Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Puljujärvelle hintaa 475k ja taitaa siten olla nyt kallein pelaaja. Meinasi mennä murot väärään kurkkuun, kun tuon hinnan näin, odotin hieman maltillisempaa. Aika riskikäs valinta ensimmäisen jakson alkuun.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Puljujärvelle hintaa 475k ja taitaa siten olla nyt kallein pelaaja. Meinasi mennä murot väärään kurkkuun, kun tuon hinnan näin, odotin hieman maltillisempaa. Aika riskikäs valinta ensimmäisen jakson alkuun.
En näe järkeä ottaa. Tuttuun tapaan ekan kierroksen jälkeen sitä myydään tuhansittain kun Kärpät ei pelaa seuraavalla kierroksella. Toki Kärpillä on pelit 7/8 ekaa kierrosta mutta eipä tuulipuvut siitä välitä...
 
Maassa jota sika johtaa porsaat pyrkii ylöspäin

iSing

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo 1969–1975, Pre-pride TPS
Sehän on koko LP:n TOP-10 kuin tuulihattujen vetämä. Huvittava on myös Lammikon status (370 000). Hieman kun käväisee ädnärissä sirklaamassa ja Mömmömissä kääntymässä (0+0 tai jtn), niin johan ovat sekaisin Villet ja vellit. ;)
 
// Tässä pitää olla jotain siistiä
Jotain siistiä.
KUBE #10

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Uutinen oli lipsahtanut eetteriin liian aikaisin. Kaksi muutakin uudistusta tulee mukaan.

- Kuka löytää aamupuurosta mantelin, saa 2 LPP.
- Pelaajat raaputtavat toisella erätauolla Ässäarvan, kolme hevosenkenkää saanut saa 2 LPP.

Hienoja uudistuksia nämä.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Ilveksestä löytyy nippu hinta-laatu suhteeltaan hyviä pelaajia. Oskari Laaksonen (355k) ehkä kiinnostavin.

Kotikaupungin ylpeydestä Roni Hirvonen (205k) on itselle varma halpiskorin valinta. Vastuuta on tarjolla jos homma kulkee, ja treenipeleissä on kulkenut. Åkerstrom ei lähtökohtaisesti ole ykkös-yv:n ukkoja, mutta alta kolmensadankilon kiinnostava tapaus. On hänkin treenipeleissä "tehoillut".

Jesse Saarinen on viime vuosina ollut takuuvarma pisterohmu. 380k, miksei?! Eero Elo laukoo paljon ja nähtävästi tekee maalejakin, vierellä liigan parhaita pelaajia eli Justin Danforth. Hintalappu 360k. Ainali pisti hyvät tehot viime kaudella ja kehityskäyrä ylöspäin, hintalappu 320k. Nämä kolme menee omalle shortlistille.

Spinkit on kalliimpia kuin Westerholmit. Jännä.

Heinola 305k. Raumalaiset, eikö pelaa yyveetä? Ben Blood 310k, muuten varma valinta mutta kauden alusta voi vielä kiinnostaa nyrkkihippaset ja viestin lähettäminen joten lipö-miinuksia lupa odotella? Sehän rauhoittuu kyllä viimeistään puolivälissä kautta. Tehoja tuli viime kauden lopulla hieno määrä ja pikkukakkoset on takuukamaa.

Jyri Marttinen 290k, vuodesta toiseen takuuvarmaa työtä 2min-jäähyjen osalta. Siihen päälle satunnaiset suonenvedot pistepörssissä. Ehkä-koriin.

Roni Hirvonen - Jesse Saarinen - Eero Elo
Petteri Nikkilä - Jyri Marttinen
Patrik Rybar

Noilla pre-seasonille, mutta luonnollisesti kokoonpano muuttuu selvästi kunhan kerkiää ja jaksaa tutustua peliohjelmaan tarkemmin.
 
mi ikävyys, mi hämäryys

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat

Kovin laukoja, nopein luistelija sekä pelin aikana eniten luistelumetrejä kerännyt pelaaja saa jatkossa kaksi pistettä. Siis per kategoria.

Mahtava juttu hei.
On vähän randomeita nämä. Kiva että saa jatkossa tietoa näistä asioista, mutta eipä nuo liiemmin vaikuta pörssistrategioihin. Varmaan joku ylivoimaa pyörittävä, paljon viivalta laukova pakki muuttuu taas astetta kannattavammaksi hankinnaksi, kun voi noita pisteitä tippua kovasta laukauksesta, mutta kaikillahan tämmöisiä pelaajia tuppaa olemaan jokatapauksessa.
 

fakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL/Liiga/KHL
Aivan höpöhöpö-pisteitä, hohhoijaa. Peliaikapisteet, taklaukset, ylivoimapisteistä rokottaminen yms. olisi kelvannutkin mutta ei...
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Danforthille 4p lisää per peli, siis.

Noita avauskierroksia kun katsoo, niin SaiPan ukot saattavat olla kovaa valuuttaa heikkoa KooKoota vastaan. Zaborsky ainakin lienee aika varma pistenikkari, jolle kertyy myös vetoja, yv-vastuuta ja toivottavasti plus-tehoja.

Sen olen näiden liigapörssivuosien varrella kuitenkin oppinut, että puolustukseen kannattaa panostaa, koska tehotilasto on niin määräävä tekijä näissä karkeloissa. Monta kertaa on tullut kopsahdettua siihen, että siellä on ollut joku jyrimarttinen keräämässä miinuksia tai nollia. Viime kaudella sitten päätin että siellä on pakko olla Heshka-Kivihalme -luokan kaksikko nappaamassa ne 5-10p illasta toiseen, vaikka maaleja eivät tekisikään.

Alustavissa kaavailuissa näyttäisi vahvasti siltä, että Kärpistä lähtee Kristof-Pyörälä -kaksikko hyökkäykseen ja kylkeen sitten joku halpa kerholainen. Puolustukseen joko Nikkilä tai Heshka. Heti toiselle kierrokselle Koivistoinen-Danforth -tandem ja maaliin mahdollisesti SaiPan Westerholm.
 
"Nyt ei taloudellisia raameja laiteta estämään ihmisten ajattelua" - Antti Rinne

"North Korea will become a different kind of Rocket - an Economic one!" - Donald Trump

lebak

Jäsen
Tapparasta pieni hinnoittelukatsaus:

Kuusela - Morley - Bertrand on ollut todella vaarallinen ja tehokas harjoituspeleissä, ja tästä ketjusta halvin lenkki on Tyler Morley, 385k. Pelaa ykkösketjussa, ykkösylivoimassa ja pitäisi tuoda myös hyvänä aloittajana aloituspisteitä. On kohtuu hanakka laukomaankin, ja ylipäänsä tehoilee todennäköisesti tasaisesti peleistä toiseen. Ei mikään täysin riskitön valinta, mutta jos onnistuu edes kohtalaisesti, 385k ei ole paha hinta. Viime kaudella 40 pinnaa, nyt pikkaisen kovempaa laituria tarjolla, vrt. SaiPa.

Jarkko Malinen on vain 300k, saanee kakkosylivoiman vastuuta ja on varmaan kolmosketjun keskellä, mutta on sielläkin hyviä laitureita kavereina. Jos Malinen näyttää CHL-peleissä hyvältä, tuo 300k ei hintana ole paha. On ollut kuitenkin sellainen 35 pisteen runkosarjapelaaja suhteellisen tasaisesti viimeisenä viitenä kautena. Riski on siinä, että kaveri saattaa vetää 10 peliä hemmetin hyvin ja sitten seuraavat 10 peliä todella heikosti.

Anton Levtchi voi olla hyvä haku. Vain 280k ja pelannut harjoituspeleissä ylivoimaa ja kakkosketjussa Virran sentteröidessä. Ehkä vähän boom-bust, sillä jos ketju ei tehoile, Levtchi ei paljon pisteitä nauti, kun ei aloita tai lauo kovinkaan paljon. Halpaan hintaan nähden suuri potentiaali kuitenkin kerätä jotain 0+3 -tyylisiä kierroksia silloin tällöin.

Pakeista Teemu Suhonen 395k on aika hyvä haku. Voitti Tapparan harjoituspelien pistepörssin 3 ott, 1+3=4. Pyörittää ykkösylivoimaa, nousee hanakasti hyökkäyksiin ja näin tuo pakkina mojovia pistemääriä. Ehkä vähän samanlaista liigapörssikaarta, kuin Erik Karlssonilla HGM:ssä. Eli vähän tavallista enemmän riskiä olla miinuksilla, mutta kun osuu, niin tuo kovaa pistepottia.

Ylihinnoiteltuja voisi ehkä olla Alexander Ytterell, 340k, sillä tuskin saa ylivoimavastuuta Suhosen ja Kemiläisen takaa. Toisaalta, on näyttänyt harjoituspeleissä aika hyvältä, eli kyllähän kaveri voi ilman ylivoimavastuutakin pinnoja tehdä. En siltikään ehkä lähtisi tuolla hinnalla kokeilemaan, samaan hintaan ja halvemmallakin tainee saada joitakin ykkösylivoiman pakkejakin.

Garteig on halpa 320k, jos aloittaa ykkösveskarina. Ollut kohtuu vakuuttava, mutta otanta on todella pieni.
Tapparan ylivoimakoostumukset kiinnostaisi allekirjoittanutta. Onko Suhonen 1. YV-pakki vai miten vastuu on jakautunut? Mikä on Olavi Vauhkosen tilanne? Moni laittaisi kaverin YV:llä maalin tuntumaan. Onko tosiaan pienellä vastuulla 4. kentässä ja ilman YV-aikaa?

Jos vertaa Ilveksen Laaksosta ja Maalahtea. Hintaero on pieni, mutta miten näkisitte harjoituspelit nähneet: Millainen roolijako Ilves puolustuksella menee. Kuka on liideri YV:llä?
 

Vuonna 85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jos vertaa Ilveksen Laaksosta ja Maalahtea. Hintaero on pieni, mutta miten näkisitte harjoituspelit nähneet: Millainen roolijako Ilves puolustuksella menee. Kuka on liideri YV:llä?
Ilveksen puolustajista ottaisin itse Maalahden tai Thomsonin. Maalahti toimittaa kiekkoa ylivoimalla niin laidoille kuin maalillekkin. Thomson taas tuntuu laukovan ahkerasti ja väläyttikin kovaa lämäriään jo maalin muodossa.

Laaksonen taas on ollut yksi epävarmimpia pakkeja Ilveksestä harjoituskaudella. Mutta tulee saamaan vastuuta, eikä pelkää tehdä virheitä. Riskit olemassa, mutta tuonee välillä myös pisteitä.

Ilveksen pakeista kannattaa myös painaa mieleen Santeri Hatakka. Erittäin kypsää pelaamista ja taistelee tosissaan paikasta pelaavassa kokoonpanossa. Ei myöskään ole sattumaa, että hänet valittiin juuri U-20 harjoitusturnauksen parhaaksi pelaajaksi tehden kolmeen otteeluun kolme maalia.

Hyökkääjistä täällä jo joku mainitsikin, että halpoja ovat. Se pitää paikkaansa. Näin aluksi voi vain olla vaikeaa löytää ne tasasimmat suorittajat. Ilveksestä kun löytyy joka ketjuun riittävästi taitoa tuloksentekoon.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras mahdollinen
Milloin meidän kimppa avataan @Jääkaappi ?
On avattu. Hyvä kun huutelit, oli mielessäkin nostaa ylös:

JatkoaikaSUPER
JatkoaikaLP

Jaksopanos 10€, kausipotti 20€.

----------

JatkoaikaHYPER
JatkoaikaLP

Jaksopanos 20€, kausipotti 30€.

----------

Kaikki rahat TOP3 jaolla 60-30-10. Mitään sen kummempia sääntöjä ei ole. Yksi joukkue per naama.
 
Mistä minä tiedän, sinähän se tässä Mooses olet..

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Maalivahti tilanne ärsyttävä alkavalla kaudella. Lähes poikkeuksetta jokaisella joukkueella on kaksi pelaavaa, ei sellaista selkeää duo kellään varsinkin nyt kun Kärppien Annunenkin on pelannut treenipelit vakuuttavasti. Vaihtojahan noihin menee.
 
Maassa jota sika johtaa porsaat pyrkii ylöspäin

fakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL/Liiga/KHL
Laurikainen, Kilpeläinen, Rajaniemi ja Haukeland myös selkeitä ykkösiä. Ainakin luulisi. Heljanko, Karhunen, Rybar ja Tirronen sit seuraavat selkeät. Lukosta, Ässistä, Saipasta, HPKsta, Sportista ja IFKsta paha sanoa.
 

Apheu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Seattle Kraken
Tapparan ylivoimakoostumukset kiinnostaisi allekirjoittanutta. Onko Suhonen 1. YV-pakki vai miten vastuu on jakautunut? Mikä on Olavi Vauhkosen tilanne? Moni laittaisi kaverin YV:llä maalin tuntumaan. Onko tosiaan pienellä vastuulla 4. kentässä ja ilman YV-aikaa?

Jos vertaa Ilveksen Laaksosta ja Maalahtea. Hintaero on pieni, mutta miten näkisitte harjoituspelit nähneet: Millainen roolijako Ilves puolustuksella menee. Kuka on liideri YV:llä?
Suhonen ollut ykkösylivoiman viivamiehenä, Vauhkonen maskissa samaisessa ylivoimassa. Vauhkonen ollut 3-4 ketjuissa tasakentällisin. Jos ykkösylivoima jatkaa siitä miten on tähän asti pelannut, pinnoja on näille jätkille väkisin tulossa.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Näköjään joukkue meni kuitenkin vielä ympäri ja Kärppää täyteen. Kimpassa 20 vaihtoa ja vain 16 kierroksen jakso, ei kehtaa heti jäädä jälkeen kun jengi panostaa Kärppään ja Kerhoon kuitenkin. Torstain jälkeen sitte Kärpät sivuun ja ainakin Bertrand ja Saarinen hyökkäykseen. Heshka ehkä jää mutta voisi vaihtua myös Suhoseen, mietitään. Maalille Kolppanen koska Dostal jenkeissä.
 
Maassa jota sika johtaa porsaat pyrkii ylöspäin

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
PörssiTVn "tipsikentälliseen" Hoffren kasasi seuraavanlaisen kokoonpanon. Tyrkyllä Anton Lundell, Lenni Killinen, Roni Hirvonen, Matias Maccelli sekä Patrik Puistola.

Patrik Virta (360k) - Antti Kalapudas (320k) - Linus Nyman (235k)

Lassi Thomson (260k) - Anttoni Honka (265k)

Daniil Tarasov (325k)
 
Maassa jota sika johtaa porsaat pyrkii ylöspäin

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Olen ihan varma, että nyt kun olen joukkueita suunnitellut lähinnä Kärppä -pelaajat mielessä, kun harjoituspelien ja CHL-otteluiden perusteella meno näyttää paremmalta kuin HPK:lla niin varmaan HPK vie torstain kohtaamisen 7-0. Kuulun siihen jonneporukkaa, joka sitten torstain jälkeen myy Kärppiä pois ja arvo laskee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy