Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Liigan varmistuneet siirrot

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Tähtipakki, 27.10.2010 klo 21.37.

 1. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ei sitä toki kaikkien kohdalla ole pakko käyttää, mutta kun tarve vaatii, niin kaivetaan kuvetta.
   
 2. Arturo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 3. Boogy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
 4. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Lainaus:
  Onko mitään huhuja minkä takia Lambert siirtyy IFK:hon?
   
 5. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  No eihän tämä nyt mitenkään vielä ole yksi kovimmista siirroista, mutta tulevaisuuden kannalta voi olla. Tai sitten mies pelaa vain vuoden stadissa ja lähtee menemään jonnekin muualle kuka tietää, tietysti jotain on jo nyt tehty oikein kun mies valitsi HIFK:n.
   
 6. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  "Lambert, 15, allekirjoittaa HIFK:n kanssa 1+2-vuotisen sopimuksen. Päätös optiovuosien käyttämisestä on Lambertillä itsellään."

  Aika harvinaista, että pelaajille annetaan päätös optioista. Joku valmis superstara voi sellaisen vaatia soppariinsa
   
 7. Sean Connery Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Ei jumalauta... 15 vuotias!! Hurjaksi menee touhu. Jengi keuhkoaa suu vaahdossa "kovin siirto ikinä".

  Ilmeisesti tässä tapauksessa isä on ollut se, jolla neste noussut päähän ja sitten mennään jo ison rahan perässä... Ehdottomasti jonkun säännön puolesta, että kielletään rahalliset sopimukset alle 18v junnujen kanssa.. tai muuten vaan vastaavat touhut. Oksettava case jälleen kerran. Henk.koht. ei haittaisi vaikka ylimielisyys ja ahneus kostautuisi tässä tapauksessa.. 15vee eli onko vielä C-junnu vai nuorempi B. Voi morjes...
   
  Goljat tykkää tästä.
 8. Pepper Jack Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Lainaus:
  Voihan Bradin isä jauhaa paskaa, mutta hänen mukaansa poika valitsi itse, eikä raha ratkaissut.
   
 9. Kourujärven Ponnistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pro Kari Heikkilä
  Olisin ollut suorastaan HÄKELTYNYT, jos 15-vee skidi olisi valinnut vaikkapa Rauman Helsingin sijaan. Ja puhun siis kaupungeista, en joukkueista.
   
  Individual tykkää tästä.
 10. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jos kyse olisi suorasta tyyliin 4 vuoden sopimuksesta, niin olisin astetta innostuneempi. Mutta hieno homma, että IFK:lla on halua, kykyä ja imua hankkia poikkeuksellisia lahjakkuuksia organisaatioon. Vuoden soppari pelaajan optiolla jatkosta viittaa siihen, että kaveri kyttää siirtymistä esim. PA:n juniorisarjoihin, ellei IFK tee poikkeuksellista vaikutusta.
   
  Viimeksi muokattu: 21.05.2019 klo 19.20
 11. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Harvoin tuon ikäiset sitoutuvat mihinkään pitkiin sopimuksiin. Yleensä tuossa iässä vanhemmat sitoutuvat maksamaan kausi-, kuukausi, turnaus- ja/tai pelimaksuja ja järkkäämään kyydit tapahtumiin. Tietty harva junnu myöskään on siinä tilanteessa, että siirtyminen muualle huomioidaan mediassa asti...

  Ja rehellisesti sanoen, millä edes voisi määritellä useamman vuoden sopparin arvon 15-vuotiaalle ja potentiaalisesti ikäluokkansa parhaalle pelaajalle? Mä heittäisin, että tässä tapauksessa nykyinen Lambertin arvo HIFK:lle on PR-etu, olematon arvo edustuksessa ja potentiaalisesti pääsy apajille NHL-kasvattajakorvauksiin. Kolmen vuoden päästä Lambertin arvo voi olla luokkaa "menetetty junnulupaus, jolle Stadin kirkkaissa valossa rupesivat rööki, pilvi, brenkku, mopoautot ja gimmat kiinnostamaan hokia enemmän". Tai kolmen vuoden päästä Lambertin arvo voi olla tasoa "Liigan paras pelipaikallaan ja aivan liian hyvä Liigaan". Todennäköisesti Lambert on kuitenkin kolmen vuoden päästä tasolla "jatkuvasti kehittyvä ja arvokas Liigapelaaja, joka pelaa viimeisiä vuosiaan Euroopassa ennen siirtymistä NHL:ään". Jos tuossa tilanteessa oleva pelaaja vääntää suoran monivuotisen pahvin, niin jompi kumpi osapuoli kantaa melkoisia riskejä tai sitten liksaa joudutaan vähän väliä tarkistamaan.
   
  Individual tykkää tästä.
 12. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Olipa kova siirto. Olisin luullut Pelsujen pitävän kiinni "hinnalla millä hyvänsä" mutta voi olla, että pojalla on itsellään kova kiire.

  Ja 15-vuotias on todellakin poika, jolla voi tapahtua mitä vaan.
   
 13. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Juuri näin, en vain jaksa vielä tässä vaiheessa innostua "kovimmasta hankinnasta ikinä", kun kyse on käytännössä yksivuotisesta sopimuksesta, joka itsessään viittaa siihen, että pelaajalla/taustajoukoilla on jo joku toinen vaihtoehto vähintäänkin mielessä. Oletan, että kyseinen vaihtoehto on Kanadan juniorisarjat ja pidän todennäköisenä, ettei IFK:n edustusjoukkue tule hyötymään Lambertin suorituksista.

  Jos Lambertin kehitys jatkuu odotetulla tavalla tulevalla kaudella ja hän päättää vuoden päästä käyttää IFK-sopimuksen kaksi optiovuotta, olenkin jo astetta innostuneempi.
   
 14. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Optioiden käyttöhän riippuu siitä tunteeko Ross Lambert perseensä olevan hyvin hoonattu kauden jälkeen, vai onko jäänyt sattumia.
   
  sakkr, Goljat, Lht03 ja yksi muu tykkäävät tästä.
 15. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Se on vain sellaista palstalla yleistä hassuttelua Tapparan budjetista. Mikki Leinonen on säästeliäs mies kuten tiedetään, ja on onnistunut tekemään edullisia sopimuksia monien hyvien pelaajien kanssa vuosien varrella. Tosin pari kallista floppihankintaakin on mukaan mahtunut. Onnistumisia on kuitenkin tullut hyvällä prosentilla, mutta ei kannata silti uskoa noiden liioittelevien Mikki-fanien jokaista viestiä. Joskus Mikkikin joutuu maksamaan lähes markkinahinnan saadakseen haluamansa pelaajan nimikirjoituksen sopimukseen.
   
 16. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Hymähdin lihavoidulle.

  Kyllähän nykyään Tapparalla on sen verran kassaa, että pystyvät ihan aidosti taistelemaan pelaajista pelkästään rahalla. Riskejäkin on otettu ja maksettu pelaajasta muita enemmän, kun kaikki eivät ole olleet ihan samaa mieltä kyseisen pelaajan potentiaalista. Kemiläinen on tästä hyvä esimerkki, mutta se riski toki kannatti. Larminkin kohdalla on taidettu iskeä pöytään muita kovempi tarjous, jonka avulla on nimi saatu lappuun ajoissa.
   
  Walkin, HOOLIGAN_, peterra ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 17. YksiKuppiTeetä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Oskari Siiki -> TuTo
   
  Punamusta tykkää tästä.
 18. Lainaus:
  Aika hyvin Lambertit kyllä saa pidettyä langat käsissään. Lahessa ilmeisesti odoteltiin tuleeko miellyttävä koutsi, ei tullut ja näkemiin. HIFKissä optio omissa käsissä joten jos sielläkin joku/mikään käy hiertää se on taas näkemiin.
   
 19. Poulu Jukki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Sivustaseuraajana tuommoisesta tulee mieleen vähän hankala pelaaja.
   
  Surmanajaja tykkää tästä.
 20. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Sehän se. Tiedä sitten millainen primadonna 15v poika voi olla, mutta jos joku ei mene ensi kaudella hänen mieleisesti niin helppo vaihtaa toiseen seuraan ja tehdä taas uusi vuoden soppari. Toki tälläistä ei voi kauaa jatkaa, hyvin pian seuroissakin nähdään se, jos jolle kulle ei mikään kelpaa.

  Mutta toisaalta yhtä hyvin Lambert voi olla tyytyväinen IFK-vuoteen ja käyttää 2v optionsa
   
 21. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Voihan tuossa olla takana sekin, että tuolla sopimuksella on mahdollista siirtyä vuoden päästä takaisin Lahteen, kun Yli-Junnilan valmennus on vältettävissä. Ymmärrän kyllä Lambertia, jos homma ei ole toiminut aikaisemmin valmentajan kanssa, niin helpompi vain tuossa kohtaa käydä pelaamassa muualla kuin lähteä kiekossa kehittymisen lisäksi vänkäämään valmentajan kanssa. Varsinkin, kun tuon valmentajan mielestä et ollut vielä valmis b-junioreihin ja teit kuitenkin saman kauden aikana a-junnuissa 17 peliin 11 pistettä.
   
 22. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Kaikki on toki mahdollista, mutta hyvin vahvasti tätä epäilen. Eiköhän vaihtoehdot ole joko HIFK tai Kanadan junnusarjat. En usko, että ihan huvikseen kuitenkaan tuo optio-sopimuksen pituus on suoraan pari vuotta vaan kyllä Lambert taustajoukkoineen on ainakin toistaiseksi nähnyt, että HIFK on paras paikka nuorelle pojalle (käviväthän nämä ihan paikanpäällä seuroja kiertelemässäkin), mutta Kanadan junnusarjoihin halutaan pitää portit vielä auki myös.
   
 23. holynordic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Toivottavasti tuo pikkupoika ei pelaa Liigaa vielä hyvään toviin, on muuten taas yksi pelaaja lisää, jota ei voi taklata. Onhan se nyt ihan selvää, että jos aikuinen pelaaja iskee (puhtaan) niitin tuon ikäiseen lapseen, niin ruumiita tulee ja taklaajalle kakkua. Lapset pelatkoon lasten sarjoissa.
   
 24. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Lambert on kuitenkin jo nyt 181cm, joten menee kyllä miesten mukana kokonsa puolesta. Samat säännöt kaikilla siellä on, eikä ennenkään ole nähty mitään ylimääräisiä tuomioita sen perusteella, että kohteena oli nuori pelaaja.

  Jos kyvyt riittävät, niin tottakai liigaan heti kun mahdollista. Sillä tavoin sitä kehittyykin parhaiten.
   
  HOOLIGAN_ tykkää tästä.