Liverpool FC 2015–2016

  • 137 030
  • 933

Cou10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Saimaan Pallo, LFC
Olipa aikamoista nyhjäystä taas...no ei varsin, viihdyttävin nollanolla pitkään aikaan. Ennen peliä olisin ottanut avosylin pisteenkin vastaan ja niin otan nytkin. Voiton avaimet hukattiin ensimmäisellä jaksolla, mutta loppupelissä tasuri on reilu tulos. Miettikääpä hetki noita Gomezin otteita! Äijä runnoo vastapuolen pelaajat nakkikiskalle ja ennen kuin jamppa saa ateriastaan haukut niin Joe lämäyttää pleksiin, heittää vähän ketsua nakin kylkeen ja imaisee ykösellä napaan. Mahtavia otteita nuorelta mieheltä. Toinen onnistuja elisestä täytyy olla öljylanne Philippe Coutinho, joka opetti Bellerinille Samban salat, ja läimäytti Cechin loistovenytyksen päätteeksi pystypuun kautta ulos. Ja tätä ennen oli jo ylähirsi hoilannut hoosiannaa. Koko alakerran viisikko, Migs mukaanluettuna pelasi jo kolmatta peliä putkeen erittäin hyvin ja tästä osoituksena taas nollapeli. Benteken olisi pitänyt maali tuikkasta, mutta oli mielestäni eilenkin hyvä. Itselle päällimäisenä jäi mieleen Arsenalin vimmatusti painaessa päälle, miten Benteke piti Gabrielin selkäpuolellaan purkupallon tullessa tätä kohti, kääntyi, kaatui, hankki pakille kortin, voitti joukkueelle n. 40 metriä pelitilaa ja 20 sekunnin hengähdystauon. Nämä ovat pieniä juttuja, mutta näyttelevät suurta roolia isossa kuvassa. Tähän kliseeseen on helppo lopettaa. Hyvältä näyttää!
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Molemmilta hyviä seivejä kyllä. Itse pidän tuota Cechin sormihipsua Coutinhon vetoon vielä huomattavasti kovempana kuin Benteken avopaikasta tuhnuamaa vetoa. Siinä oli valitettavasti hyökkääjän heikkoutta ettei tuosta laita palloa pussiin, vaan saa sen löysänä kutina ainoaan paikkaan mistä veskari sen voi ottaa kiinni.

Kattelin tänään toiseen kertaan, ja juuri noinhan se oli. Benteke oli eilen muutoin erinomainen, muttei tehnyt maalia. Syöttö Coutinhon ylärimavetoon oli kyllä paras mahdollinen. Muutoinkin Benteke raatoi laajalla säteellä ja taisteli aika monesta kymmenestä pääpallosta. Varmasti tuollainen kuluttaa isolla miehellä voimia. Ei ihme, että oli lopussa jo hieman puhki. Tulikohan eilisessä pelissä jo liikaakin pitkiä avauksia? Tosin viime vuonna kun aina avattiin alhaalta, vastustaja prässäsi aina kovaa ja oltiin lähes jatkuvasti vaikeuksissa (tämä kärjistettynä). Hyvä että on nyt tällainen vaihtoehto olemassa. Ibe kärsi mielestäni siitä, että kentälle tultuaan koko muu porukka oli enemmän tai vähemmän köysissä. Moreno voisi olla tällä kaudella viime vartin vaihtomies keskikentälle vasempaan laitaan. Gomez on itseoikeutettu vasemman pakin tontille. Morenolla on potentiaalia hyökkäyspäähän ja kovaan juoksemiseen lopun vastahyökkäyksissä. Lopussa tuli yksi hyvä nousu, joka tosin kuivui kokoon. Tästä on tosiaankin hyvä jatkaa, ja odotukset paremmasta huomisesta nousevat. Hendoa ja Sturrea ootellessa.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Uutinen Benteken hankinnasta herätti suurta vastustusta ja mielipiteitä, mutta kolmen ottelun jälkeen mies kerää pelkkiä kehuja...? Parempi näinpäin.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Mielellään ainakin itsekin myönnän olleeni väärässä kun Benteken hankintaa arvostelin, ja tunnustan sen kyllä kunhan mies alkaa realisoimaan noita paikkojaan vielä maalienkin muodossa. Toivotaan nyt sellaista 15-20 maalia vielä tulevaksi. Tässä vaiheessa kyllä voi jo kehuakin miehen otteita sillä onhan tuo näyttänyt paljon paremmalta kuin mikään viime kaudella. Vielä kun joukkue pääsee noihin voitettuihin pääpalloihin paremmin käsiksi niin saadaan enemmän hyötyjä irti miehestä. Vaikkei aina ehtisi itse viimeistelemään, niin nuo onnistuneet tiputukset ja "sliippaukset" mahdollistavat kyllä Coutinholle ja kumppaneille hyvän tilaisuuden nopeaan hyökkäämiseen vastustajan sekaisin olevaa linjaa vastaan.

Riskinä on tottakai että tuo alun hyvä pelivire häviää jos maalinteon apina alkaa kasvamaan Benteken selkään. Lauantaina olisi hyvä karistaa sen sikiökin pois.

..Tulikohan eilisessä pelissä jo liikaakin pitkiä avauksia? Tosin viime vuonna kun aina avattiin alhaalta, vastustaja prässäsi aina kovaa ja oltiin lähes jatkuvasti vaikeuksissa (tämä kärjistettynä). Hyvä että on nyt tällainen vaihtoehto olemassa..
Ehkä siellä olisi voitu muutama Skrtelin avaus pelata maissakin, mutta en tiedä oisko niitä silti liikaa tullut. Jatkossa voidaan hyvinkin nähdä lisää tuota samantyyppistä kukkupalloa kun pelataan näitä kovempia vierasmatseja syksyn mittaan.

Muutenhan viime vuonna meni juuri kuten kuvasit. Sillä lisäyksellä että yleensä niitä harvoja pitkiä purkupalloja ei sitten voitettu vaan vastustaja sai sen ilmaiseksi ja antoi paineen puolustukselle sitten uudelleen.


EDIT: Kaljacupin kolmannelle kierrokselle arvottiin Anfieldille vieraaksi kakkosliigan Carlisle. Siitä ainakin olettaisi mentävän helpohkosti jatkoon.
 

Barter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Liverpool FC, SJK
Arsua vastaan esitys oli todella positiivinen. BR oli luonut hyvän taktiikan, jota toteutettiin ekalla jaksolla hyvin. Ne maalit vain jäivät puuttumaan. Toinen jakso oli selvitymistä. Parannusta on tullut huimasti verrattuna viime vuoden Emirates vierailuun. Lauantaina siis Hammers kotona vastassa. Kiinteää joukkuepelaamista ja yllätyksellisiä erikoistilanteita jälleen odotellessa...

Mignolet on aloittanut vahvasti, vaikka nyt ei ihan Tsekin kaltaisiin pelastuksiin tarvinnut venyä maanantai-iltana. Jotenkin on parempi nyrkkeilemään keskityspalloissa/kulmissa kuin viime vuonna. Reagointitorjunnoissa belgi on vahva. Olisko muuten Lovrenia opetettu koko kesä puolustamaan pienpeleissä ja videoiden avulla? Sijoittuu paremmin kuin viime vuonna ja avaa tarkemmin. Toisaalta jää usein edelleen keskityspalloissa alakynteen. Laitapuolustajat ovat aivan eri kaliiberia kuin viime vuonna. Nyt laitoja voidaan käyttää aktiivisemmin.

Hienoa nähdä tääs Hyökkääjä Pool-nutussa Suarezin jälkeen! Sturridgen kuntouduttua joskus loppuvuodesta, kahdella kärjellä pelaaminen voisi taas toteutua hienosti. Suarezin tavoin Benteke tekee tilaa muille. On myös yllättävän tekninen isoksi pelaajaksi. Jännä nähdä sitten aikanaan... Olen samaa mieltä kuin yllä: Morenoa kannattaa peluuttaa keskikentän vasemmalla laidalla silloin kuin Ibe ei saa tilanteita jatkettua. Coutinho on kultakimpale. Lucashan on yleensä pelannut punaisissa hyvin ollessaan kunnossa. Näin myös maanantaina. Toivottavasti jatkaa Poolissa. Vaikuttaa vähäisten peliesitysten jälkeen siltä, että Pool tulee parantamaan viime kaudesta. Go Reds!
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Super Marion laina AC Milaniin on tänään vahvistettu Liverpoolinkin virallisilla sivuilla. Ilmeisesti mies sitten hyväksyi leikkaamaan palkkaansa. Vielä olisi esim. se Borini siellä arkistossa odottelemassa vahvistusta.

Tuolta tuli samalla bongattua treenikuvamateriaalia Melwoodista. Daniel Sturridge on myös jo treenailemassa hyvää vauhtia. Alun perinhän on ollut ilmeisesti suunnitelmana että Sturridge voisi liittyä joukkueen vahvuuteen syyskuun 12. pvä Old Traffordilla. Voi olla että ollaan tuossa aikataulussa vielä. Samoin Lucas näyttää roikkuvan edelleen treeneissä mukana joten onhan tässä aika hyvä mahdollisuus siihen että mies ei lähde tässäkään ikkunassa mihinkään.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Rubin Kazan, Bordeaux ja Sion tulevat LFC:n vastustajiksi torstailiigan lohkovaiheessa. Vaikka esim. nuo venäjän ihmeet on olleet Liverpoolille pahoja vastustajia niin kyllä tuosta pitäisi itsensä jatkoon kammeta ja lähteä hakemaan finaalipaikkaa.
 

Cou10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Saimaan Pallo, LFC
Tänään taas mennään, kun Anfieldillä vastaan asettuu kautensa ailahdellen avannut West Ham. Hammers nappasi tosiaan koko jalkapalloilevan kansan hämmästykseksi Emirates-stadionilta täyden potin Valioliigan avauskierroksella. Sittemmin meno on hieman laantunut kahden kotitappion myötä. Vierasjoukkue saapuu iltapäivän otteluun hieman vajaamiehisellä poppoolla, onhan Valencia, Carroll, Zarate, Adrian sekä meijän Kalle ainakin sivussa.

Liverpool jatkaa mitä ilmeisimmin samalla porukalla, joka toi pisteen mukanaan viime maanantaina. Henderson ja Lallana pukevat pelinutut ylleen luutavasti maajoukkuetauon jälkeen. Itse uumoilen hankalaa peliä. West Ham luultavasti sysää pallon, pelin rytmittämisen sekä muun sivistyssanakirjan kotijoukkueen selvitettäväksi ja panostaa nopeisiin tilanteenvaihtoihin sekä erikoistilanteisiin. Toivottavasti ukot pysyvät kärsivällisinä ja kairaavat voiton. Tämä peli on tietynlainen vedenjakaja, kun mietitään alkukautta. Tänään kolme pistettä niin alkukausi on ollut pelillisistä jutuista huolimatta todella hyvä!

Oma veikkaus 2-1 Milner, Lovren ja Noble pilkulta.
 
Viimeksi muokattu:

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Hohhoijaa. Mitähän siellä on tapahtunut tänään? Näkikö joku? Hammers antoi palautuksen maan pinnalle täydellisesti näköjään. Onneksi ei näkynyt edes töllöstä ettei tarvinnut olla kärsimässä sohvalla.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Hohhoijaa. Mitähän siellä on tapahtunut tänään? Näkikö joku? Hammers antoi palautuksen maan pinnalle täydellisesti näköjään. Onneksi ei näkynyt edes töllöstä ettei tarvinnut olla kärsimässä sohvalla.
Samaa meinasin kirjoittaa. VMP. Onneksi ei tosiaan tarvinnut katsella moista puppelointia. Onneksi Chelski hävisi myös oman ottelunsa - hieman lohduttaa..
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Katsoin pelin ja lähdin baariin purkamaan vitutusta. Kirjoitan tätä siis puhelimella, joten tämänpäiväinen nöyryytys lyhyesti:
West Ham teki viidestä hyökkäyksestä 3 maalia, joista toisen Lovren lahjoitti.
Pelin hallinta oli täysin Poolilla. Esimerkiksi noin tunnin kohdalla pallonhallintaprosentit 71-29 ja syötöt 400-164.
Hallinnasta huolimatta Poolilla oli vain yksi maalipaikka, kun Firmino veti reilusta 20 metristä hirmuisen pommin tolppaan.
Tappio oli täysin ansaittu ja ainoaksi positiiviseksi seikaksi jäi Coutinhon sysipaska esitys, jonka kruunasi kaksi idioottimaista keltaista. Ei onneksi näillä esityksillä Barcelona heti kolkuttele oven takana.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Voi hyvänen aika... ennen pelia ajattelin, että voi olla nihkeä ottelu tulossa jonka Pool kuitenkin vääntää 1-0 voitoksi. Tai jos päästettyjen nollasarake rikkoontuisi kauden neljännessä pelissä, niin sitten 2-1. Lovren taisi 'palata' omalle tutulle tasolleen. Chelsea hävisi kotonaan Palacelle, joten sattuu niitä näköjään muillekin, vaikkei se paljon lohdutakaan.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tuli harrastettua maakuntamatkailua tänään, joten peli jäi näkemättä, mutta näköjään hyvä näin. Maalit näin jälkikäteen, mutta muutoin ei mitään hajua pelistä. Mignolla ei ollut paljon saumaa maaleissa, mikäli hieman suttuisista striimipätkistä noi maaleihin johtaneet tilanteet oikein näin. Muuten puolustuksesta ei voi sanoa samaa. Striimin perusteella Philin toinen keltainen tuli mielestäni kevyehkösti, mutta olisiko tuo mitään merkannut, vaikka olisi kentällä jatkanutkin?! Lukemieni raporttien perusteella Poolin hyökkääminen oli totutun paskaa, kun vastassa oli kunnon dösä, jota tietenkin auttoi Hammersin aikainen johtomaali. Rodgersin reagointi, tai kyvyttämyys peliä edistävään reagointiin, ja vaihdot saivat ainakin muualla kritiikkiä osakseen.

Miten mulle tuli jo nyt sellainen tunne, että Old Traffordilla Pool saattaa saada kunnon peppuhöykytystä?

Paha tässä on heti yhden tappion jälkeen mennä huutelemaan Rodgersia ulos, kun en tosiaan ole edes tuota peliä nähnyt, mutta onhan tossa Poolin touhussa taas kaikki mahdollisuudet jälleen yhteen katastrofiin. Piti tuossa viikolla kirjoitella näkemyksiä, mutta muut asiat veti pitemmän korren. Toistan silti edelleen itseäni ja minusta toi Rodgersin toiminta kaikkinensa vaikuttaa niin ristiriitaisen epäjohdonmukaiselta, että se ei tee kuin hallaa Poolille kokonaisuutena. Johan toi tilanne voisi jo nyt olla täysin toinen, kun otetaan huomioon edellisistä peleistä mm. Coutsin täydellinen veto, Benteken maali ja Ramseyn maalin hylkääminen, niin ilman näitä tilanne voisi olla kokonaan eri. Tuloksellisesti Poolilla on siis mennyt tähän asti hyvin, mutta mitä peli/pelaaminen on kertonut? Ja tähän perään ne kuuluisat Johtavan sanat.

Mulla on edelleen vaan sellainen tunne, että Rodgersilla Pool ei tule kummemmin kehittymään ja menestymään. Palataan asiaan joskus myöhemmin, jos tarvetta ilmenee.
 
Viimeksi muokattu:

Barter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Liverpool FC, SJK
Pool oli käsittämättömän huono. Viimeistä Hammersin maalia en nähnyt. Katoin lopun Chelsean taaperruksesta. Siis hyökkäyksessä ei saada mitään aikaan. Vaikka Lovren koomaili tokassa maalissa, antoi edes hyviä avauksia koko ajan vasempaan laitaan ja keskelle. Mitä tapahtuu tämän jälkeen? Ei yhtikäs mitään. Siellä on Benteke kärjessä eikä saa keskityksiä, siis mitä ihmettä? Toppari antaa kakskymmentä syöttöä laitaan joista voisi keskittää, mutta aletaan pelaamaan maata pitkin. Ei mee mun pirtaan. Milnerkö hankittiin pyörittämään peliä Canin ja Lucasin kanssa? Ei ihme jos ei saada tilanteita.

Oli niin heikko esitys, että pistää itseäkin viimeistään nyt miettimään ovatko pelaajat kyllästyneet Rodgersin toimintaan? Muissa peleissä Pool on saanut tilanteita ja ollut huono viimeistelyssä. Tiedä sitten, miten joukkuetta yritettiin koutsata toiselle puoliajalle. Ainakin Couts turhautuneena sai ansaitun toisen turhan keltaisen. Kuka pyörittää peliä Old Traffordilla? Pallonhallinasta ei ole mitään hyötyä, jos se on puolen kentän tuntumassa. Verrattaan vaikka Arsenalin tehottomaan hallintaan, jossa sentään pallo saadaan boxin tuntumaan. Kun nyt eivät laskisi paniikissa Sturridgea liian aikaisin mukaan. Kuntoutuisi kerrankin paremmin.
 

Cou10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Saimaan Pallo, LFC
Toivottavasti eilisestä joukkue ja manageri saivat hieman kiukkua puseroon ja majusettien jälkeen ollaan taas valmiina heittämään työhaalarit niskaan. Pelistä ei ole itsellä minkäänlaista havaintoa kiitos MTV:n ja vierailun kummitytön luona, hyvä niin. Tuloksesta ja muiden palstalaisten kirjoitusten perusteella puolustuspelaaminen ontui pahemman kerran, eikä nyt ilmeisesti Firminon tolppaa lähempänä lopulta edes oltu maalintekoa.? Mitä tulee taas Rodgersiin niin mikäli pelaajat eivät enää usko tämän kykyihin ja ole valmiina laittamaan itseään likoon, niin ehkä sitten kannattaisi ruveta touhuamaan jotain aivan muuta. Managerilla on tottakai todella suuri vastuu, mutta pelaajathan siellä pelaavat ja tietynlaista ammattimaisuutta ainakin itse edellytän. Eihän meitä tavantallaajiakaan aina pomon tai omalla kohdalla opettajan olemus miellytä, mutta ei siinä sovi turhia metelöidä. Ja jos ei Brendanille pelaaminen kiinnosta niin pelaisivat edes sille logolle. Tai meille kannattajille.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Toivottavasti eilisestä joukkue ja manageri saivat hieman kiukkua puseroon ja majusettien jälkeen ollaan taas valmiina heittämään työhaalarit niskaan. Pelistä ei ole itsellä minkäänlaista havaintoa kiitos MTV:n ja vierailun kummitytön luona, hyvä niin. Tuloksesta ja muiden palstalaisten kirjoitusten perusteella puolustuspelaaminen ontui pahemman kerran, eikä nyt ilmeisesti Firminon tolppaa lähempänä lopulta edes oltu maalintekoa.? Mitä tulee taas Rodgersiin niin mikäli pelaajat eivät enää usko tämän kykyihin ja ole valmiina laittamaan itseään likoon, niin ehkä sitten kannattaisi ruveta touhuamaan jotain aivan muuta. Managerilla on tottakai todella suuri vastuu, mutta pelaajathan siellä pelaavat ja tietynlaista ammattimaisuutta ainakin itse edellytän. Eihän meitä tavantallaajiakaan aina pomon tai omalla kohdalla opettajan olemus miellytä, mutta ei siinä sovi turhia metelöidä. Ja jos ei Brendanille pelaaminen kiinnosta niin pelaisivat edes sille logolle. Tai meille kannattajille.

Sen verran täytyy omia kommentteja selventää, että kaiketi tuo puolustus ei ollut aivan totaalisen paska, mutta noi muutamat virheet kostautuivat pahasti. Siltä osin puolustuspelaaminen epäonnistui ja Hammers pääsi iskemään. Mistä virheet sitten johtuivat, onkin jo toinen kysymys, ja mikä on kenenkin vastuu tällaisessa tilanteessa. Lovren kyllä hölmöili siinä toisessa maalissa, olisihan tuon voinut ottaa ihan vain varman päälle. Ja ekassa Skrtelin pusku vastustajalle, vai katsomoon? Lovren sai eilen paskaa tuulettimen läpi oikein huolella, mikä ei varmaan yhtään helpota tämän pelaamista.

Dejan Lovren did this last night after abuse from Liverpool fans

Fans Very Angry With 26-Yr-Old Liverpool Star, They Want Him Sold

Pelkkää puolustamista enemmän minua huolestuttaa tuo Poolin kyvyttömyys tiukkojen puolustusten murtamisessa. Ja muutenkin tuo ennalta-arvattavuus on Poolin syntejä. Jos peli on mielikuvitoksetonta, niin se ei ole pelkästään pelaajien vika. Toisaalta, jos ainoat oikeat aivot on Couts Philillä, niin mitäs tämän jälkeen? Majutauko on Poolilla aikaa miettiä kuvioita, mutta kokonaisuutta ei täysillä auta se, että Couts on Brassien majun mukana ja huilaa jokatapauksessa ManU-pelin. No, siinä on Brendan & co:lla kokeiltavaa. Alla muutamat kommentit eilisestä, tai Aldon ja Lawron näkemykset.

John Aldridge's livid reaction on Twitter sums up Liverpool's miserable display

Mark Lawrenson: Time for Liverpool FC to take stock after Hammers blow

Ikkuna menee huomenna kiinni ja ainakin Markovicin ja Borinin tilanne on auki. Taitaa Poolille jäädä taaskin musta pekka käteen ja Borini jää edelleen Pooliin. Samoin myös Enrique, mutta kuka nyt täysin klesaa vaspaa huolisikaan. Markovic on ilmeisen lähellä siirtoa Fenerbacheen. Ainakaan huivi kaulalla ei ole Poolin. En pysty ymmärtämään tätä, mutta kai se Rodgers tietää, mitä on tekemässä. Ostetaan kaveri ensin £20m kaudeksi ja peluutetaan aika paljon väärällä pelipaikalla silloin kun pääsee pelaamaan ja sitten heivataan seuraavana kesänä jo muualle. Kuinka paljon huonompi Markovic on kuin esim. Ibe? Muutenkin tuo Rodgersin "Englannin maajoukkue" -tyyli ei vakuuta, koska kyllähän muissa seuroissa mestaruuksia ratkoneet pelaajat on täysin muita kuin englantilaisia/brittejä suurelta osin. Eikä toi Englanti ole mielestäni majunakaan pärjännyt ihan kauhean kummoisesti jatkuviin korkeisiin odotuksiin nähden.

Photo Proof: Liverpool seal transfer for 'excellent' £20m attacker. Done deal after flying to Turkey
 
Viimeksi muokattu:

Tunnelmapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Wild, Ducks
Todella pessimistinen fiilis oli eilisestä pelistä ja niinhän siinä kävi, että West Ham teki saman kuin kauden avauksessa Arsua vastaan. Ekassa kolmessa pelissä ei Pool päästänyt maaliakaan, mutta kyllähän se oli enemmän tuurista kuin taidosta kiinni. Esimerkiksi Bournemouthilla oli todella hyviä paikkoja mutta viimeistelytaidon puute näkyi rajusti nousijan pelaajistossa. Arsenalia vastaan Liverpool oli toisen puoliajan aivan mankelissa ja ensimmäisellä puoliajallakin oli se hylätty "paitsio"maali. Myös rankkareita olisi voitu viheltää muutama Poolia vastaan avauspeleissä. Liverpoolin puolustuksesta puuttuu selkeä rakenne ja jokaisessa pelissä paniikki alakerrassa näkyy esimerkiksi huonoina purkuina ja miesten hukkaamisina. Lisäksi erikoistilanteiden puolustaminen on ollut koko Rodgersin aikakauden heikkoa.

Myös hyökkäämisessä on tekemistä. Kaksi maalia neljään peliin ei ole paljon. Lisäksi toinen maaleista olisi pitänyt hylätä ja toinen oli Coutinhon unelmaveto. Tästä voisi vetää johtopäätöksen ettei taktiikka ainakaan kovin järjestelmällisesti tuota hyviä maalipaikkoja. Viimeisellä hyökkäyskolmanneksella ratkaisut ovat heikkoja ja mielikuvituksettomia. Usko BR:n osaamiseen alkaa olla koetuksella niin hyökkäys- kuin puolustuspelin parantamisessa.

Jotta tämä monologi ei menisi täysin tuhkan ripotteluksi, toivoa herättää edelleen Arsenalia vastaan pelattu ensimmänen puoliaika. Siinä oli häivähdys toissa vuoden, lähes mestaruuden tuonutta, peliotetta. Paljolti se oli Coutinhon jumalamoodin ansiota. Hieman kuten Suarez oli toissa vuonna se talismaani jokaisessa ottelussa. Tuon kyseisen puoliajan jälkeen on pelattu puolitoista ottelua huonommin kuin ennen. Yksi selitys tähän on ainakin, että Henderson on puuttunut sen ajan kokoonpanosta. En tiedä onko tämä vain äärimmäisen turhautumisen purkautumista, vai onko tuo peli oikeasti niin huonoa kuin miltä nyt tuntuu. No joka tapauksessa, tätä avautumista Liverpoolin pelistä, taktiikasta ja siirtokuvioista voisi jatkaa vielä vaikka kuinka, mutta ehkä lisää toiste. Toivottavasti ManU kaatuu majutauon jälkeen! YNWA
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Siirtorintamalla tapahtuu Melwoodissa:
- Borini pysyvästi Sunderlandiin. (Vihdoinkin!)
- Yesil siirtyy lainalle Luzerniin
- Taiwo Awoniyi, 18v nigerialaisnuorukainen siirtyy Liverpooliin. Nevöhöörd kaveri joka pelaa ilmeisesti hyökkääjänä ja menee suoraan kakkosbundekseen lainalle FSV Frankfurtiin.
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Hiukan hämmentyneenä luen noita kommentteja Rodgersista. Onko tuo luottamuspula ihan puhdasta spekulointia, vai onko sille jotain faktapohjaakin tarjolla? Minä elän vahvasti siinä käsityksessä, että BR on kohtuullisen arvostettu valmentaja joukkueen sisällä.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Hiukan hämmentyneenä luen noita kommentteja Rodgersista. Onko tuo luottamuspula ihan puhdasta spekulointia, vai onko sille jotain faktapohjaakin tarjolla? Minä elän vahvasti siinä käsityksessä, että BR on kohtuullisen arvostettu valmentaja joukkueen sisällä.
Eiköhän se suurelta osin ole spekulaatioita vielä.. Toki jotain perää voi jutuissa olla koska sieltähän lähti kesällä taustalta Brendanin hovia jo pois.

Silti en epäile yhtään etteikö huhut kiihtyisi ja Rodgersin asema oli tiukoilla jos joulun korvalla sarjatilanne on huono ja peli näyttää edelleen heikolta.
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Silti en epäile yhtään etteikö huhut kiihtyisi ja Rodgersin asema oli tiukoilla jos joulun korvalla sarjatilanne on huono ja peli näyttää edelleen heikolta.
En minäkään. Mutta sillä ei välttämättä ole mitään tekemistä BR:n auktoriteetin kanssa joukkueen sisällä. Mutta jotain mätää tuossa joukkueessa on. En osaa vain sormella osoittaa, missä se vika on. Olkoon sitten vaikka tohelo scouttaaminen, missä osumia on kuin pula-ajan lihasopassa.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
En minäkään. Mutta sillä ei välttämättä ole mitään tekemistä BR:n auktoriteetin kanssa joukkueen sisällä. Mutta jotain mätää tuossa joukkueessa on. En osaa vain sormella osoittaa, missä se vika on. Olkoon sitten vaikka tohelo scouttaaminen, missä osumia on kuin pula-ajan lihasopassa.

Ei kai tuollaisesta Rodgers vs pelaajat -luottamuspulasta mitään näyttöä nyt ole, vaan eiköhän se ainoa luottamuspula ole siinä, että katsojat/fanit/asiantuntijat näkevät, että Poolin peli ei todelisuudessa kehity Rodgersin alaisuudessa mihinkään. Toinen merkittävä seikka on sitten toi Poolin härski perseily siirtomarkkinoilla, mikä itsessään ei kuitenkaan nostata luottamusta Rodgersin touhuja kohtaan. Kokonaisuutena Rodgersin ja Poolin johdon toiminta näyttäytyy itselle enemmän isojen poikien neppis-skabailulta hiekkalaatikolla, kun muut isot pojat honaa jo peltoautojaan kestaviksi, luotettaviksi ja silti nopeiksi. En minäkään osaa mitään selkeää yhtä puutetta/vikaa/epäkohtaa osoittaa, mutta jotenkin toi toiminta jää vajaaksi monella osa-alueella ja siksi homma näyttää lähes täysin amatöörien puuhastelulta.

Itse en pidä kokonaisuutena näkemästäni pelillisesti tämän kauden osalta, enkä mm. edellisenkään, ja siksi olen jo aiemmin tässä(kin) ketjussa todennut, että Rodgersin kanssa Pool ei ota isoja askelia kohti vakaata suorittamista ja top-4 sijoitusta. Tämä siis minun näkemyksen mukaan. En ala nyt heittelemään nimiä Rodgersin tilalle, mutta Poolin pelillisen ilmeen ollessa yhtä haurasta kuin nyt ensimmäisen neljän kierroksen aikana se on ollut(tietää sijoitusta top-4 ulkopuolelta), niin toivon, ettei Rodgers ole managerina enää kauden loppuessa. Tällöin Rodgers on saanut aivan riittävästi aikaa ja rahaa, mutta ei ole saanut peliä kuntoon.

Yhtälö Pool+FSG+Rodgers ei vain toimi.

Olen ihmetellyt jo aiemmin Markovicin kohtaloa ja niin on totisesti moni muukin. Yksi osoitus jälleen Poolin täysin kaistapäisestä toiminnasta siirtomarkkinoilla. Rodgers vs komitea spedeilyt suoranaisesti tuhoaa Poolia.

“Absoloute Madness” – Fans react as Lazar Markovic joins Fenerbahce on loan

Settiä Borinin lähdöstä. Jotain taustaa tästä erittäin tuskallisesta synnytyksestä. Rikkaalle Poolille toi Borinin tienaama £10K jokaista pelattua minuuttia kohden ei ole pahaa settiä. Borini yritti, mutta ei tarpeeksi, kun muistetaan Rodgersin sanat, että hän tekee kaikki päätökset vain joukkueen etua ajatellen.

Fans Delighted As Liverpool Finally Confirm Move For 24-Yr-Old

Done Deal: Liverpool officially 'confirm' transfer for £10m attacker who earns £10k-a-minute at Anfield

New Sunderland signing Fabio Borini hints at reason behind last summer’s failed move


Pooliin tuksin enää ketään tulee, mutta vieläkö Enrique olisi lähdössä West Bromiin? Lainalle lähtee varmaan myöhemmin vielä muutama Poolin pelaaja, mutta palataan näihin aikanaan. Siirtoja voidaan tehdä Valjun osalta huomiseen tiistaihin 1.9. kello 20 asti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös