Liverpool FC 2017–2018 – match made in heaven vol. 2?

  • 161 393
  • 1 080

ColCbj

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Sierre
Vesijuoksija on nyt orastavassa maaliputkessa, on viimeistellyt kaksi maalia viimeiseen kahteen peliin. Miltäs hänen pelinsä muuten on näyttänyt? Kun maaleja tulee, niin tällä rosterilla ei ole mielestäni varaa jättää yhtään maalintekijää ulos avauksesta, joten itse menisin viikonloppuna Firmino-Sturre-Salah-kolmikolla. Itseltä on nyt jäänyt kaksi viimeistä peliä väliin, mutta lauantaina on taas paluu sorvin ääreen, kun kohdataan Hammers vieraissa. Tuolloin olisi kyllä myös Nhl:n prime time peli studiolla, mutta eiköhän Poolin matsi tule kuitenkin katseltua ellei peli ole samanlaista kuraa kuin hyvin monet tämän kauden pelit. Mieluummin nimittäin hakkaa itse päätään seinään kuin katsoo Poolin järkyttävää nuhjausta. Nyt kuitenkin kahdessa pelissä tehty hyvin maaleja ja kurssi on ilmeisesti saatu käännettyä, joten eiköhän se tästä vielä.

Loukkaantuneiden lista on kyllä surullista katsottavaa. Onneksi nyt on enää tuo yksi Hammers-peli, jonka jälkeen on kahden viikon maajoukkuetauko. Toivottavasti silloin ei kärsitä ainakaan mitään uusia loukkaantumisia. Aika moni pelaaja kuitenkin luultavasti palaa tauon jälkeen, Lallanankin paluu pitäisi tapahtua tauon jälkeen. Tauon jälkeen onkin sitten vuorossa kovat kolme peliä, kun Southampton-pelin jälkeen kohdataan Sevilla, Chelsea ja sitten Stoke vieraissa. Ei muuta kuin jatkamaan.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Onko Karius pelannut kaikki Mestareiden liigan ottelut? Hmm, mikä on ideana että kakkosmaalivahtia peluutetaan Chämppärissä? Annetaan Mignolet'lle lepoaikaa, luotetaan että Kariuksen avulla päästään alkulohkosta jatkoon, ja Mignolet tulee mukaan taas pudotuspeleissä? Vai pelaako Karius niin pitkälle kuin joukkue pääsee? Minä luulin aina, että kakkosmokea peluutetaan liigacupissa ja ehkä Englannin cupissa, mutta ei nyt sentään Mestareiden liigassa?
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Hyvinhän se meni, eilinen peli. Manekin näytti pelaavan. Kattoiko kukaan? Itse en pysty näitä lauantain myöhäispelejä kommentoimaan, kun en oikein muista mitään tarkasti. Matip ja Ox tekivät maalin mieheen ja Salahin eka oli muistaakseni hieno.
 

ColCbj

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Sierre
Peli tuli katseltua ja olihan tuo aikamoista dominointia Poolilta. Paikkoja luotiin ja nyt onnisuttiin viimeistelemäänkin hyvällä prosentilla. Mane ei ollut vielä omalla tasollaan, vaikka kaksi maalisyöttöä keräsikin mutta ymmärtäähän tuon kun on monen viikon loukkaantuminen takana. Erityisesti Hammersin kulman jälkeinen vastahyökkäys oli hienosti pelattu Manelta ja Salahilta. Noissa tilanteissa joukkue on elementissään. Palloakaan ei pidetty liikaa, vain 52%. Tuon takia Pool sai West Hamin puolustustakin auki vastahyökköyksillä. Ihmeitäkin tapahtui: Matip teki kulmasta maalin ja Klavan pelasi kohtuullisen pelin. Myös Ox viimeisteli kliinisesti Pool-uransa toisen maalin. Salahilla on nyt tilillään seitsemän maalia, joka oikeuttaa maalipörssin jaettuun toiseen sijaan. Vaikka tuntuu, ettei Mo ikinä osu maaliin, on hän kuin varkain tehnyt jo seitsemän, joista eilen kaksi.

Vaikea jakso on nyt ohitettu ja ollaan taas kolmen ottelun voittoputkessa. Eilinen oli koko joukkueelta hieno suoritus ja tällä pelillä kaatuu kyllä Sevillakin. Nyt maajoukkuetauolle odottamaan loukkaantumisuutisia ja Lallanan paluuta.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Poolin pelit jatkuu lauantaina Anfieldillä Sotonia vastaan. Pakkohan toi olisi voittaa. Maju-tauon aikana on kerinnyt jotakin myös tapahtumaan, niistä jotain omiin silmiin osunutta seuraavassa.

- Clyne on ollut selkäleikkauksessa ja on pois kentiltä vielä n. 3 kk:n ajan. Palailee varmaan about joskus helmikuun lopun ja maaliskuun tietämillä.

- Gomez pelasi Brasseja vastaan ystävyysottelussa Englannin nutussa ja sai kiitosta Neymarin pimentamisestä. Itse en peliä nähnyt. Jos, tai kai pikemmin kun, Gomez tulee pelaamaan Englannin majun kilpailullisen pelin, Charlton kuittaa Poolilta about n. £250k.

- Myös Solanke sai lopussa kai about n. 20 min peliaikaa ja oli kai ihan ok. Tämä(kin) vittumainen Poolin kannalta, kun eivät ole päässeet sopuun siirtosummasta Chelskin kanssa, joten kaikki nämä setit saattavat sataa Chelskin laariin ja Pool joutunee maksamaan useamman miljoonan enemmän kuin toivoivat.

- Kloppo kävi Liverpoolissa sairaalassa jonkun Etelä-Afrikan "mainosmatkan" jälkeen. Jonkun hyppäkupan varmaan reissulla saanut. Tänään to on kuitenkin jo palannut ruotuun.

- Mane pelasi vain MM-skabapaikan varmistaneen matsin Senegalin riveissä ja palasi sen jälkeen Melwoodiin hoidattamaan vanhaa reittään, tai vanhaa vammaa siinä. Ilmeisesti Mane saattaa kuitenkin jopa olla pelikunnossa Sotonia vastaan, eikä reisi ole irtipoikkipaskana.

- Lallana on palannut tositreeneihin. Helvetin hyvä. Tuo pirusti lisää vaihtoehtoja Kloppolle ja sopivasti juuri tähän saumaan, kun Poolilla on vuoden vaihteeseen asti käytännössä 2 peliä/vk. Vaihdosta tietysti alkuun, mutta kuitenkin.

- Can pyytää edelleen £150k liksaa Poolilta. Ihan niin arvokas jannu se ei mielestäni todellakaan ole, kun kesällä tulee vielä Keita. Tammikuussa myynti Juveen, jotta ei päädy Cityyn/Chelskiin/ManUun. Toki Can torjuu myynnin ja siirtyy johonkin noista em. vihuista, joilla on varaa maksaa sille toi haluamansa liksa.

- Poolia on pidetty vahvana ehdokkaana Goreztkan uudeksi osoitteeksi. Tammikuuhun on vielä aikaa ja rahamiehet voivat yllättää vielä monet kerrat.

- Lemar on huhuissa taas yhdistetty myös Pooliin. Siirto tapahtuisi vasta kesällä. Epäilen vahvasti, koska Lemarin hinta on tyyliin vitusti liian iso Poolille. Tai FSG:lle.

Lauantaina on luvassa sellainen normi 4-1 voitto Sotonista, koska Pool ei vaan pysty pitämään nollaa.
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
- Can pyytää edelleen £150k liksaa Poolilta. Ihan niin arvokas jannu se ei mielestäni todellakaan ole, kun kesällä tulee vielä Keita. Tammikuussa myynti Juveen, jotta ei päädy Cityyn/Chelskiin/ManUun. Toki Can torjuu myynnin ja siirtyy johonkin noista em. vihuista, joilla on varaa maksaa sille toi haluamansa liksa.

Joo, ei todellakaan ole!!! Ei oo mun mielestä edes sadan tonnin viikkoliksan arvoinen. Täytyy toivoa, että jätkiä on terveenä niin paljon, että jos ei suostu myyntiin tammikuussa, niin saa istua sitten penkillä koko kevään. Tai ei edes penkillä, vaan kotona. En peluuttaisi minuuttiakaan, ellei olisi aivan pakko, jos lähtee ilmaiseksi.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joo, ei todellakaan ole!!! Ei oo mun mielestä edes sadan tonnin viikkoliksan arvoinen.

Joku voi, ja saa, olla tietysti eri mieltä asiasta, mutta ihan niin suuri starba Can ei Poolissa ole, eikä mielestäni tule olemaankaan, että tämän pitäisi saada Coutsin jälkeen toiseksi suurinta palkkaa. Nyt kärki on kuulemma Couts £200k, Sturre, Milner, Ox ja Salah £120k, Hendo ja Bobby £100k, Mane ja Gini £90k. Can tienaa nyt samojen taulukoiden mukaan £55k.

Voisi olettaa, että näiden tietojen perusteella pari jätkää saisi uuden sopparin kirjoittaessaan lisää liksaa, mikäli vielä Poolin jäisivät. Sturre ja Milner saavat roolinsa nähden reilusti liikaa, mutta niistä soppareista on aikaa ja Milly ei maksanut Poolille mitään, muistaakseni. Couts voi olla matkalla muualle, joten tuosta voi avautua tilaa Poolin "palkkakattoon." Uusia naamoja on kuitenkin tulossa tilalle, joten sinällään tasapainosta ei tiedä, enkä esim. käyttäisi Coutsin palkan erotusta Canin palkakorotukseen, muutenhan se olisi Poolin kallein mies, eikä kuitenkaan tulosten kannalta tärkein, vaikka merkittävä palanen onkin.

Poolilla on suurempiakin "huolia" kuin Canin palkkavaatimukseen suostuminen.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Nyt kärki on kuulemma Couts £200k, Sturre, Milner, Ox ja Salah £120k, Hendo ja Bobby £100k, Mane ja Gini £90k. Can tienaa nyt samojen taulukoiden mukaan £55k.
Ei se ole hullu joka pyytää, vaan se joka maksaa. Canin palkka voisi olla korkeimmillaan, jos peliesityksiä vertaa, lähellä Ginin palkkaa. Ox on pyytänyt isoa palkkaa ja Pool on ollut hullu kun on tullaiseen palkkaa suostunut, puoletkin tuosta olisi riittänyt taitoihin nähden. Manelle 30-50 tonnia lisää. Sturre oli aikanaan tuon palkan arvoinen, mutta kyllähän Sturre ja Milner ovat tuon mukaan ylipalkattuja (niin minäkin kun töissä näitä kirjoittelen).
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei se ole hullu joka pyytää, vaan se joka maksaa.

Näinhän se menee. Ei noi sopparisysteemit ole ihan putkeen Poolilla menneet ja sen(kin) takia ovat kusessa nyt Canin kanssa. Oxin soppari on tietenkin pahin esimerkki. Arsussa Oxin soppari oli £65k. Tietenkin se olisi tuosta noussut, jos olisi Arsun kanssa uuden sopparin tehnyt, muttei olettaakseni kuitenkaan tuohon luokkaan. Arsussa Alexis ja Özil saavat eniten eli £140k. Muutenkin Arsun palkkataso näytti nopealla vilkaisulla hieman Poolia pienemmältä, mutta tarkempaa laskentaa en tehnyt.

Se siitä. Kai noi Poolin pukumiehet tietävät, mitä ovat puuhaamassa.

Huomenna on Poolilla joo se peli Sotonia vastaan. Näin pelin alla Pellegrino rupattelee mukavia, ettei tiedä, miten VVD:n kansa käy tammikuun ikkunassa. Kyse on rahasta ja omistajista, eikä hän voi päättää, mitä tulee tapahtumaan ym. muita latteuksia. Joilekin tämä oli tietysti lähes varma merkki siitä, että VVD siirtyy tammikuussa Pooliin...

Pool mitään VVD:tä tarvii, kun siellä on Gomezin Joe!
 

ColCbj

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Sierre
- Can pyytää edelleen £150k liksaa Poolilta. Ihan niin arvokas jannu se ei mielestäni todellakaan ole, kun kesällä tulee vielä Keita. Tammikuussa myynti Juveen, jotta ei päädy Cityyn/Chelskiin/ManUun. Toki Can torjuu myynnin ja siirtyy johonkin noista em. vihuista, joilla on varaa maksaa sille toi haluamansa liksa.
Joo ei missään tapauksessa tuollaista summaa päättömästi edes takas juoksentelevalle kuumakallelle. Tammikuussa lihoiksi, ei todellakaan ole mikään elintärkeä pelaaja joukkueelle, vaikka toki kovasti töitä tekeekin.
Ox on pyytänyt isoa palkkaa ja Pool on ollut hullu kun on tullaiseen palkkaa suostunut, puoletkin tuosta olisi riittänyt taitoihin nähden.
Eikös tuossa Oxin tapauksessa Arsu tarjonnut suurempaa liksaa kuin Pool, mutta tuli halvemmalla mieluummin Pooliin? Mielestäni jostain luin noin. Liikaa tuo on silti, siitä olen samaa mieltä.

Pool mitään VVD:tä tarvii, kun siellä on Gomezin Joe!
Niin ja Klavan!
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tänään voi olla sellainen tilanne, ettei mafian tarvitse edes maksaa raksamiehen pelaamisesta. Matip on todennäköisesti reisivamman takia pois kokoonpanosta. Jiihaa! Tietää sitä, että Lovren on jälleen pillerimömmöhuuruissa sekoilemassa Klavanin kanssa toppareina. Tuohon ei kannata uhrata Gomezia.

Transfer Tavernilla on hyviä äänestyksiä.

REVEALED: 82% OF LIVERPOOL FANS WANT TO SEE FIRST TEAM REGULAR GET DROPPED AGAINST SOUTHAMPTON

Toisessa äänestyksessä 70% Poolin faneista/tai sivulla äänestämässä käyneistä! ei halunnut nähdä Lallanaa avauksessa Sotonia vastaan. Onhan tolla n. 3 kk:n jälkeen pelituntuma varmaan just siinä vireessä, että voisi heti avatakin. Ja Klopposta ei koskaan tiedä.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pool Sotonia vastaan Anfieldillä.

Migs, TAA, Klavan, Lovren, Moreno, Hendo, Gini, Couts, Salah, Mane, Bobby

Penkki on Karius, Gomez, Milly, Sturre, Ox, Can, Solanke

Eli raksamies ja pillerien popsija luutivat alhaalla. Hendo on kunnossa ja avarissa. Can on Kloppon koirankoppissa(?) ja tervehtynyt Lallana ei mahdu vielä edes penkille
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
En nähnyt peliä, mutta kyllä tuo alakerta ennen peliä pelotti. Kuitenkin ilmeisesti vakuuttava voitto, kun 3-0 tulos, ja Salahille kaksi maalia. Jokohan sillä lapikas alkaa olla oikeassa asennossa. Kertokaapa pelistä, jotka näitte sen. Jostakin näkisi vissiin hailaitsit, joku joskus sellaisen linkin pisti, ei jaksa kännissä kaivaa, joten saisko senkin.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
En nähnyt peliä, mutta kyllä tuo alakerta ennen peliä pelotti. Kuitenkin ilmeisesti vakuuttava voitto, kun 3-0 tulos, ja Salahille kaksi maalia. Jokohan sillä lapikas alkaa olla oikeassa asennossa. Kertokaapa pelistä, jotka näitte sen. Jostakin näkisi vissiin hailaitsit, joku joskus sellaisen linkin pisti, ei jaksa kännissä kaivaa, joten saisko senkin.

En nähnyt minäkään. Koosteen näkee fullmatchesandshows.com sivustolta. Ainakin vissiin hetken aikaa. Välillä sieltä on setit poistettu, mutta kännissäkin voi olla nopea... If ju nou vot ai miin

Ja Mou Salah on vissiin oppinut laittamaan nappikset oikein jalkoihinsa. Myös pakit pelanneet ilmeisen hyvin. Just nyt näyttää hyvältä eli ainakaan Pool ei jää top4 kisasta, mutta seuraava peli tulee jo muutaman päivän päästä. Tiistaina reissu lämpimään(?) Sevillaan ja lauantaina vastassa on Chelski. Voitollinen marssi jatkukoon
 
Viimeksi muokattu:

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
En nähnyt peliä, mut kuitti veljelle @HMenthal , että yksi titteli voitetaan. Juuri suunnittelin matkaa pyhimpään pitkästä aikaa. Speedy nousi kurkoksi!
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
En nähnyt peliä, mut kuitti veljelle @HMenthal , että yksi titteli voitetaan. Juuri suunnittelin matkaa pyhimpään pitkästä aikaa. Speedy nousi kurkoksi!

Tämän on oltava täällä ehdottomasti kuitillista touhua, joten tattista vaan siitä!

Mutta et kai sinä nyt vaan perkele meinaa, että Salah voittaisi maalipörssin?! Edes leikillä! Käsittämättömästi se on kuitenkin noita maaleja paukuttanut. AS Roman kannattajat sanoivat, että tuhlaa paikkoja aivan vitusti. Ja onhan se kyllä niitä tuhlannutkin, mutta on se kyllä niissä paikoissa ollutkin. Valjun alusta lähtien Salah on pelannut yhteensä 18 matsia(Valju + CL) ja tehnyt niissä 14 maalia. Syöttöjä on antanut noissa peleissä vain 3, tai 4. WhoScored ja Transfermarket antavat eri tuosta tiedon. Jos ne tehot ovat 18 pelissä 14 + 4, niin eihän se ihan huonosti ole.

Pystyn myöntämään, että Salahin kaupan toteuduttua en todellakaan osannut kuvitella, että tuo olisi jo tässä vaiheessa tehnyt 9 maalia Valjussa ja 5 CL:ssa sen playoffit ja lohkopelit mukaan lukien. Nuo luvut tuntuivat melkein maksimeilta koko kaudelta.

Se voidaaan kai jo nyt todeta, että onhan Salah ollut aika helvetin hyvä ostos Poolilta. Melkein jopa sikäläisellä ilmaisulla bargain, vaikka sen about £37.80m maksoikin. Pelillinen vaikutus on ollut aika helvetin iso.

Loppuun vielä yleistä avautumista. Haluaisin nähdä tammikuussa Poolilta muutaman myynnin. Valitettavasti Sturre on aivan turha palanen tuossa Poolin rosterissa. Sillä hetkellä, kun Sturre astelee kentälle, Pool ei pysty enää pelaamaan Poolin peliä. Muutenkaan en oikein enää tiedä, mitä lisäarvoa Sturre tuohon rosteriin tuo. Solanke tuntuu sopivammalta palaselta. Ja kun Poolin systeemissä ei ole oikein puhdasta kärkeä ja Firmino pelaa yläkolmikon keskellä kuitenkin suurimmat minuutit, niin mihin helvettiin Sturrea kaivataan? Ymmärrän, että Sturrea voi olla vaikea myydä liksansa takia, mutta jos joku hullu(Hammers) löytyisi.

Sturren tilanne muuttuu hiukan, jos Ings lähtee tammikuussa loppukaudeksi lainalle johonkin. Kaikista ei voi kuitenkaan tuossa kerralla luopua, Poolillahan voi sittenkin olla vielä keväällä pelattavaa ja loukkeja tulee varmasti. Mutta en ihmettelisi yhtään, jos kesällä Sturre ja Ings vaihtavat seuraa sekä Orgy jäisi pysyvällä Wolfsburgiin. Firminon taakse jäisi vielä tyrkylle jo mainittu Solanke ja Woodburn. Melkein riittävästi, jos ei tarvitse kantaa päävastuuta maalien teosta.

Markovic on tietenkin ihan huumoriosastoa nykyisessä ryhmässä. Flannollakaan tuskin on mitään käyttöä, eikä tuo hänen HG-status taida mitään pelastaa.

Pointtina nyt lähinnä se, että saisivat tuolta rosterista pois ne kaverit, joilla ei mitään tulevaisuutta ole. Sturresta voi olla montaa mieltä, mutta itse pistäisin heti myyntiin.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kappas! Eilen tölvin Sturrea ja tänään on saanut lukea, että Sturre olisi itse halukas lähtemään Poolista tammikuussa. Tämä siksi, kun ei ole peliaikaa Poolissa herunut ja tämän takia Southgate jätti Sturren ulos Saksa ja Brassi ystävyyspeleistä. Sturre elättelee toiveita ensi kesän MM-skaboista ja tuo tippuminen höntsien rosterista taisi olla Sturrelle se merkki, että tammikuussa täytyy vaihtaa seuraa, jotta pääsee vakituisesti pelaamaan.

Ei siinä. Sturre oli helvetin hyvä Suarezin kanssa ja kunnossa ollessaan, mutta nythän tuo on ollut yhtä vesijuoksua jo jonkin aikaa. Ja penkillä istumista, kun ei vaan sovi Kloppon futikseen, ei sitten millään. Paljonkohan Hammers Sturresta maksaisi?

E. Lisätään vielä se, että Matip ei matkustanut Sevillaan. Raksamies ja pilleripurkki hoitaa.
 
Viimeksi muokattu:

ColCbj

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Sierre
Puolen tunnin päästä mennään seuraavalla: Karius, Moreno, Klavan, Lovren, Gomez, Coutinho, Henderson, Wijnaldum, Mane, Firmino, Salah.
Vaihdossa: TAA, Can, Mignolet, Milner, Ox, Solanke, Sturridge. Can jatkaa oikeutetusti penkillä, Wijnaldum on ansainnut paikkansa avauksessa.

Tästä voitto ja samalla varmistetaan lohkovoitto. Olisi todella hyvä suoritus tuo lohkovoitto ja siten saataisiin viimeisessä pelissä lepuutettua avainpelaajia. Huolenaiheena ehdottomasti tuo @HMenthal in jo monesti mainitsema raksamies-pilleripurkki-kaksikko, jotka muodostavat "keskuslukon" tänään. Nyt kun vastassa on hyökkäys, täytyy toivoa parasta. Saa nähdä lähteekö Pool pitämään palloa. Nopeisiin vastahyökkäyksiin pitäisi päästä, sillä ne ovat joukkueen ase. Vastahyökkäykset tulisi taas pitää minimissä, koska puolustus on mitä on. Näillä mennään mitä on, ei se valittamalla muuksi muutu.
 

RustEnuff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Voi V*ttu sentään!!! Kliinisestä matsin tappamisesta sellaseen sulamiseen, johon vain me suomalaiset voidaan samaistua. Suurin kusetus tässä kuitenkin on, että moni uskoo että yksi Van Dijk on se joka pelastaa Poolin näiltä pettymyksiltä! Väitän että on ihan sama, kuka toppari/veska/laitapakki tuolla pelaa, niin toi panikointi ei helpota sillä että vaihdetaan pelaajia. Eikä tosin varmaan valmentajaakaan vaihtamalla...
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Moreno oli katastrofi ja suurin syypää Sevillan ensimmäisessä ja toisessa maalissa. Harmittaa helvetisti vaikka tasurina tulos OK. Moreno olikin pelannut alkukauden yli oman tasonsa.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Voi V*ttu sentään!!! Kliinisestä matsin tappamisesta sellaseen sulamiseen, johon vain me suomalaiset voidaan samaistua. Suurin kusetus tässä kuitenkin on, että moni uskoo että yksi Van Dijk on se joka pelastaa Poolin näiltä pettymyksiltä! Väitän että on ihan sama, kuka toppari/veska/laitapakki tuolla pelaa, niin toi panikointi ei helpota sillä että vaihdetaan pelaajia. Eikä tosin varmaan valmentajaakaan vaihtamalla...

Ei Kloppon(kaan) Poolin kohdalla voi puhua enää mistään yllättävästä sulamisesta. Kyllä tuo oli taas suora höyrystyminen. Kloppon Pool ja voitettavissa olevien matsien tappaminen. Näitä muistuu mieleen monia, kuten esim. ...... öö ...... ööö..... ei just nyt tullutkaan yhtään mieleen. Sublimoitumisia kylläkin.

Kloppon alaisuudessa se on ollut hurmosta, tai paniikkia, ehkä lievästi karrikoiden. Mitään tuolta väliltä ei tunnu löytyvän.

Andy Robertsonina lähtisin tammikuussa menee Poolista. Vaspana pelaa kuitenkin suhteellisen hyvin useamman pelin ennen tätä iltaa pelannut Moreno, tai sitten Milly. Varmaan vitun siistiä istua penkillä, tai olla useimmiten katsomossa. Kehittää pelaajana.

No joo. Poolillahan on jatkopaikka varma tasurilla Spartakia vastaan, joten mitään ei ratkennut tähän sössimiseen. Helpompihan se olisi vaan ollut lähteä tuleviin peleihin, kun jatkopaikka ja lohkovoitto olisi ollut povarissa. No, eipähän tarvitse Poolin pellailla merkityksettömiä pelejä.
 

ColCbj

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Sierre
Moreno oli katastrofi ja suurin syypää Sevillan ensimmäisessä ja toisessa maalissa. Harmittaa helvetisti vaikka tasurina tulos OK. Moreno olikin pelannut alkukauden yli oman tasonsa.
No näinkin voisi ajatella. Ensimmäisessä maalissa tuo pääpallo oli ainakin melko vaikeasti voitettavissa ja toisesta maalista vähintään yhtä iso sulka voidaan laittaa Coutinhon hattuun. Sellainen kaveripallo, ettei paremmasta väliä. Mutta silti olihan Morenonkin esitys surkuhupaisa.

Henderson pelaa keskikentällä täysin väärässä roolissa, kuten kaikki ovat huomanneet. Tarvitsisi viereensä jonkun varmistavan pelaajan, jotta voi itse käyttää juoksuvoimaansa ja prässätä, sekä antaa syöttöjä. Poolissa ei tällaista ole, Keitaa odotellessa. Vasen puoli kentästä taas on lähtökohtaisestikin melko katastrofaalinen, jos siellä häärivät Klavan, Moreno, Coutinho ja Mane. Eikö Klopp ymmärrä, että jotain tasapainoa tarvitsisi tuollekin puolelle hakea. Gomez on oikealla puolella pelannut hyvin ja hän on vakiinnuttanut paikkansa avauksessa. Juoksee tunnollisesti, on nopea ja vahva kaksinkamppailuissa. Tykkään.

Miksei Pool lähtenyt jäädyttämään peliä toisella jaksolla? Miksi annettiin vastustajan vyöryä ja päästä peliin mukaan? Viisas valmentaja ja viisas joukkue olisi jäädyttänyt pelin ja hoidellut homman helposti kotiin pitämällä vastustajan maaleitta ja iskemällä vielä loppuun yhden, kun vastustaja alkaa yliyrittämään. Ei toivoakaan sellaisesta tällä joukkueella. Erikoistilannepuolustusta ei saada varmaan ikinä Kloppin aikana kuntoon. On se vaikeaa. Onneksi jatkoonpääsy on vielä itse kustavissa Spartakia vastaan.

Viikonloppuna Chelsea. Mahtaakohan Matip olla mukana, en itse ole seurannut kauanko on pois. Tietääkö joku? Olisi Morataa, Hazardia ja kumppaneita vastaan sanotaanko ihan kiva lisäys tuonne puolustukseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös