Humble brag, eli nöyrä kerskailu keskuudessamme

  • 252 608
  • 953

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Läheinen ystäväni Aurinkokuningas kertoo usein, että "four passes breaks any defence" sekä "if you can't stand the heat, stay out of the fucking kitchen".

Tamminen, tosiystävien kesken lempinimeltään Tambe, tokaisi tuon ensimmäisen lauseen ihan spontaanisti kun vähän neppailin kiekon kanssa Rangersin poikia vastaan Nykissä. Annoin ne kaikki neljä syöttöä, laidan kautta vedin itse itselleni.

Ja se keittiön lämpö? Se on minun keittiöni se. Pakko oli Tamben sieltä poistua hikoillen, kun liekitin jäätelöä liekinheittimellä, joka oli jäänyt muistoksi Vietnamista, jossa tuli pyörittyä erikoisjoukoissa. Jonkun baretinkin sieltä sain, en edes väriä enää muista. Pistin sen komeroon Medal of Honorin kanssa, kuka sellaisia prenikoita nyt kaipaakaan.

Usein Tambe soittaa ja kysyy neuvoa. Aina ei tietysti ehdi rupattelemaan, kuten viimeksi Bilderberg-kokouksessa jossa oli aika tiukka setti tällä kertaa. Gatesin Bill ja Ollilan Jorma olivat samoilla linjoilla. Mutta mitäpä minä niistä, varmaankin tuttua kauraa kaikille.
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaimo on sosiaalityöntekijä, ja hänestä taas Hummer H1 on oikein kätevä työauto.
Hummer kätevä? Rohkenen esittää eriävän näkemykseni. Varsinkin H1 on sellainen koslo, ettei mitään rajaa. Pitkään karsastin Hummeria, mutta kesällä 2005 H3:n tultua markkinoille ajattelin sen olevan vihdoin ok ja hankimmekin sen Nizzan asunnollemme. Kiva peli joo esim. golf-klubille mennessä, mutta Nizzan ahtailla kaduilla kätevyys on kaukana. Menimmekin heti syksyllä 2005 Molsheimin tehtaalle tsekkaamaan uuden Bugatti Veyronin ja vaikka auto on lähes 10 cm leveämpi kuin H3, taittuu se lyhyempänä autona selkeästi paremmin ahtaisiin rakoihin. Meni H3 kättelyssä vaihtoon. Veyroniin olen ollut erittäin tyytyväinen ja hyvin se on parkkiruutuihinkin mahtunut, vaikka viimeksi eilen Monacon casinolla joku asshole oli iskenyt ovellaan kylkeen klommon. Meni sitten auto taas vaihteeksi pajalle ja piti pummata Nicolta kyyti takaisin himaan.
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Pitkään karsastin Hummeria, mutta kesällä 2005 H3:n tultua markkinoille ajattelin sen olevan vihdoin ok ja hankimmekin sen Nizzan asunnollemme...

Hummer Nizzaan? Sama kuin hankkisi 72-jalkaisen Sunseekerin Amsterdamiin kanavapurjehdusta varten. IMHO.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
En viitsi kirjoittaa tähän ketjuun mitään, kun teille tulisi vaan paha mieli.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Kyllä maittoi nauru Vickan kanssa, kun Patrik kysyi, että pitääkö isin nyt käyttää kultahammastahnaa.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Yritin käydä lainaamassa kahvia alakerran densolta. No, eihän sillä ollut, kun sen kaikki rahat menee viinaan.
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Tuli sitten jätettyä prinsessa Victoria. Suutuin kun sängyssä kysyin että kuka on kingi ja se vastasi että "mun isä".
 

julle-jr

Jäsen
Tykkäähän se. Kuin niin muka ei?
No joo, en nyt enää välittäisi jauhaa aiheesta kun ruotsalaiset muijat ei oo mun mielestä mikään kehuskelun aihe, mutta sitä se selitti että liian iso lasti yhdistettynä siihen että suussa on jo muutenkin vähintään tarpeeksi tavaraa, on vähän no no. Voi tietty olla että halus vaan päästä musta eroon viimeksi, kun taisin olla ottanut muutaman drinkin liikaa. Se oli jossain vitun kuivilla Nobel-bileiden jatkoilla.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Saatana kun on nämä kolmosten ylioppilaskirjoitukset ja 800 neliön läävä, menee niin tolkuttomasti aikaa siivoamiseen kun yksi talonhoitajakin on sairaana! Ja esikoinen on tulossa Cambridgesta, sitäkin nilkkiä pitää olla vastassa... Välillä tuppaa ihan tosissaan ärsyttämään, kun juniorit seuraavat rakkaan pappansa jalanjäljissä.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Minä tietenkin jollain tavalla ensimmäisenä vastaajana otan syy piikkiini, mutta tuli vasta nyt mieleen, että tämä ketju olisi voinut toimia yhtä hyvin tai paremmin, myös "Jatkoajan parhaat letkautukset"-tyyppisenä koosteketjuna johon olisi postailtu muista ketjuista näitä puolihuolimattomia kerskailuja. Veikkaan että sinne olisi tullut Tukion lisäksi aika moni muukin jälkikäteen selittämään että miksei juuri hänen postauksensa oikeasti ollut kerskailua, vaikka tuo itsensäkehuminen Suikkasen ja kaikkien muidenkin mielestä juuri kehumiselta kuulostikin.


- posted with IPhone 4 Diamond Rose
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Avautui juuri, että noinkin vanhalla puhelimella pystyy surffailemaan netissä.
Ei mun Vertuillakaan pysty. Olen ratkaissut asian niin, etten surffaile netissä missä sattuu. Näin pidän itseni vapaana netin orjuudesta. Eikös tämä ole juuri sellaista downshiftaamista jota köyhäksi pyrkivät harrastavat?
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Hitto kun tuli dealerin kanssa riitaa mihin ne öljyfirman osingot meni. Puhuin koko ajan sarreista kun valuuttatili oli ihan eri miljoonilla ja se alkoi valittamaan, että ei ne minnekään Etelä-Afrikkaan setlaannu. Siinä lopulta väittely alkoi olemaan niissä mittasuhteissa, että dealer alkaa etsii uutta duunia ja jos unloadaan mun kaikki dealerin pankin osakkeet niin nysessä kaupankäynti pysäytetään niiden osalta. Opetellaan ne ässät ja zetat. Ja vielä pitäis likvidoida possaa juan renminbissä. Vittu mitään guidoja aleta rahoittamaan.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Minä tietenkin jollain tavalla ensimmäisenä vastaajana otan syy piikkiini, mutta tuli vasta nyt mieleen, että tämä ketju olisi voinut toimia yhtä hyvin tai paremmin, myös "Jatkoajan parhaat letkautukset"-tyyppisenä koosteketjuna johon olisi postailtu muista ketjuista näitä puolihuolimattomia kerskailuja.

Voidaanhan tätä kokeilla, avaan pelin:

Itse oon 177cm tappi, ja exä oli 187cm malli. Ainoa mihin se vaikutti oli käsi kädessä-kävely, ja seisaaltaan naidessa lantio oli just oikealla korkeudella.

Alleviivaus allekirjoittaneen.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Meilläpä kaupunki maalautti kesällä roskakatoksen ja uusi yhden laudan, minkä penskat olivat edellisenä kesänä repineet irti - on se komee nyt!
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Voidaanhan tätä kokeilla, avaan pelin:

Tuo oli hyvä. Enemmän noissa muista ketjuista lainatuissa brassailuissa on järkeä, kuin näissä huonoissa keksimällä keksityissä, mitä tämä koko ketju on täynnä.

Huvittavaa muuten, että pari tämän ketjun ahkeraa täyttäjää on Jatkoajan aktiivisimpia humblebragaajia noin muutenkin. En tiedä tajuavatko sitä itse, mutta hassua lukea keksittyjä humblebrage ja tyypeiltä, jotka aina silloin tällöin "lipsauttelevat" näitä piilokerskailuja milloin missäkin ketjussa.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Voidaanhan tätä kokeilla, avaan pelin:

Mulla on tapana laittaa ruokaa jopa pelkästään pakastimeen, jotta kiireisinä päivinä sieltä voi napata valmiin annoksen mukaan eikä tarvitse hakea eineksiä kaupasta tai toivoa ehtivänsä ravintolaan lounaalle. Ts. jos jääkaapissa on edelleen vaikka eilistä karitsaa, saatan silti tehdä kanakeiton, jonka laitan rasioihin ja suoraan pakastimeen.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Eikös tämä ole juuri sellaista downshiftaamista jota köyhäksi pyrkivät harrastavat?

Pakko pitaa nettia auki, kun teen duunit etaduunina taalta Thaimaasta. Ainoa mika vituttaa on se, etta joutuu joskus hoitaan asioita puhelimitse, mika tarkoittaa sita, etta taytyy herailla vaaraan aikaa. Siella Harmassa on kello vaarinpain.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös