Liigan yliarvostetuin pelaaja

  • 47 543
  • 248

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Omasta mielestäni se on ehdottomasti Ville Peltonen. Kolme maalia mm-finaalissa sai median sekaisin ja vaikutus tuntuu edelleenkin. Todellisuudessa sen jälkeen on tapahtunut vähän, eikä tämä kausi ole mitään muuttanut.

En tarkoita, etteikö Peltonen olisi ihan hyvä kiekkoilija, mutta ei sm-liigan paras, niinkuin eräs lehti kauden alla arvioi. Ei edes kymmenen parhaan joukossa. Tekee kohtuullisesti pisteitä, mutta ei sitten juuri muuta. Luistimissa on tahmaa, joka tunnetusti lisääntyy vanhetessa. Mukava kaveri ja ok pelaaja, eikä yliarvostus tietysti hänen vikansa ole.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
No tähänhän ei voi olla kuin yksi vastaus: Tom Draper. Moni luulee yhä, että Draper olisi liigatasolla johtava maalivahti. Eilisestä TPS-ottelusta huolimatta täysi paska.
 

Mustaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
A-J Niemi. Ehdottomasti.

Huvitti silloin pari vuotta sitten, kun Ara hommasi(tietysti) AJn MM-kisajoukkueeseen teesillä "kovuutta takalinjoille"! Tziisus...

Draper hyvänä kakkosena.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Jos en "omasta" joukkueesta ota ketään mukaan niin vaikkapa Kuivalainen,Koivu,Bäkström,Grönvall,Tenkrat,MElomo,Raipe nämä näin nopeasti ajateltuna.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Tuomas "Polvi" Grönman, ehdoton valinta.

Millä ihmeellä pääsi NHL:ään ja olympialaisiin?

Ollut aina täysin turha sikailija josta vieläkin puhutaan mediassa "NHL-puolustajana".

Jos täällä on Grönman-faneja niin oletan että lainaatte viestiäni.

Pelle Viltosesta olen kyllä täysin eri mieltä. Mies on hirmu iskussa ja joukkueensa tärkein pelaaja.
 

Aksu

Jäsen
Raipe. Ikä näkyy ja tätä kautta pelin hallinta vähenee. On edelleen liigatasolla hyvä, mutta huippuvuodet ovat takana. Johtaa muilla avuilla, ei niinkään kentällä.

Draper. Huono menestys ei ole yllätys, mutta osa tuntui kuitenkin odottavan ihmeitä.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
1. A-J Niemi
Aran suosikkipoju

2.Ville Peltonen
3 maalia mm-finaalissa, mitä muuta

3. Pasi Petriläinen
Varsinainen superlupaus..

4. Tom Draper

5. Miika Elomo
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Miten olisi Jan Pardavy?
Mies hankittiin kohulla kerhoon ja on ollut huonompi, kuin aikanaan Petri Sullanmaa ipassa...
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllähän se Raipe vie tämän kyseenalaisen tittelin.Hyvänä haastajana tulee Myllys,joka nyt kuitenkin tuntuu putoavan jalustaltaan tällä kaudella.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Pasi Petriläinen. Kehitys pysähtynyt täysin, silti aina maajoukkueessa. Fyysisesti ei pärjännyt edes Elitserienissä....
 

Karl Benz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tottenham, vuorikauriit ja kiritykit
A-J Niemi, ehdottomasti. Jossakin vaiheessa tosin totuus paljastuu tyhmemällekin Kiekko Yön toimittajalle ja A-J saa ansaitsemansa arvostuksen. Näin ainakin uskon. Aran valintoihin A-J:lla on kuitenkin ikuinen vip-kortti...
 

Ukki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ville Peltosesta

Pidin Villea kans tosi yliarvostettuna ja niiden3 mm-maalin miehenä niin pakko on perua puheet kunnes näin Peltosen pari matsia ja todeta että olin pahasti väärässä kyllä se on niin että Ville on kova pelimies vaiks jokereista niin paljon pidäkkään mutta eihän pelipaidan väri vaikuta onko pelaaja hyvä vai ei.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Tuomas Vänttinen

Ehdottamasti SaiPan Tuomas Vänttinen. Minä ainakin olen kyllästynyt näkemään kaverin naamaa joka pirun Tulosruudussa ja joka ikisen Jääkiekkolehden kannessa.

Kaverista kohistaan yhtä paljon kuin Sami Kaartisesta aikoinaan...
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Itsekkin kallistun tuonne Myllyksen suuntaan. Kahteen kauteen mies ei ole pelannut ihmeemmin ja silti miehestä puhutaan. Draper taitaa tulla hyvänä kakkosena.

Omista tämän kauden perusteella Tenkrat nauttii yli arvostusta.

Peltonenkin on yli arvostettu, niiden silmissä, jotka pitää liigan parhaana. Mies on kuitenkin pelimies.

Vopat on saanut nimeä kovana miehenä, mutta miehen hyvyys on vähintäänkin kyseenalainen, kun katsoo joukkueiden menestystä(pois lukien tämä kausi).

Antti Aalto ja Petri Pakaslahti ovat pelimiehiä, mutta tehoihin ja ketjukavereita katsellessa minusta hiukan yliarvostettuja. Miehet on kovia tekemään töitä, mutta tehot on vähäiset liigan tähtisikermän keskusmiehinä.

Rami Alanko maajoukkue miehenä minua vähän ihmetyttää. Itse en kaveria ihan maajoukkue miehenä pidä.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Niin, voin tietysti olla väärässä Peltosen suhteen. Katsotaan nyt rauhassa ja ainakaan ärsyttävä pelaaja Peltonen ei ole, joten siltä pohjalta en omaa arviotani esittänyt.

Muistan vaan vielä hyvin ne ajat, kun Peltonen nostettiin samaan kastiin Koivun ja Lehtisen kanssa ja ihmeteltiin, miten pelipaikkaa ei nhl:stä löytynytkään.

Kolme maalia loppuottelussa oli hieno suoritus, mutta nosti odotusarvot aivan liian korkealle. Nykyisin paikka maajoukkueeseen tuntuu olevan aina auki, vaikka ainakin samantasoisia pelaajia jää aina rannalle. Aran valintalinja on mikä on, mutta ei mediakaan koskaan moiti Peltosta. Arvostusta mies ainakin saa reilusti ja jokaisella voi sitten olla oma mielipiteensä siitä onko se liiallista vai sopivaa.
 

Peku

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Chicago Blackhawks, sympatiat Bluesereille
Taitaapi olla Pelle Viltonen. Osaahan mies pelata, mutta mies on silti ylihypetetty.

Draper olis kakkonen jos vielä viime keväänä asiaa olisi ajateltu. Nyt taitaan kaikki arvostus olla tiessään.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Erno
Pasi Petriläinen. Kehitys pysähtynyt täysin, silti aina maajoukkueessa. Fyysisesti ei pärjännyt edes Elitserienissä....

Älkää nyt jumalauta laskeko maajoukkuepelaajiksi kaikkia, jotka pääsevät johonkin paska-turnaukseen antamaan Aravirralle näyttöjä.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Peltonen ja Helminen varmasti saavat helppoja syöttöpisteitä vanhojen meriittien takia. (Tällä hetkellä molemmilla kolme syöttöä).

Nostaisin esille kuitenkin Tommi Turusen. Jonkun aviisin TOP 50 listalla mies komeili jossain kolmenkympin hujakoilla! Siinä on kyllä Jokeri-lisää aikamoinen määrä!
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Yliarvostetuin pelaaja on TPS:n Kai Nurminen, maalihana ollut ruosteessa jo pitkään...
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Minä vastaan myös Pasi Petriläinen. Vaikka onkin käynyt kaikki junnujen maajoukkue-ikäluokat läpi, on nuorten maailmanmestari jne. ei ole liigassa lähelläkään sitä tasoa mitä monet odottavat ja mitä hänen pitäisi olla.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Roman Vopat
- Taidoiltaan korkeintaan keskitasoa ulkomaalaispelaajista SM-liigassa. Vopatin "kovuudella" ei SM-liigassa, varsinkaan Suhosen kiltissä IFK:ssa tee yhtään mitään.

Antti-Jussi Niemi
- En näe mitään miksi tämä pelasi Pohjois-Amerikassa vuosia.
Keskitason puolustaja.

Tom Draper
- Ei tarvitse peruteluja. Jääkiekkolehden rankingin mukaan ko. herra on SM-liigan toiseksi paras maalivahti.

Jussi Tarvainen
- Hyvän tuurin erikoismies. Taidoiltaan keskinkertainen, hyvä tuuri.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
"Peltonen ja Helminen varmasti saavat helppoja syöttöpisteitä vanhojen meriittien takia. (Tällä hetkellä molemmilla kolme syöttöä)"

Tällaista väitettä välillä kuuluu viljeltävän. Oman kokemukseni mukaan pelaajat eivät nimen perusteella syöttöpisteitä hanki, joskus kakkossyöttö jaetaan heppoisesti, mutta se vaikuttaa riippuvan lähinnä tuurista ja ehkä kulloisesta tuomarista, en ole huomannut korrelaatiota kuuluisan nimen suhteen.

Järkevintä olisi liigan toimesta aina otteluiden jälkeen videolta tarkistaa syöttäjät ja maalintekijät todellisiksi, jolloin näitä ylimääräisiä syöttöpisteitä ei kenellekään pelaajalle tulisi. NHL:ssähän näin toimitaan, joskin vastaavasti siellä nämä "pelisäännöt" ovat SM-liigaa väljempiä. (eli syynäyksen tuloksena saa helpommin syöttöpisteen kuin SM-liigassa tarkasti tulkiten pitäisi saada)


Helmisen tällä kaudella keräämät syöttöpisteet muuten ovat kaikki ykkössyöttöjä eikä missään niissä ollut minkäänlaista epäselvyyttä siitä kenellä pinna kuuluu. Ensimmäisessä Helmisen veto kimposi päätylaidasta maalin toiselle kulmalle maalintekijälle ja kahdessa muussa Helmisen kimmokkeeton syöttö ammuttiin kimmokkeetta maaliin. Muutoin, normaalisti toimivaa aloituspeliä lukuunottamatta, Helminen ei toistaiseksi ole vakuuttanut.
 
Viimeksi muokattu:
Pasi Petriläinen
Mies, joka sattui syntymään 10 vuotta liian myöhään. Kuuluu samaan kategoriaan mm. Jutilan ja Siltasen kanssa -hidas mutta kankea- vaan kun sattuu olemaan vielä heikkokin ja mehän elämme 2000- lukua. 10-15 vuotta sitten olisi ollut tähtipuolustaja.
Harmittelee varmaan vanhoilla päivillään miksi ei lopettanut uraansa huipulla - 20-vuotiaiden MM-kullan jälkeen.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Kaksi "kovaa"

1. A-J Niemi, Jokerit

Uskomatonta, että sai aikaiseksi aikoinaan NHL-sopimuksen. Vielä suurempi ihme on se, että pääsi edes pelaamaan siellä. Takuuvarma saunakaveri, mutta millä näytöillä?


2. Miika Elomo, Blues

Toinen vastaava. Näytöt rajoittuvat koheltamiseen. Aivan turha suunsoittaja ja ronkkija.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös