Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Liigan valmentajaruletti

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Nickelback, 17.10.2012 klo 13.32.

 1. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Onks toi maaginen TPS?
   
 2. Johnny B. Goode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  No ei taatusti. Enemmänkin pitää huolta kanssaveljistä. Varoittelee mm. ettei talot pala ynnä muuta.
   
  Via Dolorosa tykkää tästä.
 3. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  En usko että Tuokkola olisi tällä hetkellä ainakaan Kärpissä, HPK:ssa tai IFK:ssa päävalmentaja.
   
  Robin Big Snake, Myrsky74, Renegade ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 4. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Eikä ole kyllä KalPaankaan takaisin tulemista. Sekä tuskin Ipa tai GoGo myöskään kiinnostunut miehen palveluksista
   
 5. Epätietoinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
  Lainaus:
  Oletettavasti tämä viesti oli vain provo, mutta mikäli se olikin pelkästään hauskutusyritys, niin onnistuit kyllä kohdassa 5. Naurahdin, myönnetään.

  Tosissaanhan tätä ei ole kirjoitettu..?
   
  HOOLIGAN_ tykkää tästä.
 6. reaper78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HIFK
  Olenko minä ainoa jonka mielestä Tapparan henkilövalinnat eivät olleet
  a) mielenkiintoisia
  taikka
  b) millään tavalla organisaatiotasolla piristäviä

  Kahta ukkoa pyöritetään positiosta toiseen ja annetaan uskoa että nyt on uudistuttu / jotenkin piristytty?
  Minusta Nieminen olisi ehdottomasti ollut se piristys mitä Tappara olisi voinut tässä kohtaa tehdä.
  Tiedä sitten onko sitä tarvetta taikka halua kuitenkaan noin suuren piristymiseen. Toisaalta - ei Tappara välttämättä tarvitse mitään piristystä, ehkä nykyinen tasokin riittää..
   
  aatelisode ja Nelfor tykkäävät tästä.
 7. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Lainaus:
  Merinoitunut, marinoitunut vai ilmeisesti meritoitunut? Huonoissa tuloksissa ainakin viime vuodet marinoitunut.

  Eiköhän joku Liigaseura olisi tämän valtakunnan kolmanneksi parhaan valmentajan itselleen napannut jos olisivat hyödylliseksi nähneet. Siinä oli ainakin Porissa, Jyväskylässä ja Kuopiossa paikkaa auki, mutta päätyivät muihin ratkaisuihin.
   
  HOOLIGAN_ ja Kukko tykkäävät tästä.
 8. vdx mua zorbas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Steelborn, Ich bin ein mouhijärveläinen
  Lainaus:
  Se on juuri sillä tavalla, että piristyminen tai pirtsakka syyskausi Ipa-tyyliin eivät kuulu tapparalaiseen traditioon. Kieltämättä perinne on suhteellisen monotoninen, mutta jos paasikivi-kekkonen-linjaan verrattavissa olevaa numminen-korpi- tai tuoreempaa rautakorpi-tapola-akselia vertaa vaikkapa läntinen-saarinen-saarinen-osastoon niin mieluummin sitä edellä mainituilla menee.

  Jotkut ovat tappara.co-palstalla ilolla tervetulleeksi toivottaneet Tapolan raikkaat spekulaatiot ensi kauden veskarista. Itse en kaipaa tuollaista avoimuutta, vaan mieluummin lukisin uuden veskarin nimen pelipäivänä selästä. Tai oikeastaan niin, että kun tuore vahvistus varsinkin ennevanhaan askiin talutettiin, niin selässä oli vain numero. Avoimuus, raikkaus, pirtsakkuus ovat adjektiiveja tai vastaavia sanaluokkia, joita en mielelläni Tappara-nimiseen seuraan yhdistä.
   
  Juteeni tykkää tästä.
 9. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  80-luvun ja Rauno Korven jälkeen Tapparan on mitaleille valmentanut vain Rautakorpi, Urama ja Tapola. Mestaruuteen vain Rautakorpi ja Tapola. Tuplamestaruuteen, no vain se Tapola. Olisihan aika metka ajatus, että olis tuo Tapolakin tuossa mutta kokeillaanpa sen sijaan jotain piristävämpää kuten Niemistä.

  Kyllä tämä on aika itsestäänselvä valinta. Ja kun tuo Tapolan 3 vuotta on tuosta kulunut, niin sitten on varmaan sen piristävän valinnan aika. Sitä pelolla ja vavistuksella sitten odotamme.
   
 10. Lert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punaiset paholaiset
  Enemmän tällaista kiertoa olen tottunut näkemään itänaapurissamme
   
  HOOLIGAN_ ja Renegade tykkäävät tästä.
 11. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Et ole ainoa. Jotenkin tuntuu, että Tapparan suunnalla on havaittavissa kaavoihin kangistunutta mukavuudenhakua, joka saattaa jossain kohtaa kostautua.

  Viimeisimpien uutisten osalta on kohtalaisen helppo olla optimisti, jos niin haluaa, mutta kyllä tässä on myös isoja riskitekijöitä. Toki kun kannatan itse eri joukkuetta, niin ei tämä minua häiritse lainkaan. Lähinnä tilanne on minun silmissäni mielenkiintoinen.
   
  reaper78 tykkää tästä.
 12. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Lainaus:
  Olen kyllä eri mieltä. Ei pidä lähteä sörkkimään sellaista, mikä ei ole rikki. Olisi valtavaa ylireagointia laittaa iso luuta lakaisemaan ihan vaan piristyksen vuoksi, kun mitaliputki on noin mittava. Ja se jos mikä olisi mielestäni valtava riski tässä tilanteessa. Eiköhän se jossain vaiheessa se uudistumisen tarvekin tule, mutta ei ole ajankohtaista tällä hetkellä.
   
  Ilmestyskirjanpitaja ja Borre tykkäävät tästä.
 13. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Olisihan se varmasti ollut muiden kannalta mielenkiintoisempaa ja piristävää, jos Tappara olisi palkannut esim. Tuokkolan päävalmentajaksi. Ei olisi tarvinnut enää katsella Tapparaa kärkisijoilla. Nyt on erittäin suuri todennäköisyys, että Tapparan tylsä menestysputki jatkuu vielä vuosia eteenpäin.

  Tapparan kannalta tuplamestaruuden tuoneen valmentajan paluu on erittäin mahtava juttu. Kuten muutkin ovat todenneet, Tapparan touhuun kuuluu hakea menestystä. Jotkut toiset voivat sitten vedellä arpoja ja jännätä, tuleeko voittoarpa vai floppi. Arvoilla ei kuitenkaan synny menestysputkiä.
   
  Ilmestyskirjanpitaja tykkää tästä.
 14. Kukko Jäsen

  Lainaus:
  Ei mahdollisesti haluttaisi päävalmentajaksi, ja tuskin saataisiin kakkosvalmentajaksi. Ns osaava ykkösen statuksella oleva tyyppi kakkoseksi. Siihen päälle päävalmentajana tuplamestari, UTJ:n Rautakorven tasoinen kaveri, jolla mestaruus, TJ:nä Mika Aron tasoinen johtamisen ammattilainen. Kysyn missä muualla?
   
  Viimeksi muokattu: 19.06.2019 klo 16.05
 15. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Tätä ei ehkä kukaan ole vielä maininnut, mutta muistatteko Venäjältä sen tapauksen kun Putinilla tuli virkakaudet täyteen, ja se lähti presidentin hommista jättäen kamunsa Medvedevin hoitamaan hommaa? No seuraavalla kerralla vaihdettiin taas toisinpäin ja Putin takaisin vallan kahvaan.

  Jänniä yhtäläisyyksiä löytyy tästä tapauksesta Tapparan valmentajarulettiin, tosin Tapparassa ei ole peräkkäisten kausien määrää rajoitettu. Ei tosin enää ole Venäjälläkään.
   
  rinne tykkää tästä.
 16. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tapparan ratkaisu on ehdottoman ymmärrettävä, kuten myös näkökulma siitä, että ei kannata lähteä sörkkimään jotain mikä ei ole rikki.

  Totuus vain on, että mikään ei ole ikuista ja kaikissa tilanteissa samat viisaudet eivät loputtomiin päde. Itse ymmärrän Tapparan ratkaisut, mutta näen niissä myös riskejä.
   
 17. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Onhan Tappara päivänselvästi laskevan auringon dynastia ja nämä valinnat vain alleviivaavat sitä. Mikään seura ei pysy ikuisesti huipulla ja uudistumiskyvyttömyys on aika varma tae siitä.
  Voi toki huijata itseään ja puhua menestysputkesta tai mitaliputkesta kun kuitenkin viime kaudella loppusijoitus oli laskeva ja kaikenmaailman ikäloppuja tusinaulkkareita haalittiin rosteriin ja esim oma NHL-varattu junnu ajettiin pois ilman ajatustakaan mistään järkevästä pelaajapolusta.
   
  reaper78 ja Wizzö tykkäävät tästä.
 18. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Juurihan Tappara osoitti mukavan piristymisruiskeen, kun ainaisten finaalien sijaan kävivät kerran pelaamassa pronssiset metallit kaulaan. Tietenkin olisi mukava nähdä vaikka nyt Ässien kaltainen valmentaja sekoilu, jossa palkataan joukkueeseen joku pesäpallovalmentaja ja tämän jälkeen ilmoitetaan sopimuksesta valmentajan kanssa, joka ei ikinä tule Poriin.

  Eiköhän Tappara antanut nyt hetkellisen riemun muille kannattajille, kerää itsensä ja pelaa jälleen seuraavat 8 vuotta finaaleissa. Ketä siellä edes on valmentanut ennen Tukka-Jukkaa ja Tapolaa? Tuntuu jotenkin tämän kaksikon viihtyneen siellä penkin takana jo ikuisuuden. Tosin miksi vaihtaa, kun tulos on nähtävissä mitallitaulukosta.
   
 19. Apheu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  En ole yhtään samaa mieltä. Tapparan tilanne on upea, ja Tapola on kiistatta yksi kovimmista valmentajanimistä, jonka voi kiinnittää. Ensi kaudeksi nousee lupaavia junioreita taas rinkiin, ja pian vaihtuu toimitusjohtaja uusine visioineen, ja kahden kauden päästä pelataan 15 000 -katsojaa vetävässä hallissa. Jotkut muut organisaatiot tässä ovat leipiintymässä (tai kenties heidän kannattajansa kateellisia ;).
   
  WaLDo ja Ilmestyskirjanpitaja tykkäävät tästä.
 20. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jouel Awrmiia, GeneMatti
  Ensi kaudella Tapparassa ei pelaa, ellei JMJ saa kenkää Saksasta ja palaa takaisin, ketään, joka olisi ollut mukana kaikilla seitsemällä mitalikaudella. Kuudella on ollut nykyrosterista Kuusela ja Rauhala (ekalla kaudella ei Liiga-pelejä) ja viidellä heidän lisäkseen Karjalainen ja neljällä Malinen, Mäntylä ja Jasu. Aika hyvin kuitenkin rosterin puolella uudistumista siis tapahtunut.
   
  WaLDo tykkää tästä.
 21. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Mitä ihmeen isoja riskitekijöitä? Rautakorpi pääsee nyt vihdoikin positioon missä ei tarvitse reagoida pelin sisällä, eikä myöskään ole haittaa tuosta ei niin pelaajaläheisestä asenteesta/olemuksesta. Rautakorpi on ollut koko ajan kiekon kehittymisen aallonharjalla ja nyt hän pääsee hyödyntämään tuota kohta neljällä vuosikymmenellä hankittua kokemusta huippukiekosta toimiston puolella. Tapola on ollut poissa penkin takaa päivittäisestä valmennustyöstä kaksi kautta Tapparan päävalmentajuuksien välillä ja samalla käynyt KHL:ssä kokeilemassa ja myös maajoukkuessa apuvalmentajana. Edelleenkin kyseessä on valmentaja, joka viime käynnillään kairasi Liigan kahdesti putkeen.

  Ne isot riskitekijät ovat siis missä?
   
 22. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jouel Awrmiia, GeneMatti
  Lainaus:
  Hetkinen... Kuka? Olen kyllä ollut huolissani pelaajapolusta.
   
 23. Eikka86 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Varmaan että Tappara pilaa kiakon ja vain kahvaa. Varmaan joku corsien mukaan liigan paras pakkikaan ei saa riittävästi peliaikaa.

  Kyseessä hieno asia ja osoittaa ammattimaisen organisaation pitkäjänteisyyttä.

  Eteenpäin sanois Jutikin.
   
 24. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kai hän tarkoitti provossaan Miska Kukkosta, vaikka kyse ei olekaan Tapparan omasta junnusta. Mutta kiva juttu Kukkosen kannalta, että Lukossa hänen tasoinensa pakki pääsi suoraan pelaavaan kuusikkoon.
   
  Soi Nana ja Virveliä kainaloon tykkäävät tästä.
 25. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Miska Kukkonen varattiin 2018 draftissa Tapparan sopimuspelaajana.