutama peli ylhäällä olisi myös mukava nähdä.
 
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, Järvelän Jäppärä
Odotetusti Vincent Lecavalier ilmoitti lopettavansa uransa. Leca oli itselleni positiivinen yllätys kuluneella kaudella.
Vaikka liike olikin verkkaista, niin pelintekeminen ja pienet syötöt + maalivainu olivat jotain sellaista, jota kaipaisi aika runsaastikin enemmän noille Kingsin omille kolmos/nelossenttereille.

Kings on myös tehnyt "parhaimman tarjouksensa" Lucicille ja eiköhän kohta puoliin tämänkin suhteen ollaan viisaampia.
Jos ei max 3 vuotta kelpaa, niin sitten kiitos ja näkemiin ja kohti Vancouveria tai Edmontonia.
 
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, Järvelän Jäppärä
Kings on myös tehnyt "parhaimman tarjouksensa" Lucicille ja eiköhän kohta puoliin tämänkin suhteen ollaan viisaampia. Jos ei max 3 vuotta kelpaa, niin sitten kiitos ja näkemiin ja kohti Vancouveria tai Edmontonia.

Kiitos ja näkemiin LeBrunin mukaan. Kohta voisikin tehdä taulukon, mitä nää rent-a-gunsit ovat tulleet viime vuosina Kingsille maksamaan. Oisko tässä nyt sitten kuitenkin paikka Lewisille tarjolla?
 

allstar

Jäsen
Ja niin sieltä vain vihdoin tuli Doughtylle ansaittu Norris. Kopitarkin kahmi itselleen kaksi palkintoa Selke Trophyn ja Lady Byngin muodossa, eli ei yhtään huono palkintotilaisuus Kingsin osalta.

Lucic siis päätti lähteä testaamaan vapaat markkinat ja samaan aikaan cappi varmistui 73 miljoonaan dollariin. Tämän pitäisi jättää Kingsille roimasti varaa liikkeisiin, etenkin jos Lombardi päättää liikuttaa Kingin ja Cliffordin. Ensi kauden kokoonpano voisi olla jotain seuraavan suuntaista caphitteineen:

Gaborik (4,875) - Kopitar (10,0) - Brown (5,875)
Pearson (1,4) - Carter (5,272) - Toffoli (3,250)
Mersch (,786) - Shore (,600) - X
Andreoff (,587) - Dowd (~,600) - Nolan (,950)

Muzzin (4,0) - Doughty (7,0)
Martinez (4,0) - X
McNabb (1,7) - Greene (2,5)/Gravel/Forbort
+ Scuderi

Quick (5,8)
"Enroth" (1,0)

+ Richardsin sakko 1,320
= 61,515/73,0 ilman Cliffordia ja Kingiä.

Mikäli puolustukseen saadaan joku Demersin tyyppinen pelaaja Martinezin kaveriksi, niin alakerta alkaa näyttää todella hyvältä. Yksi top-6 hyökkääjä ja bottom-6 osaston vahvistaminen olisi myös tärkeää, sillä epäilyttää kovasti Shore tason riittävyys kolmosen sentteriksi mutta kaikkeen tähän ei taida olla varaa. Huomioon täytyy myös ottaa ensi kesänä loppuvat Toffolin ja Pearsonin sopimukset, joista ainakin Toffoli tulee saamaan selkeän palkankorotuksen. Itse toivottaisin mielelläni tervetulleeksi takaisin joko Lewisin tai Versteegin, mikäli hintalaput ovat kohdillaan. Vapailta markkinoilta myös Ladd mielenkiintoinen nimi ykkösen vasempaan laitaan, jolloin Brown pääsee paikallensa kolmoseen ja Gaborik oikealle. Toisaalta Laddin hintalappu lienee sen verran kova, että olisi sama ollut pitää Lucic.

EDIT: Scuderihan se sieltä unohtui, herran voi joko yrittää kaupata tai sitten upottaa farmiin, jolloin caphit ei kovin suureksi jää.
 
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, Järvelän Jäppärä
Mersch (,786) - Shore (,600) - X
Andreoff (,587) - Dowd (~,600) - Nolan (,950)

Tässä skenaariossa tuo bottom6 ei näytä miltään muulta kuin aivan hirveältä. Tuossa on niin hirveä määrä rookieita/ muutaman kauden pelanneita, jotta minkäänlaisesta kannujahdista on aivan turha haaveilla.
 

allstar

Jäsen
Tässä skenaariossa tuo bottom6 ei näytä miltään muulta kuin aivan hirveältä. Tuossa on niin hirveä määrä rookieita/ muutaman kauden pelanneita, jotta minkäänlaisesta kannujahdista on aivan turha haaveilla.
Totta, oikeassa olet. Kuitenkin puolustuksen vahvistaminen on mielestäni prioriteetti no. 1, jonka jälkeen voi alkaa katselemaan hyökkäyspään hankintoja. HFBoardsilla on pyörinyt pientä huhua, että Lombardi olisi nuoren oikealta ampuvan puolustajan perässä, jolla on vielä matala caphit. Saattaisi sopia hyvinkin Kingseille, sillä näin rahaa jäisi kolmossentteriin sekä yhteen laituriin. Täytyy vain toivoa, että Kempeä ei kyseisessä diilissä liikuteltaisi.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Odotin että tänä viikonloppuna näkisi, mihin suuntaan Lombardi joukkoineen on seuraa viemässä, mutta eipä näistä parista päivästä paljoa kostunut. Vähän on sellainen WTF-fiilis, mutta katsotaan nyt vielä pari viikkoa mitä alkaa tapahtumaan. Luulen, että esim. Oilers-faneilla on samanlainen olotila, kun heidänkään "mistä loytäisin rightin puolustajan"-probleeminsa ei liikahtanut mihinkään suuntaan.

Ketään vakipelaajaa ei myyty, vaan duunarilaiturille Trevor Lewisille annettiin neljän vuoden jatko (2 mil. per vuosi). Jo aiemmin Lombardi selvitti palkkabudjettiongelmaansa ilmoittamalla, että muut seurat voivat neuvotella Milan Lucicin kanssa, joten viime kesän ykköshankinta ei joukkueessa enää jatka. No, ehkä sitten ensi viikolla, kun vapaiden agenttien metsästys alkaa, niin puolustukseen ja keskikaistalle saadaan vahvistusta.

edit.

Llisätään sen verran, että farmipuolustaja Nick Ebert vaihdettiin Dallasin farmivahtiin, "takana-loistava-tulevaisuus"-mieheen, Jack Campbelliin. Campbell oli aikanaan suurlupaus, ykköskierroksen varaus, mutta ammattilaisura on ollut aika surkea. No, maalivahtiosastolla ei ollut ennestään syvyyttä lainkaan, joten hyvä sinnekin saada yksi mies lisää.

Kings acquire Jack Campbell; Nick Ebert traded to Dallas — LA Kings Insider
 
Viimeksi muokattu:

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Koska kauppoja ei Ebert-Campbell -vaihtoa lukuunottamatta syntynyt, niin Kings varasi vain neljä pelaajaa. Toisella kierroksella hyökkäävän pakin Kyle Claguen, neljännellä kierroksella ruotsalaisen peruspuolustajan Jacob Moveraren, viidennellä kierroksellla yli-ikäisen yliopistokeskushyökkäääjän Mike Eyssimontin ja viimeisenä seiskakierroksella kovaotteisen kanukkipuolustajan Jacob Friendin. Kolme leftin pakkia ja yksi leftin sentteri. Valintoja tehdessä ei todellakaan ole katsottu organisaation tämänhetkisiä tarpeita, sillä varatuissa ei ollut yhtään oikealta ampuvaa puolustajaa tai maalivahtia.

Friendin esittelyä ei ole vielä tullut LA Insideriin, mutta linkit kolmen muun esittelyyn alla. edit. Friendin esittely lisätty

Introducing: Kale Clague — LA Kings Insider

Introducing: Jacob Moverare — LA Kings Insider

Introducing: Mike Eyssimont — LA Kings Insider

Introducing: Jacob Friend — LA Kings Insider

Claguehan noista neljästä tietenkin potentiaalisin on, sijoitus Bob McKenzien lopullisella listalla kolmaskymmenes eli aivan ekan kierroksen lopussa. Pari vuotta lisää junnuissa ja vuosi AHL:ssä eli joskus 2019-20 kaudella voi haastaa pelipaikan NHL:ssä. Täytyy toivoa, että Clague kehittyy hiukan nopeammin ja paremmin kuin myös WHL:stä varattu Thomas Hickey... .

edit2.

Lisätään vielä yksi linkki LAInsideriin.

Futa, Yannetti share insight on the draft, LA’s picks — LA Kings Insider

Ihan mielenkiintoisia kommentteja Futalta/Yannetilta.

Claguesta: "He’s an excellent skater, high offensive IQ, an excellent, excellent skater."

Moveraresta: "Jacob Moverare, in my opinion, he’s got the highest hockey IQ of any defenseman in the draft. Now, unfortunately, he also has an equally deficient attribute, and that’s his skating."

Eyssimontista: "Skill. Skill, skill, skill, skill, skill, skill. Goalscoring touch, good hockey IQ, skating. Maybe a shade undersized."

Friendista: Just an old, throwback-type defenseman. Real hard-nosed guy. Competes. … Got to work on his feet. ... Real passionate guy. We’ve had success in the later rounds with the MacDermids of the world and some guys that really compete hard, like Jordan Nolan, and this guy’s compete level is off the charts.

Futa, Yannetti share insight on the draft, LA’s picks — LA Kings Insider
 
Viimeksi muokattu:

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Päivitellään sen verran tilannetta, että Matt Greene on laitettu waiver-listalle ja tarkoituksena on ostaa konkarin sopimus. Hieno mies, mutta kroppa ei kestänyt kuluttavaa pelityyliä. Eli entistä suurempi tarve rightin pakille.

Farmimiehistä kolmelle - ECHL:ssä pääosin pelanneille hyökkääjä Maksim Kitsynille ja puolustaja Alex Roachille eikä maaliavhti Patrik Bartosakille - ei tehty sopimustarjousta, joten he ovat vapaita agentteja. Kitsyn siirtynee takaisin Venäjälle ja Bartosak taitaa olla jo Tshekeissä etsimässä uutta seuraa.

Sen sijaan Nic Dowdille, Derek Forbortille, vastahankitulle Jack Campbellille ja AHL-sentteri Andrew Crescenzille tehtiin tarjoukset.

Kings won’t qualify Roach, Kitsyn, Bartosak — LA Kings Insider
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Päivitellään sen verran tilannetta, että Matt Greene on laitettu waiver-listalle ja tarkoituksena on ostaa konkarin sopimus. Hieno mies, mutta kroppa ei kestänyt kuluttavaa pelityyliä. Eli entistä suurempi tarve rightin pakille.

Greene ei lähtenytkään, joten toivotaan, että pysyy terveenä edes osan kaudesta.

Vapaiden agenttien markkinoiden käynnistyttyä Kings hankki kaksi rightin syvyyspakkia (Tom Gilbert, Zach Trotman), kakkosmaalivahdin (Jeff Zatkoff), kovuutta alaketjuihin (Michael Latta) ja vaihtoehdon ylempiin ketjuihin (Teddy Purcell). Zatkoffin sopimus kaksivuotinen (0,9 mil. per kausi), muiden yksivuotisia. Purcelille maksetaan 1,6 miljoona, Gilbertille 1,4 miljoonaa, Trottmannille 0,650 milliä ja Lattalle 0,6 milliä.

Zatkoff ja Purcell ovat organisaatiolle ennestään tuttuja, koska ovat aikaisemminkin täällä pelanneet. Minusta molemmat ovat ihan hyviä hakuja. Eihän Purcell mikään kamppailukone ole, mutta hyökkäyspäässä parempi kuin yksikään Losin alaketjujen pelaajista, Brown mukaanlukien. Zatkoff on seuraavat kaksi kautta Quickin varamies. Budaj farmissa ykkönen ja Cambell kakkonen. Eihän tuo Losin maalivahtitilanne syvyyden suhteen mitään huippua ole, mutta ainakin tilanne on nyt paljon parempi kuin kaksi viikkoa sitten.

Derek Forbortin ja Kevin Gravelin kannalta Gilbertin ja Trotmanin hankinta oli huono uutinen. Vaikkei Trotmanilla isommin NHL-kokemusta ole (67 ottelua), niin se on kuitenkin selvästi enemmän kuin ko. kaksikolla. Lisäksi kätisyys (pelaa oikea käsi alhaalla) vastaa paremmin Losin tarpeita. Mielestäni Trotman on vakuutus Greenen loukkaantumisten varalle ja kamppaillee jääajasta lähinnä Gilbertin kanssa. Veteraani Gilbertin viime kausi päättyi polvivammaan, joten saa nähdä millaisessa pelikunnossa hän on kauden alkaessa. Gilbert on muistaakseni joskus siirtohuhuissa liitetty Kingseihin, joten ilmeisesti joku proskouteista pitää kaverin pelityylistä. Itse ajattelen häntä lähinnä kolmosparissa nuorten pakkien tutorina tai seiskapakkina katsomossa. Vaikka Gilbert on ihan passelin kokoinen kaveri, niin ei hän mitenkään fyysinen ole.

Itse en odota Gilbertiltä ensi kaudella juuri minkäänlaista panosta - jotakin samanlaista kuin Ehrhoffilta viime kaudella - ja ihmettelen sainausta. Trotmanin suhteen ennakko-odotukset ovat korkeammalla, vaikkeivat kuitenkaan kovinkaan korkealla. Viitos-kuutospakki, jos kaikki menee hyvin, seiskapakki/farmissa, jos homma ei lähde sujumaan. Kumpikaan ei todellakaan ole ratkaisu top 4 RD -ongelmaan, vaan seuran suurin ongelma on yhä ratkaisematta.

edit.

Niin, Latta vielä. Alaketjuihin yksi optio lisää. Ennen kaikkea Andy Andreoffin kannalta paha hankinta, sillä Latta tavoittelee juuri samaa roolia kuin AA. Vaikeuttaa myös Nick Shoren ja Nic Dowdin NHL-uran urkenemista, vaikka pelaakin hiukan eri roolissa. Latta on myös varamies Jordan Nolanille, sillä kukaan ei tiedä millaisessa pelikunnossa Nolan on leikkauksen jäljiltä.

Report: Kings sign Tom Gilbert for one year, $1.4M — LA Kings Insider

Kings sign Zatkoff, Latta, Trotman; financials updated — LA Kings Insider

Kings sign Purcell for one year, $1.6M — LA Kings Insider
 
Viimeksi muokattu:

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Trotman. Iso, fyysinen, mutta silti hyvä liike ja luistelu. Ei myöskään puukäsi, osaa syöttää. Peliäly kysymysmerkki. Voi olla kokemuksen puutetta liigassa, voi olla ongelma. Pelasi toissa kaudella lyhyen aikaa todella hyvällä tasolla Charan parina, mutta pääasiassa ura Bruinsissa oli vähän hakemista. Viime kausi pettymys. Olisin silti pitänyt Bruinsissa, ei mielestäni saanut riittävästi mahdollisuuksia.
 
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, Järvelän Jäppärä
Zatkoff ja Purcell ovat organisaatiolle ennestään tuttuja, koska ovat aikaisemminkin täällä pelanneet. Minusta molemmat ovat ihan hyviä hakuja. Eihän Purcell mikään kamppailukone ole, mutta hyökkäyspäässä parempi kuin yksikään Losin alaketjujen pelaajista, Brown mukaanlukien.

Iso peukku näille kahdelle hankinnalle. Zatkoffin kanssa homma jäi pari kautta sitten kesken ja Purcell pehmeydestään huolimatta tulee pisteitä takomaan. Ja yksi vuosi sopparia, jos homma ei pelitä.

Näyttäähän tää taas vähän siltä, että ensi vuonna yritetään taas tosissaan tuon farmi/rajoilla -olevan talentin kustannuksella. Tai sitten joukkueenjohto oikeasti toivoo, että kamppailu pelipaikoista oikeasti nostaa näiden Dowdien, Forbortien, Merchien ja Graveleiden tasoa. Katsotaan.

Lombardi puhui filosofian muuttamisesta joukkueessa ja onhan tässä kaikenlaista tapahtunut. Kapteenin vaihto, lyhyiden sopimusten teko (osin pakosta tosin). Seuraavaksi katse suuntautuukin sitten valmennusjohtoon. What about Sutter?

Stanley Cup -Kapteeni tuli myös julkisuuteen koskien kirjaimen irtirepimistä rinnasta. Kyllähän tuosta haastattelusta kaikkien koreiden sanojen takana paistoi kohtuukova vitutus.
 
Viimeksi muokattu:

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Näyttäähän tää taas vähän siltä, että ensi vuonna yritetään taas tosissaan tuon farmi/rajoilla -olevan talentin kustannuksella. Tai sitten joukkueenjohto oikeasti toivoo, että kamppailu pelipaikoista oikeasti nostaa näiden Dowdien, Forbortien, Merchien ja Graveleiden tasoa. Katsotaan.

"Borderline"- pelaajien ja junnujen kanssa tehtyjä sopimuksia. Forbortille, Dowdille ja maalivahti Campbellille parin vuoden jatkot. Ja aivan uutena hankintana hyökkääjä Patrick Bjorkstand. Ihan ok haku ja kuten Rosenin jutussa sanotaan, niin tanskalainen tuo farmiin lisää luisteluvoimaa ja taitoa.

Forbort signs two-year extension — LA Kings Insider
Dowd, Campbell sign two-year contracts; Forbort official — LA Kings Insider

Bjorkstandia koskevat jutut:

Kings sign Patrick Bjorkstrand to one-year ELC — LA Kings Insider
Scouting Bjorkstrand; potential for other signings? — LA Kings Insider

Olin hiukan yllättynyt, kun Kings sainasi neljännellä kierroksella varatun ruotsalaispakin Jacob Moveraren jo nyt, mutta ilmeisesti siellä pidettiin Moveraren esityksistä kehitysleirillä. Todennäköisesti ruotsalainen lähtee rapakon taakse OHL:n Mississaugaan Vili Saarijärven seurakaveriksi.

Three-year ELC for Moverare; “most likely” OHL-bound — LA Kings Insider

Saa nähdä kuinka paljon Kings-uutisia enää tulee ennen harjoitusleirien alkamista. Tuskin kovinkaan montaa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
The Puck Stops Here - Kukla's Korner

Hurja oli kyllä tuo Kingsin Corsi viime kaudella, mutta ei sitten johtanut ykköskierrosta pitemmälle. Ei vaan kiekot painuneet maaliin.
 

Bourque#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings |NUFC |FC Barcelona|KTP
Kohtalaisen odotettukin uutinen, McCollum nostaa kytkintä. Eiköhän nyt ollut jo korkea aikakin, jos ei halua jäädä polkemaan loppuiäksi ahl:n puolelle. Suuntana kings, MLiven juttua alla. Onnea ja menestystä!
Tom McCollum, former Red Wings top pick and Griffins great, finds new team | MLive.com

--lainaan tämän tänne Red Wings ketjusta--

Täältä sen lukee näköjään ensimmäisenä (ei ainakaan itselle mikään Kings aplikaatio luurissa hälyyttänyt).

Toki 2. veskan paikka auki ja muutenkin todella ohut on maalivahti osasto Kingsillä eli ei tämä nyt huono try-out ainakaan ole.

Itselle ainakin täysin never heard mies tämä eli jos vaan kiiinnostus riittää niin toki saa faktoja heittää tiskiin Red Wings seuraajat.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
--lainaan tämän tänne Red Wings ketjusta--

Täältä sen lukee näköjään ensimmäisenä (ei ainakaan itselle mikään Kings aplikaatio luurissa hälyyttänyt).

Toki 2. veskan paikka auki ja muutenkin todella ohut on maalivahti osasto Kingsillä eli ei tämä nyt huono try-out ainakaan ole.

Itselle ainakin täysin never heard mies tämä eli jos vaan kiiinnostus riittää niin toki saa faktoja heittää tiskiin Red Wings seuraajat.

Niin, jos ei olisi off-seasonin hiljaisin hetki, niin ketään ei varmasti tämä siirto kiinnostaisi. Tom McCollum pro-tryoutille.

Eikös siellä nyt paikat suht täytetty ole? Quick/Zatkoff NHL:n puolella ja Campbell/Budaj AHL:n puolella. Toki jos jollain on loukkaantuminen päällä, niin tuolleen saa tasaparit harkkaleirille.

***

Mutta se Tom McCollumin tarina.

Oikeen piti tarkistaa HockeyDB.comista, että koskas se mies varattiin. Mutta siis 2008 ykköskiekan varaus. Helvetti että siitä onkin jo kauan aikaa.

McCollum viihtyi Grand Rapidsissa yhteensä 7 kautta. Eka kausi oli 2009-10 ja mies tuli haastamaan Daniel Larssonia Jimmy Howardilta vapautuneesta AHL-starterin paikasta. Larsson vei kamppailun, kaikki tilastot McCollumia parempina, enemmän otteluita ja voittoja, paremmat GAA ja SV%. Peliaikaa McCollumille haettiin myös ECHL:n Toledosta.

Kaudelle 2010-11 Larsson häipyi takaisin Ruotsiin ja tonttia olisi ollut avoinna. Starterin paikan kaappasi kuitenkin Jordan Pearce ja McCollum hautaui jälleen Toledoon. ECHL-visiitti venyi edelliskautta pitemmäksi, mutta myös NHL-kutsu kävi, jonkun maalivahtien loukkaantumishässäkän johdosta. NHL-debyytti St. Louis Bluesia vastaan oli kyllä legendaarinen, 15min peliaikaa, 3 päästettyä maalia ja GAA 12.00 historiankirjoihin. Torjuntaprossa 62.5%. Tilastot AHL:nkin puolella oli jälleen huonoimmasta päästä verrattuna Joey MacDonaldiin ja Jordan Pearceen.

2011-12 kausi meni jälleen ECHL Toledon ja Grand Rapidsin välillä. AHL:ssä torjuivat niin Ty Conklin, kuin edeltävän kauden kolmikko. Tällä kertaa McCollum pelasi eniten Griffinsin maalivahdeista, mutta edelleen varsin huonoilla tilastoilla. Jo kolmas kausi putkeen joukkue jäi pudotuspelien ulkopuolelle.

Seuraavalla kaudelle 2012-13 McCollum paransi tilastollisesti ja oli jo vakituisesti Griffinsin pelaaja. Tulokas Petr Mrazek kuitenkin ajoi hetken ECHL:ssä majailtuaan samantien starterina miehen ohitse ja kyyditsi Grand Rapidsin lopulta AHL-mestaruuteen. McCollum ei pelannut pleijareissa yhtään peliä.

En tiedä McCollumin teknisestä osaamisesta mitään, mutta koko uran ajan ja jo draft-vaiheessa puhuttiin, että miehen suurimmat ongelmat ovat korvien välissä. Näyttikin, että ankaramman Curt Fraserin alaisuudessa (2009-12) meni aivan sysipaskasti, mutta heti kun inspiroivempi ja positiivisempi Jeff Blashill tuli Griffinsiin, niin meno parani. En myöskään muista panostettiinko tässä kohtaa erikseen farmin maalivahtivalmennukseen. Jossain vaiheessa Chris Osgood tuli jonkunlaiseen mentorin rooliin Grand Rapidsiin. Jim Bedard hoiti molket NHL:n puolella (ja sai kenkää kauden 2015-16 päätteeksi).

2013-14 kaudelle Mrazek sai jo NHL-kutsuja ja McCollum pelasi enemmän pelejä starterina runkosarjassa. Mrazek kuitenkin kantoi vastuun AHL:n pudotuspeleissä, otteluin 10-1. McCollum paransi edelleen tilastollisesti ja hilasi torjuntaprossan 92.2% ja GAA:n (2.30) lähes Mrazekin tasolle.

2014-15 kaudelle McCollumille ei NHL-sopparia enää tehty, mutta mies jatkoi Red Wingsin farmissa puhtaalla AHL-sopparilla. Griffinsin maalivahtikuvioon tuli myös Michigan yliopistosta poimittu Jared Coreau ja maalivahtivalmentaja John Salajko. Mrazek oli pääasiassa NHL:ssä, mutta alhaalla ollessaan ajoi McCollumin backupiksi. 6'5 pitkä Coreau ramppasi ECHL:n ja AHL:n väliä ja oli heti ekana kautenaan McCollumia tilastollisesti parempi. McCollum pelasi kuitenkin kauden aikana eniten otteluita, pysyen vakituisesti AHL:ssä.

Playoffseissa luotettiin starterina yllättäen McCollumiin ja mies vetikin yhtä yllättäen erinomaiset pudotuspelit. Griffins oli lähellä päästä jälleen AHL:n finaaleihin Pulkkisen 14 pudotuspelimaalin ansiosta, mutta kun Teemu hyytyi, niin Griffinskin hyytyi. McCollumin torjunnoista se ei kuitenkaan jäänyt kiinni. Griffins lähti kesälomille 0-1 tappiolla.

2015-16 kaudella Griffins-ura jatkui edelleen AHL-sopimuksella. Mutta nyt Coreau ajoi ohi starteriksi, pelaten enemmän otteluita. Tosin ukkojen tilastot olivat liki identtiset (Coreau GAA 2.43 Sv 92.2%) (McCollum GAA 2.44, Sv 92.3%). McCollumiin luotettiin kuitenkin playoff-starterina, erinomaisen edelliskevään ansiosta. Pleijareissa McCollum kuitenkin petti ja mies vaihdettiin luukulta pois kakkoskierroksen sarjan ollessa jo 0-3 (lopulta AHL-mestaruuden voittaneellee) Lake Erielle. Sisään tullut Coreau oli loistava (sv 94.9%) ja painosti Lake Erien kahden voiton turvin (joissa vain 1 päästetty maali) aina kuudenteen otteluun asti, kunnes Griffinsiln kirille lopulta tuli noutaja.

Tulevalle kaudella Red Wings tuo Coreaun rinnalle seuraavan prospektin, Jake Patersonin ja Tompan kanssa yhteistyö päättyi.

Summasummarum, 7 AHL-kautta, joista 3 ekaa sysimystia, neljäntenä pieni herääminen ja kolme viimeistä ihan hyviä AHL-kausia. Yhdet hyvät AHL-pleijarit. 3 NHL-matsia, joista yhtäkään ei pelannut kokonaan. GAA NHL:ssä 2.98, ja torjuntaprossa 87.9%.

Tämmöisiä tusinaukkoja löytyy jokaiselta joukkueelta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös