Liigavalmentajat TOP 13

  • 10 548
  • 57

werty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niin elikkä tähän ketjuun haluaisin teidän mielipiteitänne tämän kauden liigavalmentajista.

Top13:

1) Matti Alatalo,Jyp
Matti on tehnyt aivan loistavaa työtä Jypi peräsimessä. Joukkue veikattiin kauden alussa ihan häntäpäähän, mutta nyt se taistelee jopa mitalleista ja mielestäni se on suureksi osaksi Alatalon käsien tulos.Alatalo ei itsestään paljoa meteliä pidä mutta hommansa hän hoitaa aivan loistavasti.Vain taivas on rajana

2) Petri Skriko, SaiPa
Joukkue taisteli aivan runkosarjan loppuun asti Play-off paikasta joka tällä kertaa oli liian kovan työn takana, mutta uskon että ensi kaudella Skriko johdattaa saipan menestykseen.

3) Kari Heikkilä,Kärpät
Kärpät on taistellut koko kauden hienosti ja runkosarjan kolmas sija oli aivan ansaittu.Heikkilä on tällä kaudella panostannut hyökkäykseen ja maalejahan kärpät on tehnyt ihan kivasti.

4) Raimo Summanen,Jokerit
Täytyy jälleen kerran ihailla ramin työtä kuinka hän on panostannut pudotuspeleihin.Viime kaudella jo nähtiin että Rami ei niin hirveästi panosta runkosarjan voittoon vaan suomen mestaruuteen.Lähes koko runkosarjan kestännyt kova harjoittelu poikii jälleen tulosta kun "tosi pelit" ovat alkanneet ja joukkue on huippukunnossa.

5) Mika Toivola,Ässät
Toivola on tehnyt hieno työtä ässien peräsimessä.Pienellä budjetilla kauteen lähtennyt porilais joukkue oli alkukaudesta pitkään kärkisijoilla ja pelaisi ilman marraskuun nukkumisia pudotuspeleissä.Ens kaudella Toivolan soturit pelaa pudotus peleissä.

6) Jukka Jalonen,HPK
Jalonen on nostannut HPK:n taistelemaan mestaruudesta, mutta saa nähdä miten käy. HPK on pelannut pari vuotta jo vauhti kiekkoa `Jalosen tyyliin.Mailanmittaukset ja muut pikku hölmöilyt laskevat Jalosen osakkeita.

7)Hannu Kapanen,Blues
Blues pelaa tällä kaudella parasta kiekkoaan moneen vuoteen.Kapanen on tulisieluinen valmentaja joka ei läheskään aina sulata tuomareiden tuomioita.

8)Jukka Rautakorpi,Tappara
Tappara konttasi alku kauden mutta loppu kaudesta Tappara oli jo vähintään omalla tasollaan.Tämän kauden jälkeen kuortaneelle siirtyvä Rautakorpi hakee sitä himoittua mestaruutta.Joko on tapparan vuoro?Kolmas kerta toden sanoo.

9)Kari Jalonen,TPS
TPS:kin konttasi alkukauden mutta nyt on laittannut pudotuspeleissä runkosarjan ykkösen todella ahtaalle.Mielestäni Jalosen olisi pitännyt alkukaudesta hankkia tepsiin joku sentteri kun oli se sentteri pula mutta ei.

10) Ismo Lehkonen,Lukko
Lukko taisteli mutta tällä kaudella se ei riittännyt kuin aikaiselle kesälomalle.Lehkonen hankki kesken kauden lukkoon kovia vahvistuksia ja noilla nimillä olisi pitännyt pudotuspeleihin päästä mutta ei tällä kaudella.

11)Petteri Hirvonen,Pelicans
Kari Elorannan jättämät saappaat oli ainakin tällä kaudella liian isot Hirvoselle.Välillä tuntui että koko joukkueelta puuttui taistelu tahto vaikka Hirvonen varmasti parhaansa tekikin.

12)Teijo Räsänen,Ilves
Ei käy kateeksi Räsästä.Kesken kauden Ilveksen ruoriin joka oli jo siinä vaiheessa melkein menettännyt mahdollisuutensa pleijareihin.Yritti kyllä sytyttää joukkuetta mutta ei onnistunnut.

13)Alpo Suhonen,IFK
Yksi suurimmista budjeteista mutta joukkue konttaa joka toisessa pelissä eikä Suhonen saannut oikein järjestystä joukkueeseen.Valitti ainakun Ifk hävisi että vastustaja repii,Vastustaja pelaa kahva kiekkoa,Vastustaja yrittää teloa tahallaan meidän tähti pelaajia,tuomari on nuija ja vastustaja käyttää painiotteita.Alpo oli mies äläkä pöksyt.Toivottavasti lähdet sinne teatteri kouluus ettei tarvii sua jääkiekko piireissä kattella kun sinulla ei ole jääkiekolle mitään annettavaa.Hyvää kesälomaa Alpo!

Niin elikkä kertokaa mielipiteenne tämän kauden valmentajista.
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Jaa että Alpo siis viimeisenä? Itse en todellakaan ole Suhosen IFK:ssa jatkamisen kannalla, mutta tuo 13.sija on aika naurettava näkemys jopa jokerifanilta. Ei kai niitä NHL-joukkueiden päävalmentajavalintoja arvalla suoriteta?!

Päinvastoin mitä viestissäsi lukee, on Alpolla rutkasti annettavaa Suomen jääkiekolle. Mutta melkeinpä missä tahansa muualla kuin HIFK:n edustusjoukkueessa. Jos Alpo on pelkkä typerä valittaja, miksi hän saa eniten media-aikaa muihin valmentajiin nähden, kun on kyse jääkiekosta tai huippu-urheilusta yleensä?

En tiedä millaisesta pelityylistä pidät lätkässä; kun viestiisi katsoo, voisi luulla että kahvakiekko ja passiivinen sumputtaminen on mieleesi. Katsojien suosikkejahan nuo pelitavat juuri ovatkin..

P.S. Olisiko ollut ketjunaloittajalle järkevää käydä peruskoulussa myös äidinkielen tunneilla?
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Jaa että Kake kolmantena? Itsehän en mielelläni näkisi miestä ruorissa enää torstain jälkeen.

Runkosarja oli eittämättä hyvä, mutta tuolla nimilistalla kotiedun olisi tuonut Uhtuan mummokin.

Pleijareissa pitäisi olla parhaimmillaan, mutta Kaken Kärpät... niin.
 

demitra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itsekin olen aika lailla samoilla linjoilla:

Jaettu ykkössija:

Matti Alatalo,Jyp & Raimo Summanen,Jokerit

|
|
pieni väli
|
|

Jaettu kolmossija:

Petri Skriko, SaiPa
Kari Heikkilä,Kärpät
Mika Toivola,Ässät
Jukka Jalonen,HPK
Hannu Kapanen,Blues
Jukka Rautakorpi,Tappara
Kari Jalonen,TPS
Ismo Lehkonen,Lukko


|
|
|
|
iso väli
|
|
|
|

Kympin sakkiin:

Petteri Hirvonen,Pelicans
Teijo Räsänen,Ilves

|
|
|
|
|
|
|
|
valovuosi
|
|
|
|
|
|
|
|


ALPO, HIFK
 
Hankala lista

Vaikea on valmentajia rankata. Joukkueen menestys riippuu kuitenkin niin monesta muustakin tekijästä. Esimerkiksi paljon parjattu Suhonen ei varmaankaan ole liigan heikoin valmentaja, vaikka IFK:n kallis joukkue huonosti runkosarjassa pärjäsikin.

Itse olen seurannut lähinnä Rautakorven touhuja. Pelaajien kasvattajana mies on valtakunnan ehdotonta huippua, kun taas pelinjohdolliset kyvyt ja kyky toimia & tehdä muutoksia matsin aikana ovat korkeintaan keskitasoa.

Käytettävissä olleeseen pelaajamateriaaliin nähden parasta valmennustyötä tehtiin tällä kaudella varmaankin Jyväskylässä ja Lappeenrannassa. Mutta kuka noteeraa valmentajan, joka onnistuu ajamaan nuoria miehiä mukaan SM-liigaan? Valmennustaitoja kun ei voi mitata vain joukkueen saalistamilla pisteillä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt kun tiukka sarja on hävitty narreille niukasti neljä-muna (maalit muistaakseni 15-6), voidaan hyvillä mielin perua kaikki pahat puheet Alposta ja nostaa hänet ansaitsemalleen paikalle, SM-liigavalmentajien ehdottomaksi ja ylhäiseksi ykköseksi!

Turha tulla urputtamaan, Ape on sentään eka juurooppalainen änärikoutsi ja on tehny valtavan hianoa duunia iiäfkoossa. Apin pelityylin sisään ajaminen vain on kestänyt odotettua kauemmin, siksi ifkin loma alkoi tänään. Alphonse saa kuitenkin puhtaat paperit ainoana koko ifkin organisaatiosta, kyllä Ilpo kaikkensa teki ja parhaansa yritti.

Turha koittaa, Alpo voittaa...
 

Dr. Karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Vaikka tässä listassa haluttiin rankata nimenomaan viralliset ykkösvalmentajat, niin Bluesin Ted Satoria on melkoisen vaikea jättää rankingin ulkopuolelle. Paitsi että hän on meriiteiltään ja kokemukseltaan (huom. NHL-pää- ja apuvalmentajakokemus ja StanleyCup-menestys) kaikkien liigavalmentajien yläpuolella, niin hänellä on selvästi kakkosvalmentajaa suurempi rooli Bluesissa. Hän ja Kapanen käytännössä jakavat kahdestaan vastuun, vaikka virallisesti onkin vastuuvalmentaja ja antaa haastattelut. Sator vastaa mm kaikista treeneistä.
Ja Tedhän on Bluesin ensi kauden päävalmentaja.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
ihan pakko

1. joku matti.. ja raipeki aika kova
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
13. GO GO kake
 

Hammer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Black & Gold: SAINTS
Sen enempää perustelematta. Tässä olis mun Top-13:

1.Matti Alatalo, JYP
2.Raimo Summanen, Jokerit
3.Hannu Kapanen, Blues
4.Kari Jalonen, TPS
5.Jukka Jalonen, HPK
6.Jukka Rautakorpi, Tappara
7.Kari Heikkilä, Kärpät
8.Mika Toivola, Ässät
9.Petri Skriko, Saipa
10.Ismo Lehkonen, Lukko
11.Teijo Räsänen, Ilves
12.Petteri Hirvonen, Pelicans
13.Alpo Suhonen, HIFK
 

machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Tottenham Hotspurs, Barca
1. Raimo Summanen
...Mutta miten käy leijonien kanssa. Turnausvalmentaminen täysin oma juttunsa.
2. Matti Alatalo
Kevätkausi upeaa kiekkoa Jypiltä. Syyskausi meni vähän alakanttiin, nyt tulosta tulee. Mutta ei silti Raadon voittanutta. Äijä vie Narrit taas mestaruuteen!


3. Petri Skriko
Saipa, huonolla materiaalilla taisteli keväällä hyvistä sijoituksista.
4. Mika Toivola
Todella paljon potentiaalia huippuvalmentajaksi. Loppukaudella Ässillä ei enää paineita, se osasyy parentuneisiin otteisiin.
5. Kari Jalonen
Peli saatiin juuri silloin kuntoon kun sitä tarvittiin. Tietenkin suuri syy on tolppien välissä. Mutta kurinalaisesti on Kari joukkueen saanut taistelemaan.


6. Hannu Kapanen
Ehkä turhan ylhäällä nytkin. Jengi on Calounin varassa. Se ei valmentajan hyvyyttä. Tuollaisen tähtisikermän pitäisi saada pelaamaan huomattavasti tasaisemmin.
7. Kari Heikkilä
Kallis jengi, peli kuitenkin todella epätasaista. Puolustus vuotaa.
8. Jukka Jalonen
Runkosarjan loppu meni hyvin, ei ollut paineita. Nyt kun niitä kunnolla on niin peli täysin kipsissä. Kokematon kaveri näin isoihin matseihin. En ole koskaan arvostanut häntä valmentajana.
9. Jukka Rautakorpi
Olisi muuten ylempänä, mutta hävityt finaalisarjat vaikuttavat. Katsotaan, nyt mennyt tapparalla pari matsia paremmin.


10. Petteri Hirvonen
Joukkue muuttui paljon viimekaudesta, eipä paljon parempaa odotettukaan. Ei silti valmentaja joukkueesta irti kaikkea.

11. Teijo Räsänen
Tuli kesken kauden ipaan. Materiaali todella hyvä. Siltikään ei hänkään saanut joukkuetta taistelemaan niistä sijoituksista mistä tolla jengillä pitäisi.








Omaa sarjaansa:
12. Ismo Lehkonen
Santala hommasi jengiin kovia kavereita, tulos vaan ei parantunut. Useassa ottelussa menetettiin selkeä johtoasema. Peluutus ontuvaa. Ikan tekemät pelaajahankinnat floppeja, no oikeastaan vain Cipolla. Saa potkut ensi kaudella ennen joulutaukoa! Jos Santalalla kanttia, harvemmin hän valmentajia vaihtelee.
13. Alpo Suhonen
Materiaali Lukkoa huomattavasti parempi. Samanlaista pelleilyä koko kausi kuten Lukollakin. Molemmilla tyhmiä kommentteja, Alpo kuitenkin veti reilusti pidemmän korren.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kyllä täytyy kummastella näitä listoja ja varsinkin perusteita. Tämä hommahan on todella vaikea saada järjestykseen, kun ei tiedä pisteyttäisikö valmentajia runkosarjan, tähänastisten pleijaripelien vai molempien yhteenlaskennallisen pisteytyksen nojalla. Ja kun pleijareissa eivät kaikki valmentajat ole edes mukana. Mutta olisi arvostellessa hyvä noudattaa edes samaa logiikkaa kaikkien joukkueiden kohdalla.

Joku nostaa Kari Jalosen korkealle, vaikka joukkue rämpi koko runkosarjan ajan. Perusteina korkealle sijoitukselle mitä ilmeisimmin hyvä esitykset pleijareissa. Jukka Rautakorpi taas on arvosteluasteikon häntäpäässä, vaikka joukkue pelasi runkosarjassa tasaisemmin kuin Jalosen TPS ja on petrannut pleijareissakin mukavasti.

JYPin Alatalo on kohtuullisen korkealla, mikä lienee sekin pelijarituulen aiheuttamaan nostatusta. Kari Heikkilän pitäisi siis tällä logiikalla löytyä viimeisiltä sijoilta, aivan kuten HPK:n Jukka Jalosenkin.

Petteri Hirvonen on minusta käsissään olevalla porukalla tehnyt hienoa työtä, ei tosin niin hienoa kuin toinen matalapalkkaisten pelurien valmentaja Alatalo.

Ehdoittaisinkin, että jos valmentajia pitäisi luokitella, olisi kaksi jakoa: onnistuneet ja epäonnistuneet. Perusteina voitaisiin ottaa valmentajan ennen kauden alkua tavoitteeksi asettamat realistiset tavoitteet.

Näillä eväin esimerkiksi Lukon Lehkonen sijoittuisi epäonnistujiin.
 

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
1. Alataloa ei kukaan voi ohittaa tässä äänestyksessä. Vaikka kävisi niin, että Kärpät vielä homman klaaraisi.

2. Jukka Jalonen olisi HPK:n loistavan runkosarjan myötä muuten hyvä haastaja, mutta ehkä se lavan mittaaminen oli sittenkin vähän kyseenalainen kunnia. Arvo tippuu, mikäli kesäloma tulee ennen finaalia.

3. Toivola on kova sana. Aivan kärkeen ei miestä voi laittaa, se syksyinen tappioputki olisi pitänyt saada aikaisemmin poikki.

4. Summanen ei ihmeitä ole esittänyt. Itse asiassa, Jokerien materiaalilla runkosarjan olisi pitänyt mennä paremmin. Kaikki kunnia HIfkille, mutta heidän pudottamisensa 4-0 ei nyt mikään valtava temppu vielä ollut. Toki Raipen arvo nousee tuonne 2...3:n joukkoon, jos mestaruus tulee.

5. Skriko. Potentiaalia löytyy, ei olisi uskonut. Loppupuolikas meni kyllä persiilleen.

Muita nyt ei taida kannattaa mainita. Paitsi Ape, joka sijoittuu kolmen viimeisen joukkoon.
 

Gagarin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti polvipetteri


Ehdoittaisinkin, että jos valmentajia pitäisi luokitella, olisi kaksi jakoa: onnistuneet ja epäonnistuneet. Perusteina voitaisiin ottaa valmentajan ennen kauden alkua tavoitteeksi asettamat realistiset tavoitteet.

Näillä eväin esimerkiksi Lukon Lehkonen sijoittuisi epäonnistujiin.

Tässä koko asetelmassa on se pulma, että playoffit ovat kesken. Toisten valmentajien onnistumista tai epäonnistumista on helppo arvioida. Lehkonen on epäonnistunut ja Alatalo onnistunut. Sen sijaan niin kauan kuin joukkueiden kausi on kesken, ei esimerkiksi Rautakorven, Kapasen, Summasen, Heikkilän jne. toimintaa oikeastaan voi arvioida. Heikkilä on nyt huonossa huudossa, mutta entä jos Kärpät vielä nousee ja menee välieristäkin jatkoon?

Eli täytyy ottaa huomioon että resurssit ja tavoitteet ovat erilaisia. Ässien sijoitus oli ihan kohtuullinen eikä sitä voi pitää täytenä floppina. Jokereilla taas välierätappiota voisi pitää lähes täytenä floppina. Että eiköhän tehdä tämä ranking vasta kun tosipelit on pelattu. Ainoastaan kautensa jo päättäneiden porukoiden koutseja voitaneen jo arvioida.
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
Listani perustuu omiin havaintoihini ja keskusteluihini eräiden läheltä seuraavien kanssa. Arvioissa on otettu huomioon: pelin johtaminen, junioreiden kehittäminen, mediakäyttäytyminen, taktinen kypsyys, aiemmat meriitit, hermokontrolli, seuran menestys liigassa (suhteutettuna materiaaliin) tällä kaudella sekä pleijarimenestys tähän asti.


1. Raimo Summanen
2. Matti Alatalo
3. Jukka Rautakorpi
4. Petri Skriko
5. Kari Jalonen
6. Hannu Kapanen
7. Mika Toivola
8. Alpo Suhonen
9. Teijo Räsänen
10. Jukka Jalonen
11. Kari Jalonen
12. Petteri Hirvonen
13. Ismo Lehkonen
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Aivan Gagarin. Kiiruussa lähti ed. viesti ja ajattelin lisätä asian, mutta ehdit ensin. Tietysti täytyisi pelata kausi loppuun ensin. Ei sekään autuaaksi tee, sillä millä näitä nyt oikeaan järjetykseen laittaa kukaan/koskaan?
 

raksipoi

Jäsen
Muilla ei niin väliä mutta:
13.Kari Heikkilä Lapuan Virkiän 2-5 vuotiaiden luistelukoulun pitäjäki ois parempi valmentaja ku Kari"Mehän ei taktiikkaa muuteta"Heikkilä.
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Viestin lähetti machine
1. Raimo Summanen
...Mutta miten käy leijonien kanssa. Turnausvalmentaminen täysin oma juttunsa....

Viime pleijarit ja tämän kevään IFK-sarja näyttävät kyllä antavan osviittaa siitä että Summanen on nimenomaan hyvä turnausvalmentaja.

Mutta, onhan näitä pelejä vielä.

Jukka Jalonen on lunastamassa lisää sitä hamekangasta jota kinusi niin hartaasti viime kevään välieräsarjassa.

Mutta, onhan näitä pelejä vielä.

Matti Alatalon voi huoletta lukea jo nyt selkeisiin voittajiin. Onhan tuo Summanenkin kyllä ihan lupaavia otteita esittänyt.

Rautakorpi ilmeisesti on pystynyt jonkinlaiseen luovaan ajatteluun tällä kaudella. Positiivisen tuntuinen kehityskaari.


Mutta, onhan näitä pelejä vielä.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
1. Raimo Summanen

- kelpaa jopa Hjallikselle
- vakio liigan loppuottelija

2. Jukka Jalonen

- Liigan parasta hyökkävää kiekkoa
- loppuottelu, runkosarjan voitto meriitit

3. Matti Alatalo

- Hieno kausi Jypin peräsimessä, näytöt lyhyeltä ajalta

4. Jukka Rautakorpi

- Tappara on kovaa kamaa kaudesta toiseen

5. Petri Skriko

- Hyvää valmennusta ja taktikointia
- Kausi lopahti pahasti kesken

6. Tero Toivola

- Hyvää valmennusta ja taktikointia
- Kausi lopahti ennen aikojaan

7. Hannu Kapanen

- Itkijä vailla vertaa
- Bluessin käyrä nousuun

8. Kari Jalonen

- TPS:llä hyvä kausi kaikesta huolimatta

9. Alpo Suhonen

- Apen tulokset kehnot materiaali huomioiden


10. Teijo Räisänen

- Mies jouti pahaan rakoon, voisi olla parempikin

11. Petteri Hirvonen

- Kehno materiaali ei ole miehen vika

12. Kari Heikkilä

- Hyvällä joukkueella keskinkertiaset tulokset
- Suuret ongelmat pelin johdossa ottelunaikana
- sarjan huippu ratkaisjat pelastus, vaikka ratkaivatkin keskinkertaisesti kauden aikana

13. Ismo Lehkonen

- Saa aina hyvällä materiaalilla huonot tulokset
 

Tarik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, St. Louis Blues
Viestin lähetti Tepa


6. Tero Toivola

- Hyvää valmennusta ja taktikointia
- Kausi lopahti ennen aikojaan



Onkos Tero siirtynyt tuomaroinnista valmentajaksi? Ainakin vielä tällä kaudella Ässiä valmensi Mika Toivola.

Okei oli huono vitsi......
 

Pietari02

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
1. Petri Skriko
2. Kari Jalonen
3. Matti Alatalo
4. Raimo Summanen
5. Jukka Rautakorpi
6. Jukka Jalonen
7. Kari Heikkilä
8. Hannu Kapanen
9. Teijo Räsänen
10. Petteri Hirvonen
11. Mika Toivola


12. Ismo Lehkonen

13. Alpo Suhonen
 

machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Tottenham Hotspurs, Barca
JYPin Alatalo on kohtuullisen korkealla, mikä lienee sekin pelijarituulen aiheuttamaan nostatusta.

No jos pleijareista kyse niin kyllä se on koko kausi jypillä mennyt yläkanttiin, mitä veikkailtu on ennen kautta.

Mutta eikös liigassa tavoitella suomen mestaruutta. Runkosarjan menestys on silloin vain sivuseikka. Riittää kunhan on pleijareissa, ja niinhän tps teki. Jos he nyt voittavat mestaruuden, on jalonen todella kova jätkä.

Sillä on väliä, että voittaa mestarin. Ei haittaa jos runkosarjassa peli ei kulje. Ja Rautakorven huonoa sijaa perustelen sillä että äijä päässyt pari kertaa koittamaan finaaleihin ja huonolla menestyksellä. Mutta kuten sanoin, paljon riippuu siitä miten pleijarit nyt menevät! Sillä ne ratkaisevat, mestaruutta tavoitellaan.

Ja nämä perustuvat mielipiteisiin, ei mihinkään pistemääriin tai runkosarja-sijoituksiin..
 

aaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Pietari02
1. Petri Skriko
2. Kari Jalonen
3. Matti Alatalo
4. Raimo Summanen
5. Jukka Rautakorpi
6. Jukka Jalonen
7. Kari Heikkilä
8. Hannu Kapanen
9. Teijo Räsänen
10. Petteri Hirvonen
11. Mika Toivola


12. Ismo Lehkonen

13. Alpo Suhonen
Miten Skriko voi olla noin korkealla loistava alkukausi ja sitten täydellinen mahalasku!? Ässätkin nousi heikommalla materiaalilla vielä ohitse. Ässät pelasi kauden loppuun kunnialla Saipa ei. Että Toivola yhdestoista ja Skriko ensimmäinen, pistää väkisinkin vähän hymyilyttämään. No sunhan tuo mielipide on...
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
1.Matti Alatalo
2.Raimo Summanen
3.Jukka Jalonen
4.Mika Toivola
5.Jukka Rautakorpi
6.Hannes Kapanen
7.Kari Jalonen
8.Alpo Suhonen
------------------------------------------------------------------
9.Ismo Lehkonen
10.Teijo Räsänen
11.Petri Skriko
12.Taskubiljardin peluun maailmanmestari/suojatyöläinen
13.Petteri Hirvonen
 

n0lla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Espoon Oilers
1. Matti Alatalo
2. Raimo Summanen
3. Jukka Jalonen
4. Hannu Kapanen/Ted Sator
5. Jukka Rautakorpi
6. Mika Toivola
7. Kari Heikkilä
8. Kari Jalonen
9. Petri Sriko
10. Ismo Lehkonen
11. Alpo Suhonen
12. Teijo Räsänen
13. Petteri Hirvonen
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös