Liigan varmistuneet siirrot

  • 4 258 908
  • 9 611

SiniOranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Saas nähdä, kuinka pärjää isommassa lootassa SM-(luistelu)liigassa, kun pohjoisamerikkalaisten arvioiden mukaan miehen suurimmat heikkoudet ovat liikkeessä ja luistelussa. Toki älykäs pelaaja pystyy kompensoimaan liikkeen puutteita hyvällä pelinluvulla.

Jännä juttu että heikkoutena pidetään liikettä. Youtube-pätkissä näyttää liikkuvan hyvinkin nopeasti. Irtoaa helposti pakeista, mutta tiedä tosta sitten ennen kun ite näkee.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Low Flight kirjoitti:
Saas nähdä, kuinka pärjää isommassa lootassa SM-(luistelu)liigassa, kun pohjoisamerikkalaisten arvioiden mukaan miehen suurimmat heikkoudet ovat liikkeessä ja luistelussa.

Täsmälleen samoilla saatesanoilla tuli Justin Azevedo vuosi sitten Lukkoon. Paskan jätkän saa Tappara.
 

Apheu

Jäsen
Mutta eikös tollanen jalaton kaveri sovi vallan mainiosti Tapparaan? Liaanilla ne tosipelurit vaihtaa maisemaa...

Jeps, käsien täytyy siis olla kunnossa. ;)

McRaen ero Lockeen ja Azevedoon on melko erilainen pelaajatyyppi. McRae on iso ja enemmän maalintekijä kuin pelinrakentaja. Varmasti voisi sopia hyvin Koskirannan rooliin näppärien Connollyn ja Erkinjuntin väliin iskemään kiekkoja häkkiin.
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Laitan nyt tänne kun en oikein keksinyt mihin liittyisi paremmin.

Nyt Zalewskin Lukkoon tulon varmistuttua mielenkiintoinen joskin turha tieto on se , että SaiPan Patrick Davis ja Steve Zalewski ovat olleet osana samaa treidiä.

2010-2011 kaudella Sharks ja Devils tekivät treidin jossa liikkuivat Sharksista Devilsiin Jay Leach ja Steve Zalewski kun taas toiseen siirtyi Patrick Davis ja Mike Swift.

Zalewskista tykkäsin paljon Sharksin aikaan. On hyvä pelintekijänä ja työnteko maistuu molempiin suuntiin.
Davis myös on potentiaalinen vahvistus liigaan.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Aika kovaa +/- -tilastoa on ainakin koonnut kotimaan liigastaan. Muutamalta kaudelta 2000 -luvun alusta ei lödy tilastoja plusmiinuksista, mutta niiltä, joilta löytyy on lukema runkosarjan osalta +123 ja pudotuspeleistäkin +30.

Vaikuttaa melko varmalta peruspuolustajalta. Eiköhän parit mene suurinpiirtein:
Aalto-Kankaanperä
Puistola-Tapacek
Saravo-Bailen
 
Suosikkijoukkue
IFK, respektit suomalainen Jokerit
Kuparinen --> IFK

Kelvollinen naaraus IFK:lta tyhjiltä markkinoilta. Mutta riittääkö 1. sentteriksi?
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Nybarin hankintapolitiikka ihmetyttää minua. Hankitaan helvetin monta "toivotaan-toivotaan"-pelaajaa (Birch, DeSantis, Block, Hári).

Ei tätä asiaa mielestäni näin pidä nähdä. Asia on pikemminkin niin, että nyt kerrankin IFK:lla on kauteen lähdettäessä laaja rosteri, jossa pelipaikan lunastavat ne pelaajat, jotka sen ansaitsevat. Varmasti sieltä löytyy pelaajia, jotka eivät vastaa huutoon, mutta niinhän se on missä tahansa joukkueessa. Laajalla rosterilla pystytään kuitenkin vaikuttamaan siihen, että se toimiva paletti löytyy mahdollisimman nopeasti. Laiskottelijoita ja piimäpohkeita ei ole pakko peluutta, kun jonossa on nälkäisempiä kavereita. Tämän takia tykkään pirusti tämän hetken joukkueesta.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onko rahat loppu vai miksi hankitaan juuri nämä herrat? Luulisi että HIFK:lla on enemmän rahaa laittaa joukkueeseen(?).

Rahaa luulisi olevan ku fyrkkaa, mutta eipä pelaajamarkkinoilla taida hirveästi olla huipun veljeksiä liikkeellä ja jos on, niin ehkäpä he eivät ole kiinnostuneita tulemaan IFK:hon. Onko muihinkaan seuroihin tullut kesällä hirveästi superstaroja?

Ulkkareiden suuren määrän selittänee se, että 1)IFK:n joukkueen kasaaminen venyi ja kesällä menetettiin vielä kolme sopimuspelaajaa Pohjois-Amerikkaan, 2) omista junnuista ei ilmeisesti ole nousemassa ensi kaudeksi hirveästi potentiaalisia liigajengin runkopelaajia, 3) Summasen koulu ei taida monia suomalaispelaajia kiinnostaa.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
3) Summasen koulu ei taida monia suomalaispelaajia kiinnostaa.

Tämän näen ehkä suurimpana syynä HIFK:n kokoonpanon suurelle ulkomaalaispitoisuudelle. Tässä tapauksessa on todennäköisesti ihan hyväkin asia, että kokoonpanossa on paljon sellaisia pelaajia, jotka eivät ymmärrä kaikkia koutsin horinoita.

Yhtä kaikki, yllätysvalmis ja potentiaalinen joukkue HIFK:lla on kasassa. Toisaalta Summasen hääriessä penkin takana lopputuloksena voi yhtä hyvin olla mestaruus kuin floppi ja ne kuuluisat savuavat rauniot pelaajien kyllästyessä Raatoon ja Raadoon kyllästyessä pelaajiin. High risk - high reward.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös