No sama se, kun pitää samalla seurata maestro Atro Leppäsen piste tehtailua taas kerran.Kalapudas teki maalin ajassa 26.35 ja Puustinen ajassa 26.53, niin kyllä minä sanon, että Puustiselle se meni.
Ottelukellon mukaan näin, mutta eihän ottelukellon käyttäminen ole järkevää, kun se sadan tuhannen kerryttäminen alkoi vuonna 1975.Kalapudas teki maalin ajassa 26.35 ja Puustinen ajassa 26.53, niin kyllä minä sanon, että Puustiselle se meni.
Kyllähän tuo ihan kellon mukaan täytyy mennä. Mikäli oltaisiin tilanteessa, jossa tällä kierroksella olisi eri aikaan alkavia otteluita, niin eihän siinä olisi järkeä, että ottelukellon mukaan mentäisiin.Ottelukellon mukaan näin, mutta eihän ottelukellon käyttäminen ole järkevää, kun se sadan tuhannen kerryttäminen alkoi vuonna 1975.
Puustinen teki tuon maalin tänään ajallisesti noin 5 minuuttia ennen Kalapudasta, eli sadastuhannes menee Kalaputaalle.
Ei täydy. Ei mitenkään vakavasti otettava tai tärkeä juttu ole kyseessä.Kyllähän tuo ihan kellon mukaan täytyy mennä. Mikäli oltaisiin tilanteessa, jossa tällä kierroksella olisi eri aikaan alkavia otteluita, niin eihän siinä olisi järkeä, että ottelukellon mukaan mentäisiin.
Ottelukellon mukaan näin, mutta eihän ottelukellon käyttäminen ole järkevää, kun se sadan tuhannen kerryttäminen alkoi vuonna 1975.
Voittoputken aikana SaiPalla oli paljonkin pelejä, joita johtivat useammalla maalilla ja sitten vastustaja pääsi maalin päähän, mutta ei kuitenkaan tasoihin. Nopealla vilkaisulla ainakin nämä:Raipe tuntuu hokevan melkein joka pelin jälkeen lehdistötilaisuudessa, että ”Maalin peli, niin kuin meillä nämä pelit ovat, mutta tosi tärkeät pisteet meille ja ollaan iloisia niistä”, joten jäin pohtimaan, onko SaiPalla ollut poikkeuksellisen paljon näitä ”maalin pelejä” tällä kaudella.
Ja toden totta, SaiPalla nopeasti katsottuna puolet peleistä (22/44) päättyneet yhden maalin erolla suuntaan tai toiseen: näistä peräti 16 voittoa ja vain 6 tappiota. Jotain tekevät siis isosti oikein tiukkojen pelien voittamisessa: lappeenrantalaiset fanit voivat tulla kertomaan syitä tarkemmin.
Muistelen että tällä Jokisen ekalla kaudella Jukureilla oli sama, kaikki tiukat matsit kääntyivät Jukureille. Keväällä kun tilanne kääntyi, muistetaankin miten pudotuspelit menivät.Ja toden totta, SaiPalla nopeasti katsottuna puolet peleistä (22/44) päättyneet yhden maalin erolla suuntaan tai toiseen: näistä peräti 16 voittoa ja vain 6 tappiota. Jotain tekevät siis isosti oikein tiukkojen pelien voittamisessa: lappeenrantalaiset fanit voivat tulla kertomaan syitä tarkemmin.
Olikos vieläpä niin että Hovi pelasi Lukkoa vastaan nollat ainakin kaksi kertaa ja seuraavalla kaudella ainakin ensimmäisen pelaamansa keskinäisen torjui nollat myös, tai jotenkin noin?Enpä muistanutkaan että Sasu Hovilla meni debyyttikausi Liigassa (silloin kun pääsi torjumaan) ihan "kohtalaisesti": 6 ottelua, 5 voittoa ja 1 tasuri, 3 nollapeliä, GAA 0.66 ja 97.01 %. Sinänsä harmi että Draper oli selvä ykkösvahti niin ei tuon enempää saanut pelejä ko. kaudella, eikä pahemmin sen jälkeenkään vaan jäi aina jonkun toisen varjoon.
Olikos vieläpä niin että Hovi pelasi Lukkoa vastaan nollat ainakin kaksi kertaa ja seuraavalla kaudella ainakin ensimmäisen pelaamansa keskinäisen torjui nollat myös, tai jotenkin noin?