Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Samaa mieltä näistä. Tartuin siihen vain yhteen tehtävään. Ja vaikka korona on tuonut lisähaasteita kauteen lähtöön, ei se(kään) ole hyväksyttävä tekosyy sivukapasiteetin riittämättömyydelle.
Niin onhan Korona varmasti aiheuttanut homma toimistolla ja tosiaan toi mun "vain yksi tehtävä -kommentti" oli vähän huono...

Mutta eiköhän siellä toimistolla ole ihan omat jantterit jotka hoitaa ton softa puolen ja toiset sepät miettii minkälaisia korona ohjeita annetaan seuroille.
Mutta ei muutakuin eteen päin ja tänään on uusi tsäääänssi vetää homma taas vituiksi
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Where were you while we were getting high?
Näköjään 1ügalle tuli tänäkin vuonna yllätyksenä, että sivuilla on paljon kävijöitä varsinaisella avauskierroksella. Ei vittu tuota touhua.
 
KooKoo - Meister Der Herzen 2019-20.

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ja bad gateway ilmoitus Liigan sivuilla, kun yhtä peliä pitäis pystyä päivittää Liigan avauspäivänä.. Huh huh. Vuodesta toiseen.
Nyt ne on panostanut ja saanut kehitettyä sivun, joka ilmoittaa sivun olevan suosittu ja ruuhkautunut.
 
Eteläpäädyn piippuhylly (1995 - 2008)
Kun yhdessä matkaan lähdettiin, oli nuoruuden kultainen aika.
Sinä ensiksi saavutit määränpään, minä hetkeksi vielä tänne jään.
Suosikkijoukkue
HIFK, Jokipojat, Montreal Canadiens, Liverpool
On tämä Liigasivujen ja vähän muukin Liigan toiminta rehellisesti sanottuna täyttä paskaa alusta loppuun. Kaiken pitäisi toimia sujuvasti kun on sentään ollut reippaasti yli puoli vuotta laittaa asiat kuntoon, niin eipä vaan sivut toimi. Kivikaudelta siirtyminen digiaikaan näyttää tuottavan Liigalle vuodesta toiseen suuria ongelmia.
Onneksi sentään LiveTulokset appsi toimii loistavasti, joten sitä kautta pystyy sujuvasti seuraamaan Liigan otteluiden tilanteita.
 

Grafix

Jäsen
En tiedä miten tuo Liigan IT-infra on hoidettu, mutta kapasiteetin hallinta tuossa petti. Viimeiset ~200 päivää varmaan menty aika alhasilla vierailijamäärillä, niin voitu skaalata infrakin sen mukaan (=kustannusten minimointi).
Valitettavasti tämä tuntuu tapahtuvan lähes joka vuosi, niin ihmettelen miten Liigassa ei olla näistä opittu. Jos kapasiteetti tulee joltain pilvitarjoajalta, niin tälle viikonlopulle olisi voitu nostaa kapasiteettia vähän överiksi ja sitten pikkuhiljaa optimoida pienemmäksi.
Näyttää pyörivän Amazonin pilvessä. Tarkoittaa sitä, että tuolta saa automatisoidusti kaistaa & kapasiteettia juuri niin paljon kuin ikinä tarvitsee tai lompsa kestää. Epäilen, että verkkopalvelu on vaan käsittämättömän paskasti toteutettu.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Helsingin Jokerit
On kyllä superkivaa, kun ei voi edes vilkaista tilanteita, kun liigan sivut on kyykyssä joka kerta näköjään, kun pelataan.

Ei uskoisi, että ammattilaisliigassa on tällainen tulospalvelu käytössä. Kiitos vaan... amatöörit.
 

markusst

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eivät ole sivut toimineet eilen saati tänään, ihmettelen suuresti.

Mitään äppiä en aio ladata, ja uskon että muutenkin ollaan pääsemässä lähivuosina eroon siitä, että jokaiselle pierupalvelulle olisi oma äppi, kun PWA:t yleistyvät. Muutenkin ihmiset pyörittävät lähinnä samaa 4-5 applikaatiota ja muut jäävät yleensä paitsioon.
 
Suomen vanhin kaupunki ja suomalaisen sivistyksen kehto. Kotipaikka kaikelle sille, mikä tässä maassa on hyvää ja kaunista.

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Ei ole mitään tietoa miten illan pelit ovat menneet kun ei liigan sivut aukea sitten millään. Totta kai jostain teksti tv:ltä näkisi, mutta nyt olen periaatteinen mulkku ja olen niin kauan pimennossa kunnes pääsen liigan sivuilta ne tarkistamaan, niin kuin kuuluu. Montakohan kävijää tähän ruuhkautumiseen tarvitaan..
 
"Kneel Before Zod!" - Johnny Superbman

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
Tietysti voi myös ihmetellä, miksei mikään isompi media tai esim. Jatkoaika tee aiheesta juttua ja vähän hiillosta liigan päättäjiä tästä. (Tiedän suurin piirtein miksi, mutta kai tuolta joku voisi aihetta vähän ravistella.)
 
Kielipoliisi - prkl... päivämäärään kuuluu piste molempien numeroiden perään!

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tätä tämä nyt tulee olemaan ja tähän uuteen normaaliin on vain sopeuduttava, ihan jokaisen meistä.

Melkoinen ruuhka kyllä Liigan sivulla, kun vuorokauden ympäri paitsiossa.
 
"Tätä on järkyttävää katsoa" -Antero Mertaranta Suomi -USA välierässä.

redpecka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreä shakki
Jos ei uskota, että jotain appi-salaliittoa taustalla olisi, niin mistä nämä ongelmat yleisesti johtuvat?

- Kapasiteetti ei riitä kävijämäärään nähden (säästetty kustannuksissa)?
- Epäpätevät ohjelmoijat ovat tehneet epäpätevän ohjelman?
- Ostettu joku beettaversio romaniasta kun halvalla saatu?

Siis että kapasiteetti vai tekninen puoli? Vai kenties joku viides syy? Ihan mielenkiinnosta kyselen kun tätä on jatkunut vuodesta toiseen ja kuitenkin parin viikon kuluttua homma taas pelittää.
 

Toppeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Pelicans
"Ollaan niin suosittuja, että sivut kyykkää". Onkohan tälle vuodelle tullut jostain 2 miljoonaa uutta S/M liigan fania? Onko valloitettu vihdoin Tanska ja Nigeria? Nyt pää pois perseestä liiga. Se että sivut kyykkää joka vuosi kauden alussa, ei johdu suosiosta vaan amatöörimäisyydestä. Ja keinotkin on varmaan valmiina eli odotetaan sormi takapuolessa, että tilanne rauhoittuu.
 

Punamusta

Jäsen
Mielestäni huvittavaa ilmoittaa sivujen olevan kumossa "suuren suosion vuoksi". Sanonpa vaan ettei meidän intohimoisten seuraajien suosio ainakaan nouse sarjaa kohtaan tämän jatkuvan röpeltämisen vuoksi. Nyt ne sivut kuntoon ettei tarvitse nojautua LiveTuloksiin. Kurjaa touhua, kurjaa.
 

Kalske

Jäsen
Kumma etteivät iltapäivälehtien sivut takkua koskaan. Ne taitavat olla vuodesta toiseen Suomen ladatuimmat sivut, Googlen lisäksi. Liiga voisi tehdä pientä benchmarkkausta tuonne suuntaan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy