Liigapörssi-keskustelua

  • 1 498 870
  • 6 496
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Oma sijoitus oli parhaimmillaan 20 joukossa, mutta sitten alkoi perinteinen ylipelaaminen ja vaihdot menivät osittain munilleen. Nyt sijoitus on valahtanut 30 pykälää alaspäin.

Tällä hetkellä jengi on

Spina - Niemi - T.Koivisto
Kolomatis - Stafford
Metsola

Tuosta vaihtuu huomenna pois Niemi, Kolomatis, Stafford ja Metsola. Tällä hetkellä hyökkääjäksi varmaan tulee Gagnon/Perrin, pakeiksi Niskala/Mäenpää ja joku +350k jannu. Maalille sitten Zapolski tai T.Tarkki. Sitten jää vielä kolme vaihtoa, joista ainakin kaksi menee T.Koivistoon ja Gagnoniin/Niskalaan/Zapolskiin viimeisellä kierroksella. Tekisi periaatteessa mieli pelata high risk -taktiikalla ja ottaa joko Perrin & Mäenpää tai Gagnon & Niskala, mutta kun ison rahakimpan pahin vastustaja on vain ~40 pinnan päässä, niin tekisi mieli seiftailla vähän ja ottaa eri jengeistä.

Kai päädyit Zapolskiin?
 

Ribals

Jäsen
Voi kun olisin itsekin päätynyt Zapolskiin, kun viimeistä vaihtoa tiistaina mietin.. Nyt näyttää olevan neljännestonnin arvoinen moka...
Itse laitoin Zapolskin sisään juuri silloin, kun pelasi pari nollapeliä. 11 vaihdolla olen pelannut ja sijoitus ~4400. 3 viimeistä vaihtoa tein juuri äsken:

Redenbach -> Jormakka
Zapolski -> Markkanen
Venäläinen -> Saarela

Kimpan voitto on näillä näkymin tulossa. Potissa ei tosin ole mitään isoja rahoja. Ihan hyvin mennyt siis Liigapörssi-keltanokalla.
 
Viimeksi muokattu:

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Oma joukkue ollut viime kierrokset muodossa:

Palola - Rautiainen - Haataja
Kolomatis - Kemiläinen
Metsola

Ikävästi tyrehtynyt pisteiden tulo jakson loppua kohti ja kokonaissijoitus painunut tuonne 2000 tuntumaan... Kyllä noiden nimien luulisi pisteitä iskevän mutta ei niin ei.
 
Kai päädyit Zapolskiin?

No päädyin. Loppujen lopuksi homma meni kuitenkin vituralleen, kun en ottanut Perriniä tai Gagnonia, kun halusin pakistoon kaksikon Niskala - Mäenpää, kun alkuperäisessä oli Salonen - Niskala. Jos olisin pitänyt kiinni tuosta alkuperäisestä suunnitelmasta, niin sijoitus olisi tällä hetkellä kärkikympissä, nyt siellä neljänkympin paremmalla puolella. Tosin tänään pelaa kaikki pelaajat ja edellä olevissa jengeissä ei ihan näin hyvää tilannetta kaikissa ole, joten pieni toivonkipinä on vielä top10 -paikasta, varsinkin kun viimeiset kolme vaihtoa käytän pelaajiin, joita ei hirveästi ole valittu noissa ylempänä olevissa jengeissä. Omassa rahakimpassa ero on jo sellainen, ettei sitä otettaisi kiinni edes jakson kovimmalla pistepotilla.

Edit: Viimeistä kolmea vaihtoa en ole vielä tehnyt, mutta mietinnässä on maalille Markkanen/T.Tarkki, puolustukseen Schira/Seigo/Aalto. Hyökkääjän päätän vasta kokoonpanojen ja pakin/veskan jälkeen. Periaatteessa kiinnostaisi ottaa saman jengin pelaajia, eli Schira + Hamill, Seigo + Lasch tai Aalto + Palola.
 
Viimeksi muokattu:

Ganal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
2 jakso alkaakin sitten jo tiistaina, jos joku mielii kimppaan mukaan niin pikaisia ilmottautumisia tulemaan. 20e ja 20 vaihtoa käytössä. Ekalla jaksolla oli mukana 19.
 
Suosikkijoukkue
Sydämellä pelaavat
Täällä 11 vaihdolla sijoitus 756/38833. Seuraavalle jaksolle sotasuunnitelmana ottaa aluksi Ässien miehet ja vaihtaa ne Kärppien pelaajiksi parin pelin jälkeen.
 

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
Oho, ensimmäiseen hahmotelmaan äärimmäisen tyytyväinen ja rahaakin jäi reippaasti yli.

Ryan (390k) - Repik (400k) - Kärki (240k)
Kemiläinen (215k) - Lindell (300k)
Rinne (355k)

100.000 jäi yli, ja monia vaihtoehtoja vielä auki. Lindellin tilalle Stafford? Sekä Ässät että Pelicans pelaa melko tasaisesti heti alkukierroksilta lähtien, joten ei ole kauheasti paineita vaihdoillekaan ennen jakson puoltaväliä.

E: Toinen vaihtoehto on vaihtaa Ryan ja Kärki ykkösketjun äijiin, Niemi+Lähteenmäki.
 
Viimeksi muokattu:

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Olin parhaimmillaan siellä 3000 tietämillä, mutta huono loppu pudotti sijoituksen 10 000 huonommalle puolelle.

Toiseen jaksoon meneekin koko joukkue uusiksi.

Spina - Ramstedt - Bertrand
Kemiläinen - Koivisto
Myllyniemi
 
Ensimmäinen jakso oli kokonaisuudessaan oma paras tähän mennessä. Vuosia olen pelannut kahdella jengillä, kahdessa rahakimpassa ja nyt kumpikin joukkue oli 1000 parhaan joukossa, toinen top40:ssä. Kummastakin kimpasta voitot tilille myös. Nyt lähden rakentamaan 20 vaihdon jengiäni seuraavasti: Pohjana toimii Rinne ja Stafford höystettynä jollain halvahkolla pakilla (Kemiläinen?), lähinnä Ässien alun runsaamman pelimäärän vuoksi. Ensimmäisellä kierroksella hyökkäyksessä on yksi HPK:n ketju, toisella yksi Pelicansin ketju ja kolmannella sitten pari hyökkääjää Tapparasta. Eli kolmannen kierroksen jälkeen 20 vaihdosta on käytetty jo lähes puolet. Kovalla riskillä lähdetään, mutta kimpan taso on niin kova, ettei siellä seiftaamalla pärjää.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Kemiläinen löytynee tässä jaksossa lähestulkoon kaikilta. On niin naurettavan halpa sijoitus, että oikein hämmästyttää.
Miten mahtaa vaan peliajan kanssa käydä jos Mäenpää palaa kentälle?

Aika perseestä on jakson aloitus, yhden pelin kierroksia heti alkuun 3 kappaletta. Tässä jaksossa on sentään yksi täysi kierros, saisi niitäkin vähän useammin olla. 11 vaihdon kanssa hankala aloitus.
 

Filatovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & TS
Löytyykö kimppaan pelaajia lisää? Eli 50e panoksella, kaikki vaihdot käytössä, tällä hetkellä 2. jaksoon on mukana 7-9 henkilöä ja lisäykset olisivat tervetulleita. Edellisjaksossa potissa oli 550e (11hlö) ja jatkoajan kautta tullut osanottaja lunasti kärkisijastaan 350e.

Pistäkää yksityisviestiä, mikäli kiinnostaa!
 

HockeyForLife

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild
Tänään taas homma jatkuu. Mielenkiintonen alku jaksolle, kun on muutama yhden pelin kierros vaan ennen kuin alkaa täysi hulina! Omasta mielestä suhteellisen helpolla sai luotua jengin ja toivotaan, että lähtee rullaamaan 1. jakson tavoin!

Tsemppiä kaikille :)

EDIT. tuli vissiin jinxattua, kun miinuksella ollaan avauskierroksen jälkeen!
 
Viimeksi muokattu:

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jaaha, yli jakson puolivälin ollaan jo. Mites foorumisteilla on eka puolisko tätä jaksoa sujunut?

Alku meni täällä ihan vituiksi lähinnä Ässien luokattomien esitysten jälkeen, mutta sittemmin parannusta on jonkin verran tapahtunut ja nousu kimpan kärkeen lämmittää mieltä, varsinkin, kun vaihtojakin vielä reilusti yli puolet jäljellä. Kokonaissijoitus kuitenkin vasta 8000 paikkeilla, joten eipä tässä mitään aihetta juhlaan ole. Kasperi Kapanen vaikuttaa onneksi aika hyvältä haulta, kun nappasin hänet 400k hinnalla ja toistaiseksi hinta noussut jo 50k ja pelaaminen näyttänyt hyvältä.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jaaha, yli jakson puolivälin ollaan jo. Mites foorumisteilla on eka puolisko tätä jaksoa sujunut?
Aika huonosti on lähtenyt. Ensimmäisiltä kierroksilta ei tullut juuri mitään, mutta viimeisiltä on jo saanut ihan hyviä pisteitä. Sijoitus ei kuitenkaan ole noussut toivotusti vaan tällä hetkellä huidellaan pitkälti päälle 10 000:n. Vaihtoja minullakin vielä reilusti yli puolet, joten otetaan tavoitteeksi nousta sinne 10 000:n sakkiin.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Noh, ei nyt mitenkään erikoisesti. Kimpassa sen sijaan tapellaan vielä voitosta.

Pihlman - Saarinen - Nurmi
Schira - Gysbers
Zapolski

Vaihtoja jäljellä kolme. Gysbersille annan vielä yhden mahdollisuuden, sitten lähtee.

Pisteitä 341 ja sijoitus 2375/27055
 

Tinppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, F1, WRC, Kokudo Keikaku, Cleveland Crusaders
Tämä kakkosjakso omalta osaltani menee huomattavasti paremmin, kun ensimmäinen. Pisteitä tällä hetkellä 528 ja sijoitus 664:s. Jatkoajan rahakimpassa meillä on tiukka taistelu voitosta. Olen kolmantena (top3 26:n pisteen sisällä). Ja oma joukkueeni siis loppujaksoon:

Hännikäinen - Huml - Björninen
Schira - Salcido
Metsola
 

Ganal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ja jälleen pääsee kasaamaan uutta joukkuetta! Kimppaan on nyt hyvin aikaa ilmottautua, rohkeasti vaan mukaan. Panos oli 20e, 20 vaihtoa käytössä. On muuten harvinaisen hankala otteluohjelma taas vaihteeksi, nopeesti katsottuna yksi (1!) täyskierros!
 

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jep, pakkohan tossa on KalPan kelkkaan hypätä alkuun, sen verran hyvältä näyttää toi kolmen peräkkäisen ottelun putki. Ongelmia vaan aiheuttaa se, että ketäs perkeleitä tuolta ottaa? Kilpeläinen tottakai, mutta tuntuu, että pakistosta varsinkin on pirun vaikea löytää sopivia jätkiä. Ruohomaa hyökkäykseen on ainakin must. Mahtaakohan Kapanen olla vielä tauon jälkeen sivussa?
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Näyttääpä ensi silmäyksellä haastavalta tämä uusi jakso. Ei löydy enää ketään Kemiläistä, joka puoli-ilmaisen hintansa johdosta on 95% joukkueista. Viime jakso meni imalta osaltani hyvin, parhaalla joukkueella sijoitus 150. parhaan joukossa. Harmitusta herätti vain Hännikäisen vaihtaminen Nurmeen ennen Hännikäisen pisteputkea. Ilman tätä vaihtoa olisi sijoitukseni ollut nopealla vilkaisulla jossain 30-40 paikkeilla.. Tässä jaksossa tavoite sitten 100. joukkoon :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös