Liigapörssi-keskustelua

  • 1 507 978
  • 6 499

M10

Jäsen
Mullakin oli Seikola, mutta käytin vaihdon (Lars Helminen).

Ja aika nappiin meni tuo vaihdos. Sijoituskin pysyi vielä 20 joukossa. Alkaa silti kismittämään nämä loukkaantumiset, kun nyt lähti AUK joukkueesta klesaksi. Eikä hirveän hyviä vaihtoehtoja tilalle ole olemassa.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ja aika nappiin meni tuo vaihdos.

Kuin myös. Otin neuvostasi vaarin :) Ehkä parempi näin, sillä tuskin Seikola ehjänäkään olisi yltänyt Helmisen eilisiin tehoihin. Kun vielä toinen pakki oli Laurila, niin eilen tuli ihan kohtuulliset pisteet. Vielä kun saisi hyökkäyksen toimimaan.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ole hyvä ja hetken kuluttua uudelleen.

Milloin tämä katko on alkanut? Toivottavasti ei kestä koko päivää kun tänään pitäisi tehdä vaihtojakin.
 

JiiTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Voihan hitsin pimpulat. Leino tänään sivussa. Onko kellään tietoa onko kyseessä joku vakavampikin vamma, vai pelaako jo mahdollisesti seuraavassa pelissä? Omat suunnitelmat menee vähän pieleen jos joutuu ylimääräisiä vaihtoja käyttämään tässä vaiheessa.
 

Lämpö

Jäsen
Oikein mukava kierros Liigapörssin kannalta: ittellä Jussi Pesonen (2+5+10+2+20min) ja Heikkinen (25min). Onneks ei ollu Nickersonia tai Raipee, tai... Pesosen minuksia en osaa edes laskee :/
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Missä Sinisalon pisteet voittomaalista? Taas kustaan kuluttajaa silmään ja voimalla.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Jos en väärin muista, niin eihän näitä rl-maaleja lasketa Liigapörssissä.

Taitaapi näin olla. Jatkoaikamaaleista ainakin saa yhden lisäpisteen, ilmeisesti RL-maaleja ei tähän kategoriaan lasketa.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Onhan ollut vaikea jakso tämä toinen saada noita pisteitä. Jatkoajan kimppaan en ole tosin tehnyt vielä yhtään vaihtoakaan, mutta toisessa porukassa ei ole onnistunut sen paremmin, vaikka vaihtoja onkin tullut käytettyä jo yhdeksän. Itse asiassa pistemäärä on käytännössä sama, joten turha kait niitä vaihtoja on tehdä, ellei niitä halua kuluttaa vain kuluttamisen ilosta.
 

Vaughan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mikko Lehtonen

Eikös Kärppien Lehtonen tehnyt maalin keskiviikkona Bluesia vastaan? Ainakin liigapörssin omien tilastisivujen mukaan. Minun liigapörssijoukkueeni Lehtoselle ei kuitenkaan pisteitä ole merkitty kyseisestä ottelusta.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Eikös Kärppien Lehtonen tehnyt maalin keskiviikkona Bluesia vastaan? Ainakin liigapörssin omien tilastisivujen mukaan. Minun liigapörssijoukkueeni Lehtoselle ei kuitenkaan pisteitä ole merkitty kyseisestä ottelusta.
Ei tehnyt, vaan Bluesin Mikko Lehtonen teki maalin Kärppiä vastaan. Kotijoukkueen ainoan teki se kaveri, joka on "hiukan Saarenheimoa huonompi".
 

kilonkingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
2.jakso on sitten ohi ja ihan mukavasti meikäläisellä meni, loppusijoitus kuitenkin 20 parhaan joukossa. Aikanaan tuli kuitattua IS-Veikkaajan tilaus samoilta sijoilta, mutta nykyään palkintoja ei jaeta kuin viidelle parhaalle. Kyllähän sitä luulisi, että TOP 50 saisi sentään omat takaisin, mutta ilmeisesti se sitten on liikaa vaadittu.

Eiköhän sitä kuitenkin seuraavallekin jaksolle tule joukkue tehtyä, tuohan tämä peli jo itsessään mielenkiintoa liigan seuraamiseen. Aikaisemmin meikäläisellä on kuitenkin ollut useampiakin joukkueita, mutta nykyisillä palkinnoilla se ei ole kovin mielekästä.
 

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Taitaa olla, että liigapörssille tuli kämmi. Itse ainakin otan tuolla hinnalla tiimiini.

Itsestäni tuntuu et ei oo paljoa taas napannut liigapörssin ylläpitoa pelaajahintojen muuttamiset. Jotenkin kohtuuttomalta tuntuu et esimerkiksi Jussi Pesonen on 150 ja Ville Leino 500. Ei näytä muutenkaan hirveesti hinnat muuttuneen viime jakson alusta.
 

Kolokettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KoU, HJK, AS Roma, Chelsea
Ei tämä voi enää olla totta. Ymmärrän hyvin yksittäiset kömmähdykset sekä varsin suuretkin mielipiteelliset erot näissä karkeloissa. Tämän kolmannen jakson hinnoittelussa en kuitenkaan näe enää mitään mieltä.

Oli vielä siedettävissä, että Teemu Laine maksoi viime jaksoon 300 000. Hän ei kuitenkaan ollut vielä silloin lähtenyt tähän ihan mielettömään lentoonsa, jossa 1 piste/ottelu on lähes varma, eikä kukaan ihmettele 1+1:täkään. Oli miten oli, viime jakson kömmähdyksen ymmärsi. Virheitä sattuu kaikille, maksoihan Tim Stapletoninkin huikaisevat 315 000 tjsp ensimmäiseen jaksoon.

MUTTA ajattelisi että virheistä olisi opittava. Teemu Laineen hintaan hinattiin ruhtinaalliset 25 000 ylöspäin, jolloin saatiin uudeksi arvoksi 325 000. Ei mikään kauhea hinta pistepörssin sijalla 8. majailevalle miehelle, kun edes minkäänlaista hiipumista ei ole odotettavissa. Lähes kaikki kuitenkin harkitsisivat häntä, vaikka hintaa olisi 100 000 enemmänkin, jopa minä suuressa TPS-rakkaudessani.

No tällaisetkin jättimäiset virheet voi vielä pistää inhimillisen erehdyksen piikkiin. Mutta siitähän riemu repesi kun näin tämän Jussi Pesosen. 150 000 HIFK:n ykkösketjun hyökkääjästä??? Jepsjeps, että tämmöstä tänään.

Miksi sitten minun täytyy aiheesta avautua? Vain sen takia että olisi oikeasti kiva pelailla tätä peliä ilman näitä Laine-Pesosia, joita nyt suorastaan tyrkytetään jokaiselle pelaajalle. Miten sitten toimia, kun tietää että kyseiset herrat tekevät pisteitä moninkertaisesti enemmän kuin hinta osoittaa, mutta toisaalta tiedän että kimpoissa löytyy samat kaverit lähes joka jampalta...?

Kaikkein eniten minua kyrsii tämä toiminta yleensäkin. En tiedä oletteko tehneet saman huomion, mutta jotenkin tuntuu että Ilta-Sanomien "asiantuntijat" ovat yhdellä kahvitauollaan vähän katselleet pelaajien edellisjakson hintoja, ja sitten miettineet että mitäs jos pistetäänkin vain samat hinnat kuin viime jaksossa??? Vai miten monen pelaajan hinta on muuttunut yli 30 000:lla viime jaksosta?

Aivan, Jani Rita ja Petri Varis ainakin! Molempien hintaa ollaan loukkaantumisten takia pudotettu reilustikin. Hieno homma! En muutenkaan ymmärrä mikä inspiraatio on käyttää ne näköjään vähät voimavarat sitten loukkaantuneiden pelaajien hintojen alentamiseen, varsinkin kun vahvasti näyttää siltä että nämä seuraavat (ja pilaavat) hommaa vielä pitkälle tulevaisuuteen (Pesonen tai vaikka Berg jos palailis). Miksei Jani Rita voisi maksaa sitä 450 000 ja ottakoon sitten joku jos haluaa loukkaantuneen miehen tiimiinsä. No tämäkin asia olisi ok, jos muuten vain homma toimisi.

Tästä tuli nyt tämmöinen väsyneen miehen itkuvirsi, mutta syytkin ovat varsin painavat. Ensinnäkin liigapörssi tuottaa omistajilleen palkintoihin nähden jumalattoman suuret voitot. Tästä olen itkenyt täällä jo aiemminkin, joten siihen ei enää liene mitään lisättävää. Toivoisin kuitenkin, että vaikka palkinnot ovatkin sieltä itsestään, niin jaksettaisiin edes VÄHÄN panostaa pelaajahintoihin, näihin pelin jopa tärkeimpiin ominaisuuksiin. Pystyn nimittäin kirkkain silmin kertomaan, ettei esimerkiksi minulle olisi ikinä tullut mieleenkään laittaa Jussi Pesosen arvoksi 150 000. Kömmähdykset ymmärrän kyllä, mutta en voi sietää tällaisia virheitä, jos nämä tahot keräävät kymmenien tuhansien eurojen voittoja jaksoittain, mutta kaatavat silti paskaa pelaajien niskaan kaikin mahdollisin keinoin.

No tärkeintähän näissä peleissä on seuraamisen ilo ja kiinnostuksen kasvattaminen SM-liigaa kohtaan. Ja tottahan se onkin, nyt vain käy niin että 50 000 iloista pelaajaa lähtee tavoittelemaan palkintoja, joita jaetaan viidelle parhaalle, ja lisäksi heistä noin 35 000 jännäävät miten pelaavat Jussi Pesonen ja Teemu Laine.

Luvassa rattoisia hetkiä. Kiitos vain kaikille pelin organisaatiossa mukana oleville jo näin etukäteen!
 

Lämpö

Jäsen
Aikalailla samaa mieltä ylläolevan kanssa, noi hinnat on ihan järkyttäviä. Kimpassa oli viimeks 7:llä 13:sta T.Laine, mitenhän tällä kertaa?!? Tietysti vois kimpan johtajana asetella vähän sääntöjä lisää, mut sais vaan diktaattorin maineen :) menee vähän tylsäks...
 

Pleksi(t)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
samaa mieltä täälläkin, ei paljoa olla vaivaa nähty. Meilläkin suhteelisen hyvät panokset, potissa aina vähintään 500€ ja menee maku jos kaikilla on samat pelaajat. No, taitoa ja tuuria tarvitaan että saa ne pari halvempaa osumaan oikein.
Mutta siis enemmänkin voisi järjestäjätaho tehdä, kuumien pelaajien hintaa ylös, ja jos jollain mennyt huonommin mutta potentiaalia on, hintaa reilusti alas ja porukat joutuu oikeasti pohtimaan ostaako tämmöisen ja toivoo sormet ristissä hattutemppua.
 

tutzba

Jäsen
Jatkoaika-kimppaan liittyneet voisivat käydä sitten tutkimassa Liigapörssiä kimpan osalta, kun sinne on muutamia muutoksia tehty. Jos nimi ja salasana on hukassa, niin kysäiskää.

Ja aivan samaa mieltä Koloketun kanssa. Noin 80%:lla joukkueista löytyy kaksikko Pesonen-Laine, jolloin ratkaisut syntyvät niiden neljän pelaajan kesken, joka ei oikein hyvältä tunnu.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Ja aivan samaa mieltä Koloketun kanssa. Noin 80%:lla joukkueista löytyy kaksikko Pesonen-Laine, jolloin ratkaisut syntyvät niiden neljän pelaajan kesken, joka ei oikein hyvältä tunnu.

Toki ymmärrän tuon teidän kannan myös mutta kyllä neljällä pelaajallakin voidaan tehdä iso ero. Ja eikös tässä Pesonen-Laine(combo vain LP:stä hintaan 475 000)akselissa nyt tule olemaan kysymys siitä kenellä riittää pokkaa olla ottamatta näitä jamppoja joukkueeseensa? Jos nuo itse vältät ja tehopisteet välttelevät pari kierrosta Pesonen-Laine duoa niin eikös silloin ole aika vahvoilla?

On siellä litania muitakin älyvapaita hinnoitteluja olemassa. Pikaisella vilkaisulla löytyi ainakin yksi järkysti hinnoiteltu hyökkääjä ja pari pakkia. Ja kysehän on nimenomaan käsittämättömän halvasta hinnasta tähän astisiin otteisiin ja rooliin nähden.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös