Los Angeles Kings 2012-13

  • 89 855
  • 303

TheDarkside

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,LA Kings
Jussi Jokinen

Mitäs mieltä palstaveljet olisi Jussi Jokisesta?
Olisi mielestäni varteenottava vaihtoehto tohon kakkoskenttään, mihin ei oiken ole laituria löytynyt, kun King ei siihen sovi eikä oikein Pennerkään ja Toffoli kun ei ole fyysisyydeltään NHL valmis..

ja olisi kyllä pitkästä aikaa miellyttävää nähdä Suomalainen Kingseissä.
 

Bourque#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
Tällä hetkellä en kyllä näe Jokista Kingsin paidassa mitenkään.Suurin ongelma mielestäni olisi tuo,että herran soppari jatkuu vielä ensi kaudellakin ja caphit on 3milj.Ja tietysti tuo,että ei Jussi mitenkään kovin kummoisesti ole pelannut,eli ei toisi mitään uutta tai ainakaan hyvää kokoonpanoon.Rankkari osaamista ehkä,mutta niitäkin on Kings tainnut tänä vuonna laukoa vain kerran.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Olen tuosta Timosesta heikkik:n kanssa eri mieltä. Olisi Kingsin puolustuksen fyysisimpiä koostaan huolimatta. Toimisi sellaisena williemitchellinä jos Willie ei pelaa.

Tosin luulin sopimuksen loppuvan kesään...
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Olen tuosta Timosesta heikkik:n kanssa eri mieltä. Olisi Kingsin puolustuksen fyysisimpiä koostaan huolimatta. Toimisi sellaisena williemitchellinä jos Willie ei pelaa.

Tosin luulin sopimuksen loppuvan kesään...

En ole katsonut tällä kaudella Itäisen konferenssin pelejä kuin erän sieltä toisen täältä, mutta ainakaan aikaisemman perusteella en pidä Timosta Mitchellin tai Greenen tapaisena shut-down -pakkina. Hyvä kahden suunnan pakki toki ja puolustuspäässä luotettava ja fiksu kaveri. Timonen toisi kyllä pakistoon ja ylivoimaan taitoa, mutta 1) hänestä joutuisi kaupassa maksamaan hyvän hinnan ja 2) Timosen ensi kauden cap hit on 6,0 miljoonaa taalaa, jonka sovittaminen palkkabudjettiin on lähes mahdoton tehtävä.

Suostuisin kyllä Timosen treidaamiseen, jos Phillyyn lähtisi Mike Richards ja Brad Richardson ja Losiin tulisi Timonen, Sean Couturier ja 2 kierroksen varausvuoro tänä kesänä, mutta tähän ei Flyersin johtoportaassa varmasti suostuttaisi.

Omana toiveena on, että joukkueeseen saataisiin fyysinen rightilta ampuva pakki (Ryan O'Byrne Coloradosta) tai peliä tekevä vasen laita kakkosketjuun Richardsin ja Carterin kaveriksi (Ville Leino Buffalosta, jos Sabres maksaa puolet Leinon palkasta) ja eniten haluaisin joukkueeseen isokokoista, nuorta kahden suunnan sentteriä Mike Richardsia korvaamaan.

Vaikka Mike Richards on voittaja kaikilla tasoilla, niin en kerta kaikkiaan pidä hänestä laisinkaan. Vaihtaisin Richardsin Couturieriin nanosekunnissa, jos sellainen mahdollisuus minulle annettaisiin. Tosielämässä Lombardi tai Sutter eivät sellaista kauppaa varmastikkaan tekisi, eikä taitaisi Holmgrenkaan (palkkakaton ja menneisyyden takia).

tsn:än Scott Cullenilta juttua Iginla-optioista:

Cullen: Looking at value, trade possibilities for Iginla


Vaikka en toivo Iginlaa joukkueeseen, niin jos hänet todellakin saisi niin halvalla kuin Tanner Pearson/Linden Vey/Nick Shore + Martin Jones + Derek Forbort, niin minun puolestani kaupat syntyisivät heti. Mutta en minä usko Iginlan noin halvalla irtoavan, vaikka ei hänestä nin paljoa saa, mitä Flames-fanit toivovat ja uskovat.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Ei tullut Iginlaa, ei. Hän päätti mennä Pittsburghiin.

LA Kings Insiderin mukaan Greene, Mitchell updates Matt Greene olisi aloittanut luisteluharjoitukset ja olisi pelikunnossa suunnilleen kuukauden päästä. Willie Mittchell todennäköisesti ei pelaa tällä kaudella.

Linden Vey teki viime yönä Portlandia vastaan 2+1 ja siirtyi AHL:n pistepörssin kärkeen. Hän on tehnyt 67 ottelussa 62 pistettä (20+42, 32 PIM, +16). Toffolin siirtyminen Losiin tai Tanner Pearsonin loukkaantuminen ei ole Veyn tahtia haitannut, vaan maaliskuu on ollut pisteellisesti hänen paras kuukautensa. Pearson oli sivussa alkukuun, pelasi yhden ottelun ja oli sivussa taas pari viikkoa. Nyt hän pelannut viimeisintä kaksi peliä tehoin 1+2 eli loukkaantuminen ei ole vaikuttanut tehoihin.

Losin yliopistovarauksista LW Michael Merschin ja C/W Nick Shoren kaudet päättyivät viime yönä. Merschin pistetehtailu hiipui kauden lopussa, mutta hän voitti joukkueensa sisäisen piste- ja maalipörssin. Merschin uudet henkilökohtaiset ennätyspisteet olivat 23+13 = 36 pistettä 42 ottelussa. Jäähyjä 22 min. ja tehotilasto +18.

Shoren pisteet putosivat hiukan viime kaudesta (41 -> 34), mutta siitä huolimatta hän voitti joukkueensa sisäisen pistepörssin ja teki maaliennätyksensä (14 osumaa). Jäähyjä 47 min ja tehotilasto 3 pykälää pakkasella.

Merch ja Shore ovat molemmat -92 syntyneitä ja kolmannen vuoden opiskelijoita. Molemmilla on siis vielä yksi vuosi yliopistokiekkoilua jäljellä, jolleivat siirry tämän kevään tai kesän aikana ammattilaiseksi.

Kanadan junnuliigalaista ainoastaan Nick Ebertin kausi päättyi runkosarjaan (68 GP, 11+27 = 38, 58 PIM, -38). Hän on jatkanut kauttaan ECHL:n Ontariossa (Losin farmin farmi) ja siellä pelit ovat alkaneet ihan hyvin - 3 GP, 0+2, 0 PIM, +3.

Muista CHL-varauksista Michael Schumacher on aloittanut pudotuspelit vauhdilla. Hän on tehnyt 4 maalia 5 ottelussa ja saanut lisäksi yhden syöttöpisteen (0 PIM, +2). Saman joukkueen - Sault Ste. Marie Greyhounds - puolustaja Colin Millerillä on koossa 3 syöttöpistettä (0 PIM, -2). Vastustajien, eli Owen Soundin, riveissä pelaavalla Kurtis MacDermidillä on koossa jo 2 syöttöpistettä (4 PIM, +3), mikä on puolustavalle puolustajalle hyvä lukema viiden pelatun ottelun jälkeen.

Alex Roachin joukkue Calgaryn Hitmen pudotti Swift Currentin jatkosta voitoin 4-1. Roachillä ensimmäisen playoffs-sarjan jälkeen tehtynä yksi maali, syöttöjä ei lainkaan (4 PIM, +3).

Kings-organisaation ainoa suomalainen Christopher Gibson on pelannut Chicoutimin kaikki viisi pudotuspeliottelua. Quebec Remparts johtaa tällä hetkellä sarjaa 3-2 ja Gibsonin torjuntaprosentti on keskinkertainen 89,7. Tosin viimeisimmässä ottelussa hän oli pelin ykköstähti torjumalla 40 vedosta 39, kun Chi voitti Quebecin vieraskentällä 3-1.

Ensi yönä hyvin alkanut vieraskiertue jatkuu Minnesotassa. Heti seuraavana yönä vuorossa on Dallas, mikä on ollut tällä kaudella Losille ylikäymätön vastus.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Ensi yönä hyvin alkanut vieraskiertue jatkuu Minnesotassa. Heti seuraavana yönä vuorossa on Dallas, mikä on ollut tällä kaudella Losille ylikäymätön vastus.

Minnesotassa tuli tappio voittomaalikisassa, mutta piste on aina piste. Puolisentoista erää ottelu oli Kingsin hallinnassa, mutta sitten joukkue hiipui Losille epätyypillisesti ja päästi kotijoukkueen kahden maalin takaa tasoihin. Ei Wild minuun suurempaa vaikutusta tehnyt, mutta välillä joukkue voi voittaa pelejä varsin keskinkertaisella pelillä. Tai sitten hävitä niitä varsin keskinkertaisella pelillä, kuten Kings tällä kertaa teki.

Ketjut ja pakkiparit olivat:

Brown - Kopitar - Williams
Richards - Carter - Toffoli
King - Stoll - Lewis
Clifford - Fraser - Nolan

Muzzin - Doughty
Scuderi - Voinov
Martinez - Ellerby

Ellerby pelasi minusta huonommin kuin aikoihin, samoin nelosketju - erityisesti Fraser. Vaikka Brown teki maalin, niin jotenkin hän tuntui olevan epävireessä. Oikeastaan koko joukkue tuntui olevan hiukan epävireessä, ehkä vieraskiertueen ja raskaan maaliskuun rasitukset alkavat tuntua. Toivottavasti potkua löytyy vielä Starsia ja Coyotesia vastaan sen verran, että kiertue päätetään yli piste per peli vauhdissa.

Losin varauksista Derek Forbortin kausi päättyi viime yönä. Kauden saldoksi tuli 42 ottelussa 4+13 = 17 pistettä, 22 PIM ja tehotilastossa +11. Pisteissä joukkueen pakeista kolmas ja tehotilastossa kakkosena. Vaikka Forbort teki maaleissa ja kokonaispisteissä oman ennätyksensä, niin ei tuo pistemäärä kovinkaan huikea yliopistokiekkoilussa ole. Pelannee vielä neljännenkin, eli viimeisen vuotensa, North-Dakotassa, ennen kuin siirtyy ammattilaiseksi.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Regehr taisi olla juuri sitä, mitä heikkik kaipasi? Mielenkiintoista nähdä, mitä puolustukselle tapahtuu ensi kesänä ja lähteekö joku jo ennen deadlinea.

Muistutuksena tämän hetken tilanne:

2 MATT GREENE P 29 191 105 OIKEA 2014
4 ALEC MARTINEZ P 25 185 94 VASEN 2013
5 KEATON ELLERBY P 24 193 91 VASEN 2013
6 JAKE MUZZIN P 24 188 98 VASEN 2013
7 ROB SCUDERI P 34 185 99 VASEN 2013
8 DREW DOUGHTY P 23 183 96 OIKEA 2019
24 ROBYN REGEHR VP 32 188 96 VASEN 2013
26 SLAVA VOINOV P 23 180 90 OIKEA 2013
33 WILLIE MITCHELL P 35 191 94 VASEN 2014
44 DAVIS DREWISKE P 28 185 100 VASEN 2013

Eli kesällä sopimus loppuu seuraavilta pakeilta:

Drewiske $616,667 UFA
Ellerby $700,000 RFA
Martinez $737,500 RFA
Muzzin $577,500 RFA
Regehr $4,020,000 UFA
Scuderi $3,400,000 UFA
Voynov $816,666 RFA

(Luvut: Los Angeles Kings Salary Cap Chart)

Sopimus siis jatkuu vain Doughtyllä, Mitchellillä ja Greenellä. Näistäkin ainoastaan Doughtyn sopimus ulottuu kevättä 2014 pidemmälle.

Itse päästäisin Drewisken suoraan menemään. Regehr ja Scuderi -parivaljakosta jatkaa varmastikin vain korkeintaan toinen. En ota kantaa vielä, katsellaan miten Robynin pelit lähtevät käyntiin.

Voynovin kanssa jatkoa pitää saada aikaan. Onko kyseessä sitten parin vuoden edullisempi pätkä vai pitkä ja kallis sopimus onkin hyvä kysymys. Edullinen sopimus olisi sikäli hyvä, että cap noussee jälleen jatkossa, joten nostovaraa löytyisi myöhemmin.

Greenen sopimusta toivoisin jatkettavan jos tuohon vain mahdollisuutta on jo ensi kesänä. UFA-markkinoilla 2014 Matt noussee sellaisiin hintoihin, että Losilla ei ole varaa kilpailla.

Omasta mielestäni kolmikosta Muzzin, Martinez, Ellerby kauppaisin ensin mainitun ja pitäisin kaksi jälkimmäistä. En näe Muzzinia korvaamattomana palasena puolustusta, jossa on jo Doughty ja Voynov. Martinez on riittävän hyvä kolmosparin kiekolliseksi palaseksi.

Mitchellin lopettamisilmoituksella (jolla taidettiin jo spekuloida) ei cap-tilanteeseen kai sittenkään helpotusta saataisi, sillä sopimus on 35+. Jos olen oikein ymmärtänyt sen, miten tämä menee?
 

Kiekkomies_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings
Olen tyytyväinen Regehrin hankintaan. Jos mies vaan on pelikunnossa, niin on juuri sitä mitä tarvitaan. Nyt myös Doughtyn minuutit todennäköisesti pienenevät, joten mies saa keskittyä enemmän hyökkäyspeliin. Veikkaan, että tekee loppukauteen vielä muutaman häkin ainakin.

Jake Muzzin oltiin valittu maaliskuun tulokkaaksi! Jos nyt porukka alkaisi tajuamaan, ettei kyseessä ole aivan "joku tusinapakki", niin kuin joku asian täällä (ei Kingsin osiossa) joskus ilmaisi. :D Tuskin kuitenkaan mitään älyttömiä summia pyytää. Drewiskelle hyvää jatkoa.

Mitä tulee tuohon ensi kauden pakkitilanteeseen, niin kyllä mä pitäisin Muzzinin ja Martinezin. Regehrille jatkosopparia kouraan vaan jos Mitchell lopettaa. Edelleen olen siinä uskossa, että mies on takavuosien stay-at-home pakki eikä vain mikään hidas isokokoinen puolustaja.

Noin yleisesti Kingsin kone on alkanut käymään sellaisilla kierroksilla, että täällä ainakin on täysi luotto kauden jatkumisesta pitkälle. Ainut kysymysmerkki on mielestäni Quick, mutta sitä varten meillä on (ainakin toistaiseksi) Bernier. Saa nähdä, hankkiiko ne jonkun vielä tuohon kakkosen laitaan. Toffoli on pelannut hyvin myös neloskentässä, mutten pleiareihin mies on kyllä vielä aivan liian kevyt.

E: Siellä on Penner HF-Boardsin mukaan laitettu IR-listalle.
 
Viimeksi muokattu:

Isotuoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moustaches
Jake Muzzin oltiin valittu maaliskuun tulokkaaksi! Jos nyt porukka alkaisi tajuamaan, ettei kyseessä ole aivan "joku tusinapakki", niin kuin joku asian täällä (ei Kingsin osiossa) joskus ilmaisi. :D Tuskin kuitenkaan mitään älyttömiä summia pyytää. Drewiskelle hyvää jatkoa.

Mitä tulee tuohon ensi kauden pakkitilanteeseen, niin kyllä mä pitäisin Muzzinin ja Martinezin. Regehrille jatkosopparia kouraan vaan jos Mitchell lopettaa. Edelleen olen siinä uskossa, että mies on takavuosien stay-at-home pakki eikä vain mikään hidas isokokoinen puolustaja.

Muzzinilla on kyllä jäätävä rannari. Tulee varmasti iskemään vielä tämän vuoden runkosarjassa useamman häkin (luultavasti YV:llä) ja kampeaa itsensä pakkien maalipörssin kakkoseksi heti Subbanin jälkeen.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Tietääkö joku, miten tämä oikeasti menee. Mitchellillä 35+ -sopimus. Olen ollut siinä uskossa, että se on ja pysyy capissa vaikka mies lopettaisikin. Vai muuttuiko tilanne uuden työehtosopimuksen myötä?

Kyllä se pysyy ja ei muuttunut. Hommahan hoidetaan siten, että Mitchell ei anna virallista lopettamispäätöstä ennen kuin sopimus loppuu. Näin ollen Mitchellin sopimuksen määrän verran saa aina mennä capin yli. Kuten Flyers toimi Laperrieren ja toimii Prongerin kanssa.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Regehr taisi olla juuri sitä, mitä heikkik kaipasi? Mielenkiintoista nähdä, mitä puolustukselle tapahtuu ensi kesänä ja lähteekö joku jo ennen deadlinea.

No tavallaan. Kaipasin kokenutta rightilta ampuvaa fyysistä pakkia ja saatiin kokenut leftin puolen fyysinen pakki. Näen Regehrin Rob Scuderin työn keventäjänä, koska tämä on joutunut pelaamaan liian isoja minuutteja ja se on välillä näkynyt Scuderille epätyypillisinä virheinä. Regehr näyttää olleen Buffalon eniten alivoimaa pelannut kaveri ja Scuderilla on ollut sama rooli Losissa. Ehkä Droughtynkin av-aikaa voidaan hiukan pienentää. Regehr on saapuessaan välittömästi Kings-pakiston fyysisin pelaaja ja korvaa Greenen ja Mitchellin poisssaolon aiheuttamaa kovuusvajetta.

Minä en olisi potkimassa pois ketään nuorista pakeista, vaan kesällä toimisin Mitchellin suhteen Apmp-:n mainitsemalla tavalla (LTIR:llä loppusopimus) ja Scuderista ja Regehristä sainattaisiin loppukauden perusteella sopivampi. Doughty, Voinov, Muzzin, Martinez, Ellerby, Greene, Scuderi/Regehr - siinä ensi kauden seitsemän pakkia minun ajatuksissani.

Hintahan lähetyssaaarnajien pojasta oli aika suolainen, mutta Pittsburgh asetti Murray-kaupassa taksan fyysiselle, kokeneelle peruspakille ja sen verran Lombardi joutui sitten maksamaan.

Toivon, että kaupat eivät jää tähän, vaan lombardimaiseen tyyliin juuri ennen siirtoajan umpeutumista hankitaan se kaipaamaani rightilta puolen pakki, koska en usko Greenen kuntoutuvan täyteen vireeseen vielä pudotuspeleihin. Hänhän on vasta aloittanut varovaisen luistelun. Lisäksi toivelistallani on Floridan Jerred Smithsonin kaltainen puolustava veteraanihyökkääjä.

Dallasia vastaan Jordan Nolan ja Colin Fraser laitettiin penkille ja kokoonpanoon nostettiin Brad Richardson ja Dustin Penner. Ykkönen ja kolmonen pysyivät entisellään, mutta kakkosta ja nelosta sekoiteltiin:

Brown- Kopi - Williams
Richards - Carter - Penner
King - Stoll - Lewis
Clifford - Richardson - Toffoli

Kaksi erää näytti samanlaiselta kuin jälkimmäisessä kotiottelussa Teksasin Tähtiä vastaan - eli hallinnasta huolimatta kunnon eroa ei saatu aikaiseksi - mutta kolmannessa erässä kova työ palkittiin. Vaikkei Stollin ketju saanut maalia aikaiseksi, niin kolmonen pelaa tällä hetkellä aivan kuin viime kaudella pudotuspeleissä. Siis helvetin hyvin.
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tietääkö joku, miten tämä oikeasti menee. Mitchellillä 35+ -sopimus. Olen ollut siinä uskossa, että se on ja pysyy capissa vaikka mies lopettaisikin. Vai muuttuiko tilanne uuden työehtosopimuksen myötä?

Eikä kukaan ole törmännyt vielä tähän, että jos ostaa compliance buyoutilla +35 sopparin ulos, niin pääseekö sillä kiertämään tätä +35 -sääntöä? Olen tätä koittanut monesta paikkaa kysellä, saamatta minkäänlaista vastausta.

Regehr on kyllä täydellinen stuntti Mitchellille. Kovat on pakistot Kingsillä ja Bluesilla kasassa. Molemmat ihan täydellisesti taas roolitettuja (terveen M.Greenen kera).
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Eikä kukaan ole törmännyt vielä tähän, että jos ostaa compliance buyoutilla +35 sopparin ulos, niin pääseekö sillä kiertämään tätä +35 -sääntöä? Olen tätä koittanut monesta paikkaa kysellä, saamatta minkäänlaista vastausta.

Varmaksi en pysty sanomaan, mutta eiköhän 35+ sopimuksen pysty ostamaan compliance buyoutilla pois samalla tapaa kuin tavallisen sopimuksen. Nimittäin liiga on sanonut Capgeekille, että 35+ sopimusten buyout lasketaan samalla tapaa kuin tavallisten sopimusten, joten voi olettaa että myös compliance buyoutin suhteen soveltuu samat säännöt (eli ei tule cap seuraamuksia). Tässä suhteessa tilanne on siis muuttunut sitten edellisen CBA:n, sillä silloinhan 35+ sopimuksien cap hit ei muuttunut ulososton myötä (esim. Donald Brashearin 35+ sopimus taidettiin ostaa ulos ja siitä jäi täysi cap hit kuitenkin?).
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
No tavallaan. Kaipasin kokenutta rightilta ampuvaa fyysistä pakkia ja saatiin kokenut leftin puolen fyysinen pakki.

Tuo rightin pakin tarve ratkeaa Greenen tilanteen mukaan. Jos Matt on kunnossa, niin sittenhän rightejä on joka pariin.

Minä en olisi potkimassa pois ketään nuorista pakeista, vaan kesällä toimisin Mitchellin suhteen Apmp-:n mainitsemalla tavalla (LTIR:llä loppusopimus)

Minä en näe Muzzinia niin korvaamattomana osana Kingsin tulevaisuutta, että tästä ei voitaisi kesällä luopua jos joku pöljä on valmis maksamaan liikaa. Tämän kauden esitykset vaan ovat olleet sen mallisia, että joku hyvinkin voi olla.

Itselleni Regehr edustaa hiukan sellaista pakkityyppiä, josta en suuremmin välitä. Mutta toisaalta Mitchell on syrjässä ja Greene kysymysmerkki, joten Robynin kanssa Cupin uusimisen mahdollisuus on parempi kuin Ellerbyn/Drewisken.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Eikä kukaan ole törmännyt vielä tähän, että jos ostaa compliance buyoutilla +35 sopparin ulos, niin pääseekö sillä kiertämään tätä +35 -sääntöä? Olen tätä koittanut monesta paikkaa kysellä, saamatta minkäänlaista vastausta.

Kuinka minulla on sellainen mielikuva, että Prongerin kohdalla olisi sanottu, että se ei ole mahdollista. Phillyn kannattajilla voisi olla parempi käsitys asiasta. Vai liittyikö tuo ulosostamisen mahdottomuus siihen, että Pronger on loukkaantuneena. Hemmeti kun ei muista, eikä jaksa alkaa etsimään ko. tietoa. Eiköhän tuokin asia selvinne ensi kesän aikana, sillä jos se on mahdollista, niin kyllä sitä jokin seura käyttää hyväkseen.

edit.

Boscolla näyttikin olevan tietoa asiasta, hyvä.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Kuinka minulla on sellainen mielikuva, että Prongerin kohdalla olisi sanottu, että se ei ole mahdollista. Phillyn kannattajilla voisi olla parempi käsitys asiasta. Vai liittyikö tuo ulosostamisen mahdottomuus siihen, että Pronger on loukkaantuneena. Hemmeti kun ei muista, eikä jaksa alkaa etsimään ko. tietoa. Eiköhän tuokin asia selvinne ensi kesän aikana, sillä jos se on mahdollista, niin kyllä sitä jokin seura käyttää hyväkseen.

Loukkaantunutta pelaajaa ei voi ostaa ulos sopimuksestaan. Se jää nähtäväksi tapahtuuko sitten näitä ulososton mahdollistavia ihmeparantumisia.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Loukkaantunutta pelaajaa ei voi ostaa ulos sopimuksestaan. Se jää nähtäväksi tapahtuuko sitten näitä ulososton mahdollistavia ihmeparantumisia.

Toisaalta en keksi yhtään mitä järkeä pelaajan puolesta on ihmeparantua, joten en usko että niitä alkaisi tapahtumaan.
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Toisaalta en keksi yhtään mitä järkeä pelaajan puolesta on ihmeparantua, joten en usko että niitä alkaisi tapahtumaan.

No esimerkiksi, jos pelaaja ei oikeasti ole loukkaantunut, mutta joukkue pitää hänet IR-listalla cap-syistä. Tällöin pelaaja missaa vielä niitä pelivuosiaan, vaikka palkka juokseekin. Kysy vaikka Wade Reddeniltä, oliko siistiä pelailla AHL:ssä tason kuitenkin ollessa NHL-kamaa...
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
No esimerkiksi, jos pelaaja ei oikeasti ole loukkaantunut, mutta joukkue pitää hänet IR-listalla cap-syistä. Tällöin pelaaja missaa vielä niitä pelivuosiaan, vaikka palkka juokseekin. Kysy vaikka Wade Reddeniltä, oliko siistiä pelailla AHL:ssä tason kuitenkin ollessa NHL-kamaa...

Mutta ei se silloin ole mikään tuollainen ihmeparantuminen mistä tuossa puhuttiin. Eikä pelaajaa voi terveenä IR:llä pitää.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Tuo rightin pakin tarve ratkeaa Greenen tilanteen mukaan. Jos Matt on kunnossa, niin sittenhän rightejä on joka pariin.
...

Minä en näe Muzzinia niin korvaamattomana osana Kingsin tulevaisuutta, että tästä ei voitaisi kesällä luopua jos joku pöljä on valmis maksamaan liikaa. Tämän kauden esitykset vaan ovat olleet sen mallisia, että joku hyvinkin voi olla.

Itselleni Regehr edustaa hiukan sellaista pakkityyppiä, josta en suuremmin välitä. Mutta toisaalta Mitchell on syrjässä ja Greene kysymysmerkki, joten Robynin kanssa Cupin uusimisen mahdollisuus on parempi kuin Ellerbyn/Drewisken.

Greenen pitäisi olla terveenä suunnilleen kuun lopussa, jolloin myös pudotuspelit alkavat. Hän ei ole muutenkaan hyvin liikkuva kaveri, joten oletan pelivauhtiin pääsemisen kestävän useamman ottelun. Ja kun Greenen pelityyli on vielä tosi raskas, niin en laskisi hänen varaansa hirveästi. Siksi toivon kauppaa rightin UFA-pakista.

Jos Muzzin olisi keskeisenä osasena hyvän LW:n (top 6-tasoisen) hankinnassa, niin tervemenoa. Kuten Tuosa kirjoitti, niin Muzzinilla on jäätävä rannari. Ja lyöntilaukaus - ja puolilämmi - lähtee todella kovaa ja mies on ollut ylivoimalla erittäin hyvä, mutta puolustus- ja keskialueella tulee välillä Jack Johnson mieleen. Eli mies torkahtelee kentällä silmät auki. Eikä Muzzin pelaa kokoonsa nähden fyysistä peliä kuin toveittain - eli siinäkin suhteessa muistuttaa JJ:tä.

Minä olen kiekkokonservatiivi ja arvostan näitä mattgreenejä, robynregehreitä ja markuskankaanperiä todella paljon. Siis sellaisia jätkiä, jotka ovat maalivahdin parhaita kavereita kaukalossa ja pitävät vastustajat varpaillaan meidän puolustusalueella. Alle 6 jalan eli 183 sentin mittaisia pakkeja ei tarvitse olla joukueessa kuin korkeintaan yksi - Losilla on Voinov, joka on kokoisekseen vahva ja rohkea kaveri. Ja minusta pudotuspeliaikaan puolustajista puolet pitää olla veteraaneja, siis pelanneet NHL:ssä vähintään 400 ottelua. Viime kaudella ne olivat Mitchell, Scuderi ja Greene. Tänä keväänä Regehr, Scuderi ja toivottavasti Greene.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Minä olen kiekkokonservatiivi ja arvostan näitä mattgreenejä, robynregehreitä ja markuskankaanperiä todella paljon.

Tässä ollaan sitten saman kirjan eri sivuilla. Tai eri kirjoissa. Itse en juuri omaan joukkueeseeni näitä hitaita, mutta kankeita halonhakkaajia kaipaa. Omassa mielessäni täydellistä puolustajaa lähinnä on hyvän päivän Drew Doughty. Itse näen nykykiekon sellaisena pelinä, jota pelataan ennen kaikkea sijoittumalla ja ennakoimalla. Jos peli perustuu siihen, että pitää painimalla voittaa, niin se on mun kirjoissani jo lähtökohtaisesti hävitty taistelu.

Joten ei varmaan yllätä, että itse arvostan drewdoughtyjen lisäksi kovasti näitä kimmotimosia ja villeuusitaloja.

Näen pelin niin, että vahvaa hyökkääjää ei voimalla pysäytetä, oli pakki minkä kokoinen hyvänsä. Siksi se vahva hyökkääjä pitää pakottaa pelaamaan ilman kiekkoa.

Edit:
Jos Muzzin olisi keskeisenä osasena hyvän LW:n (top 6-tasoisen) hankinnassa, niin tervemenoa.

Tätä itsekin ajattelin. En ole Muzzinia pois heittämässä, mutta kaveri nyt vaan haiskahtaa just sellaiselta pakilta, jonka joku GM saattaisi haksahtaa hankkimaan ensi kesänä karmeaan ylihintaan näyttääkseen, että nyt on meininkiä hei...

Jos näin käy, niin mielestäni antaa mennä vaan. Pakiston kiekollinen osaaminen on kuitenkin sen verran vahvoissa kantimissa ilmankin.
 
Viimeksi muokattu:

Kiekkomies_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings
Davis Drewiske matkaa Montrealiin 5. kierroksen varausvuoroa vastaan.

Onkohan Anthnony Stewart lainkaan pelikunnossa vielä tällä kaudella?
 

Kinke-13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raitis Ivanans
Davis Drewiske matkaa Montrealiin 5. kierroksen varausvuoroa vastaan.

Onkohan Anthnony Stewart lainkaan pelikunnossa vielä tällä kaudella?
Mitä tarkoitat? Stewarthan on ollut koko ajan pelikunnossa? Tai ainakin pelannut koko lailla kokonaisen kauden, kunnosta en tiedä.
 

Kiekkomies_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings
Mitä tarkoitat? Stewarthan on ollut koko ajan pelikunnossa? Tai ainakin pelannut koko lailla kokonaisen kauden, kunnosta en tiedä.

Nyt tuli pikku moka. En tiennyt, että pelaa AHL:ässä. Muistaakseni luin alkukaudesta ettei mies ole fyysisesti hääppöisessä kunnossa ja ensin treenataan mies kuntoon ja sitten pelaamaan jos mahtuu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös