Liigapörssi-keskustelua

  • 1 499 998
  • 6 499

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Järvenpää Ilveksen ykkösveska ja pelejä tulee varmasti enemmän mitä Ässissä.

Ei ole. Kolppanen on ykkönen. Järvenpää ei ole edes pelikunnossa vielä ja ei varmasti aloita liigapelejä.
 

The #77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, KeuPa HT, Tornado Luxembourg
Onpahan taas vaikea koota jengiä. Niin paljon potentiaalisia, niin halvalla. Taitaa tulla tehtyä muutama jengi, jotta saa kartotettua edes puolet ketä haluais.
 

Ganal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jos jollain on kiinnostusta liittyä kimppaan mukaan niin täällä olisi tarjolla pörssin alusta asti kasassa ollut kimppa! Pääasiassa kaveri/työporukkaa ollut, mutta nyt olisi tarkoitus kasata pottia mahdollisimman isoksi. 20e/ joukkue, aina mukana ollut vähintään 15. Maksut tietenkin etukäteen ja pitää näkyä tilillä ennen jakson alkua.

Jos kiinnostusta, laita YV:tä.
 

Pinkman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Florida Panthers, PSG, Sveitsi
Tapparasta kokeilun arvoisia ovat Erkinjuntti 330k, pelaa ykkösketjussa Connollyn ja McRaen kanssa.

Jormakka 405k on kehittynyt pirusti kesän aikana ja on saanut kesän aikana vielä enemmän nopeutta jalkoihinsa eikä säästele laukaustaan.Voi olla että KHL vie miehen kauden aikana.

McRae on myös kokeilun arvoinen sitten kun hinta selviää. Todella kova ja tarkka rannelaukaus ja taitava myös.

Nick Bailen tulee myös tekemään kovat tehot kauden aikana.
Taitava ja hyvä luistelemaan.Ylivoiman takuumiehiä Aallon kanssa.
Rightin pakki.


Nämä siis harjoitusotteluiden perusteella mitä olen nähnyt.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Bluesilla on varsin kohtuuhintaisia pelaajia.

Selkeästi alihinnoiteltuja ovat:

Liivik (285) - harkkapelit viittaavat siihen, että tulee olemaan isossa roolissa
Pitkänen (185) - Pelannee vakkariin joko 3. tai 4.kentässä. Treenipeleissä pelannut hyvin yhteen Liivikin kanssa.
Aaltonen (300) - maaleja varmasti syntyy

Kaijomaa (285) voisi olla myös kokeilemisen arvoinen.

Ylihinnoiteltuja:

Laatikainen (380) joukkueen kallein, en ymmärrä miksi
Virkkunen (240) 3 kk poissa eikä pelatessaankaan mikään pistenikkari
Pöysti (275) Kallis verrattuna esim. Pitkäseen.
 

Noma

Jäsen
Ilveksestä muutamia huomioita:

- Maalivahdit kannattanee jättää rauhaan, koska ei ole mitään varmuutta siitä, paljonko kumpikin tulee pelaamaan. Hinnat sinänsä toki kohtuullisia.

- Puolustajista kannattanee välttää Niko Peltolaa (370k), Martti Järventietä (330k) sekä Arto Tukiota (285k). Kaksi ensinmainittua eivät tehoile hintansa arvoisesti ja Tukio ei todennäköisesti edes pelaa.

- Puolustuksesta Simon Gysbers (355k) ja Jarkko Näppilä (260k) voivat olla hyviä hakuja. Gysbersillä on harjoituspelien perusteella hyvin pelisilmää hyökkäyspäähän ja kova laukaus, joten tehoja voi tulla. Näppilä taas on Ilveksen ykköspakkeja, joten peliaikaa ja sitä myötä tehojakin voi hyvinkin tulla.

- Hyökkäyksessä pelaajien arvot ovat jotakuinkin kohdillaan. Ville Korhonen (315k) ja Jiri Veistola (225k) kannattaa tosin ehdottomasti jättää väliin.

- Hyökkääjistä parhaiten arvoansa vastannevat ainakin etukäteen Alexander Ruuttu (290k), jota sovitellaan jopa ykkösketjuun ja -ylivoimaan, sekä keväällä runkosarjan lopussa ja karsinnoissa ja nyt harjoituspeleissäkin hyvin pelannut Tommi Välimaa (220k), jolle näyttäisi löytyvän paikka pelintekijätaikuri Michael Keräsen rinnalta.
 

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
McRae on myös kokeilun arvoinen sitten kun hinta selviää. Todella kova ja tarkka rannelaukaus ja taitava myös.

Hinta näyttäisi olevan 445k.

Joukkue kasattu muutamaa ensimmäistä kierrosta silmällä pitäen, Tappara pelaa toisella kierroksella Ilvestä ja kolmannella Pelsuja vastaan.

Antti Erkinjuntti (330k) - Eetu Koski (160k) - Philip McRae (445k)

Teemu Aalto (415k) - Joonas Hurri (240k)

Juha Metsola (405k)

Arvo nousee myös mukavasti kun kaikki ostavat Tappara-pelureita ensimmäisen kierroksen jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:

The #77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, KeuPa HT, Tornado Luxembourg
Lukosta:

Maalivahdeista Zapolskia en välttämättä ottaisi, melkein 400k ja ei ole kuitenkaan mikään selkeä ykkönen ainakaan vielä. Setästä taasen voisin suositella hintansa takia. Pääsee varmasti pelaamaan ja on torjunut hyvin harkkapeleissä.

Puolustuksessa ei kannata ottaa mielestäni ainakaan Honkaheimoa tai Mikkolaa, Generouskin loukkaantunut. Hinnan puolesta pakeista Viirlas on varmasti ainakin rahanarvoinen, jos meinaa jonkun paikan minimibudjetille jättää.

Hyökkäyksestä kannattaa harkita: Saarela, AUK, Tukonen ja pienellä varauksella Ahtola ja Keränen. Väliin kannattaa jättää: Zalewski (loukkaantunut), Nurmi (loukkaantunut), F.Riska ja Kauvosaari.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Maalivahti: Frans Tuohimaa (HPK)

Hyökkäys: Smolenak Radek (Pelicans), Redenbach Tyler (Pelicans), Liivik Siim (Blues)

Puolustus: Ohtamaa Atte (Kärpät), Väänänen Ossi C (Jokerit).

Näillä mennään, varmasti tulee vielä muokattua joukkuetta.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Huomioita KalPasta:

Suositeltavia:

Maalivahdit:
-Pekka Tuokkola(375k)

Puolustajat:
-Miika Koivisto(280k)
-Marko Kauppinen(355k)
-Jussi Timonen(255k), Timonen varsinkin naurettavan halpa.

Hyökkääjät:
-Luke Pither ja Ossi Saarinen(285k), tulevat saamaan varmasti isoa ruutua ja Pither varsinkin on kaavailtu kakkossentteriksi ja pyörittämään kakkos YV:tä. Saarinen on monesti paikkaillut kärkikenttien laitureita suht onnistuneesti.
-Jukka Voutilainen(395k), jos on todellakin terveenä niin tulee nakuttamaan varmasti tehoja, KalPan ykköshyökkääjä ja kapteeni, varmasti viime kauden jälkeen omaa näyttöhaluja.
-Petri Lammassaari(305k) Lamppu tulee paranemaan vain peli peliltä, ja uskonkin että on tällä kaudella hyvässä vireessä. Ei ole hinnalla pilattu.

Kannattaa välttää:
-Kapaset, Kasperi(360k) ja Sami(385), vaikka Kasperi omaa huikeaa potentiaalia, niin mitään varmuutta ei siitä ole saako poika isoja minuutteja sittenkään vielä. Väläyttelee varmasti, muttei ehkä mitään Lehkosmaista kautta vedä vielä.
-Artturi Lehkonen(435k), vaikka onkin meidän ehkä ykköshyökkääjä niin silti hinta on hieman yläkanttiin, paineet ja odotukset ovat valtaisat ja uskonkin(pelkään), ettei ole hintansa väärti.


Ainiin ja massikimppaan olisi tarkoitus lähteä jälleen mukaan, vaikken uskokkaan että voin kauden aikana pahemmin reagoida. Mutta rahallisesti olisi tarkoitus tätä hienoa perinnettä tukea. -Jonnelle- tuki ainakin täältä.
 

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
Tällä joukkueella lähdetään ideaalitilanteessa kauteen:

Huhtala - Redenbach - Tukonen
Cohen - Schira
Koskinen

Rahaa jäi pankkiin 55k myöhempiä ostoksia varten.
 

The #77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, KeuPa HT, Tornado Luxembourg
Oma joukkue näyttää tällä hetkellä tältä:

Aleksi Saarela - Tero Koskiranta - Ivan Huml
Mikko Kalteva - Petteri Nummelin
Oskari Setänen

Vaihtoja tulee luultavasti viimeistään pelipäivinä.
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Oma alustava hahmotelma:

Tyler Redenbach - Markus Nenonen - Ivan Huml
Mikko Kalteva - Teemu Eronen
Juha Metsola

Hyvältä näyttää omaan silmään, toki Nenosen tilannetta täytyy tarkkailla kun pelipaikka voi olla mitä tahansa ykkösketjun ja Mestiksen väliltä.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tarvii laittaa hiukan rahoja tähän kiinni ja tehdä useampi joukkue, ainakin yksi sellainen missä on muutama supernimi ja nuorialupauksia, sitten semmonen missä on vanhoja mutta kokeneita pelaajia sitten ainakin yksi näiden väliltä johon panostaa enemmän kuin muihin.
 

Patamies#72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Maalivahdin valinta tuntuu jotenkin mahdottomalta taas kerran. Mitenkäs Pelikaaneilla tällä kaudella, onko Myllyniemi siinä kunnossa, että pelaa suurimman osan vai annetaanko Juvoselle kunnon näytönpaikkaa?

Ässiltä muuten kannattaa kokeilla Ziga Jegliciä! Hinta 310 ja johtaa harjoituspelien pistepörssiä. Myös Sami Lähteenmäki on varteenotettava vaihtoehto joukkuetta miettiessä. Hinta vaivaiset 225 ja harjoituspeleissä on sopinut hyvin ketjuunsa. Potentiaalia tehdä läpimurto tällä kaudella.
 

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
Maalivahdin valinta tuntuu jotenkin mahdottomalta taas kerran. Mitenkäs Pelikaaneilla tällä kaudella, onko Myllyniemi siinä kunnossa, että pelaa suurimman osan vai annetaanko Juvoselle kunnon näytönpaikkaa?

Ainakin meikäläinen lähtee Metsolalla, vaikka hinta onkin yksi kovimmista. Tietenkin siinä on omat riskinsä, kun Tappara pelaa vasta toisena pelipäivänä joten aloittavasta maalivahdista ei luultavasti ole silloin vielä tietoa.

Pelicansin tilanteesta en osaa sanoa muuta kuin sen että harjoituspeleissä on päästettyjä maaleja ollut reilusti, ja Juvosella alkaa/alkoi intti joten luulisin että Myllyniemi pelaa suurimman osan ainakin alkukaudesta.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässät:
Osta

Tapio Sammalkangas 265 000 - johtaa harkkapelien maalipörssiä ja on pelannut aivan uudenlaisella kiekollisella rohkeudella. Huhut kertovat, että kesällä on harjoiteltu lämäriä. Peruspakkien perikuva, mutta onko voinut kehittyä vielä vanhalla iällä? 2. Ylivoimassa lähtökohtaisesti ja 2 minuutin jäähyjä tulee jonkin verran.

Sami Lähteenmäki 225 000 - Pelaa vain kolmosketjussa, mutta on pelannut todella hyvin yhteen Heinon ja Jeglicin kanssa. Lähteenmäki on tuossa ketjussa ehkä se rouhija/maalintekijä. Ei tule olemaan uskomaton pisteruisku, mutta hintaansa parempi kylläkin.

Harkitse

Juuso Riksman 360 000 - Ässien ykkösmaalivahti ja on ollut pelaamissaan harjoitusotteluissa todella vakuuttava. Pelannee 40-50 peliä kauden aikan jos pysyy ehjänä.

Colby Cohen 285 000 - Saapui korvaamaan Heshkaa, mutta miehestä ei osaa vielä sanoa onko lintu vai kala. Voi flopata tai olla kova tekijä. Musta hevonen. Taidan itse kuitenkin jättää väliin.

Henri Heino 250 000 - Kolmossentteri, mutta ketju pelannut hyvin yhteen.

Eero Elo 375 000 - On oikein hinnoiteltu, mutta Niemen ja Hagmanin kanssa voi syntyä oikeasti kovaa jälkeä.

Ville Ahlgren Ei vielä pörssissä - Harkkapeleissä ollut pirteä. Jos hinta < 180 000. Voi olla hyvä haku.

Vältä

Tommi Taimi 400 000 - Ei pelaa lähtökohtaisesti ylivoimaa ja on kolmosparissa. Hyvä puolustaja, mutta 100 000 liian kallis. Vahva vältä.

Ville Uusitalo 410 000 - Pelaa ylivoimaa ja on ykköspakkeja joukkueessa, mutta oikea hinta olisi 350-375 000.

Huhtala Jesse 215 000 - Pelaa Mestistä tällä kaudella.

Tuomas Huhtanen 265 000 - Harjoituspeleissä ollut heikko ja on ensimmäisenä liipasimella jos kokoonpanossa tapahtuu kierrätystä.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Rinkinen-Hirso-Widing
Kaijomaa-Kalteva
Tuokkola

Tällainen kuusikko on tällä hetkellä jalkeilla, mutta toiveissa Bluussin kova aloitus kahdessa ensimmäisessä pelissä.
 

Ylähirsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Connoly-Aaltonen-Ahtola
Pokka-Kauppinen
Tuohimaa

Tältä näyttää joukkueeni, illalla se on taas uuden näköinen. Niin paljon potentiaalisia yllättäjiä halvalla... Niin ainakin luulen!
 

K33pr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Maalivahdin valinta tuntuu jotenkin mahdottomalta taas kerran. Mitenkäs Pelikaaneilla tällä kaudella, onko Myllyniemi siinä kunnossa, että pelaa suurimman osan vai annetaanko Juvoselle kunnon näytönpaikkaa?
Myllyniemen otteita paikanpäältä seuranneena voin sanoa, ettei kannata ostaa. Tosi epävarmaa työskentelyä. Joku kävi vielä Pelicans ketjussa heittämässä onelinerin, että Myllyniemi on loukkaantunut.

Itelläkin vähän mietyttää minkä veskan ottaisin. Koskinen, Norrena, Tuokkola, Metsola on ehkä parhaita vaihtoehtoja.
 

Ralph

Jäsen
HPK:n osalta vähän miehistöä läpi.

Suosittelen:

Craig Schira, 270k
- Hankittiin joukkueen ykköspakiksi ja esittänyt hyviä otteita harjoituspeleissä. Vaikka vähän pettäisikin kaudella, on varmasti hintansa arvoinen.

Juha Kiilholma, 230k
- Kolmossentteri, joka johtaa harjoituskauden parhaiten toiminutta ketjua. Iski viime kaudella 10 maalia ja on jäähyherkkä, mikä lisää pisteitä.

Teemu Rautiainen, 280k
- Läpimurron kynnyksellä. Oli viime kauden lopussa surkeiden ketjukavereiden kanssa erinomainen, nyt ollut tuhoisassa kolmoskentässä.

Jere Sallinen, 380k
- Viime kaudella jo yli 40 pistettä ja vain kehittynyt. Pelaa ykköskentässä, liigan yhden kovimman tutkaparin kanssa.

Tuomas Vänttinen, 300k
- Kolmoskentän kolmas lenkki, harjoituskauden joukkueen tehopelaaja. Ei ehkä niin varma hintaansa nähden, mutta hyvä haku kuitenkin.

Epävarma:

Frans Tuohimaa, 340k
- Jos on selvä ykkösmokke, on halpa. Mutta onko? Kaksikin muuta molaria hengittää niskaan, eikä ole varmaa, että pelaisi mitään supersuurta määrää pelejä.

Juho Mielonen, 260k
- Oli viime kauden pudotuspeleissä joukkueen paras puolustaja selvästi, runkosarjassa ajoittain liigan huonoin pelaaja. On erittäin halpa jos jatkaa kuin pudotuspeleissä, mutta pahimmillaan on todella ylikallis.

Robert Leino, 255k
- Tällä hetkellä kakkossentterinä, siinä tulisi tuolla hinnalla varmasti hyvin pisteitä vaikkei tasokas kakkossentteri olekaan. Ainekset läpimurtoon, mutta toisaalta joukkueeseen saapunee ennen kauden alkua uusi kakkossentteri.

Borna Rendulic, 335k
- Hyvin epävarma pelaaja. Onko kakkoskentässä vai vasta neljännessä, tai jopa viltissä. Näitä läpimurron kynnyksellä olevia pelaajia.

Juuse Saros, 275k
- Kova nuori maalivahti. Taistelee kovaa ykkösveskan paikasta ja ollut erinomainen harjoituskaudella. Onko sitten liigassa, se nähdään.

En suosittele:

Joni Tuominen, 370k
- Aina rikki eikä ehjänäkään mahdu enää puolustukseen ilman muiden poissaoloja. Todella ylihintainen, hullu saa olla jos hänet valitsee. Ylijäämäpakki.

Juuso Honka, 270k
- Ei ole pariin vuoteen pelannut eikä luultavasti pelaa enää ikinä loukkaantumisten vuoksi. Lisäksi ei ole sopimusta mihinkään liigaseuraan.

Jesse Saarinen, 345k
- Ei hintansa arvoinen, ei tee pisteitä eikä oikein muutakaan. HPK:lla on vahva laituristo, eikä välttämättä edes mahdu kokoonpanoon mikä voi johtaa joukkueesta ulostamiseen.

Marko Luomala, 325k
- Maalitykki iski viime kaudella pari hassua häkkiä, 100k liian kallis. Niin, jos pelaisi siis liigassa. Ei sopimusta mihinkään.

Otto Paajanen, 280k
- Erittäin laadukas nelossentteri, hoitaa sen roolin mallikkaasti. Mutta nelossentterin rooli ei ole tehdä pisteitä, eikä taistelusta, voitetuista aloituksista tai kiekonriistoista pisteitä irtoa. Ylihintainen siis, tosin on myös läpimurron ainekset ilmassa.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Vähän hankaloittaa joukkueen tekoa, kun Tapparalta puuttuu ainakin puolet puolustajista ja Jokereilta uusimmat vahvistukset. Luultavasti muitakin puutteita on. Alustava joukkue kuitenkin tehty:

Saarela-Redenbach-Pihlman
Kalteva-Kousa
Metsola
 

Jne

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal FC, Florida Panthers
Löydöt ja sudenkuopat joukkueesta HIFK:

Harkitse seuraavia:

János Hári 200K
On pelannut kolme European Trophy-matsia tehden yhden maalin ykkösketjussa Juuso Puustisen ja Matti Kuparisen kanssa.
En tiedä, aloittaako kauden myös tässä ketjussa, mutta iso rooli harkkamatseissa viestii siitä, että Summasella on kovat odotukset poikaa kohtaan. Tekee pisteitä ja saa varmasti näytönpaikan. 200K on edullinen hinta.

Toni Leinonen 175K
Summasen usko tähän poikaan tuntuu olevan kova. Pelannut kolmosketjussa Eero Somervuoren ja Austin Blockin kanssa. Neljä peliä ovat tuoneet kaksi maalia. Ottaa myös kahden minuutin jäähyjä, joista tulee arvokkaita pisteitä. Edullinen.

Austin Block 270K
Pelasi viime kaudella yliopistosarjaa ja tämä on miehen ensimmäinen kausi Euroopassa.
4 ottelua ET:tä tuonut tehot 1+1. Otti typertän ulosajon keihästämisestä, tämä lienee mennyt liiallisten näyttöhalujen piikkiin.
Ei varmasti IFK:n ykköshyökkääjiä, mutta tullee tekemään hyvän pistemäärän 250-300 K -hintahaarukan pelaajaksi.

Toni Söderholm 405K
Hinta on kova, mutta ET-pelit ovat näyttäneet, että kesällä on treenattu.
Tähän asti ollut IFK:n paras tehoin 3 GP, 2+3=5.
Pelaa todella paljon ylivoimaa ja tekee hienoja nousuja pakin tontilta.
Johtaa tällä hetkellä European Trophy-turnauksen puolustajien pistepörssiä.

Matti Kuparinen 430K
Kallis pelaaja, mutta tekee pisteitä. Pelaa ykkösketjussa ja ylivoimalla. Todistanut jo olevansa Liigassa huippumies. Tähän mennessä 3 peliä 2+2=4.
Mikäli haluat ottaa HIFK:sta pisteitä tekevän hyökkääjän, suosittelen Kuparista.

Vältä seuraavia:

Brad Thiessen 380K
Ykkösveska, joka ei ole ainakaan minua vakuuttanut European Trophyn kahdessa pelaamassaan ottelussa. GAA on 3.54 ja torjuntaprosentti 84.44%.
Kannattaa tarkkailla, miten pelaa viikonlopuna Jokereita vastaan. Mikäli pelaa hienosti, saattaa olla hintansa arvoinen. Lisäksi IFK:n alivoima on ollut harkkamatseissa surkeaa.
Ortiota tulee ikävä.

Antti Ore 280K
Lähtokohtaisesti kakkosveska, Thiessenin takana. Pelaa todennäköisesti enemmän kuin Norja viime kaudella, mutta ainakaan alkukaudesta ei kannata valita. Lisäksi nuori Ville Husso saattaa jopa haastaa kakkosveskan roolissa, mikäli Oren pelit eivät alkukaudesta suju.

Mikko Jokela 300K
Ylihintainen. Pelannut kolme European Trophy-ottelua tehoin 0+0 kolmosparissa semmoisten kiekkosuuruuksien kuin Miihkali Tepon ja Juuso Salmen kanssa. Ylivoima-aikaa saattaa olla luvassa, mutta viime kauden vaivaiset kolme maalia 56 ottelussa kertovat, että ura on laskusuunnassa ja pahasti. Ottaa pikkukakkosia, niistä sentään tulee pisteitä.

Jason DeSantis 390K
Toissa kaudella AHL:ssä 43 pistettä ei ole puolustajalta missään nimessä huonosti ja on esiintynyt pirteästi ET-peleissä. Pisteitä ei ole vielä tilillä kolmen ottelun jälkeen.
Syy, miksi tulisi välttää on hinta. 390K on todella kova hinta pelaajasta, joka ei ole vielä tehnyt harkkakaudella edes yhtä pistettä. Samalla rahalla löytää varmasti SM-liigassa jo kykynsä todistaneita pelaajia. En väitä että tulee olemaan huono ensi kaudella, mutta ainakaan itse en halua lähteä isolla rahalla kiinnittämään "toivotaan, toivotaan"-pelaajia.
Mikäli harkkapelit Jokereita vastaan ovat pisteiden valossa hyviä, saattaa olla valitsemisen arvoinen. En silti suosittelisi.

Arttu Luttinen 420K
IFK:lla on leveä hyökkäysarsenaali, mutta Luttinen ei ole sen kirkkain tähti.
Pelannut kaksi ET-peliä kolmos- ja nelosketjuissa ilman tehopisteitä. 450-420K- hintaluokassa on monta muuta pelaajaa, jotka tulevat todennäköisesti loistamaan pistepörssissä. Luttinen ei ole yksi heistä.

Nämä ovat minun mielipiteitäni, eivät absoluuttisia totuuksia :)
Viestin tarkoitus on hieman avata IFK:n pelaajamateriaalia veljille ympäri kiekko-Suomen.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös