Liigan verkkosivut – liiga.fi

  • 1 005 521
  • 4 458

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Näköjään hyvin auttoi Ässiä tuo valmentajavaihdos. Vai onko tuo ennuste, 44 ottelua ja 38 pistettä?

SM-liigan sarjataulukko
Ape on melkoinen velho valmentajaksi! Eikä itseluottamusta puutu. Kaiketi ilmottanut liigaan että voitte saman tien pistää sarjataulukon Ässien osalta kuntoon.
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Todella hieno uudistus taas. Esim. tulosseurannasta klikkaat pelaajan nimeä ja saat listan otteluista joissa hän on pelannut. Rupea nyt saatana siitä ynnäämään monesko maali Tähtiselle tällä kaudella.
 

McWerkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Taas tätä hienoa käytäntöä tiedostojen nimeämisen suhteen, etusivulla on otsikko, jonka mukaan Kärpät on tänään antanut tiedotteen Karalahden tilanteesta. Kun linkkiä klikkaa, pääsee kärppien 9.11 antamaan tiedotteeseen, koska ne mitä ilmeisemmin ovat saman nimisiä. Toki sisältökin on tässä tapauksessa lähestulkoon identtinen.

Kukaan ei tietenkään voinut ottaa huomioon, että sama seura saattaa antaa enemmän kuin yhden tiedotteen kauden aikana, eihän?
Sama ongelma siis, kuin tuossa aiemmin pohditussa Nickersonin kurinpito-raportissa.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mistä löytyy joukkuetilastot noilta uusilta sivuilta, vai löytyykö mistään? Lähinnä kiinnostaa yleisökeskiarvot.

Toiseksi, vieläkö ne vanhat mediasivut ovat hengissä ja mikä niiden pääsivun osoite on? Elikkä se mistä löytyi mm. peliajat ja laukaisutilastot yms.

Kolmanneksi, onko mitään, siis MITÄÄN mahdollisuutta yrittää vaikuttaa sm-liigan suuntaan että noihin sivuihin saataisiin jotain kehitystä aikaiseksi? Palautetta on laitettu pariinkin kertaan sivujen kautta mutta mitään ei tapahdu eikä vastauksia kuulu. Sivut ovat edelleen samassa jamassa kuin julkaisuhetkellä, ei minkäänlaista kehitystä ole tapahtunut, samat viat ja puutteet. Missä edellisten kausien tilastot? Milloin kuntopuntaritiedot saadaan kuntoon? Milloin joukkuetilastot saadaan esille? Milloin sivut lakkaavat kaatuilemasta? yms. yms.
 
Viimeksi muokattu:

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Ei taida enää toimia vanhan sivun tulosseurantalinkki vai löytyykö joltain toimivaa?
 

#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hyvinkään Tahko, Pasi Nurminen
itseäkin kiinnostaisi joukkueiden KOTIpelien yleisökeskiarvot, nyt tuolta näyttää löytyvän vaan yhteensä keskiarvo...
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä on merkitty. Kolme ensimmäistä lukemaa on kotiotteluiden ja kolme jälkimmäistä on vierasotteluiden.
Äh, öh, olin väärässä, mutta niin olit sinäkin. :) Jani82 on oikeassa, nuo ovat todellakin kotiotteluiden yleisömääriä (tämä ja viime kausi).
yleisöä tällä kaudella kaikkiaan ja per ottelu, yleisöä viime kaudella kaikkiaan ja per ottelu yhtä monen ottelun jälkeen
Sanon tämän myös itselleni: luetunymmärtäminen kunniaan! :) Kuvittelin aluksi, että linkin yleisömäärät olisivat yhdistettyjä (koti+vieras) yleisömääriä, mutta näin ei ole.
 

vsop

Jäsen
1. Kärpät 27 57
2. Pelicans 28 53
3. Blues 26 53
4. Jokerit 26 50
5. JYP 27 48
6. Ässät 54 46
7. Tappara 28 44
8. Ilves 27 43
9. Lukko 27 40
10. TPS 27 39
11. HIFK 28 38
12. SaiPa 26 32
13. HPK 29 31
14. KalPa 27 19

Juuri ennen (30.11.2007 n. klo 21.26) tämän kirjoittamista havaitsin SM-liigan ylläpitämässä sarjataulukossa Ässien tehneen mahtavan nousun ja olevan peräti sijalla 6 (kuusi). Hieno juttu porilaisilta, vaikka ovatkin jo pelanneet 54 peliä muiden tahkotessa sarjaa vasta puolessa välissä.
 
uuri ennen (30.11.2007 n. klo 21.26) tämän kirjoittamista havaitsin SM-liigan ylläpitämässä sarjataulukossa Ässien tehneen mahtavan nousun ja olevan peräti sijalla 6 (kuusi). Hieno juttu porilaisilta, vaikka ovatkin jo pelanneet 54 peliä muiden tahkotessa sarjaa vasta puolessa välissä.

Tämä sama virhehän oli jo tuossa parisen viikkoa takaperin. Yrittäisivät nyt sarjataulukon päivittäjät hoksata, ettei porilaiset ainakaan ihan heti nouse tuolta tyvipäästä noin ylös. Vaikka kuinka haluaisivat.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Pienen puutteen tuossa taas huomasin, kun ei ole kukaan viitsinyt päivittää tänään viheltäviä tuomareita liigaotteluihin. Asialla ei nyt mitään niin ihmellistä merkitystä ole näin etukäteen, mutta on se kuitenkin ollut yksi liigan palveluista.

Sekä uusien sivujen ennakkoraportti, että vanhojen sivujen mediapuoli loistavat tyhjyyttään ainakin tällä hetkellä.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Pienen puutteen tuossa taas huomasin, --.

Jos vähän isompaa puutetta etsiskelee, niin mistä löytyy sarjataulukko?

Onhan se siellä - löytyy, mutta olen useammin kuin kerran pähkäillyt, miten sinne pääsee muualta kuin etusivulta. Nyt sen jo muistan, mutta esim. tilastot-linkin takaa on tullut etsittyä. Vielä kun se etusivun linkkikin on vähän hukassa: logosta tai mustan palkin pienestä präntistä sinne pääsee.

Njuu... turhaa hienostelua se sarjataulukko kiekkoliigan sivuilla onkin, joten hyvä vaan, ettei moista karkkisomistusta käytetä kuin etusivulla :-/
 

Ua Ua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuosta nimim. Aeromanin allekirjoituksesta ("Naura ongelmillesi, niin kaikki muutkin tekevät") saa passelit jouluterveiset SM-liigan toimistolle ja varsinkin verkkosivujen tilastoista vastaavalle henkilölle.

Ei kai voi suhtautua kovin vakavasti jääkiekko-organisaatioon, jonka virallisten verkkosivujen mukaan 19.syyskuuta 2007 pelatussa ottelussa Saipa-HIFK oli vierasjoukkueen kokoonpanossa 2 maalivahtia ja 21 kenttäpelaajaa. http://www.sm-liiga.fi/ottelut/ennakkoraportti/34660.html
 

masamasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pistepörssissä erikoinen juttu. Ainakin top-10:ssä viisi poikkeamaa, kun katsoo pelaajan omaa tilastosivua. Esim. Leino pistepörssissä 17+23=40, "klik Leino" ja 18+23=41. Vastaavalla tavalla Stapleton, Immonen, Bros, Laine ja Koivisto. Osalla ei myöskään ottelumäärät täsmää.

Eikö nämä tilastot jumankekka tule edes samasta tietokannasta?
 

batman83

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pistepörssissä erikoinen juttu. Ainakin top-10:ssä viisi poikkeamaa, kun katsoo pelaajan omaa tilastosivua. Esim. Leino pistepörssissä 17+23=40, "klik Leino" ja 18+23=41. Vastaavalla tavalla Stapleton, Immonen, Bros, Laine ja Koivisto.

Ainakin äkkiä katsottuna tuo Immosen kohdalla oleva virhe tulee, kun ensimmäisestä Jokeri pelistä on merkattu 2 maalia, vaikka toinen maali oli rangaistuslaukaukset ratkaissut maali. Liekkö muilla kyse samasta asiasta?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös